در این موضوع هیچ شکی نیست که کتاب، یکی از بهترین منابع برای یادگیری هر مطلبی، بهویژه یادگیری زبان انگلیسی است. اما چه کتابی؟ ازآنجاییکه کتابهای آموزش زبان انگلیسی بسیار فراوانی در کتابفروشیها و کتابخانهها دیده میشود، این مشکل برای زبانآموزان به وجود میآیدکه کدامشان را مطالعه کنند تا بهترین نتیجه را بگیرند. در این نوشته میخواهم برای شما ثابت کنم که به جای خواندن کتاب های آموزش زبان انگلیسی مرسوم، بیشتر به مطالعهی آزاد و داوطلبانهی کتابهای جذاب غیر درسی بپردازید. ازلحاظ علمی و تجربی، ثابت شده است که خواندن کتابهای داستان، رمان، و دیگر کتابهای جذاب، خیلی بیشتر و بهتر از کتابهای آموزش زبان و گرامر انگلیسی، میتواند به تقویت مهارتهای زبان انگلیسی شما کمک بکند.
تجربیات شخصی به ما چه میگوید
هریک از ما تجربهی تلخی را با یک یا چند کتاب آموزش زبان انگلیسی داشتهایم. بنده خود چندین مجموعه کتاب برای آموزش گرامر مانند کتاب English grammar in use، چندین مجموعه کتاب برای لغت مانند کتاب ۵۰۴ و دهها کتاب آموزشی دیگر را در این زمینه در طول زمان، برای یادگیری زبان انگلیسی خریدهام. ولی خواندن هیچکدام از این کتابهای آموزشی، برای بنده موفقیتآمیز نبود. بعضیهایشان آنقدر کسلکننده بودند که پس از خواندن چند برگه از آن خسته میشدم و خواندن آن را کنار میگذاشتم و به کتاب بعدی مراجعه میکردم. بعضیها را نیز (مثل کتاب ۵۰۴ لغت) چندین و چند بار مطالعه کردم اما هیچوقت نتوانستم از اکثر مطالب ارائهشده در آن کتاب استفادهی مناسبی بکنم (داستان بنده با لغات ۵۰۴ را در این نوشته بخوانید). کمکم داشتم مثل شما به این نتیجه میرسیدم که مشکل از بنده است که نمیتوانم زبان انگلیسی را درست بفهمم و روی کتابهای آموزشی تمرکز کافی داشته باشم. اما آیا واقعا این نتیجه گیری درست است؟
واقعگرایانه که بخواهیم نگاه کنیم، بخش قابلتوجهی از مسئولیت مثمر ثمر بودن خواندن یک کتاب، بر عهدهی خود کتاب است (نه خواننده). بنابراین، اگر کتابهای آموزشی نمیتوانند نظر ما را جلب کند، مشکل از کتاب آموزشی است!
برای اینکه این موضوع بیشتر روشن شود، نظر شما را به این سؤال جلب میکنم: وقتی کتابی میخریم، چه درسی و چه غیر درسی، چقدر احتمال دارد که آن را تا آخر بخوانیم؟ مشاهدات تجربی روی احتمال رسیدن خواننده به فصلهای مختلف کتابها، نشان میدهد که کتابهای آموزشی به طرز قابلتوجهی ضعیفتر از دیگر کتابها عمل میکنند. همانطور که در شکل زیر نشان دادهشده است، پس از خریدن یک کتاب درسی، نزدیک به ۳۰ درصد افراد حتی شروع به خواندن آن نمیکنند. درنهایت نیز کمتر از ۲۰ درصد افراد موفق میشوند که یک کتاب آموزشی را به پایان برسانند. درحالیکه این اعداد برای کتابهای غیر درسی، به ترتیب ۱۰ درصد و ۵۰ درصد است.
بنابراین اگر بتوانیم که زبان انگلیسی را با کتابهایی غیر از کتاب آموزشی یاد بگیریم (که میتوانیم) چه دلیلی دارد که اصلا به کتاب آموزشی تکیه کنیم؟
نظریات پروفسور کرشن
آقای پروفسور “استفان کرشن”، که یکی از بزرگترین زبانشناسان حال حاضر دنیا است، یک سخنرانی در رابطه با یادگیری زبان با استفاده از کتب غیر درسی داشته است؛ که ویدئوی آن را در زیر میبینید. در این ویدئو، ایشان تایید میکند که خواندن کتابهای جذاب غیر درسی، برای یادگیری زبان انگلیسی، خیلی بهتر از خواندن کتب آموزشی است. باوجوداینکه این ویدئو نزدیک به یک ساعت طول میکشد اما دیدن آن واقعاً خالی از لطف نیست.
ویدئوی پروفسور کرشن در رابطه با قدرت خواندن (مشاهدهی ویدئو در سایت آپارات)
آقای کرشن در این ویدئو میگوید:
مطالعهی آزاد و داوطلبانه، منبع اصلی تقویت مهارت خواندن و افزایش دایرهی لغات است. منبع اصلی توانایی ما در بهکارگیری ساختارهای پیچیدهی گرامری است. منبع اصلی توانایی ما در نوشتن یک نوشته به شیوهی صحیح است. و منبع اصلی اکثر اطلاعات ما از دنیای پیرامون است.
وی همچنین به تحقیقی اشاره میکند که روی دانش آموزان جزیرهی فیجی انجام شده است. این تحقیق که در اینجا قابلمشاهده است، روی دو گروه از زبان آموزان انجام شده است که گروه اول به سبک معمولی و با کتابهای آموزش زبان انگلیسی، این زبان را یاد میگرفتند. اما گروه دوم با استفاده از کتابهای داستان به یادگیری زبان انگلیسی میپرداختند. این تحقیق نشان داده است که پس از هشت ماه، مهارتهای زبان انگلیسی گروه دوم با سرعتی بیشتر از دو برابر معمول تقویت شده است. این سرعت، بعد از دو سال حتی بیشتر نیز شده است.
نکتهی بسیار جالب این تحقیق اینجاست که گروه اول بهطور مستقیم گرامر زبان انگلیسی را آموزش میدیدند. اما نتایج امتحانات نشان میداد که گروه دوم، که هیچ گرامری آموزش ندیده بودند و تنها کتابهای داستان خوانده بودند، در بهکارگیری صحیح گرامر خیلی بهتر از گروه اول عمل میکردند.
البته تنها همین تحقیق نیست که این موضوع را اثبات میکند. بلکه تحقیقات دیگری نیز در کشورهای دیگر انجامشده و نتایجی مشابه بهدستآمده است.
آقای کرشن در تأیید نتایج فوق میگوید:
وقتیکه شما بهصورت داوطلبانه کتابهای جذاب میخوانید، دانش شما (مهارتهای خواندن، گرامر و …) بهصورت ناخودآگاه فراگرفته و جذب میشود. این دانش بهطور عمیقی در ذهن شما ثبت میشود و در نهایت، جزئی از وجود شما میگردد.
نظر بزرگان در تأیید این تحقیقات علمی
تنها تحقیقات علمی نیست که ثابت میکند مطالعهی آزاد و داوطلبانهی کتابهای جذاب، روشی بهتر برای یادگیری زبان انگلیسی است؛ بلکه نظر بزرگانی که زبان انگلیسی را بهعنوان زبان دوم یاد گرفتهاند نیز به همین موضوع اشاره میکند. ازنظر بنده دیدگاه این افراد بزرگ باوجوداینکه دلیل علمی محسوب نمیشود اما کاملاً قانعکننده است. زیرا باوجوداینکه دیدگاه فردی شاید زیاد دلیل مستحکمی نباشد اما وقتی افراد زیاد و زیادتری یک الگو را بیان میکنند، احتمالاً آن الگو درست باشد.
بهعنوانمثال آقای دزموند توتو برندهی جایزهی صلح نوبل در این رابطه گفته است:
یکی از چیزهایی که بنده به خاطر آن خیلی از پدر خود متشکرم این است که او، برخلاف اصول آموزشی مرسوم، به من اجازه داد که کتابهای کمدی بخوانم. بنده فکر میکنم که این موضوع دلیل اصلی رشد علاقهی من نسبت به زبان انگلیسی و خواندن آن بود.
و یا آقای ریچارد رایت نویسندهی سیاهپوست آمریکایی میگوید که:
من میخواستم بنویسم اما حتی با زبان انگلیسی آشنا نبودم. کتابهای آموزش گرامر انگلیسی زیادی خریدم اما همگی کسلکننده بودند. بنده این موضوع را دریافتم که با خواندن کتابهای رمان، درک بهتری از زبان انگلیسی پیدا میکردم که با کتابهای گرامر نمیتوانستم.
مشکل کتابهای آموزش زبان انگلیسی چیست؟
تا اینجای نوشته متوجه شدیم که تحقیقات علمی، زبانشناسان مشهور، و دیگر افراد معتبر، میگویند که برای یادگیری زبان، بهتر است که کتابهای غیر درسی بخوانیم. اما کتب درسی آموزش زبان انگلیسی چه مشکلی دارند که نتیجهی خوبی در یادگیری ما ایجاد نمیکنند؟
کتابهای آموزش زبان انگلیسی، ملالآور هستند
چه کسی از خواندن کتابهای درسی لذت میبرد؟ در رابطه با هر موضوعی که باشد. انگلیسی، ریاضی، فیزیک، و …. همهی کتابهای درسی کسلکننده هستند! کتابهای آموزش زبان انگلیسی بهویژه نسبت به دیگر کتابهای درسی، خستهکنندهتر و ملالآورتر هستند. این کتابها اگر هیچ مشکل دیگری نداشته باشند همهی ما دستکم سر این موضوع توافق داریم. این کتابها پر هستند از:
- توضیحات گرامری بزرگ و دراز
- گفتگوهای ساختگی که در واقعیت، کمتر دیده میشوند
- تمرینها و فعالیتهای خستهکننده و زمانگیر
جالب اینجاست که برخی از این کتابها پر از عکسهای براق و زیبا با آدمهایی در حال لبخند زدن هستند، که شما کمتر احساس خستگی کنید! ایکاش مشکل کتابهای درسی آموزش زبان انگلیسی به کسلکننده بودنشان پایان مییافت ولی این پایان داستان نیست.
بهکارگیری روشهای قدیمی و ناکارآمد آموزش زبان انگلیسی
بیشتر تمرکز کتابهای آموزش زبان انگلیسی بر گرامر است. یعنی در هر درس، گرامر جدیدی آموزش داده میشود. درحالیکه خیلی از قواعد گرامری قبلی هنوز در ذهن تثبیت نشده است. در حقیقت خیلیها پس از چندین و چند سال از روزی که برای اولین بار حال سادهی انگلیسی را یاد گرفتهاند، هنوز در بهکارگیری صحیح آن مشکلدارند. بااینوجود به یادگیری قواعد گرامری جدید ادامه میدهند. در نوشتههای پیشین توضیح دادم که چرا این روش درست نیست. نادرست بودن پافشاری بر گرامر زبان انگلیسی بهطورکلی به این برمیگردد که گرامر زبان انگلیسی بایستی در ناخودآگاهمان نقش ببندد تا بتوانیم از آن بهدرستی در مکالمه استفاده کنیم. نخست اینکه این فرایند به زمان فراوانی نیاز دارد زیرا عادتهای فکری مان بایستی تغییر کند. دوم آنکه این فرایند مانند یادگرفتن فیزیک و ریاضی نیست که تحلیلی باشد بهجای آن بیشتر مانند یک ورزش است که نیازمند فعالیتهای عملی است. فرض بکنید میخواهید فوتبال یاد بگیرید. بهراستی چه اندازه یک کتاب درسی فوتبال میتواند برای شما کارساز باشد. هرچقدر هم آن را بخوانید هرچقدر هم نمرهی بالایی در آن بیاورید هیچ دلیلی بر مهارت شما در فوتبال نیست. زبان انگلیسی نیز دقیقاً چنین است. بنابراین افزون بر اینکه کتابهای درسی زبان انگلیسی ملالآور هستند، روش مناسبی نیز برای آموزش زبان انگلیسی ارائه نمیدهند. در حقیقت این کتابها تنها میتوانند شما را برای آزمون انگلیسی آنهم نه گفتاری بلکه آزمون نوشتاری چهارگزینهای آماده کنند.
مطالعهی آزاد چه کتابهایی برای یادگیری زبان انگلیسی پیشنهاد میشود؟
کتاب های جذاب
در رابطه با مطالعهی آزاد، نخستین سؤالی که برای شما پیش میآید این است که چه کتابهایی برای این کار مناسب هستند. پاسخ آن بسیار ساده است. کتابهایی که برای شما جذاب و یا موردنیازتان باشد. از روی نمونه کتابهای داستان و رمان میتواند مورد مناسبی باشد. اگر هم به داستان علاقه ندارید کتابهای کاربردی بخوانید. از روی نمونه بنده معمولاً کتابهای تاریخی، روانشناسی، و کتابهای مرتبط با موضوع کسبوکار را خیلی دوست دارم و آنها را تا جای ممکن میخوانم. بنابراین شما چه کتابی خوب است که بخوانید؟ کتابهایی در رابطه با عناوینی که موردعلاقهی شماست. اگر داستانهای عاشقانه دوست دارید کتابهای عاشقانه بخرید. اگر به آشپزی علاقه دارید کتابهای آشپزی به زبان انگلیسی بخوانید. مهم این است که به آن موضوع علاقه داشته باشید تا خواندن آن برایتان جذاب باشد.
کتابهای گویای زبان انگلیسی
همانطور که در بالا آمد خواندن کتاب بهصورت مطالعهی آزاد بهترین راه برای یادگیری زبان انگلیسی است. ولی بالاتر و بهتر از آن کتابهای گویای زبان انگلیسی است. بهویژه اگر هردو را باهم داشته باشید یعنی اگر هم کتاب را داشته باشید و هم کتاب گویا، میتوانید همزمان هم بخوانید و هم بشنوید. یعنی یک تیر دو نشان. تقویت دو مهارت بنیادین زبان انگلیسی بهطور همزمان. این قدرتمندترین راه ممکن برای آموزش زبان انگلیسی است.
چرا بهکارگیری کتاب گویا قدرتمندتر از کتاب اصلی است؟
خوب برای اینکه هنگامیکه شما کتابی میخوانید البته که دایرهی لغات خود را بهطور ناخودآگاه تقویت میکنید اما خواندن محض ضعف کوچکی دارد و آن این است که یاد نمیگیرید که لغتها را چگونه تلفظ کنید. هنگامیکه در ذهن خود کتابی را میخواهید تلفظ خود را در ذهنتان بکار میبرید. این کار در زبان مادری خودتان ایرادی ندارد ولی هنگامیکه به زبان انگلیسی کتابی را میخواهید ممکن است مشکلاتی برای شما به وجود بیاید. و دقیقاً برای همین موضوع است که کتابهای گویا خیلی قدرتمندتر میشود. زیرا کتاب گویا نتنها خوبیهای خواندن محض کتاب را در خود نهفته دارد بالاتر از آن ضعفهای خواندن محض به زبان انگلیسی -که یکی از آن تلفظ است- را پوشش میدهد.
البته بهکارگیری کتاب گویا خوبیهای دیگری هم دارد. برای نمونه شاید در هنگام قدم زدن و یا آشپزی نتوانست کتاب خواند ولی میتوان مطالب داخل کتاب را با استفاده از کتاب گویا شنید. این موضوع خیلی از زمانهای مردهی شما را میتواند زنده کند.
بنابراین ترکیب کتاب و کتاب گویا روش شگفتانگیز ای برای یادگیری زبان انگلیسی است. و البته خیلی جذابتر و بهتر از خواندن کتابهای درسی آموزش زبان است. هرچقدر شما موضوع کتاب گویای انتخابی را بیشتر دوست داشته باشید بیشتر از زمان خود لذت میبرید و بیشتر دوست دارید که به آن گوش کنید. بنابراین بهتر و سریعتر زبان انگلیسی را یاد میگیرید.
نخست کتابهای ساده سپس کتابهای سخت
نکتهی پایانی دربارهٔ بهترین کتاب برای آموزش زبان انگلیسی این است که نخست بایستی کتابهای سادهتر را انتخاب کنید. کتابی برای شما مناسب است که خیلی خیلی کم نیاز باشد به دیکشنری مراجعه بکنید. یعنی چیزی نزدیک به نودوپنج درصد لغات آن کتاب را بلد باشید. زیرا در این صورت میتوانید که معنی لغات جدید را حدس بزنید و بر پایهٔ فرایند یادگیری لایهای ، رفتهرفته معنای لغت جدید را فرابگیرید. اگر کتاب سختی انتخاب کنید نیاز است که تند تند به دیکشنری مراجعه کنید. این فرایند تا حد زیادی خستهکننده است و کارآمدی شما را پایین میآورد. بنابراین با کتابهای ساده آغاز کنید. کتابهایی که برای کودکان نوشتهشده است میتواند آغاز خوبی باشد. برای نمونه اگر به ستارهشناسی علاقه دارید با کتابهای استیون ویلیام هاوکینگ آغاز نکنید. بهجای آن با کتابهای ستارهشناسیای آغاز کنید که برای کودکان نوشته شده است.
در پایان دوست دارم که نظرات و تجربیات شما را در این مورد بدانم. شما در رابطه با بهترین کتاب برای آموزش زبان انگلیسی چه فکری میکنید؟ آیا همانند بنده باور دارید که کتابهای درسی کسلکننده و ناکارآمد هستند یا خیر؟ خوشحال میشدم بدانم.
دیدگاهها
نرگس
۶ تیر ۱۳۹۵
سلام آقای ناصری
من تازه دیپلممو گرفتم و قصد دارم وارد رشته ی مهمانداری بشم
برای مهمانداری هم یکی از شرایطش اینه که تا 60درصد زبان انگلیسی خوب باشه
یعنی بتونیم راحت صحبت کنیم و بفهمیم
بعد من کلاس هم تا TOP NOTCH
FUNDAMENTALS B
رفتم ولی دیگه ولش کردم زبانم تقریبا ضعیفه
الان به نظر شما من چه چیزایی رو باید بخونم
چقدر در روز باید بخونم
ممنون میشم کمکم کنید.. :-)
حسین
۷ تیر ۱۳۹۵
سلام
وقت که هر چقدر بیشتر بذارین بهتره :) اما ما توصیمون اینه یه وقتی برای خودتون تعیین کنین که بتونین استمرارش بدین. مثلا روزی یک ساعت بخونین بهتر از اینه یه روز دوساعت بخونین یه روز هیچی نخونین.
برای شما هم به نظرم داستان های واقعی خیلی عالی باشه.
محمد
۵ تیر ۱۳۹۵
سلام و خسته نباشید ببخشید من سطحم teenagers 3 و 15 سالمه به نظرتون می تونم فشرده بخونم یا مشکلی برام پیش نمیاد؟
حسین
۶ تیر ۱۳۹۵
سلام
چی فشرده بخونین؟ کتاب خاصی مد نظرتونه؟
ترنم
۳ تیر ۱۳۹۵
سلام. ببخشید من کانون زبان ایران سطح pre2 هستم
میشه یه کتاب خوب معرفی کنید
خیلی ممنون
مریم
۲ تیر ۱۳۹۵
سلام .خوشحالم ک با وبسایت شما و نرم افزارتون اشنا شدم
منم خودم به شدت دنبال یه مرکز بودم واسه اموزش زبان جاهای مختلفی رفتم ولی اونطور ک باید و شاید نتیجه نمیداد بنابراین تصمیم گرفتم ک خودم شرو ب خوندن کنم
خیلی سطح بالایی ندارم توی زبان ولی خب خیلی پایین هم نیستم توی مکالمه خیلی مشکل دارم ولی لیسنینگم خوبه خودمم با کتابایی ک خریدم دارم دایره لغاتمو وسعت میدم
دنبال ی کتاب خوبم ک بتونه تو زمینه گرامر ومکالمه کمکم کنه
شکوه منش
۱ تیر ۱۳۹۵
سلام
من می خواهم برای کنکور دکتری علوم سیاسی آماده شوم و امسال موفق نبودم
سطح زبانم اصلا خوب نیست. کلاس های استاد نیک پور هم رفتم و کتابشان را مطالعه کردم ولی متاسفانه درصد منفی زدم البته شاید مشکل از من بود که با این جور کلاس های کدینگ مشکلم حل نشد
لطفا اگر کتاب و کلاس مناسبی برای کنکور دکتری می شناسید اطلاع دهید به این سایت سر می زنم
با تشکر
سحر
۲۶ خرداد ۱۳۹۵
سلام
می خواستم سوال کنم که ازکجا بدانم که دربین کتاب های داستانی سطح بندی شده چه سطحی برای شروع خواندن من مناسب است؟
با تشکر
حسین
۲۷ خرداد ۱۳۹۵
سلام
کاری نداره. یک صفحه رندم انتخاب میکنین.
اگه به طور میانگین توی هر دو سه خط، یک کلمه وجود داشت که بلد نبودین، تقریبا میشه گفت مناسبه.
اگه توی هر خط، بیشتر از یک کلمه بلد نبودین، براتون سخته.
اگه توی هر ده خط و بیشتر، کمتر از 2 کلمه وجود داشت که بلد نباشین، اون کتاب خیلی ساده است.
اطلاعات بیشتر رو میتونین توی نوشته ی گسترده خوانی پیدا بفرمایین.
مرضیه
۲۴ خرداد ۱۳۹۵
سلام.
من کاردانی نرم افزار دارم قصد بالا بردن اطلاعاتم ، مطالعه ی کتاب های زبان اصلی و ادامه ی تحصیل دارم .با توجه به اینکه مکالمات روزمره به کار من نمی یومد و بیشتر قصد مطالعه ی کتاب علمی دارم ،نرم افزار شما به نظرم جالب اومد چون به مکالمات روزمره نپرداخته بود و من از سطح ضعیفی برخوردار هستم.پیشنهادی که دارم اینکه به لهجه ی امریکن بسنده نکنید و برای لهجه ی بریتانیایی هم تدبیری بیاندیشید.سوالی که واسم پیش اومد این بود که ایا این نرم افزار من رو واسه خوندن کتابهای علمی به سطح قابل قبول می رسونه البته می دونم که زبان داشتن اطلاعات زبان تخصصی هم بسیار مهمه
حسین
۲۵ خرداد ۱۳۹۵
سلام
ممنون از نظر لطفتون
بعضی از پکیج های نرم افزار بریتیش هست ولی سعی میکنیم باز بیشتر بذاریم.
در رابطه با سوالتون، این نرم افزار زبانشناس به طور کلی مهارت های زبان انگلیسیتون رو بالا میبره. از طرف دیگه ویژگی نشانه گذاری و هایلایت لغات باعث میشه که دایره ی لغاتتون به سرعت افزایش پیدا کنه. و افزایش دایره ی لغات خودش نقش خیلی بسزایی رو در فهم متون، چه عمومی، چه تخصصی، بازی میکنه. بنابراین پاسخ سوال شما مثبت هست.
پرنیا
۱۹ خرداد ۱۳۹۵
با سلام و خسته نباشید حدودا چند هفته است که نرم افزار زبانشناس رو خریداری کردم و واقعا خوشحالم که میتونم با برنامه پیش برم
قبل از سئوالم خواستم بگم بنظر من این نرم افزار بیش از دویست هزار تومان ارزش داره و واقعا جای تشکر داره
بنده در حوزه وب فعالیت میکنم و یک سایت در زمینه طب سنتی دارم و میخوام در حوزه سئو و موضوع سایتم سطح زبانم رو بالا ببرم الان قصه شاگردان اما رو دارم کار میکنم اما میخواستم بدونم چه دوره هایی رو برای من پیشنهاد میدید در سطوح مختلف با تشکر
حسین
۲۰ خرداد ۱۳۹۵
سلام :)
خیلی ممنونم از نظر لطفتون.
داستان های EMMA پکیج بدی نیست اما مثلا اون سطح کیفیت و آموزنده بودن پکیجی مثل داستان های واقعی رو نداره. پیشنهاد میکنم حتما پکیج داستان های واقعی رو هم توی دستور کارتون قرار بدین و رفته رفته پکیج های انگلیسی قدرت و مگا داستان رو هم بخونین.
سلیمی
۱۸ خرداد ۱۳۹۵
سلام ممنونم بابت سایت خوبتون.من امسال کنکور mba دادم و این رشته نیاز به زبان خیلی خیلی خوبی داره.قبلا موقع کلاسای دانشگاه کلاسهای کانون زبان رو تا سطح intermediate رفتم اما واقعا تاثیری زیادی واسم نداشت اما تصمیم گرفتم این 3ماه تابستون و ترم 1که درسا اسونتره زبانمو قوی کنم.سطحمم متوسط رو به پایین هستش چون لغاتهای زیادی که یاد گرفته بودم رو متاسفانه فراموش کردم.الان نمیدونم دقیقا با چه فیلم و کتاب داستانی شروع کنم؟
Alireza
۱۰ خرداد ۱۳۹۵
سلام . خدمت شما عرض کنم که شما از تجربیاتتون گفتید دوست دارم برای شما از تجربیاتم بگم.
من زمانی عاشق زبان شدم که سال اول راهنمایی بودم و این درس برای من جالب و دوست داشتنی بود . من عاشق این بودم تا معنی موزیک ویدیو هایی رو که میبینمو یاد بگیرم اما از اونجا که بلد نبودم تمام اون زیر نویس هاشو مینوشتم و به معلمم نشون میدادم گاهی اوقات جواب بهم نمیداد و جوابهای بی معنی به من میداد . من از همان زمان و بدون اینکه کلاس زبان برم در خونه فیلم با زبان اصلی و زیرنویس انگلیسی نگاه میکردم و تمام لغات و می نوشتم . بعد شروع کردم به چت کردن و ی دوست آمریکایی پیدا کردم و اون سعی میکرد اشتباعات منو اصلاح کنه و من یاد میگرفتم این داستان یاد گیری از طریف چت و فیلم و صحبت کردن و ... اینقدری ادامه داشت که من قبل از سربازی به موسسه زبان MCI رفتم و با اطلاعاتی که داشتم و صحبتی که میکردم به ی سطح بالا شروع به یادگیری حرفه ای کردم و حتی در زمان سربازی بنده کتاب های خودم رو همراه داشتم و به خوندن ادامه داد تا اینکه شغلمو طوری انتخاب کردم که منو از نظر روحی و علاقه به زبان و ارتباط داشتن بهادیگر کشورها تا من و از همه لحاظ و فقط و فقط عشق شروع کردم و هر زمان در کشورهای خارجی تحت شرایط زبان انگلیسی رو می آموزمو یادمیگیرم . در بحث زبان فقط فقط علاقه مورد نیاز می باشد و اگر علاقه نباشد هیچی نیست .
Best Regards
A.Parsaee
فاطیما
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
واقعا بینظیر بود من واقعا خوشحال هستم که این مطالب رو خوندم . فقط دوست دارم به این کتاب ها دسترسی پیدا کنم
محمد
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام حسین من انگلیسی تا حدی میتونم صحبت کنم ولی وقتی مکالمه با کسی دارم کمتر متوجه میشم که اون طرف چی میگه حالا به نظرت چکار کنم تا خوب متوجه بشم
ممنون میشم اگه جوابمو بدی
حسین
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام
شما لیسنینگ کم کار کردین و بایستی همونطور که در همین نوشته گفتیم بایستی داستان گویا بخونین.
پیشنهادم اینه که یا از داستان های گویای وبسایتمون استفاده کنین، یا نرم افزار زبانشناس رو دانلود کنین و از پکیج داستان های واقعی شروع کنین.
fa
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام. مطالب سایت شما خیلی مفید هستن ممنون. دو تاسوال داشتم. من با اینکه علاقه به زبان دارم بخاطر کمبود وقت فرصت نمیکنم داستان بخونم و همین کتابهایی که میخونم در راستای رشته ام هستن. رشته ام کامپیوتره و کتابهای تخصصی و استاندارد شرکتهایی مثل ماکروسافت رو میخونم. 1)چطور همون لحظه که کتاب رو میخونم کلماتش رو یاد بگیرم و رد بشم؟ چون مداوم نمیتونم مرور کنم و شاید بعضی جاها رو حتی یکبار بخونمش. از طرفی هم بهرحال روی یک کلمه زوم کردن تمرکزم رو بهم میزنه و خود متن رو یاد نمیگیرم. 2)وقتی زبان میخونم خیلی کلمات رو نصفه میگم و رد میشم و تمرکز ندارم. در واقع چشمام رد میشه از رو کلمه. مثلا یه جمله رو تو یه ثانیه میخونم... اما چه خوندنی... راه حل این مشکل چیه؟
حسین
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام
راه حل این مشکلتون دقیقا تو اپلیکیشن زبانشناس که برای اندروید نوشتیم لحاظ شده.
تو اپلیکیشن زبانشناس قابلیتی هست به نام هایلایت لغات. یعنی شما یک لغتی رو که نمیدونین، هایلایت میکنین، و اون لغت همه جا به صورت هایلایت نمایش داده میشه. اینجوری همیشه تمرکزتون روی لغاتی هست که هایلایت شدن و اونهارو سریع یاد میگیرین.
در ضمن جعبه ی لایتنر تعاملی زبانشناس هم باعث میشه که لغتهایی که خوندین رو مرور بفرمایین که با این کار لغتها بیشتر تو خاطرتون میمونه.
لیلا
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵
با سلام خدمت شما دوست عزیز
من دانشجوی رشته عمران هستم و کلاس زبان زیاد رفتم و درآخرین کلاس زبان این کتاب Headway رو خوندم این آخرین کتابی بوده و دیگر از پس به این منبع یعنی کتابهای آموزشی آکسفورد مراجعه کردم خسته شدم و امروز در مورد رشته ام در خارج کشور جستجو می کردم که اتفاقی سایت شما رو دیدم و به نظرم حق با شماست خواندن داستان و رمان بهترین شیوه برای یاد گیری زبان است.
Hossein
۷ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام ، من بسیار مشتاق هستم که درک مطلب و یادگیری لغات و کلا Reading خودم رو ارتقا بدم ، روزانه 5 ساعت مفید کتاب داستان مطالعه میکنم. اما میخام نظر شما رو در مورد بهترین استراتژی و روش برای تقویت ترجمه و درک مطلب و Reading رو بدونم. لطفا توضیح کاملی بدید تا برنامه ریزی دقیقی داشته باشم. از زحمات شما بسیار سپاسگزارم.
حسین
۸ اردیبهشت ۱۳۹۵
داستان خوندن خوب هست اما اگر به مهارت های دیگتون نپردازین، انگلیسیتون از یه حدی بیشتر رشد نمیکنه. پیشنهاد من اینه که داستان های گویا گوش بدین. مثلا همین داستان هایی که ما در وبسایت قرار میدیم.
از طرفی این داستان ها با سه عنوان داستان های واقعی، مگا داستان ها، و داستان های کوتاه در اپلیکیشن زبانشناس قرار داده شده که خوندن اونها در اپلیکیشن باعث میشه که سرعت افزایش دایره ی لغاتتون خیلی بالا بره.
kiya
۲۸ فروردین ۱۳۹۵
شما لينك دانلود ديكشنري اكسفورد كه رايگان باشه سراغ دارين؟من هر جا گشتم نبود.
kiya
۲۸ فروردین ۱۳۹۵
سلام.سايتتون عاليه.خسته نباشيد.مي خواستم بدونم مجله hot learning english چطوره؟تقريبا هر سه يا چهار خط كه ميخوانم يك يا دو لغت نا اشنا برام داره.بعد اين نرم افزار زبان شناس فقط اندرويد داره؟من الان گوشي اندرويدي ندارم.براي ويندوز يا اي او اس نداره؟
حسین
۲۹ فروردین ۱۳۹۵
سلام
نرم افزار زبانشناس که فعلا فرصت نکردیم نسخه های IOS و ویندوزش رو بیرون بدیم. امیدوارم هر چه سریعتر بتونیم.
در رابطه با مجله ای که گفتین آشنایی ندارم. اگه لینکی از یه جلدش به من بدین نگاه میکنم که ببینم مناسب هست یا خیر.
ممنون میشم.
kiya
۳۰ فروردین ۱۳۹۵
البته تصحيح مي كنم learn hot english
حسین
۳۱ فروردین ۱۳۹۵
به نظر مجله ی خوبی میاد. آموزشی محض نیست برای همین خوبه. البته این که گفتین هر سه چهار خط دو لغت جدید براتون داره یخورده زیاد هست چون خطهاش هم خیلی کوتاهه. اینجوری باعث میشه تند تند سراغ دیکشنری برین و فرایند یادگیری کند بشه.
فرشته
۲۶ فروردین ۱۳۹۵
با سلام مجدد
یه راهنمایی ازتون میخواستم.
پسر من چند ترم کلاس زبان رفته و تقریبا مبتدی محسوب میشه. درسهای ای جی فعلا به دردش نمیخورن توی درسای شما هم من چیزی برای مبتدیها پیدا نکردم. علت درخواستم مبنی بر ایجاد سطح بندی دروس در ایمیلهای قبلی همین بود.
استفاده از درسهای کافمن متاسفانه به علت عدم دسترسی به کردیت کارد برامون امکان پذیر نیست و در ضمن برخلاف درسهای ای جی که همه عالی هستن، بعضی درساش چندان هم چنگی به دل نمیزنند ضمن اینکه لهجه بعضی درساش بریتیشه و باید بگردی تا یه درس جالب توشون پیدا کنی.
میخواستم بپرسم شما در حال حاضر راه حلی دارید که از درسهای زبانشناس پسرم هم بتونه استفاده کنه. با تشکر
حسین
۲۷ فروردین ۱۳۹۵
سلام،
سطح بندي الان هم هست
تو صفحه ي دوره ها بالا سمت چپ يه زبانه هست به اسم سطح
بعد اگه دقت كرده باشين بسته ي قصه هاي شاگردان emma سطحش يك هست كه به نظرم براي افراد مبتدي مناسب هست
در طول يادگيري هم اگر جايي مشكل داشتن حتما از شما ميتونن بپرسن
در ضمن در حال اضافه كردن پكيج هاي بيشتري هستيم كه دست افراد رو بازتر كنه در اين زمينه
به نظرم پسرتون ميتونه فعلا تركيبي از دروس قصه هاي شاگردان emma و دروس داستان كوتاه بسته ي انگليسي قدرت آقاي اي جي رو مطالعه كنه
صبا
۸ فروردین ۱۳۹۵
سلام.
من یه بچه ی یکسال ونیمه دارم میخام زبان رو بهش یاد بدم
زبان خودم در حد عالی نیست و نمیتونم خوب زبان صحبت کنم
اما میتونم اسم وسایل و غذاها رو بصورت انگلیسی براش تکرار کنم....
ایا این کار تاثیری داره ؟ومیشه گفت حداقل بهتر از اصلا اهمیت ندادن به زبان کودک است؟؟
سایت شما عالللللللی
من به جواب فوری شما نیاز دارم
خواهش میکنم جوابشو به ایمیلم بفرستید در صورت ممکن
حسین
۹ فروردین ۱۳۹۵
سلام صبا خانم
من قبلا در این زمینه تو نوشته ی آموزش زبان انگلیسی به کودکان توضیح داده بودم که بهترین روش یادگیری زبان به کودک اینه که والدین باهاش حرف بزنن.
تکرار اسم اشیا و غذاها در حد یادگیری اولیه میتونه موثر باشه ولی قطعا کودک به حد تسلط نمیرسه.
اگه خودتون به زبان انگلیسی علاقه دارین به نظرم هم خودتون شروع بکنین و رفته رفته با فرزندتون هم صحبت کنین. اینجوری میشه با یه تیر دو نشون :) قطعا برای آینده ی خودتون و فرزندتون خیلی مفید واقع میشه. مخصوصا اگه خانه دار هستین که کاملا براتون مفیده و روش هایی که تو سایت گفتیم کاملا میتونه تو این زمینه به شما کمک کنه و بدون رفتن به کلاس زبان انگلیسی رو یاد بگیرین.
باز اگه سوالی داشتین در خدمتیم
زهرا
۲۱ اسفند ۱۳۹۴
سلام وقت بخیر. سطح بندی زبانشناس بر چه اساسی هست.؟ مثلا من میخوام لغات تافل و ۵۰۴واژه رو تمرین کنم. برای این دو کتاب, نرم افزار چیزی داره؟ممنون
حسین
۲۲ اسفند ۱۳۹۴
سلام
اگر قصد دارين كه آزمون تافل بدين پيشنهادم اينه كه فعلا با انگليسي قدرت شروع كنين. تا يك ماه ديگه هم دو سه پكيج خيلي خوب ديگه اضافه ميشه كه اونها هم براتون قابل استفاده هست
مهدی سیاه منصوری
۱۸ اسفند ۱۳۹۴
سلام ببخشید کتاب elemantry vocabulary خوب است من الان دارم کتاب american file 1 می خونم و کتاب tacktics for listening basic بنظرتو من خیلی ترم بالایی هستم چند سال مونده کامل انگلیسی یاد بگیرم من اررو دارم مترجم شم لطفا کمکم کنید
حامد
۱۲ اسفند ۱۳۹۴
سلام و درود
تشکر از مطالب مفیدتون.
من داستانهای انگلیسی سطح 1 و تقریبا 2 رو بیشترشون رو متوجه میشم.
می خواستم بدونم آیا وقتی داستان رو گوش می کنیم باید کل داستان رو هم حفظ کنیم؟
یعنی بتونیم داستان رو به انگلیسی بگیم؟
چون واسم سواله که بدون گفتن و حرف زدن و در واقع بدون حفظ جملات داستان چطور میشه صحبت کرد؟
البته حفظ داستان هم کمی وقت گیر هست و گاها خسته کننده . حتی داستان فارسی رو هم نمیشه بطور کامل حفظ کرد.
پس چطور می تونیم با گوش دادن به کتاب داستان و کتابهای مورد علاقه توانایی حرف زدن رو هم پیدا کینم؟
ممنون و سپاس.
حسین
۱۳ اسفند ۱۳۹۴
سلام
خیر لازم نیست که کل داستان رو حفظ کنین.
بلکه تنها کافیه که بتونین تکنیک سایه رو روی اون پیاده سازی کنین. مخصوصا اگه بتونین تا قسمت سایه تعاملی جلو برین خیلی میتونه در تقویت مکالمه شما تاثیر گذار باشه.
Sajed
۹ اسفند ۱۳۹۴
سلام من زبانم در حد basic هست
میخوام واسه اپلای کنم باید زبانمو بسیار قوی کنم تا در سطح نمره تافل بالای 100 برسونم
حالا شما چه راه کاری رو پیشنهاد میدید ؟
رزتا استون و کتاب های American English File و Oxford Practice Grammar و Vocabulary In Use رو تهیه کردم بخونم
میخوام خودخوان بخونم کلاس رفتم فایده نداشت
نظرتون رو میخواستم بدونم
حسین
۱۰ اسفند ۱۳۹۴
سلام
چه مدت زمانی در اختیار دارین؟
نرم افزار زبانشناس برای تمامی سطوح مناسب هست. شما میتونین از انشاهای شاگردان EMMA شروع کنین و ظرف یکی دو ماه خودتونو به سطح اینترمدییت برسونین و از اونجا کم کم پکیج انگلیسی قدرت رو هم شروع کنین. نرم افزار ما خیلی میتونه تو افزایش دایره ی لغات و گرامر به شما کمک کنه.
شعيب
۳ اسفند ۱۳۹۴
سلام خسته نباشيد
من يك ماهي ميشه اومدم ونكور براي زندگي اينجا كلاس آموزشي ميرم ولي ميخام سريع تر ياد بگيرم در ايران كلاس زبان هم ميرفتم ، لطفاً كتاب هايي كه مناسب سطح من هستش و براي شروع خوبه اطلاع دهيد.
حسین
۴ اسفند ۱۳۹۴
سلام دوست عزیز
بهترین پیشنهاد من به شما اپلیکیشن زبانشناس هست که درسهای سطح بندی شده داره. کلاس های آموزشی اونجا خوبه. البته قیمتش بسیار گزافه. پیشنهاد میکنم در کنار اونها از این اپلیکیشن هم استفاده کنین.
در این اپلیکیشن میتونین دایره ی لغاتتونو به طور تصاعدی افزایش بدین و با توجه به راهنمایی هایی که میکنیم مکالمتونو بهتر کنین.
اما اگر فقط کتاب میخواید بخونید کتاب های رولد دال بسیار عالی هست.
Tezar
۳۰ بهمن ۱۳۹۴
سلام .من تاحدودی معنی لغات و میدونم ولی نمیدونم به چه صورت اون هارو مورده استفاده قرار بدم.توی جمله.به صورت تک تک میدونم و می تونم بگم ولی حرف نمی تونم بزنم لطفا اگه میشه راهنماییم کنید..ممنون
حسین
۱ اسفند ۱۳۹۴
سلام
شما مشکلتون اینه که لغات رو بصورت حفظی یاد گرفتین. یعنی مثلا فهرست لغت برای خودتون درست کردین و لغت ها رو تکرار کردین یا از جعبه ی لایتنر استفاده کردین. ما در نوشته ی چگونه لغات انگلیسی را یاد بگیریم توضیح دادیم که چرا این روش غلطه و چه روشی صحیحه. لطفا این نوشته رو بخونین.
پیشنهاد میکنم که برای افزایش دایره ی لغات و یادگیری نحوه ی بکارگیری اونها تو جمله و در کل ارتقای سطح مکالمتون از نرم افزار زبانشناس بهره مند بشید.
مهدی
۱۱ بهمن ۱۳۹۴
سلام خدا قوت به خاطر اپلیکیشن و سایت فوق العادتون ، همه مطالب علمی و قانع کننده است و نگرش من رو به نحوه یاگیری زبان به طور کلی تغییر داد . ازتون راهنمائی می خواستم . زبان من در سطح starter هست من در اردیبهشت 95 کنکور ارشد در رشته الهیات دارم و می خوام زبان رو با درصد بالا بزنم منبع زبان تخصصی الهیات کتاب shiah تر جمه کتاب شیعه در اسلام علامه طباطبائی هست بر از لغات تخصصی فلسفی و اسلامی است و من وقتی شروع به خواندن این کتاب کردم تقریبا فقط 5 درصد لغات رو فقط بلد بودم و برای یافتن معانی تک تک لغات باید به دیکشنری مراجعه کنم و این کار زمان بسیار زیادی از من می گیره و تازه همه لغات در حافظم نمیمونه ، لطفا منو راهنمائی کنید برای اینکه این لغات تخصصی رو توی این سه ماه یاد بگیرم چه کار کنم و چقدر باید وقت بزارم
حسین
۱۲ بهمن ۱۳۹۴
سلام
خیلی ممنون از نظر لطفتون
حقیقتش اینه که من خودم زیاد آدم کنکوری نیستم و تخصصی نمیتونم روی این موضوع نظر بدم. برای همین با توجه به وقت کمی که داری به نظرم بهتره با یه مشاور صحبت کنی.
من خودم یادمه برای کنکور ارشد خیلیا اصلا زبان تخصصی نمیزدن چون ضریبش پایین بود.
مهسا
۱۰ بهمن ۱۳۹۴
سلام مطالب شما را خواندم كمك بزرگى كردين به شخص من حداقل انگيزه لازم و راه درست پيش من گذاشتيد ولى من يك مشكلى كه دارم بعضى از لغتها رو اصلاً نمى تونم بخونم بايد چى كار كنم از ديكشنرى تلفظى كمك بگيرم راهش اينه ؟
حسین
۱۱ بهمن ۱۳۹۴
سلام
نه اصلا هیچوقت این کار رو نکنین!
برای خوندن و یادگیری تلفظ لغات فقط باید گوش بدین.
مثلا داستان های گویا
یا همین چیزهایی که ما تو نرم افزار زبانشناس قرار دادیم.
آتنا
۸ بهمن ۱۳۹۴
سلام خسته نباشید این برنامه رو دانلود کردم ولی نمیدونم الان از کجا شروع کنم میشه راهنمایی ایم کنید؟؟ تو نظر قبلم شرایط امو گفتم بهتون
حسین
۹ بهمن ۱۳۹۴
سلام مجدد
از پکیج انگلیسی قدرت یا مهارت شروع کنین اگر براتون مناسب بود فعلا همون ها رو ادامه بدین.
به نکاتی هم که در ایمیل های برنامه براتون میاد دقت کنین که به بهترین شکل ممکن زبان انگلیسی رو یاد بگیرین.
آتنا
۳ بهمن ۱۳۹۴
سلام من دانشجوی رشته دندانپزشکی کورس انگلیسی هستم تازه دوره کالج ام ولی زبانم زیاد قوی نیست خوب میفهمم ولی تو صحبت کردن به دلیل اینکه دایره لغاتم ضعیفه مشکل دارم
به خاطر اینکه بتونم سه سال دیگ به دانشگاه آلمان انتقالی بگیرم باید تافل داشته باشم و در ضمن کل درسام از سال دیگ که ترم یکم انگلیسه
میخواستم راهنماییم کنید با چه کتابی و چطور شروع کنم تا بتونم سطحمو بالا ببرم
مثلا الان که ما دوره کالجیم یه کتاب داریم درمورد کل بیماریها به انگلیسی خوندنش واقعا برام لذت بخشه
ممنون میشم راهنماییم کنید الان که ایرانم چه کتابهایی رو تهیه کنم و همراه خودم ببرم
حسین
۴ بهمن ۱۳۹۴
سلام
کتابهای تخصصی خوندنشون خوبه ولی برای بالابردن دایره ی لغات و در کل تقویت مکالمه زبان انگلیسی مناسب نیست.
شما اگه بتونید نرم افزار آموزش زبان انگلیسی اندروید زبانشناس رو استفاده کنین بسیار براتون مناسبه. تو این نرم افزار به سرعت دایره ی لغاتتون بالا میره و مشکلات مکالمتون سریع حل میشه.
روح الله
۲ بهمن ۱۳۹۴
سلام تشکر از راهنمایی های موثرتون
من قصد دارم رشته مترجمی زبان رو بخونم
برای این رشته قبلش باید یه سری آشنایی هایی با زبان انگلیسی داشته باشیم
لطفا' راهنمایی کنید از چه کتاب هایی استفاده کنم
تشکر
Mohammad
۲۰ دی ۱۳۹۴
سلام
من زبانم خیلی ضعیفه یعنی در نوشتن و معنی کردن دانشجو کاردانی هستم میخوام که زبانو خوب یاد بگیرم چیکار باید کنم
حسین
۲۱ دی ۱۳۹۴
سلام
شما میتونید از اپلیکیشن زبانشناس از سطح مبتدی شروع کنین.
Mohammad
۲۲ دی ۱۳۹۴
باید دانلود کنم؟؟
چجور؟؟
حسین
۲۳ دی ۱۳۹۴
اگر گوشی اندرویدی دارید میتونید این کار رو انجام بدین. از کافه بازار اندروید.
آدرسش هم لینک زیره:
دانلود اپلیکیشن
امین
۱۷ دی ۱۳۹۴
سلام خسته نباشید...
خواستم یه سوال بپرسم اینکه الان من سطح زبانم تقریبا پایینه خواستم ببینم شما چه کتاب هایی رو پیشنهاد می کنید...؟؟
۲.آخه کتاب رمان و امثال اینا طوری هستن که ممکنه داخل هر خط یا صفحه تعداد زیادی کلمه جدید و نآشنا داشته باشه !!
حسین
۱۸ دی ۱۳۹۴
سلام.
برای انتخاب کتاب مناسب، توضیحاتی تو نوشته ی گسترده خوانی دادم.
به طور کلی وقتی میخواید یه کتاب رو انتخاب کنین اولا بایستی عنوانش براتون جذاب باشه. ثانیا یک صفحشو باز کنین اگر به طور متوسط در هر پنج خط یک کلمه ی جدید وجود داشته باشه براتون مناسبه. اما مثلا اگه هر خط یه کمه ی جدید باشه براتون سخته.
ما سعی میکنیم کم کم کتابهایی رو متناسب با تمام افراد اینجا معرفی کنیم که همه بتونن استفاده کنن
حسين
۱۶ دی ۱۳۹۴
درود بر شما
من سطح زبان انگليسيم با توجه به سطح بندي هاي مرسوم در حد متوسط هستم
پيشنهاد شما چه نوع كتاب هايي هست؟
با سپاس
حسین
۱۷ دی ۱۳۹۴
کتابهای داستان رولد دال اگر علاقه مند باشید فکر کنم براتون مناسب باشه.
مثلا یکیشو به اسم جیمز و هلوی غول پیکر در سایت معرفی کردیم. در آینده نزدیک کتاب های بیشتری از این نویسنده قرار میدیم.
باصر
۱۱ دی ۱۳۹۴
سلام من دانشجوی بهداشت هستم و میخوام زبان فول باشم ولی از پایه ضعیف هستم باید چی کار کنم لطفا من را راهنمایی کنید
حسین
۱۲ دی ۱۳۹۴
سلام
بهترین پیشنهاد من به شما داستانه. میتونین از بخش داستان های کوتاه سایت ما استفاده کنین.
همچنین پکیج 12 داستان واقعی که در قسمت محصولات قرار داده شده برای این موضوع بسیار مناسبه.
محمد
۱۱ دی ۱۳۹۴
سلام و خسته نباشید
ممنون از زحماتتون
من برای ارشد mba دارم میخونم
برای قسمت زبان در حد تافل از نظر لغات و گرامر باید مسلط باشیم
لغات تافل و ۵۰۴ رو حفظ هستم گرامر هم کتاب ۵۰ آزمون گرامر رو قسمت درسیش رو یک بار مطالعه کردم ولی خیلی سنگینه و فرار
به نظرتون برای قسمت گرامر کنکور نرم افزار زبان شناس رو پیگیر باشم در زمینه گرامر مسلط میشم برای تست
حسین
۱۲ دی ۱۳۹۴
سلام
نرم افزار زبانشناس برای کنکور ساخته نشده. کلا وقتی مسائل به کنکور ختم میشه مقدار خیلی زیادی از واقعیت به دور میشه. در کنکور چیزهایی مهم هستند که در واقعیت از اهمیت زیادی برخوردار نیستند. بنابراین واقعا نمیدونم به شما توصیه بکنم که از این نرمافزار استفاده کنین یا نه. چیزی که مشخصه استفاده از این نرم افزار در بلند مدت مکالمه و درک مطلب شما رو تقویت میکنه و بالا میبره. اما آیا در کوتاه مدت برای کنکور جواب بده چیزیه که فعلا قابل اثبات نیست.
سارا
۴ دی ۱۳۹۴
سلام
از راهنمایی هاتون و همنطور از وقتی ک گذاشتید بی نهایت ممنونم، ی سوال دیگه داشتم اینکه امسال قصذاشتم ارشدشرکت کنم اماوقتی منابع و گرفتم دیدم ک خوندن کتاب vocab و یادگیریشون واقعاً مشگله واسه همینم شرکت نکردم تاآماده شم اما نمیدونم چطور؟اگه کلاسهای آمادگی آیلتس و شرکت کنم میتونه کمکم کنه؟
حسین
۵ دی ۱۳۹۴
سلام
خواهش میکنم
یعنی گذاشتین برا کنکور سال بعد؟ چه زمانیه و اصلا کنکور چیه؟
سطح زبان انگلیسی فعلی و سطح کتاب vocab رو هم بفرمایین
سارا
۶ دی ۱۳۹۴
کنکور ارشد آموزش زبان ک گذاشتم واسه سال بعد، مدرکم کارشناسی مترجمیه و سطح زبانم upper mediate ،کتاب vocab ک گفتم. از امیر حسین البرزیست ک واسه ارشد و تافل و آیلتس استفاده میشه برام واقعا سنگین بود کتابش
حسین
۷ دی ۱۳۹۴
با توجه به وقت زیادی که دارین فک کنم بهتره یه چند ماهی رو به خوندن کتاب های انگلیسی اختصاص بدین که درک مطلب بره بالا. اگر خودتون بخونین نیازی به رفتن به کلاس نیست.
بهنام
۱ دی ۱۳۹۴
باسلام وتشکرازراهنماییهاوتذکرات مفیدتان .درموردمطالعه کتابهای داستان آیالازمه معنی لغات واصطلاحات رادردفترچه ای یادداشت کردیانه. یااینکه روش حفظ لغات ازراه فراموشی بافاصله که درتوضیحات بآن اشاره شدبایدعمل بشه .دوم اینکه شماگفتیددرفایلهای صوتی که درکتابهای آموزشی آمده اصطلاحات ولغات رسمی اندودرمحاورات عامیانه چیزدیگه ایه ولی دردروس ای جی هوگ هم اصطلاحات رسمی اند. نظرشما چیست باتشکر.
حسین
۲ دی ۱۳۹۴
سلام
اگر میخواهید چیزی رو یادداشت کنید، جمله رو یادداشت کنید نه کلمه رو. ولی در کل اگر با تکرار فاصله دار پیش برین از از یادداشت کردن بسیار بهتره. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با این موضوع نوشته ی چگونه میتوانیم بهتر یاد بگیریم رو حتما مطالعه کنین.
بنده نگفتم اصطلاحات و لغات رسمی هستند. بلکه گفتم محاوره ها مصنوعی و ساختگی هستند. اما فایل های صوتی آقای هوگ مخصوصا این جدیدها بسیار به واقعیت نزدیک است. در ضمن خوبی فایل های آقای هوگ این است که بسیار جذاب و شاد هستند.
سارا
۲۹ آذر ۱۳۹۴
سلام ممنون بابت مطالب مفیدتون
من ی مربی زبان تو آموزشگام ک شاگردام بچههای ۷ تا ۱۵ ساله ان، و کتابهای english time رو تدریس میکنم ،حالا میخوام راهنماییم کنید ک از کتابهای داستان چطور توی کلاسام استفاده کنم ک مفید و جالب باشه برای بچه ها نه اینکه خسته کننده، واینکه آیا باید داستان هارو حفظ کنند ؟
حسین
۳۰ آذر ۱۳۹۴
سلام سارا خانم
متشکرم از نظر لطفتون
سرزنده نگه داشتن کلاس بیشتر بستگی به خلاقیت و انرژی شما داره. پیشنهاد خامی که میتونم بدم اینه که متناسب با سطح کلاس داستانی رو انتخاب کنین. مثلا میتونین از داستان های کوتاهی که در سایت ما ارائه میشه انتخاب کنین. بعد ابتدا در یک جلسه داستان رو خودتون برای بچه ها بخونین و تفسیر کنین. برای جلسه ی بعد برای تمامی بچه ها یه تمرین بدین که از داستان یسری سوال ساده در بیارین که جوابش تقریبا ساده باشه. این تمرینو تا جلسه بعد بچه ها حل کنن. در جلسه ی بعد همین داستان رو به صورت سوال و جواب پیش بگیرین و شما داستان رو تعریف میکنین و سوال میپرسین و بچه ها جواب میدن. این سوالها همونایی هست که تو تمرین به بچه ها دادین بنابراین کلاس تا حد زیادی باهم و به صورت منظم میتونه جواب بده. این سوال و جوابو میتونین هر جلسه دو سه بار پیاده سازی کنین که بچه ها خوب یاد بگیرن.
من یه پاراگراف رو اینجا از داستان راز سکه ی گم شده مینویسم که یه ایده دستتون بیاد.
Once there was a magpie who realized that one of his most prized coins was missing.
Who realized that one of his coins was missing? The magpie. The magpie realized that one of his coins was missing. What was missing? A coin was missing. Was a bracelet missing? No. not a bracelet! A coin was missing.
So he called the best detectives in the forest: the hare and the mouse.
What did he call? He called the best detectives in the forest. Who were the best detectives in the forest? The hare and the mouse were the best detectives in the forest.
حسین
۱ دی ۱۳۹۴
حتی مثلا میتونین قصه رو بگین در خلال قصه دونه دونه از بچه ها سوال بکنین و اونا تکی جواب بدن. خلاصه ایده های زیادی میشه در آورد که بستگی به ذوق و خلاقیت خودتون هم داره
amir
۲۵ آذر ۱۳۹۴
با سلام
حسین جان خارج از این مطلبی که توی این پست قرار دادین بنده میخوام به صورت خصوصی آموزش زبان رو اغاز کنم و استاد بنده گفته با کتاب american English file میخواد اموزش بده و بهم گفت اگر میخوای خودتم تحقیق کن و با هر کتابی دوست داری بهت آموزش میدم
سوالم ازتون اینکه با توجه به متد و روشهای جدید آموزش زبان انگلیسی شما چه کتاب هایی رو برای آموزش زبان انگلیسی البته با لهجه آمریکن به بنده پیشنهاد میکنید ؟
و نظرتون در مورد کتاب فوق چی هستش ؟
البته حتما سایر روشهایی که در این پست گفتین رو هم به کار میگیرم .
با تشکر از شما
حسین
۲۶ آذر ۱۳۹۴
سلام
چون من کلا آموزش زبان انگلیسی رو به همین صورتی که در این وبسایت نوشتم انجام دادم نمیتونم بتون بگم که آیا این کتاب خوب هست یا نه، و چه کتاب آموزشی برای یادگیری زبان انگلیسی مناسب هست. البته بنده در پست کارآمدی کتاب آموزش زبان انگلیسی دلایل مخالفت خودم رو با اکثر کتابهای آموزشی بیان کردم. در کل اگر این کتاب بیشتر به درک مطلب میپردازه و کمتر به گرامر میپردازه شاید براتون مناسب باشه. وگرنه اصلا توصیه نمیشه.
پیشنهاد میکنم برای اینکه بیشتر در این رابطه بدونین حتما پست چگونه زبان انگلیسی یاد بگیریم رو مطالعه بفرمایین.
رسول
۱۴ آذر ۱۳۹۴
سلام من قصد گرفتن تافل را دارم.آیا با این روشهایی که شما گفتید میشه تافل گرفت؟
حسین
۱۵ آذر ۱۳۹۴
سلام
بله با این روش ها فقط شاید نتونین امتحان کنکور بدین وگرنه تافل و هر امتحان دیگه ای نه تنها مشکلی نداره بلکه خیلی هم بهتر هست که اینطوری پیش برین
حسین
۱۶ آذر ۱۳۹۴
سلام
بله با این روش ها فقط شاید نتونین امتحان کنکور بدین وگرنه تافل و هر امتحان دیگه ای نه تنها مشکلی نداره بلکه خیلی هم بهتر هست که اینطوری پیش برین
سارا
۱۲ آذر ۱۳۹۴
با سلام و عرض ادب.و تشکر از پست های زیباتون
من تحت تاثیر...شما قرار گرفتم. لطفا من و راهنمایی کنید برا شروع کتاب خاصی رو مد نظر دارید که به من معرفی کنید؟ که کتاب گویا هم داشته باشه
منتظر جوابتون هستم.بسیار ممنونم
حسین
۱۳ آذر ۱۳۹۴
سلام
بستگی به علاقتون و سطح فعلیتون داره.
اگه از داستان خوشتون میاد فعلا میتونین از داستان های کوتاه انگلیسی که تو وبسایت قرار میدیم استفاده کنین. نحوه ی خوندنش رو هم توضیح دادیم. تو اپلیکیشن زبانشناس هم کتاب گویا و داستان هست که میتونین استفاده کنین. در آینده ای نزدیک هم یه نوشته در رابطه با کتاب های گویای مختلف تو سایت قرار میدم.
Armin
۲ آذر ۱۳۹۴
سلام. آیا نرم افزار برای IOS هم وجود دارد؟
حسین
۳ آذر ۱۳۹۴
سلام. خیر تنها نسخه ی اندروید آن آماده شده است.
ادریس
۱ آذر ۱۳۹۴
ببخشيد يك سوال داشتم در مورد بچه هاي تازه متولد شده در ايران آيا مي شود پدر و مادر بچه در دو سال ابتدايي با بچه به زبان انگليسي صحبت كننو بعد از دو سالگي زبان فارسي را نيز به بچه ياد بدهند؟ آيا اين روش مفيد هست يا ضرراتي براي بچه خواهد داشت؟در ضمن بچه يادآور مي شوم كه بچه در ايران به دنيا آمده و والدينش تا 5 سال قصد ترك ايران را ندارند.
حسین
۲ آذر ۱۳۹۴
سلام. اگر پدر و مادر با زبان انگلیسی راحت هستند. بچه قادر خواهد بود که هردو زبان را بدون هیچ مشکلی یاد بگیرد. که در این باره در مقاله ی زیر توضیحات کافی دادم:
کودکان
ببینید میتوانید هر دو زبان را همزمان یاد بدهید. یک راه این است که نصف وقتها با وی انگلیسی و نصف دیگر با وی فارسی صحبت کنید. راه دیگر این است که پدر و مادر با وی انگلیسی و با خود فارسی صحبت کنند. البته یادگیری همزمان میتواند به صورت موقت مشکلاتی ایجاد کند که در همین مقاله بالا اشاره کردم ولی این مشکلات موقتی است. مثلا فرزند ممکن است در ابتدا از کلمات یک زبان در زبان دیگر استفاده کند یا چند ماهی دیرتر صحبت کند که کاملا موقتی هستند. باز اگر سوالی بود بفرمایید.
ادریس
۳ آذر ۱۳۹۴
بابت راهنماییتون سپاسگزارم خیلی لطف کردین
فرید
۱ آذر ۱۳۹۴
سلام استاد گرانقدر ضمن تشکر از پستهای بسیار زیبای شما میخواستم ازتون بپرسم: به نظر شما فقط نگاه کردن به کارتون ها و انیمیشن های انگلیسی با زیرنویس و تکرار و باز بینی و ترجمه آنها تا چه حد از نظر علمی مسمرثمر است؟ بسیار سپاسگذارم
حسین
۲ آذر ۱۳۹۴
سلام دیدن فیلم انیمیشن کارتون و سریال بسیار برای یادگیری زبان انگلیسی مناسبه اگر به روش مناسب انجام بشه. این روش رو به طور کامل در دو پست
یک
و دو
توضیح دادم. به طور کلی بایستی حتما بتونین متود سایه رو تا مراحل پایانیش انجام بدین تا دیدن فیلم بتونه براتون موثر باشه.
متد سایه
رسول
۱۸ آبان ۱۳۹۴
بنده و همسرم فرصت حضور در کلاس های زبان نداریم و نیاز به متد قوی تری داریم که با شرایط ما در کوتاهترین زمان مشکل محاوره به زبان انگلیسی را حل نمی نماید تمایل داریم معلم خصوصی داشته باشیم و با برنامه ریزی ایشون به این مهم دست پیدا کنیم در این خصوص چه کمکی و پیشنهادی میتونید داشته باشید برای ما ممنون میشم از اعلام نظرتون با سپاس
حسین
۱۹ آبان ۱۳۹۴
سلام. معلم خصوصی کار خاصی برای شما نمیکنه. از روش متد سایه استفاده کنین.
سایه
دروس power english آقای ای جی هوگ هم بسیار پیشنهاد میشه. یا از اینترنت دانلود بکنین و گوش بدین. یا از داخل نرم افزار زبانشناس به همین اسم اونها رو داشته باشین.
سعید
۱۸ آبان ۱۳۹۴
راستش من علاقه به فراگیری زبان دارم اما به دلیل (بعضی وقتها) مشغله کاری و موارد دیگر همیشه نتونستم بطور مستمر ادامه بدم...نمیدونم اما بعضی وقتها انگیزشو دارم اما بعد مدتی نه...شاید صبرکافی تو این کار یا شاید عدم انگیزه کافی نمیدونم واقعا...شاید هم روش مطالعه و زمانبر شدن... لطفا راهنمایی کنین
حسین
۱۹ آبان ۱۳۹۴
پیشنهاد میکنم پستی که در رابطه با انگیزه نوشتیم رو یه نگاهی بندازین.
سعید
۲۰ آبان ۱۳۹۴
بابت راهنماییتون ممنونم،راستش احساس کردم یه روش یا مشاوره از سوی شما با تکیه بر برنامه و تلاش خودم در پروسه زمانی درکار باشه...یعنی اینکه شما مشاوره گام به گام و مرحله به مرحله بهمراه کتاب وابزارآمورشی داشته باشین ( یجورایی برنامه ریزی هدفمند حال باتوجه به تخصصتون از بعد روانشناسی یادگیری)...بعضی وقتها شاید این حرف یعنی دنبال ساده ترین چیز البته تصحیح کنم بنده دنبال ی روش تجربی خوب و انگیزشی هستم... واقعا خودم هم نمیدونم چرا مستمر و با جدیت پیگیر نیستم .بعضی وقتها خوبه ولی همین که مدتی رها میکنم دیگه کاملا رها میشه ،درکل امیدوارم بتونم از راهنماییتون بهترین استفاده رو کنم. بازم بابت وقتی که گذاشتین ممنونم . با آرزوی تندرستی و موفقیت.
حسام
۱۸ آبان ۱۳۹۴
سلام.وقت بخیر. یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. .فارغ التحصیم و منتظر اعزام به سربازی و نمیخوام وقتم هدر بره. من روزی 4 ساعت انگلیسی و 3 ساعت استانبولی کار میکنم. اما متاسفانه بعدش خسته میشم و به کارای دیگه مثل کتاب خوندن و...(کارای فکری) نمیرسم.البته جمعه ها استراحت میکنم. به نظرتون چه تعدیلی ایجاد کنم که خستگیم کمتر بشه ولی این میزان مطالعه رو هم داشته باشم. ارادتمند شما
حسین
۱۹ آبان ۱۳۹۴
سلام
انگلیسی و استانبولی رو چجور میخونین. و کتاب چی میخواین بعدش بخونین که نمیتونین؟
حسام
۲۰ آبان ۱۳۹۴
انگلیسی رو از دوم راهنمایی میخوندم...دیوونشم! الان روی هر مهارت یک ساعت وقت میذارم.واسه ایلتس.خودآموز میخونم. ترکی رو هم خودآموز با کتابهای هیتیت.چون یه اشنایی مختصر با اذری داشتم و دوستم استانبولی بلده سوالامو ازش میپرسم.روی هر صفحه حدود یک ساعت وقت میذارم که میشه روزی سه صفحه. کتاب هم معمولا مربوط به کارآفریینی و... اینهاس البته بحث کتاب نیس....بحث خستگی ذهنیه...میخوام انرژی واسه کار فکری داشته باشم.
حسین
۲۱ آبان ۱۳۹۴
پیشنهاد میکنم که بخشی از زمان یادگیریتونو به فیلم دیدن اختصاص بدین با متد سایه که خستگیتون کمتر بشه.
فیلم هایی که علاقه مند هستین ببینین نه فیلم های کسل کننده
فرشته
۱۰ آبان ۱۳۹۴
روز شما بخیر؛ ییشاپیش از شما به خاطر پستی که گذاشتید و سبب آگاهی ما شدید سپاسگزارم. اگر برای شما امکان دارد لطفا کتاب رمان ساده ای را به من معرفی نمائید که بتواند در یادگیری زبان انگلیسی به من کمک کند. با تمام دانسته هایم هنوز فکر می کنم چیزی بلد نیستم.
حسین
۱۱ آبان ۱۳۹۴
در آینده ای نزدیک در رابطه با این مطلب به طور مفصل مینویسم و چند کتاب معرفی میکنم. اگر دوست داشتید فعلا از بخش داستان های کوتاه انگلیسی استفاده کنین.
ابوالقاسم
۷ آبان ۱۳۹۴
سلام ممنون از توضیحاتتون.بنده نیز همیشه اعتقاد داشتم و بعد از 30سال هنوز دارم که مگه مادر من اول دستور زبان رو به من یاد داد بعد صحبت کردن رو؟
علی اکبر
۷ آبان ۱۳۹۴
دقیقاً منطقی و درست است و گواه آن این همه تحصیلکرده که سالیان متمادی در مئارس زبان خوانده اند! اما روش دوم و در صورت امکان؛ زیستن و کار کردن در محیطی که افراد با ملیت آن زبان مورد نظر حضور دارند (تجربه شخصی).