اهمیت گرامر در زبان انگلیسی

اهمیت گرامر در زبان انگلیسی چقدر است؟ تا چه حدی به گرامر زبان انگلیسی توجه داشته باشید؟ گرامر انگلیسی را چطور یاد بگیرید؟ آیا اصلا نیازی به تمرین هست؟

photo_2022-03-28_16-59-49.jpg
حسین ناصری
۱۴۰۰ بهمن آپدیت شد 
گرامر

چگونه بایستی با گرامر زبان انگلیسی برخورد کنیم؟

گفتمان‌های فراوان و پیوسته‌ای در رابطه با اهمیت گرامر در زبان انگلیسی مطرح می­شود. برخی می­‌گویند که خواندن گرامر تنها از دست دادن زمان است. دیگران می­‌گویند که نخست بایستی اصول اولیه را آموخت.

دیدگاه بنده در رابطه با گرامر انگلیسی این است: بنده باور دارم که آموزشگاه­‌های زبان سنتی و روش­‌های قدیمی نه‌تنها پافشاری بیش‌ازحدی را بر روی گرامر زبان می­‌گذارند، بدتر از آن اینکه روش آن‌ها نیز نادرست است. نخست آن‌ها گرامر را به‌گونه‌ای پیچیده به خورد دانشجویان می­دهند، و سپس تعداد فراوانی تمرین به آن‌ها می­دهند که به‌اصطلاح چیزهایی که یاد گرفته‌­اند را تمرین کنند و به خاطر بسپارند. چالش آنجا است که شما آن گرامر را شاید به‌طور خودآگاه “حفظ” کرده‌اید ولی در حقیقت آن را یاد نگرفته‌اید. زیرا گرامر چیزی است که بایستی در ناخودآگاه آدمی نقش ببندد و بیشتر دستورهای گرامری زبان زمان فراوانی را می‌طلبد که این امر برای آن‌ها تحقق یابد. این‌گونه به شما بگویم که اگر حتی یک روزی هزار بار زمان حال ساده را تمرین کنید، روز پس‌ازآن بازهم در استفاده درست از حال ساده به چالش برمی‌خورید.

بیشتر کتاب‌های مرتبط با زبانی که شما قصد دارید بخرید دربرگیرنده‌ی بیش از 70 درصد توضیحات گرامری و تمرین­های جورواجور در این رابطه است و تنها کمتر از 30 درصد آن دربرگیرنده نوشتار راستینی است که شما برای یادگیری گرامر به آن نیاز دارید. از دید بنده شما به نوشتار بسیار بیشتری نسبت به این نیاز دارید. یعنی چیزی نزدیک به 90 تا 95 درصد کتابی که برای زبان می­‌خوانید بایستی نوشتار ناب و گیرا داشته باشد و تنها کمتر از 10 درصد آن به گرامر آن‌هم نه به‌طور مستقیم بلکه به الگوهای ساده‌­ای که در نوشتار وجود دارد بپردازد. این الگوها بایستی دوباره و سه‌باره در درس‌های پس‌ازآن بازگویی شود تا رفته‌رفته در ذهن دانشجو نقش ببندد بدون آنکه دانشجو نگرانی ویژه‌ای در رابطه با توضیحات آن داشته باشد. بی‌گمان مقدار بسیار کمی روشنگری در رابطه با دستورات گرامری اشکالی ندارد، ولی بدون تمرینات گرامری و توجه بیشتر به نوشتار. چرایی این موضوع به خاطر این است که اگر به‌اندازه‌ی فراوانی در برابر یک زبان قرار بگیرید و مطالب فراوانی را در آن بخوانید و بشنوید، شما به‌طور ناخودآگاه تشخیص می­دهید چه چیزی درست و چه چیزی نادرست است. تشخیص شما تنها محدود به تشخیص درست یا نادرست بودن گرامر نمی­‌شود بلکه شیوه استفاده درست واژگان را نیز به‌طور ناخودآگاه یاد می­‌گیرید. بنابراین تنها کافی است که با زبان انگلیسی خو بگیرید و هنگامی‌که این کار را انجام دادید، شما به‌طور طبیعی آن را درست به کار می­برید.

ولی اگر شما به از بر کردن دستورات گرامری اتکا کنید، همیشه به خودتان شک دارید. حتی هنگامی‌که گرامر درستی بکار می‌­برید. حتی هنگامی‌که به‌طور ناخودآگاه می‌دانید یک دستور چگونه استفاده می­‌شود خودآگاهتان شمارا به دودلی و گمان میندازد. تا جایی که خودآگاه شما به شما دستور می­‌دهد که دوباره آن ساختار را بررسی کنید و توضیحات آن را بخوانید درحالی‌که هیچ نیازی به این موضوع نداشتید. این چالش اصلاً برای بالا بردن سطح شیوایی‌تان در زبان مناسب نیست.

بنابراین پیشنهاد ما به شما این است که تمرکز بیشتری بر درک مطلب، داده­‌های ورودی واقعی، و خو گرفتن به زبان انگلیسی داشته باشید و در کنار آن به اندازه بسیار بسیار کمی هم به “الگو” های گرامری توجه داشته باشید. با این روش، گرامر انگلیسی به‌طور ناخودآگاه و طبیعی جای خودش را در ذهن شما پیدا می‌کند و در آن نقش می­بندد.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه‌ها

استارت زبان

۱۳ اسفند ۱۴۰۰

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما من همیشه مشکل داشتم در یادگیری گرامر انگلیسی اما مدتی هست که مطالب سایت شما رو میخونم کم کم داره این مشکلم برطرف میشه و سایت آموزشی شما همانند سایت آموزشی startzaban.ir عالی مطالب انگلیسی را آموزش می دهید ممنون ازتون

S

۳۰ مهر ۱۳۹۵

درود بر شما

و سپاس بابت توضیحات خوبتون

راستش همینطوره

منم زیاد تلاش کردم گرامر رو اینجوری یادبگیرم

و واقعا خیلی زود دل زده شدم

و کلا دیگه میلی ب مطالعه نداشتم.

دیدن فیلم و فایل های صوتی و حتی انگلیسی فکر کردن واقعا میتونه کمک کنه به یادگیری زبان.

البته هنوز بصورت جدی زبان رو برای بار دوم شروع نکردم که موفق شده باشم

هنوز یکمی دلسردم.

میدونید چجور یه؟

ی تایمی دوست داری یچیزیو تمام کنی نیمه رهاش میکنی بعد دیگه دلسرد میشی نسبت بهش.

خیلی نیاز دارم یاد بگیرم ولی از طرفی انگیزمو از دست دادم راستش😞

هربار شروع کردم این مدت دوباره ولش کردم.

یعقوب

۳۰ مهر ۱۳۹۵

سلام حیسن جان ممنون سایت خوبی که طاحی کردید برای اموزش زبان

قبل از اینکه با سایت شما اشنا شوم زبان انگلیسی را به این روش یاد میگرفتم میخوام بدونم از نظر شما خوب است یا مه

مثلا یک فیلم ک مورد علاقم هست رو با زیرنویس انگلیسی نگاه میکنم سععی میکنم تلفظ کلمات رو چندین بار تکرار کنم و بعد همان فیلم را با زبان فارسی میبینم

یا اینکه در شبکه های اجتماعی با فراد خارجی چت میکنم و نوشته های او.نها رو در دیکشنری انلاین ترجمه میکنم

به نظر شما این روش یادگیری خوب است ؟ آخه من کلا از گرامر (فاعل مفعول صفت و... ) هیچی نمیدونم حتی در زبان فارسی هم مشکل دارم

ممنون میشم اگه پاسخ رو به ایمیل بنده هم ارسال کنید

هنا

۲۷ مهر ۱۳۹۵

با سلام و خسته نباشید.

راستش من و دوستام مشکل اصلی زبان رو گرامر می دونیم. هر معلم خصوصی هم می گرفتیم فایده نداشت، همیشه دوست داشتیم چطور قواعد گرامری رو تو مکالمه پیاده کنیم. خیلی برامون سخت بود. پول گزافی برا سی دی های اموزشی و کتاب هم صرف شد.

بعد مدتها از یه استادی که زبانش فول بود پرسیدیم چکار کنیم که ما هم زبانمان فول بشه و روان بشیم. ایشان هم گفتن اولین نصیحت من به شما اینه که کلاس و کتاب و... زیاد به درد نمیخوره و تنها روشی که می تونید انجام بدیم و موفق بشیم گوش دادن به داستان ها و فیلم هاس. و طوری که با گذر زمان میفهمیم هم دایره لغات هم گرامر و هم مکالمه قوی میشه.

و من خودم بیشتر از سی دی های زبان نصرت و سی دی های English Today استفاده کردم و بنظرم خوب بود.

غلام سخی

۲۲ مهر ۱۳۹۵

من فارغ دانشگاه از دانشکده اقتصاد هستم و تا جای هم انگلیسی را آموختیم ولی به صورت درست و کامل یاد نگرفتیم حالی بسیار خوب طریقه آموختن این زبان را از طریق سایت شما یاد گرفتم سپاس ..

عماد

۱۱ مهر ۱۳۹۵

سلام

چندین بار کلاس های زبان مختلف رو رفتم اما متاسفانه همیشه نیمه راه رها کردم، که اگر این طور نبود قطعا تا الان کاملا مسلط بودم .

ولی در دوران مدرسه برای یاد گیری گرامر ها سعی میکردم یک جمله ی الگو از گرامر رو یاد بگیرم و بعد کلمات مختلف رو جانشین کنم و تسلطم رو زیاد کنم ، هیچوقت سعی نکردم گرامر رو به صورت فرمول یاد بگیرم مثلا فاعل ، فعل ، فعل کمکی و ....

بنظرم خیلی روش مسخره و ابتدایی هست به علاوه به سادگی بعد از چند وقت فراموش میشه.

فکر میکنم باید راحت تر به موضوع نگاه کنیم ، حجم زیاده داده های بی مصرف اصلا جالب نیست، حفظ کردن ده ها فرمول گرامری برای زمان های مختلف سرعت مکالمه رو هم کاهش میده ، باید همه ی این ها در جمله یاد گرفته بشن.

به عنوان یک زبان جو روش شما رو بسیار کاربردی و مفید دیدم ، امید وارم که بتونم از این روش به خوبی استفاده کنم.

اما یک سوال: از اونجایی که فکر میکنم هیچ چیز به اندازه ی یک معلم خوب نمیتونه کمک کنه ، خواستم نظر شما رو بدونم که اگر از نرم افزار در کنار یک کلاس زبان مخصوص مکالمه استفاده کنم( مثلا روزی یک ساعت ) آیا میتونم نتیجه ی بهتری بگیرم ؟

نوشین

۲۴ شهریور ۱۳۹۵

سلام خدمت شما استاد گرامی

درباره ی شیوه ای یادگیری همانطور که شما توضیح داده بودید بنده سعی میکنم در قالب جملات و متن یاد بگیرم که شیوه صحیح تر تری می باشد.

اما در خصوص یادگیری گرامر از طریق خواندن داستان ممکن است توضیح بفرمایید.

چون شخصی مثلا با دایره لغات دویست لغت شروع به خواندن کتاب های زبان می کند و تا حدودی متوجه می شود و لغات جدید را نیز یاد می گیرد اما هیچ آشنایی با گرامر ندارد این شخص چگونه از طریق خواندن داستان می تواند زمان ها را تشخیص دهد؟

ممنون می شوم کامل توضیح بدهید در این مورد.

حسین

۲۵ شهریور ۱۳۹۵

سلام. ببینین اولا با خوندن داستان ها الگوها رو رفته رفته و به تدریج یاد میگیرین. ثانیا درسهایی مثل پکیج داستان واقعی داستان ها درسنامه هایی به صورت سوال و جواب داره که مختص یادگیری گرامره که با جواب دادن به سوالات هم لغتتون بهتر میشه هم گرامرتون ناخودآگاه قوی میشه.

سحر

۱۸ شهریور ۱۳۹۵

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای حسین ناصری

من هیچ وقت با گرامر مشکلی نداشتم به 2 دلیل اول اینکه تا جایی که امکان داشته از کتابهای گرامر فارسی استفاده کردم و دوم اینکه اگر کتابی به زبان انگلیسی بوده حتما اون رو به زبان فارسی ترجمه کردم و بعد اونو خوندم حالا اگر هم جایی با بعضی مباحث مشکلی داشتم دنبال مشکل گشتم و در همه موارد به این نتیجه رسیدم که اساتید آموزشی در آموزش اون مطلب دچار مشکل بودن و یا کتاب آموزشی خیلی گنگ توضیح داده.به هر حال با 90 درصد گرامر مشکلی نداشتم و پیشنهاد میکنم حتما افرادی که میخوان از پایه شروع کنن حتما از کتابهای زبان انگلیسی دوران مدرسه استفاده کنن و البته از جزوات معلمین که من گاهی از بچه های دبیرستانی و یا دوره های راهنمایی میخواستم جزواتشونو به من برای یکی دو روز قرض بدن البته اینو میدونم که کتابهای دوران مدرسه مشکلاتی داشت ولی این کتابها معمولا روی گرامر و رایتینگ تاکید دارن به خصوص کتاب های دوران راهنمایی و شاید یکی از دلایلی که ایرانیها تو گفتار و شنیدار زبان ضعیف هستن این موضوع باشه که از دوران کودکی در مدارس فقط به اونها گرامر یاد دادن و خواستن اونها بنویسن و ذهن اکثریت از دوران بچگی به این نوع یادگیری عادت کرده و اینکه خوندن کتابهای تاجیک که احتمالا از دوران راهنمایی در مدرسه اونو خوب به خاطر دارید کتابهای دوران راهنمایی و کتاب تاجیک مکمل هم دیگه بودن و تو تقویت گرامر فوق العاده موثر بودن. در ضمن من همیشه معتقدم که باید گرامر به زبان مادری مطالعه بشه چون تنها بخشی که تو زبان نیاز به یادگیری و درک و تجزیه و تحلیل داره همین گرامره و وقتی ما به زبان غیر مادری سعی داریم اون رو بفهمیم حتما دچار مشکل میشیم چون ما هیچ وقت درکمون از زبان غیر مادری به اندازه زبان مادری نیست. یه مشکل دیگه ام معمولا همه با اون مواجه شدیم اینکه وقتی بزرگ تر شدیم همیشه اساتید مطالب رو بسته آموزش دادن چون فکر می کنن ما وارد بزرگسالی شدیم باید مفهوم رو بگیریم ویا شاید چون اونها به سطحی از مهارت رسیدن که بعضی از مطالب برای اونها خیلی پیش پا افتادست و به مرور زمان انتظار دارن همه ما اون مطالب ساده رو بدونیم این در حالیه که ما هیچ چیز نمیدونیم و نیاز داریم که یک نفر پیدا بشه و ما رو تو اون مطلب مثل کودک نو پا ببینه و همه چیز رو از صفر آموزش بده چون بهتره زبان رو با لغات خیلی ساده یاد گرفت.

ملینا

۱۰ شهریور ۱۳۹۵

باسلام و عرض خسته نباشید بابت کار بزرگتون

من تا سال اول دبیرستان زبانه فوق العاده خوبی داشتم و به سادگی و اعتماد به نفس صحبت میکردم در حد محدوده اطلاعات لغتی خودم که خب کم هم نبود اما متاسفانه فک میکنم ازسال دوم به علت روش های نمره گزاری مدرسه دچار ترس شدم و خب اون علاقه و توانایی قبلی در من نبود ....

چون در مدرسه فقط روی گرامر تاکید بسیاری میشه که خب من فک میکنم یه جورایی غلط باشه چون گرامر و قاعده ها محدوده و اونی که باید کاملش کنه و در اون قالب ها قرار بگیره لغته....

ممنون میشم راهنماییم کنین

سپاس از زمانی که برای خوندن صحبتام گذاشتید

حسین

۱۱ شهریور ۱۳۹۵

دقیقا یکی از مشکلات مدرسه تاکید روی روشهای گرامری هست.

برای اینکه این مشکلتون حل بشه پیشنهاد میکنم با این روش شروع بفرمایین.

اريمس

۳ شهریور ۱۳۹۵

سلام ، ممنون از سايت خوبتون 🙏 من حدود ١ ماه ديگه بايد برم سفارت آلمان و مصاحبه انگليسى دارم ، سطح زبان خودم متوسط هست و بيشترين مشكلم تو مكالمه س ، احساس مى كنم روم نميشه صحبت كنم ، اما اين بار واجبه كه حتماً صحبت كنم . مى خواستم منو راهنمايى كنيد كه تو اين فرصت كم چه كارى مى تونم در راستاى تقويت زبانم انجام بدم . تكنيك سايه رو خووندم ولى به نظرم خيلى وقت گيره . ممنون ميشم اگه سريع تر بهم جواب بديد و راهى جلو پام بذاريد ، راستى نيازى هست كتاب ٥٠٤ رو بخوونم ؟؟؟

رایحه

۲ شهریور ۱۳۹۵

سلام

من بارها گرامر خواندم اما موفق نبودم وقتی موفق شدم که یکی از آنها را در کتابهای انگلیسی ویا داستانها دنبال میکردم ولی بازم یک ضعف کوچک داشت وموفقیت اصلی زمانی بود که خودم در جمله بکار بردم ولی اول فکر کردم چی باید بگم وبا الگوی گرامری که از قبل یاد‌ گرفتم ولی فقط در یک ماه یک از نکته ها را تمرین کردم مثلا من تصمیم دارم برم به آمریکا .من تصمیم دارم را هر وقت میخواستم به کسی بگم معادلش را به انگلیسی یواشکی میگفتم تا خوب یاد گرفتم .I am going to go to USA... like this. البته اون گرامر هایی را که دوست دارم اول کار تمرین میکنم .

حوصله .تکرار زیاد و آرامش نکته اصلی برایم هست که بتونم زبان یادگیری زبان را دنبال کنم و فهمیدم اگه چیزهایی را که یاد میگیرم بکار نبرم موفق نیستم و اولین چیزی که فهمیدم خوب گوش دادن واینو شما در همه مراحل آموزش میدهید متشکر از شما

زهرا

۲ شهریور ۱۳۹۵

سلام آقای ناصری ممنون از اینکه تجربیاتتونو به زبان ساده در اختیارم میذارید،متاسفانه من گرامر رو فقط در زمان محدودی که مطالعه میکردم خاطرم میموند و بعد از اتمام کتاب دیگه نه تمایلی به برگشتن بهشو داشتم و نه میتونستم بعد از زمان کوتاهی که میگذشت عملا به کار بگیرمش،یه نمونه تافل گرامر بود که گذروندم ،اما ترجمه و درک متون انگلیسی برام ساده تر و جذاب بوده و هست،توی رشته خودم یعنی حسابداری هم مطاله داشتم و دارم.دوست دارم مسلط به فن ترجمه باشم و از لحاظ شنیداری و گفتاری هم حرفی واسه گفتن داشته باشم

دلاور

۳۰ مرداد ۱۳۹۵

سلام و خسته نباشید خدمت شما سرور گرامی

من تا الان مطالعه زیادی در گرامر زبان نداشته ام من از همون اوایل که با زبان آشنا شدم و سعی به یادگیری اون نمودم فقط لغاتشو حفظ میکردم و تا الان هم من به همین شیوه داشتم زبان و یاد میگرفتم من بیشتر لغات زبان رو حفظ میکردم. و الان هم خودم شاهد هستم که توی گرامر زبان ضعیف هستم و من سال گذشته یک کتاب گرامر با عنوان undrestanding and using english grammer رو خریدم و یه مقدار از اونو مطالعه کردم ولی چون بصورت صد درصد متوجهش نمیشم یه کم برام کسل کننده است.

حمید

۲۷ مرداد ۱۳۹۵

با سلام

منم مث شما از کتابای گرامری استفاده می کردم ولی نیمه راه خسته کننده بودن و بیخیال میشدمو انگیزمو از دست میدادم

همیشه مشکلم و بیشترین ترسم یادگیری گرامرو فک میکردم بدون گرامر نمیشه و نمیشه و...تا اینکه با صحبتای شما فهمیدم چکار باید کردولی بازم یه مشکل دارم اونم لغته که فعلا چون اول راهم یکم استرس دارم و نمیدونم از معنی فارسی استفاده کنم یا انگلیسی و تو تصور کردن یکم ضعیفمو یکم استرسمو تو یادگیری کم کرده:(

کمیل

۲۷ مرداد ۱۳۹۵

سلام خسته نباشید . خیلی از این که روش هاتون رو در اختیار ما قرار میدهید بسیار سپاس گذارم و خواستم در مورد خودم بهتون بگم که اگه امکانش هست کمکم کنید.

من تا سوم راهنمایی درس خوندم تعریف نباشه تمام نمراتم 20 بود. 1 سال ترک تحصیل کردم چون باید کار میکردم. بعد 1 سال که رفتم مدرسه گفتن باید بری شبانه. خلاصه دیپلوم رشته انسانی رو تو مدرسه شبانه بدون معلم و غیر حضوری گرفتم. زبان 1 و 2 و 3 دبیرستان رو فقط لغت خوندم و رفتم امتحان دادم و نمرم شد 14 یا 15.

الان میخوام بی زحمت بهم بگین که چطور زبانم رو فول کنم و از چه راهی پیش برم که سریع بتونم صحبت کنم. البته من نمی خوام برم کلاس چون هزینشو ندارم متاسفانه

من از چندین نفر شنیدم که میگن نباید اصلا به گرامر کاری داشته باشی چون به درد نمیخوره. اخه باید به یه جوری یاد بگیری که دوباره فراموشت نشه درست مثل زبان مادری که ما از بچگی و به طور نا خود اگاه یاد میگیریم.

شروان

۲۶ مرداد ۱۳۹۵

با سلام

من هم در این زمینه با شما موافقم که با خواندن کتابهای گرامر نمیشود آن را یاد گرفت و این جریان باید ناخودآگاه صورت گیرد درست مانند زبان مادری که با گوش کردن آن را فراگرفتیم. برای یادگیری زبان انگلیسی نیز باید از همین روش استفاده کرد. و همچنین باید داستان و رمان انگلیسی بخوانیم. ولی سوال من اینجاست اگر انگلیسی را از صفر شروع میکنیم چگونه میتوان این داستانها و یا داستانهای صوتی را فهمید؟

خیلی ممنون

حسین

۲۷ مرداد ۱۳۹۵

سلام

برای شروع این کار مقداری سخته

بچه هنگام شروع پدر و مادر دلسوزی داره که به هر طریق ممکن سعی میکنن باهاش ارتباط برقرار کنن و بچه برای همین یاد میگیره

اما افراد بزرگسال این قابلیتو ندارن و اولش یخورده طول میکشه تا زمانی که بتونن گلیم خودشونو از آب در بیارن

var

۲۴ مرداد ۱۳۹۵

سلام، منم براي يادگيري بهتر گرامر اومدم از جزوه هاي اساتيد بزرگ كه به صورت يه جزوه ي 200 صفحه اي بود شروع كردم و همه ي اون رو خوندم.

ولي بازم يه جاهايي دچار اشكال ميشدم چون استثنا در زبان زياد بود و فعل ها كاربرد هاي متفاوت داشت.

بالاخره سرتون درد نيارم نتيجه اي نگرفتم. كتاب هي گرامري رو خوندم . اما بازم بي نتيجه بود.

اميدوارم تو اين مسير نتيجه ي خوبي بگيرم.

با تشكر

علی

۲۴ مرداد ۱۳۹۵

سلام اقای ناصری،خسته نباشید

خیلی سپاس از نرم افزار و سایت عالیتون مخصوصا نرم افزار که حرف نداره.

اقای ناصری من یه مشکلی با گرامر Tense ها دارم هم تو فارسی هم انگلیسی اصلا نمیتونم تو ذهنم به خاطر بسپارمشون میخونم ولی بعد مدتی یادم میره،اگه روشی هاصی برای این مشکل دارین خوشحال میشم با من در میون بزارین.

ارادتمند شما

حسین

۲۵ مرداد ۱۳۹۵

برای یادگیری گرامر Tense ها دروس گرامر بسته ی داستان واقعی رو باید بخونین.

مازیار

۲۰ مرداد ۱۳۹۵

سلام آقای ناصری عزیز

من حدود پنجاه سال سن دارم و از پنج سالگی با کلاس زبان درگیر البته نه بصورت دایم اما تقریبا توی تمامی سالیان عمر جسته گریخته و بعضی اوقات دایم درتماس با زبان اموزی بودهام. مطلب جالبی که تذکر دادهاید را من کاملا لمس و همیشه درگیر بودهام گرامر زبان بوده و هنوز هم درگیرم .در دوران دبیرستان و دانشگاه همه چیز گرامر برحسب فرمول و قرار دادن اجزا درون فرمول مربوطه وحل مشکل بود . من شخصا هیچوقت از گرامر بصورت اصولی در مکالمات نتونسته ام استفاده کنم چون اگر در مکالمه خودم را درگیر بیان درست اصول یاد گرفته در زبان کنم مجبور به تصحیح گفتار خودم میشم ورشته صحبت از دستم خارج میشود پس سعی میکنم کمتر درگیر اصول گرامری شوم . ما هیچوقت گرامر رو بصورت ناخوداگاه همانطور که در زبان مادری استفاده میکنیم در زبان اموزی یاد نگرفتهایم و این مشکل همیشه به دنبال ماست. اکنون سعی میکنم از روشهای اعلام شده توسط شما استفاده کنم امیدوارم مفید واقع بشه . با تشکر

ابراهیم

۱۹ مرداد ۱۳۹۵

جناب ناصری بسیار بسیار ازتون ممنونم که براتون مهمه آموزش!!خیلی خوشحالم که باهاتون آشنا شدم .با کسی که خیلی ارزش قائله برا آموزش زبان.عرض کنم بنده گرامر زیاد کار نکردم و تا حدودی تو ترجمه و اینا روبرو شدم و یکمم که مثل همه از کتاب های گرامر و اساتید و اینا ولی به نظر خودم کاملا شما درست میگید و تنها راهش همینه که تو مکالمه یاد بگیریم. عین اینکه یه بچه که کتاب گرامر نمیخونه ولی درعین حال و در حال بزرگ شدن و صحبت و شنیدن و اینا یاد میگیره. ولی باز منتظر راهنماییتون هستم.

آرمین

۱۲ مرداد ۱۳۹۵

با سلام وعرض ادب

آرمین محامد هستم از ارومیه.بنده نماینده گوشی همراه برند هواوی هستم.وچون با چینی ها زیاد سروکار داریم بخاطر این مسیله واسم هم گرامر و هم لغت یادگرفتن خیلی مهمه.لذا از شما تقاضامندم که کتابی یا نرم افزاری واسه ی یادگیری بنده معرفی کنید.

ممنون به خاطر اینکه وقت گزاشتین

حسین

۱۳ مرداد ۱۳۹۵

نرم افزار دیگه ای نمیخواد. هم برای لغت هم برای گرامر میتونین همین نرم افزار زبانشناس پکیج داستان های واقعی رو بخونین.

مریم

۸ مرداد ۱۳۹۵

راستش من قصد دارم که در ازمون ept شرکت کنم و در بخش گرامر هم خیلی ضعیف هستم ، میخواستم بدونم چه چه کتاب یا نرم افزاری رو برای گرامر پیشنهاد میکنید و کلا برای این ازمون چه توصیه ای دارید ،یک دنیا ممنون

حسین

۹ مرداد ۱۳۹۵

سلام

برای تقویت گرامر کتاب یا نرم افزار خاصی پیشنهاد نمیکنم بلکه پیشنهاد میکنم که پکیج داستان واقعی اپلیکیشن زبانشناس رو مطالعه بفرمایین.

ممنون

پریا

۴ مرداد ۱۳۹۵

سلام.

راستش من هم تا قبل خوندن این نوشته مثل خیلی های دیگه فکر می کردم مشکل از منه که انقدر زود بییییخیااال مستقیما گرامر خوندن میشم!

خب، این از تجربه ی نا موفق من!

با شیوه ای که شما گفتین وحشتناااااک موافقم...

از بچگی هر روز پدرم بارها با شرکا و رفقای خارجی، تلفنی مکالمه ی انگلیسی داشت و من هم خواسته یا نا خواسته میشنیدم...

اولین بار که توی یه محیط آموزشی زبان قرار گرفتم دیدم بدون اینکه پیش زمینه ای داشته باشم، گرامرم به طرز غرییییبی از هم کلاسیام قوی تره...

البته کااااملا در بحث لغات ناشی بودم!!!

اما اون مکالمات تلفنی، رو مغز گرامریم، تاثیر خودشو گذاشته بود.

اینم از تجربه ی موفق

هما

۳۱ تیر ۱۳۹۵

سلام من هرگز سمت گرامر زبان نمیرفتم و تو مدرسه و دانشگاه و برای کنکور همیشه ترجیح دادم نمره ی معنی ودرک مطلب رو بگیرم .البته حفظیات من فقط به درد مدرسه و دانشگاه میخورد که یه جزوه یا کتاب کوچیک رو باید میخوندیم ولی توی کنکور اصلا منبع خاصی برای خوندن زبان وجود نداره ممکنه از هرکتاب زبانی سوال بیاد دراین صورت گرامر رو که اصلا یاد نمیگیرم حفظ کردن چند تا لغت هم بهم کمکی نمیکنه.کنکور خیلی فرق میکنه باید واقعا مسلط باشی که درصد بالایی رو بزنی.البته من زبان عمومیم مشکل داره وگرنه زبان تخصصیمو بالا پنجاه درصد میزنم .

همایون

۲۹ تیر ۱۳۹۵

سلام همایون هستم به دلیل اینکه در محیط کاری نیاز به زبان انگلیسی دارم وکلاس های زیادی رفتم ولی نمیدونم چجوری جمع بندی کنم ووقتی میخواهم مکالمه کنم احساس میکنم اشتباه میگم بدلیل استفاده نادرست از گرامر تاحالا پیشرفتی نکردم و همین موضوع خیلی ازارم میده میخواستم خیلی روان و با اعتماد به نفس صحبت کنم ولی بدلیل وحشت از استفاده درست از گرامر درجا میزنم.

امیدوارم بتونم با کمک شما خیلی روان صحبت کنم.ممنون از سایت خوبتون

نسیم

۲۶ تیر ۱۳۹۵

سلام

خسته نباشید

من هم یجورایی از بچگی از انگلیسی تنفر داشتم بخاطر همین هیچ تلاشی برای یادگیریش نکردم تا که رسیدم به مقطع ارشد الان پایان نامه دارم و تازه متوجه شدم که انگلیسی بلد نبودن چقدر میتونه جلوی پیشرفت ادمو بگیره!حالا میخام کاستی ها رو جبران کنم اما اینکه از کجا شروع کنمو نمیدونم (پیشنهاد شما چیه؟) امروز داشتم توی اینترنت سرچ میکردم که به سایت شما برخوردم بدون معطلی و حتی اینکه توضیحاتتون رو کامل بخونم نرم افزارو دانلود کردم حالا موندم واقعا میتونم بهش امیدوار باشم یا نه بسته ها رو از اولیش تا به اخر دانلود کردم از کودکانه.....نمیدونم چقد کمکم میکنه اطمینان میخوام چون به شدت به مدرک زبان به خصوص تافل و بقیه دوستان! نیاز دارم :)

یه سوالم راجع به خود نرم افزار دارم اینکه تهیه ی پشتیبان امار هایلایت اینا جریانش چیه یعنی چه استفاده هایی داره و اینکه کاربر ویژه باشی واسه دیکشنری انلاین باید باشی یا افلاین هم جواب میده و اینکه هربار که نرم افزار اپدیت میشه بازم من باید مبلغ کاربر ویژه رو دوباره بپردازم؟

سه تا سوال شد :)

حسین

۲۷ تیر ۱۳۹۵

سلام

نرم افزار ما خیلی کمک میکنه کافیه شروع کنین رفته رفته به خوبی هاش پی میبرین. با توجه به سطحتون اگه به من بگین در چه حدیه به شما میگم چه پکیجی بهترین کاربرد رو برای شما داره.

در رابطه با سوال دومتون همه ی اینهایی که فرمودین جزو امکانات برنامه است. مثلا مهمترین نکته ی برنامه همین قابلیت هایلایت لغات هست که در صورت استفاده ی مکرر باعث میشه دایره ی لغاتتون به شدت افزایش پیدا کنه.

دیکشنری آفلاین هم داریم که به اینترنت نیازی نداره

همچنین برای آپدیت مجدد نیازی به پرداخت هزینه نیست.

ممنون

Hury

۲۵ تیر ۱۳۹۵

با سلام

راستش من خیلی از گرامر خوندن خوشم نمیادولی چون هم زمان مدرسه دانش اموز خوبی بودم و می خواستم نمره بگیرم بدون علاقه می خوندم.برای ارشد هم فقط یک هفته وقت گذاشتم.ولی الان با داستان های بچه گانه که شروع کردم خیلی علاقه مند شدم.چون همه اون چیزی که به زور ادم می خاد یاد بگیره با یک جمله از داستان خیلی خوب یادت می مونه.خیلی خدا رو شکر می کنم که با سایت شما و نرم افزار شما اشنا شدم.چون اصلا نه وقت کلاس رفتن دارم و نه دوست داشتم چون می دونستم نتیجه نداره. از زحمات شما هم خیلی ممنون و سپاسگزارم.واقعا قیمت اپلیکبشن در برابر زحمات شما بسیار ناچیزه.ممنون از زحمات شما.

زهره

۲۴ تیر ۱۳۹۵

سلام و خسته نباشید

من در کل هیچ وقت مشکلی با یادگیری و درک گرامر نداشتم مهمترین مشکلم speaking هست. وقتی شروع به صحبت میکنم شدیدا استرس میاد سراغم و ساده ترین قواعدرو هم فراموش میکنم، به نظرم واسه یادگیری زبان مهمترین نکته تمرین مداومه حالا با هر روشی، نرم افزار شما این نظم رو به فردی ک ازش استفاده میکنه میده ولی خب مهمتر از همه خود افراد هستن ک خودشونو پایبند به این نظم کنن. :)

سپیده

۱۷ تیر ۱۳۹۵

سلام ممنون ازتون

در رابطه با بحث گرامر، تا زمانی که کلاس زبان میرفتم خوب یاد گرفته بودم گرامرو اما از وقتی تو دانشگاه مجبور به پاس کردن کتاب های قطور گرامر بودیم مقدار گرامری رو هم که یاد داشتم و علاقمند بودم بی میل شدم و تا حدودی فراموش کردم

به نظرم راه و روش هایی که شما گفتید عالی تره و ان شاءالله با استفاده از این روش ها بتونم گرامرو هم قوی کنم

ممنون و متشکر

زهرا

۱۴ تیر ۱۳۹۵

سلام و درود فراوان.

جناب ناصری

من خوشبختانه در زمینه ی گرامر تا حد خیلی خوبی موفق بودم؛که البته این به تصدیق استادانم به توانایی ذاتی من برمیگرده.

اما هرگز برای گرامر یادگرفتن به کتاب های زبانم مراجعه نکردم؛ و اگر کردم، میتونم بگم زیاد نتیجه بخش نبوده... چون لازمه ی استفاده از چنین کتاب هایی و بهره بردن از اونهارو رو حفظ کردن گرامر میدونستم... من شخصا با موضوعِ حفظ کردن مشکل دارم! چه رسد به حفظ کردن گرامر!!!!

تمام استراکچرها و گرامرهایی رو که بلدم، (همونطور که قبلا گفتم) با گوش دادن به استادم یاد گرفتم... برام خیلی جالبه این موضوع، الان میفهمم که استاد من هم درواقع تا حد زیادی از روش effortless english توی تدریس بهره میبرد و من واقعا به این روش ایمان دارم.

اما اگر بخوام دقیقا بگم ک چطور گرامر یاد گرفتم، میتونم بگم فقط با مثال! استاد صحبت میکردن و من هر ساختاری رو که برام جدید بود مینوشتم. و با اون مثال، ساختار جدیدی در ذهنم شکل میگرفت که میتونستم با کمی تغییر، جملات خودم رو بر اساس اون بسازم... خیلی لذت بخش بود..

روزگاری داشتم با زبان... یروزی فکر میکردم اونقدر غرق زبان انگلیسی میشم که زبان مادری یادم میره! اما حالا انگیزه ها و امیدهامو از دست دادم و جز افسوسِ عمر بر باد رفته چیزی برام نمونده.میدونم چجوری باید به اوج برگردم، اما راستش یک احساس منفی درونی جلوی امید داشتن و مثبت نگریستن من رو میگیره...

فک کنم در اطوال زیاده روی کردم! :-)

با ارزوی موفقیت

حسین

۱۵ تیر ۱۳۹۵

سلام

خیلی ممنونم از نظری که دادین.

دقیقا یادگیری گرامر به همین روشی بایستی باشه که فرمودین.

یعنی ما از صحبت های دیگران الگوبرداری میکنیم. و کم کم این الگوها توی ذهنمون هک میشه.

امیدوارم که خوندن داستان ها و پکیج های ما دوباره امید رو به شما برگردونه و به آرزوتون برسین.

پیشنهاد میکنم برای اینکه انرژیتون رو بالا نگه دارین، اگه دسترسی دارین، توی طبیعت و در فضایی به دور از شهر، خوندن زبان رو تجربه کنین. یا حداقل توی پارک و خلاصه جایی که به آدم انرژی بده.

وقتی در حال ورزش هم هستین فرصت خیلی خوبیه.

مژگان

۱۲ تیر ۱۳۹۵

سلام وقتون بخیر.راستش من تقریبا از بچگی تا الان کلاس زبان رفتم و الان تقریبا هفت هشت سالی هست که زبان دارم یادمیگرم .راستش مشکل اصلی من گرامره.میخواستم بدونم که شما گرامر رو چطور تمرین میکردید قبل امتحان تافل ؟

سایتتون خیلی خوبه.مخصوصا تکنینک shadowing خیلی خوب بود و الان سعی میکنم اینکار رو انجام بدم .

حسین

۱۳ تیر ۱۳۹۵

سلام

با همین تکنیک سایه رفته رفته گرامر تو ذهنتون هک میشه. اما به طور اختصاصی هم اونموقع من درسهای داستان کوتاه پکیج انگلیسی قدرت رو میخوندم. الان هم که تو نرم افزار پکیج داستان واقعی، درسنامه های گرامر خیلی خوبی داره.

محمد

۱۱ تیر ۱۳۹۵

سلام...

من خودم ب شخصه ک خیلی از راهنماییاتون فیض بردم.

من خیلی زود میرم سر اصل مطلب... اینکه من از کتاب های گرامر استفاده میکردم شاید تو کلاس زبان ب دردم نمیخورد یاتو اجتماع، ولی تاثیرشو تو زبان انگلیسی مدرسه میدیدم چون تو مدرسه فقط رو گرامر تاکید میکنند وخلاص و همچنین چون من تو رشته انسانی هستم و تواینجا گرامر ب کمکم میومد تنها فرمولی ک من ازش استفاده میکردم برای زبان اینبود ک هیچ وقت معنی های جملات یا کلمات رو نمی نوشتم حتی اگه بلد نبودم ب زبون انگلیسی یا نیمه انگلیسی برای خودم اون جمله یا کلمه رو شرح میدادم و شکلک ترسیم میکردم براشون. یا اینکه کلماتی رو ک یاد میگرفتم ب بچه های کوچیکتر یاد میدادم تا کمکم کنند:) وخیلی هم سریع یاد میگرفتند خوشبختانه ....

مرسی از زحماتتون

ی سوال دارم ببخشید اما ب این موضوع مرتبط نیست ولی میخواستم مشورتتونو بگیرم چون میدونم تو این زمینه تجربه دارین؛ من رشتم انسانیه و امسال انشاءالله میرم سوم اما ب رشته ریاضی خیلی علاقه دارم ولی من میخوام درسهای تخصصی ریاضیو همزمان با انسانی بخونم چطور اینکارو کنم نمیدونم...ممنون میشم اگه جواب بدین

مریم

۷ تیر ۱۳۹۵

سلام برشما حسین عزیز..من خوشبختانه از لحاظ گرامری مشکل خیلی زیادی ندارم و گرامر رو در دوره دبیرستان خوب یاد گرفتم...با اینکه ده سال از زبان دور بودم اما تونستم از یک رشته غیر مرتبط ( متالوژی) در مقطع لیسانسم اموزش زبان را ادامه بدم و موفق هم بودم و با معدل خیلی خوب(۱۷:۱۳) لیسانسمو بگیرم....من تنها مشکلم speaking هست و استرس میگیرم وقت حرف زدن.بنده دبیر زبان هم هستم.

موفق باشید

گمنام

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

سلام و تشکر فراوان از سایت خوبتون

منم کتاب گرامر عباس فرزام و ۵۰۴ رو گرفتم ولی هر کدوم رو فقط چند صفحشو خوندم ولی یه سری slang از سایتی گرفتم که اونها رو خوب یاد گرفتم فقط .

من یک مشکل دارم اونم تلفظه ،معمولا بد تلفظ می کنم و هنوز نمیدونم بیرتیش یا امریکن رو باید کار کنم راهنمایی بفر مایید

حسین

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام

زیاد مهم نیست برای بریتیش یا آمریکن نگران باشین. چون تسلط داشتن مهمتر از لهجه است. شما مشکل تلفظتون با اعمال تکنیک سایه روی درسهای زبانشناس حل میشه.

حسام

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام خسته نباشی

یادگیری یک قاعده یا قانون در زبان انگلیسی زمانی شیرین وآسون و لذت بخش میشه که روی کلمات بکار برده شده در قاعده اشراف وتسلط کافی باشه در این صورت

کافیه که از هر قاعده چنتا مثال تمرین کنیم اونوقت زبان شیرین میشه مثلا

I go to school evry day

من هر روز به مدرسه میروم

اگر به تک تک کلمات این جمله تسلط نداشته باشیم نمیتونیم معنی جمله رو بفهمیم

وجمله چی میخواد به ما برسونه و چون معنی جمله فهمیده نمیشه نمیتونیم بفهمیم که این قاعده اصلا به چه منظورو برای چه ساخته شده

مثلا :جمله انگلیسی فوق برای زمان حال ساده است و منظوری که این قاعده براش ساخته شده برای بیان یک حالت یا یک کارکه به صورت مکرر در یک مدت زمانی(هر روز یا هر شب یا هر هفته یا هر ماه و......) تکرار میشه وبرای بیان تکرار استفاده میشه

چون یک قاعده در زبان انگلیسی فقط روش ترتیب کلمات رو به ما میگه ولی مفهوم اصلی بسته به تسلط به کلمات داره

مثلا به چند زیر دقت بفرما

To school i go every day

To school every day i go

every day i go to school

هر سه تا جمله از نظر قاعده دستوری اشتباه هستند ولی چون از کلمات ابتدایی وساده استفاده شده وشما تسلط کافی روی کلمات دارین مفهوم اصلی که جمله میخواد بیان کنه به شما میرسه و شما تو ذهنتون برداشت میکنین که من هر روز به مدرسه میروم

با تشکر البته این نظر شخصی منه نه بیشتر

سید حسین حسینی

۲۲ خرداد ۱۳۹۵

بالاخره ی سایت فوق العاده عالی پیدا کردم که برای دغدغه های من کلی جواب داره

من خیلی یادگیری زبن رو دوس دارم

و کلاس هم میرفتم اما اونطور که باید و شاید بازدهی نداشت برام و زده شدم

مطالب سایتتون اونقدر خوبه که میخکوب شدم و دارم مقالات رو یکی پس از دیگری میخونم

خدا قوت

حسین

۲۰ خرداد ۱۳۹۵

آقا،خانوم،هرکی که هستی،واقعاازت تشکرمیکنم.ازدیشب که سایت شماروپیداکردم تاالان،همینجوری دارم مطالبش رومیخونم.واقعاخیلی بهم کمک کردوخیلی ازسوالهاموجواب گرفتم.واقعاممنونم.این توضیحاتی که دادید،کاملادرسته وباهاش موافقم.توزبان فارسی هم همینه.ماوقتی داریم حرف میزنیم یامینویسیم،کمتراز 10 درصدبه گرامرتوجه داریم.خیلی سایتتون خوبه وهنوزدارم مطالبش رومیخونم وبه یکی ازدوستام هم که داره زبان میخونه،معرفیش کردم.

حسین

۲۱ خرداد ۱۳۹۵

مخلصم :)

سجاد

۵ اسفند ۱۳۹۴

با سلام

من میخوام در اینجا یه مطلب بنویسم در مورد گرامر شاید پاسخ سوالات بسیاری از دوستان باشه. متاسفانه در کلاسهای آموزش زبان فقط تکیه بر گرامر میشه که اشتباهه و در اینجا میگن گرامر لازم نیست بخونین که اینم اشتباهه یعنی از این طرف بام افتادن میشه کی میگه گرامر خوب نیست یا لازم نیست اگه لازم نبود برای فراگیری زبان مطمئنا تا حالا حذف شده بود پس و جود گرامر یعنی اینکه برای یادگیری زبان و صحبت کردن لازمه ولی نه اونطور که همش تکیه به گرامر کنیم بزارین براتون یه مثال بزنم فرض کنید شما میخواین فوتبل بازی کنید و هیچی از فوتبال نمیدونید حتی نمیدونید که توپ نباید به دست بخوره و تعداد افراد هر تیم چند نفره و غیره... بعدش شما میرین بازی کنین تو بازی توپ رو با دست میگیرین و بهتون میگن خطا کردی بعد چند بار نگاه کردن و بازی کردن متوجه میشین توپ رو نباید با دست بگیری پس یه قانون از فوتبال رو با بازی کردن متوجه شدی و همینطور پیش میرین متوجه میشین تعداد افراد هر تیم 11 نفر هست تو هر بازی و توپ باید بره داخل دروازه تا گل بشه و .... زبان هم همینطور هست خیلی از قواعد گرامری رو موقعی که شروع به زبان میکنین یاد میگیرین فقط باید خودتون رو درگیر زبان کنین و شروع کنین ولی یه نکته اینجا هست شما دارین بازی میکنین و وسط بازی بهتون میگن آفساید شده و خطا کردی شما یه دفعه گیج میشین که چی شد آفساید یعنی چه بعد با خودتون میگین شاید بیشتر بازی کنم یاد بگیرم هرچی پیش میرین تو تله افساید گیر میکنین و متوجه نمیشین و بیشتر گیج میشین اینجا دو راه دارین یا باید از یکی که قواعد فوتبال رو یاد داره بپرسین یا از روی کتابی که در مورد قوانین فوتبال نوشته نگاه کنین و بفهمین افساید چطوری اتفاق میفته چون اصولا کسی که فوتبال یاد نداشته باشه سخته واسش که خودش تشخیص بده افساید چیه زبانم همه همینطوریه بعد یه مدت که درگیر زبان میشین به قوانین سخت تو زبان برخورد میکنین که شما رو گیج میکنه که مجبورین برین و قواعد گرامری رو یه نگاه بکنین تا آشنا بشین پس اگه متوجه شدین قواعد هم به جاش خوبه.

دوستان بحث خوب و یا بد بودن گرامر نیست بحث در مورد اصل یا فرع بودن هست شروع کردن زبان و یادگیری زبان از طریق ورودی قابل فهم اصل یادگیری زبانه و گرامر فرع محسوب میشه که در هرجایی که گیر کردین کمکتون کنه.

فقط یه نکته که وقتی زبان رو شروع کردین واسه هر قانونی که در زبان برخورد کردین سریع نرین سراغ گرامر صبر کنید و مهلت بدین شاید کمی پیش برید ذهنتون ساختار اون زبان رو دریافت کنه خودتون متوجه میشین وگرنه اگه بخواین سریعا برین سراغ گرامر اینه این میمونه که شما همون اول برین سراغ کتاب قانون فوتبال و اونجا بگه شما نباید توپ رو با دست بگیری بعد که میری تو بازی همش حواست به این هست که توپ نخوره به دستت و میبینی که از بازی لذت نمیبری بزارین به حالت طبیعی متوجه خیلی از قوانین زبان بشین و هر جایی که واقعا سخت بود و شما رو داشت گیج میکرد برین سراغ گرامر

خیلی طولانی شد متنم از همتون عذرخواهی میکنم ولی لازم بود

ممنون از همتون مخصوصا دست اندرکاران سایت

حسین

۶ اسفند ۱۳۹۴

سلام دوست گرامی

ممنونم از این همه وقتی که گذاشتین جهت نظر دادن و راهنمایی دیگران. امیدوارم که همیشه تو زندگی موفق باشی.

حرفی هم که ما میزنیم مشابه حرف شما است. در واقع نه تنها در انگلیسی بلکه در فارسی هم همینه. مثلا ممکنه همین خود ما بخوایم یه نامه بنویسیم و قواعد نگارشی و گرامری رو خوب بلد نباشیم (با وجود اینکه کسی به ما نمیگه فارسی بلد نیستی). بنابراین نمیگیم که گرامر به طور کلی کنار گذاشته بشه بلکه مساله اینه که تاکیدی روی اون نباشه. گرامر در فرصت مناسب خودش در فرایند ذهنی ما قرار میگیره و به قول شما اگر هم به چیز پیچیده ای رسیدیم میشه به کتاب مراجعه کرد و اون رو هم متوجه شد. اما در حالت عادی زیاد لازم نیست.

؟؟؟

۴ اسفند ۱۳۹۴

سلام خسته نباشید

اول ازهمه ازتون معذرت میخوام بابت اینکه سوالمو اینجامطرح کردم!

من دانشجوی حقوقم برای ارشد میخوام حقوق تجارت بین الملل بخونم که بشدت نیازمندیادگیری زبانم ! زبانم درحدمتوسط رو ب پایینه!

میخواستم بپرسم که ایامیشه تویادگیری زبان فقط به رایتینگ وریدینگ اکتفاکرد؟

مخصوصابرای رشته تجارت بین الملل؟

سپاس ویژه

حسین

۵ اسفند ۱۳۹۴

سلام

بنده مشاوره ی کنکوری نمیتونم بدهم.

در رابطه با سوالتان بصورت عمومی، تنها نمیشود که به رایتینگ و ریدینگ اکتفا کرد. بلکه بایستی در ابتدای کار مخصوصا برای شما که در سطح پایینتر از متوسط قرار دارین به تقویت لیسنینگ و اسپیکینگ پرداخته بشه.

البته اگر بر فرض از اپلیکیشن ما استفاده کنین، سه مهارت ریدینگ، لیسنینگ و اسپیکینگ با هم تقویت میشه.

و نیز دایره ی لغاتتون تصاعدی افزایش پیدا میکنه.

Mr_Z

۶ دی ۱۳۹۴

سلام. واقعا لذت بردم هم از ایده یادگیری گرامر هم از شعار سایتتون.......

حسین

۷ دی ۱۳۹۴

سلام

ممنونم از نظر لطفتون

اکبر

۲۹ مهر ۱۳۹۴

با سلام به همه دوستانی که تشنه یادگیری هستند

امروز من پس از ماهها تلاش مداوم جهت کشف راز یادگیری موثر، با مطالعه موشکافانه اطلاعات این وبسایت پی به یک حقیقت بزرگ برده ام و قطعا تغییرات شگرفی دز زندگی من خواهد داشت. بنده به دو زبان انگلیسی و آلمانی تسلط دارم که فعلا قصد دارم آلمانی را بیشتر کار کنم. قطعاً اکبر امروز با اکبر فردا فرق خواهد داشت. دوست دارم اطلاعات جدیدی روی اطلاعات قدیمی ترم اضافه کنم

مدیر وب سایت خدا عمرت بده

حسین

۳۰ مهر ۱۳۹۴

سلام اکبر جان

خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم تونستم کمکی کرده باشم جهت یادگیری بهتر و عمیقتر شما عزیزان.

درسته این مطالبی که گفتم برای زبان انگلیسی نوشتم. اما همه زبانها ماهیت یادگیریشون تقریبا یکسانه. بنابراین از همین اطلاعات برای یادگیری زبان آلملنی هم میتونین استفاده کنین.

در ضمن ما یه اپلیکیشن هم در آینده بسیار نزدیک برای آلمانی هم میذاریم که امیدوارم به کارتون بیاد.