در این مطلب میخواهیم به معرفی پادکستی بپردازیم که هم جنبهی سرگرمی دارد و هم جنبهی آموزشی! با دانلود پادکست Better at English میتوانید در مورد موضوعات جالب اطلاعات کسب کنید و پای صحبت انگلیسیزبانها بنشینید. در ادامه ویژگیهای این مجموعه را بیشتر بررسی میکنیم و لینک دانلود آن را بههمراه متن رونوشت در اختیارتان قرار میدهیم.
دانلود پادکست Better at English
اینکه چگونه متن رونوشت پادکست انگلیسی را پیدا کنیم؟ سؤالی است که پس از انتخاب یک مجموعه پادکست، ذهن زبانآموز را به خود مشغول میکند. خوشبختانه با مراجعه به وبسایت این مجموعه پادکست، علاوهبر دسترسی به اپیزودها میتوانید به متن رونوشت و توضیحاتی در مورد واژههای مهم دسترسی داشته باشید.
دانلود پادکست Better at English از وبسایت اصلی
دانلود متن رونوشت پادکست Better at English
دانلود پادکست Better at English از castbox
دانلود پادکست Better at English از podbean
زمانی که یک پادکست انگلیسی را برای یادگیری انتخاب میکنیم. پیش از شروع باید بدانیم چگونه باید یک پادکست را گوش کنیم؟ تا بیشترین نتیجه را بگیریم. زیرا دانستن این راهکارها و نکات میتواند تأثیر چشمگیری در بهبود مهارت شنیداری و سایر مهارتهای زبانی فرد داشته باشد.
موضوع پادکست Better at English چیست؟
مجموعه پادکست Better at English در سال ۲۰۰۶ و برای آشنایی غیر بومیها با زبان انگلیسی تهیه شده است و در آن بیش از هر چیز در مورد موضوعات رایج و زندگی روزمره صحبت میشود. طیف این موضوعات بسیار گسترده است و موضوعات جدی تا موضوعات خندهدار و حاشیهای را در بر میگیرد.
پادکستر این مجموعه، Lori L. Kozlowski است و بهطور هوشمندانهای در هر قسمت به یکی از جنبههای مهم زبان مثل گرامر، تلفظ و مفهوم واژهها، ترجمه، اصطلاحات، فرهنگ و حتی اصطلاحات خیابانی میپردازد. ارائهی مثالهای بیشتر توسط او به ملموستر شدن نکات و عمق یادگیری منجر میشود و این مجموعه به زبانآموزان، امکان آشنایی با فرهنگ و زبان واقعی انگلیسیزبانها را میدهد.
علاوهبر این موضوعات، در بخش نکات آموزشی در وبسایت Better at English، به نکات مهم و کاربردی در مورد یادگیری زبان انگلیسی پرداخته میشود که دانستن آنها میتواند فرایند زبانآموزی را تسهیل کند.
چنانچه به شنیدن پادکستهای انگلیسی با موضوعات متنوع علاقه دارید میتوانید در وبسایت زبانشناس عنوان موردنظر خود را دانلود کنید. زیرا در این مجموعه انواع پادکستهای انگلیسی روانشناسی، پادکستهای انگلیسی جنایی، پادکستهای انگلیسی انگیزشی، پادکستهای انگلیسی با موضوعات آشپزی، پادکستهای انگلیسی در مورد سفر، پادکستهای انگلیسی تجاری و... موجود است.
پادکست Better at English برای چه کسانی مناسب است؟
اغلب اپیزودهای این مجموعه شامل گفتوگوی دونفرهی میزبان و یک فرد انگلیسیزبان است و سرعت مکالمه در این مجموعه نرمال و مطابق با سرعت گفتار بومی زبانهاست؛ بنابراین زبانآموزان متوسط تا پیشرفته بهترین مخاطبان این مجموعه هستند و میتوانند با شنیدن آن، مهارت زبانی خود را برای موقعیتهای حرفهای و زندگی بهبود ببخشند.
نکتهی برجستهی این مجموعه، مصاحبهی میزبان برنامه با افرادی است که غیرانگلیسی هستند اما میتوانند بهخوبی به زبان انگلیسی صحبت کنند. شنیدن تجربیات این افراد و شناخت تفاوت لهجهی آنها میتواند بسیار سودمند باشد.
هر یک از اپیزودهای این پادکست کوتاه است و افراد پرمشغله میتوانند در حداقل زمانهای خالی خود آن را گوش دهند و نکات لازم را بیاموزند.
ازآنجاکه در پادکست Better at English سطح مکالمات چندان مبتدی نیست، موضوعات بهکاررفته در آن برای سطوح بالاتر مناسب است. پس بهتر است زبانآموزان پس از انتخاب یک پادکست مبتدی از میان بهترین پادکستهای آموزش زبان انگلیسی، دانش زبانی کافی را کسب کنند و سپس به سراغ این مجموعه بیایند.
کسانی هم که پیشزمینهای از زبان انگلیسی ندارند برای شروع میتوانند از پادکستهای انگلیسی مخصوص کودکان استفاده کنند و در فضایی شاد با اصول اولیه و لغات ابتدایی انگلیسی آشنا شوند.
پادکست Better at English برای تقویت چه مهارتی مناسب است؟
با دانلود پادکست Better at English در وهلهی اول میتوانید مهارت اسپیکینگ خود را به شکلی طبیعی تقویت کنید؛ زیرا در مکالمات دونفرهی این برنامه اصطلاحات و عبارتهای عامیانهی بسیاری به کار میرود. با شناخت این عبارات غیررسمی، درک مکالمهی بومیزبانها بهویژه آمریکاییها سادهتر شده و میتوانید به شکل مؤثری با آنها ارتباط برقرار کنید.
با شنیدن این مجموعه ضمن تقویت مهارت شنیداری، واژههای مرتبط و ساختارهای گرامری لازم را بارها مرور و تمرین میکنید و میتوانید دانش زبانی خود را به شکل فعالانهای ارتقا دهید.
لهجهی امریکنِ میزبانان این مجموعه نیز به شناخت بیشتر این لهجهی پرطرفدار و آشنایی با تلفظ آمریکایی کمک میکند. علاقهمندان به این لهجه میتوانند با شنیدن انواع پادکست انگلیسی به لهجهی امریکن، تلفظ و لهجهی خود را بهبود ببخشند.
پرداختن به تفاوتهای انگلیسی امریکن و انگلیسی بریتیش از بخشهای جذاب و شنیدنی این مجموعه است و شنیدن آن برای افرادی که بنا به دلایل گوناگون مایلاند لهجهی بریتیش را یاد بگیرند، بسیار مفید است. علاوهبراین، علاقهمندان میتوانند با دانلود پادکستهای انگلیسی به لهجهی بریتیش، به موضوعات مختلفی در این زمینه گوش کنند.
تسلط به زبان انگلیسی با زبانشناس
یکی از مدرنترین روشهای یادگیری زبان انگلیسی استفاده از وبسایتها و اپلیکیشنهای آموزشی است که به بهترین شکل ممکن زبانآموز را با محتوای انگلیسی درگیر میکنند. تیم تخصصی زبانشناس با در نظر گرفتن نیازهای آموزشی فارسیزبانان، برای این منظور دو برنامهی آموزشی منحصربهفرد و سرگرمکننده را به نامهای اپلیکیشن زبانشناس و اپلیکیشن زبانآموز طراحی کردهاند که در ادامه نگاهی داریم به این دو منبع آموزشی فوقالعاده:
اپلیکیشن زبانآموز چیست؟
در اپلیکیشن زبانآموز دورههای آموزشی ساختارمند و منظمی برای زبانآموزان مبتدی، فرامبتدی، متوسط، فرامتوسط و پیشرفته وجود دارد. این دورههای آموزشی برای تکتک مهارتهای زبانی ازجمله خواندن، نوشتن، شنیدن، مکالمه، تلفظ، گرامر و... درسها و آزمونهای تعاملی دارد.
زبانآموز با استفاده از این دروس موظف است به شکل فعالانهای از دانش زبانی خود استفاده کند تا پس از موفقیت در هر آزمون امتیاز کسب کند.
نکتهی جالبتر در مورد این برنامه چالشها و رقابتهایی است که به یادگیری، عمق و استمرار بیشتری میدهد. چالشهای ماهانه و روزانهای در این اپلیکیشن برگزار میشود که در کنار لیگهای هفتگی زبانآموزی غوغا میکند. زبانآموز برای پشت سر گذاشتن این چالشها و پیروزی در رقابتها باید تا میتواند زبان بخواند و امتیاز کسب کند.
اپلیکیشن زبانشناس چیست؟
اپلیکیشن زبانشناس اقیانوسی از منابع بینظیر آموزشی است که برای تمامی سطوح و مهارتهای لازم گزینهی مناسبی دارد. در این اپلیکیشن نیازی به یادگیری طوطیوار زبان نیست زیرا با غوطهورشدن در این منابع میتوان ضمن سرگرمشدن، زبان انگلیسی را بهراحتی یاد گرفت.
منابع موجود بر اساس سن، نوع مهارت آموزشی، سبک، لهجه و ژانر طبقهبندی شدهاند و شامل انواع فیلم، سریال، پادکست، انیمیشن، آهنگ، مستند، نمایش تلویزیونی، کتاب داستان، رمان، دوره آموزشی و... است. تنها کافی است هر زبانآموز باتوجهبه سطح فعلی و علاقهی خود یک سبد آموزشی مناسب داشته باشد و یادگیری را آغاز کند.
از سایر امکانات و ابزارهای برنامه زبانشناس میتوان به انواع دیکشنری، جعبه لایتنر هوشمند، تقویم آموزشی، نمودار پیشرفت تحصیلی، یادآور مطالعاتی، زنجیرهی یادگیری، امکان یادداشتبرداری، امکان پخش صوت گویندهی بومی و... اشاره کرد. ازآنجاکه اساس یادگیری با این نرمافزار یادگیری خودخوان است ممکن است در حین یادگیری اشکالات و سؤالاتی برای زبانآموز ایجاد شود.
تالار زبانشناس بستری پویا و جذاب برای رفع اشکال، تبادل تجربه، شرکت در چالشهای زبانآموزی و پیدا کردن پارتنر برای تمرین بیشتر زبان است. با دانلود اپلیکیشن زبانشناس و تهیهی اشتراک میتوانید به تمامی این امکانات و ابزارها دسترسی داشته باشید.
سخن آخر
شنیدن مجموعه پادکست Better at English، در برنامهی روزانه برای یادگیری زبان انگلیسی میتواند یک منبع آموزشی کمهزینه اما مفید باشد که سرعت رسیدن به تسلط را افرایش میدهد. امیدواریم با وجود این منبع بتوانید ارتباط دقیق و روانتری با انگلیسیزبانها برقرار کنید. به نظر شما شنیدن پادکستهای انگلیسی تا چه حد میتواند در بهبود مهارت مکالمه تأثیرگذار باشد؟