پنج استراتژی برای تقویت مکالمه زبان انگلیسی

با این ۵ استراتژی میتوانید مکالمه ی زبان انگلیسی خود را بدون نیاز به پارتنر تقویت کنید. ۱- تکرار فعالانه، ۲- تکنیک سایه، ۳- روخوانی، ۴- سخنرانی، ۵- بازگویی

photo_2022-03-28_16-59-49.jpg
حسین ناصری
۱۴۰۱ بهمن آپدیت شد 
مکالمه انگلیسی

ممکن است که فکر کنید وقتی پارتنر زبان انگلیسی ندارید که با ایشان مکالمه انگلیسی تمرین کنید، یادگیری زبان انگلیسی بسیار سخت باشد. اما من اینجا هستم که به شما ۵ تکنیک یادگیری زبان انگلیسی یاد بدهم که کاملا به تنهایی میتوانید انجامشان بدهید و نه‌تنها دایره لغات فعالتان را افزایش دهید بلکه مکالمه انگلیسی خود را به طرز چشمگیری تقویت نمایید. این تکنیک‌ها توسط بسیاری از زبان‌آموزان زبانشناس به صورت مرتب انجام شده و نتایج خیره کننده‌ای را با آن مشاهده کرده‌ایم. پس با من در ویدئوی زیر طی این ۵ تکنیک همراه باش.

استراتژی اول: تکرار فعالانه

تکرار فعالانه جزء اولین استراتژی‌هایی است که انسان به کمک آن مکالمه را در دوران کودکی یاد می‌گیرد. به سناریوی زیر دقت کنید:

مادر: بگو بابا. کودک: بغ بو! مادر: آفرین! دوباره بگو بـــــابا. کودک: بع بع! مادر: بع بع نه! بــــــا … بـــــا. کودک: بـــع بـــا!

این سناریویی است که برای هزاران سال کودکان را به حرف آورده است. بنابراین طبیعی است که روی شما که می‌خواهید زبان جدیدی را یاد بگیرید، نیز جواب می‌دهد.

فعالانه یعنی چه؟

فعالانه یعنی سعی کنید که همه‌چیز شما مانند گوینده باشد. یعنی نه‌تنها تلفظ و سرعتتان شبیه وی باشد، بلکه احساسات و انرژی گوینده را نیز منتقل نمایید.

در ضمن این تمرین را می‌توانید با سرعت و ریتم متناسب با خودتان، پیاده‌سازی نمایید. مثلاً در اپلیکیشن زبان‌شناس که تمام دروس آن سطح‌بندی شده‌اند، ابتدا دوره‌ای را با توجه به سطح‌تان انتخاب‌ کنید. سپس جمله‌ها را بشکنید و مطالب آن را تکرار نمایید؛ کمی که بهتر شدید جمله به جمله تکرار کنید؛ حتی اگر از این هم بهتر شدید، خودتان را به چالش بیاندازید و چند جمله را یکجا تکرار کنید.

یک نمونه از این استراتژی را در ویدئوی زیر ببینید.

همین‌طور که استراتژی تکرار فعالانه را انجام می‌دهید، متوجه می‌شوید که رفته‌رفته می‌توانید گفته‌های گوینده را با سرعت عمل بیشتری تکرار نمایید. و درنهایت به قدری سرعت عملتان بالا می‌رود که دیگر حتی می‌توانید با گوینده همخوانی داشته باشید. به این تکنیک، تکنیک سایه میگویند.

استراتژی دوم: تکنیک سایه

پیشنهاد می‌کنم قبل از مطالعه این بخش، ابتدا مقاله‌ی تقویت مکالمه زبان انگلیسی با تکنیک سایه را بخوانید تا بیشتر و به صورت کامل با این تکنیک فوق‌العاده مهم آشنا شوید.

بگذارید ابتدا به‌صورت ساده، اهمیت تکنیک سایه را توضیح بدهم. اگر بخواهید خواننده‌ی خوبی بشوید چه می‌کنید؟ یکی از تمرین‌های مهم خوانندگی این است که با ترانه‌های دیگر خواننده‌ها همخوانی داشته باشید و بتوانید دقیقاً عین آن‌ها بخوانید. زبان انگلیسی و دیگر زبان‌ها نیز مثل موسیقی، دارای آهنگ و ملودی خاص خود است. بنابراین، همان‌طور که برای یادگیری یک ترانه، با خواننده‌ی آن می‌خوانیم، برای یادگیری مکالمه زبان انگلیسی نیز بایستی همخوانی (تکنیک سایه یا shadowing) داشته باشیم. تکنیک سایه به چند روش قابل پیاده‌سازی است.

تکنیک سایه به کمک متن

وقتی‌ متنی که در حال خوانده شدن است را جلوی خودتان داشته باشید، مانند حامی شما عمل می‌کند. بنابراین پیاده‌سازی تکنیک سایه به کمک متن انگلیسی برای دفعات اول راحت‌تر و بهتر است. تقریبا تمام دوره‌هایی که داخل اپلیکیشن زبان‌شناس قرار گرفته‌اند دارای متن انگلیسی هستند که می‌تواند شما را در اجرای این تکنیک کمک کند.

اغلب اوقات این اتفاق برای شما می‌افتد که مثلاً در حال گوش دادن به مطلبی به زبان انگلیسی باشید اما به‌ جای اینکه بر روی زبان انگلیسی متمرکز باشید، به چیز دیگری فکر می‌کنید. مثلاً به این فکر می‌کنید که شام چه بخورید، یا با دوستان‌تان فردا چه‌کار کنید، یا ممکن است به مشکلات کاری خود فکر کنید. این آن چیزی نیست که شما می‌خواهید انجام دهید؛ بلکه شما دوست دارید که تمرکزتان بر روی یادگیری زبان انگلیسی باشد. به کمک این استراتژی، درآن‌واحد هم می‌خوانید، هم می‌شنوید و هر آنچه که گوینده می‌گوید را به‌طور همزمان به زبان می‌آورید. این کار تمرکز بالایی می‌طلبد. بنابراین باعث می‌شود که ذهن شما به حاشیه نرود و به چیزهای دیگر فکر نکند.

ویدئوی زیر به شما نشان می‌دهد که تکنیک سایه به کمک متن، چگونه پیاده‌سازی می‌شود.

تکنیک سایه بدون کمک متن

وقتی‌که در حال همخوانی یک ترانه با خواننده‌ی آن هستیم، بعد از چند بار همخوانی، متن ترانه کاملاً در ذهن ما جای می‌گیرد و دیگر نیازی به خواندن ترانه از روی متن نداریم.

در این تکنیک نیز دقیقاً همین اتفاق می‌افتد. پس از مدتی، متن مطلبی که در حال گوش کردن آن هستید را خودبه‌خود حفظ می‌کنید. حال برای اینکه تکنیک سایه، کمی چالشی‌تر بشود، برای پیاده‌سازی آن دیگر از متن انگلیسی کمک نگیرید. این کار مقداری سخت‌تر از مرحله‌ی قبلی است؛ اما احتمال اینکه ذهن‌تان به چیزهای دیگر منحرف شود کمی بیشتر از مرحله‌ی قبلی می‌شود. بنابراین بایستی دقت بیشتری به این موضوع بکنید.

می‌توانید با نگاه کردن ویدئوی زیر بیشتر با این موضوع آشنا شوید:

همان‌طور که در ویدئو مشاهده نمودید این تمرین بسیار عالی است. اگر شما هرروز این استراتژی را تمرین کنید، روزبه‌روز بهتر و بهتر می‌شوید و پس از مدت‌زمانی متوجه می‌شوید که با صحبت کردن به زبان انگلیسی خیلی راحت شده‌اید و تلفظ‌تان مثل یک بومی زبان شده است. حتی به کمک این استراتژی، مکالمه‌تان به ‌سرعت یک انگلیسی‌زبان بیشتر نزدیک می‌شود. همه‌ی این‌ها برای تسلط به مکالمه زبان انگلیسی بسیار مهم است. درنهایت زمانی می‌رسد که احساس می‌کنید کاملاً می‌دانید صحبت کردن همانند یک انگلیسی‌زبان چگونه است. در این زمان قادر خواهید بود که این احساس را به مکالمه خود منتقل کنید و واقعاً مثل یک انگلیسی‌ زبان صحبت کنید.

تکنیک سایه به همراه زبان بدن

یکی از اهداف شما از زبان انگلیسی این است که به زبان انگلیسی مسلط شوید و با اعتمادبه‌نفس بالایی به زبان انگلیسی صحبت کنید. برای اینکه اعتمادبه‌نفس بالایی داشته باشید، بایستی یک حالت بدنی حاکی از خودباوری به بدن خودتان بدهید. این بدان معنی است که سرتان بالا باشد. سینه به سمت جلو و ستبر باشد و شانه‌ها کمی عقب‌تر باشند. اگر قیافه‌ای حاکی از ترس و کمرویی بگیرید، این ژست بدنی در مکالمه‌ی شما نیز تأثیر می‌گذارد و صحبت کردنتان، آن‌طور که می‌خواهید با اعتمادبه‌نفس نمی‌شود.

درواقع، همان‌طور که می‌دانید رابطه‌ی مستحکمی بین حالت‌های بدنی، ذهن و احساسات وجود دارد. بنابراین اگر وانمود کنید که اعتمادبه‌نفس بالایی دارید و زبان بدن خود را به حالتی که حاکی از اعتمادبه‌نفس بالا است تغییر دهید، این موضوع به بالا رفتن انگیزه‌ی شما کمک می‌کند و مکالمه‌ی بهتری خواهید داشت. بنابراین نیاز است که همیشه تمرین کنید که در هنگام مکالمه، از زبان بدنی مناسبی برخوردار باشید. یکی از زمان‌هایی که می‌توانید این تمرین را به نحو احسن انجام دهید، در هنگام پیاده‌سازی تکنیک سایه است. بنابراین تکنیک سایه را با یک حالت بدنی خودباورانه تمرین کنید: شانه‌های خودتان را بازتر کنید؛ دست‌های خود را بیرون بیاندازید؛ چانه‌ی خود را بالا ببرید و سینه‌ی خود را ستبر کنید. ویدیوی زیر را مشاهده کنید.

همان‌طور که در ویدیو مشاهده کردید، حالت بدنی تاثیر به سزایی بر روی مکالمه زبان انگلیسی دارد. اما اگر از مکالمه زبان انگلیسی می‌ترسید و موقع مکالمه استرس دارید، پیشنهاد می‌کنم مقاله‌های ترس از مکالمه‌ی زبان انگلیسی و چگونه دلهره و اضطراب خود را موقع مکالمه کاهش دهم؟ را حتما مطالعه کنید.

تکنیک سایه به همراه فعالیت

تمرین دیگری که می‌توانید انجام دهید، پیاده‌سازی تکنیک سایه در حال راه رفتن است. اگر در نزدیکی خانه‌‌‌تان پارکی باشد که به آنجا بروید و از طریق اپلیکیشن زبان‌شناس یا هر منبع دیگری مطلبی را به زبان انگلیسی برای خود پخش‌ کنید و در حال قدم زدن تکنیک سایه را انجام دهید، خیلی عالی می‌شود. این کار چند فایده برای شما دارد:

اول اینکه هرکسی روش خاص خود را برای یادگیری دارد. بعضی‌ها بصری گرا هستند؛ برخی دیگر شنوایی گرا هستند؛ بعضی‌ها دوست دارند که از روی متن یاد بگیرند؛ و افرادی نیز هستند که دوست دارند از بدنشان استفاده کنند. به این افراد جنبشی آموز (kinesthetic learners) می‌گویند.

البته این‌طور نیست که هر فردی فقط و فقط با یک روش از روش‌های فوق، مطالب جدید را یاد بگیرد. بلکه معمولاً برای هر فرد، ترکیبی از این‌ها بهترین حالت یادگیری می‌شود. بنابراین یادگیری زبان انگلیسی در هنگام حرکت کردن می‌تواند در حقیقت روشی باشد که برای شما بسیار مناسب است.

اما مهم‌تر از این موضوع این است که وقتی بیرون و در حال حرکت (حتی ورزش) به یادگیری زبان انگلیسی می‌پردازید، بدن شما زنده است و فعالیت‌های ذهنی در بهترین حالت خود قرار دارد. در این حالت خون بیشتری در رگ‌های شما جریان پیدا می‌کند و اکسیژن بیشتری به مغز شما می‌رسد. این کار باعث می‌شود که عمیقاً فعالیتی که در حال انجام آن هستید را یاد بگیرید.

شاید فکر کنید که اگر این کار را در بیرون از خانه و در دید عموم انجام دهید دیگران فکر کنند که شما دیوانه هستید! بایستی در این‌ باره نگران نباشید. زیرا اکثر افرادی که شما در طول مسیر خود می‌بینید، احتمالا در طول زندگی خود، دیگر آن‌ها را نخواهید دید. بنابراین، تنها کافی است که مزاحمتی برای دیگران نداشته باشید که باعث اعتراض و یا ناخرسندی آن‌ها بشود.

با وجود این‌که صحبت کردن بهتر است، اما در مواقع ناچاری می‌توانید در ذهن خود بلند صحبت کنید. مثلاً زمانی که در اتوبوس و یا مترو هستید، این کار می‌تواند خیلی بهتر از بلند صحبت کردن باشد. به کمک این روش می‌توانید صدای ذهن خود را بلندبلند بشنوید. حتی شما می‌توانید که این کار را با یک حالت مملو از اعتمادبه‌نفس انجام بدهید. یعنی در ذهن خود تصور کنید که یک آدم بسیار با اعتمادبه‌نفس در حال صحبت کردن است.

استراتژی سوم: روخوانی

استراتژی سوم، روخوانی از روی متن انگلیسی است. این تمرین کاملاً بدون فایل صوتی انجام می‌شود. قبل از اینکه متنی را روخوانی کنید، بسیار مهم است که به مطلب صوتی به‌ اندازه‌ی کافی گوش داده و تکنیک سایه را پیاده‌سازی کرده باشید. بنابراین با فرض اینکه مراحل قبلی را روی مطلب صوتی انجام داده‌اید، در این مرحله ریتم داستان کاملاً دستتان است و می‌دانید چگونه آن را بخوانید، تلفظ کنید و مطالب آن را منتقل نمایید. بنابراین تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که متن مطلب صوتی را داشته باشید و از روی آن به همان صورتی که در مراحل قبلی یاد گرفته‌اید، بخوانید. این کار چیزی شبیه به ویدئوی زیر می‌شود:

استراتژی چهارم: سخنرانی

استراتژی چهارم تا حد زیادی مشابه استراتژی سوم است. پس‌ از آن‌که به‌اندازه‌ی کافی روخوانی کردید، رفته‌رفته برای خواندن متن انگلیسی، می‌توانید کمک کمتری از آن بگیرید. یعنی بیشتر از حفظ صحبت کنید (یا به عبارتی سخنرانی کنید). در این مرحله نیز متن انگلیسی مطلب صوتی در دسترس‌تان است اما تنها از آن برای یادآوری مطالب استفاده می‌کنید. نه اینکه از روی آن بخوانید. دقیقا مثل یک سخنران که متن سخنرانی‌اش در دستش است اما بیشتر آن را از حفظ می‌خواند و تنها برای یادآوری مطالب کلیدی به متن سخنرانی نگاه می‌کند. البته از خودتان چیزی به داستان اضافه نکنید بلکه تنها هر آنچه در مراحل قبلی تمرین کردید را به زبان بیاورید. همانند آنچه در ویدئوی زیر نمایش داده شده است.

استراتژی پنجم: بازگویی داستان

وقتی تمامی مراحل و تمرینات قبلی را انجام دادید، کاملاً برای مرحله‌ی نهایی آماده هستید. این مرحله که بسیار چالش‌برانگیز است، بازگویی داستان نام دارد. یعنی مطلب صوتی را به زبان خود و با لغاتی که خودتان دوست دارید، بازگویی کنید. البته این کار را بدون گرفتن هیچ کمکی از متن و فایل صوتی انجام دهید. در این مرحله نیز می‌توانید اهمیت زیادی برای زبان بدن خود قائل شوید و با حالتی حاکی از اعتمادبه‌نفس بالا، به بازگویی داستان بپردازید. لازم نیست که مطالب را حفظ کنید. با فرض این‌که تمرینات قبلی را انجام داده‌اید، الآن بایستی دید مناسبی نسبت به داستان داشته باشید. بنابراین می‌توانید داستان را به زبان خودتان و هر جور که راحت هستید بازگویی کنید. ممکن است حین اجرای این تکنیک، با وجود این‌که کلمات زیادی را بلد هستید اما آن‌ها را فراموش کنید و نتوانید به زبان بیاورید. اگر شما هم موقع مکالمه انگلیسی، کلمات را فراموش می‌کنید، توصیه‌ می‌کنم که حتما مقاله‌ی چرا من لغاتو می‌خونم و یا می‌شنوم بلدم ولی زمان مکالمه یادم میره را بخوانید.

همان‌طور که در ویدئو دیده می‌شود، داستانی که در ویدئوهای قبلی عیناً تکرار می‌شد، این بار از زبان گوینده به زبان خودش بازگویی شد. رسیدن به این مرحله ‌یعنی حد نهایی تسلط به مکالمه زبان انگلیسی. برای همین است که پنج استراتژی مختلف را بایستی به ترتیب و پشت سر هم انجام بدهید تا کاملاً بر مطلب تسلط داشته باشید و از زبان خودتان صحبت کنید. اگر این کار را به‌طور مرتب برای مطالب مختلف انجام دهید، پس از چند ماه تأثیرات شگرف آن را کاملاً مشاهده می‌کنید و واقعاً می‌توانید به آرزوی خود که داشتن تسلط مکالمه‌ای به زبان انگلیسی است، برسید.

قبل از اینکه این استراتژی‌ها را شروع کنید، لازم است که به نکات زیر دقت بفرمایید:

نکته‌ی 1: قبل از پیاده‌سازی این استراتژی‌ها، بایستی اشراف کافی به مطلب داشته باشید. یعنی مطلب صوتی را به‌ خوبی حلاجی کرده و آن را به‌خوبی بفهمید. به‌ عنوان ‌مثال: اگر از اپلیکیشن زبانشناس استفاده می‌کنید، ابتدا بایستی به‌ اندازه‌ی کافی درس را بخوانید، معنی لغاتی که بلد نیستید را از دیکشنری در بیاورید و لغات را نشانه‌گذاری نمایید.

نکته‌ی 2: این استراتژی‌ها از آسان به سخت چیده شده‌اند. هرچه استراتژی‌ها سخت‌تر می‌شوند، مکالمه‌ی شما نیز بیشتر تقویت می‌شود.

نکته‌ی 3: آیا لازم است که تمامی این استراتژی‌ها، باهم روی مطالب پیاده‌سازی شود؟ خیر. با توجه به توان خود، در ابتدای کار، به استراتژی‌های ساده‌تر بسنده کنید و هر وقت مکالمه انگلیسی‌تان بهتر شد، استراتژی‌های سخت‌تر را انجام دهید. حتی ممکن است به قدری قوی بشوید که اصلاً نیازی نبینید که استراتژی‌های ساده‌تر را انجام دهید. بنابراین هر دو حالت امکان‌پذیر است.

نکته‌ی 4: اگر می‌خواهید این استراتژی‌ها را اجرا کنید اما برای پیدا کردن منابع انگلیسی مشکل دارید، حتما ویدئوی زیر را مشاهده نمایید.

سوالات متداول

بهترین روش تقویت مکالمه زبان انگلیسی استفاده از تکنیک سایه است. تکنیک سایه روشی ساده است که همه به راحتی می‌توانند ارز آن بهره ببرند. کافیست که هر چیزی که به انگلیسی می‌شنوید را همان گونه تکرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه‌ها

باران

۲۴ تیر ۱۳۹۵

سلام و خدا قوت.

نظرتون راجع به متد ايفورتلس اينگليش چيه و علتش؟ سطح زبانم خوب بود الان فراموش كردم دوباهر از اول شروع كنم؟ اپليكيشن تون فقط داستان هست چجوريه؟

تشكر و سپاس

حسین

۲۵ تیر ۱۳۹۵

سلام

متد افورتلس انگلیش خیلی عالیه و بخش مهمی از مطالب سایت ما از این متد الهام گرفته شده. بهترین پکیج متد افورتلس power English هست که به عنوان پکیج انگلیسی قدرت در نرم افزار قرار داده شده. به شما پیشنهاد میکنم که این پکیجو در کنار پکیج داستان واقعی بخونین بسیار عالی میشه.

باران

۲۶ تیر ۱۳۹۵

ممنون از پاسختون.من تا آخر سامیت دوسال پیش خوندم و الان دوباره شروع کردم به تقویت زبان. چند درسی هم از بیگینر افورتلس گوش کردم البته روزی یک درس! که همونم برام جدید بود.

۱- با این حال از همون power English شروع کنم با داستان های واقعی اپلیکیشن؟

۲- با همان متد اقای هوک یعنی هفته ای یک درس؟ یا بسته به توان خودم؟

۳-اپلیکیشن تون زا دانلود کردم ولی باز نمیشه. عضویت در سایت تون رو میخواد؟

۴-زبان عربی و آلمانی هم لازمه برام بعد تکمیل کامل انگلیسی برم یا باید زمانی بگزره بعد از تسلط؟

نکته مهمتر این که خیلی عالیه که به کسایی که گیر میکنن تو بحث زبان صاددقانه مشاوره میدین.واقعا کارخیر و بابرکتی هست و این یاری رسانی ها اثرات مثبتی در زندگی خواهد داشت براتون.اجرکم عندالله

حسین

۲۷ تیر ۱۳۹۵

خواهش میکنم. جواب سوالاتون به ترتیب:

1- پیشنهاد میکنم دو تا شو با هم پیش برین که تنوع داشته باشه

2- لازم نیست با متد آقای هوگ برین، با متد هایی که توی همین وبسایت گفتیم پیش برین

3- عضویت نمیخواد. با چی دانلود کردین؟ گوشی اندروید ورژن 3 لازم داره. هر جا گیر کردین به بنده بگین راهنمایی کنم

4- نه لازم نیست زمانی بگذره. حتی اگه وقت داشته باشین میتونین با هم پیش ببرین.

باران

۲۸ تیر ۱۳۹۵

تشکر

power english رو از اپلیکیشن پیش ببرم یا خود پک اافورتلس؟ فرقی دارن؟

میترسم power… برام سنگین باشه! و از از سطوح قبلی غافل بشم. از کجا شروع کردن درگیرم کرده

گوشی مشکل نداره فقط گزینه اوکی نمیاد فقط میگه ادرس الکترونیک وارد کن و رمز.

تشکر

حسین

۲۹ تیر ۱۳۹۵

پاور از اپلیکیشن ما با امکاناتی که داره خیلی بهتره.

اگرم سخت بود از همون داستان واقعی شروع میکنین یخورده که رو غلتک افتادین پاور رو هم شروع میکنین.

در ضمن یه عکس از جایی که گیر کردین به آدرس ایمیل زبانشناس بفرستین که بررسی کنیم.

فاطمه

۳۰ تیر ۱۳۹۵

برنامه نصب شد و اسکرولش اومد.تشکراز لطفتون

چند پیشنهاد داشتم :

1.نسخه ویندوز برنامه رو اگر امکانش هست بزارین.

2.در سایت برای سوالات کاربران بخش جدا در نظر گرفته بشه و پارت بندی بشه. اینطوری هرکس سوالات مربوط به مشکل خودش رو میخونه و ممکنه از همون بین جواب بگیره نیازی به پرسش دوباره نشه. مثلا بخش زبان آموزان مبتدی. متوسط.پیشرفته. یا سولات مربوط به اپلیکیش .روش های خواندن .لیسنینگها. و....

مشخصه مبتدی ها سوالاتشون با کسایی که قبلا زبان خوندن و الان دوباره میخوان شروع کنن متفاوت هست

  1. از کاربران علاقه مند بخواین خودشون داستان تنظیم کنن و افرادی مسلط به زبان پشتیبانی کنن و چک کنن نوشته هارو. هزینه ای هم دریافت بشه از کابران. حال چه ازطریق سایت یا از طریق اپلیگیشن.

این مورد کمک بزرگی میتونه بکنه به ارتقای بیشتر سایت و اپلیکیشن. چون اکثر برنامه ها یکطرفه هستن و مخاطب خودشه و برنامه. اقای هوک هم که متدش موفقیت امیز بود علت اصلیش بنظرمن اون احساس واقعی بودن و حس تعامل بین گوینده و شنونده بود.

ببخشین که طولانی شد.باز هم تجربه و صلاح دید شما حرف اول رو میزنه.

سایت و اپلیکیشن پرباری دارین ان شالله که روزبه روز مفید تر بشه و باعث برکت برای خودتون.

یاعلی.

فرزین

۲۱ تیر ۱۳۹۵

سلام وقت شما بخیر

من ارشد بازرگانی گرفتم زبان چند تا دوره رفتم خودمم چند بار خوندم وسط کار ول کردم

خواستم اینه بتونم زبانم در حد چهار سطح قوی بشه و بتونم با لهجه خوب صحبت و فیلمها رو هم خوب متوجه بشم و در مرحله بعد بتونم ایلتس ۷ یا تافل ۱۱۰ بیارم

برای این کار نمیخام با عجله انجام بدم حداقل فرصت یکسال و نیمه دارم

امروز کتابی در مورده قدرت عادت خوندم و بحث عادت و داشتن محرک و پاداش رو مطرح می کرد من میخام یادگیری زبان برایم به شکل یک عادت لذت بخش دربیاد خوشحال میشم راهنمایی و کمکم کنیید با تشکر از شما

حسین

۲۲ تیر ۱۳۹۵

سلام. اتفاقا ما در مقاله ی قسمت سوم رسیدن به اهداف به این موضوع اشاره کردیم که چطور زبان انگلیسی به عادت روزانه تبدیل بشه.

در کل برای شما پیشنهاد میکنم که اپلیکیشن زبانشناس رو دانلود بفرمایین و از پکیج هایی خیلی خوبی که قرار دادیم، به همراه روشهایی که به شما گفته میشه استفاده کنین. توی یک سال و نیم قطعا به نتیجه ی مطلوبتون میرسین.

علی

۲۰ تیر ۱۳۹۵

سلام

خسته نباشید وقتتون بخیر

من حدود هشت سال پیش زبان خوندم توی یه آموزشگاه خوب به نام آریانپور_ همون استاد عزیزی که کتاب دیکشنری آریانپور رو منتشر کردند. البته خودشون فقط ناظر بر کار آموزشگاه بودن و تدریس نمیکردن. دو سالی کلاس رفتم ولی زحمت خوندن آنچنانی نگرفتم. ولی الان واقعا نیاز دارم به نمره و مدرک آیلتس. و با توجه به اینکه از زبان هفت هشت سالی هست فاصله گرفتم باید تلاش بیشتری بکنم تا اطلاعات به ذهنم برگردد. امیدوارم توی این راه پر پیچ و خم شما یاور من باشید. با سپاس

خدا قوت

اکرم

۱۹ تیر ۱۳۹۵

سلام.اميدوارم حالتون خوب باشه.من قبلا با شما راجع به روند يادگيرى زبانم صحبت کرده بودم و شما توصيه کرديد که من با بخش انگليسى قدرت شروع کنم.من اولين درسش را گوش دادم ,اما به نظرم خيلى ساده بود .من نه ساختار جديد و مشکل و نه لغت خاصى در اون متن ديدم. آيا واقعا لازمه که يک هفته و روزى دو تا چند بار اونداستان را گوش بدم ؟؟؟؟؟؟

قبلا ازراهنمايىتون سپاسگزارم.

حسین

۲۰ تیر ۱۳۹۵

خیر

اگر براتون ساده است میتونین سریعتر پیش برین

حتما تکنیک سایه رو روی تمامی درسنامه ها پیاده سازی بفرمایین، و تکنیک بازگویی داستان رو هم روی دروس داستان کوتاه پیاده سازی کنین.

طیبه

۱۹ تیر ۱۳۹۵

سلام. خوشحالم که با سایت شما آشنا شدم . من زبانم در سطح متوسط هست اما هنوز خوب نمیشنوم و حرف نمیزنم . الان هم دارم کتابهای داستان که فایل صوتی دارند رو میخونم و در مرحله بعد فقط گوش میدم و مینویسم. و در مرحله آخر در حال گوش دادن فایلها، اونها رو تکرار میکنم. بخاطر اینکه وقت آزاد بسیار کمی دارم بنظرم این روش در یک دوره بلند مدت میتونه تاثیر خوبی داشته باشه.

نرم افزار شما هم بدلیل هم جهتی با روش انتخابی من بدون شک خواهد بود.

رها

۱۹ تیر ۱۳۹۵

سلام استاد گرامی و عزیز

برای شروع باید چه کاری انجام دهم .و اول کدام قسمت ها را مطالعه نمایم من زبانشناس را دانلود کردم.

حسین

۲۰ تیر ۱۳۹۵

اگه سطحتون متوسط هست، پکیج داستان واقعی

مژده

۱۸ تیر ۱۳۹۵

سلام آقای ناصری

خداقوت

من خیلی وقته دنبال یادگیری زبانم و خیلی هم کلاس رفتم و جزوه و بسته آموزشی خریدم ولی واقعا جذبم نکردند ... متد آموزشی زبانکده ها همه مثل همه و یادگیری گرامر برای من معضل اصلیه و بخاطر همین اصلا از فضای کلاس های آموزشی لذت نمیبرم که بخوام با انگیزه سرکلاسا حاضر بشم

دایره لغت من توی زبان خیلی کمه یا بهتر بگم اصلا توی یادگیری زبان استعداد ندارم و از طرفی هم نیاز دارم که یاد بگیرم

با سایت و نرم افزار شما هم به صورت خیلی اتفاقی آشنا شدم و از مباحثی که عنوان کرده بودین خوشم اومد و تصمیم گرفتم امتحانش کنم

هانیه

۱۵ تیر ۱۳۹۵

سلام آقای ناصری

از آشنایی با شما خیلی خوشحالم

من از همون اول یعنی از همون دوره راهنمایی با زبان مشکل داشتم نه اینکه نمره های بدی گرفته باشم نه،ولی خیلی از آدمایی که به سایت مراجعه کردن مشکلشون مثل من بوده گرامر و لغات و فلان و فلان بلد بودن ولی نمیتونستن صحبت کنن من خودم دوسه ترم کلاس زبان رفتم ولی هم اعتماد به نفسم پایین بوده هم خیلی تو این زمینه خنگ بودم من listening خیلی ضعیفی دارم توی کلاس زبانم هرچی ازم میپرسیدن هی میگفتمwhat?what

دیگه خسته شدم از اینکه هم تنبلم توی آموزش زبان هم خنگم همم ناامید شدم

من کامل با روشتون با 5تا استراتژیتون با همه چی آشنا شدم حالا شما بگین بنده چیکار کنم؟

حسین

۱۶ تیر ۱۳۹۵

سلام

خوب قدم بعدی اینه که این استراتژی ها رو روی پکیج های نرم افزار زبانشناس، یا داستان های بخش داستان وبسایت زبانشناس اعمال بفرمایین.

Ali

۱۴ تیر ۱۳۹۵

سلام. من الان دارم داستان های واقعی و انگلیسی قدرت رو تو نرم افزارتون میخونم و میتونم هر پنج تای این استراتژی ها رو تو داستان های واقعی پیاده کنم ولی تو انگلیسی قدرت چون درسنامه زیادتر هست نمیتونم بیشتر از استراتژی سوم پیش برم به نظرتون اشکال نداره برای فقط همین انگلیسی قدرت به سه استراتژی اول اکتفا کنم؟

حسین

۱۵ تیر ۱۳۹۵

سلام

برای انگلیسی قدرت، استراتژی 4 و 5 بایستی روی داستان کوتاه اعمال بشه.

پوریا

۱۴ تیر ۱۳۹۵

در نسخه گوشی موبایل اندرویدی فایلهای ویدیویی برای دیدن موجود نیست اگر فقط در سایت میشه دید یک لینک برای ارجاع دیدن فایلهای ویدیویی قرار بدین فکر کنم بهتر باشه

الهام

۱۳ تیر ۱۳۹۵

با عرض سلام

بنده دانشجوی ادبیات انگلیسی هستم و قصد دارم امسال کنکور ارشد ادبیات انگلیسی شرکت کنم. با سایت شما اتفاقی آشنا شدم. در اسپیکینگ و لیسینیگ مشکل دارم.با وجود اینکه گرامر، لغت،اصطلاح و تلفظم خوبه ولی موقع صحبت کردن نمیتونم از چیزهایی که یاد گرفتم و براش وقت گذاشتم استفاده کنم چون نمیتونم به موقع آنها را به خاطر بیارم. و دیگه اینکه با توجه به رشته ام باید داستان و رمان زیاد بخونیم و مشکلی که هست ارائه خلاصه از آنچه که خوندم هر چند که خودم مطلب را فهمیده باشم نمیتونم به طور روان خلاصه گویی کنم. و فهمیدن فیلمها هم برام مشکله.

با تشکر از اینکه تجربیات خودتونو در اختیار علاقمندان به زبان قرار میدهید.

مریم

۱۱ تیر ۱۳۹۵

سلام استاد گرامی و عزیز.

بابت تمام زحمات شما کمال تشکر را دارم و قدردان سخاوت و بزرگواری شما در آموزش زبان انگلیسی هستم. من بسیار بسیار علاقه مند به یادگیری انگلیسی هستم زیرا معتقدم در جهان امروزی ندانستن زبان بین المللی بیسوادی محض هست و تجربه تلخی از ندانستن زبان دارم. من فوق لیسانس مهندسی نانو مواد هستم و متأسفانه ندانستن انگلیسی باعث شد نتوانم پیشرفت چشمگیری در زمینه نانو داشته باشم. زیرا نانو علمی بسیار جدید و غربی هست و برای دانستن بیشتر باید به زبان انگلیسی مسلط بود و از این تلخی درس گرفتم و تصمیم گرفتم حتما و حتما زبان انگلیسی را یاد بگیرم. از شما خواهشمندم کمکم کنید تا بتوانم به هدفم برسم.

با تشکر و احترام

مریم

حسین

۱۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

چشم حتما هر کمکی باشه انجام میدم.

برای شروع لطفا پکیج داستان واقعی رو مطالعه بفرمایین.

ممنون

مریم

۱۳ تیر ۱۳۹۵

سلام استاد بزرگوار. ممنون از کمک و راهنمایی ارزندتون. راستش من شنیدارم خیلی ضعیف هست به همین خاطر از داستانهای کودکانه شروع کردم که شنیدارم قوی بشه و سعی میکنم این داستانهارو سریعتر تمامش کنم. به نظرتون ایرادی نداره?

با سپاس

حسین

۱۴ تیر ۱۳۹۵

دروس داستان واقعی درسنامه ی سرعت آهسته داره که حتما میتونین اون رو بفهمین. بعد سرعت نرمال و سرعت تند رو هم داره که کم کم شنیدارتون رو قوی میکنه

برای همینه میگم داستان واقعی رو بخونین

حالا میتونین جفت این پکیج ها رو هم با هم بخونین. ولی حتما داستان واقعی رو توی برنامتون بذارین چون خیلی پکیج حرفه ای هست.

مریم

۱۵ تیر ۱۳۹۵

اهان. من نمیدونستم سرعتهای متفاوت داره چون فکر میکردم سریع صحبت میکنه سراغشون نرفتم و همون اول داستانهای کودکان رو بررسی کردم. پس حتما از داستان واقعی شروع میکنم و داستانهای کودکان رو در وقت آزاد گوش میدم.

از صمیم قلب متشکرم.

مهری

۱۱ تیر ۱۳۹۵

جناب ناصری عزیز سلام

من هم مثل خیلی ها همیشه درگیر یادگیری زبان بوده و هستم همیشه کلاس رفتم و نیمه کاره رها کردم برای همین یادگیری زبان در ذهن من یک پرونده باز هست که میخوام این پرونده را ببندم من ۴۰ سال دارم و میخوام به همراه دختر ۸ ساله و همسرم مهاجرت کنم ولی متاسفانه با درگیری کار و زندگی و بچه تاکنون نتوانسته ام زبان را به سرانجام برسانم و برای مهاجرت کاری باید زبان را کامل کنم نمیدونم چه جوری ولی باید ظرف سه ماه تغییر اساسی داشته باشم که بتونم خودم کار پیدا کنم و بروم برای مصاحبه. متاسفانه همسرم هم این مشکلی را داره شاید بتونیم از این طریق هر دوی ما زبان را به انجام برسانم .

با سپاس

Ali

۱۰ تیر ۱۳۹۵

سلام. میگم نمیشه استراتژی سوم رو انجام دادیم دیگه چهارمی رو انجام ندیم و بریم پنجمی؟ چون من تو حفط کردن خیلی مشکل دارم و تو فارسی هم همینطوریم ولی چون تو استراتژی پنجم میتونی داستان رو خلاصه کنی و یه چیز هایی بهش اضافه کنی چون من دایره لغاتم تقریبا خوبه برام کار آسونیه.

حسین

۱۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

هر کدوم از این روش ها اهمیت خاص خودش رو داره. نمیشه یکی رو انجام داد یکی رو انجام نداد. شما اول جمله به جمله استراتژی 4 رو پیش برو یعنی مثلا هر جمله رو با یه کمک کوچیک از متن بخون. بعد سعی کن هی اضافش کنی.

توصیه نمیکنم که این روش مهم رو رد کنی.

نسیم

۹ تیر ۱۳۹۵

سلام

طاعات قبول

بین پنج تکنیک مکالمه، تکنیک پنجم که بازگویی داستان به زبان خودمان است خب خیلی برام سخته چون دایره واژگانم پایینه و قطعا تسلط زیادی به ساختار های انگلیسی ندارم . میشه بیخیال این مرحله شم تا چند ماه که راه بیفتم؟

و سوال دومم اینکه برای فعال سازی نرم افزار چه مبلغی رو باید بپردازم؟ و اینکه اگه نرم افزارم پاک شه دوباره بریزم باز باید پول واریز شه؟

سوم اینکه اگه بخام از امروز تا پایان سال با نرم افزارتون کار کنم. واقعا مسلط میشم؟خوشبینانش و پیش بینی شما چیه از روند دروس خوانده شده؟ یعنی برای تسلط کافی من باید کدوم مجموعه رو تمام کنم. شما قبلا فرمودید داستان واقعی و پکیج انگلیسی قدرت رو شروع کنم. خب بقیه دروس این مجموعه رو پس از اتمام کامل این دو مجموعه مذکور شروع کنم؟

و سوال اخر اینه که کل دروس نرم افزار باید با تکنیک 5 استراتژی و سایه پیش برن درسته؟اخه بعضیاش مجموعه ویدیویی داره.

حسین

۱۰ تیر ۱۳۹۵

سلام

طاعات و عبادات شما هم مقبول درگاه حق باشه

1- تکنیک پنجم اگه نمیتونین فی البداهه بخونین، چند خط بنویسین. بعد اون چند خطو بخونین. خیلی مهمه که از خودتون یه چیزی بگین که مطالبی که خوندین تثبیت بشه. اگه این کار رو نکنین، شما کلا روی input کار کردین و output ضعیف باقی میمونه. بنابراین از همین ابتدا سعی کنین حداقل یه چیزی از خودتون بنویسین.

2- برای فعالسازی نرم افزار به نظرم چون شما میخواین بلند مدت کار کنین، پکیج بینهایت رو خریداری بفرمایین که دیگه نیازی به خرید مجدد نداره. راهنمای ارتقا رو از این لینک بخونین. قیمت پکیج بینهایت 30 هزار تومن هست و حتی اگر هم پاک بشه خریدتون محفوظ هست.

3- خوب ببینین این سوال بستگی به سطح فعلی، میزان زمانی که میخواین صرف کنین، و تعریف شما از تسلط داره. ولی من خودم که در حد شما بودم تقریبا، اونموقع که شروع کردم فقط به صورت خام پکیج انگلیسی قدرت رو خوندم (یعنی نه نرم افزاری اونموقع استفاده کردم مثل نرم افزار خودمم، نه این روش ها میدونستم چیه) با خوندن این پکیج بعد 5 ماه نمره مطلوب از تافل گرفتم. ولی شبانه روز کار میکردم.

4- ببین مثلا ویدئو ها میتونین توضیحات مختصری از ویدئو رو از زبان خودتون بگین. لازم نیست همش باشه. این مرحله برای همون تمرین output هست که خیلی مهمه.

نسیم

۱۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

میشه بدونم نحوه مطالعتون در باره پکیج انگلیسی قدرت اقای هوگ چطوری بوده؟ طبق روش خودش رفتین؟ هر درس 30بار.

یا استراتژی خودتون رو پیاده می کردین؟ اخه متنای درساش طولانیه. نمیدونم اگه بخام کل استراتژی رو روی متن درس انجام بدم یک ماه زمان میبره فک کنم.

و اینکه فرمودید شبانه روز یعنی چند ساعت؟

یعنی من با روزی 3 ساعت میتونم امیدوارم باشم؟ اخه پایان نامه مقاله هم دارم

ممنون سپاس

حسین

۱۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

من خودم اونموقع تا تکنیک سایه میرفتم ولی درسها روبه روش ایشون نمیخوندم. یعنی تعداد درسهای بیشتری رو با هم میخوندم که سریعتر جلو برم.

درضمن استراتژی 4 و 5 رو میتونین روی درس داستان کوتاه پیاده سازی بفرمایین و درس اصلی تا تکنیک سایه پیش برین.

من فکر میکنم روزی 8 ساعت کار میکردم اون موقع.

سه ساعت ساعت برای شما مناسبه و احتمالا با روزی سه ساعت توی شش ماه بتونین به جای خوبی برسین.

نسیم

۱۳ تیر ۱۳۹۵

سلام

خیلی سپاس بابت راهنماییتون

راستش من احتمال زیاد پکیج بی نهایت رو تهیه می کنم ولی راستش هنوز شک کردم با کدوم منوی نرم افزار شروم کنم که تا اخر سال برای تافل یا تولیمو هم آماده باشم؟ به خاطر وقت کمم نمیتونم چند بسته رو با هم پیش ببرم کلی فک کردم نتونستم تنظیم زمان کنم میشه راهنمای بفرمایید.که فقط با کدوم شروع کنم؟با روزی دو الی سه ساعت وقت

و اینکه واقعا دیگه داز هیچ منبع دیگه ای استفاده نکنم حله؟

حسین

۱۴ تیر ۱۳۹۵

درود بر شما دوست گرامی

ببینین پکیج های ما طوری نیستن که مثلا حتما نیاز باشه یه پکیج از اول تا آخر خونده بشه؛ از طرف دیگه، داشتن تنوع توی این پکیج ها، باعث میشه که توی یک قالب خاص گیر نکنین و احتمال اینکه نتیجه ی بهتری بگیرین، بالاتر بره.

هر کدوم از این دو پکیجی هم که به شما پیشنهاد دادم، یعنی داستان واقعی و انگلیسی قدرت، ویژگی های خاص خودشو داره که حیفه یکیشو بخونین و یکیشو نخونین. بنابراین باز هم پیشنهاد میکنم هر دو رو با هم پیش ببرین. مشکل خاصی براتون پیش نمیاد.

در رابطه با سوال دومتون اگه من بگم نه به هیچ عنوان از چیز دیگه ای استفاده نکنین، یک مقداری خودخواهیه؛ شما بفرمایین که چه آپشن های دیگه ای دارین که من اگه بتونم به شما بگم که آیا استفاده از اونها، واقعا چیزی به شما اضافه میکنه یا نه.

نسیم

۱۵ تیر ۱۳۹۵

سلام من منابع زیر هم دارم.که در غالب یه پک پر از سی دی از سایتی سفارش داده بودم حدود دو سال پیش ولی به جز ایفورتلس از هیچ کدومش استفاده نکردم. ایفورتلسم خیلی کم.حالا پیشنهادتون چیه

کتاب هایTactics for Listening به همراه فایل صوتی

مجموعه کتاب های Real Listening & Speaking به همراه فایل صوتی

مجموعه تقویت Reading Inside Reading

مجموعه 50 کتاب داستان از سری Panguin Readers

کتاب های تقویت مهارت خواندن انگلیسی Read and Understand

کتاب های Select Readings

داستان های انگلیسی Steps to Understanding

فایل های صوتی مکالمات زبان انگلیسیESL Podcast

پادکست های صوتی EnglishPod

مجموعه آموزش زبان انگلیسی Effortless English

مجموعه پادکست های صوتی Speak Fluent English

مجموعه آموزش زبان انگلیسی English for you

سریال آموزش زبان انگلیسی Extra English

مجموعه ویدویی آموزش زبان انگلیسی Learning English Step

حسین

۱۶ تیر ۱۳۹۵

سلام

این چیزهایی که اینجا فرمودین که اکثرا بر پایه فایل صوتی اینا هستن، تقریبا با اعمال متدهای بنده روشون نهایتا همون کارکرد مطالبی و میرسونن که الان تو پکیج های زبانشناس هست. اتفاقا بعدا بخشی از این پکیج ها رو هم گلچین میکنیم و به زبانشناس اضافه میکنیم.

بنابراین به نظرم نگران خوندن اینها نباشین. شما همین دو پکیج داستان واقعی و انگلیسی قدرت رو خوب پیش برین کلی زبان انگلیسیتون پیشرفت کرده.

نسیم

۱۷ تیر ۱۳۹۵

سلام

وقت بخیر

یه سوال

من خواستم در کنار نرم افزار شما از پکیج ایفورتلس اقای هوگ هم استفاده کنم. اما نمیدونم چرا واقعا برام کسل کنندس روششون.

الان یه هفته میگذره ولی فقط چند روز تونستم عملی کنم. راستش از تکرار بیزارم. من چون دایره لغاتم پایینه گفتم از سطح new method بستش استفاده کنم ولی دیدم داستانش کوتاه و خیلی با سرعت پایین میخونه. چیکار کنم؟

میترسم یهو برم سر بسته power English لغات سطح پایین غافل بشم. ایا نظرتون اینه که برم همین پاور انگلیش که شما هم تو نرم افزارتون دارید؟

اخه من هم میخام دایره لغاتم بالا بره هم مکالمم خوب شه هم ان شا الله اخر سال یا ابتدای سال بعد برای تولیمو شرکت کنم.

که البته امیدوارم تا اون موقع شما بسته های اموزشی تولیمو و ایلتس هم داشته باشید.

حالا چه پیشنهاد میفرمایید؟

راستی برای قسمتی که باید از خودمون داستان رو بگیم ایا میشه ما اون رو مکتوب کنیم بهتون ایمیل کنیم ببینیم درست خلاصه کردیم یا نه؟

ممنونم.

حسین

۱۸ تیر ۱۳۹۵

سلام

دیگر بسته های Effortless زیاد جالب نیستن. همین پاوری که توی نرم افزار ما هست از همشون بهتر و کاربردی تره. دایره ی لغت این بسته + داستان های واقعی براتون خیلی خوبه. نگران لغت های سطح پایین نباشین.

در ضمن برای بازگویی داستان، انشالا در آینده نزدیک که امیدوارم به آزمون شما برسه قصد داریم اساتیدی قرار بدیم که کلا هم بر این موضوع هم بر روند آموزشی افراد نظارت مستمر داشته باشن. بنده متاسفانه الان وقت نمیکنم و بیشتر بایستی به فکر ارتقای سطح اپلیکیشن باشم. ولی این رو هم به شما بگم، همین که این کار رو انجام بدین، خودش تاثیر مثبت داره. یعنی حتی اگه اشتباهاتی هم داشته باشین، این اشتباهات در طول زمان کم و کمتر میشه.

عمار

۷ تیر ۱۳۹۵

سلام من مهندس برق قدرت هستم یکی از مشکلاتم زبان چون از پایه ضعیف هستم توی کارم حرفه ای هستم ولی زبان بلد نیستم باتوجه به تخصص وسابقه کاری حتی میتونم به خارج از کشور برم ولی با توجه به مشکل زبان نمیتونم بهش فکر کنم شاید این روشی مفید باشه خیلی دوست دارم زبان انگلیسی را خوب یاد بگیرم یعنی جز آرزوهام

Ali

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام. در استراتژی اول اشکال نداره از متن هم استفاده کنیم؟

محمدامین

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

من گاهی وقتا در استراتژی پنجم دچار نوساناتی هستم یعنی یه وقتی خیلی عالی هستم ( چون صدای خودم ضیط میکنم و بعدا بررسی میکنمش از هر نظر ) و گاهی اوقات اصلا اجرای خوبی ندارم . بنظر شما علتش چی میتونه باشه

(من سطح high زبان تحصیل میکنم )

با تشکر

حسین

۳ تیر ۱۳۹۵

سلام

اینا کاملا طبیعیه. یعنی اگه نوسان نداشتین باید یکمقداری شک میکردین. وقتی در حال یادگیری هستین نوسان داشتن کاملا بوجود میاد و کم کم به سمت نقطه ی ثابتی حرکت میکنین. اما برای اینکه تاثیراتش کمتر باشه، تکنیک سایه رو بیشتر اعمال کنین روی داستانها که خوب تو ذهنتون جا بگیره.

سحر

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام و خدا قوت

ممنون از زحماتی که می کشید و مطالبی که در اختیار دیگران قرار میدین. ان شاءالله موفق و سربلند باشید...

Ali

۳ تیر ۱۳۹۵

نمیخواین جواب بدین؟ خوب من نمیتونم بدون متن استراتژی اول رو انجام بدم هی یادم میره جمله ای که گوینده میگه. اگه نباید به متن نگاه کنم پس باید چکار کنم با این مشکلی که دارم؟؟؟؟

حسین

۴ تیر ۱۳۹۵

ببخشید دیر جواب دادم. یادم رفته تو متن بنویسم. تو این استراتژی اشکالی نداره اولش به متن نگاه بشه.

یعنی اول با استفاده از متن، و کم کم بدون استفاده از متن

و در نهایت به تکنیک سایه میرسین.

حمید

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام خدمت شما دوست عزیز من قراره تا کریسمس برم خارج ولی انگلیسیم ضعیفه ولی انگیزه زیادی درم وباید تا حداکثر 6 ماه بتونم مکالمه عالی داشته باشم...چون زبان رو توی مکالمه های روزمرم استفاده میکنم سریع رشد میکنم میخواستم بدونم که آیا نرم افزار شما تا چه حدی میتونه کمک کننده باشه؟ممنون

حسین

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

نرم افزار ما رو که نصب بفرمایین و با این تکنیک های گفته شده مطالعه بکنین، یکی از بهترین روش هایی هست که برای تقویت مکالمه میتونه پیش روتون باشه

Ali

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام. در تکنیک هفتم یعنی میتونیم داستان را خلاصه کنیم و هر طور که دوست داریم برای خودمون بگیم؟ مثلا من دوست دارم که داستان را خلاصه کنم و قبل از داستان و حین آن تو داستان یه جمله کوتاه اضافه کنم یا سوالاتی درباره آن بپرسم و بعضی جملات یا کلمات رو طوری که دوست دارم تغییر بدم. بنظرتون خوبه اینطور باشه یا اینکه نباید انقدر در داستان تغییر ایجاد کرد و نباید اون رو خلاصه کرد؟

حسین

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

اینطوری که فرمودین خوبه

هر طور دوست داشتین میتونین از زبان خودتون بازگویی کنین.

Ali

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام. یه سوال دیگه تو استراتژی ششم اشکال نداره هر دو سه یا چهار خط یه نگاه به متن بندازم تا جمله های بعدی یادم بیاد؟

حسین

۳ تیر ۱۳۹۵

نه دقیقا همین موضوع توضیح داده شده، و توی ویدئو هم مشخصه که اشکالی نداره.

Ali

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

سلام. در استراتژی اول باید متن هم باشه یا فقط فایل صوتی؟

Ali

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام. این امکان هست که استراتژی چهارم رو تو قسمت های مکالمه فعالانه-زمان ها و شتاب دهنده تسلط(در داستان های واقعی) در پاسخ به سوالات استفاده کرد و در این قسمت از سایه استفاده نکرد؟

حسین

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

متوجه منظورتون نمیشم. استراتژی 4 که تکنیک سایه با زبان بدن هست. اشتباه نمیکنین؟

Ali

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام. خیر اشتباه نمیکنم. منظورم این هست که تو این استراتژی گفته تکنیک سایه همراه با اعتماد به نفس و ژست خوب بدن. و من میگم نمیشه به جای این که با تکنیک سایه این کارو بکنیم موقع پاسخ به سوالات با اعتماد به نفس و ژست خوب باشیم و دیگه تکنیک سایه رو با این استراتژی بی خیال بشیم. نظرتون در این باره چی هست؟

حسین

۱ تیر ۱۳۹۵

ببخشید منظورتون رو اول خوب متوجه نشدم. بله درست میفرمایین. مشکلی نداره.

Ali

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام. من همه این تکنیک ها رو تو پکیج داستان های واقعی(با سرعت سریع) در نرم افزارتون پیاده میکنم جز تکنیک سایه بدون متن. واقعا کار سختی اجرای این تکنیک روی سرعت سریع ولی با سرعت نرمال مشکلی ندارم. به نظرتون باید انقدر گوش بدم تا با سرعت سریع بتونم این تکنیک رو اجرا کنم یا همین سرعت نرمال کافیه؟

مجتبی

۲۷ خرداد ۱۳۹۵

سلام جناب آقای ناصری

من چندین سال است که تلاش میکنم زبان یادبگیرم ولی اصلا راضی نیستم. البته دوسه پیش سطح یک 'سلام زبان' را شروع کردم و الان تقریبا تمومش کرده ام احساس میکنم تغییر نسبتا خوبی داشته ام. ولی باز هم زیاد راضی نیستم...

در مورد روش آموزش شما هم تا حدی میدونم ولی اطلاعاتم کامل نیست.... با این حال احساس میکنم روش خوبی باشه...

خیلی ممنون

Ali

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام. با توجه به این که در نرم افزارتون تنها موقعی که متن هست صدا پخش میشه من چطور باید تکنیک سایه بدون متن رو در داستان های نرم افزار به کار ببرم؟

حسین

۲۶ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خوب میتونین صفحه نمایش رو ببندین. در این حالت هم داستان پخش میشه.

ابوذر

۲۴ خرداد ۱۳۹۵

با سلام

می خواستم نظر شما رو در مورد لهجه زبانی که اموزش می بینیم رو بپرسم کدوم لهجه کاربرد بیشتری داره؟

به نظر شما در ابتدای یادگیری بهتر نیست یک لهجه زبانی را پیش بگیریم ؟

کدوم قسمتهایی از نرم افزار زبانشناس تلفظش امریکنه؟

و سوال اخر اینکه من اگه بخوام با لهجه امریکن کار کنم دیگه لازم نیست قسمتی از درسهایی که تو نرم افزار زبانشناس با تلفظ بریتیش است رو یاد بگیریم؟

با تشکر از شما.

حسین

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

طبیعیه که لهجه ی آمریکایی به طور معمول کاربرد بیشتری داره. ولی من در کل توصیه میکنم که زیاد نگران لهجه نباشین چون این تسلطه که مهمه نه لهجه. شما اگه مسلط باشین، حتی اگه لهجه ی هندی هم داشته باشین، بقیه میفهمن که چی میگین :)

توی نرم افزار زبانشناس اکثر پکیج ها آمریکن هست. یکی دو تا پکیج به انگلیسی گوش بده و داستان های کودکانه به لهجه ی بریتیش هست.

و در جواب سوال آخرتون، با توجه به اینکه پکیج های اختصاصیمون همشون لهجه ی آمریکن دارن، نه لازم نیست اونهایی که بریتیش هستند رو حتما کار کنین.

الی

۲۳ خرداد ۱۳۹۵

با سلام و خسته نباشید

من توی این دو روزی که با برنامتون آشنا شدم ٢ بار براتون پیغام میفرستم.

درباره همه این شیوه هایی که شما عرض کردید من برام یه سوال پیش اومده حالا همه ی این لغات و گرامر هارو توی فیلم یا داستان یاد بگیریم اما آیا واقعا تازمانی که محیطی برای صحبت کردن و استفاده از اون نباشه این کارها نتیجه بخش هست؟

من خودم عاشق پیدا کردن تمام معانی جملات انگلیسی هستم که میشنوم یا میخونم. هرجا توی جملات لغت جدید میبینم دنبال معنیش میرم و از این طریق لغات زیادی رو یاد گرفتم ولی بنظر شما آیا واقعا این لغات برای من قابل استفاده بوده؟!

جواب خودم که قطعا خیر هست چون هیچوقت اوقدر که حفظ میکنیم صحبت نمیکنیم. بنظر من بزرگترین مشکل سیستم آموزشی موجود همین عدم مکالمه توی محیط های واقعی هست.توی برنامه شما هم چنین امکانی وجود نداره تا جایی که دیدم.

خوشحال میشم که به سوالاتم پاسخ میدید

باتشکر

حسین

۲۴ خرداد ۱۳۹۵

سلام

بله درست میفرمایید قطعا حظور در محیط واقعی خیلی میتونه به ما و مکالممون کمک کنه. اما مشکلی که در ایران هست همینه که این محیط واقعی به ندرت پیدا میشه. مثلا شاید یه زمانی یه توریستی چیزی ببینین و باهاش صحبت کنین ولی خوب خیلی این موارد کم پیش میاد. با این وجود آیا باید دست رو دست بذاریم؟ من این متد هایی که گفتم درسته مثل شرایط واقعی نیست، ولی حداقل نزدیکترین چیزیه که از لحاظ منطقی و علمی میشه فکرشو کرد.

در رابطه با لغاتی که فرمودین، اگه تماستونو با لغت ها بالاتر ببرین، یعنی فقط به فهمیدن یک جمله و فهمیدن لغت در یک قالب اکتفا نکنین، احتمال اینکه بتونین در آینده ازش بهتر استفاده کنین بالاتر میره.

سعی کردم این موضوع رو اینجا توضیحاتی بدم.

بازم اگه سوالی بود بفرمایین :)

بنیامین

۲۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام.

بنیامین هستم.

من در آموزشگاه درس میخوانم ولی هر چی که استادانم میگویند نمیفهمم درواقع من با Grammer مشکل دارم و آنها را نمیتوانم درک کنم.اتفاقا من بیست و ششم خرداد امتحان Final دارم و فکر میکنم که این ترم را پاس نکنم به همین دلیل در سایت های ایرانی جست و جو کردم تا مشکلاتم را حل کنم.به یکی از سایت ها رفتم که در آنجا نرم افزار زبان شناس را معرفی کرده بود آن را دانلود کردم.این نرم افزار خیلی به درد من خورد.

فقط در این نرم افزار یک مشکل دارم که بعضی موارد را میخواهم اضافه کنم Error میده.اگر میشود کمکم کنید.

باز هم از شما و این نرم افزار خوبتان متشکرم.

حسین

۲۲ خرداد ۱۳۹۵

سلام

اگه گرامر مشکل دارین پکیج داستان های واقعی و انگلیسی قدرت رو مطالعه بفرمایین.

درضمن بنده لاگ ارورها رو مشاهده کردم از شما چیزی برای ما ارسال نشده

لطفا وقتی که با اروری مواجه شدین، به قسمت ارتباط با ما داخل برنامه برین و یک پیغام به همراه لاگ برای ما بفرستین و توضیح مختصری هم در رابطه با مشکل بوجود اومده بدین.

ممنون

محسن

۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام وقت بخیر

این بخش listen and repeat که فرمودید را دقیقا آقای هوگ در قانون هفتمشون استدلال میکنن که

listen and answer, not listen and repeat ،

پاسخ شما چیست در قبال این تناقض ؟؟

تشکر

حسین

۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام

اینجا هفتا استراتژی به ترتیب آورده شده. طبیعیه که زبان آموز در مرحله ی اول نمیتونه مستقیما بپره به جواب دادن به سوالات. این چیزی که آقای هوگ فرمودن در قسمت تکنیک سایه ی تعاملی آورده شده و تناقضی وجود نداره. یعنی استراتژی هایی که اینجا اومده رفته رفته زبان آموز رو به همون مرحله میرسونه و حتی در استراتژی های پایانی از اون حد هم بالاتر میره.

رضا

۳ خرداد ۱۳۹۵

سلام

سوال اولم اینه که در مورد مطلب بالا (پنج استراتژی) متنی مشابه فیلم هست که معرفی کنید؟

سوال دوم اینکه قراره تابستان واسه دانش آموزان سنین 7 الی 13 سال کلاس زبان انگلیسی بذاریم شما چه روش و کتابی رو معرفی می کنید.

با تشکر فراوان

حمیدرضا

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵

با سلام

زبان من خدا رو شکر بد نیست یعنی میتونم مفهوم جمله ای که میخونم رو تقریبا و حدودا بفهمم البته ترجمه من بهتر از نوشتن درست جملات و گرامری هست

ولی مشکل اصلی من ادراک در مکالمه و تلفظ هست و مثلا فیلم زبان انگلیسی رو نمیتونم درست بفهمم یا نمیتونم خوب صحبت کنم

مثلا بگن زندگی خودتون رو به انگلیسی بنویسید یا با من انگلیسی صحبت کنن نمیتونم انجام بدم

لطفا راهنمایی بفرمایید که بتونم با سرعت در عرض سه ماه خوب یاد بگیرم چون باید یکی دو جا هم آزمون شفاهی بدم و نیاز به یادگیری سریع دارم آیا این اپلیکیشن میتونه کمک کنه که سریعا بتونم مکالمه انجام بدم؟ لطفا مراحل رو هم بفرمایید

و یا مثلا قراره از من احتمالا خواسته بشه که برنامه خودم رو در 5 سال اینده به انگلیسی بنویسم یا بیوگرافی زندگی خودم رو در 100 کلمه بنویسم و یک مقدار هم بخوان که مکالمه انجام بدم

ان شاءالله سربلند باشید

حسین

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵

سلام.

ببخشید شما بیش از 10 بار کامنتتون رو در جاهای مختلف نوشتین! تنها کافیه یه جا بنویسین تا بنده متوجه بشم و جواب بدم.

با توجه به مشکلتون پیشنهاد من به شما اینه که داستان های گویا بخونین. داستان گویا باعث میشه که اولا درک مطلبتون و دایره ی لغاتتون افزایش پیدا کنه، ثانیا اگر تکنیک سایه رو روش پیاده سازی کنین، لیسنینگ و مکالمتون قوی میشه.

تو وبسایت زبانشناس دو تا منبع خیلی خوب برای دریافت داستان هست:

1- اگه گوشی اندرویدی ندارین، قسمت داستان های واقعی وبسایت زبانشناس تعداد زیادی داستان داره و اگه در بخش مگا داستان ها هم ثبت نام کنین، هر هفته یه داستان مفصل براتون فرستاده میشه که شروع خیلی خوبیه.

2- اگه گوشی اندرویدی دارین، تمام داستان های سایت به همراه امکانات بیشتری داخل اپلیکیشن زبانشناس هست. به علاوه ی پکیج انگلیسی قدرت که اگه بخونین تو سه ماه به همین چیزی که میخواین میرسین.

آذر

۷ اردیبهشت ۱۳۹۵

سلام

ممنون بابت اين اپليکيشن خيلي خوبتون. چند روزه من سرم از توي گوشي در نيومده!

البته هنوز با همه ويژگي‌هاي اين اپليکيشن آشنا نشدم و دارم دونه دونه درسا رو گوش ميدم

اما

يک سوال براي من وجود داره و اون اينه که چرا اين اپليکيشن رايگانه؟! (سخت معتقدم هيچ گربه‌اي محض رضاي خدا موش نمي گيره و در مثل هم مناقشه نيست!)

آيا در ادامه در بخش‌هاي پيشرفته تر نياز به خريد هست؟ اگر اين طوره بهتره بدونيم و صادقانه باهاش آشنا بشيم.

ممنون ميشم درباره روند استفاده از اين اپليکيشن تا انتها توضيح جامع و کوتاهي بفرماييد.

حسین

۸ اردیبهشت ۱۳۹۵

سلام

خیلی ممنونم از نظر لطفتون

اپلیکیشن تماما رایگان نیست. بلکه درسها رایگان هستن و دیگر خصوصیاتش مثل هایلایت لغات(برای یادگیری بهتر) جعبه لایتنر ، آمار و ... بایستی خریداری بشن.

روند کار با اپلیکیشن به این صورت هست که شما درسی رو میخونین، تعدادی لغات بلدین، اونها رو انتخاب میکنین و گزینه ی میدانم رو میزنین. تعدادی لغات بلد نیستین: این ها رو انتخاب میکنین و معنیشو با استفاده از دیکشنری در میارین و روی گزینه ی نمیدانم کلیک میکنین. این کار باعث میشه که اون لغت همه جا بصورت هایلایت به شما نشون داده بشه تا تمرکزتون روی اون لغت زیاد بمونه و زودتر یادش بگیرین.

علاوه براین تو بخش آمار، آمارهایی بتون میدیم؛ از جمله میزان لغت هایی که بلدین، میزان لغت هایی که در حال یادگیری هستین و ... که دید مناسبی از نحوه ی پیشرفت شما در این اپلیکیشن به شما میده

جعبه لایتنر تعاملی زبانشناس هم برای یادگیری و افزایش هر چه سریعتر دایره ی لغاتتون طراحی شده

امیدوارم که همچنان از کار کردن با این اپلیکیشن لذت ببرین

سعدی

۲۳ فروردین ۱۳۹۵

سلام این روشی که شما برای اموزش را به من پیشنهاد دادید خیلی جذاب هست امما اگر من به این روش باید به طور متوسط هر صوتی از درسرا تا چه اندازه به طور فعالانه با اون پنج قانونی که گفتید تکرار کنم بسنده است من میخواهم یک شرایطی مهیا کنم که فقط من باشم و این برنامه باشد و کمی خواب و کمی به طور لازم غذا و کمی گردشگری در روز اگر چنین شرایطی را مهیا کنم یک نکته که من هدود یکسال با فاصله رفتم کلاس انگلیسی و تو سطح دو امدم و باز ترک کردم اگر چنین شرایطی مهیا کنم تا سطح 3 یا 4 هدود چند ماه میکشد تا برسم ایا درسیرا به طور متوسط هدودی 9 یا 10 بار گوش کنم کفایت میکند یا اینکه بعد از ختم اون درس چه نشانه ها وتوانمندیهارا در خود ببینم و بعد برم درس دیگر ؟ ایا با چنین شرایطی تا 3 ماه تا پایان کدام سطح میتوانم برسم با روزی 15 یا 16 ساعت تمرین

حسین

۲۴ فروردین ۱۳۹۵

سلام

با 3 4 ماه روزی 15 ساعت قطعا توانمندیهاتون تا سطح چشمگیری افزایش پیدا میکنه.

شما اگه بتونین برای هر داستان، استراتژی 5 این نوشته که بازگویی داستان هست رو اعمال کنین، یعنی به حدی رسیدین که اون درس رو ماهر شدین.

البته ما نمیگیم که الا و بلا حتما همه ی پنج استراتژی اول روی داستان اجرا بشه بعد داستان بعدی ، بلکه خوندن داستان ها میتونن با هم، همپوشانی داشته باشن.

مثلا وقتی توی داستان فعلی به استراتژی 3 رسیدین، میتونین داستان بعدی رو شروع کنین، در عین حالی که داستان فعلی رو هم از استراتژی سه به بعد ادامه میدین.

مژگان

۲۲ فروردین ۱۳۹۵

با سلام و احترام

از آشنایی تان خوشحال شدم و ضمن تحسین شما باید بگم برام باورش سخت است . در هر حال من یک سال کلاس رفتم البته چند سال پیش و چون روش بسیار طولانی و خسته کننده ایی(نیو اینترچنج) بود و هنوز پس از یک سال نمی تونستم صحبت کنم و مشکلات رفتن کلاس که اصلا' معلوم نبود کی پایان دوره می شود و مشکلات دیگر زندگی کلاس را رها کردم حالا پس از چند سال دوباره تصمیم دارم زبان را ادامه بدم در این مدت از همه در مورد دوره ها و آموزشگاهها و نوع کتابها و طول مدت یادگیری پرسیده ام (سفیر -شکوه- کیش و... و هر کدام کتابهای ویژه خود را دارند)که کمتراز 2سال هم نیستند و من هم کار می کنم و وقت برای کلاس رفتن در سطح شهر و....را ندارم به سایت ها سر زدم که به شما رسیدم امیدوارم برای منم جواب بدهد.

حسین

۲۳ فروردین ۱۳۹۵

سلام

قطعا این روش ها به صورت خودخوان بوده و کاربردی هستن و در این راه به شما کمک میکنن.

از اپلیکیشن زبانشناس هم میتونین استفاده کنین.

صبا

۱۷ فروردین ۱۳۹۵

خیلی عالی بود اگه یه عالمه مطلب در مورد ادغام کردن کلمه های انگلیسی وحذف کردن حتی یه قسمتایی از کلمه در حین مکالمه های رایجشون میگذاشتید مثل این سایت

englishnice.com

به نظرم خیلی کمک دهندست

یه مطلب با این موضوع با مثال های خیلی زیاد ....شما که دیگه استادید...یجور که تفهیم بشیم.....با این موضوع یه سری مطلب هست تو اینترنت که بالایی بهترینش بود و فک میکنم اونا کافی نیستند...

حسین

۱۸ فروردین ۱۳۹۵

این چیزها رو بایستی در مکالمات واقعی ببینین، نه روی کاغذ.

صبا

۱۶ فروردین ۱۳۹۵

سلام میشه نظرتون رو درباره ی دی وی دی های انجمن انگلیسی بدون کوشش ایران به ایمیلم بفرستید؟؟؟من خودم تا حالا استفاده نکردم و حس خوبی نسبت به این انجمن ندارم

شما تا حالا ازش استفاده کردید؟؟؟؟؟؟

حسین

۱۷ فروردین ۱۳۹۵

سلام

انگلیسی بدون کوشش effortless english نیازی به خرید نداره. میتونین تو اینترنت دانلود کنین. و از نظر من پکیج power english این مجموعه فوق العاده است و میتونین استراتژی های فوق رو کاملا روش پیاده سازی کنین.

صبا

۱۸ فروردین ۱۳۹۵

سلام .ازاینکه بااین سرعت ج میدید ممنون.

من فیلم ها رو گاهی با سرعت پخش 70درصد میبینم، نظرتون؟؟؟؟

حسین

۱۹ فروردین ۱۳۹۵

سلام

خواهش میکنم.

نه برای فهم بیشتر موضوع مشکلی نداره.

سین

۱۶ فروردین ۱۳۹۵

سلام,خسته نباشید,میخواستم ببینم شما کدوم بخشهای مجموعه آقای ای جی رو استفاده کردید؟و اینکه به همون روشی که ذکر شده عمل کردید؟و اینکه برای شما چقد تاثیرگذار بوده؟و بعد چه مدتی تاثیر شو تو مکالمه میذاره؟

حسین

۱۷ فروردین ۱۳۹۵

سلام

مجموعه ي power english بسيار عالي هست، تقريبا چيزهايي كه ميگفت رو رعايت كردم و بعد دو سه ماه واقعا تاثيرات بالايي ميذاره

حسین

۱۵ فروردین ۱۳۹۵

با سلام و خسته نباشد سوالی داشتم درباره 7 استراتژی مکالمه که یک مرحله اولیه برای تفهیم کامل داستان کوتاه و بعد انجام 7 استراتژی بعدی است. سوال من اینجاست از شروع یک داستان تا تفهیم اولیه و بعد از انجام 7 استراتژی و نهایتا پایان داستان اول چقدر زمان لازمه. نیاز داریم که یه زمانی برای اتمام هر داستان تعیین کنیم.

من از کتاب steps to understanding که شامل داستان های کوتاه نیم صفحه ای هستند می خواهم شروع کنم

حسین

۱۶ فروردین ۱۳۹۵

سلام

گفته میشه روی هر 30 - 40 دقیقه فایل صوتی رو حداقل یک هفته تمرین بکنین. اما در کل زمان خاصی مطرح نیست و بیشتر به نحوه ی پیشرفت خودتون بستگی داره. حتی این 7 استراتژی هم حتما نباید پشت سر هم انجام بشه چون رسیدن به مراحل پایانی مهارت و زمان زیادی میطلبه. بنابراین مثلا زبان آموز سطح متوسط میتونه فعلا تا مرحله ی 4 بسنده کنه تا وقتی که پیشرفتش بهتر شد، بقیه مراحل رو هم به پروسه اضافه بکنه.

شيوا

۱۳ فروردین ۱۳۹۵

سلام جناب ناصري

سايت شما رو همكارم به من معرفي كرد كه خودش يكي دو تا از درسهاي نرم افزار رو مطالعه كرده بود. من براي زبان خوندن بسيار انگيزه دارم، مدت زيادي كلاس هاي سفير رو رفتم. البته از سال گذشته بدليل بيماري و وقت بسيار كمي كه دارم ديگه نتونستم ادامه بدم. توي اين يك سال جسته و گريخته با نرم افزارها يا فيلم ديدن و يا خوندن كتابها و يكي دو تا سفر كاري سعي كردم سطح زبانم رو نگه دارم، اما فكر ميكنم كم كم داره اوضاع زبان انگليسيم از كنترل من خارج ميشه.

براي مطالعه زبان حالا دنبال برنامه اي بودم كه با برنامه روزانه من سازگار باشه و درعين حال كه بتونم سطح زبانم رو حفظ كنم ، آروم آروم پيشرفت هم داشته باشم.

سايت شما رو از صفحه خانه و با حوصله شروع به مطالعه كردم؛ جدا از مطالب ارزنده اي كه در مورد فراگيري زبان از بحثها يادگرفتم، ديدگاه خوبي هم در مورد رسيدن به بقيه ي چيزهايي كه توي ذهنم دارم به من داد.

فعلا بايد راهي پيدا كنم كه بتونم از نرم افزار شما استفاده كنم. :)

حسین

۱۴ فروردین ۱۳۹۵

سلام

خیلی ممنونم از نظر لطفتون نسبت به سایت بنده

همونطور که حتما خودتون مطالعه کردین، تو این وبسایت بنده راههایی رو برای خواننده ها قرار دادم که به صورت خودخوان و تنها با کمک خودشون بتونن زبان رو یاد بگیرن. بنابراین حتی اگر هم نتونین از نرم افزار زبانشناس استفاده کنین، از روش هایی که در اینجا اسم بردم میتونین استفاده ی خیلی خوبی داشته باشین.

اما خوبی استفاده از نرم افزار زبانشناس این هست که فرایند یادگیری زبان انگلیسی رو برای شما جذاب و ساده میکنه. روش یادگیری لغات کاملا منحصر به فردی داره تا دایره ی لغاتتون افزایش خیلی زیادی داشته باشه. همچنین آمارهایی که به شما ارائه میشه نشانگر پیشرفت شما در زبان انگلیسی هست و انگیزه ی شما رو بالا نگه میداره.

خلاصه استفاده از این نرم افزار خالی از لطف نیست. بنابراین پیشنهادم اینه که اگه الان گوشی اندرویدی ندارین و در آینده میخواین گوشی بخرین، از گوشی های اندرویدی انتخاب کنین که بتونین از این نرم افزار هم استفاده داشته باشین :)

ممنون

صبا

۱۱ فروردین ۱۳۹۵

سلام

نظرتون ؟؟؟؟

درباره ی فیلم های با سه خصوصیت (همزمان زبان انگلیسی و دو زیرنویس همزمان فارسی وانگلیسی)

تاثیرش از (فقط زبان انگلیسی بدون زیرنویس)

یا (زبان فارسی با فقط زیرنویس انگلیسی ) ونوعای دیگه

بیشتر نیست؟من حس میکنم خیلی بیشتره

ممنون از حوصله وزحماتتون

مفصلا برام توضیح میدید؟؟

صبا

۱۱ فروردین ۱۳۹۵

ببخشید من با مطالعه قسمت فیلم به جوابم رسییدم

ممنون

علي

۷ فروردین ۱۳۹۵

سلام

با امید موفقیت در نرم افزارتون امید وارم هرچه سریع تر منابع درسی تو نو بیشتر کنید همان طور که میدانید بازار هدف شما کسانی هستند که سطحی در حد انترمدیت دارند با مشکل اسپیکینگ و لسنین

من حدود ۳ ماه از نرم افزارتون دارم استفاده میکن خیلی کمک به من کرده نمونه کار شما شبیه lingq استیو کافمن هستش

ولی تنوع اون خیلی بیشتر هستش ودر یاد گیری کلمات جدید بسیار پیگیر تره چون هروز برات کلمات جدیدو ایمیل میزنه

اگه بتونیت درس هایی با جذابیت بیشتر بزارید چون ایجی همش راجع به زبان صحبت میکنه جدیدا با یه سایت اشنا شدم برنامش جالبه یه چند دقیقه از فیلم اصلی میزاره بعد راجع بش صحبت میکنه به حرحال اگه دوست داشتید از طریق تلگرام بفرستم هدف من اینه که وقتی میام به عنوان استیودنت حوصلم سر نره برم دنبال چیز جدید بگردم قافل از اموزش فیلم یا اخبار نشید سان ان استیودنت هم عالیه

حسین

۸ فروردین ۱۳۹۵

سلام

ممنونم از نظر لطفتون.

ما در حال اضافه کردن قابلیت اضافه کردن سریع دروس هستیم. اگه پکیج خاصی مد نظرتون هست، حتی پکیج های پولی، به ما معرفی کنین که تهیه کنیم و به برنامه اضافه کنیم.

ممنون میشم

ali

۹ فروردین ۱۳۹۵

Letsmasterenglish

این هم شیوه ای شبیه به ای جی داره ولی از تیکه فیلم های واقعی استفاده میکنه

محمد

۲۲ اسفند ۱۳۹۴

سلام حسین عزیز. من مدت 5 ماه است که از نرم افزار شما استفاده میکنم و بسیار پیشرفت کردم. فقط یک توضیحی خواستم بدم و این بود که حرف شما رو مبنی بر بلد بودن 90% متن رو درست نمیدونم. من با انگلیسی بسیار ضعیف شروع به گوش دادن درس های بسته ی انگلیسی قدرت کردم و در درس های اول معمولا 90% کلامات رو بلد نبودم و بجای نا امیدی درس ها رو به تعداد زیاد و دفعات زیاد گوش دادم و الان در آغاز درس مرد ممتاز ، من فقط 15% درصد از کلمات رو بلد نیستم و پیشرفت کاملا قابل ملاحظه ای کردم. پیشنهاد من به دوستان این هست که نا امید نشید و طبق گفته ی خود گوینده متون درسی فقط گوش کنید و پاسخ بدید. هر روز و به مدت چند ماه. خودتون تغییرات رو خواهید دید. مشکل اساسی ه اکثر ما ، نداشتن صبر و بردباری ه. بچه ها 4 الی 5 سال طول میکشه تا صحبت کنند و شما هم برای یادگیری زبان حداقل دو سال زمان نیاز دارید . تشکر میکنم از زحمات شما حسین عزیز

حسین

۲۳ اسفند ۱۳۹۴

سلام

ممنونم از توضیحاتی که دادین و از تجربه ای که داشتین.

همین که فهمیدیم نرم افزار به دردتون خورده برای ما خیلی خوشحال کننده است :)

mehr

۱۸ بهمن ۱۳۹۴

سلام دوست عزیز

خسته نباشید

میخواستم بدونم این هفت مرحله رو باید توی چند روز برای یه مکالمه انجام بشه؟

مثلا مشکلی که من دارم اینه که وقتی یکی از مکالمات 2min english رو گوش میدم فکر میکنم اگه این هفت مرحله رو زیاد طولش بدم از مکالمات بعدی عقب میمونم (یه جورایی صبرم کمه دوست دارم سریع یاد بگیرم)

در ضمن به نظر شما اگه برا یه مکالمه حدودا یک هفته تا 10 روز وقت بزارم، اشکالی نداره؟

حسین

۱۹ بهمن ۱۳۹۴

سلام

این مراحل اینطوری نیست که حتمن همشون لازم باشه که انجام بشه.

مثلا اگر شما اینقدر ماهر هستین که مستقیم میتونین به تکنیک سایه برسین لازم نیست مرحله ی اول رو انجام بدین

یا مثلا اگر اونقدری ماهر هستین که میتونین مستقیما به بازگویی داستان بپردازین، لازم نیست اصلا شیش مرحله ی قبل رو پیاده سازی کنین.

از طرف دیگه

اگه تازه کار باشین شاید اولش براتون سخت باشه تا مرحله ی بازگویی داستان پیش برین

پس روشی رو پی بگیرین که خسته کننده نباشه و کم کم به مراحل بعدی برسین

مثلا یه هدف برای خودتون بذارین که هر 15 روز اونقدری ماهر بشین که بتونین به مرحله ی بعد برسین

اما در کل پیشنهاد اکیدم اینه که در هر سطحی که قرار دارین، تا مرحله تکنیک سایه بدون متن پیش برین چون خیلی بتون کمک میکنه

محمدرضا

۱۷ بهمن ۱۳۹۴

با سلام

سایت خوبی دارید. راستش بنده نیاز به مشاوره دارم. خودم رو با تست های زیر تعیین سطح کردم:

Cambridge General English Test

score:19

B2, Upper-Intermediate

&

ILR SELF ASSESSMENT

speaking score: S2-Limited Working Proficiency

readind score:R2-Limited Working Proficiency

listening score: L1-Elementary Proficiency

مشکل اصلیم اینه که اولاَ فیلم به دردم نمی خوره چون ذهن فعالی دارم که این خودش واسم معضلی شده(فیلم هایی که تو کامپیوتر داشتم از جمله ارباب حلقه ها، شیفت دیلیت کردم :) ). فیلم های مستند شاید بهتر باشه. منتها نمی دونم از کجا می تونم فیلم های مستند مناسب خودم گیر بیارم.

برای مثال برنامه مدیریت زمان (personal time management) برایان تریسی یا سخنرانی های آنتونی رابینز رو که گوش می کردم به شدت احساس ضعف بهم دست می داد چون برای من خیلی سریع و مبهم بود.

امیدوارم شرح درستی از وضعیتم داده باشم.

با تشکر

محمدرضا

۱۸ بهمن ۱۳۹۴

اضافه می کنم... مستند پرسپولیس رو که می دیدم بهتر از این دو مثال بود. اما بازم خیلی جای کار دارم

حسین

۱۹ بهمن ۱۳۹۴

سلام آقا محمدرضا

ببخشید که کامنت شما رو دیر جواب دادم. چند روزی بود درگیر جابجایی سرور های سایت بودم.

دقیق متوجه نشدم در چه زمینه ای مشاوره میخوای. اما اگه دنبال یه منبع شنیداری مناسب برای زبان هستی پیشنهاد میکنم از اپلیکیشن زبانشناس استفاده کنی. چون تو این اپلیکیشن، منابع به صورت سطح بندی شده وجود داره. در ضمن امکانات خوبی داره که بتونی سرعت یادگیریتو بالا ببری.

سجاد

۱۳ بهمن ۱۳۹۴

سلام من پارسال بود که با مجموعه آقای ای جی هوگ آشنا شدم و مجموعه رو دانلود کردم و شروع کردم به گوش دادن اوایل چون لیسینینگ هم ضعیف بود متوجه نمیشدم ولی چون با انگیزه شروع کردم نا امید نشدم و هر روز طوری که خودشون تو سایتشون گفته بودند روزی تا 3 بار گوش میدادم و هر روز پیشرفت خودم رو میدیدم و خیلی خوشحال میشدم من تا درس 9 این مجموعه رو خوندم یعنی هر درسی 10 روز که حدود 3 ماهی شد خیلی خیلی پیشرفت کردم تو لیسینیگ ولی متاسفانه چون فایل صوتی بود کم کم انگیزه منو تقلیل داد و گذاشتمش کنار الانم خیلی پشیمونم که این کار رو کردم چند دفعه هم شروع کردم دوباره به خوندن ولی متاسفانه یه حالتی تو ذهنم ایجاد شده حالت بازدارندگی داره نسبت به مجموعه چون من نحوه یادگیری حافظه ام بیشتر تصویریه تا صوتی اوایل هم فکر میکردم من دارم اشتباه میکنم تا چند وقت پیش که فیلمی در یوتیوب از ایشون دیدم که خودشون تجربیات یادگیری خودشون رو درباره زبان اسپانیایی میگفتن که خودشونم تو راه به همین مشکل خوردن به نظر من لیسینگ ادم قوی باشه خیلی خوبه که توش شکی هم نیست ولی باید نحوه یادگیری افراد که همون حافظه افراد در یادگیری که به 3 بخش :صوتی_تصویری و لمسی توجه بشه همه نمیتونن با روش صوتی یاد بگیرن بنظرم اگه بتونین داستانهای تصویری درست کنین و اصطلاحاتش رو تو داستان به بچه ها آموزش بدین کمتر بچه ها بی انگیزه میشن مثلا خود آقای اجی هوگ گفت من برای رفع این مشکل هندزفری تو گوشم میکردم و میرفتم تو دل طبیعت یا رستوران و.... و درسها رو گوش میکردم تا انگیزم پایین نیاد

ببخشین که مطلبم زیاد شد خواستم تجربه خودمو به عنوان یک استفاده کننده از سیستم افورتلس انگلیش به دوستان بگم

حسین

۱۴ بهمن ۱۳۹۴

سلام

به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردین.

ما داستانهای تصویری در سایتمون گذاشتیم.

اما اینکار برای نرم افزار یخورده زمانبره. تو فکرش هستیم در آینده نزدیک قرار بدیم.

ساناز

۹ بهمن ۱۳۹۴

سلام

من چند ماه پیش با آموزشگاه گفتمان ملل در شمال تهران آشنا شدم، استاد آقای رستم بود، توی چند ماه به طور باور نکردنی تونستم یه مکالمه خوب داشته باشم به طوری که الان بعد گذشت ۵ ماه میتونم تو کنفرانس های بین المللی بدون ترس و با اعتماد به نفس انگلیسی صحبت کنم.

این شماره آموزشگاه اگر کسی از دوستان خواست.

موفق باشید

۲۲۷۰۴۹۱۵_۲۲۷۰۴۸۸۶

حسن

۲۰ دی ۱۳۹۴

با سلام

وبا تشکر از سایت بسیار مفید شما

میخواستم بدونم آیا بسته های آموزشی که در بازار هستش مثل مثلا english today آیا برای زبان

مفید هستش منظورم اینه آیا اگه از این بسته استفاده کنیم چقدر به زبان ما کمک میکنه

خود شما آیا بسته آموزشی زبان رو دارید که مرحله به مرحله تا سطح پیشرفته زبان رو ادامه بده اونقدر که وقتی تا آخرش رفتیم پشیمون نشیم و بدونیم که وقت خودمون رو تلف نکردیم چیزی رسراغ دارید به ما پیشنهاد بدید هرچند نکات سایت شما هم واقعا آموزنده هستش با تشکر

حسین

۲۱ دی ۱۳۹۴

سلام

من یه نگاهی به این مجموعه انداختم چنتا اشکال تو این مجموعه ها وجود داره.

1- به شخصه مجموعه هایی که برای آموزش زبان انگلیسی محض ساخته شده نمیپسندم. چون کمترین اشکالی که دارن اینه که با یه تیر چند نشون نیستن. مثلا مجموعه ای مثل effortless English آقای ای جی هوگ با وجود اینکه برای یادگیری زبان ساخته شده و این کارو خیلی خوب هم انجام میده اما بیشتر به مسائل مهم مرتبط با زندگی میپردازه. مثلا یکی از درساش اینه چطور تا صد سالگی سر حال زنده بمونیم. یکی دیگش دنبال کردن رویاهای زندگی هست. یکی دیگش در رابطه با منافع کمک به دیگران در جهت زندگی بهتر هست. خلاصه با این درسا نه تنها زبان انگلیسی یاد میگیرین بلکه حتی ممکنه زندگیتون رو هم از این رو به اون رو تغییر بده. (این مجموعه تو اپلیکیشنمون قرار داده شده). یا مثلا مجموعه ای مثل 12 داستان واقعی که تو سایت قرار دادیم همونطور که از اسمش پیداست در رابطه با 12 داستان جذاب و واقعیه که میتونیم اولا از گوش دادن به اونها لذت ببریم. ثانیا از نکاتش درس بگیریم و تو زندگی استفاده کنیم.

2- دومین اشکالی که این مجموعه ها دارن اینه که با توجه به ماهیت محضشون خیلی مصنوعی هستن. مکالماتی که انجام میشه اصلا طبیعی نیست و آدم رو خسته میکنه. توضیحات گرامری هم که لازم به ذکر نیست که بنده شدیدا مخالف هستم.

3- در رابطه با این مجموعه ی خاص به شخصه فکر میکنم که سنگ بزرگ نشانه ی نزدنه. اصلا منطقی نیست که آدم شصت هفتاد گیگ اطلاعات رو برای تمامی سطوح مختلف جمع آوری بکنه. این حجم زیاد نشونه ی همون سنگ بزرگه. در ضمن بر فرض هم که یه نفر واقعا عزم جدی داشته باشه به نظرم تکیه بر یک برنامه ی آموزشی خاص جالب نیست. آدم بهتره در طول یادگیری برنامه های مختلفی رو دنبال کنه چون هم تنوعه هم شاید یه برنامه از اویکی بهتر یا جذاب تر باشه و اینطوری از دست نمیده.

بنابراین توصیم به شما اینه که با مجموعه های کوچکتر شروع کنین. پیشنهاد اکید دارم که اگه سطحتون نزدیک به متوسطه حتما دروس انگلیسی قدرت آقای ای جی هوگ که بالا بهش اشاره کردم رو گوش بدین. اگر تو اپلیکیشن ما گوش دادین که چه بهتر. یسری قابلیت ها اضافه میشه که یادگیری راحت تر میشه. وگرنه میتونین از سایتای مختلف دانلود هم بکنین. مجموعه ی 12 داستان واقعی هم مجموعه ی خوبی برای افراد نزدیک به متوسطه.

حسن

۱۹ دی ۱۳۹۴

با سلام بنده شنیده ام که به جای گوش کردن وتکرار باید گوش کنیمو جواب بدهیم تا اینکه گوش کنیم وتکرار کنیم نظر شما چیه آیا به این شکل بهتر نیست که گوش بدهیم وجواب بدهیم بجای گوش کنیم و تکرار کنیم

حسین

۲۰ دی ۱۳۹۴

سلام

حرف شما درسته. چیزیم که ما گفتیم خلاف این موضوع نیست. گوش دادن و تکرار کردن مرحله ی اوله. بعد که به تکنیک سایه میرسه، در نوشته ی اختصاصی که برای تکنیک سایه نوشتیم، این تکنیک سه حالت داره که حالت سوم سایه ی تعاملی هست. در سایه ی تعاملی دقیقا شما بایستی به صورت سوال و جواب عمل کنین که بسیار برای یادگیری زبان و مکالمه میتونه موثر باشه. پیشنهاد میکنم نوشته ی مرتبط با تکنیک سایه ی تعاملی رو تا آخر بخونین.