چرا دولینگو فارسی ندارد؟ (جایگزین اپلیکیشن دولینگو برای زبان انگلیسی با ترجمه فارسی)

چرا دولینگو فارسی ندارد؟ جایگزین اپلیکیشن دولینگو برای زبان انگلیسی با ترجمه فارسی چیست؟ پاسخ این سوالات را در ادامه این مطلب بخوانید.

Blog-Featured-Images-94.png
تیم تولید محتوا
۱۴۰۲ فروردین منتشر شد 
جایگزین اپلیکیشن دولینگو برای زبان انگلیسی

یکی از اپلیکیشن‌های یادگیری زبان شناخته شده در دنیا که در بین زبان‌آموزان، بسیار محبوب و کاربردی است، دولینگو (Duolingo) است. پشتیبانی برنامه دولینگو از ۳۰ زبان دنیا و داشتن ۳۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان دلیل محکمی برای محبوب بودن دولینگو است. نحوه تدریس اپلیکیشن خودآموز دولینگو بسیار پیشرفته است و کاربران تجربه‌های جالبی از یادگیری زبان با این اپلیکیشن به اشتراک گذاشته‌اند. آن‌ها معتقدند که این اپلیکیشن، نحوه آموزش سرگرم‌کننده‌ای دارد و می‌تواند به کاربران انگیزه بیشتری برای یادگیری دهد.

احتمالا تا به حال فقط از مزیت‌های دولینگو شنیده‌اید و فکر کنید مگر می‌شود یک اپلیکیشن محبوب مثل Duolingo، دارای عیب و نقص باشد؟ پاسخ این سوال بله است! با داشتن مزیت‌های بی‌شمار دولینگو، در این مقاله از زبانشناس به بزرگترین نقطه ضعف آن پرداخته‌ایم! «چرا دولینگو فارسی ندارد؟»، این سوالی است که می‌خواهیم به آن پاسخ دهیم.

چرا دولینگو زبان فارسی ندارد؟

آوازه و محبوبیت دولینگو در دنیا باعث می‌شود زبان‌آموزان فارسی‌زبان که تصمیم می‌گیرند آموزش زبان انگلیسی را با استفاده از اپلیکیشن‌های خودآموز شروع کنند، به سراغ Duolingo بروند. سپس در همان ابتدا نصب برنامه و وارسی آن با این دو سوال مواجه می‌شود که چرا دولینگو زبان انگلیسی ندارد یا چرا دولینگو زبان فارسی ندارد؟

شما می‌توانید برای یادگیری زبان برای همیشه روی دولینگو حساب کنید اما چالشی که فارسی‌زبانان با آن برای یادگیری زبان دوم مواجه هستند، این است که دولینگو زبان فارسی ندارد! پیشنهادات زیادی از سمت کاربران ایرانی به بخش مدیریت تولید دولینگو شده است. بااین‌حال، از سوی مدیران تولید این مجموعه پاسخی دریافت نشده و با همه محبوبیتی که این اپلیکیشن در دنیا پیدا کرده است، دولینگو زبان فارسی ندارد.

با دولینگو نمی‌شود زبان انگلیسی آموخت؟

شاید با خود بگویید: «این‌که دولینگو زبان فارسی ندارد، مهم نیست! من می‌خواهیم زبان انگلیسی را با دولینگو یاد بگیرم!». یادگیری زبان با اپلیکیشن‌های آموزشی نیاز به انتخاب دو زبان مجزا دارد. یکی از انتخاب‌ها زبانی است که به آن مسلط هستید؛ می‌توانید آن را بخوانید، بنویسید و معنی کلماتش را می‌دانید و زبان دوم همان زبانی است که می‌خواهید آن را بیاموزید. حالا که دولینگو زبان فارسی ندارد به شما این امکان را نمی‌دهد که زبان انگلیسی را بیاموزید. تنها زمانی می‌توان از طریق دولینگو برای یادگیری زبان انگلیسی اقدام کرد که به جز زبان فارسی، دانش زبان دیگری را داشته باشید و بخواهید زبان انگلیسی را به عنوان زبان سوم یاد بگیرید.

جایگزین دولینگو برای یادگیری زبان انگلیسی با ترجمه فارسی چیست؟

اپلیکیشن‌های زیادی هستند که از زبان فارسی پشتیبانی می‌کنند و می‌توانند جایگزین دولینگو شوند. اما این‌که بتوان اپلیکیشنی را پیدا کرد که تمام مزیت‌های Duolingo را داشته باشد و دقیقا بتواند جای این پلتفرم رایگان زبان‌آموزی را بگیرید، کار دشواری است. ابتدا باید تمام ویژگی‌های دولینگو را بدانید، سپس آن‌ها را با ویژگی‌های دیگر اپلیکیشن‌های خودآموز زبان مقایسه کرده و بهترین آن‌ها را برگزینید. در دو تاپیک زیر لیستی از اپلیکیشن‌های زبان برای شما آماده شده است و در ادامه به معرفی یکی از بهترین جایگزین‌های دولینگو پرداخته‌ایم.

چرا دولینگو زبان فارسی ندارد؟

جایگزین دولینگو چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

جایگزین اپلیکیشن زبان دولینگو باید تمام ویژگی‌هایی که Duolingo دارد را داشته باشد. ویژگی‌های زیر مختص به دولینگو است.

  • تولید شده در دو نسخه اندروید و ios
  • استفاده از گیمیفیکیشن در اپلیکیشن (بازی و سرگرمی‌هایی که کمک می‌کند زبان بیاموزید و مسیر یادگیری را هموار می‌کند)
  • داشتن واژه‌نامه شخصی
  • یادگیری زبان با داستان و پادکست
  • امکان رقابت و مشارکت با سایر زبان‌آموزان
  • نشان دادن پیشرفت یادگیری زبان به صورت روزانه و ماهانه روی نمودار

اگر تصمیم گرفته بودید به خاطر برتری‌هایی که دولینگو نسبت به دیگر اپلیکیشن‌های خودآموز دارد، یادگیری زبان انگلیسی را با دولینگو Duolingo شروع کنید و حالا نمی‌دانید کدام اپلیکیشن می‌تواند جای دولینگو را بگیرد، ما به شما اپلیکیشن خودآموز زبانشناس را معرفی می‌کنیم. زبانشناس را می‌توان نسخه دوم دولینگو مختص به فارسی‌‌زبانان و برای همه سنین معرفی کرد.

زبانشناس بهترین جایگزین برای دولینگو

قبل از آن‌که به بررسی قابلیت‌های زبانشناس بپردازیم، توصیه می‌کنیم بدون معطلی آن را نصب کنید تا با یک تیر دو نشان بزنید و با خواندن ادامه این مطلب کار کردن با آن را نیز یاد بگیرید.

برگزاری آزمون تعیین سطح

زبانشناس نیز مانند دولینگو در بدو ورود به اپلیکیشن و ساخت حساب کاربری، آزمون تعیین سطح از شما می‌گیرد. این آزمون برای این پلتفرم خودآموز زبان تعیین می‌کند که شما در چه سطحی از دانش زبان قرار دارید و در ادامه مسیر یادگیری، آموزش درس‌هایی را پیشنهاد می‌کند که بتواند شما را به سطوح بالاتری از یادگیری زبان برساند. دروس داخل این اپلیکیشن در سه گروه مبتدی، متوسط و پیشرفته با توجه به سطح های زبان انگلیسی به ترتیب استاندارد جهانی طبقه‌بندی شده و به شما کمک می‌کند که یک به یک مراحل یادگیری زبان را طی کنید.

یادگیری مهارت های لیسنینگ و ریدینگ

یادگیری مهارت‌های لیسنینگ و ریدینگ

می‌دانید که یکی از راه‌های آموزش زبان انگلیسی شنیدن جملات انگلیسی، یادداشت کردن کلماتی که معنی آن‌ها را نمی‌دانید، حفظ کردن ترجمه این کلمات و در ادامه به‌خاطر سپردن آن‌ها است. دروسی که در زبانشناس برای آموزش در نظر گرفته شده با همین استراتژی چیده شده است. در هر درس، جملات با صدای بلند توسط فردی خوانده می‌شود و شما ترجمه‌ی کلمات را با جملات حفظ می‌کنید. همچنین این قابلیت در زبانشناس و شنیدن تلفظ درست کلمات به شما کمک می‌کند تا مهارت شنیداری‌تان تقویت شود.

خواندن کتاب صوتی برای یادگیری ریدینگ

کتاب خواندن همیشه امری است که در اوقات فراغت انجام می‌شود و بسیار لذت‌بخش است. زبانشناس، سرگرمی کتاب خواندن را با یادگیری زبان تلفیق کرده و یک ایده‌ی ناب برای آموزش زبان به کاربران اجرا کرده است. کتاب‌های زبان اصلی در زبانشناس نیز باتوجه به دانشی که از زبان انگلیسی دارید به شما معرفی می‌شود. شما می‌توانید از دو روش این کتاب‌ها را بخوانید که پیشنهاد ما خواندن این کتاب‌ها به روش صوتی است.

یعنی همانطور که در حال خواندن جملات کتاب هستید، به صدای گوینده نیز گوش فرا دهید. شما زمانی‌که در حال خواندن کتاب‌های زبانشناس هستید می‌توانید روی کلماتی که معنی آن‌ها را نمی‌دانید ضربه بزنید تا این کلمات به رنگ زرد دربیاید. حالا زبانشناس می‌داند که شما معنی این کلمات را نمی‌دانید و با متدهای مختلفی که در ادامه آن‌ها را معرفی می‌کنیم، یادگیری واژگان انگلیسی در زبانشناس شروع می‌شود.

جعبه لایتنر در زبانشناس

جعبه لایتنر در زبانشناس

اگر نمی‌دانید جعبه لایتنر چیست و تا به حال نام آن را نشنیده‌اید؛ تاپیک جعبه لایتنر چیست؟ (روش ساخت + آموزش طرز کار) را بخوانید تا درک بهتری از این قابلیت زبانشناس پیدا کنید. این جعبه لایتنر مجازی به شما کمک می‌کند تا با تمرین و تکرار، لغاتی که معنی آن‌ها را نمی‌دانید به حافظه‌ی بلندمدت خود بسپارید. این ترفند در اپلیکیشن مجازی بهتر عمل می‌کند زیرا یک نفر هست که زمان یادگیری کلمات را یادآوری کند و درصورتی‌که موفق به یادگیری برخی از کلمات نشوید، آنقدر این روند را تکرار کند تا کلمات در ذهن شما حک شوند.

تالار گفت‌وگوی زبانشناس

تالار گفت‌وگوی زبانشناس ایده گرفته شده از انجمن بحث و گفتگو و کلوب‌ها در دولینگو است. در بخش تالار گفت‌وگو کاربران می‌توانند تجربیات خود را درباره یادگیری زبان بگویند، سوالات خود درباره زبان و استراتژی‌های مختلف یادگیری آن بپرسند و با سایر کاربران تبادل نظر کنند. پیشنهاد می‌کنیم همین حالا وارد تالار زبانشناس شوید و از کابران بخواهید درباره تجربیات خود از مسیر آموزش زبان با زبانشناس بگویند.

دسترسی به دیکشنری‌های مختلف

اگر عادت به استفاده کردن از یک دیکشنری خاص دارید و همین مسئله به یکی از چالش‌های یادگیری زبان انگلیسی شما تبدیل شده است، زبانشناس نیز برای حل این مسئله چاره‌‌ای اندیشیده است. در پلتفرم زبانشناس انواع دیکشنری‌های مختلف آنلاین و آفلاین وجود دارد که همیشه در همه جا همراه‌تان است و به شما کمک می‌کند معنی کلماتی که نمی‌دانید را از داخل آن‌ها پیدا کنید.

نمایش پیشرفت یادگیری زبان روی نمودار

نمایش پیشرفت یادگیری زبان روی نمودار

یکی از مزیت‌هایی که در دولینگو وجود دارد و کاربران همه از آن استقبال می‌کنند، نمودار پیشرفت یادگیری زبان است که در این اپلیکیشن وجود دارد. زبانشناس نیز از دولینگو الگو گرفته و امکان مشاهده‌ی فعالیت و روند پیشرفت شخصی در یادگیری زبان انگلیسی را برای کاربران فراهم کرده است. اطلاعات کامل شما در هنگام یادگیری زبان در این قسمت از اپلیکیشن ذخیره شده و با مراجعه به این بخش می‌توانید کیفیت عملکرد خود را بسنجید. زمانی‌که پیشرفت خود را در یادگیری زبان مشاهده می‌کنید، ناخودآگاه به یادگیری بیشتر علاقه‌مند شده و برای بهتر شدن و رسیدن به مرحله‌های بالاتر، بیشتر تلاش می‌کنید. این ویژگی یکی از راه‌هایی است که زبان‌آموزان را به خواندن زبان ترغیب می‌کند.

نسخه‌های پرمیوم با کمترین هزینه

معمولا اپلیکیشن‌های خودآموز زبان دارای دو نسخه رایگان و پرمیوم هستند که زبانشناس نیز از این قاعده مستثنی نیست. مبحثی که در این ویژگی وجود دارد، میزان پرداختی کاربر به ازای دریافت نسخه پرمیوم است. زبانشناس با در نظر گرفتن این موضوع که رفع نیاز کاربر، اهمیت بیشتری نسبت به درآمدزایی دارد، هزینه پرداختی کمی را برای نسخه پرمیوم در نظر گرفته است. شما می‌توانید ابتدا برای آشنایی کامل با محیط زبانشناس از نسخه رایگان آن استفاده کرده، سپس در صورت صلاحدید نسخه پولی آن را نیز دریافت کنید و به همه درس‌ها، فیلم‌ها، پادکست‌ها و دیگر ویژگی‌های این پلتفرم دسترسی پیدا کنید. همچنین لازم به ذکر است به این نکته اشاره کنیم که در حال حاضر نسخه‌های اندروید، IOS و تحت وب زبانشناس برای کاربران در دسترس است.

فیلم، داستان و پادکست‌های انگلیسی

فیلم، داستان و پادکست‌های انگلیسی

تمام سرگرمی‌هایی که از طریق آن می‌توانید زبان انگلیسی را بیاموزید در زبانشناس وجود دارد. فیلم‌های زبان اصلی، انیمیشن‌های جذاب به زبان انگلیسی، داستان‌های سرگرم‌کننده که می‌توانید در پادکست‌های زبانشناس قبل از خواب به آن‌ها گوش دهید؛ همگی قابلیت‌هایی هستند که این پلتفرم برای یادگیری بهتر زبان انگلیسی برای کاربران خود فراهم کرده است. این ویژگی که به گیمیفیکیشن معروف است، در زبانشناس به نسبت دولینگو از تنوع بیشتری برخوردار است و همین امر موجب شده که فارسی‌زبانان از یادگیری زبان با زبانشناس استقبال بیشتری کنند.

داشتن تیم پشتیبانی ۲۴ ساعته

درحالی‌که این روزها، یادگیری زبان به امری واجب تبدیل شده است، یادگیری زبان انگلیسی با اپلیکیشن‌های خودآموز زبان نیز در لیست یکی از بهترین روش‌های یادگیری زبان قرار دارد. این‌که تصمیم گرفته‌اید از این طریق مهارت‌های زبان انگلیسی خود را تقویت کنید، عالی است. اما تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که اگر در قبل از خواب که می‌خواهید دروس روزانه خود را در اپلیکیشن مرور کنید، مشکل عدم دسترسی به حساب پیش‌ بیاید باید چکار کرد؟

ایجاد یک تیم پشتیبانی ۲۴ ساعته راه حلی است که زبانشناس برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در نظر گرفته است. شما می‌توانید بدون در نظر گرفتن این موضوع که چه ساعت از شبانه‌روز است، از کارشناسان پشتیبانی این پلتفرم محبوب ایرانی، سوالات خود را بپرسید و با آن‌ها در ارتباط باشید.

یادگیری زبان سوم با دولینگو برای فارسی‌زبانان

پاسخ دادیم که چرا دولینگو زبان فارسی ندارد و یکی از بهترین اپلیکیشن‌های زبان انگلیسی جایگزین دولینگو (زبانشناس) را به شما معرفی کردیم. اما باید گفت با این‌که دولینگو زبان فارسی ندارد و نمی‌توان با این نرم افزار، یادگیری زبان انگلیسی را برای یادگیری زبان دوم شروع کرد، نباید ویژگی‌های مثبت و مزیت‌های بی‌شمار آن را از خاطر برد. با این حال اگر به جز زبان فارسی، زبان دیگری را دست و پا شکسته می‌دانید، می‌توانید از دولینگو برای یادگیری زبان انگلیسی استفاده کنید و آموزش دو زبان را هم‌زمان شروع کنید! با خواندن این مطلب اگر هنوز قصد دارید از طریق دولینگو یک زبان سوم یا زبان انگلیسی بیاموزید، خواندن تاپیک آموزش گام به گام دولینگو می‌تواند به شما برای طی کردن مسیر یادگیری با دولینگو کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید