آموزش صفر تا صد کار با اپلیکیشن زبان‌آموز

پس از آشنایی با زیروبم اپلیکیشن زبان‌آموز، رقبای خود را فیتیله‌پیچ کنید!

۱۰ ماه پیش منتشر شد 

پیش از اینکه به معرفی و طرز کار اپلیکیشن زبان‌آموز بپردازیم این مژده را به شما می‌دهیم که اگر اصول استفاده از این برنامه را رعایت کنید دیگر نیازی به شرکت در کلاس‌های جورواجور ندارید. نرم‌افزار زبان‌آموز محصولی از تیم زبانشناس است که با استفاده از روش‌های سرگرم‌کننده، رقابتی و بازی‌گونه بستری پرهیجان را برای آموزش زبان انگلیسی به فارسی‌زبانان، فراهم کرده است. در این مطلب می‌خواهیم به صفر تا صد نصب و طرز استفاده از اپلیکیشن زبان‌آموز بپردازیم. پس با ما همراه باشید تا همین امروز، یادگیری زبان را با طعم رقابت تجربه کنید.

آنچه در این مطلب می‌خوانید:

در این مطلب به معرفی و طرز کار بخش‌های مختلف برنامه می‌پردازیم. هر عنوان شامل زیرعنوان‌هایی برای پرداختن به جزئیات بیشتر است. با مراجعه به هر یک از این عناوین می‌توانید پاسخ پرسش‌های خود را پیدا کنید.

اپلیکیشن زبان‌آموز چیست؟

مخاطبان اپلیکیشن زبان‌آموز چه کسانی هستند؟

نصب گام‌به‌گام اپلیکیشن زبان‌آموز

بخش A؛ نحوه‌ی کار با بخش «خانه» در اپلیکیشن زبان‌آموز

طرز کار بخش اول خانه

  • پروفایل کاربری (تنظیمات مشخصات کاربر، آمار یادگیری، دستاوردها و دعوت دوستان)
  • طرز کار بخش تنظیمات در اپلیکیشن زبان‌آموز (ویرایش هدف روزانه، فروشگاه، ظاهر، اعلان‌ها، ارتباط با پشتیبانی، معرفی به دوستان، گزارش، خروج از حساب کاربری)

طرز کار بخش دوم خانه؛ فهرست درس‌ها

بخش B؛ طرز کار بخش چالش‌ها در اپلیکیشن زبان‌آموز

  • همه‌چیز در مورد چالش روزانه (زمان شروع، پایان و موضوع چالش)
  • همه‌چیز در مورد چالش دوستانه (نحوه‌ی گزینش دو رقیب، میزان دشواری هر چالش، مدت‌زمان، صندوقچه‌ی اسرار حریف، موضوع چالش، یادآوری چالش دوستانه، جایزه‌ی چالش و ارسال تبریک برای پایان چالش)
  • همه‌چیز در مورد چالش ماهانه (مثالی از یک چالش ماهانه‌ی سبز، مدت‌زمان، امتیاز لازم و آمار چالش ماهانه)
  • کاراکترهای اپلیکیشن زبان‌آموز چه کسانی هستند؟

بخش C؛ طرز کار بخش لیگ‌های رقابتی اپلیکیشن زبان

  • تعداد و نام لیگ‌های اپلیکیشن زبان‌آموز
  • مدت‌زمان و تعداد شرکت‌کنندگان هر لیگ
  • نفرات برتر هر لیگ
  • تعداد صعودکنندگان به لیگ بعد
  • مناطق حساس لیگ‌ها
  • منطقه‌ی سقوط چیست؟
  • منطقه‌ی ارتقاء چیست؟
  • منطقه‌ی مرزی چیست؟
  • یک توصیه‌ی دوستانه
  • مثالی از یک سقوط سهمگین
  • مروری بر روش‌های کسب امتیاز در اپلیکیشن زبان‌آموز

بخش D؛ طرز کارِ بخش اعلانات اپلیکیشن زبان‌آموز

  • همه
  • دوستان
  • مکالمات

استاندارد سطوح دوره‌های آموزشی اپلیکیشن زبان‌آموز

سبک درس‌ها و تمرین‌ها در اپلیکیشن زبان‌آموز

ساختار چندبخشی درس‌ها

مطالعه در حالت آفلاین

روش مطالعه‌ی درس‌های تعاملی در اپلیکیشن زبان‌آموز

پاسخگویی به انواع سؤالات تعاملی اپلیکیشن زبان‌آموز

  • پاسخگویی به سؤالات جای خالی
  • پاسخگویی به سؤالات چندگزینه‌ای
  • پاسخگویی به سؤالات پیوندی
  • پاسخگویی به سؤالات به‌هم‌ریخته
  • پاسخگویی به سؤالات صحیح و غلط
  • پاسخگویی به سؤالات نوشتاری
  • پاسخگویی به سؤالات مکالمه و جمله‌سازی
  • پاسخگویی به سؤالات شنیداری
  • راهنمای پاسخگویی به سؤالات
  • تکلیف پاسخ‌های درست و اشتباه به سؤالات
  • تکرار مجدد برخی سؤالات
  • گزارش خطای هر سؤال
  • رد کردن برخی از درس‌ها در شرایط نامناسب

جمع‌بندی روش‌های افزودن دنبال‌کنندگان

نگاهی بر مزیت دوره‌های آموزشیِ اپلیکیشن زبان‌آموز

تفاوت اپلیکیشن زبانشناس و زبان‌آموز چیست؟

بالاخره زبانشناس یا زبان‌آموز؟ مسئله این است!

سخن آخر

اپلیکیشن زبان‌آموز چیست؟

اپلیکیشن زبان‌آموز بستری اعتیادآور برای آموزش زبان انگلیسی است که با تلفیق لذت، رقابت و هیجان، به‌راحتی عادت یادگیری زبان را ایجاد می‌کند. در این برنامه که تنور زبان‌آموزی، در آن داغ‌تر از هر جای دیگری است علاقه‌مندان در لیگ‌های رقابتی شرکت می‌کنند تا در کنار سایر زبان‌آموزان به یادگیری زبان بپردازند.

یادگیری در این اپلیکیشن، برای فارسی‌زبانان تجربه‌ای بسیار متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های آموزشی است؛ زیرا در این نرم‌افزار رفاقت و رقابت با هم جمع، در یادگیری ضرب می‌شود و هم‌افزایی رخ می‌دهد. در این جمع پویای زبان‌آموزی، می‌توان دوستی‌ها را به‌موازات یادگیری گسترش داد و با حضور در یک اتمسفر رقابتیِ سالم با افراد هم‌هدف به قله‌ی موفقیت رسید.

زمانی که به نرم‌افزار زبان‌آموز دست رفاقت دهید، می‌توانید تمامی مهارت‌های اصلی و فرعی زبان انگلیسی مثل لیسنینگ، اسپیکینگ، ریدینگ، رایتینگ، واژگان، گرامر و تلفظ را تقویت کنید؛ زیرا در این اپلیکیشن برای تمامی این مهارت‌ها، دروس و آزمون‌های مشخصی در نظر گرفته شده تا هیچ کمبود آموزشی احساس نشود. تنها کافی است این رفاقت را حفظ کنید و به قولی که در ابتدای راه به خود می‌دهید متعهد بمانید.

در اپلیکیشن آموزشی زبان‌آموز، طراحی و انتخاب درس‌ها با وسواس و دقت زیادی صورت‌گرفته است؛ زیرا آنچه در این برنامه برای کاربران تدارک دیده شده حاصل سال‌ها تجربه‌ی شبانه‌روزی تیم تخصصی زبانشناس است. این تیم حرفه‌ای با زیر نظر گرفتن چالش‌ها و موانع یادگیریِ بیش از ۵۰۰ هزار زبان‌آموز، تجربیات ارزشمندی کسب کرده‌اند که حاصل آن در اپلیکیشن زبان‌آموز به‌وضوح احساس می‌شود.

مخاطبان اپلیکیشن زبان‌آموز چه کسانی هستند؟

پاسخ به این پرسش در چند کلمه خلاصه می‌شود:

تمامی فارسی‌زبانان علاقمند به هیجان و یادگیری زبان انگلیسی!

در واقع برای اینکه با این نرم‌افزار فوق‌العاده همراه شوید، تنها نیاز به انگیزه‌ی یادگیری دارید؛ زیرا درس‌های این مجموعه برای زبان‌آموزان سطح صفر، مبتدی، فرامبتدی، متوسط، فرامتوسط و پیشرفته در نظر گرفته شده است. در هر سن‌وسال و سطحی از زبان که باشید می‌توانید از صفر تا صد انگلیسی را با این برنامه بیاموزید.

نصب گام‌به‌گام اپلیکیشن زبان‌آموز

نصب و راه‌اندازی برنامه زبان‌آموز، فرایند ساده‌ای دارد و نیاز به طی کردن مراحل پیچیده‌ای ندارد. در ابتدا برنامه را از طریق لینک زیر دانلود کنید و گام‌به‌گام با ما همراه باشید:

گام اول؛ برای دریافت فایل نصبی هم می‌توانید از لینک مستقیم برای دانلود اپلیکیشن زبان‌آموز استفاده کنید و هم می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت زبانشناس و از بخش نشان‌داده‌شده در تصویر زیر، روی کلمه‌ی دانلود کلیک و فایل برنامه را دریافت کنید.

گام دوم؛ پس از مشاهده‌ی صفحه‌ی بالا روی کلمه‌ی Download کلیک کنید تا فرایند بارگیری برنامه در دستگاه آغاز شود. لازم به یادآوری است که این برنامه حجم پایینی (کمتر از ۴۰ مگابایت) دارد و برای نصب آن نیاز به فضای زیادی در حافظه‌ی دستگاه خود ندارید.

لازم به یادآوری است که درحال‌حاضر برنامه‌ی زبان‌آموز، تنها برای نسخه‌ی اندروید در دسترس است و نسخه‌ی تحت‌وب آن هم در آینده‌ای نه چندان دور در اختیار زبان‌آموزان قرار می‌گیرد.

گام سوم؛ پس از بارگیری کامل برنامه، گزینه‌ای برای نصب برنامه نمایش داده می‌شود. در این مرحله کافی است گزینه‌ی Install را مطابق تصویر زیر انتخاب کنید. پس از اتمام فرایند نصب برنامه، نوبت به باز کردن آن از طریق گزینه‌ی Open می‌رسد.

گام چهارم؛ با دیدن صفحه‌ی زیر یعنی برنامه به‌درستی نصب شده است و حالا باید یک حساب کاربری برای خود بسازید.

برای این کار می‌توانید از شماره‌تلفن همراه یا حساب گوگل استفاده کنید. همان‌طور که در تصویر بالا (شماره ۱) مشاهده می‌کنید، یک کادر خالی وجود دارد که در آن باید شماره‌ای را که می‌خواهید از طریق آن در برنامه ثبت‌نام کنید، به‌همراه کد کشور خود وارد کنید.

پس از وارد کردن شماره‌، گزینه‌ی ارسال کد تأیید مانند تصویر (شماره ۲) به حالت فعال در می‌آید، با کلیک روی آن یک کد تأیید به صندوق پیامک‌های تلفن شما ارسال خواهد شد که در صورت تطابق دستگاه با شماره‌تلفن، اجازه‌ی ورود به محیط برنامه داده می‌شود.

(یادآوری: در اینجا از کد ایران یعنی عدد ۹۸ استفاده شده، چنانچه در کشور دیگری زندگی می‌کنید، با کلیک کردن روی عدد ۹۸، آن را تغییر دهید و سپس شماره‌ی خود را وارد کنید).

جالب است بدانید برای استفاده از برنامه زبان‌آموز، هیچ محدودیت زمانی و مکانی وجود ندارد؛ یعنی تا زمانی که اشتراک فعال داشته باشید امکان استفاده از تمامی امکانات و منابع اپلیکیشن در تمامی ساعات شبانه‌روز وجود دارد. پس حتی اگر قصد مهاجرت دارید، جای نگرانی نیست و در هر نقطه از کره‌ی زمین که باشید، کافی است برنامه را باز کنید و یادگیری خود را از سر بگیرید!

توصیه می‌کنیم پیش از شروع فرایند ثبت‌نام، قوانین و شرایط استفاده از اپلیکیشن زبان‌آموز را که در لینک آبی پایین صفحه وجود دارد، مطالعه کنید.

گام پنجم؛ در این بخش سؤالاتی در مورد نحوه‌ی آشنایی شما با برنامه‌ی زبان‌آموز، هدفتان از یادگیری و اینکه می‌خواهید از چه سطحی یادگیری را شروع کنید، مطرح می‌شود.

گام ششم؛ پس از پاسخگویی به این پرسش‌ها، تعیین سطح با طرح چند سوال برای سنجش مهارت شنیداری، خواندن، درک مطلب، واژگان و... شروع می‌شود. در فرایند تعیین سطح، متن و فایل‌های صوتی ارائه می‌شود و باید سعی کنید تا باتوجه‌به نوع سؤال (جای خالی، وصل کردن جملات مرتبط و...) پاسخ درست را انتخاب کنید.

پس از پاسخگویی به آخرین پرسش صفحه‌ای مانند تصویر زیر نمایش داده می‌شود؛ در این بخش میزان دقت در آزمون و میزان امتیاز کسب‌شده نشان داده می‌شود.

در واقع با پاسخ به سؤالات تعیین سطح، اولین گام پرقدرت را در مسیر یادگیری زبان انگلیسی برداشته‌اید. در اپلیکیشن زبان‌آموز هم یک ابزار جذاب به‌نام زنجیره وجود دارد؛ این زنجیره تمامی روزهایی را که به‌طور پیوسته زبان بخوانید، نشان می‌دهد. با برداشتن اولین قدم و تعیین سطح، زنگ اول به صدا درمی‌آید و یک زنجیره‌ی یک‌روزه تشکیل می‌شود.

گام هفتم؛ حال که به پرسش‌های تعیین سطح پاسخ دادید و اطلاعات خود را محک زدید، نوبت اپلیکیشن زبان‌آموز است تا با‌توجه‌به تعداد پاسخ‌های درست و میزان سختی سوالات، سطح فعلی را تشخیص و متناسب با آن، مناسب‌ترین دوره‌ی آموزشی را پیشنهاد دهد و سوت شروع یادگیری زبان انگلیسی به صدا درآید!

گام هشتم؛ ازآنجاکه برنامه‌ی زبان‌آموز یک برنامه‌ی تعاملی است، در همان ابتدا از شما می‌خواهد تا اسمی که دوست دارید با آن مورد خطاب قرار بگیرید را انتخاب کنید. سپس در بخش‌های مختلف برنامه و پیام‌هایی که برایتان ارسال می‌شود از این نام استفاده می‌شود.

گام نهم؛ پس از انتخاب نام، مستقیما به محیط برنامه دسترسی پیدا می‌کنید؛ علاوه‌بر دوره‌ی پیشنهادی برنامه، صفحه‌ای مثل تصویر زیر در دستگاه به نمایش در می‌آید که سایر دوره‌های آموزشی اپلیکیشن زبان‌آموز در آن وجود دارد.

طرز کار بخش‌های اصلی اپلیکیشن زبان‌آموز (خانه، چالش‌ها، لیگ، اعلانات)

پس از نصب موفقیت‌آمیز برنامه نوبت به استفاده‌ی درست از بخش‌های مختلف برنامه می‌رسد. همان‌طور که با باز کردن برنامه مشاهده می‌کنید، فضای داخلی اپلیکیشن به چهار بخش زیر تقسیم می‌شود.

  • بخش A؛ خانه
  • بخش B؛ چالش‌ها
  • بخش C؛ لیگ
  • بخش D؛ اعلانات

نیلو یکی از کاربران اپلیکیشن زبان‌آموز است که در ادامه با بررسی روند استفاده‌ی او از بخش‌های مختلف، طرز کار و آیتم‌های برنامه را توضیح می‌دهیم.

بخش A؛ نحوه‌ی کار با بخش «خانه» در اپلیکیشن زبان‌آموز

بخش خانه در اپلیکیشن زبان‌آموز (این بخش با فلش سبز در تصویر زیر نشان‌ داده‌ شده است) همان جایی است که برای دیدن فهرست درس‌ها، تنظیمات و دیدن پرونده مطالعاتی خود باید به آن مراجعه کنید. اصلی‌ترین بخش‌های خانه شامل دو بخش زیر است:

  • طرز کار بخش اول خانه؛ پروفایل کاربری
  • طرز کار بخش دوم خانه؛ فهرست درس‌ها

طرز کار بخش اول خانه؛ پروفایل کاربری

با کلیک کردن روی بخش شماره ۱ در تصویر بالا، به صفحه‌ای مانند صفحه‌ی زیر دسترسی پیدا می‌کنید. تمامی تنظیمات مربوط به حساب کاربری در این قسمت قابل‌انجام است. در ادامه به بررسی جزءبه‌جزء عناوین این بخش، شامل موارد زیر می‌پردازیم که با اسکرول کردن برنامه به‌سمت پایین آن‌ها را مشاهده می‌کنید.

  • بخش a؛ تنظیمات مربوط به مشخصات کاربر (نام، نام کاربری، ایمیل، تلفن)
  • بخش b؛ آمار یادگیری (هدف روزانه، عدد زنجیره و امتیاز کسب‌شده، تقویم آموزشی و دستاوردها)
  • بخش c؛ دستاوردها
  • بخش d؛ دعوت دوستان

بخش a؛ تنظیمات مربوط به مشخصات کاربر

ممکن است پس از نصب برنامه، در هر زمان دیگری تصمیم بگیرید مشخصات خود را تغییر دهید. برای این کار با انتخاب آیکون مربوط به تصویر و کلیک کردن روی گزینه‌ی ویرایش می‌توانید نسبت به تغییر عکس، نام، نام کاربری، ایمیل و شماره موبایل خود به ترتیب زیر اقدام کنید.

نام کاربری

در کادرهای مربوط به نام کاربری (مطابق تصویر بالا) با وارد کردن نام خود، به برنامه و دوستان، نام خود را اعلام می‌کنید. پیام‌های ارسالی از طرف اپلیکیشن، شما را با این نام خطاب قرار می‌دهند و رقبا هم شما را با این نام می‌شناسند.

ایمیل و شماره موبایل

در کادرهای مربوطه (در تصویر بالا) امکان مشاهده‌ی آدرس ایمیل و شماره‌ موبایل وجود دارد.

پس از اتمام فرایند ثبت‌نام با مراجعه به این بخش، تغییر شماره و آدرس ایمیل امکان‌پذیر است. لازم به یادآوری است چنانچه هنگام ثبت‌نام از شماره تلفن استفاده کردید، بعدا با مراجعه به همین بخش می‌توانید ایمیل خود را به مشخصات کاربری اضافه کنید. اگر هم برای ثبت‌نام اولیه از آدرس ایمیل استفاده کردید، بعدا امکان افزودن شماره موبایل در این بخش وجود دارد.

سعی کنید آدرس ایمیل و شماره‌تلفن خود را جایی ذخیره کنید تا در صورت نیاز به ورود مجدد به برنامه به آن دسترسی داشته باشید.

جریان دنبال‌شونده و دنبال‌کننده‌ها چیست؟

دو گزینه‌ی دنبال‌شونده و دنبال‌کننده‌های برنامه‌ی زبان‌آموز، از بخش‌های جالبی است که در ادامه به توضیح آن می‌پردازیم.

دنبال‌شونده

مطابق تصویر بالا، تعداد دنبال‌شوندگان به‌معنای افرادی است که شما آن‌ها را دنبال می‌کنید. در ابتدا این عدد صفر است و بسته به میزان تعامل شما با سایر زبان‌آموزان، این عدد افزایش میابد.

مثلا مطابق با تصویر بالا (سمت چپ)، نیلو در ابتدا هیچ دنبال‌شونده‌ای نداشته و پس از مدتی یک دوست در این اپلیکیشن پیدا کرده است. همان‌طور که در تصویر سمت راست مشاهده می‌کنید، پس از این اتفاق نیلو یک نفر را دنبال می‌کند که با کلیک روی عنوان «دنبال‌شونده» می‌توان اسامی دوستان او را مشاهده کرد.

دنبال‌کننده

این بخش نشان‌دهنده‌ی افرادی است که شما را دنبال می‌کنند. حال اینکه چگونه می‌توانید تعداد دوستان یا دنبال‌کنندگانتان را افزایش دهید یا با این افراد به رقابت و زبان‌آموزی بپردازید، در بخش‌های بعدی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

  • تعامل با رنگ زبان‌آموزی بدون ارتباط مستقیم

زمانی که بر تعداد دنبال‌کنندگان و دنبال‌شوندگان افزوده شد، می‌توانید در فعالیت‌ها و چالش‌ها شرکت کنید، البته این فعالیت‌‌ها شامل گفت‌وگو و ارتباط مستقیم با دوستان نیست. روال تعامل با دوستان را در بخش‌های بعدی مفصل توضیح داده‌ایم.

اضافه کردن دوستان جدید

با انتخاب این گزینه در بخش پروفایل خود، به صفحه‌ی زیر دسترسی پیدا می‌کنید.

در کادر خالی (شماره ۱) می‌توانید نام کاربری، ایمیل یا شماره‌تلفن دوست خود را وارد کنید تا در صورت حضورش در برنامه‌ی زبان‌آموز، او را پیدا کنید.

در بخش «پیدا کردن مخاطبین» که در تصویر بالا با عدد ۲ نشان‌داده‌شده، اگر به نرم‌افزار اجازه‌ی دسترسی به مخاطبان تلفن خود را بدهید، اپلیکیشن قادر است تا دوستانی که برنامه‌ی زبان‌آموز را نصب کرده‌اند به شما نشان دهد.

از این دسترسی تنها برای پیدا کردن مخاطبانی که کاربر برنامه‌ی زبان‌آموز هستند استفاده می‌شود؛ بنابراین نگرانی از بابت امنیت و حریم خصوصی افراد وجود ندارد.

بخش b؛ آمار یادگیری

آیتم‌های آمار یادگیری با هدف شفاف شدن روال مطالعه در مدت‌زمان‌های مشخص در نظر گرفته شده است. با بررسی این آمارها در هر موقعی از سال می‌توانید گزارشی از تلاش، پیشرفت تحصیلی و حتی روزهایی که به هر دلیل از مطالعه جامانده‌اید، را مشاهده کنید. با اسکرول کردن این بخش، گزینه‌های زیر دیده می‌شود.

  • هدف روزانه
  • زنجیره‌ی مداوم و امتیاز کسب‌شده
  • تقویم آموزشی

هدف روزانه

هدف روزانه که در تصویر زیر نشان‌داده‌شده، اولین آیتم مربوط به آمار مطالعه است. عدد هدف روزانه هرروز به صفر می‌رسد و بر اساس عملکرد شما تا ساعت ۱۲ بامداد به سمت تکمیل شدن یا نابودی پیش می‌رود.

با کلیک کردن روی این آیتم نارنجی (تصویر بالا)، به صفحه‌ی مربوط و به بخش انتخاب برنامه‌ی روزانه دسترسی پیدا می‌کنید. در این بخش باید هدف خود را بر اساس زمان آزاد، توانایی و میزان تمایل‌تان برای کسب امتیاز روزانه تنظیم کنید.

مطابق تصویر زیر با انتخاب ۴ گزینه‌ی آهسته و پیوسته، متعادل، جدی و سخت‌کوش، هدف روزانه‌ی خود را به اپلیکیشن اعلام می‌کنید. امتیازی که انتخاب می‌کنید نشان‌دهنده‌ی میزان امتیاز موردنیاز برای حفظ زنجیره‌ی یادگیری است. در ادامه آیتم زنجیره را بیشتر معرفی می‌کنیم.

برای انتخاب هدف روزانه علاوه‌بر این روش، می‌توان از بخش تنظیمات نیز اقدام کرد که در بخش‌های بعد بیشتر به آن می‌پردازیم.

مطابق تصویر زیر (شماره ۱) از ساعت ۱۲ بامداد هرشب، امتیاز شما به صفر می‌رسد و برای تکمیل کردن آن تا ۱۲ بامداد روز بعد زمان دارید.

چنانچه موفق شوید با مطالعه‌ی درس‌ها و موفقیت در آزمون‌ها امتیاز موردنظر را (مطابق با هدفی که در بخش قبل تنظیم کرده‌اید) کسب کنید، کادر مربوط به هدف روزانه به شکل تصویر شماره ۲ در می‌آید.

در طی روز می‌توانید میزان امتیاز خود را چک کنید زیرا در هر ساعتی از شبانه‌روز عدد و نیم‌دایره‌ی سمت چپ (در بخش شماره ۱ در تصویر زیر) نشان می‌دهد که تا آن لحظه چه امتیازی را کسب کرده‌اید.

زنجیره‌ی مداوم

کادر کوچک مربوط به زنجیره‌ی مداوم نشان‌دهنده‌ی تعداد روزهایی است که به‌صورت پیوسته زبان انگلیسی خوانده‌اید. مثلا تصویر بالا نشان می‌دهد که نیلو موفق شده است در دو روز متوالی، به مطالعه‌ی زبان بپردازد و امتیاز لازم را برای حفظ زنجیره کسب کند.

زمانی که نیلو امتیاز کامل را دریافت و یک عدد به زنجیره‌ی او اضافه شد، با دریافت یک پیام انگیزشی مثل تصویر زیر روبه‌رو می‌شود که نشان می‌دهد زنجیره‌ی روزانه حفظ شده است. همان‌طور که در تصویر زیر می‌بینید دو تیک نارنجی در روزهای یکشنبه (ی) و دوشنبه (د) نشان‌دهنده‌ی روزهای متوالی است که زنجیره پابرجا بوده است.

امتیاز کسب‌شده

تمامی امتیازهایی که از موقع نصب و شروع یادگیری در دوره‌های آموزشی کسب کرده‌اید در این کادر قابل‌مشاهده است.

تقویم آموزشی و روزهای رنگی یادگیری زبان

تقویم آموزشی اپلیکیشن زبان‌آموز، یک تقویم سالانه است که مسیر مطالعاتی شما را بر اساس رنگ‌های مختلف، در تمامی روزهای سال نشان می‌دهد. در این تقویم با هر امتیازی که روزانه کسب می‌کنید، بخشی از یک دایره‌ی نارنجی به دور عدد آن روز تشکیل می‌شود؛ مثل دایره‌ای که در تقویم زیر، در روز ۱۶ آبان در حال تشکیل است.

درصورتی‌که موفق به کسب امتیاز کافی برای حفظ زنجیره شوید، عدد آن روز به رنگ نارنجی پررنگ در می‌آید تا حساب روز و ماه را گم نکنید و تصویر مشخصی از امتیاز روزانه‌ی خود داشته باشید.

معنای هر رنگ در تقویم سالانه‌ی اپلیکیشن زبان‌آموز

باقی رنگ‌های نمایش‌داده‌شده در تقویم به معنای زیر است:

سفید: اعدادی از تقویم که به‌رنگ سفید است، یعنی در آن روزها زنجیره‌ی مطالعاتی نیست‌ونابود شده و خبری از یک مطالعه‌ی حسابی نبوده است.

نارنجی: روزهایی که مطالعه داشته و زنجیره‌ی خود را حفظ کرده‌اید از حالت سفید به‌رنگ نارنجی کم‌رنگ در می‌آیند.

رنگ آبی یخ‌بندان: زمانی که یکی از روزهای تقویم به این حالت در می‌آید به این معنی است که زنجیره در آن روز در حال از دست رفتن بوده؛ اما محافظ زنجیره فعال شده تا از قطع آن جلوگیری کند.

می‌توان گفت تقویم در مورد اینکه تاکنون چه کرده‌اید با شما حرف می‌زند؛ مثلا این تقویم که نشان‌دهنده‌ی عملکرد نیلو، در مهرماه ۱۴۰۲ است، نشان می‌دهد:

نیلو در دو هفته‌ی اول مهرماه در خواب خرگوشی به سر می‌برده و به یادگیری زبان نپرداخته است؛ اما در اواسط ماه به خود آمده و یک زنجیره‌ی سه‌روزه (از ۱۵ تا ۱۷ مهر) و یک زنجیره‌ی چهارروزه (در روزهای ۱۹ تا ۲۲ مهر) تشکیل داده است.

علیرغم اینکه در روز ۲۳مهر محافظ زنجیره فعال شده است؛ اما به‌علت سهل‌انگاری و مطالعه نکردن در روز بعد، زنجیره نیست‌ونابود شده است.

از دیگر اطلاعات مهمی که با کمک تقویم زبان‌آموز قابل‌دسترسی است، این است که با کلیک روی هر روز به‌طور دقیق می‌توانید میزان امتیاز کسب‌شده در آن روز مشخص را بدانید. مثلا با کلیک کردن روی روز ۲۰ مهر، می‌توان فهمید، نیلو در این روز موفق به کسب ۴۷ امتیاز شده است.

بخش c؛ دستاوردها

بخش دستاوردها در اپلیکیشن زبان‌آموز، آینه‌ای از موفقیت شما در رسیدن به اهداف و چالش‌های درون برنامه است که با به اتمام رساندن هر یک، جایزه‌ای از طرف برنامه به شما تعلق می‌گیرد. هر دستاورد، سطح‌های مختلفی دارد و هر یک از این سطوح به‌معنای تعداد دفعاتی است که آن دستاورد را کسب کرده‌اید.

هرچقدر سطح دستاوردی بالاتر رود دست‌یابی به آن دشوارتر می‌شود؛ مثلا دستاورد وفادار در سطح ۱ نیازمند تشکیل یک زنجیره‌ی ۷ روزه است، اما در سطوح بعدی این عدد افزایش پیدا می‌کند و باید بتوانید زنجیره‌ی طولانی‌تری را برای تحقق آن تشکیل دهید. انواع و سطوح دستاوردهای برنامه در ادامه توضیح داده شده است.

وفادار

برای این که وفاداری و ثبات خود را در یادگیری زبان انگلیسی نشان دهید باید حداقل ۷ روز پشت‌سر‌هم زبان بخوانید و یک زنجیره‌ی ۷ روزه تشکیل دهید. در صورت موفقیت در این مرحله، تعدادی الماس به شما تعلق می‌گیرد.

سطوح دستاورد وفادار: این دستاورد ۶ سطح دارد که از سطح اول تا ششم باید بتوانید به‌ترتیب زنجیره‌ای ۷، ۱۴، ۳۰، ۱۰۰، ۳۶۵ و ۵۰۰ روزه تشکیل دهید.

دانشجو

کسب موفقیت در ۳۰ تا از آزمون‌های اپلیکیشن همت زیادی می‌خواهد! زمانی که بتوانید چنین موفقیتی را کسب کنید، دستاورد این بخش را دریافت می‌کنید و در انتها جایزه می‌گیرید.

سطوح دستاورد دانشجو: این دستاورد هم ۵ سطح دارد و از سطح اول تا آخر به‌ترتیب باید بتوانید ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۵۰ و ۱۰۰ آزمون را با موفقیت به سرانجام برسانید.

دانشمند

زمانی می‌توانید جایزه‌ی دانشمند را دریافت کنید که یک دوره‌ی آموزشی را تکمیل کنید.

سطح دستاورد فارغ‌التحصیل: این دستاورد تک‌مرحله‌ای است.

سفیر

زمانی که با معرفی اپلیکیشن زبان‌آموز به دوستان خود، به بزرگ‌تر شدن دایره‌ی رقابتی برنامه کمک کنید، سفیر زبان مجموعه خواهید بود و جایزه می‌گیرید.

سطوح دستاورد سفیر: این دستاورد ۳ سطح دارد که با پیشروی در هر یک از سطح‌ها باید اپلیکیشن زبان‌آموز را به ۱، ۳ و ۱۰ دوست معرفی کنید.

عکاس

این جایزه زمانی اهدا می‌شود که عکس پروفایل خود را از حالت پیش‌فرض درآورید و آن را به تصویر زیبایی تغییر دهید. این کار به پروفایل کاربری شما وجهه‌ی بهتری می‌دهد و زبان‌آموزان راحت‌تر می‌توانند با شما ارتباط برقرار کنند. این دستاورد تک‌مرحله‌ای است.

اجتماعی

گسترش روابط دوستی هم بی‌نصیب از جایزه نیست. در پروفایل کاربری هر شخص، بخش‌هایی به‌نام «دنبال‌کننده» و «دنبال‌شونده» وجود دارد. با افزایش دایره‌ی دوستی و تعداد دنبال‌کنندگان و دنبال‌شوندگان از مزایای زیادی از جمله امکان شرکت در چالش‌های دوستانه و کسب جوایز بهره‌مند می‌شوید.

سطوح دستاورد اجتماعی: در این دستاورد ۴ سطحی، با افزایش عدد هر سطح باید بتوانید ۱، ۱۰، ۴۰ و ۱۰۰ دوست را به مجموع دنبال‌کنندگان خود بیفزایید.

پیشتاز

با کسب امتیازهای مشخص‌شده در هر سطح از طریق مطالعه و انجام چالش‌ها می‌توانید از پیشتازان زبان‌آموزی باشید و جایزه بگیرید.

سطوح دستاورد پیشتاز: این دستاورد ۳ سطحی با هدف افزایش میزان امتیازات شما در نظر گرفته شده است و از سطح اول تا سوم به ترتیب باید ۱۰۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ امتیاز کسب کنید.

قهرمان

چالشی‌ترین دستاوردی که در اپلیکیشن زبان‌آموز می‌توانید آن را فتح کنید، کسب عنوان قهرمانی در لیگ آخر یعنی لیگ استاد بزرگان است.

کسب این قهرمانی چندان راحت نیست؛ زیرا رسیدن به لیگ آخر یعنی با رقبای قَدرتری مواجه خواهید شد که به این راحتی پا پس نمی‌کشند و با تمام قوا برای قهرمانی می‌جنگند.

سطح دستاورد قهرمان: این دستاورد تک‌سطحی است و به کسانی که یک بار موفق به کسب عنوان قهرمانی در لیگ استاد بزرگان شوند، تعلق می‌گیرد.

مثالی از دستاوردهای نیلو

گنجینه‌ی دستاوردهای نیلو در تصویر نشان می‌دهد، دستاورد «وفادار» برای او هنوز در سطح ۱ قرار دارد؛ این یعنی او تاکنون حتی یک‌بار هم زنجیره‌ی ۷ روزه نداشته است.

اما او به سطح ۵ دستاورد «دانشجو» رسیده و تاکنون ۵ بار جایزه‌ی این دستاورد را دریافت کرده و هر بار با سخت شدن چالش‌ها عقب‌نشینی نکرده است.

مثالی از نحوه‌ی دریافت جایزه و دستاوردها

برای این که بدانید چقدر مانده تا دستاوردی را تکمیل و جایزه‌ی آن را دریافت کنید. به نوار سبز جلوی هر دستاورد (مطابق تصویر زیر) دقت کنید.

همان‌طور که مشاهده می‌کنید برای کسب جایزه‌ی این بخش در سطح ۵، باید ۱۰۰ آزمون را با موفقیت تمام کنید، درصد پیشرفت نوار سبز نشان می‌دهد که نیلو تا به حال ۹۸ آزمون را با موفقیت به پایان رسانده و برای کسب جایزه باید ۲ آزمون دیگر را به اتمام برساند.

وقتی ۱۰۰% یک نوار سبز در مقابل یک دستاورد تکمیل شود، آن نوار به‌شکل «دریافت جایزه» تغییر می‌یابد. مثلا پس از اتمام موفقیت‌آمیز یک دوره، بخش دستاورد دانشمند به حالت زیر در آمده و تعدادی الماس به‌عنوان جایزه به نیلو داده شده است.

با کلیک کردن روی گزینه‌ی «دریافت جایزه» میزان و نوع جایزه مشخص می‌شود. تصویر زیر نشان می‌دهد تاکنون تعداد ۵۸ الماس (مطابق عدد ۲ در تصویر زیر) به‌خاطر این دستاورد به نیلو تعلق گرفته است. تعداد کل الماس‌های فعلی و جوایزی هم که تا به این لحظه به نیلو داده شده، در بخش‌های مشخص‌شده در تصویر زیر (بخش شماره ۱) قابل‌مشاهده است.

بخش d؛ دعوت دوستان

انتخاب گزینه‌ی «معرفی به دوستان» یعنی شما از دوستان و آشنایان خود دعوت می‌کنید تا با کمک اپلیکیشن زبان‌آموز مهارت زبانی خود را تقویت کنند. این اقدام ضمن گسترش جامعه‌ی زبان‌آموزی این برنامه، علاقه‌ی شما را به فرهنگ رشد جمعی نشان می‌دهد.

به‌پاس این اقدام مهم و ارزشمند تیم زبان‌آموز هدایایی را برایتان در نظر می‌گیرد. زیرا با گسترش این جامعه تنور رقابت‌ها داغ‌تر و انگیزه‌ی زبان‌آموزان برای رقابت بالا می‌رود. مثلا به‌ازای هر فردی که به‌واسطه‌ی دعوت شما اشتراک شش‌ماهه دریافت کند، تا ۳۰۰ الماس به شما تعلق می‌گیرد.

حالا چگونه باید از دوستان خود دعوت کنید تا اپلیکیشن زبان‌آموز را نصب کنند و از امکانات بی‌نظیر آن استفاده کنند.

با انتخاب گزینه‌ی مشخص‌شده در شکل بالا، کد دعوت کپی می‌شود و می‌توان از آن به‌عنوان دعوت‌نامه برای دوستان استفاده کرد. کافی است با انتخاب گزینه‌ی «ارسال دعوت‌نامه» کد کپی‌شده را در پیام‌رسان‌های مختلف مثل واتسپ، تلگرام و... ارسال کنید.

این دعوت‌نامه پیام زیر را به دوستان شما ارسال می‌کند که دوستتان با استفاده از آن لینک می‌تواند در برنامه ثبت‌نام کند و شما هم جایزه‌ی خود را برای این دعوت سودمند دریافت کنید.

سلام من با زبان‌آموز دارم انگلیسی یاد می‌گیرم، توام اگه می‌خوای میتونی با این لینک ثبت‌نام کنی

در ادامه‌ی همین صفحه می‌توانید آمار فعالیت‌های خود را در مورد دعوت رفقا و پذیرفتن آن مشاهده کنید:

دوستایی که دعوتتو قبول کردن

این گزینه نشان می‌دهد تا کنون چند نفر به‌واسطه‌ی کد دعوت شما، در برنامه‌ی زبان‌آموز ثبت‌نام کرده‌اند.

دوستایی که اشتراک فعال دارن

این بخش تعداد کسانی را نشان می‌دهد که پس از ثبت‌نام با کد دعوت‌نامه‌ی شما، اقدام به تهیه‌ی اشتراک زبان‌آموز کرده‌اند.

الماس‌هایی که به دست آوردی

با پاسخ مثبت رفقا به دعوت‌نامه‌های ارسالی شما، الماس‌هایی به‌عنوان هدیه به شما تعلق می‌گیرد که در این بخش قابل‌مشاهده است.

اگر هم این دوستان اقدام به تهیه‌ی اشتراک کنند، مقدار بیشتری الماس به شما تعلق می‌گیرد.

عکس‌العمل نشان دادن به دستاوردها و فعالیت دوستان

پس از اینکه فهرست دنبال‌شوندگان و دنبال‌کنندگان‌تان حسابی پروپیمان شد، می‌توانید موفقیت‌ها و دستاوردهای دوستان خود را رصد کنید و حتی با ارسال تبریک، خوشحالی خود را نشان دهید.

مثلا روزی از روزها نیلو با باز کردن برنامه، این پیام مسرت‌بخش را دریافت کرد که نشان می‌داد دوست او Misoo موفق شده ۱۰۰ آزمون را با موفقیت پشت سر بگذارد. نیلو پس از مشاهده‌ی این پیام می‌تواند با کلیک کردن روی گزینه «ارسال تبریک» انرژی مثبت و خرسندی خود را به اطلاع دوستش برساند.

برای مشاهده‌ی سوابق بیشتر و جزئیات چنین پیام‌هایی می‌توان به قسمت «اعلانات»، مراجعه کرد.

دقت داشته باشید تعاملات ممکن در برنامه‌‌ی زبان‌آموز به‌صورت شرکت در چالش‌های دوستانه و ری‌اکشن نشان دادن به موفقیت‌هاست و امکان گفت‌وگوی مستقیم بین زبان‌آموزان وجود ندارد.

هدیه به دوست

رقابتی که پیشرفت هر دو طرف را در پی داشته باشد، شیرین است و بسیاری از رفاقت‌ها در دل رقابتی سالم شکل می‌گیرد. رقابت در اپلیکیشن زبان‌آموز هم مثل یک معامله‌ی دو سر سود است که هر دو نفر از وقت و انرژی خود به‌نحو احسن استفاده می‌کنند و لذت می‌برند.

گاهی با ارسال یک هدیه‌ی ارزشمند، می‌توان به‌نوعی حس مثبت و قدردانی خود را نسبت‌به رقیب نشان داد و چه هدیه‌ای بهتر از محصولات خود برنامه‌ی زبان‌آموز که می‌تواند تا مدت‌ها به رشد دوستتان کمک کند.

برای این کار کافی است از طریق پروفایل دوست موردنظر و انتخاب آیکون هدیه، فهرست هدایای موجود را مشاهده و هدیه‌ای را برای دوستتان انتخاب کنید.

دنبال نکردن، مسدود کردن، گزارش تخلف کاربر

اگر پس از انجام فرایند گفته‌شده، به هر دلیل از انتخاب دوستی پشیمان شدید، یک‌بار دیگر گزینه‌ی «دنبال می‌کنید» را انتخاب کنید تا این گزینه به حال اولیه برگردد و از جمع دنبال‌کنندگان آن فرد خارج شوید.

اگر هم از کاربری تخلفی (البته دور از جان فرشته) سر زد مطابق با تصویر زیر، با استفاده از گزینه‌های «گزارش کاربر» و «مسدود کردن» اقدام کنید.

طرز کار بخش تنظیمات در اپلیکیشن زبان‌آموز

با کلیک کردن روی آیکون چرخ‌دنده در گوشه‌ی سمت چپ و بالای برنامه (مطابق تصویر بالا)، بخش‌های مختلف تنظیمات اپلیکیشن نمایش داده می‌شود. با استفاده از این گزینه‌ها می‌توانید هر یک از امکانات درون برنامه را مطابق با فهرست زیر بر اساس ترجیح خود شخصی‌سازی کنید.

  • بخش ۱ تنظیمات؛ ویرایش هدف روزانه
  • بخش ۲ تنظیمات؛ فروشگاه
  • بخش ۳ تنظیمات؛ ظاهر
  • بخش ۴ تنظیمات؛ اعلان‌ها و یادآورها
  • بخش ۵ تنظیمات؛ ارتباط با پشتیبانی
  • بخش ۶ تنظیمات؛ معرفی دوستان
  • بخش ۷ تنظیمات؛ گزارش
  • بخش ۸ تنظیمات؛ درباره‌ی ما
  • بخش ۹ تنظیمات؛ خروج از حساب کاربری

بخش ۱ تنظیمات؛ ویرایش هدف روزانه

اولین گزینه در بخش تنظیمات، جایی است که باید در مورد هدف روزانه‌ی خود تصمیم بگیرید. در این بخش ۴ گزینه وجود دارد و انتخاب هر یک، نشان می‌دهد که برای مطالعه‌ی روزانه‌ی خود باید چه هدفی را کسب کنید. در واقع هدفی که انتخاب می‌کنید، همان امتیازی است که به حفظ زنجیره‌ی یادگیری مستمر کمک می‌کند.

آهسته و پیوسته

این گزینه کمترین میزانی است که می‌توانید انتخاب کنید و برای رسیدن به این هدف باید هر روز حداقل ۱۰ امتیاز کسب کنید تا زنجیره تشکیل شود و تداوم یابد.

متعادل

با انتخاب این هدف، باید روزانه ۲۰ امتیاز به دست آورید تا زنجیره‌ی یادگیری باقی بماند.

جدی

انتخاب این هدف زبان‌آموزان جدی‌تری را به مطالعه فرامی‌خواند و برای موفقیت در رسیدن به این هدف باید روزانه ۳۰ امتیاز کسب کنید.

سخت‌کوش

افراد پرتلاش با انتخاب این گزینه خود را برای مطالعه‌ی بیشتر آماده می‌کنند. پس اگر خود را زبان‌آموز سخت‌کوشی می‌دانید روزانه باید حداقل ۵۰ امتیاز کسب کنید.

تغییر هدف روزانه در هر زمان و هرجا

هر گاه شرایط شخصی و آموزشی شما تغییر کرد برای انتخاب هدف روزانه دستتان باز است و می‌توانید به این بخش مراجعه کنید و هدف خود را تغییر دهید.

توصیه‌ی ما این است که در انتخاب هدف روزانه واقع‌بین باشید و برای شروع از اهداف قابل‌دستیابی‌تری استفاده کنید و به‌مرور آن را افزایش دهید. البته به خاطر داشته باشید که بهتر است انتخاب هدف روزانه با کمی چالش همراه باشد تا باعث کسالت و دلسردی نشود.

بخش ۲ تنظیمات؛ فروشگاه

در ویترین این فروشگاه گزینه‌هایی وجود دارد که دارایی شما (الماس‌ها، اشتراک فعال و...) و فهرست محصولات اپلیکیشن زبان‌آموز را نشان می‌دهد. این آیتم‌ها شامل موارد زیر است:

الماس

الماس‌های زبانشناس جایزه‌ای است که در اثر مطالعه و شرکت در چالش‌ و دستیابی به دستاوردها به دست می‌آید و قابلیت‌های زیادی دارد. این دارایی باارزش را می‌توانید در مواقع زیر استفاده کنید:

  • تبدیل الماس به اعتبار پولی برای خرید و تمدید اشتراک ویژه
  • فعال کردن قابلیت‌های امتیازآور درون برنامه‌ی زبان‌آموز مثل معجون تقویتی

میزان اشتراک فعال

دسترسی به تمامی منابع و امکانات اپلیکیشن زبان‌آموز نیازمند تهیه‌ی اشتراک است. با تهیه‌ی این اشتراک زبان‌آموزان می‌توانند هر یک از دوره‌هایی که تمایل دارند را برای یادگیری انتخاب کنند و برای پشتیبانی آنلاین در اولویت قرار می‌گیرند.

برای اطلاع از مدت‌زمان باقی‌مانده تا انتهای اشتراک ویژه به بخش اشاره شده (فلش ۲) در تصویر زیر مراجعه کنید.

انواع اشتراک در اپلیکیشن زبان‌آموز

عضویت در اپلیکیشن به‌صورت اشتراک ماهانه، سه‌ماهه و شش‌ماهه ممکن است. درصورتی‌که اشتراک در مقطع زمانی خاصی شامل تخفیف باشد، این موضوع از طریق تصویر زیر قابل‌مشاهده است.

مطابق با تصویر زیر هر یک از اشتراک‌ها شامل ۵۰% تخفیف است، مثلا اگر هزینه اشتراک ماهانه در روزهای عادی ۸۰ هزار تومان باشد، در این تخفیف زبان‌آموز می‌تواند با ۴۰ هزار تومان تخفیف آن را دریافت کند.

با انتخاب هر یک از این اشتراک‌ها، در هنگام خرید فاکتوری از جزئیات مبلغ پرداختی مانند تصویر زیر نشان داده می‌شود. مثلا نیلو با انتخاب اشتراک شش‌ماهه، به‌طور معمول باید ۳۰۰ هزار تومان بپردازد. اما در این خرید می‌تواند از دو تخفیف استفاده کند و در نهایت به‌جای ۳۰۰ هزار تومان، ۱۱۵ هزار و پانصد تومان پرداخت کند.

تخفیف اول؛ تخفیف سیستمی اپلیکیشن زبان‌آموز

تخفیفی که خود برنامه‌ی زبان‌آموز گهگاهی اعلام می‌کند و برای اطلاع از آن باید گوش‌به‌زنگ باشید؛ زیرا این تخفیف همیشگی نیست و تنها در برخی از روزهای سال و بنا به صلاحدید مجموعه اعلام می‌شود.

تخفیف دوم؛ تبدیل الماس به اعتبار

برخلاف تخفیف سیستمی، این تخفیف بسته به میزان الماس‌های شما، همیشه قابل‌استفاده است.

مثلا تا لحظه‌ی خرید این اشتراک، نیلو در اثر تمرین و مطالعه موفق به کسب ۳۴۱ الماس (معادل ۳۴۱۰۰ تومان شده است)؛ بنابراین در مبلغ نهایی خرید، این مقدار از هزینه‌ی پرداختی کسر می‌شود.

خرید و تمدید اشتراک در اپلیکیشن زبان‌آموز

پس از انتخاب گزینه‌ی «پرداخت» در تصویر بالا، زبان‌آموز به درگاه پرداخت منتقل شده و می‌تواند با وارد کردن مشخصات بانکی، خرید خود را نهایی کند و به محیط برنامه باز گردد.

محصولات درون‌برنامه‌ی زبان‌آموز

محافظ زنجیره، الماس و معجون تقویتی، سه محصول درون‌برنامه‌ی زبان‌آموز هستند که به شما امکان می‌دهند در رقابت‌ها موفق‌تر عمل کنید.

  • محافظ زنجیره

زنجیره‌ی زبان‌آموز یک آیتم انگیزشی است که نشان می‌دهد در روند یادگیری خود با اپلیکیشن استمرار کافی را داشته‌اید. گاهی ممکن است با وجود تلاش بسیار برای حفظ زنجیره، برخی مواقع به دلایل غیرقابل‌پیش‌بینی امکان مطالعه نداشته باشید.

محافظ زنجیره در چنین مواقعی به کمک شما می‌آید تا از پاره شدن زنجیره جلوگیری شود. همان‌طور که مشاهده می‌کنید با پرداخت ۳۰۰ الماس می‌توانید این محافظ زنجیره را دریافت کنید.

  • معجون تقویتی

با داشتن معجون تقویتی، هر امتیازی که بتوانید در مدت ۱۵ دقیقه به دست آورید ضرب در دو می‌شود. مثلا اگر از لحظه‌ی فعال کردن معجون بتوانید در مدت ۱۵ دقیقه، ۲۰ امتیاز کسب کنید، امتیاز نهاییِ ۴۰ برای شما محاسبه می‌شود.

ترفندهای بهبود رتبه با معجون تقویتی

از این معجون می‌توانید در مواقع حساسی استفاده کنید که نیاز دارید امتیازتان را به دلایلی مثل موارد زیر هرچه سریع‌تر افزایش دهید:

  • اگر می‌خواهید در شمار ۳ نفر برتر قرار بگیرید یا با شخص خاصی در رقابت هستید با این معجون می‌توانید رتبه‌ی خود را بهتر کنید.
  • اگر در دقایق پایانی شب هستید و نمی‌خواهید زنجیره از بین برود با فعال کردن این گزینه می‌توانید در همان دقایق کوتاه، امتیاز خود را برای حفظ زنجیره به حدنصاب برسانید.
  • در روز پایانی چالش هم می‌توانید از این معجون برای بهبود رتبه و جلوگیری از سقوط استفاده کنید.

بخش ۳ تنظیمات؛ ظاهر

با کلیک کردن روی این گزینه می‌توانید بر اساس علاقه‌ی خود، محیط برنامه را به حالت تیره (شب) یا روشن (روز) درآورید.

بخش ۴ تنظیمات؛ اعلان‌ها و یادآورها

اپلیکیشنِ هوشمند زبان‌آموز با زیر نظر گرفتن روند و عادت مطالعه‌ی هر فرد، بهترین زمان ممکن برای ارسال اعلان‌ها را انتخاب می‌کند و از این طریق شما را دعوت به مطالعه یا رقابت‌طلبی بیشتر می‌کند.

این پیام‌ها در قالب اعلان‌های مربوط به «زنجیره» یا «پیام‌های مشاوره» ارسال می‌شود و شما در بخش یادآورها می‌توانید اعلان‌های مربوط به این پیغام‌ها را مطابق با ترجیح خود تنظیم کنید:

علان‌های زنجیره‌ی زبان‌آموز

برای زنجیره در اپلیکیشن زبان‌آموز ۴ گزینه‌ی نمایش یادآور، نوتیفیکیشن، ایمیل و پیامک وجود دارد که در مورد مطالعه‌ی روزانه و حفظ زنجیره هشدار می‌دهد. حتی گاهی با ارسال پیامی وضعیت پیشروی رقیب را اعلام می‌کند تا زودتر به عرصه‌ی رقابت برگردید و از رقبا رکب نخورید.

این پیام‌ها در بخش نوتیفیکیشن دستگاه شما اطلاع‌رسانی می‌شود و با کلیک کردن روی هر کدام امکان دریافت و خواندن اعلان فراهم می‌شود.

اعلان‌های پیام مشاوره

هرازگاهی پیام‌هایی با هدف آموزش، ایجاد انگیزه یا ترغیب به مطالعه از طرف تیم تخصصی و مدرسان برنامه فرستاده می‌شود. بر اساس تمایل یا عدم تمایل به دریافت آن‌ها می‌توان گزینه‌های دریافت پیام، نوتیفیکیشن، پیامک و ایمیل را به حالت فعال یا غیرفعال درآورد. با غیرفعال کردن این گزینه‌ها برای مشاهده‌ی پیام‌ها باید به صندوق پیام درون برنامه مراجعه کنید.

بخش ۵ تنظیمات؛ ارتباط با پشتیبانی

تیم پشتیبانی زبان‌آموز بسیار فعال و کوشاست و در کوتاه‌ترین زمان ممکن آماده‌ی خدمت‌رسانی است. در صورت بروز هرگونه مشکل و پرسش در مورد اپلیکیشن زبان‌آموز، پشتیبانان راهنمایی لازم را ارائه و نگرانی کاربر را برطرف می‌کنند.

ساعت کار بخش پشتیبانی برنامه زبان‌آموز، در روزهای غیرتعطیل از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب و در روزهای تعطیل از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب است.

نکته‌ی برجسته‌ی تیم پشتیبانی زبان‌آموز، سرعت پاسخگویی و رسیدگی به امور است؛ پس از ارسال درخواست یا پرسش حداکثر پس از ۱ تا ۲ ساعت به موضوع رسیدگی می‌شود.

بخش ۶ تنظیمات؛ معرفی به دوستان

بخش معرفی به دوستان، در قسمت قبل توضیح داده شده است.

بخش ۷ تنظیمات؛ گزارش

هر گونه اشکال فنی در طول استفاده از برنامه یا ایرادات محتوایی در دوره‌های آموزشی، از طریق این گزینه قابل‌پیگیری است.

گزارش مشکل

با انتخاب گزینه‌ی «گزارش مشکل»، کادر سفیدی نشان داده می‌شود که می‌توانید موضوع را با جزئیات بیشتری شرح دهید و آن را برای پشتیبان‌ها ارسال کنید.

تکان دادن برای گزارش

با فعال کردن این گزینه تنها با تکان دادن تلفن همراه، گزارش ارسال می‌شود و در غیر این صورت باید با کلیک کردن روی گزینه‌ی «ارسال مشکل» آن را به اطلاع پشتیبان‌ها برسانید.

ارسال فایل عیب‌یابی

گاهی برای بررسی دقیق‌تر مشکل، نیاز است تا فایلی برای گزارش اشکال به پشتیبان‌ها ارسال شود. از طریق این گزینه می‌توانید برای این منظور اقدام کنید.

بخش ۸ تنظیمات؛ درباره‌ی ما

بخش «درباره‌ی ما» معرفی مختصری از تیم زبانشناس است که بیش از ۱۰ سال در زمینه‌ی بهبود دانش انگلیسی فارسی‌زبانان فعالیت کرده است. دانستن شرح مختصر سوابق حرفه‌ای تیم، خیالتان را از کارایی بستری که برای یادگیری انتخاب کرده‌اید بسیار راحت می‌کند.

بخش ۹ تنظیمات؛ خروج از حساب کاربری

درصورتی‌که بخواهید حساب کاربری خود را ترک کنید باید از طریق این گزینه اقدام کنید. در صورت تمایل به ورود مجدد به برنامه باید با استفاده از مشخصات خود (مثل شماره‌تلفن و ایمیل) که در هنگام ثبت‌نام وارد اعلام کرده‌اید، این کار را انجام دهید.

علاوه‌براین، یکی از مهم‌ترین عملکردهای این گزینه این است که اگر دو ثانیه دست خود را روی آن نگه دارید، گزینه‌ی پاک کردن دیتابیس به نمایش در می‌آید که با انتخاب گزینه‌ی «بله، پاک کن» برنامه ریفرش و با تغییرات جدید سرور سینک (هماهنگ) می‌شود.

این گزینه وقتی بیشتر به کار می‌آید که تغییراتی در محتوای دروس یا بخش‌های مختلف برنامه ایجاد شده باشد. همچنین اگر پس از اینکه به سوالات آزمون به‌درستی پاسخ دادید، اپلیکیشن به‌صورت اشتباهی آن را غلط تشخیص دهد، با استفاده از این گزینه مشکل برطرف می‌شود.

در صورت بروز هر اشکال هنگام ورود مجدد و دسترسی به حساب خود می‌توانید موضوع را به اطلاع پشتیبان برسانید.

طرز کار بخش دوم خانه؛ فهرست درس‌ها

در اپلیکیشن زبان‌آموز، ۳ دوره‌ی آموزشی وجود دارد که هر یک بر اساس سطح و ترجیحات یادگیری گروهی از زبان‌آموزان تنظیم شده است. در ادامه مختصری از سبک و سیاق و موضوعات هر دوره را شرح داده‌ایم تا بر اساس هدف و نیاز آموزشی خود بهترین عنوان را انتخاب کنید.

پیش از شروع می‌توانید با تعیین سطح رایگان اپلیکیشن زبانشناس از سطح فعلی مطمئن شوید و برای دسترسی به هر یک از دوره‌های زیر از طریق بخش شماره ۲ در تصویر بالا اقدام کنید.

  • انگلیسی به زبان ساده
  • دوره‌ی انگلیسی کامل
  • دوره‌ی آموزشی کتاب‌محور با کتاب American English File

تمامی این دوره‌ها برای تقویت تمامی مهارت‌های لیسنینگ، اسپیکینگ، رایتینگ، ریدینگ، واژگان، گرامر، تلفظ و… درس‌ها و سوالات مجزایی دارند. توضیحات فارسی، جدول‌های راهنما و آزمون‌های هر بخش هم از ویژگی‌های منحصربه‌فرد دروس برنامه‌ی زبان‌آموز است که یادگیری را برای فارسی‌زبانان ساده، عمیق و دلنشین‌تر می‌کند.

انگلیسی به زبان ساده

این دوره یکی از پایه‌ای‌ترین دوره‌های آموزشی در اپلیکیشن زبان‌آموز است که با هدف آشنایی و علاقمند کردن زبان‌آموزان بسیار مبتدی طراحی شده است. درس‌های این مجموعه با الهام از دروس اپلیکیشن دولینگو انتخاب شده است و برای تقویت تمامی مهارت‌های چهارگانه (خواندن، نوشتن، شنیدن و مکالمه) و تلفظ، گرامر و واژگان مناسب است.

این دوره‌ ساده، روان و درعین‌حال کاربردی و جذاب است تا زبان‌آموزان این سطح به‌خوبی با آن ارتباط برقرار کنند.

انتخاب این دوره‌ی آموزشی برای کودکان و کسانی که در ابتدای مسیر یادگیری هستند، بسیار مفید و سودبخش است. از جمله موضوعاتی که در این دوره به آن‌ها پرداخته می‌شود می‌توان به معرفی کردن خود، مسافرت، نحوه‌ی سفارش دادن در رستوران، پرسیدن آدرس، موضوعات مربوط به مدرسه، روش سؤال‌وجواب در زبان انگلیسی و... اشاره کرد.

سطوح دوره‌ی انگلیسی به زبان ساده

دوره‌ی انگلیسی به زبان ساده، برای زبان‌آموزانی مناسب است که می‌خواهند از صفر تا سطح فرامتوسط را به سبک دروس دولینگو و به روش بازی‌گونه بیاموزند. همچنین در این دوره داستان‌های کوتاه انگلیسی با موضوعات جذاب ارائه می‌شود تا زبان‌آموز نحوه‌ی استفاده از واژه‌ها و ساخت جملات انگلیسی را در بافت متن یاد بگیرد.

در‌حال‌حاضر درس‌های دو بخش تازه‌کاران و کاوشگران در اپلیکیشن بارگذاری شده و دروس سایر سطوح در حال تنظیم و بارگذاری است.

دوره‌ی تازه کار

زبان‌آموزانی که دانش چندانی در زبان انگلیسی ندارند و تازه‌کار هستند، بهتر است با درس اول پیش بروند. آن‌ها در این دوره، آموزش زبان انگلیسی را از دروس تازه‌کار (مرحله‌ی ۱) یادگیری مفاهیم ساده و عبارات ساده شروع می‌کنند تا به مرحله‌ی کاوشگر برسند.

در پایان این دوره که مخصوص سطح استارتر است، زبان‌آموز با نحوه‌ی سفارش دادن در رستوران و کافه، سلام‌ و احوال‌پرسی، انگلیسی در سفر، نحوه‌ی کمک خواستن، ملیت، پرسیدن شماره تلفن و آدرس، مشاغل، خرید کردن و… آشنا می‌شود. البته این یادگیری به شکل تعاملی انجام می‌شود و زبان‌آموز با طی کردن این دروس می‌تواند خود را برای مکالمات ساده در موقعیت‌های واقعیِ مشابه آماده کند.

دوره‌ی کاوشگر

در مرحله‌ی کاوشگر (مرحله‌ی ۲) زبان‌آموز اشتیاق بیشتری به یادگیری زبان انگلیسی پیدا می‌کند چون کلمات، عبارت‌ها و مفاهیم گرامری را برای مکالمه می‌آموزد.

در این مرحله به موضوعات مهمی مثل معرفی خود، خانواده، مشاغل مختلف، صفت و قید مکان، روش ساختن جملات سوالی و خبری، صحبت از علاقمندی‌ها و… پرداخته می‌شود.

دوره‌ی مسافر

پس از طی کردن این دو مرحله زبان‌آموز به شکل جدی‌تری سفر یادگیری زبان انگلیسی را آغاز می‌کند و باید با دوره‌ی مسافر (مرحله‌ی ۳) یادگیری را دنبال کند تا با یادگیری مفاهیم ضروری و ساختارهای گرامری لازم، این سطح را با موفقیت تمام کند.

در دوره‌ی آموزشی مسافر در مورد موضوعاتی مثل صحبت کردن در مورد برنامه‌ریزی، توصیف کردن، درخواست اطلاعات، آدرس پرسیدن، اوقات فراغت، مدرسه، طبیعت، اشیاء، مقایسه کردن، صحبت کردن در مورد آینده و… مباحث کاربردی تدریس می‌شود.

دوره‌ی مخترع

زبان‌آموزانی که گام خود را فراتر از سطح مبتدی می‌گذارند، با کنجکاوی بیشتری به یاد‌گیری زبان انگلیسی می‌پردازند که ما نام مخترع را برای دوره‌ی آموزشی آن‌ها انتخاب کرده‌ایم. در مرحله‌ی مخترع (مرحله‌ی ۴) فرد می‌تواند مکالمات ساده‌ای انجام دهد و برای برقراری ارتباطات روزمره آماده شود.

این مکالمات در مورد موضوعات جذاب و مهمی مثل عشق، جشن‌ها، طبیعت، سلامت و بیماری، توصیف اشیاء، تحصیلات، اوقات فراغت، کارهای منزل است و نیز گرامر حال کامل و نحوه‌ی شرح وقایع گذشته نیز در این دوره تدریس می‌شود.

دوره‌ی ماجراجو

زبان آموزان سطح متوسط، یعنی کسانی که دانش ابتدایی لازم را کسب کرده‌اند، بهتر است از سطح متوسط یا دوره‌ی آموزشی ماجراجو (مرحله‌ی ۵) استفاده کنند. در این سطح زبان‌آموز ساختار جملات را در مورد موضوعات مختلف تمرین می‌کند تا به مرحله‌ی کاشف برسد.

پرداختن به موضوعات تعاملی، توصیف بیماری، پیدا کردن اقامتگاه، صحبت کردن در مورد کارهای خانه، شناسایی مواد غذایی، توصیف فعالیت‌ها، طبیعت، تکنولوژی، فعالیت‌های مدرسه، بررسی مشاغل، توصیف جشن ازدواج و گرامر گذشته‌ی ساده در دوره‌ی ماجراجو انجام می‌شود.

دوره‌ی کاشف

در دوره‌ی آموزشی کاشف (مرحله‌ی ۶) زبان‌آموز خود را برای مکالمه و سخنرانی در مورد مباحث پیشرفته‌تر آماده می‌کند تا کم‌کم قادر به توضیح تجربیات و احساسات خود در مورد موضوعات پرکاربرد باشد.

در دوره‌ی کاشف، زبان‌آموز یاد می‌گیرد که چگونه در مورد علایق، رویدادهای اخیر، توصیف آخرین تجربه‌ی سفر، شرح برنامه‌های تلویزیون، وقایع تاریخی، موضوعات مربوط به منزل و دیدار با دوستان صحبت کند. همچنین در این دوره زبان‌آموز با نحوه‌ی تشکر کردن، قصه گفتن و شروع مکالمه‌ی انگلیسی نیز آشنا می‌شود.

دوره‌ی سفر به اعماق

هر چه سطح زبانی فرد پیشرفته‌تر شود، یادگیری عمق بیشتری می‌یابد و زبان‌آموز پیشرفت خود را به شکل ملموس‌تری احساس می‌کند. در دوره‌ی سفر به اعماق (مرحله‌ی ۷)، زبان‌آموز می‌تواند در مورد احساسات و عواطف خود راحت‌تر صحبت کند.

در این مرحله نحوه‌ی اجازه دادن و اجازه گرفتن، توصیه کردن در مورد سلامتی، نقل مکان، نصیحت کردن، شروع کردن پروژه، صحبت در مورد باغبانی، برنامه‌ریزی برای سفر، صحبت در جلسه، سیاست، پیش‌بینی آب‌وهوا، هشدار خطرات و… به زبان انگلیسی آموزش داده می‌شود.

دوره‌ی دنیای جدید

در دوره‌ی آموزشی دنیای جدید (مرحله‌ی ۸) زبان‌آموز به‌قدری به تسلط می‌رسد که می‌تواند با اعتمادبه‌نفس بیشتری در مورد موضوعات مختلف حتی مباحث تخصصی‌تر اظهارنظر کند.

در دنیای جدید انتظار می‌رود زبان‌آموز با دنیای انگلیسی‌زبان‌ها عجین‌تر شود؛ به همین خاطر در این دوره نحوه‌ی مودبانه درخواست کردن، توضیح دادن، نحوه‌ی مخالفت کردن، توضیح دلایل یک پدیده، صحبت در مورد قیمت، حال کامل استمراری، درک اخبار محلی، تاریخ موسیقی، صحبت در مورد تغییرات و نقل قول کردن آموزش داده می‌شود.

دوره‌ی افق‌های جدید

زمانی که ۸ مرحله‌ی قبل با موفقیت به اتمام برسد، زبان‌آموز با اغلب ساختارهای گرامری، واژه‌های عمومی و تخصصی آشنایی کافی پیدا می‌کند. پس از طی کردن این مراحل، مباحث به‌روز و کلیدی در دوره‌ی آموزشی افق جدید (مرحله‌ی ۹) مطرح می‌شود. پرداختن به این موضوعات و مرور مباحث قبلی به تسلط بهتر منجر می‌شود و به زبان‌آموز امکان می‌دهد تا در مورد موضوعات داغ نظرات خود را راحت‌تر بیان کند.

از جمله این مباحث می‌توان به موضوعاتی مثل صحبت کردن در مورد اشتباهات، طبیعت، ورزش، هنر، ترافیک، خانه، استفاده از اینترنت، اهداف شخصی، تلویزیون، مدرسه، توصیه کردن، شکایت کردن، حل مسئله، پیشنهاد کردن، آرزو کردن و… اشاره کرد. ویژگی مثبتِ این مرحله طرح تمرینات و نکات مروری است که به فرد امکان می‌دهد دانش زبانی خود را به‌شکل فعالانه‌ای استفاده کند و یادگیری خود را عمیق و تکمیل‌تر کند.

دوره‌ی تقویت مهارت‌ها

در مرحله‌ی تقویت مهارت‌ها (مرحله‌ی ۱۰) نوبت به تمرین و مرور عمیق مطالب می‌رسد تا دانش زبانی فرد به مرحله‌ی تثبیت برسد. این درس‌های چالش‌برانگیز و جذاب به زبان‌آموز کمک می‌کند تا با مرور نکات مهم از اشتباهات رایج و گذشته‌ی خود درس بگیرند. پس با طی کردن این دوره، زبان‌آموز قادر است با تقویت نقاط قوت خود و رفع نقاط ضعف، گفتار و نوشتار خود را به بومی‌زبان‌ها نزدیک‌تر کند.

دوره‌ی انگلیسی کامل

این دوره جامع‌ترین پکیج آموزشی در اپلیکیشن زبان‌آموز است که با الهام از دروس اپلیکیشن بوسو ارائه شده است. دوره‌ی انگلیسی کامل برای تمامی زبان‌آموزانی تنظیم شده که می‌خواهند به‌صورت خودخوان نقشه‌ی راه یادگیری زبان انگلیسی را به دست بگیرند و روبه‌جلو حرکت کنند.

این دوره بر اساس استاندارد تعیین سطح دارای ۵ سطح مبتدی، فرامبتدی، متوسط، فوق متوسط تا پیشرفته است و زبان‌آموزان باتوجه‌به سطح خود می‌توانند هر یک از سطوح زیر را برای مطالعه انتخاب کنند.

سطح مبتدی یا A1

زبان‌آموزانی که در سطح ابتدایی زبان انگلیسی هستند، برای آموزش باید از درس‌های ساده اما پایه‌ای‌تر شروع به یادگیری کنند. دوره‌های آموزشی سطح A1 دقیقا بر این اساس تنظیم شده است و با آموزش عبارت‌ها و جملات کاربردی و ساده، مثل معرفی خود تا توصیف کشور و نحوه‌ی سفارش دادن غذا، زبان‌آموزان این سطح را تشویق به ادامه یادگیری می‌کند.

سطح فرامبتدی یا A2

زبان‌آموزانی که تا حدودی با مفاهیم ابتدایی زبان انگلیسی آشنایی دارند می‌توانند از دوره‌های آموزشی سطح A2 کار را شروع کنند. این افراد در مدت دوره می‌آموزند در مورد خود و علایقشان، نحوه‌ی برنامه‌ریزی، همکاران، خانواده و دوستان، شخصیت‌های مختلف چگونه صحبت کنند و دانش آن‌ها در مورد نکات گرامری مربوط به افعال گذشته، افعال با قاعده و بی‌قاعده، حال کامل و... به‌صورت پایه‌ای تقویت می‌شود.

سطح متوسط یا B1

از زبان‌آموزان سطح متوسط انتظار می‌رود بتوانند در مورد موقعیت‌های مهم و رایج در زبان انگلیسی، مکالمه‌ی درستی داشته باشند. به همین منظور در درس‌های این سطح، در مورد موضوعات جالبی که در زندگی روزمره کاربرد زیادی دارد درس‌های جذابی ارائه شده است.

از جمله‌ی این درس‌ها می‌توان به موضوعاتی مثل تعطیلات، توصیف شهرها، شغل و حتی جزئیات سفر مثل خرید سیم‌کارت و برقراری ارتباط با جامعه‌ی محلی در حین مسافرت اشاره کرد.

سطح فوق‌متوسط یا B2

در سطح فوق‌متوسط درس‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده تا دانش زبانی افراد به بومی‌زبان‌ها نزدیک‌تر شود و زبان‌آموز بتواند به‌شکل طبیعی و روان‌تری از پس امور خود به زبان انگلیسی بربیاید.

یادگرفتن اصطلاحات و عبارت‌های حرفه‌ای در مورد احساسات، نکات گرامری پیشرفته‌تر مثل آینده‌ی کامل، بهبود روان‌خوانی، صحبت کردن از دست‌پخت، توصیف فیلم‌ها و مهارت‌های ارتباطی و کلامی در زبان انگلیسی از جمله مهم‌ترین موضوعاتی است که از مطالعه‌ی این بخش نصیبتان می‌شود.

سطح پیشرفته یا C1

در سطح پیشرفته زبان‌آموز باید بتواند از ساختارهای گرامری پیچیده‌تری در مکالمه و نوشتار خود استفاده کند و تبدیل به یک فرد متخصص در زبان انگلیسی شود؛ بنابراین در این دوره‌ی آموزشی، نکاتی طلایی در مورد جلوگیری از تکرار، تشخیص تفاوت‌های کوچک بین کلمات آشنا، شناخت تفاوت‌های فرهنگی، صحبت کردن در مورد مشاغل و ترندها، مذهب، فناوری، نحوه‌ی برقراری ارتباط در شبکه‌های اجتماعی، بررسی تفاوت نسل‌ها و انگلیسی علمی و... ارائه می‌شود.

دوره‌ی آموزشی انگلیسی با زبان‌آموز؛ تدریس کتاب American English File

این دوره با استفاده از کتاب معتبر American English File طراحی شده است که تدریس مدرسان اپلیکیشن زبا‌ن‌آموز به‌همراه توضیحات فارسی، محتوای آموزشی دوره را بسیار غنی و جذاب‌ کرده است. این مجموعه‌ی معتبر توسط انتشارات آکسفورد به انتشار رسیده و استاندارد آموزشی بالایی دارد. استفاده از این کتاب در اپلیکیشن زبان‌آموز، برای مسیر یادگیری انتخابی هوشمندانه است که برای طرفداران روش‌های کتاب‌محور، فرصت خوبی است.

موضوعات آموزشی این دوره شامل موضوعات گرامری، واژه‌ها، عبارت‌ها و اصطلاحات بسیار کاربردی و... است و محتوای درسی این بخش‌ها به‌سبک انگلیسی آمریکایی است؛ بنابراین این دوره برای طرف‌داران لهجه‌ی امریکن بسیار مناسب است.

لازم است بدانید این کتاب در آموزشگاه‌های معتبر مورداستفاده قرار می‌گیرد و داوطلبان شرکت در آزمون آیلتس برای تقویت پایه‌ی زبانی خود از آن بهره می‌گیرند. این کتاب بر مهارت مکالمه تمرکز ویژه‌ای دارد و به گونه‌ای است که تمامی آیتم‌های لازم برای آموزش یک مکالمه روان و صحیح را پوشش می‌دهد.

سطوح دوره‌ی آموزشی American English File

این کتاب چندسطحی تمامی مهارت‌های لازم برای زبان‌آموزان سطح استارتر (صفر) تا پیشرفته را پوشش می‌دهد.

سطح صفر

این سطح از کتاب آموزش را از طریق تدریس واژه‌ها و جملات بسیار پایه‌ای زبان در مورد روزهای هفته، صفت‌ها، رنگ‌ها، مشاغل، خانواده، کشورها، اشیا، خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها شروع می‌کند. در این بخش ضمن آموزش لغات و عبارت‌های ساده، در مورد مباحث گرامری مثل نحوه‌ی شمارش، افعال To Be، ضمایر مفعولی، زمان‌های پرکاربرد مثل زمان گذشته و حال، صفات ملکی و… بحث می‌شود.

سطح یک

اگر دانش کمی در زبان انگلیسی دارید اما صفرِ صفر هم نیستید، بهتر است از سطح یک این دوره‌ی آموزشی شروع کنید؛ زیرا در این سطح به آموزش مباحث مهم و پایه‌ای گرامر مثل افعال باقاعده و بی‌قاعده، زمان آینده، حال استمراری، صفات و قیود مقایسه‌ای، افعال مدال، جملات شرطی، جملات مجهول، ماضی بعید و… پرداخته می‌شود که یادگیری هر کدامشان برای قوی شدن پایه‌های زبان ضروری است.

همچنین در این سطح با واژه‌ها و عبارات مربوط به رنگ‌ها، تقویم، خوشامدگویی، فصل‌ها، منزل، انواع تفریحات، توصیف احساسات و علایق آشنا می‌شوید.

سطح دو

پس از آشنایی با مفاهیم پایه در سطح استارتر و سطح یک، در ابتدای این سطح به نکات تکمیلی در مورد حال ساده، حال استمراری پرداخته می‌شود و سپس موضوعات گرامری مهمی مثل کلمات پرسشی، افعال مجهول، حال کامل، ضمایر انعکاسی، صفات تفضیلی و عالی، ماضی بعید، جملات شرطی، نقل قول و… مورد بررسی قرار می‌گیرد.

همینطور در سطح دو در مورد موضوعات روزمره، مثل شغل، توصیف اشخاص، مدرسه، حیوانات، ترس، آب‌وهوا، روزها و ماه‌های سال نیز بحث می‌شود.

سطح سه

در سطح سوم به مکالمات مهم و موقعیت‌های پرکاربرد مثل خرید کردن، تحصیل، وسایل الکترونیکی، مکالمات تلفنی، فیلم و موسیقی، حمل‌ونقل، آشپزی و… پرداخته و مباحث مربوط به گرامر و ساختار زمان حال کامل ساده و حال کامل استمراری، استرس و تلفظ صحیح واژه‌ها، ماضی بعید استمراری، آینده‌ی کامل، آینده‌ی استمراری، عبارت‌های قیدی، جملات شرطی غیرواقعی، عبارت‌های مقایسه‌ای و… تدریس می‌شود.

سطح چهار

در سطح چهارم دوره در مورد موضوعاتی مثل مسافرت با هواپیما، بیماری و جراحت، محیط‌ زیست،احساسات، موسیقی، خواب، تبلیغات، کسب‌وکار، جرم‌ و جنایت، مد و پوشاک و… بحث می‌شود.

موضوعات مهم گرامری که در این بخش به آن پرداخته می‌شود شامل گرامر حال کامل و استمراری، جایگاه قیود و عبارت‌های قیدی، کمیت و مقدار، اسامی قابل‌شمارش و جمع، حروف تعریف، پیشوند و پسوندهای پرکاربرد و… است.

سطح پنجم

در این سطح از دوره در مورد ضمایر، نکات تکمیلی و پیشرفته در مورد گرامر عبارات تاکیدی، زمان گذشته، مبحث discourse makers، گرامر past tense unreal uses of، phrasal with get، gerund and infinitives و... موضوعات مهمی مطرح می‌شود.

ازجمله موضوعاتی که در این سطح به آن پرداخته می‌شود می‌توان به موضوع جنگ، تاریخ، خانواده، شخصیت، زمان، سلامتی و پزشکی، زبان، گردشگری، مکان و جابه‌جایی، پول، توصیف کتاب و… اشاره کرد.

انتخاب سطح در دوره‌های آموزشی

پس از انتخاب دوره‌ی آموزشی با فهرستی از درس‌ها مواجه می‌شوید. اگر تمایل داشتید سطح درس را تغییر دهید می‌توانید از بخش نشان داده شده در تصویر استفاده کنید.

گزارش خطای درس

چنانچه در حین مطالعه‌ی هر یک از درس‌ها با اشکال فنی یا خطایی در محتوای آموزشی مواجه شدید، از طریق قسمت مشخص‌شده در تصویر زیر آن را به پشتیبانی اطلاع دهید.

بخش B؛ طرز کار بخش چالش‌ها در اپلیکیشن زبان‌آموز

چالش‌های اپلیکیشن زبان‌آموز در سه شکل روزانه، دوستانه و ماهانه برگزار می‌شود که با اسکرول کردن این صفحه قابل‌دسترسی است. هدف نهایی تمامی چالش‌های اپلیکیشن زبان‌آموز (قسمت مشخص‌شده با فلش سبز در تصویر زیر)، ترغیب شما به مطالعه‌ی مستمر زبان انگلیسی است؛ حتی اگر این مطالعه با دقایق کوتاهی در روز آغاز شود. در ادامه به بررسی ویژگی و تفاوت هر یک از چالش‌ها می‌پردازیم:

همه‌چیز در مورد چالش روزانه

چالش‌های روزانه در اپلیکیشن زبان‌آموز به‌نوعی دعوت به رقابت با خود و به چالش کشیدن آموخته‌هاست.

زمان شروع و پایان چالش روزانه

این چالش از ۱۲ بامداد هرروز تا ۱۲ بامداد روز بعد ادامه می‌یابد. مدت‌زمان باقی‌مانده تا پایان چالش فعلی در بخش آبی‌رنگِ تصویر بالا (علامت ساعت) قابل‌مشاهده است.

مثلا در چالش روزانه‌ای که در تصویر بالا نمایش داده شده است، نیلو ۱۲ ساعت زمان دارد تا سه چالش تمرین گفتاری، تمام کردن یک قسمت از آموزش با دقت ۱۰۰ درصدی و کسب ۱۰ امتیاز را به انتها برساند.

موضوع چالش روزانه

این چالش بر اساس نوع دوره‌ی آموزشی، عادت مطالعه، عملکرد آموزشی و هدف روزانه‌ای که در بخش تنظیمات انتخاب کرده‌اید می‌تواند متفاوت باشد؛ اما چیزی که قطعی است تنوع چالش‌های روزانه است و هر روز باید خود را برای چالش جدیدی آماده کنید.

مثلا گاهی در چالش‌ها باید امتیاز مشخصی کسب کنید و گاهی باید به تعدادی سؤال در زمینه‌ی مهارت شنیداری یا مکالمه پاسخ دهید.

همه‌چیز در مورد چالش دوستانه

در این بخش چالش‌هایی بین کسانی که در اپلیکیشن زبان‌آموز یکدیگر را دنبال می‌کنند، برگزار می‌شود؛ بنابراین برای اینکه در این چالش شرکت کنید حداقل باید یک دوست پایه داشته باشید وگرنه با پیام زیر مواجه می‌شوید.

پس از پیدا کردن اولین دوست می‌توانید او را به زورآزمایی دعوت کنید. هرچه تعداد دوستان شما بیشتر باشد، دست بازتری برای انتخاب پارتنر و شرکت در چالش دارید. اگر هنوز دوستی ندارید، با کلیک روی گزینه‌ی «اضافه کردن دوست جدید» در تصویر بالا می‌توانید یک رقیب جدی برای خود پیدا کنید.

نحوه‌ی گزینش دو رقیب در چالش دوستانه

زبان‌آموزان بر اساس میزان مطالعه و امتیازی که به‌صورت روزانه کسب می‌کنند در دسته‌ی زبان‌آموزان عادی، متعادل، جدی و سخت‌کوش قرار می‌گیرند. این چالش‌های دوستانه معمولا دونفره است و بین کسانی برگزار می‌شود که عادت مطالعاتی مشابهی دارند.

پس از این انتخاب تصادفی باید با یکدیگر رقابت کنید و با هم چالشی که از طرف برنامه اعلام می‌شود انجام دهید.

میزان دشواری چالش دوستانه

نکته‌ی مهم در مورد چالش‌های دوستانه این است که موضوعات چالش با عادت مطالعاتی طرفین تناسب دارد و باتوجه‌به میزان مطالعه‌ی زبان‌آموزان در روزهای قبلی تعریف می‌شود؛ مثلا دو فرد متعادل، دعوت به یک چالش دوستانه با سطح دشواری متعادل می‌شوند و دو فرد سخت‌کوش در چالشی دشوارتر شرکت می‌کنند.

مدت‌زمان چالش دوستانه

چالش دوستانه در مدت ۵ روز قابل اجراست و در ۱۲ بامداد روز پنجم به پایان می‌رسد. در تصویر زیر (قسمت ۱) می‌توانید از مدت‌زمان باقی‌مانده در چالشِ درحال‌برگزاری مطلع شوید.

صندوقچه‌ی اسرار حریف؛ مرکز، مرکز به گوشم!

شاید در روند رقابت کنجکاو شوید که بیشتر در مورد حریف و میزان مطالعه‌ی او بدانید یا به‌قول‌معروف بفهمید رقیب شما چند مَرده حلاج است؟

برای این کار پس از مقایسه‌ی میزان امتیاز او و خودتان (در بخش ۳ و ۴ در تصویر بالا) می‌توانید روی اسم او کلیک کنید تا با بررسی صفحه‌ی زیر رقیب خود را بهتر بشناسید.

مثلا نیلو با مشاهده‌ی این صفحه به اطلاعات زیر در مورد رقیب خود دست پیدا می‌کند:

  • رقیب او یعنی Hana دارای ۳ دنبال‌شونده و یک دنبال‌کننده است.
  • او در روزهای اخیر موفق شده یک زنجیره‌ی مداوم ۲ روزه تشکیل دهد. امتیاز کلی او ۳۷۳ امتیاز بوده است.
  • مطابق اعداد خاکستری و نارنجی در تصویر بالا، در آخرین لیگی که درحال‌برگزاری است و هر دو نفر در آن شرکت کرده‌اند، نیلو و Hana هر کدام به ترتیب ۱۳۴ و ۱۳۳ امتیاز به دست آورده‌اند.
  • نمودار هم اطلاعات جالبی در مورد هر دو شرکت‌کننده نشان می‌دهد؛ مطابق این نمودار از روزهای «س» یعنی سه‌شنبه تا «ش» یعنی شنبه، هر دو نفر مطالعه‌ای در اپلیکیشن نداشته‌اند. اما در یک حرکت خودجوش در روز شنبه نیلو و Hana مطالعه را ازسرگرفته‌اند و هر کدام به ترتیب ۹۵ و حدود ۷۰ امتیاز کسب کرده‌اند.
  • اگرچه در روز شنبه نیلو در کسب امتیاز کمی موفق‌تر عمل کرده؛ اما رقیب او در روز بعد گوی سبقت را ربوده و با کسب امتیاز بیشتر در حال تاخت‌وتاز است.
  • با اسکرول کردن همین صفحه به سمت پایین می‌توان سایر دستاوردهای Hana را مشاهده کرد و روند جوایز او را زیر نظر گرفت. این بخش دقیقا مشابه با بخش دستاوردهای شماست که در بخش قبل توضیح دادیم.

موضوع چالش دوستانه

موضوع این چالش‌ها توسط برنامه اعلام می‌شود و می‌تواند مواردی مثل کسب امتیاز مشخص در مدت چند روز یا مطالعه‌ی تعدادی از درس‌ها با دقت ۱۰۰% باشد. مثلا مطابق قسمت ۲ در تصویر زیر نیلو و Hana باید در این چالش ۲۰۰ امتیاز کسب کنند.

یادآوری چالش دوستانه

اگر مدتی گذشت و خبری از دوستتان برای شرکت در چالش نشد، می‌توانید با استفاده از گزینه‌ی «یادآوری کن» (مطابق تصویر بالا و در بخش ۵) تلنگری به رقیبتان بزنید و از او بخواهید به روند مطالعه بازگردد.

با انتخاب گزینه‌ی «یادآوری کن» (مطابق تصویر زیر) ۴ شکلک نشان داده می‌شود که با انتخاب هر کدام می‌توانید پیام مشخصی را برای او بفرستید. مثلا با انتخاب شکلک بازو، پیامی با محتوای (Hana یادته قول دادی بترکونیم؟ بیا تمومش کنیم این چالشو!) انتخاب و با استفاده از «گزینه‌ی ارسال»، این پیام برای رقیب ارسال می‌شود.

حال این که کدام شکلک بهتر است به انتخاب و صمیمیت دونفره بین شما و رقیبتان بستگی دارد.

جایزه‌ی چالش دوستانه

در پایان چالش بیشترین جایزه به فرد برنده تعلق می‌گیرد و نفر دوم بر اساس میزان تلاش خود مقدار کمتری امتیاز دریافت می‌کند. علاوه‌بر این جایزه که به‌صورت فردی تعریف شده، جوایزی هم به‌پاس شرکت در این فعالیت دونفره (به‌شرط به‌سرانجام‌رساندن چالش) به هر دو زبان‌آموز تعلق می‌گیرد.

خوشبختانه نیلو و Hana حتی در مدتی کمتر از موعد مقرر موفق به اتمام چالش شدند و حاصل این فعالیت دونفره را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید.

ارسال تبریک برای پایان چالش

حالا نیلو می‌تواند با انتخاب گزینه «به Hana تبریک بگو» با هر یک از شکلک‌های زیر، به Hana تبریک بگوید و احساس خوب خود را از پایان موفقیت‌آمیز این چالشِ دوستانه نشان دهد.

در مواقع دیگری هم که Hana موفقیت‌ها و لحظات خوبی مثل پیدا کردن دوستان جدید را تجربه کند، این موضوع به اطلاع دوست او یعنی نیلو می‌رسد. به‌این‌ترتیب باز هم نیلو می‌تواند با ارسال پیام تبریک خوشحالی خود را به او نشان دهد.

همه‌چیز در مورد چالش ماهانه

در هر یک از ۱۲ ماه سال، یک چالش ماهانه در اپلیکیشن زبان‌آموز برگزار می‌شود که اهداف جذابی مثل پاکسازی محیط زیست یا یک موضوع سرگرم‌کننده را دنبال می‌کند. چنین اهداف ارزشمندی به‌دلیل ایجاد جوی مثبت، مفرح و اغلب در راستای مسئولیت اجتماعیِ هر یک از ما طراحی می‌شود که تحقق آن در سایه‌ی تلاش و پشتکار زبان‌آموزان در مدت یک ماه معنا پیدا می‌کند.

شخصیت‌های فانتزی اپلیکیشن زبان‌آموز

نکته بامزه‌ای که اپلیکیشن زبان‌آموز را دوست‌داشتنی‌تر می‌کند، حضور شخصیت‌های فانتزی‌ مثل کامبیز، افسانه، متین، مهسا، راضیه و فاطمه است. ویژگی هر یک از این شخصیت‌ها الهام‌گرفته از اعضای تیم زبانشناس است که با هدف ایجاد تعامل بهتر خلق شده‌اند.

معرفی چالش هر ماه به عهده‌ی یکی از این شخصیت‌هاست و حتی اعلان‌هایی که برای شما ارسال می‌شود از طرف آن‌هاست. یادگیری منظمِ تک‌تک زبان‌آموزان دغدغه‌ی آن‌هاست البته به‌جز مهسا، چرایش را هم در ادامه می‌گوییم. از اینکه مطالعه را کنار بگذارید، دلگیر می‌شوند و با ارسال یک پیام، تَشری می‌زنند و اگر هم زبان‌آموز خوب و پیگیری باشید با ارسال یک پیام تشویق‌کننده، به شما انرژی می‌دهند.

خلاصه که هرکدام از این شخصیت‌ها مرام و مسلک خود را دارند که بر لحن و گفتار آن‌ها تاثیر‌گذار است؛ یکی مقرراتی و منظم است، یکی از هفت دولت آزاد! یکی شخصیت اتوکشیده‌ای دارد و دیگری جوگیر و سربه‌هوا! اگر می‌خواهید با این شخصیت‌های بانمک بیشتر آشنا شوید، این بخش را با دقت دنبال کنید!

کامبیز خان لوطی‌مرام

آقا کامبیز که عکس او را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، از آن بچه‌های بامعرفتِ روزگار است که در عالم رفاقت دست رد به سینه‌ی کسی نمی‌زند؛ به‌خاطر همین، بروبچه‌های محله روی سر او قسم می‌خورند. او هدفمند است و نسبت به تصمیماتی که می‌گیرد بسیار وفادار و جدی است. به‌موقع شوخی می‌کند و جمع را به خنده می‌اندازد، گاهی وقت‌ها هم عصبانی می‌شود و عنان از کف می‌دهد.

سعی کنید هر روز زبان بخوانید تا آتش عصبانیت او دامنتان را نگیرد؛ چون حتی اگر برای مدت کوتاهی درس خواندن را کنار بگذارید، شهر را به هم می‌ریزد و هیچ‌کس جلودارش نیست.

افسانه؛ سحرخیزِ کامروا

به‌ندرت پیش می‌آید که افسانه رنگ ۱۰ شب به بعد را ببیند، چون سال‌هاست که ۹ شب می‌خوابد و صبح خروس‌خوان از خواب بیدار می‌شود! همین کافی است تا بدانید که او چقدر مقرراتی و منظم است، حتی یک دقیقه تاخیر می‌تواند خشم او را شعله‌ور کند.

سلیقه‌ی موسیقی و فیلمش هم دست کمی از روحیه‌ی جدی او ندارد؛ موسیقی کلاسیک گوش می‌دهد و با آهنگ‌های بتهوون و موتزارت اوج می‌گیرد. میانه‌ای هم با فیلم‌های مکش مرگ ما و آب‌دوغ‌خیاری ندارد. خلاصه که او هم یکی از شخصیت‌های پیگیر اپلیکیشن زبانشناس است که وقتی بحث امروز و فردا کردن خواندن زبان می‌شود، رگ سختگیری‌اش باد می‌کند و با چوبِ تر به سراغتان می‌آید.

او حتی یک کتابچه‌ی قوانین سفت و سخت برای زبان‌آموزانش نوشته که هیچ رقمه از آن کوتاه نمی‌آید. با تمامی این حرف‌ها قلب مهربانی دارد. اگر آسه بروید و آسه بیایید و درستان را به‌موقع بخوانید، سعادت دیدن لبخند چند ثانیه‌ای او نصیبتان می‌شود؛ آخر کمتر پیش‌ می‌آید که بخندد و همان لبخند هم پس از چند ثانیه زود محو می‌شود!

متین؛ یک بچه‌مردم باهوش که دیگر بچه نیست!

متین همان «بچه‌ی مردم» مشهوری است که قد کشیده و معرف حضور همه است؛ همان بچه‌ی مودب و درس‌خوانی که تا دست از پا خطا می‌کردیم، پدر و مادرمان یک جین از افتخارات درسی‌اش را به رخمان می‌کشیدند. او بزرگ شده اما هنوز هم حرص‌دربیار است و حالا که دانشجو است، دست روی لقمه‌های بزرگ‌تری می‌گذارد؛ کافی است اساتید اشتباهی مرتکب شوند تا متین، طوماری از اسناد و مدارک را رو کند و حرفش را به کرسی بنشاند!

متین با تکیه بر همین روحیه‌ی دانش‌طلبی، هم به موفقیت‌های علمی رسیده و هم می‌تواند مثل بلبل به زبان‌های انگلیسی، اسپانیایی و فرانسوی صحبت کند. در پیام‌هایی که او ارسال می‌کند، آن‌قدر از آمار و ارقام و مزایای یادگیری زبان انگلیسی می‌گوید تا چاره‌ای جز مطالعه‌ی مستمر نداشته باشید.

راضیه؛ حامی گل و بلبل

راضیه دختر بی‌شیله‌پیله‌ای است که همه او را به‌خاطر قلب مهربان و چهره‌ی خندانش به یاد می‌آورند. البته کمی جوگیر و هیجانی است و این خصوصیت گاهی کار دستش می‌دهد. ازآنجاکه طاقت ناراحتی کسی را ندارد، «نه» گفتن برایش سخت است و تا حد امکان کار همه را راه می‌اندازد! او که گلی از گل‌های بهشت است به طبیعت و حیوانات هم اهمیت زیادی می‌دهد و معتقد است هر کار خوبش، روزی به او برمی‌گردد.

راضیه دل‌نازک است و روحیه‌ی لطیفی دارد، سعی کنید یادگیری زبان را جدی بگیرید تا او را ناامید نکنید وگرنه سیل اشک‌هایش غرق‌تان می‌کند!

فاطمه؛ خوش‌خنده و کمی سربه‌هوا

فاطمه دختر شوخی است که از هر بهانه‌ای برای خنداندن دوستانش استفاده می‌کند. این شخصیت اجتماعی و شاد، گلِ سرسبد مجالس است چون با شوخی‌هایش یخ جمع را حسابی باز می‌کند. اگر بدقولی و فراموش‌کاری را هم کنار بگذارد که دیگر ملالی نمی‌ماند جز دوری او!

البته تا این لحظه که دست از بازیگوشی برنداشته چون به‌قدری حواس‌پرت است که بعد از قطع زنجیره تازه یادش می‌آید که احوالی از شما بپرسد و پیامی ارسال کند!

مهسا؛ درگیرِ خویشتنِ خویش

مهسا همان شخصیتی است که از هفت دولت آزاد است و اگر دنیا را آب ببرد، او را خواب می‌برد. او حال و حوصله‌ی بحث کردن با آدم‌ها را ندارد و در دنیای موسیقی‌های عجیب و غریب سیر می‌کند. از دارِ دنیا فقط یک دوست صمیمیِ شبیه به خودش دارد و با شناختی که از خودش دارد، پیدا کردن همان یک دوست را هم غنیمت می‌داند.

چیز خاصی هم برایش مهم نیست، حتی درس خواندن یا نخواندن شما؛ چون خسته‌تر از آن است که غصه‌ی یادگیری زبان انگلیسی کاربر را بخورد! اگر هم گاهی پیامی برای تشویق و یادآوری می‌فرستد، به‌خاطر این است که مجبور است و بس!

مثالی از یک چالش ماهانه سبز

مثلا از چالش آبان‌ماه سال ۱۴۰۲، بوی عشق به طبیعت به مشام می‌رسد. در این چالش قرار بر این بود درصورتی‌که زبان‌آموز موفق به انجام چالش شود، راضیه همان طرفدار سرسخت طبیعت، سری به اطراف شهر بزند تا با پاک‌سازی محیط به پاکیزگی شهر کمک کند.

مدت‌زمان چالش ماهانه

برای اینکه بدانید چقدر فرصت دارید تا چالش ماهانه را به اتمام برسانید باید مطابق تصویر بالا، مدت باقی‌مانده را که با فلش شماره ۱ مشخص شده، دنبال کنید. مثلا در تصویر بالا، نیلو تنها ۱۹ روز تا پایان چالش فرصت دارد.

امتیاز موردنیاز برای چالش ماهانه

فلش شماره ۲ نشان‌دهنده‌ی امتیازی است که برای انجام موفقیت‌آمیز چالش ماهانه نیاز است و میزان پیشرفت شما را برای رسیدن به این موفقیت نشان می‌دهد.

مثلا در چالش بالا ۱۴۰۰ امتیاز نیاز است تا این چالش به‌خوبی و خوشی تمام شود اما نیلو تاکنون تنها موفق به کسب ۸۹ امتیاز شده است و باید در مدت ۱۹ روز باقی‌مانده بیش از ۱۳۰۰ امتیاز کسب کند.

آمار چالش ماهانه

با انتخاب فلش شماره ۳ در تصویر بالا، به صفحه‌ای مانند تصویر زیر هدایت می‌شوید. در این بخش می‌توانید جزئیات بیشتری را در مورد این چالش بررسی کنید.

خط خاکستری در نمودار، میزان امتیاز پیشنهادی از طرف اپلیکیشن را نشان می‌دهد و خط قهوه‌ای نشان‌دهنده‌ی میزان پیشرفت و حرکت شما به سمت حالت ایده‌آل است.

مثلا نمودار نشان می‌دهد نیلو در روزهای اول تا ۱۶ آبان، با شیب ملایمی در حال نزدیک شدن به نمودار خاکستری‌رنگ است. او در مدت‌زمان باقی‌مانده تا پایان چالش باید تلاش بیشتری را به کار بگیرد تا به حداقل امتیاز موردنیاز و خط خاکستری نزدیک شود.

اگر علاقه دارید در مورد چالش آبان‌ماه و هدف راضیه بیشتر بدانید می‌توانید عبارت «درباره‌ی این چالش» را در تصویر بالا دنبال کنید. اگر هم چنین اهداف جمعی در چالش برایتان جالب بود، شما هم می‌توانید در آن شرکت کنید.

مثلا همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید، در این چالش زبان‌آموزان هم می‌توانستند به پاک‌سازی طبیعت کمک کنند و با به اشتراک گذاشتن فعالیت خود، قدم مثبتی را برای فرهنگ‌سازی و کمک به زمین بردارند.

بخش C؛ طرز کار بخش لیگ‌های رقابتی اپلیکیشن زبان

بعد از یادگیری واقعی زبان انگلیسی، رقابت سالم حرف اول و آخر را در اپلیکیشن زبان‌آموز می‌زند. با ورود به بخش لیگ در اپلیکیشن (فلش نارنجی در تصویر زیر)، خود را در جمع رقبا می‌بینید و حسابی به تکاپو وادار می‌شوید. حالا رقابت در این برنامه به چه شکل است؟ عناوین زیر را دنبال کنید تا پاسخ این پرسش را پیدا کنید.

  • تعداد و نام لیگ‌های اپلیکیشن زبان‌آموز
  • مدت‌زمان و تعداد شرکت‌کنندگان هر لیگ
  • نفرات برتر هر لیگ
  • تعداد صعودکنندگان به لیگ بعد
  • مناطق حساس لیگ‌ها
  • منطقه‌ی سقوط چیست؟
  • منطقه‌ی ارتقا چیست؟
  • منطقه‌ی مرزی چیست؟
  • مروری بر روش‌های کسب امتیاز
  • توصیه‌ی دوستانه
  • مثالی از یک سقوط سهمگین

تعداد لیگ‌های اپلیکیشن زبان‌آموز

در قسمت بالای صفحه مربوطه، نماد لیگ‌های شش‌گانه را مشاهده می‌کنید که هرکدام عنوان خاصی به ترتیب زیر دارند:

تازه‌کاران

این مرحله جایی است که سوت رقابت دمیده می‌شود و افراد برای اولین‌بار در رویارویی با یکدیگر قرار می‌گیرند.

جنگجویان

وقتی زبان‌آموزان به لیگ جنگجویان راه پیدا می‌کنند یعنی باید رقابت را جدی‌تر از قبل بگیرند و مانند یک جنگجوی واقعی یادگیری را دنبال کنند.

ماهران

لیگ ماهران جایی است که تا حدودی چم‌وخم رقابت، یادگیری و کسب امتیاز برای زبان‌آموزان مشخص شده است.

متخصصان

در این لیگ زبان‌آموزان برای خودشان یک پا متخصص شده‌اند و شیرینی پیشرفت در یادگیری و تسلط به زبان را در کام خود بیشتر احساس می‌کنند و کم‌کم خود را برای لیگ استادان آماده می‌کنند.

استادان

در این لیگ که رقابت سنگین‌تر از مراحل قبلی است، زبان‌آموزان با شتاب در حال پیشرفت و تکاپو هستند تا به مرحله‌ی نهایی راه پیدا کنند و برای صعود نباید از هیچ تلاشی دریغ کنند.

استاد بزرگان

رسیدن به این مرحله افتخاری است که تنها نصیب افراد سخت‌کوش در یادگیری زبان انگلیسی می‌شود.

نفس‌گیرترین بخش رقابت‌های اپلیکیشن زبان‌آموز در این لیگ رخ می‌دهد و برنده‌ی نهایی کسی است که باید دست او را فشرد و بابت تلاش‌های بی‌وقفه به او تبریک گفت.

مدت‌زمان و تعداد شرکت‌کنندگان هر لیگ چقدر است؟

تعداد ۳۰ نفر از افرادی که امتیاز و عادت مطالعه‌ی نزدیک‌تری به یکدیگر دارند، در یک لیگ قرار می‌گیرند و با هم به رقابت می‌پردازند. این لیگ‌ها هفتگی برگزار می‌شود.

زمانی می‌توانید به جمع رقبا در یک لیگ بپیوندید که یک دوره را کامل مطالعه کنید و امتیاز کافی را برای شرکت در لیگ کسب کنید وگرنه مثل تصویر زیر با درِ بسته مواجه می‌شوید.

وقتی با کسب امتیاز کافی به لیگ راه پیدا کنید، رنگ نماد آن لیگ از حالت خاکستری به یک رنگ زنده و شاداب تغییر پیدا می‌کند.

مثلا در تصویر زیر، نیلو لیگ تازه‌کاران (به‌رنگ قهوه‌ای) را پشت سر گذاشته و در حال رقابت در لیگ جنگجویان است که به‌رنگ آبی درآمده است.

از زمان شروع لیگ تنها در مدتی محدود و ۷ روزه فرصت دارید تا خود را در جمع نفرات برتر جا دهید و به مرحله‌ی بعد صعود کنید. هرچه به روزهای پایانی لیگ نزدیک شوید، رقابت سنگین‌تر می‌شود و باید به مصاف افراد حرفه‌ای‌تری بروید.

نفرات برتر هر لیگ

در فهرستی که با اسکرول کردن صفحه‌ی «لیگ» از شرکت‌کنندگان مشاهده می‌شود به‌ترتیب رتبه، عکس، نام و امتیاز کسب‌شده نمایش داده می‌شود.

سه نفر اول هر لیگ کسانی هستند که موفق به کسب بیشترین امتیاز شده‌اند. نفرات اول تا سوم هر یک به‌ترتیب مدال‌های طلایی، نقره‌ای و برنزی کسب می‌کنند و در انتهای لیگ جایزه دریافت می‌کنند.

تعداد صعودکنندگان به لیگ بعد

هر چه به لیگ‌های بعدی راه پیدا کنید، خواهید دید که تعداد افراد صعودکننده کاهش می‌یابد و رقابت به سنگین‌ترین حالت خود می‌رسد.

تعداد صعودکنندگان از لیگ تازه‌کاران به لیگ جنگجویان: ۲۰ نفر

تعداد صعودکنندگان از لیگ جنگجویان به لیگ ماهران: ۱۵ نفر

تعداد صعودکنندگان از لیگ ماهران به لیگ متخصصان: ۱۵ نفر

تعداد صعودکنندگان از لیگ متخصصان به لیگ استادان: ۱۵ نفر

تعداد افراد صعودکننده از لیگ استادان به لیگ استاد بزرگان: ۱۵ نفر

مناطق حساس در لیگ‌های رقابتی

در فهرست شرکت‌کنندگان هر لیگ دو منطقه‌ی اصلی به‌نام‌های «منطقه‌ی سقوط» و «منطقه‌ی ارتقاء» وجود دارد و یک منطقه‌ی مرزی بین این دو منطقه دیده می‌شود که در ادامه هر یک را شرح می‌دهیم.

منطقه‌ی ارتقاء چیست؟

«منطقه‌ی ارتقاء» که در برنامه با دو فلش سبز و روبه‌بالا مشخص می‌شود، نشان‌دهنده‌ی این است که افراد حاضر در بالای این منطقه در نقطه‌ی نسبتا امنی قرار دارند.

این افراد که رتبه‌ی آن‌ها با رنگ سبز مشخص شده است، در صورت کسب امتیاز بیشتر و حفظ رتبه‌ی خود به مرحله‌ی بعد صعود می‌کنند.

البته این رتبه‌ها و صعود تا دقایق پایانی هر لیگ قطعی نیست؛ زیرا ممکن است کاربران دیگر به‌ویژه زبان‌آموزان منطقه‌ی سقوط با یک مطالعه‌ی جانانانه معادلات را جور دیگری رقم بزنند.

منطقه‌ی مرزی چیست؟

در این منطقه افرادی وجود دارند که می‌توان گفت به‌نوعی لبه‌ی تیغ ایستاده‌اند و رنگ رتبه‌ی آن‌ها مشکی است. این افراد لبِ مرزی، در صورت تعلل به منطقه‌ی سقوط پرتاب می‌شوند و در صورتی هم که کمی همت به خرج دهند می‌توانند به منطقه‌ی ارتقاء برسند و به مرحله‌ی بعدی صعود کنند.

منطقه‌ی سقوط چیست؟

با اسکرول کردن فهرست شرکت‌کنندگان «منطقه‌ی سقوط» دیده می‌شود که خطرناک‌ترین موقعیت در لیگ‌های هفتگی است. این بخش نشان می‌دهد در لحظاتی که رقبا، با سرعت برق و باد در حال پیشروی هستند، افراد حاضر در این بخش (با رنگ رتبه‌ی قرمز و خطری) درست روی لبه‌ی پرتگاه سقوط قرار گرفته‌اند.

درصورتی‌که افراد حاضر در این منطقه زودتر به خودشان نیایند نه‌تنها از صعود به لیگ بعد محروم می‌شوند، بلکه باید بار دیگر در این لیگ شرکت کنند. البته همان‌طور که گفتیم تا دقایق پایانی هیچ‌چیز قطعی نیست و با یک حرکت تندوتیز می‌توان خود را به منطقه‌ی ارتقاء رساند.

مروری بر روش‌های کسب امتیاز در اپلیکیشن زبان‌آموز

برد مقتدرانه در لیگ‌های زبان‌آموزی نیازمند کسب امتیاز است و هیچ تلاش و فعالیتی در اپلیکیشن زبان‌آموز بدون نتیجه نیست. زیرا برای هر فعالیت مثبتی یک جایزه دریافت می‌کنید که در ادامه به مرور روش‌هایی که به دریافت جایزه منجر می‌شوند اشاره شده است:

  • مطالعه‌ی درس‌ها (بیشترین امتیاز)
  • مرور مجدد درس‌ها (کمی کمتر از مطالعه برای بار اول)
  • شرکت در چالش‌های دوستانه و روزانه
  • پیدا کردن دوستان جدید
  • قهرمان شدن در لیگ‌ها (جایزه‌ی قهرمان لیگ استاد بزرگان هیجان‌انگیزترین جایزه است.)

یک توصیه‌ی دوستانه

چیزی که در هر یک از این مراحل مهم است یادآوری هدف اصلی شما از شرکت در این رقابت است. قطعا یادگیری مهم‌ترین دغدغه و دلیل شما برای رقابت در لیگ‌های هفتگی است، پس بهتر است به‌جای عجله در لحظات آخر و کسب امتیاز ناگهانی، به‌صورت پیوسته در طول هفته مطالعه کنید تا مطالب آموزشی، بهتر در عمق جانِ شما جای بگیرند.

مثالی از یک سقوط سهمگین!

سقوط همیشه با تلخی همراه است؛ مخصوصا اگر پس از گرفتار شدن در دام آن، برنامه‌ای برای پرواز دوباره نداشته باشیم. مثلا در لیگ جنگجویان قبلی، نیلو به‌دلیل عدم استمرار و تلاش‌های جسته‌وگریخته‌ای که اصلا کافی نبود، قافیه را به رقبا باخت و در یک روز دل‌انگیز پاییزی پیام ناگوار زیر را در تلفن همراه خود مشاهده کرد.

بخش D؛ طرز کارِ بخش اعلانات اپلیکیشن زبان‌آموز

با مراجعه به بخش نشان‌داده‌شده با فلش در تصویر زیر به اعلانات اپلیکیشن زبان‌آموز دسترسی دارید که شامل سه بخش با عناوین «همه»، «دوستان» و «مکالمات» است.

  • در بخش «همه» می‌توانید تمامی اعلانات مربوط به فعالیت‌های خودتان، موفقیت‌ها، گسترش دایره‌ی دوستیِ دوستانتان، پیام‌های پشتیبان‌ها و مشاوران اپلیکیشن زبان‌آموز را بر حسب تاریخ و ساعت مشاهده کنید.
  • در بخش «دوستان» صرفا اعلاناتی در مورد دوستانتان دریافت می‌کنید و از طریق این بخش می‌توانید دنبال‌کننده‌ها و دنبال شونده‌ها را رصد کنید.
  • بخش «مکالمات» هر گونه مکالمه مثل گفت‌وگوهایی که با پشتیبان‌های اپلیکیشن داشته‌اید بر اساس ساعت و روز در این بخش قابل‌مشاهده است و در صورت نیاز می‌توانید به آن مراجعه کنید.

استاندارد سطوح دوره‌های آموزشی اپلیکیشن زبان‌آموز

درس‌های اپلیکیشن زبان‌آموز بر اساس استاندارد تعیین سطح CEFR طبقه‌بندی شده‌ است و برای تمامی مقاطع مبتدی تا پیشرفته محتوای آموزشی دقیقی ارائه می‌کند. دو دوره از دوره‌های آموزشی برنامه با الهام از دوره‌های آموزشیِ پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های آموزش زبان یعنی دولینگو و بوسو و یک دوره بر اساس کتاب معتبر امریکن انگلیش فایل طراحی شده‌اند.

این دوره‌ها در یک روال منطقی و تعاملی به آموزش تمامی جنبه‌های زبان انگلیسی از گرامر و واژگان تا چهار مهارت اصلی خواندن، نوشتن، مکالمه و شنیدن می‌پردازند.

سبک درس‌ها و تمرین‌ها در اپلیکیشن زبان‌آموز

  • درس‌ها در اپلیکیشن زبان‌آموز سبکی تعاملی را دنبال می‌کنند تا حالت خشک و خسته‌کننده‌ای را در هنگام یادگیری ایجاد نکنند. بسته به نوع بسته‌ای که برای آموزش خود انتخاب می‌کنید، هر یک از سطح‌ها دارای تعدادی درس با موضوعات مهم در زبان انگلیسی است.
  • در انتخاب هر یک از درس‌های گزینش‌شده، سعی بر آن بوده تا به‌عنوان یک زبان‌آموز، فعالانه به یادگیری تمامی مهارت‌های چهارگانه، درک مطلب، واژگان، تلفظ، گرامر و... بپردازید.
  • برای این منظور در هر یک از دوره‌های آموزشی، درس‌هایی شفاف با توضیحاتی روان ارائه و سپس با طرح تمرین‌های متنوع این یادگیری تثبیت می‌شود.
  • در حین مطالعه به این سبک و سؤال‌وجواب‌هایی که در طول هر درس انجام می‌شود، می‌توانید حسی مثل حضور یک معلم خصوصی را در کنار خود زنده کنید، بدون اینکه نگران قضاوت او یا اشتباه کردن در مسیر یادگیری باشید.

ساختار چندبخشی درس‌ها

هر یک از بخش‌های یک درس، مانند تصویر زیر ممکن است با آموزش ساختارهای مکالمه، گرامر، واژه، روش صحبت کردن در مورد یک موضوع خاص شروع یا ادامه پیدا کند. سپس با پرسش‌ها و تمرین‌های تعاملی این مطالب در قالب ساختارها و موقعیت‌های مختلف مرور می‌شود.

بخش‌های مختلف هر درس

نکته برجسته‌ای که مطالعه‌ی درس‌ها را برای همه به‌خصوص افراد پرمشغله ساده می‌کند این است که برای طولانی نشدن درس‌ها، هر یک به چند بخش کوچک‌تر تقسیم شده‌اند؛ بنابراین حتی با حداقل وقت آزادی که در طول روز پیدا می‌کنید می‌توانید یادگیری یک بخش را به انتها برسانید.

مثلا در این درس مطابق با بخش نشان‌داده‌شده با فلش ۱، درس سوم با موضوع «مکان‌های مختلف را توصیف کن» شامل ۷ بخش است که در هر یک به موضوعات با محوریت توصیف شهرها پرداخته شده است.

یادگیری درس‌ها در حالت آفلاین

پیش از اینکه روش یادگیری تعاملی با درس‌های اپلیکیشن زبان‌آموز را مرور کنیم، لازم است بدانید درصورتی‌که می‌خواهید درس‌ها را در حالت آفلاین و بدون نیاز به اینترنت مشاهده کنید، می‌توانید از بخش نشان‌داده‌شده در تصویر بالا (فلش ۲)، درس موردنظر را دانلود کنید و در هر زمان و مکانی به آن دسترسی داشته باشید.

روش مطالعه‌ی درس‌های تعاملی در اپلیکیشن زبان‌آموز

حالا بدون معطلی به سراغ روش مطالعه‌ی درس‌های جذاب اپلیکیشن برویم. در این بخش مثال‌هایی از تمرین‌های اپلیکیشن زبان‌آموز را (تمرین‌های منتخب از پکیج انگلیسی کامل، سطح B1، درس سوم) شرح می‌دهیم تا بیشتر با جنبه‌ی تعاملی آن آشنا شوید.

با انتخاب عنوان نخست درس مربوط به توصیف شهر، به اولین صفحه‌ی آموزشی هدایت می‌شوید که در اینجا آموزش با مرور صفت Lively به‌عنوان یک صفت پرکاربرد برای توصیف شهر آغاز شده است.

به‌محض باز شدن این صفحه گوینده‌ای بومی‌زبان، این صفت را با درست‌ترین تلفظ و لهجه‌ی ممکن می‌خواند.

اگر نیاز به شنیدن دوباره‌ی این لغت داشتید، باید بخش نشان‌داده‌شده در تصویر (فلش ۱) را انتخاب کنید و هر چند بار که خواستید این تلفظ را بشنوید.

در پایین عکس مرتبط با واژه، املای صحیح کلمه نوشته شده و بهتر است آن را به خاطر بسپارید. همچنین سعی کنید بین تصویر و کلمه ارتباط برقرار کنید و در ابتدا بدون چک کردن دیکشنری، مفهوم واژه را از این طریق دریابید.

اگر پس از این کار باز هم معنای واژه را متوجه نشدید، در همین صفحه روی کلمه‌ی Lively کلیک کنید تا در کادر باز شده مانند تصویر زیر معنای فارسی آن را مشاهده کنید.

با دنبال کردن فلش شماره ۲ در تصویر زیر و در کادر Example، یک مثال از صفت Lively در قالب جمله به‌همراه معنای فارسی می‌بینید. برای اینکه تلفظ دقیق جمله را از زبان یک بومیِ انگلیسی بشنوید گزینه‌ی آدمک آبی را انتخاب کنید.

پس از آشنایی با تلفظ، مثال و مفهوم کلمه، گزینه‌ی فهمیدم را انتخاب کنید تا به مرحله‌ی بعدی بروید تا با سؤالاتی که در مورد درس مطرح می‌شود، تمرین بیشتری انجام دهید.

بخش‌های مختلف آموزشی هر درس از همین روال پیروی می‌کنند؛ با شناخت آیتم‌هایی که در این قسمت به معرفی آن‌ها پرداختیم، می‌توانید به‌راحتی از پس آن‌ها بر بیایید.

پاسخگویی به انواع سؤالات تعاملی اپلیکیشن زبان‌آموز

پس از مطالعه‌ی هر بخش آموزشی باید به سؤالات و تمرین‌هایی که در ادامه نمایش داده می‌شوند پاسخ دهید. روش پاسخگویی به انواع سؤالاتی که در برنامه مطرح می‌شوند در این بخش مورد بررسی قرار می‌گیرد:

  • پاسخگویی به سؤالات جای خالی
  • پاسخگویی به سؤالات چندگزینه‌ای
  • پاسخگویی به سؤالات پیوندی
  • پاسخگویی به سؤالات به‌هم‌ریخته
  • پاسخگویی به سؤالات صحیح و غلط
  • پاسخگویی به سؤالات نوشتاری
  • پاسخگویی به سؤالات مکالمه و جمله‌سازی
  • پاسخگویی به سؤالات شنیداری
  • راهنمای پاسخگویی به سوالات
  • تکلیف پاسخ‌های درست و اشتباه به سؤالات
  • گزارش خطای هر سؤال
  • رد کردن برخی از درس‌ها در شرایط نامناسب

پاسخگویی به سؤالات جای خالی

در سؤالات مربوط به‌جای خالی معمولا یک جمله‌ی ناقص ارائه می‌شود و زبان‌آموز باید باتوجه‌به واژه‌ها و نکات گرامری آموزش داده شده در بخش‌های قبلی به آن پاسخ دهد. این سؤالات به دو شکل کلی مطرح می‌شود:

۱. سؤالات جای خالی و تکمیل با گزینه

۲. سؤالات جای خالی و تکمیل با دانش خود

تکمیل جای خالی با استفاده از چند گزینه

در این گونه سؤال‌ها باید با استفاده از گزینه‌های موجود، جای خالی را پر کنید.

  • مثلا در سؤال زیر دو جای خالی و چند گزینه‌ی مرتبط وجود دارد.
  • پس از انتخاب گزینه‌ی صحیح انگشت خود را روی آن نگه دارید و آن را به سمت جای خالی هدایت کنید.
  • اگر هم خواستید گزینه‌ی موردنظر را تغییر دهید، مجدد انگشت خود را روی آن کلمه نگه دارید. آن را به بخش پایینی بکشید و گزینه‌ی دیگری را انتخاب کنید.

پاسخ به سؤالات جای خالی با دانش خود

برای پاسخگویی به این سبک از سؤالات، باید باتوجه‌به آموزه‌های قبلی و در نظر گرفتن صورت کلی سؤال یک یا چند کلمه را در جای خالی قرار دهید. برای تکمیل این گونه سؤالات باید به نکات گرامری، املایی و مفهوم واژه‌ها دقت داشته باشید.

پاسخگویی به سؤالات چندگزینه‌ای

پاسخ به این سؤالات بسیار ساده است؛ تنها کافی است به سؤال مطرح‌شده دقت و از بین گزینه‌های موجود، مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

پاسخگویی به سؤالات پیوندی

برای پاسخ به این سؤالات باید یکی از گزینه‌های سمت چپ را به یکی از گزینه‌های سمت راست که از لحاظ مفهوم یا کاربرد به یکدیگر مربوط هستند، انتخاب کنید.

اگر مانند تصویر زیر این دو گزینه به رنگ سبز در آمدند، یعنی پاسخ شما صحیح است.

در غیر این صورت کلمات به‌رنگ قرمز در می‌آیند و با کلیک کردن روی گزینه‌ی «فهمیدم» می‌توانید مجددا برای پیدا کردن پاسخ صحیح اقدام کنید.

پاسخگویی به سؤالات کلمات به‌هم‌ریخته

این سؤالات هم نوعی از تمرین‌های شنیداری است که به درک بهتر گرامر و جایگاه قرارگیری لغات در یک جمله کمک می‌کند.

  • در ابتدا گوینده‌ی بومی‌زبان، یک جمله را می‌خواند و شما باید باتوجه‌به کلمات درهمی که در این بخش مشاهده می‌کنید، جمله‌ی درست را با نظم و ترتیب در جای خالی بنشانید.
  • درصورتی‌که نیاز به شنیدن مجدد صوت داشتید از طریق شکلک آدمک آبی، از برنامه بخواهید یک‌بار دیگر جمله را تکرار کند.
  • اگر هم از انتخاب و ترتیب کلمات پشیمان شدید، با فشردن انگشت خود آن‌ها را به سر جای اولیه خود برگردانید و یک‌بار دیگر آن‌ها را مرتب کنید.

پاسخگویی به سؤالات صحیح و غلط

در این سبک سؤالات که همه‌ی ما با آن آشنایی داریم یک سؤال با گزینه‌های صحیح یا غلط مطرح می‌شود که شما باید باتوجه‌به نکات یا کلماتی که تاکنون آموخته‌اید به آن پاسخ دهید.

با انتخاب گزینه‌ی موردنظر و فشردن کلمه‌ی «بررسی» در تصویر بالا، منتظر بازخورد اپلیکیشن نسبت به‌درستی یا نادرستی پاسخ خود بمانید و در کمتر از یک ثانیه نتیجه را مشاهده کنید.

پاسخگویی به سؤالات نوشتاری

برای بهبود مهارت نگارش و املا، تمرین‌هایی در هر درس وجود دارند که مطابق با آن‌ها باید در کادری خالی، جمله‌ای را به زبان انگلیسی بنویسید. سپس جمله‌ای که نوشتید از هر لحاظ مثل گرامر، انتخاب واژه‌های مناسب، املای تک‌تک واژه‌ها، ترتیب واژه‌ها و علائم نگارشی بررسی می‌شود.

پس از ارسال پاسخ نرم‌افزار بلافاصله نسبت به‌درستی یا نادرستی آن واکنش نشان می‌دهد. در صورت پاسخ اشتباه، این سؤال چند باری تکرار می‌شود تا بالاخره شکل نوشتاری تک‌تک اجزای جمله را درست تشخیص دهید.

لازم به ذکر است نرم‌افزار در بررسی پاسخ سؤالات نوشتاری بسیار حساس عمل می‌کند و در صورت بروز کوچک‌ترین اشتباه در املای واژه، ترتیب کلمات، شکل ساختاری جمله و... اخطار می‌دهد.

پاسخگویی به سؤالات مکالمه و جمله‌سازی

اپلیکیشن زبان‌آموز مجهز به تکنولوژی تشخیص گفتار است؛ در تمرینات جمله‌سازی و مکالمه می‌توانید از این ویژگی استفاده کنید تا اعتمادبه‌نفس خود را برای مکالمه افزایش دهید.

  • در این سؤالات معمولا یک جمله‌ی فارسی (مرتبط با یک موقعیت خاص و موضوع کلی درس) ارائه و از شما خواسته می‌شود تا آن را باتوجه‌به نکاتی که در آن درس آموخته‌اید، به زبان انگلیسی برگردانید و شروع به صحبت کنید.
  • برای این کار باید به برنامه‌ی زبان‌آموز دسترسی به میکروفون دستگاه خود را بدهید و با فشردن گزینه‌ی «شروع صحبت» در تصویر زیر، صدای خود را ضبط و ارسال کنید.
  • در انتها، برنامه کلام شما را از لحاظ تلفظ، گرامر، انتخاب و ترتیب واژه‌ها بررسی می‌کند و نسبت به‌درستی یا نادرستی پاسخ واکنش نشان می‌دهد.

  • درصورتی‌که مانند تصویر زیر با اخطار «صدات درست نمیاد» مواجه شدید، پس از انتخاب گزینه‌ی «دوباره» یک‌بار دیگر اقدام کنید.

پاسخگویی به سؤالات شنیداری

تمرین‌های شنیداری معمولا به‌صورت پخش صوت یا ویدیویی از مکالمه‌ی انگلیسی‌زبان‌ها ارائه می‌شود. سپس از محتوای پخش‌شده پرسشی (به‌صورت جای خالی یا سنجش میزان درک مطلب) مطرح می‌شود و زبان‌آموز موظف است درک شنیداری خود را به بوته‌ی آزمایش بگذارد.

بنابراین در ابتدای سؤالات شنیداری، پس از پخش فایل باید باتوجه‌به آنچه شنیده‌اید جای خالی را پر کنید. اگر هم سؤال چند گزینه مطرح شد باید گزینه‌ی مناسب را از بین گزینه‌ها انتخاب کنید.

این سؤالات با هدف افزایش درک مطلب و مهارت شنیداری طراحی شده است و در کنار این مهارت‌ها به بهبود تلفظ نیز کمک می‌شود.

راهنمای پاسخگویی به سوالات

در برخی از سوالات یک علامت لامپ (فلش ۱) در بالای صفحه دیده می‌شود که اگر روی آن کلیک کنید به محتوای درسی مربوطه (فلش ۲) دسترسی پیدا می‌کنید. با این کار می‌توانید یک بار دیگر نکات لازم را مرور و جواب صحیح را برای پاسخگویی به سوال پیدا کنید.

تکلیف پاسخ‌های درست و اشتباه به سؤالات

سؤالاتی که درست پاسخ می‌دهید که تکلیفشان تا حدود زیادی مشخص است؛ اما چه برای این گونه سؤالات و چه برای سؤالاتی که به آن‌ها پاسخ اشتباه می‌دهید، نکات زیر را در نظر بگیرید.

پاسخ صحیح و کارت آفرین

پس از انتخاب گزینه‌ی «بررسی»، اگر پاسخ صحیح را انتخاب کرده باشید، با پیامِ سبزی مانند پیام زیر مواجه می‌شوید.

با دریافت تیک سبز و جمله‌ی تشویقی، نفس راحتی می‌کشید و توضیحات بیشتر را در مورد سؤال طرح‌شده مطالعه می‌کنید. در بخش توضیحات نکات مهمی ارائه می‌شود که با مرور آن می‌توانید یک‌بار دیگر مطالب را در ذهن خود تداعی کنید و با خیال راحت به‌سراغ سؤالات بعدی بروید.

پاسخ غلط و درس گرفتن از اشتباهات

اگر پس از پاسخگویی و انتخاب گزینه‌ی «بررسی»، با جمله‌ی «اشتباه بود» مواجه شدید وقت آن است تا با مرور توضیحاتی که ارائه می‌شود یک‌بار دیگر به خود فرصت یادگیری دهید.

مثلا در پرسش زیر انتخاب گزینه‌ی history، برای این سؤال غلط بوده و گزینه‌ی صحیح historic به‌معنای «تاریخی» است. حالا با بررسی نکات ارائه‌شده در این بخش باید آن را به خاطر بسپارید و با انتخاب گزینه‌ی «فهمیدم» برای بخش بعدی آموزش آماده شوید.

تکرار مجدد برخی سؤالات

فراموش نکنید اگر به یک سوال پاسخ غلط بدهید، آن سوال در پایان آزمون مجددا به نمایش درمی‌آید تا دوباره به آن جواب بدهید. اگر پس از ۳ بار باز هم به یک پرسش پاسخ غلط بدهید، برنامه آن را رد می‌کند و می‌توانید در اسرع وقت به سراغ آن بیایید.

همچنین دقت کنید توضیحات ارائه‌شده در مورد سؤالاتی که به‌اشتباه پاسخ می‌دهید، حاوی نکات گرامری، واژگان و... است که از اهمیت زیادی برخوردار است؛ پس، از توجه به جزئیاتِ موجود در این توضیحات غفلت نورزید.

گزارش خطای هر سؤال

علامت پرچم سبز و کوچکی که در هر بخش وجود دارد، برای گزارش مشکلات احتمالی موجود در درس‌ها و سؤالات در نظر گرفته شده است. در صورت نیاز می‌توانید این گزینه را انتخاب و برای بررسی بیشتر، آن را به پشتیبانی اطلاع دهید.

پس از ارسال گزارش، کارشناس مربوطه مورد گزارش‌شده را بررسی می‌کند و نتیجه را به اطلاع کاربر می‌رساند تا وی نسبت به درستی یا نادرستی گزارش خود اطلاع پیدا کند.

چنانچه در این گزارش به موردی به‌درستی اشاره شده باشد، کارشناس در اولین فرصت به آن رسیدگی و آن را اصطلاح می‌کند. زبان‌آموزِ گزارشگر برای مشاهده‌ی تغییرات، باید دو ثانیه گزینه‌ی خروج از حساب کاربری (در بخش تنظیمات) را نگه دارد و پس از نمایش سوال زیر، گزینه‌ی «بله، پاک کن» را فشار دهد تا تغییرات انجام‌شده در تلفن همراه او اعمال شود.

دقت کنید که گزینه «ارسال گزارش» تنها برای گزارش خطا و مشکلات داخلی اپلیکیشن طراحی شده و نباید از آن برای رفع اشکال و پرسیدن سوالات درسی استفاده کرد. با استفاده‌ی به‌جا از این گزینه، امکان رسیدگی به اشکالات با سرعت بیشتری صورت می‌گیرد و کارشناسان قادرند به شکل بهینه‌تری به امور ضروری رسیدگی کنند!

رد کردن برخی درس‌ها در شرایط نامناسب

در سؤالاتی که نیاز به شنیدن صوت درس‌ها یا ضبط کردن صدای خود را دارید دو گزینه‌ی «نمیتونم گوش کنم» و «نمیتونم صحبت کنم» وجود دارد. با فعال کردن این گزینه‌ها به برنامه اعلام می‌کنید که در شرایط مناسبی برای صحبت کردن یا شنیدن محتوا نیستید.

با این اقدام، تمامی تمرین‌هایی که نیاز به شنیدن و ضبط مکالمه دارند تا انتهای درس رد می‌شوند. این قابلیت در مواقعی مناسب است که به دلایلی مثل شلوغی، امکان پاسخگویی به سؤالات را ندارید و به شما امکان می‌دهد تا بدون نگرانی درس را به انتها برسانید و در اسرع‌ وقت به سراغ آن‌ها بیایید.

جمع‌بندی روش‌های افزودن دنبال‌کنندگان

در بخش خانه و تنظیمات روش‌های دعوت از دوستان برای معرفی اپلیکیشن زبان‌آموز و شرکت در رقابت‌ها را توضیح دادیم. با استفاده از این روش می‌توانید با دوستانی که از قبل با آن‌ها در ارتباط هستید، به یادگیری بپردازید و در چالش‌های دوستانه شرکت کنید. در ادامه روش‌های دیگری را برای پیدا کردن دوستان معرفی می‌کنیم:

روش اول: با دنبال کردن فلش‌های زیر از (از سمت چپ به راست) می‌توانید در کادر جست‌وجو نام، نام کاربری یا ایمیل و شماره‌تلفن دوستانتان را جست‌وجو کنید. درصورتی‌که آن‌ها هم از برنامه استفاده کنند، می‌توانید آن‌ها را پیدا کرده و روی نام آن‌ها کلیک کنید.

پس از مراجعه به پروفایل کاربری آن‌ها با انتخاب گزینه‌ی «دنبال کردن» آن‌ها را به جمع دنبال‌شوندگان خود اضافه می‌کنید و آن‌ها هم در صورت تمایل شما را دنبال می‌کنند.

روش دوم؛ روش بعدی انتخاب دوستان از طریق لیگ‌های در حال برگزاری است؛ در این روش مطابق با فلش‌های موجود در تصویر زیر، ابتدا به صفحه‌ی لیگ مراجعه می‌کنید. سپس با مشاهده‌ی فهرست شرکت‌کنندگان، فرد موردنظر را انتخاب و روی نام او کلیک می‌کنید.

مثلا در این تصویر، فرشته رتبه‌ی بالاتری نسبت به نیلو دارد. نیلو که فکر می‌کند فرشته رقیب سرسختی برای اوست با کلیک روی نام فرشته به صفحه‌ی کاربری فرشته (مطابق با فلش ۳) مراجعه می‌کند.

با یک حساب سرانگشتی و زیر نظر گرفتن نمودار و آمار درسی، نیلو از انتخاب فرشته به‌عنوان رقیب مطمئن می‌شود و با انتخاب گزینه‌ی «دنبال کردن» به جمع یاران فرشته (فلش ۴) اضافه می‌شود.

روش سوم؛ در روش سوم کافی است با دنبال کردن مسیر زیر از بخش خانه و در قسمت پایین تقویم، فهرستی از دوستان پیشنهادی را مشاهده و در صورت تمایل آن‌ها را دنبال کنید.

نگاهی بر مزیت دوره‌های آموزشیِ اپلیکیشن زبان‌آموز

دوره‌های آموزشی در اپلیکیشن زبان‌آموز مزیت‌های بی‌شماری برای علاقه‌مندان به یادگیری انگلیسی دارند که در ادامه به برخی از این ویژگی‌ها اشاره می‌کنیم:

کاربردی و موقعیت‌محور بودن درس‌ها

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم انتخاب درس‌های هر دوره با دقت زیادی انجام شده و از ارائه‌ی درس‌های غیرضروری و کم‌کاربرد به‌شدت پرهیز شده است.

درس‌هایی که برای هر یک از سطوح زبان‌آموزی در نظر گرفته شده، موقعیت‌محور و کاربردی است؛ به‌گونه‌ای که زبان‌آموز پس از اتمام دوره‌ها امکان استفاده از دانش زبانی خود را در امور روزمره پیدا می‌کند.

تهیه‌شده توسط بومی‌زبان‌ها

دوره‌های اپلیکیشن زبان‌آموز شامل درس‌هایی است که توسط انگلیسی‌زبان‌ها طراحی شده است. این درس‌ها باتوجه‌به نیازسنجی کاربران فارسی‌زبان انتخاب شده‌اند و مدرسان و متخصصان تیم زبانشناس با بررسی دقیق هر دوره، توضیحات لازم را به زبان فارسی ارائه داده‌اند.

این درس‌ها در قالب متن، صوت، تصویر و ویدیو ارائه می‌شود؛ بنابراین زبان‌آموز با اشکال مختلف محتوای انگلیسی به شکلی اصیل و طبیعی آشنا می‌شود.

مختصر و کوتاه بودن درس‌ها

از دیگر ویژگی‌های درس‌های این برنامه، کوتاه بودن آن‌هاست؛ طوری‌ که هر یک از درس‌ها به چند بخش کوتاه تقسیم شده است. معمولا در کمتر از ۵ دقیقه می‌توان هر بخش را با کمک توضیحات، تمرین و فعالیت‌های خواسته‌شده یاد گرفت.

پس، اگر وقت آزاد کمی برای مطالعه دارید، نگرانی به خود راه ندهید و تنها در اوقات مرده مثل مدت‌زمان انتظار در مطب پزشک، صف انتظار و... به یادگیری بپردازید.

انعطاف‌پذیری دوره‌های آموزشی

همان‌طور که در بخش قبل اشاره کردیم، تیم زبانشناس با در نظر گرفتن ترجیحات و علایق زبان‌آموزان هر سطح، دوره‌های متنوع با سبک‌های متفاوت ارائه می‌دهد؛ بنابراین الزام و اجباری برای انتخاب یک دوره‌ی خاص وجود ندارد و زبان‌آموز می‌تواند روش‌های کتاب محور، تعاملی یا بازی‌گونه را برگزیند.

توضیحات فارسی

هر یک از درس‌های موجود در برنامه توضیحاتی دقیق و کافی را به زبان فارسی ارائه می‌دهد. این ویژگی برای افراد مبتدی کارایی بسیاری دارد. زیرا می‌توان با کلیک کردن روی گزینه‌ی انتهای هر بخش مثل گزینه‌ی «فهمیدم» پاسخ صحیح یا توضیحات بیشتر را به‌زبان فارسی مشاهده کرد.

تقویت تمامی مهارت‌ها

اپلیکیشن زبان‌آموز تمرین‌ها و درس‌هایی برای تقویت همه‌جانبه‌ی زبان انگلیسی در نظر گرفته است. این درس‌ها به‌شکل موازی و جامع به آموزش مباحث مختلف در قالب مثال‌ها و جملات متعدد می‌پردازد. درس‌های موجود در برنامه در قالب موضوعات زیر، تمامی نکات لازم را پوشش می‌دهند:

  • ساختارهای گرامری مهم برای ساخت جملات خوش‌ساختار
  • بررسی دقیق هر یک از اجزای جمله و نکات گرامری آن‌ها
  • واژگان پرکاربرد در مکالمات روزمره‌ی انگلیسی‌زبان‌ها
  • مکالمه‌های رایج در مورد موضوعات و موقعیت‌های واقعی
  • روش سؤال‌ و جواب در زبان انگلیسی
  • روش نوشتن جملات صحیح و آموزش املای صحیح واژه‌ها
  • خواندن و درک مطلب بهتر متون انگلیسی
  • درک شنیداری
  • فرهنگ زبانی، تفاوت‌های انگلیسی بریتیش و امریکن

تمرین‌های تعاملی و بازخورد فوری

جنبه‌ی تعاملی دوره‌های انتخاب‌شده در برنامه، یک سبک یادگیری اصولی و پویا را تداعی می‌کند. از طرفی برنامه بلافاصله پس از هر پاسخ، بازخوردی مبنی‌بر درست یا غلط بودن جواب می‌دهد تا فرد، دید بهتری از میزان یادگیری خود داشته باشد.

استفاده از تصاویر مرتبط

استفاده از تصویر مرتبط با هر درس هم موهبتی برای افرادی است که سبک یادگیری تصویری، به تثبیت بهتر مطالب در ذهنشان کمک می‌کند.

تفاوت اپلیکیشن زبانشناس و زبان‌آموز چیست؟

از اپلیکیشن زبان‌آموز بسیار گفتیم اما محال است خاطرات اپلیکیشن زبانشناس از یادمان برود؛ زیرا بسیاری از همراهان همیشگی مجموعه، برای اولین‌بار یادگیری سرگرم‌کننده‌ی زبان را با اپلیکیشن زبانشناس تجربه کرده‌اند.

بااین‌وجود چه از زبان‌آموزان جدید باشید و چه از زبان‌آموزان قدیمی شاید برایتان سؤال ایجاد شود که کدام برنامه برای یادگیری زبان بهتر است؟

قبل از پرداختن به این موضوع ذکر این نکته ضروری است که هر دو اپلیکیشن محصول یک تیم تخصصی است و اصل یادگیری از طریق سرگرمی در هر دو برنامه با جدیت دنبال می‌شود.

اما ازآنجاکه زبان‌آموزان ترجیحات متفاوتی برای یادگیری دارند، تیم زبانشناس دو برنامه‌ی یادگیری زبان را برای علاقه‌مندان به سبک‌های مختلف طراحی کرده است که در ادامه به بررسی تفاوت‌های هر یک از این دو برنامه می‌پردازیم:

  • مقایسه‌ی سطح دو اپلیکیشن

زبان‌آموز: دوره‌های انتخاب‌شده در اپلیکیشن زبان‌آموز برای تمامی افراد از صفر کیلومترها تا حرفه‌ای‌ترها مناسب است. کسانی که هیچ زمینه‌ای از زبان انگلیسی ندارند می‌توانند با این برنامه همراه شوند و خود را به سطح حرفه‌ای برسانند.

زبانشناس: این موضوع در مورد برنامه‌ی زبانشناس کمی متفاوت است؛ اگرچه دوره‌های آموزشی مخصوص زبان‌آموزان مبتدی‌تر هم در این اپلیکیشن وجود دارد؛ اما برای استفاده از اپلیکیشن زبانشناس بهتر است زبان‌آموز حداقل در سطح فرامبتدی باشد؛ زیرا بسیاری از منابع زبان‌اصلی این برنامه مثل فیلم، سریال، کتاب‌های داستانی نیازمند دانش حداقلی است.

  • مقایسه‌ی گروه سنی مناسب

زبانشناس: در اپلیکیشن زبانشناس از شیر مرغ تا جان آدمیزاد برای هر گروه سنی پیدا می‌شود و زبان‌آموزان کودک، نوجوان و بزرگسال می‌توانند عنوان موردعلاقه‌ی خود را در میان انواع فیلم، سریال، انیمیشن، پادکست و کتاب داستان انتخاب کنند.

زبان‌آموز: نوع دوره‌های آموزشی و فضای رقابتی اپلیکیشن زبان‌آموز به‌گونه‌ای است که می‌توان گفت ازاین‌حیث برای زبان‌آموزان نوجوان و بزرگسال هیجان‌انگیزتر است.

  • مقایسه‌ی منابع و دوره‌های آموزشی

زبانشناس: بخش کاوش اپلیکیشن زبانشناس اقیانوسی از محتوای انگلیسی‌زبان است و هر زبان‌آموز می‌تواند متناسب با هدف آموزشی، علاقه، موضوع و حتی لهجه‌ی موردنظر خود یک سبد مطالعاتی مخصوص برای خود انتخاب کند.

زبان‌آموز: با اینکه در اپلیکیشن زبان‌آموز انتخاب محتوا محدودیت بیشتری دارد؛ اما دوره‌های آموزشی ساختارمندتر هستند. بنابراین برنامه‌ریزی برای یادگیری از این روش و باتوجه‌به سطح‌بندی هر یک از دوره‌ها، ساده‌تر است.

مقایسه‌ی سبک یادگیری

زبانشناس: اپلیکیشن زبانشناس محتوامحور است و با پیاده‌سازی روش غوطه‌وری، منابع آموزشی بسیاری را (از اخبار و آهنگ تا فیلم و داستان) در اختیار کاربر قرار می‌دهد تا تمام روز با انگلیسی درگیر شود.

زبان‌آموز: اپلیکیشن زبان‌آموز تعاملی‌تر است و سبک پرسش‌وپاسخ را به کار می‌برد و تا زبان‌آموز مطلب آموزشی را یاد نگرفته دست از سر او بر نمی‌دارد. همچنین آزمون‌هایی که پس از هر درس مطرح می‌شود به زبان‌آموز کمک می‌کند تا هر بار روند پیشرفت خود را بهتر احساس کند و استفاده‌ی فعالانه از دانش زبانی را بیاموزد.

بالاخره زبانشناس یا زبان‌آموز؛ مسئله این است!

با تمامی این توضیحات و تفاوت‌هایی که از این دو برنامه شرح دادیم نمی‌توان آن‌ها را جدا از هم تلقی کرد زیرا مکمل یکدیگرند. چون:

در گام اول اپلیکیشن زبان‌آموز به شما امکان می‌دهد تا با استفاده از درس‌های منظم و ساختاریافته، به‌شکل پایه‌ای دانش زبانی خود را تقویت کنید.

در گام‌های بعدی هم اپلیکیشن زبانشناس یک بستر تمام‌عیار را فراهم می‌کند تا دانش زبانی خود را بالفعل درآورید و مصادیق هر نکته و واژه را در قالب محتوای زبان‌اصلی ببینید و تمرین کنید.

حال این که کدام برنامه بهتر است، انتخاب شماست زیرا باید باتوجه‌به شناختی که از این دو برنامه و سبک موردعلاقه‌تان برای یادگیری دارید، بهترین بستر را برای خود انتخاب کنید.

سخن آخر

در بخش‌های مختلف این مطلب به تمامی جزئیات اپلیکیشن زبان‌آموز پرداختیم. امیدواریم با مطالعه‌ی این مطلب پاسخ سؤالات خود را دریافت و تمامی اطلاعات لازم را در مورد نحوه‌ی استفاده از اپلیکیشن زبان‌آموز کسب کرده باشید. پیشنهاد می‌کنیم با وجود جو رقابتی و آموزنده‌ی این برنامه، همین حالا آستین‌ها را بالا بزنید و هرچه زودتر به مصاف حریفان خود بروید.

دیدگاهتان را بنویسید