امروزه بسیاری از افراد یا در حوزهی بلاگینگ فعالیت میکنند یا دوست دارند بلاگر و اینفلوئنسر شوند و به درآمدهای بالا برسند. اما این مسیر آنقدرها که به نظر میرسد ساده نیست. بلاگر شدن راهی برای نوشتن، پرداختن به کارهای مورد علاقه، پیدا کردن دوستان جدید و البته رسیدن به درآمد بالا است. در این مطلب با ما همراه شوید تا ببینیم چگونه میتوانیم بلاگر زبان انگلیسی شویم. قبل از اینکه جواب این سوال را بدهیم باید با معنی بلاگر و بلاگری آشنا باشیم.
بلاگری چیست؟ به چه کسی بلاگر گفته میشود؟
گاهی بهاشتباه به هر کسی که فالوور دارد بلاگر میگویند؛ اما معنی درستتر بلاگر این است: کسی که با توجه به هنر، مهارت یا حرفهای که دارد تولید محتوا میکند. این فرد در حوزهی فعالیت خود کالاها را نقد و بررسی میکند. بهعنوان مثال اگر شخصی آشپز باشد انواع غذاها و مواد اولیه را نقد میکند و با گذاشتن دستور غذاهای جذاب و ساده، با مواد دردسترس سعی در جذب مخاطب دارد. به افرادی که محتوای ویدیویی تولید میکنند، ولاگر میگویند. جذب فالوور به نوآوری بلاگر بستگی دارد. هدف بلاگر انتقال اطلاعات و تجربههای شخصی، سرگرمکننده و الهامبخش برای مخاطبان است. در بخش بعدی انواع مختلف بلاگرها را معرفی میکنیم و توضیح کوتاهی برای هر کدام میدهیم.
امروزه بلاگرها در زمینههای مختلفی مثل غذا، سفر، گردش، ورزش، زیبایی و آرایش تولید محتوا میکنند. بلاگرها میتوانند بر اساس نوع محتوایی که تولید میکنند و تعداد فالوورها دستهبندی شوند. تقسیمبندیهای متفاوتی هم وجود دارد که در ادامه به برخی از آنها میپردازیم.
بلاگرهای روزمرگی
این بلاگرها معمولا از قشر مرفه جامعه هستند که سبک زندگیشان را به نمایش میگذارند و با استفاده از روزمرگیهایشان تولید محتوا میکنند. مثلا به رستوران، کافه یا خرید میروند؛ در فروشگاههای لوکس میچرخند، لباسهای مختلف را امتحان میکنند و کالاهای مختلف را تبلیغ میکنند. معمولا این بلاگرها تعداد فالوورهای بالایی دارند. به این افراد اینفلوئنسر میگویند. اینفلوئنسر به افرادی گفته میشود که نفوذ زیادی روی افکار و زندگی فالوورهای خود دارند و در زندگی آنها گاه تاثیرات مثبت و گاه هم تاثیرات منفی میگذارند.
بلاگرهای عاشق سفر
پیجهای حوزهی گردشگری هم مانند اینفلوئنسرهای حوزهی روزمرگی، آموزشی و هنری و غذا از پر مخاطبترین کاربران شبکههای اجتماعی معروف این روزها مثل اینستاگرام و یوتیوب هستند و فالوئرهای بسیاری از سراسر جهان، دنبالکنندهی عکسها و ویدیوهایشان هستند.
این افراد به جاهای مختلف ایران و جهان سفر میکنند و از تجربیات و جاهای دیدنی شهرها و کشورهای جهان عکس و فیلم پخش میکنند و با تولید محتوای انجام شده، به معرفی برندها و مراکز تفریحی و خرید و توریستی میپردازند و از این راه درآمدزایی میکنند.
بلاگرهای آشپزی
این بلاگرها آشپزهای حرفهای و گاهی آماتور هستند که دستورهای غذا را با فالوورهای خود به اشتراک میگذارند. اما بیشتر اینفلوئنسرهای آشپزی فقط معرفیکنندهی غذا هستند. به این صورت که به رستورانهای مختلف شهر میروند و نظر خود را راجع به غذا و برخورد پرسنل و دیگر موارد میگویند. در نظر داشته باشید که تست کردن و نظر تخصصی دادن در مورد غذا کار یک فرد حرفهای و مجرب در زمینهی غذا است. اینفلوئنسرهای ایران در اکثر موارد فقط معرفیکننده و تبلیغکنندهی رستورانها هستند و نظراتی که در مورد رستورانها ارائه میکنند، بر پایهی تست واقعی غذا، سلامت و دیگر فاکتورهای قابل ارزیابی نیست؛ در نتیجه قبل از امتحان کردن رستوران، بهتر است به نظرات واقعی مشتریان قبلی رستورانها دقت کنید.
بلاگرهای آموزشی و هنری
اگر شما هنرمند هستید، حالا بهترین زمان برای تبدیل شدن به بلاگر هنری است. از تعداد زیاد پیجهای هنری نترسید و کار خود را شروع کنید. شما هنرمند هستید؛ پس به پیجتان به چشم راهی برای گسترش خلاقیتتان نگاه کنید. ایدههای خلاقانه و هنر خود را به اشتراک بگذارید و از این راه، برندسازی کنید. اگر کارتان را درست انجام دهید از این طریق به درآمد میرسید و وبلاگ شما به سرمایهی اصلی کسبوکارتان تبدیل خواهد شد.
بلاگرهای زبان انگلیسی
امروزه تقریبا همهی ما از شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام، یوتیوب، توییتر و... استفاده میکنیم. این شبکهها باعث شده افراد به هم نزدیک شوند و باهم ارتباط برقرار کنند. یکی از موضوعاتی که امروزه از طریق این شبکهها بدون هیچ هزینهای در اختیار همه قرار گرفته است، آموزش زبان انگلیسی است. صدها کانال یوتیوب و پیج اینستاگرام در این زمینه فعالیت میکنند و تلاش در ارائهی ترفندهای مهم و تقویت مهارتهای زبان انگلیسی افراد دارند.
هدف از بلاگر شدن چیست؟
هدف کلی وبلاگها ایجاد ارتباط میان بلاگر و دنبالکنندگان است که منجر به ایجاد درآمد و گسترش کسبوکار میشود. در ادامه چند مورد از مزایای بلاگر شدن را نام میبریم.
- کسب درآمد
بلاگرها بعد از مدتی با انتشار مداوم محتوای باکیفیت، تبلیغکنندگان را جذب کرده به درآمد خوبی میرسند.
- معرفی محصول و خدمات
کسبوکارها برای بازاریابی از وبلاگها استفاده میکنند. تولید محتوای متنی قوی میتواند پلی میان صاحب کسبوکارها یا محصول و خدمات با مشتریان باشد.
- ساخت شبکهی آنلاین
با وجود اینترنت برای کسب تجربه و برقراری ارتباط با مردم جاهای مختلف جهان، نیاز به سفر ندارید. اینترنت این بستر را فراهم کرده که با مردم اقصی نقاط جهان ارتباط برقرار کنیم.
چگونه یک بلاگر موفق شویم؟
هرکسی که تولید محتوا میکند لزوما یک بلاگر موفق نیست. برای موفقیت در این حوزه باید مجموعهای از نکات مهم را رعایت کرد.
یک موضوع مشخص انتخاب کنید
موضوعی را انتخاب کنید که به آن علاقه دارید و تسلط کافی روی آن دارید. اگر میخواهید یکی از اینفلوئنسرهای اینیستاگرام باشید باید خود را بهتر و برجستهتر از بقیهی رقبا نشان دهید.
نکات انتخاب موضوع
برای انتخاب موضوع معیارهای زیر را در نظر بگیرید:
- علاقه
علاقه یکی از فاکتورهای بسیار مهم در انتخاب موضوع است؛ چرا که بعد از انتخاب موضوع شما باید تا مدتها راجع به موضوع انتخابی خود تحقیق کنید، بخوانید و بنویسید. اگر به موضوع علاقه نداشته باشید این مسیر برایتان بسیار دشوار خواهد بود.
- احساس نیاز
اگر هنگام برخورد با یک موضوع با کمبود منابع اطلاعاتی مواجه شدید و احساس نیاز به تحقیق و نوشتن مطالب دربارهی موضوع کردید، شروع به نوشتن کنید!
- سودمند بودن
اگر قصد شما از بلاگر بودن کسب درآمد است باید این موضوع را در نظر بگیرید که آیا موضوع انتخابی شما سودمند است؟ آیا باعث جذب مخاطب و در نتیجه کسب درآمد میشود؟
محتوای باکیفیت تولید کنید
در ابتدا تولید محتوای باکیفیت ساده به نظر میرسد؛ در حالی که اصلا اینگونه نیست. اگر میخواهید یک بلاگر موفق شوید باید روی ابزار عکاسی خود سرمایهگذاری کنید. عکس بیکیفیت و تار مخاطبین شما را فراری میدهد. انتخاب فضای مناسب و آماده کردن مکان فیلمبرداری، به علاوه ویرایش حرفهای ویدیو همگی بسیار مهماند. دوربین حرفهای و با کیفیت، نور مناسب و توانایی شما در عکاسی رمز محتوای خوب و باکیفیت است. البته اهمیت کپشن و هشتگهای مناسب را نباید نادیده گرفت.
نوشتن محتوای مورد علاقهی مخاطبان
امروزه مردم در انبوهی از اطلاعات، پستهای شبکههای اجتماعی و تبلیغات مختلف گم شدهاند. در این شرایط کار شما در جلب توجه مخاطب، روزبهروز سختتر میشود. میتوانید با شناخت جامعهی مخاطب خود و نیازهایشان محتوای مورد علاقهی آنها را تولید کنید. به کمبودهای موجود حوزهی انتخابی خود فکر کنید و سعی کنید مطالبی را بیان کنید که برای مخاطبتان ارزش افزوده ایجاد کند. نکات زیر شما را در انتخاب موضوع مناسب کمک میکنند.
- استفاده از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی
- استفاده از آمار بازدید مخاطبان در اینستاگرام، یوتیوب، گوگل و...
- استفاده از ابزارهای تحلیل شبکههای اجتماعی برای دریافتن محتواهایی که بازخورد خوبی داشتهاند.
برای محتوایتان یک طرح مشخص انتخاب کنید
از جمله نکتههای مهم در بلاگری، داشتن یک ویژگی منحصربهفرد است که مخاطبان شما را با آن ویژگی بشناسند. یک طرح مشخص برای پیجتان انتخاب کنید و همیشه به آن پایبند باشید.
روزانه پست و استوری منتشر کنید
یک بلاگر موفق حضور مداوم در اینستاگرام دارد و هر روز پست یا استوری میگذارد. یک بلاگر موفق هرگز ۳ روز متوالی پست یا استوری نمیگذارد و سپس دو هفته ناپدید شود. فعالیت پیوسته و مداوم در اینستاگرام موضوع بسیار مهمی است.
برندهایی که در حوزهی تخصصی شما کار میکنند شناسایی و با آنها همکاری کنید
انتشار مطالب بهتنهایی باعث موفقیت در بلاگری نمیشود. بلاگر موفق با دیگر بلاگرها بهخصوص بلاگرهای مرتبط با حوزهی خود ارتباط برقرار میکند چون این افراد با به اشتراک گذاشتن پستهای شما میتوانند در رشد تعداد دنبالکنندگان شما موثر باشند.
با الگوریتمهای اینستاگرام آشنا باشید و مهارتهای لازم در اینستاگرام را کسب کنید
بلاگرها خیلی زود از ویژگیهای جدید اینستاگرام باخبر میشوند و از آنها استفاده میکنند. هنگامی که اینستاگرام قابلیت استوری را به این شبکهی اجتماعی اضافه کرد، بلاگرها و اینفلوئنسرها اولین کسانی بودند که از استوری استفادهی گسترده کردند. آنها مطالبی را استوری میکنند که مناسب پست نیست و از همه مهمتر از طریق استوری ارتباط بهتر و نزدیکتری با مخاطبانشان برقرار میکنند. بلاگر موفق الگوریتمهای اینستاگرام را میشناسد و از تغییرات و ویژگیهای جدید اینستاگرام خیلی زود باخبر میشود و از اولین کسانی است که از این ویژگیها استفاده میکند. شما هم مهارتهای اینستاگرامی خودتان را تقویت کنید؛ مهارت نوشتن کپشن، پست و استوری، ادیت عکس و فیلم و مهارت عکاسی، همگی جزو مهارتهای لازم در استفاده از اینستاگرام است.
ویژگیهای یک بلاگر چیست؟
بلاگری هم یک شغل است؛ یک شغل ۲۴ ساعته. برای بلاگر بودن باید ویژگیهایی داشته باشید که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم:
علاقه به موضوع انتخابی
بهعنوان یک بلاگر باید موضوعی را برای تولید محتوا انتخاب کنید که به آن علاقه دارید. مثلا اگر عاشق تماشای فیلم هستید بهراحتی میتوانید پیج معرفی فیلم داشته باشید و با شور و شوق تولید محتوا کنید. مخاطبان اشتیاق و علاقه شما را میفهمند و از آن پیروی میکنند. در هر زمینهای که میخواهید تولید محتوا کنید مثلا معرفی کتاب و کتابخوانی، غذا، زیبایی، محیط زیست و... علاقه به موضوع یکی از فاکتورهای مهم است که باید در نظر گرفت.
فعالیت پیوسته
برای بلاگر شدن باید حضور مداوم در اینستاگرام داشته باشید. هر روز اینستاگرام را چک کنید و پست و استوری منتشر کنید.
ایجاد اکانت تجاری
همهی بلاگرها یک اکانت تجاری دارند که در آنجا اینستاگرام دادههای تخصصی پیج را نشان میدهد. برای مثال تعداد لایکها، ذخیره یا شیرهای هر پست. تعداد کامنتها و تعامل مخاطبان در هر پست و... این دادهها خیلی مهم است چون با استفاده از این دادهها میتوانیم برای پستهای بعدی برنامهریزی کنیم. طبعا هر چه تعامل مخاطب در پستی بیشتر باشد علاقهی مخاطب به این قبیل پستها را نشان میدهد.
آشنایی و استفاده از ویژگیهای جدید اینستاگرام
معمولا بلاگرها اولین کسانی هستند که از ویژگیهای جدید اینستاگرام آگاه میشوند و از آنها استفاده میکنند.
حالا که با مقولهی بلاگری و ویژگیهای اصلی یک بلاگر آشنا شدیم، میتوانیم به طور تخصصی به موضوع این مقاله یعنی راههای بلاگر زبان انگلیسی شدن بپردازیم.
بلاگر زبان انگلیسی کیست؟
بلاگر زبان انگلیسی بلاگری است که دانش زبان خود را به مخاطب عرضه میکند، نمونهی تدریس خود را به نمایش میگذارد یا آموزش می دهد. اگر مدرس زبان هستید، حالا بهترین زمان برای تبدیل شدن به بلاگر زبان انگلیسی است. اجازه ندهید انبوه بلاگرهای مختلف شما را بترسانند و این فکر را در شما ایجاد کنند که دیر دست به کار شدهاید. دوران درخشان بلاگرها، مخصوصا بلاگرهای زبان، هنوز تا پایان فاصله زیادی دارد.
ویژگیهای بلاگر زبان انگلیسی
از ویژگیهای بلاگر زبان انگلیسی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تلاش کنید
اگر شما هم آرزوی بلاگر زبان انگلیسی شدن را در سر دارید و به این شغل علاقه دارید باید برای رسیدن به هدف خود تلاش کنید. اگر تلاش و پشتکار کافی در این راه داشته باشید بهراحتی میتوانید به این خواسته برسید.
دانش خود را به روز کنید
برای تدریس زبان انگلیسی، داشتن دانش زبان انگلیسی ضروری است. هنگام تدریس، سطح دانش زبان شما حداقل باید سه سطح از دانش آموزانتان بالاتر باشد. برای مثال برای تدریس دانش آموزان سطح ابتدایی باید خودتان سطح متوسط را تمام کرده باشید. برای تدریس سطحهای بالاتر هم مسلما باید دانش زبانی بالاتری داشته باشید. به طور کلی سطح دانش زبانی شما حداقل باید نمرهی ۶ آیلتس باشد.
تفاوت داشتن با دیگران
سعی کنید روشی خوب برای تدریس زبان انگلیسی، مختص خودتان بیابید و همیشه این روش را ادامه دهید. به این ترتیب دانشآموزان هرجا روش شما را ببینند بلافاصله متوجه میشوند که این روش تدریس به شما تعلق دارد. سعی کنید از دیگر مدرسان زبان انگلیسی متفاوتتر و بهتر عمل کنید. تواضع را کنار بگذارید و روی ویژگیهای برجستهی خودتان بیشتر کار کنید و آنها را نشان دهید.
برنامهی منظم برای تولید محتوا داشته باشید
همیشه سعی کنید قبل از تولید محتوا برای خود برنامهریزی دقیق داشته باشید. مثلا ۵ روز در هفته استوری منتشر کنید و یک یا دو بار در هفته پست بگذارید. اگر به این اصل پایبند باشید خیلی زود پیج شما رشد میکند و مخاطبان زیادی را جذب میکنید.
خشک و جدی نباشید
علاوه بر پرداختن به موضوعات و محتوای آموزشی، باید مطالب طوری باشند که خواندن آن برای افراد راحت باشند. بهعبارتی مطالب را ساده و قابل فهم بیان کنید. خواندن متنهای طولانی بدون پاراگرافبندی مناسب یا تیتر باعث میشود مخاطب از مطالب خسته شود و از مطالعهی ادامهی مطلب صرفنظر کند. برای بهبود تجربهی کاربری به موارد زیر دقت کنید:
- مطالب را به صورت سرگرمکننده بیان کنید.
- پرانرژی باشید و لباسهای مناسب با رنگهای متنوع تهیه کنید.
- مطالب را در قالب داستان، شعر و فیلم تدریس کنید.
- سعی کنید محتوای جدید و جذاب تولید کنید.
در هر پست با مخاطبان خود صحبت کنید
علاوه بر داشتن برنامهی منظم برای تولید محتوا، مهمترین مساله حفظ ارتباط بین شما و مخاطبتان است. همیشه به یاد داشته باشید که شما پست و استوری را برای مخاطب میگذارید پس باید هنگام تولید محتوا سلیقهی مخاطب را در نظر بگیرید. برای دانستن سلیقهی مخاطب، سادهترین راه پرسیدن است! از مخاطب خود بپرسید که به چه چیزی علاقه دارد و محتواهای بعدی را با توجه به سلیقهی مخاطب تولید کنید. همچنین میتوانید از ابزارهای اینستاگرام برای نظرسنجی استفاده کنید و بهراحتی بازخورد مخاطبتان را بگیرید.
در چند پست متوالی روی یک موضوع خاص تمرکز کنید
برای آموزش کامل و جامع یک مطلب میتوانید آن را در طی چند پست آموزش دهید. برای مثال:
- راههای یادگیری ۵۰۰ واژه در یک ماه
- آموزش ۵۰۰ واژه از طریق تماشای فیلم
- اینفوگرافی و یادگیری ۵۰۰ واژه
- استفاده از لغات ۵۰۰ واژه در مکالمات پرکاربرد در سفر
نتیجه گیری
اینستاگرام و یوتیوب پلتفرمهای رایگان هستند که همهی ما میتوانیم با استفادهی درست از آنها سود ببریم. زبانآموزان نیز از این قاعده مستثنی نیستند و میتوانند با تولید محتوای مناسب و ارائهی مطالب آموزشی زبان انگلیسی در اینستاگرام و یوتیوب جذب فالوور داشته باشند و در نهایت کسب درآمد کنند. بلاگر شدن فقط ساخت یک اکانت اینستاگرام و تولید محتوا نیست. برای بلاگر شدن باید اعتمادبهنفس داشته باشید و موفقیت را با صبر و تلاش مداوم به دست بیاورید. این موضوع را فراموش نکنید که شما میتوانید دانش خود را از طریق شبکههای اجتماعی بفروشید و به درآمد برسید.
اگر سوالی برایتان پیش آمده حتما از ما بپرسید؛ در کوتاهترین زمان پاسخگوی سوالات شما عزیزان خواهیم بود. خیلی خوشحال میشویم نظرات شما را دربارۀ مقاله در بخش نظرات بخوانیم. اگر این مقاله برایتان مفید بود آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.