اگر به دنبال یک اپلیکیشن رایگان برای آموزش زبان انگلیسی میگردید، این مطلب را تا انتها دنبال کنید. چرا که برنامهی Hello English یکی از بهترین برنامههایی است که در این زمینه طراحی شده است. این نرمافزار با فضای ساده و صمیمانهای که برای یادگیری زبان ایجاد کرده است، آموزش زبان را در همهی جنبهها و به شکل کاربردی دنبال میکند. با ما همراه باشید تا در کنار دانلود اپلیکیشن Hello English با مشخصات آن بیشتر آشنا شوید.
دانلود اپلیکیشن Hello English
اپلیکیشن Hello English برای علاقهمندان به یادگیری زبانهای مختلف و برای سیستمعاملهای ویندوز، اندروید و آیفون طراحی شده است. البته در نسخهی رایگان این اپلیکیشن تبلیغات زیادی وجود دارد که ممکن است برای زبانآموزان خوشایند نباشد. با دریافت نسخهی پریمیوم یا Hello English ،Pro میتوانید یادگیری را بدون نمایش تبلیغات ادامه دهید. برای دانلود اپلیکیشن Hello English از لینکهای زیر استفاده کنید:
دانلود اپلیکیشن Hello English برای ویندوز
دانلود اپلیکیشن Hello English برای اندروید
دانلود اپلیکیشن Hello English برای آیفون
اپلیکیشن Hello English چیست؟
اپلیکیشن Hello English یک برنامهی تعاملی برای آموزش زبانهای خارجی است که مجموعهی CultureAlley در سال ۲۰۱۴ آن را راهاندازی کرده است و تاکنون مخاطبان زیادی را از سراسر دنیا جذب کرده است.
اپلیکیشن Hello English برای یادگیری چه زبانی مناسب است؟
با استفاده از برنامهی Hello English علاوه بر یادگیری انگلیسی، امکان یادگیری ۲۱ زبان دیگر وجود دارد؛ زبانهایی مانند:
مالایی، اردو، مالایی، بنگالی بنگلادشی، بنگالی، هندی، اندونزیایی، تایلندی، عربی، پنجابی، تلوگو، تامیل، مراتی، گجراتی، آسامی، چینی، پرتغالی، ترکی، نپالی و...
اپلیکیشن Hello English برای چه کسانی مناسب است؟
این برنامه برای تمامی علاقهمندان به یادگیری این ۲۲ زبان پیشنهاد میشود؛ در هر سن و سطحی که باشید، با این اپلیکیشن مهارت زبانی شما با کمک فعالیتهای ترکیبی پیشرفت خوبی پیدا میکند. برای نمونه:
- با استفاده از این اپلیکیشن افراد میتوانند در مصاحبههای شغلی و تحصیلی خود موفقتر ظاهر شوند؛ درسهای تعاملی این برنامه فرد را برای مکالمهای روان آماده میکند.
- با کمک این برنامه دانشآموزان و دانشجویان میتوانند در امتحان زبان خود نمرهی بهتری کسب کنند و با تقویت دانش زبانی خود آیندهی بهتری را پیش روی خود ترسیم کنند.
- کودکان بهراحتی میتوانند با فضای جذاب این برنامه ارتباط برقرار کنند و از همان سنین ابتدایی خود را در معرض شناخت زبانهای جدید قرار دهند.
اپلیکیشن Hello English برای تقویت چه مهارتی مناسب است؟
درسهای موجود در برنامهی Hello English برای آموزش مهارتهای کلیدی مثل گرامر، واژگان و مکالمه طراحی شدهاند و هر کدام از این مهارتها به شکل جذابی آموزش داده میشوند تا زبانآموز بهراحتی با آن ارتباط برقرار کند.
امکانات و ویژگیهای درسهای تعاملی در برنامهی Hello English
- تقویت تمامی مهارتها
بازیهایی مثل پازل کلمات و تمرینهای تعاملی برای آموزش گرامر، واژگان، نوشتن، خواندن و ترجمه از بخشهایی است که به شکلی سرگرمکننده ارائه میشود.
- بازخورد فوری به تمرینات
برنامه نسبت به پاسخ تمرینها خیلی سریع بازخورد نشان میدهد و از این طریق میتوانید به اشتباهات پی ببرید و آنها را اصلاح کنید.
- فرهنگ واژگان کامل درون برنامه
با کمک فرهنگ واژگان کامل این برنامه که شامل بیش از دههزار واژه است، امکان یادگیری معنی واژه به همراه تلفظ آن امکانپذیر است.
- آموزش از طریق محتوای زبان اصلی
کتابهای صوتی، کلیپهای ویدیویی کوتاه و اخبار از جمله بخشهای بسیار مفید این برنامه است که به زبانآموز کمک میکند تا به شکلی کاربردی با محتواهای روزمره در ارتباط باشد. این روش برای یادگیری کاربردی واژگان و نکات گرامری بسیار مفید است.
- تمرین و سرگرمی
تمرینهایی که در قالب بازی و برای تقویت مهارت مکالمه در این برنامه گنجانده شدهاند، به تقویت اعتمادبهنفس و روانتر شدن مکالمه کمک میکنند. همچنین با استفاده از قابلیت تشخیص گفتار میتوانید دربارهی درستی تلفظ بازخورد فوری دریافت کنید.
- کوییزهای روزانه و منظم
کوییزها و تمرینهای روزانهای که برای تقویت مهارتهای چهارگانه در نظر گرفته شدهاند، به مطالعهی مستمر و مواجههی بیشتر با موضوعات درسی کمک میکنند.
- چتبات
با استفاده از چتبات برنامه میتوانید نوشتار خود را تقویت کنید و از بازخوردهای فوری آن برای اصلاح اشتباهات و نقاط ضعف خود استفاده کنید.
- امتیاز و رقابت
هر زبانآموز با کسب امتیاز و سکه رتبهای میگیرد و با سایر افراد حاضر در برنامه رقابت میکند.
- آزمونهای گروهی
علاوهبر تمرینهای انفرادی، در برنامه امکان یادگیری گروهی از طریق بازی و آزمونهای چندنفره هم وجود دارد که در کنار ایجاد فضایی شاد، بسیار آموزنده و هیجانانگیز است.
- ارتباط با مشاوران
یکی از ویژگیهای بسیار خوب برنامه این است که اگر به پرسشوپاسخ یا رفع اشکال نیاز داشته باشید، میتوانید بهصورت رایگان با آموزگاران ارتباط برقرار کنید.
ویژگیهای بارز اپلیکیشن Hello English چیست؟
- اپلیکیشن Hello English یکی از بهترین پلتفرمهای آموزش زبان است که تاکنون بیش از ۵۰ میلیون زبانآموز از این برنامه برای یادگیری زبان موردنظر خود استفاده کردهاند.
- علاوهبر جوایز و افتخارات، کارایی روشهای آموزشی این برنامه باعث محبوبیت آن شده است و این برنامه از جمله اپلیکیشنهایی است که امتیاز خوبی در پلتفرمهای گوگلپلی و اپاستور کسب کرده است.
- اگر از سطح فعلی خود اطلاع ندارید، میتوانید از طریق آزمون تعیین سطح برنامه میزان دانش خود را محک بزنید.
- پس از ورود به برنامه با انتخاب یکی از سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته، درسها و تمرینهایی متناسب با همان سطح ارائه میشود.
- اپلیکیشن Hello English بیش از ۴۷۰ درس، تمرین و بازی آموزشی دارد که به طور موازی تمامی مهارتهای زبانی را تقویت میکنند.
- امکان استفاده از امکانات برنامه و دسترسی به درسهای تعاملی در حالت آفلاین وجود دارد و بدون محدودیت میتوانید یادگیری را در هر جایی ادامه دهید.
- در فرهنگ واژگان این برنامه این امکان وجود دارد تا علاقهمندان به هر ۲۲ زبان معنی و مشخصات واژه را با زبان موردنظر خود مشاهده کنند. این فرهنگ واژگان در حالت آفلاین هم قابل استفاده است.
- در این نرمافزار امکان ترجمهی جملات به زبانهای دیگر وجود دارد و این کمک بزرگی برای زبانآموزان به شمار میرود.
- استفاده از تصاویر مرتبط و ویدیوهای جذاب به درک بهتر مطالب و همچنین یادگیری کاربردی واژهها و نکتههای گرامری کمک میکند.
- امکان بررسی عملکرد تحصیلی و میزان پیشرفت در یادگیری از دیگر بخشهای مفید این برنامه است.
جوایز اپلیکیشن Hello English
برنامهی Hello English جوایز گوناگونی را کسب کرده است که از جملهی آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کسب عنوان بهترین برنامهی رایگان آموزش زبان انگلیسی از سوی CultureAlley
- برندهی جایزهی Google's Editor's Choice در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸
- بهترین برنامهی موبایل هند در سال ۲۰۱۷
- بهترین برنامهی موبایل گوگل در سال ۲۰۱۶
بستر تعاملی یادگیری زبان در اپلیکیشن زبانشناس
اپلیکیشن زبانشناس در بین برنامههای آموزش زبان انگلیسی برای فارسیزبانان یکی از محبوبترینها است. این برنامه با فراهم کردن تمامی منابع و ابزارهای لازم برای یادگیری مجموعهای جامع و تعاملی برای آموزش است.
برای نمونه تالار زبانشناس یکی از بخشهای محبوب این مجموعهی آموزشی است که در آن زبانآموزان سؤال میپرسند، آموزگاران و سایر زبانآموزان پاسخ میدهند و چالشهای زبانآموزی برگزار میشود. این چالشها با ایجاد جو رقابتی انگیزهی زبانآموزان را تقویت میکنند.
این برنامه حاوی انواع و اقسام منابع آموزشی سطحبندیشده (از مبتدی تا پیشرفته) است و هر زبانآموز بر اساس علاقه، سبک یادگیری، هدف آموزشی و لهجهی موردعلاقهی خود میتواند یادگیری را آغاز کند.
ابزارها و امکاناتی مانند یادآور مطالعاتی، امکان تنظیم برنامهی روزانه، دیکشنریهای دوزبانه و انگلیسی به انگلیسی، جعبه لایتنر هوشمند، زنجیرهی یادگیری، تقویم آموزشی و نمودارهای پیشرفت تحصیلی تمامی نیازهای آموزشی را برطرف میکنند.
برای استفادهی بیشتر از امکانات و منابع اپلیکیشن زبانشناس، میتوانید این برنامه را از طریق لینک زیر دانلود کنید یا به نسخه تحت وب زبانشناس مراجعه کنید.
دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای آیفون و اندروید
اپلیکیشن زبانآموز و یادگیری رقابتی زبان
اپلیکیشن زبانآموز یکی دیگر از برنامههای آموزشی است که تیم زبانشناس آن را طراحی کرده است تا یادگیری را با چاشنی رقابت و سرگرمی همراه کند. در این برنامه زبانآموزان با مطالعهی مستمر، شرکت در چالشهای روزانه، دوستانه و ماهانه امتیاز کسب میکنند و به لیگهای رقابتی وارد میشوند.
در این لیگها بازار رقابت داغ است و هر یک از زبانآموزان میکوشد تا با چند دقیقه مطالعهی بیشتر حریف خود را پشت سر بگذارد. این روند کمک میکند تا زبانآموز بدون خستگی و با انگیزهی قوی یادگیری را دنبال کند.
البته نباید از ویژگیهای ممتاز دورههای آموزشی این برنامه چشمپوشی کرد؛ این دورهها دارای درسهای تعاملی است که از طریق پرسشوپاسخ به زبانآموزان کمک میکند تا روی مطالب تسلط بیشتری پیدا کنند. هر فرد میتواند متناسب با سطح فعلی خود دورهای را برای یادگیری انتخاب کند و درس به درس پیش برود.
از دیگر ویژگیهای دورههای آموزشی اپلیکیشن زبانآموز وجود درسهایی کاربردی است که تمامی مهارتهای فرد از خواندن و نوشتن گرفته تا مکالمه و شنیدن را تقویت میکند.
برای شرکت در رقابتهای داغ اپلیکیشن زبانآموز، این برنامه را از لینک زیر دانلود کنید:
سخن آخر
در این مطلب سعی کردیم ویژگیهای اپلیکیشن Hello English را بررسی کنیم. امیدواریم با مطالعهی این مطلب اطلاعات کافی را در مورد این برنامه کسب کرده باشید. در این میان دو نرمافزار آموزشی سرگرمکننده یعنی زبانشناس و زبانآموز را هم معرفی کردیم. حالا بگویید به نظر شما روشهای تعاملی و آموزشهای در قالب بازی برای یادگیری زبان انگلیسی مؤثرتر هستند یا روشهای کتابمحور و مدرسهای؟