مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی

مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی در حد روان چقدر است؟ مدت زمان لازم برای گرفتن آیلتس یا تافل چقدر است؟ یادگیری زبان انگلیسی چقدر طول می‌کشد؟

photo_2022-03-28_16-59-49.jpg
حسین ناصری
۱۴۰۱ شهریور آپدیت شد 
ساعت و زمان

مدت زمان لازم برای یادگیری زبان انگلیسی

وقتی زبان‌آموز به‌تازگی یادگیری زبان انگلیسی را آغاز کرده است، معمولاً سؤالات زیادی در ذهن وی نقش می‌بندد. یکی از رایج‌ترین سؤالات در رابطه با مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی است:

مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی در حد “روان” چقدر است؟ مدت زمان لازم برای گرفتن آیلتس یا تافل چقدر است؟ یادگیری زبان انگلیسی چقدر طول می‌کشد؟ و سؤالاتی ازاین‌دست.

به نظر بنده این سؤالات بیشتر به این دلیل به وجود می‌آید که آدم‌ها عطش زیادی نسبت به سریع و ساده انجام دادن کارها پیداکرده‌اند. درواقع اگر جستجویی در گوگل انجام دهید، می‌بینید که “یادگیری سریع زبان انگلیسی” و “یادگیری آسان زبان انگلیسی” دو کلمه‌ی کلیدی مهم است که خیلی‌ها از آن، در جستجوی خود برای یافتن روش‌های مختلف یادگیری زبان انگلیسی استفاده می‌کنند. پرسیدن این سؤال که “یادگیری زبان انگلیسی چقدر طول می‌کشد” مانند این است که به یک کلاس ورزشی کنگ‌فو برویم و از استاد کنگ‌فو بپرسیم:

ببخشید استاد! چقدر طول میکشه که منم کمربند سیاه مثل تو بگیرم؟!!

خیلی واضح است که داشتن این‌چنین نگرشی به مسائل (حل ساده و سریع مسائل)، اصلاً نگرش مناسبی نیست. زیرا برای حل مسائلی مثل یادگیری زبان انگلیسی، پروسه‌ای طولانی و زمان‌بر نیاز است. و اگر این پروسه، به‌عنوان عاملی ناخوشایند، که بایستی هر چه سریع‌تر از شر آن خلاص شد، دیده شود؛ زبان‌آموز احتمالاً هیچ‌گاه به حد روان صحبت کردن در یادگیری زبان انگلیسی نمی‌رسد.

بنابراین این سؤال را نبایستی بپرسیم که مدت زمان لازم برای یادگیری زبان انگلیسی چقدر است. بلکه بایستی از خودتان بپرسید که برای یادگیری زبان انگلیسی چقدر زمان در اختیار دارید. یا به چه شدتی مایل هستید که زبان انگلیسی را یاد بگیرید.

ساعت شنی

یکی از رایج ترین سوالات زبان آموزان، مدت زمان لازم برای یادگیری زبان انگلیسی است.

گذراندن کورس 4 ساله‌ی دانشگاه MIT در یک سال

برای اینکه دو مثال موازی بزنم که موضوع اهمیت شدت یادگیری را بهتر بیان کنم، ابتدا نظر شما را به آقایی به اسم “اسکات یانگ” جلب می‌کنم. ایشان یک چالش برای خود قرار داده بود که کورس ۴ ساله‌ی دانش کامپیوتر را در یک سال تمام کند، که درنهایت نیز بنا به ادعای خودش در اینجا موفق به این کار شده است. بنده نیز رشته‌ی مهندسی مکانیک خودم را که قرار بود در چهار سال تمام شود، نهایتاً در هفت سال!! تمام کردم (زیرا به‌جای مکانیک بعداً فهمیدم که به کامپیوتر علاقه دارم و بیشتر وقتم را روی کارهای کامپیوتری قرار دادم).

این دو مثال به‌وضوح نشان می‌دهد که چقدر بی‌معنی است که بگوییم، دقیقاً فلان مقدار زمان برای یادگیری فلان چیز نیاز است. بعضی‌ها مثل همین آقای اسکات علاقه و زمان زیادی دارند و می‌توانند یک‌ساله چیزی که برای افراد عادی 4 سال زمان می‌برد را یاد بگیرند. بعضی‌ها هم مثل بنده علاقه‌ی آن‌چنانی ندارند و یا زمان کافی ندارند که طبیعتاً زمان خیلی بیشتری طول می‌کشد.

مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی تا چه سطحی؟

اصلاً خود سؤال “مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی” به‌تنهایی بی‌معنی است. زیرا یادگیری زبان انگلیسی سطوح مختلفی را شامل می‌شود. اگر یک خورده با اعداد و ارقام صحبت کنیم مثلاً شاید بخواهید نمره‌ی 80 تافل بیاورید؛ شاید به نمره 90 تافل نیاز دارید و یا شاید نمره‌ای بالاتر از 100 می‌خواهید. هرکدام از این‌ها تفاوتش با دیگری بسیار زیاد است.

همچنین این سؤال بستگی به سطح فعلی شما نیز دارد. مثلاً اگر الآن در حد 70 نمره تافل هستید رسیدن به نمره 80 تافل، از اینکه از 80 به 90 تافل برسید باز تفاوت فراوانی دارد.

همچنین به بک‌گراند آموزشی شما نیز بستگی دارد. بسیار فرق است بین کسی که یادگیری زبان انگلیسی را با کتاب‌های آموزشی انجام داده؛ با کسی که کتاب داستان و کتاب‌های آموزنده مطالعه کرده است.

یا بین کسی که یادگیری زبان انگلیسی را از طریق فیلم و سریال پیگیری کرده اما نکاتی که در نوشته‌های قبلی برای یادگیری هرچه بهتر زبان انگلیسی با فیلم بیان کرده بودیم را رعایت نکرده باشد.

بنابراین بهتر است که ابتدا هدف خود را از یادگیری زبان انگلیسی مشخص کنید. طبیعتاً اگر می‌خواهید به سطحی برسید که قادر به خواندن و نوشتن مقالات درجه‌ی یک علمی باشید، و ارائه‌هایی بسیار عالی به زبان انگلیسی برای دیگران داشته باشید، بایستی زمان خیلی زیادی وقت بگذارید.

این را نیز به شما بگویم که روان شدن در زبان انگلیسی به این معنی نیست که لهجه‌ای عالی داشته باشید یا هیچ‌گونه اشتباه گرامری و لغت نداشته باشید. نیاز نیست که حتماً بتوانید لغات قلمبه‌سلمبه‌ی مهندسی، سیاسی، یا اقتصادی بلد باشید؛ و نیازی نیست که حتماً بتوانید ساعت‌ها بحث و بررسی به زبان انگلیسی داشته باشید. روان شدن در زبان انگلیسی به این معنا است که بتوانید ارتباط‌های روزمره‌ی خود را به زبان انگلیسی با دیگران انجام دهید.

زمان یادگیری زبان انگلیسی به فاکتورهای زیادی بستگی دارد

**1- سن: **سنی که در آن شما شروع به یادگیری زبان انگلیسی می‌نمایید تأثیر بسیار زیادی می‌تواند بر لهجه‌ی شما داشته باشد. طبیعتاً هر چه زودتر زبان انگلیسی را شروع کرده باشید می‌توانید لهجه‌ی بهتری داشته باشید. نه اینکه بهتر بتوانید زبان انگلیسی را یاد بگیرید. دیدگاهی که بچه‌ها زبان انگلیسی را بهتر و سریع‌تر یاد می‌گیرند دیدگاه آن‌چنان درستی نیست. زیرا بزرگ‌سالان قابلیت‌هایی دارند که بچه‌ها ندارند. تحقیقات اخیر در حوزه‌ی یادگیری زبان نیز این موضوع را به‌خوبی اثبات کرده است.

2- زمان، جدیت، انگیزه: چقدر می‌خواهید زمان برای یادگیری زبان انگلیسی اختصاص دهید و چقدر جدیت دارید؟ انگیزه، فاکتور بسیار مهمی در یادگیری زبان انگلیسی است. کسانی که زبان انگلیسی را به خاطر سفر به کشورهای دیگر، کسب موفقیت‌های تحصیلی بهتر، و در کل ارتباط مؤثر با دیگر افراد این کره‌ی خاکی می‌خوانند، طبیعتاً انگیزه‌ی بالاتری برای مدیریت سختی‌هایی که در یادگیری زبان انگلیسی به وجود می‌آید دارند. اما کسانی که زبان انگلیسی را برای گرفتن نمره در مدرسه و

دانشگاه و یا برای کار می‌خوانند عملکرد ضعیف‌تری از خود نشان می‌دهند. کسانی که هرروز برنامه‌ای منظم برای یادگیری زبان انگلیسی دارند عملکرد بسیار بهتری نسبت به کسانی که هفته‌ای یک‌بار زبان انگلیسی می‌خوانند یا سر کلاسهای فرمالیته‌ی درسی می‌روند، دارند.

انگیزه

انگیزه برای یادگیری زبان انگلیسی خیلی اهمیت دارد.

3- توانایی:

چقدر در یادگیری زبان انگلیسی توانایی دارید؟ البته هر کسی این توانایی را دارد که زبانی جدید یاد بگیرد اما توانایی‌های افراد در این زمینه متفاوت است. بعضی‌ها از روش‌های بسیار خاصی استفاده می‌کنند که شاید تنها برای خودشان مناسب باشد و با آن روش‌ها به‌سرعت بیشتری زبان انگلیسی را یاد می‌گیرند. افرادی هستند که به پنج، شش، هفت و یا تعداد بیشتری زبان مسلط هستند. عده‌ای هم هستند که حتی در زبان مادری خود مقداری لنگ می‌زنند. اما به‌هرحال قطعاً افرادی که به چندین زبان صحبت می‌کنند و یا حداقل زبان انگلیسی را به‌عنوان زبان دوم به‌خوبی یاد گرفته‌اند، زمان زیادی را برای بالا بردن مهارت‌های ارتباطی خود صرف کرده‌اند.

شاید اگر بار دیگر روی این نکته تأکید کنم بد نباشد. هیچ‌وقت به خاطر سن بالا از یادگیری زبان انگلیسی دلسرد نشوید. شما برای یادگیری زبان انگلیسی, هیچ‌وقت خیلی جوان و یا خیلی پیر نیستید. بنده خودم به‌شخصه قصد دارم که تا جایی که می‌توانم زبان‌های جدید را تجربه کنم. حتی اگر به سن 40 یا 50 سالگی رسیدم.

توانستن

هیچوقت برای یادگیری زبان انگلیسی دیر نیست.

یادگیری زبان انگلیسی چقدر سخت است و چه‌کار کنیم که بهتر یاد بگیریم

یادگیری هر زبانی، حتی زبان مادری، سختی‌های خاص خودش را دارد. مشاهده می‌کنید که حتی در زبان مادری خیلی‌ها نمی‌توانند مکالمه‌ی خوبی داشته باشند. ترس از مکالمه تنها مختص زبان انگلیسی نیست. اما می‌شود روش‌هایی را در پیش گرفت که بر پایه‌ی مبانی علمی استوار باشد و ما را بهتر و مؤثرتر به هدفمان برساند.

یادگیری لغات انگلیسی: برای یادگیری هرچه بهتر زبان انگلیسی داشتن یک دایره‌ی لغات بزرگ بسیار مهم است. درست است که میگویند مثلاً 300 لغت پرکاربرد زبان انگلیسی بیش از 50 درصد مکالمات زبان انگلیسی را شامل می‌شود. اما آیا برای درک و فهم دیگران و برقراری ارتباط تنها 50 درصد قضیه را فهمیدن کافی است؟ در ضمن این‌گونه نیست که حتماً 50 درصد مکالمات را با این 300 کلمه بفهمید. گاهی مشاهده می‌شود که حتی اگر یک کلمه را در جمله‌ای نفهمید کل آن جمله را نمی‌توانید درک کنید. یادگیری لغات انگلیسی آن‌قدر مبحث مهمی است که در تارنگار زبانشناس، برای آن، یک دسته‌ی جداگانه به اسم یادگیری لغات انگلیسی قرار داده شده است. پیشنهاد می‌کنم که حتماً تمامی مقالات داخل این دسته را بخوانید.

مکالمه زبان انگلیسی: یکی از اهداف مهم هر زبان‌آموزی این است که درنهایت بتواند مکالمه زبان انگلیسی خوبی داشته باشد و با دیگران ارتباط خوبی برقرار نماید. متأسفانه در ایران کمتر و یا حتی می‌شود گفت اصلاً به بومی زبان‌ها دسترسی وجود ندارد. ترتیب دادن قرار ملاقات با دیگر افراد برای ایجاد جلساتی جهت مکالمه زبان انگلیسی نیز شاید خیلی وقت‌ها میسر نباشد. بنابراین بهتر است که زبان‌آموز در این زمینه خودکفا شود. در نوشته‌ی قبلی توضیح دادم که یکی از بهترین راه‌ها برای خودکفا شدن در مکالمه‌ی زبان انگلیسی، استفاده از تکنیک سایه است. این تکنیک را روی هر مطلب شنیداری انگلیسی (فیلم، اخبار؛ داستان گویا و …) می‌توان بکار برد. با استفاده از این تکنیک، مکالمه‌ی شما پیشرفت چشمگیری خواهد نمود.گرامر زبان انگلیسی: اگر نوشته‌های قبلی بنده را مطالعه کرده باشید متوجه می‌شوید که بنده با توجه به دلایل علمی خواندن گرامر زبان انگلیسی را پیشنهاد نمی‌کنم. گرامر زبان انگلیسی را به‌طور ناخودآگاه، با خواندن کتاب‌ها (منظورم کتاب آموزش زبان انگلیسی نیست) و مشاهده‌ی فیلم و سریال انگلیسی، یاد می‌گیرید. زیرا گرامر زبان انگلیسی به‌طور طبیعی با افزایش دایره‌ی لغات بهتر می‌شود. بنابراین پافشاری زیادی روی خواندن گرامر نداشته باشید و به اصل موضوع بچسبید.

دوستان عزیز؛ همان‌طور که قبلاً نیز گفتم، یادگیری زبان انگلیسی مثل آب خوردن نیست. اما اگر روش‌هایی که بنده در این تارنگار توضیح می‌دهم را در نظر بگیرید و انجام دهید، درنهایت مثل آب خوردن انگلیسی صحبت می‌کنید. بنده روی این روش‌ها تحقیقات زیادی نموده‌ام و مقالات علمی متعددی را نیز خوانده‌ام. بنابراین یقین بدانید که یادگیری زبان انگلیسی از این راه برای شما بسیار سودمند است و در بلندمدت شما را به اهدافتان می‌رساند.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه‌ها

هدیه

۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام من ۱۶ سالمه و زبانم خیلی ضعیف هست میخواستم بدونم اگه الان شروع کنم به کلاس رفتم برای کنکور دیر نیست ؟؟

شاه

۱۰ فروردین ۱۴۰۱

سلام من شاهره هستم من در لندن هفت ماه می شود زنده‌گی می کنم زبان را یاد گرفتم به قدر که مشکل خود را حل کنم من همین اعلان در مکتب هستم امتحان داشتیم آما برای من ایجازه ترجمه را نه دادن خیلی گیریان کردم در کوکل امدم نوشتم چی وقت شاهره زبان انگلیسی را یاد می گیرد نوشت گفت معنی این گپ چی است دنبال کژدم به اینجا رسیدم یگانه آرزو من این است که زبان انگلیسی را یاد بگیرم و یگانه طلب من از خدای من همین است یک روزی این گفته ها را به زبان انگلیسی نوشته نی نمایم با احترام شاهره نوران

فرهاد

۳ فروردین ۱۴۰۱

ببخشید من به نظرم شنیدن در اولویت است برای این کار هم باید تطبیق زیرنویس با صدا صورت بگیرد با این کار هم چیز های زیادی میفهمیم مثل این:don't , در حقیقت don خوانده میشود و اهمیت فوتونیک هم مشخص میشود

فرهاد

۳ فروردین ۱۴۰۱

سلام من چند سالی است که دارم زبان انگلیسی مطالعه میکنم من از فیلم های انگلیسی استفاده میکنم زندگی ام را به انگلیسی آغشته کردم و به نوعی دیوانه‌ی زبان ام در عرض سه سال به سطح پیشرفته رسیدم

Fatemeh

۱۴ آذر ۱۴۰۰

سلام من چهارده سالمه خیلی به زبان علاقه دارم دوساله کلاس میرم و یادگیریمم خیلی خوبه به گفته ی دبیرم و اینکه بشدت علاقه مندم و تصمیم دارم معلم زبان انگلیسی بشم اگر خدا بخواد.اما در این زمینه ازتون راهنمایی میخام ممنون میشم که کمکم کنید.من به این درسهای عادی اصلا علاقه ای ندارم و اصلا نمیتونم یاد بگیرمشون.انگیزه ای برای خوندنشون ندارم و همینطور علاقه ای هم ندارم.و اینکه خواستم ببینم برای معلم زبان شدن حتمن باید این مدارک عادی رو داشته باشیم؟؟؟یعنی نمیشه کسی دیپلم نداشته باشه ولی بره مدرک ttc رو بگیره؟؟؟این واقعا یه مشکل خیلی بزرگه که اینروزا اصلا نمیتونم درس بخونم.من بخاطر علاقه ای که ب درس زبان دارم میتونم ساعتها بدون وقفه زبان بخونم بدون اینکه ب چیز دیگ ای توجه کنم و متوجه گذر زمان بشم.اما دروس عادی اصلا اینطور نیست و واقعا دیگه نمیتونم ادامشون بدم.مطلب های زیادی در این باره خوندم ممنون میشم شما هم راهنماییم کنید لطفا ممنون میشم جواب بدید چون واقعا خیلی سخته برام

الینا

۱۱ اسفند ۱۴۰۰

توی برخی موسسه های زبان میتونید تدریس کنید اگه مدرک تی تی سی رو داشته باشید که توی این سن فکر نمیکنم این مدرک بتونید بگیرید حداقل تا ۱۸ سالگی باید درس بخونین

ارمین

۸ آذر ۱۴۰۰

سلام خسته نباشید دانشگاه فرهنگيان رشته زبان رو قبول میکنه

Ate

۸ آذر ۱۴۰۰

سلام من ۱۴ ساله الان زبان رو تا حدی که بتونم یک فیلم رو ترجمه کنم بلدم از ۱۲سالگی کلاس زبان میرم می خواستم بدونم چند سال دیگه طول میکشه تا به زبان مسلط بشم

محمد مهدی احمدی

۱۹ آبان ۱۴۰۰

سلام استاد من الان ۱۴سالمه و در حد متوسط به پائین زبان انگلیسی بلدم. بنظرتون با روزی ۳یا ۴ ساعت خوندم و هفته ای ۲جلسه کلاس زبان که هر جلسه ۱ساعت هست چقدر طول میکشد که به حد مسلط برسم

محمد

۱۵ آبان ۱۴۰۰

سلام من ۱۵ سالممه وکلاس دهم ام ما خانوادگی بخاطر کار باید به یک کشور دیگر سفر کنیم و فقط ۸ ماه وقت داریم میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تا کامل مسلط بشیم

آوا

۲ آبان ۱۴۰۰

سلام من الان کلاس دهمم و بعد دیپلم میخوام برم ترکیه و میخوام زبانو شروع کنم بنظرتون تلاش کنم تا کنکور میتونم زبانمو در حدی کنم که درس به زبان انگلیسی بخونم؟

نسرین

۲ آبان ۱۴۰۰

سلام وقتتون بخیر من هیچ کلاسی از زبان نرفتم میخواستم بدونم میشه حدود ۸ ماه یا یک سال مدرک آیتلس گرفت چون برای ادامه تحصیل باید ب انگلستان برم و هیچ سر رشته ای از زبان ندارم ممنون میشم پاسخ بدین

زهره

۱ آبان ۱۴۰۰

سلام زهره هستم 16 سالمه میخوام زبان یاد بگیرم {بلدم ولی نه زیاد } فیلم میبینم و اهنگ گوش میدم میخوام بدونم دیره برا شروع و اینکه چقدر زمان میبره برای یادگیری ؟ ممنون میشم جوابمو بدین .

mjr

۱۳ شهریور ۱۴۰۰

سلام استاد خواستم بدونم من الان در حد متوسط پیشرفته ام میتونم در عرض4الی3ماه روزی چهار ساعت بتونم به راحتی صحبت کنم بدون هیچگونه اذیت شدی

البته روزی دو ساعتم فرندز میبینم

رضا زکی زاده

۱۴ شهریور ۱۴۰۰

سه الی چهار ماه مدت زمان کمیه اما غیرممکن هم نیست اگه کیفیت یادگیریتون بالا باشه.

آوا

۳ آبان ۱۴۰۰

سلام من الان کلاس دهمم و بعد دیپلم میخوام برم ترکیه و میخوام زبانو شروع کنم بنظرتون تلاش کنم تا کنکور میتونم زبانمو در حدی کنم که درس به زبان انگلیسی بخونم؟

PINK

۷ شهریور ۱۴۰۰

سلام ، من ۱۷ سالمه و رشته ای که دبیرستان خوندم هیچ ربطی به زبان نداره برای همین زبان انگلیسیم درحد پایه هست . الان که یک سال به کنکورم مونده تصمیم گرفتم زبان بخونم و کنکور زبان بدم چون از اولم علاقه ای به رشته ی الانم نداشتم و یه طورایی اجباری میخوندمش . میخواستم بدونم اگه الان شروع کنم با روزی ۵ تا ۸ ساعت مطالعه و دیدن فیلم های انگلیسی زبان و اگه یک سال کنکورمو عقب بندازم نهایتا توی دوسال میتونم به سطحی برسم که بتونم کنکور زبان بدم و دانشگاه برم ؟ اگه بدونم شدنیه حتی میتونم بیشتر از اینا تلاش کنم چون وقتمم ازاده .

رضا زکی زاده

۹ شهریور ۱۴۰۰

با تلاش و برنامه‌ریزی و خواندن مستمر، اصلا غیر ممکن نیست

Samih

۱۴ آذر ۱۴۰۰

با تلاش و برنانه ریزی و درک رویا همیشه امکان پذیره👩🏻‍⚕️

فاطمه

۲۸ مرداد ۱۴۰۰

سلام من ١۴ سالمه اصلا زبان بلد نیستم میخوام برم یاد بگیرم ولی می‌ترسم با این سنم مسخرم کنن خیلی خجالت میکشم که همه ی همکلاسی هام زبانهاشون حرفه ای هستند می‌ترسم الان که شروع کنم نتونم یاد بگیرم خیلی مضطربم نمیدونم چیکار کنم

h.s

۱۶ مرداد ۱۴۰۰

سلام من 15 سالمه زبان انگلیسی ام متوسطه شاید در حد مدرسه اما دارم فیلم های زبان می بینم که برای کلاس زبان سطح بالا تری بیفتم به نظرتون چند سال طول میکشه و الان من میخوام برم دهم میشه تا کنکور زبان و تموم کرد ؟؟؟

الینا

۱۱ اسفند ۱۴۰۰

فقط دو سال؟ نه من الان ۱۲ ساله دارم درس میخونم! در حالی که توی کلاس زبانی معروفی تحصیل کردم

کیان.

۲ آذر ۱۴۰۱

باشه ولی منم تو کمتر دوسال رسیدم ب سطح پیشرفته. امکان داره. اینکه تو یادگیریت "کند" بوده و دوازده سال طول کشیده دلیل نمیشه یکی دیگه هم ده سال برا ی زبان وقت بذاره.

هلیا

۲۱ خرداد ۱۴۰۰

سلام من چهارده سالمه.من قسط دارم با رشته گرافیک بورسیه بگیرم و به خارج بروم.به اروپا .من زبان بلد نیستم با اینکه کلاس رفتم حدود چندین سال.میتونم از الان شروع کنم تا موقع دانشگاه رفتن تافل رو بگیرم؟ایا برای بورسیه تافل کافی هست؟

مهتاب

۱۲ شهریور ۱۴۰۰

سلام هلیا جان من ۱۹ سالمه و گرافیک خوندم و الان دارم بورسیه ایتالیا رو میگیرم هرچه زودتر شروع کنی برای زبان خوندن بهتره، انگلیسی رو اول شروع کن که هر کشوری هم مقصدت بشه راحت بتونی کارات رو انجام بدی

سید محمد امین نبوی

۵ آبان ۱۴۰۰

سلام خوب هستین . من ۱۸ سالمه در حد متوسط رو به پایین بلد هستم زبان رو ، مدرک آیلتس لازمه برام . من خیلی راه مقابلم هست نمیدونم چه جوری برم اگه شما هم به موفقیت رسیدی در زبان و مدرک ممنونم از تجربیاتت با من در میان بگذارید. البته اگه امکانش باشه.

ناشناس

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

سلام راستش من به خاطر اینکه تا دوسال آینده قصد مهاجرت دارم باید زبان رو تا حد حرفه‌ای یاد بگیرم. سؤال من اینه که الان چون فقط در حد سلام و احوالپرسی(کلاً الان در حد مبتدیم) ، انگلیسی رو متوجه میشم میتونم تا دوسال آینده با کلاس خصوصی به حد حرفه‌ای برسم و مدرک بگیرم؟؟

الینا

۱۱ اسفند ۱۴۰۰

به صورت اصولی و تخصصی خیر من از کلاس اول زبان خوندم الان دارم کنکور میدم ولی بازم درس زبان و دارم میخونم (در حالی که توی کلاس زبان بسیار معروفی درس خوندم)

ملیکا

۲۴ اسفند ۱۳۹۹

سلام من ۱۵ سالمه و توی زبان انگلیسی خیلی ضعیفم حتی هیچ استادی تا الان نتونسته غلغ منو یاد بگیره ولی واقعا دوست یاد بگیرم چونکه برای ایندم نیازه از یکی از دوستام شنیدم که گفت برای یادگیری زبان انگلیسی باید ۹سال بخونم شما راه بهتری برای یادگیری به من ارائه نمیدید البته من همهی گفته های شمارو خوندم ولی یه راهی مثلا برم لندن دوسال تا اونجا باهام فشرده کار کنن تا بتونم زود روان بشم در زبان انگلیسی چون باید در ۵سال دیگه کاملا روی زبان انگلیسی تسلط پیدا کرده باشم میدونم عجله دارم برای یادگیری ولی باید به زودی زود رو زبان انگلیسی تسلط پیدا کنم ممنونم بابت نوشته های خوبتان و ازاینکه به سوالاتمان پاسخ میدهید...

الینا

۱۱ اسفند ۱۴۰۰

هیچ چیز به راحتی دست یافتنی نیست بیشتر از ۹ سال نیاز هست برای یادگیری اصولی ولی کلاس های فشرده هستن که به صورت تخصصی آموزش نمیدن

کیان.

۲ آذر ۱۴۰۱

اینطوری نیست اتفاقا اگه علاقمند باشی و تلاشتو بکنی کمتر از پنج سال نیازه.

Sahar

۱۹ بهمن ۱۳۹۹

سلام بنده یک سال پشت کنکور حسابداری بودم و الان امسال میخوام کنکور زبان بدم زبانمم در حد سطح Basic1 هستش بنظرتون میتونم کنکور رو قبول بشم؟میدونم کلاس های زبان کمکی بمن نمیکنه و من تهش تا اونموقع تا basic3 بخونم اما طبق تحقیقاتم حداقل برا کنکور باید تا سطح متوسط رو به بالا بلد باشیم و من هنوز سطح مقدماتی هستم و تا کنکور حداکثر ۶/۷ماه فرصت دارم..اپلیکیشن زبانشناس رو دیدم اما واقعا فکر کردم نمیتونه کمکی بهم بکنه چون تقریبا هیچی ازش نمیفهمیدم اخه کسی که چیزی از متن آدم نمیدونه چطور یاد بگیره؟و راه حل خوبی برام نبود متاسفانه..بشدت به زبان علاقه مندم اگه با برنامه های آموزش زبان و کلاس فشرده پیش برم بنظرتون قبول میشم؟

Mahya

۲۷ دی ۱۳۹۹

سلام من هفت ساله زبان میخونم سطحمم خوبه واسه تافل اقدام کردم بااینکه سطحم مناسبش بود ولی میگن باید بالایه پونزده باشی از جایه دیگه ای به غیر از اموزشگاهی که تعیین سطح شدم میتونم اقدام کنم ؟ اصلا محدودیته سنی داره این ازمون؟

حسین ناصری

۳۰ دی ۱۳۹۹

محدودیت سنی برای آزمون تافل وجود نداره .اما توجه کنید که اعتبار نمره فقط ۲ سال هست. بنابراین بایستی هدفتون از آزمون مشخص و کوتاه مدت باشه.

شاهین

۱۶ آبان ۱۳۹۵

سلام شاهین هستم و اول دبیرستان تازه کلاس زبان دارم میرم آیا میتونم واسه کنکور دیر نیست ؟

m,z

۱۴ مهر ۱۳۹۵

پدر من ۴۶ سالشه ما الان ایران زندگی میکنیم و قصط داریم بریم آلمان پدرم زبان بلد نیست میخوام بدونم الان اگر بخواد زبان یاد بگیره دیره؟؟؟؟

فاطمه خانووووم

۱۷ شهریور ۱۳۹۵

سلام من دقیقا امروز 19 سالم شد 😭😭😭😭وای خدا پیر شدم هیچکاری نکردم .کنکورو قبول نشدم 😨😭میخوام بیشتر تمرکزمو رو زبان بزارم سال دیگه کنکور زبان بدم 😢چقدر باید بخونم روزی 5 ساعت یا 6 ساعت خوبه اگه از مهر شروع کنم برای خرداد ؟؟کمک یکی جوابمو بده دارم دیوونه می شم 💔با علاقه پیش می رما چون زبانو خیلی دوس دارم 😍 خواهشا از تافل هم توزیح بدید 🙏🙏

Sima

۷ شهریور ۱۳۹۵

سلام من ۱۵ سالمه و به خاطر بعضی شرایط نتونستم زبانو یاد بگیرم می خواستم بدونم دیره برای شروع کردن؟؟؟

حسین

۸ شهریور ۱۳۹۵

خیر به هیچ عنوان دیر نیست.

فاطمه

۲۲ مرداد ۱۳۹۵

من احتیاج دارم که زبان انگلیسیم در مدت کوتاهی حدودا 4 ماه به سطحی برسه که بتونم صحبت کنم و متوجه بشم. پزشک هستم . رفرنسهام رو زبان انگلیسی میخونم ولی مکالمه ضعیفم. دی ماه یه دوره آموزشی به انگلیسی دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید

حسین

۲۳ مرداد ۱۳۹۵

سلام. برای اینکار بایستی خودتون رو در زبان غرق کنین و روزی 4 5 ساعت یا بیشتر بخونین.

پیشنهاد میکنم با دوره های داستان واقعی و انگلیسی قدرت شروع بفرمایین.

ممنون

مرتضی

۲۵ تیر ۱۳۹۵

سلام و عرض ادب

من 23 ساله هستم و تازه کارشناسی رو تموم کردم دوست دارم و البته به نظرم خیلی لازمه برا ادامه تحصیل و کار و ...زبان یاد بگیرم و مبتدی هستم، ولی اصلا اطلاعاتی ندارم چه دوره ای ثبت نام کنم که هم مفید باشه و بتونم مدرک تافل بگیرم و هم با توجه به مطالعه برای ارشد زمان زیادی نگیره؟ممنون میشم اگه اطلاعاتی در مورد هزینه دوره ها و همچنین طول دوره مناسب برای من در اختیارم بزارین؟ممنون

حسین

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵

با سلام و عرض ارادت جناب ناصری عزیز: اینجانب حسین نگهبانی متولد 1325 وساکن شهرستان تبریز می باشم: شاید تعجب خواهد کرد که بنده با این سن چطوری می خواهم زبان انگلیسی را با روشی که شما پیشنهاد کردید البته هم بجاست :یاد بگیرم .

دوران تحصیلات متوسته ام طوری بود که از کلاس هفتم تا نهم انگلیسی را بزحمت حدودا سال 45 بزحمت خوانده وبعد از کلاس نهم وارد هنرستان صنعتی شهر تبریز شدم . و آن زمان هنرستان صنعتی تبریز با روش کشور آلمان اداره میشد . بدانجحت برایمان سه سال زبان آلمانی یاد دادند وبعد از دیپلم در مرکز فنی حرفه ای اداره کار استخدام شدیم

درسال 52 البته نا گفته نماند آن زمان اداره کار با کشور فرانسه قرار داد همکاری داشت وماهم که بعنوان مربی فنی استخدام شده بودیم . مدتی آموزش زبان فرانسه دیدیم

با این اوصاف من از گوشه سه زبان بین الملی نگاه کردم

وبقول معروف از همه جا مانده واز همه جا رانده شدم در مورد زبان.

القصه. چون پسرم در کشور نیوزیلند دکترای مهندسی پزشکی می خواند ومن و مادرش را سال گذشته 4 ماه به کشور نیوزیلند دعوت کرده بود در آنجا بود که احساس کردم نیاز مبرمی به یاد گیری زبان انگلیسی دارم...از ایکه به نوشته هایم توجه دارید سپاسگزارم با این اوصاف منتظر پیشنهادات وراهنماهای ارزشمند شما میباشم ....

با تشکر

حسین نگهبانی

حسین

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

سلام جناب آقای نگهبانی

از نظر بنده سن و سال تاثیر چندانی در یادگیری زبان انگلیسی ندارد و بیشتر به اراده بر میگردد. فقط برای اینکه بیشتر و بهتر بتوانم شما را راهنمایی کنم بایستی بدانم که سطح فعلی شما در چه حدی است؟

مثلا آیا داستانهایی که ما در وبسایت قرار داده ایم را متوجه می شوید؟ چقدر؟

ممنون میشوم کمی بیشتر توضیح بدهید

ارادتمند شما

حسین

علیرضا

۱۰ آذر ۱۳۹۴

راستش نمی دونم در زمینه موضوعی که خواهم گفت چقدر می تونید بهم کمک کنید. من شدیدآ در زمینه زبان آموزی و دور شدن از زبان هایی که بهشون علاقه مندم دچار عذاب وجدان شدم و مابلم مجددا با تمام مشغله های کاری و درسی و زندگی به یه روش مناسب، زبان رو وارد برنامه های مستمر زندگیم کنم و خیلی علاقه مند به زبان آموزی هستم. اما نیاز به راهکار مناسبب برای مطالعه مستمر زبان دارم. علاقمندم مجددا زبان فرانسه رو شروع کنم و زبان انگلیسی خود را تقویت نمایم. از گرفتن آیلتسم 3 سال که می گذره (6.5) و 3 سال پیش دو ترم هم زبان فرانسه خونده بودم و راستش تو این س سال مطالعه چندانی تو این زمینه مهم نداشتم. و با داشتن کار تمام وقت، دانشجوی دکتری بودن، تدریس در دانشگاه و زندگی، یکم از زبان غافل شدم. اگه راهکاری دارید که می تونه کمکم کنه بفرمایید. پیشاپیش متشکرم

حسین

۱۱ آذر ۱۳۹۴

سلام پیشنهاد میکنم که یادگیری زبان رو با خوندن کتاب های داستان و فیلمهای جذاب زبان اصلی پیگیری کنید چون کتابهای آموزشی فایده ی زیادی ندارن. در رابطه با نحوه ی دیدن فیلم اینجا توضیح دادیم:

فیلم

مهمترین نکتش اینه که اگه بخواید مکالمه و لهجتون خوب بشه بایستی تکنیک سایه رو توش پیاده سازی کنین:

سایه

پیشنهاد بعدیم اینه حتما نوشته ای که در رابطه با روش یادگیری و افزایش دایره لغات نوشتیم رو بخونین و دایره ی لغاتتون رو با در نظر گرفتن این موضوع افزایش بدین:

لغات

باز اگه سوالی داشتین بپرسین

آمنه

۲۰ آبان ۱۳۹۴

مطلب بسیار مفیدی بود.ولی من با شماره 1 مخالفم. چون طبق آمارها و تحقیقات انجام شده,بهترین سن یادگیری زبان دوم 3 تا 11 سالگیه که تو این سن فرد توانایی یادگیری 7 زبان رو داره. این به این دلیله که تو این دوره سنی,قواعد زبان مادری هنوز حاکم بر ذهن و ناخودآگاه کودک نشده و به راحتی میتونه خودش رو با قواعد دیگری تطبیق بده.کاملا واضحه که یه کودک سه ساله هنوز نمیتونه به راحتی به زبان مادری جمله بسازه,پس به سرعت میتونه قواعد و کلمات دیگری رو در ذهنش جاگذاری کنه و به همین دلیل یادگیری آسانتر و سریعتری نسبت به فرد بزرگسال خواهد داشت

حسین

۲۱ آبان ۱۳۹۴

ممنونم آمنه جان از نکته ای که گفتید. میشه لطفا تحقیقاتی که در این زمینه دیدید رو به من هم معرفی کنین؟ این نکته رو قبول دارم که در کودکی ذهن بچه هنوز به قواعد زبان مادری عادت نکرده و راحت تر میتونه قواعد جدید رو بپذیره. اما یک مشکلی که بچه داره اینه که حتما بایستی منابع کافی براش وجود داشته باشه که زبان جدید رو یاد بگیره که این مورد برای خیلی از بچه ها محقق نمیتونه بشه. معمولا بچه ها زبان های پدر و مادر و محیط اطراف رو یاد میگیرن که معمولا محدود به یک یا نهایتا دو زبان هست. برای همین به طور عملی این امکان خیلی کمه که یک بچه چند زبانه بشه. در حالی که ما چند زبانه های زیادی داریم که از سن بزرگسالی شروع کردن

آمنه

۲۲ آبان ۱۳۹۴

خواهش میکنم.البته چیزی که گفتم رو از زبان اساتیدم شنیدم که مسلما اونها از منبع موثق حرف میزنن.و این گفته نشون میده که بچه ها توانایی یادگیری چندین زبان رو دارن.حالا بسته به استعداد کودک,میتونه تعداد زبانها فرق کنه.مثلا کودکی رو فرض کنید که از پدر و مادری با دو زبان متفاوت باشه و در کشوری به یک زبان دیگه بزرگ بشه. پرستار کودک هم به زبانی متفاوت با این سه زبان صحبت کنه.ببینید,تا اینجای کار,کودک به راحتی در معرض 4 زبان قرار گرفته. اگه تو مدرسه یه زبان دیگه هم یادشون بدن,میشه 5تا. به همین راحتی. اگه بتونم,منبع رو هم براتون پیدا میکنم

حسین

۲۳ آبان ۱۳۹۴

ممنون میشم اگر منبعی بدین که بیشتر مطالعه کنم. ولی باز هم میگم تقریبا نظر من با اونچیزی که شما میگین منافاتی نداره. این مثالی که شما زدین اگه محقق بشه قطعا بچه میتونه این زبونها رو یاد بگیره. اما واقعا چه تعداد از کودکان در این وضعیت قرار میگیرن؟ اینجاست که برای بچه ها محدودیت هست. اما بزرگسال ها این محدودیت رو ندارن. یعنی با وجود اینکه زبان رو شاید سخت تر یاد بگیرن اما منابع یادگیری رو راحت تر میتونن پیدا کنن و استفاده کنن.

آمنه

۲۴ آبان ۱۳۹۴

مرسی بابت مطالب خوبی که میذارید و حداقل من رو به تحقیق و مطالعه وادار میکنید.با عرض پوزش باید بگم که به حرف اساتید دانشگاه واقعا نباید اطمینان کرد چرا که منابعشون همیشه قدیمیه!همین الان کتاب the study of language روبروم هست که توی فصل 14 گفته که بهترین دوره یادگیری زبان دوم,از 10 تا 16 سالگی هست که این گفته,حرف من رو رد میکنه.و بیان کرده که یک فرد نوجوان بهتر از یک کودک 7 ساله و سریعتر از او زبان دوم رو یادمیگیره,به دلیل قدرت تجزیه و تحلیل و درک ساختارهای زبان.که البته بعد از دوره بلوغ این روند به سرعت کاهش پیدا میکنه,بطوری که در بزرگسالان قدرت مکالمه و حتی تلفظ کلمات بسیار بسیار سخت میشه,اما در امر نوشتار ,بزرگسالان میتونن پیشرفتهای زیادی داشته باشن. در نتیجه,به نظرم باید بگیم که در دوره نوجوانی تا قبل از بلوغ, روند یادگیری زبان سرعت و کیفیت بیشتری خواهد داشت

حسین

۲۵ آبان ۱۳۹۴

به نظرم خفن ترین آدم تو حوزه ی زبانشناسی و یادگیری زبان جناب آقای پروفسور استفان کرشن هستن. ایشون در سال 1988 کتابی در رابطه با یادگیری زبان دوم نوشتن که دقیقا توش همینو گفتن که بزرگسالا از لحاظ قدرت تجزیه و تحلیل بسیار بهتر هستند از کودکان. تازه حرفهای ایشون داره تحقیق میشه و اثبات میشه. بهرحال به نظرم بزرگسالا یسری مزایا دارن که بچه ها ندارن همین قدرت تجزیه و تحلیلی که شما فرمودین مثلا یکیشونه. از طرف دیگه بچه ها هم یسری مزایا دارن که بزرگسال نداره. مثلا اینکه بچه ها ذهن تازه ای دارن که کاملا آماده ی پذیرفتن اطلاعات جدیده و وقت بیشتری دارن و علاقه ی زیادی به برقراری ارتباط دارن. بنابراین نمیشه دقیق گفت یکی به طور مطلق از اون یکی بهتر یا بدتره.

آمنه

۲۶ آبان ۱۳۹۴

البته این کتابی که من عرض کردم,اولین بار سال 1985 نوشته شده و نویسندش جورج یول هست.کتاب خیلی ارزشمندیه در زمینه زبانشناسی که یک فصلش مربوط یه یادگیری زبان دوم هست.با این صحبتها به نظرم اومد که این مقوله میتونه حالاحالاها جای بحث داشته باشه و شاید حتی بشه به عنوان تز ازش استفاده کرد و به نتایج جدیدی رسید.چون واقعا یادگیری زبان جنبه های مختلفی داره که سن ,تنها یک جنبه از اون هست و باید همه عوامل رو در نظر گرفت

حسین

۲۷ آبان ۱۳۹۴

البته به نظرم تحقیقات زیادی انجام شده اما متاسفانه این تحقیقات کمتر جا افتاده و به قول شما حتی اساتید هم بروزرسانی نکردن خودشونو با چیزهای جدید