دانلود اپلیکیشن AnkiDroid Flashcards برای ویندوز، اندروید و آیفون

با اپلیکیشن آنکی روش‌های سنتی حفظ کردن زبان را دور بزنید و در زمان خود صرفه‌جویی کنید.

حفظ کردن یا بهتر بگوییم به‌خاطرسپردن اطلاعات به حافظه‌ی بلندمدت یکی از ملزومات یادگیری مطالب جدید است که در هر رشته‌ای به کار می‌آید. روش‌های علمی و ثابت شده‌ای برای این موضوع طراحی شده‌اند که بر اساس آن‌ها و مرور به‌موقع می‌توان دانسته‌ها را در حافظه تثبیت کرد. یکی از نرم‌افزارهای کارآمد و معروفی که با بهره‌گیری از این متدها محبوبیت زیادی در بین کاربران دارد، Anki است. در این مطلب می‌خواهیم به جزئیات بیشتری از این برنامه بپردازیم، پس با ما همراه باشید تا ضمن آشنایی بیشتر با مشخصات آن، لینک دانلود اپلیکیشن آنکی را دریافت کنید.

دانلود اپلیکیشن AnkiDroid Flashcards

پیش‌ازاین با معرفی اپلیکیشن‌های برتر جعبه لایتنر برای اندروید و آیفون، بهترین ابزارهای هوشمند برای تکرار و مرور مطالب درسی را معرفی کرده‌ایم. اپلیکیشن انکی که در ادامه بیشتر به آن می‌پردازیم هم یکی از بهترین روش‌ها برای یادگیری عمیق و ماندگار مطالب درسی است.

چه بخواهید از این برنامه در تلفن همراه استفاده کنید و چه بخواهید با استفاده از رایانه به یادگیری بپردازید با استفاده از لینک‌های زیر می‌توانید از این برنامه‌ی کاربردی استفاده کنید. لازم به ذکر است که اپلیکیشن آنکی دارای قابلیت همگام‌سازی است و پس از ساخت فلش‌کارت‌های شخصی می‌توانید از طریق سیستم‌عامل‌های مختلف به حساب کاربری خود دسترسی داشته باشید.

دانلود اپلیکیشن AnkiDroid Flashcards برای اندروید

دانلود اپلیکیشن AnkiDroid Flashcards برای آیفون

دانلود AnkiDroid Flashcards برای ویندوز

قطعا استفاده از اپلیکیشن آنکی یکی از بهترین روش‌های حفظ لغات انگلیسی است و مدرسان زبان با کمک این برنامه و به‌کارگیری راهکارهای تدریس vocabulary با بیشترین بازدهی می‌توانند به بهترین شکل به آموزش مفهوم واژه‌ها و عبارت‌های انگلیسی بپردازند.

اپلیکیشن Anki چیست؟

مغز انسان اطلاعات را به‌صورت خطی و پشت‌سرهم ذخیره می‌کند و برای سازماندهی اطلاعات دریافتی نیاز به استفاده از روش‌ها و ابزارهای مفیدی مثل آنکی یا جعبه لایتنر دارد. نام اپلیکیشن Anki برگرفته از واژه‌ای ژاپنی به‌معنای به‌خاطر‌سپردن است و عملکرد این برنامه دقیقا با نام آن هماهنگی دارد.

نرم‌افزار آنکی یا آنکی‌دروید با در نظر گرفتن منحنی فراموشی و با استفاده از فلش کارت‌ها و الگوریتم تکرار هوشمند به افراد امکان می‌دهد تا مطالب را به حافظه‌ی بلندمدت خود بسپارند. برای این منظور از تکنیک تکرار با فاصله‌ی زمانی مشخص استفاده می‌کند تا یک‌بار برای همیشه مطلب در ذهن ماندگار شود.

در کنار استفاده از این برنامه می‌توان از نرم‌افزارهای آموزش املای کلمات انگلیسی به بزرگسالان و برنامه‌های آموزش املای انگلیسی به کودکان از طریق بازی، ضمن آشنایی با مفاهیم و معانی هر واژه، با شکل صحیح نوشتار هر واژه نیز آشنا شد.

اپلیکیشن Anki برای چه کسانی مناسب است؟

اپلیکیشن آنکی برای تمامی کسانی که نیاز به یادگیری، مرور و سازماندهی اطلاعات و معلومات شخصی دارند مفید است.

  • دانش‌آموزان و دانشجویان که باید در مدت مشخصی اطلاعات زیادی را در ذهن خود جای دهند، با این برنامه به مقصود خود می‌رسند. این اپلیکیشن برای یادگیری دروس حفظی مثل تاریخ، جغرافیا، فرمول‌های علمی، آکوردهای موسیقی، شعرخوانی و ادبیات و... کارایی بسیاری دارد.
  • شرکت‌کنندگان دوره‌های آموزشی و افرادی که به‌صورت خودخوان در حال یادگیری مطالب جدید هستند، قادرند با استفاده از این برنامه روند یادگیری را تسهیل کنند. مثلا ضمن به‌کارگیری راهکارهای یادگیری زبان انگلیسی در منزل، از اپلیکیشن آنکی می‌توان به‌عنوان یک ابزار کمکی و مکمل در مسیر خودخوان زبان استفاده کرد.
  • مثلا داوطلبان شرکت در آزمون‌های مختلف مثل آزمون آیلتس که قصد دارند در مدت‌زمان کوتاهی مطالب و نکات مهم را جمع‌بندی و مرور کنند، با استفاده از این برنامه می‌توانند به‌صورت بهینه‌تری از وقت خود برای یادگیری استفاده کنند.
  • افرادی که به‌دلیل مشغله و شلوغی ذهن از فراموش کردن زودهنگام مطالب جدید به ستوه آمده‌اند نیز با استفاده از این برنامه، یک راه‌حل مطمئن و اصولی برای یادگیری پیش روی خود دارند.

ویژگی‌های بارز اپلیکیشن Anki چیست؟

  • برنامه‌ی AnkiDroid Flashcards به‌عنوان یک ابزار قدرتمند برای ساخت فلش‌کارت، یکی از بهترین برنامه‌های به‌خاطرسپاری لغات است که به‌صورت رایگان در اختیار کاربران اندروید و رایانه قرار دارد. توسعه‌دهندگان این برنامه یعنی Anki و AnkiWeb از سال ۲۰۱۰ این برنامه را تهیه کرده‌اند و در دسترس قرار داده‌اند.
  • برای ساخت محتوای هر فلش‌کارت در برنامه‌ی آنکی محدودیتی وجود ندارد و شما می‌توانید علاوه‌بر متن نوشتاری به هر کارت، صدا و تصویر اضافه کنید. این ویژگی برای یادگیری زبان از آن‌جایی اهمیت بیشتری می‌یابد که با استفاده از این قابلیت می‌توان تلفظ و ریز نکات بیشتری را به محتوای فلش‌کارت‌ها افزود.

  • انعطاف‌پذیری این برنامه و کاربرپسند بودن از جمله ویژگی‌های برجسته‌ای است که به کارایی بهتر آن کمک زیادی کرده است. زیرا این نرم‌افزار از جهات مختلف قابل‌تنظیم است و هر فرد بر اساس ترجیحات و سبک یادگیری خود می‌تواند روند یادگیری را شخصی‌سازی کند.
  • این نرم‌افزار ازجمله برنامه‌های open source یا متن باز است و در عین انعطاف‌پذیری، امنیت بالایی در حفظ اطلاعات شخصی هر کاربر دارد.
  • در اپلیکیشن آنکی دو راه برای مرور وجود دارد؛ راه اول این است که خودتان با استفاده از مطالبی که در حال یادگیری هستید، فلش‌کارت بسازید و در صورت تمایل آن را با دیگران به اشتراک بگذارید و راه دوم این است که از فلش کارت‌های موضوعی و رایگانی که در برنامه وجود دارد استفاده کنید.
  • فلش‌کارت‌های دسته‌ی دوم بیش از ۶ هزار مورد را در بر می‌گیرد و طیف گسترده‌ای از موضوعات مختلف مثل علوم و زبان‌های گوناگون است که توسط دیگر کاربران تولید و به اشتراک گذاشته شده است. برای این که از میان این فلش‌کارت‌ها باکیفیت‌ترین آن‌ها انتخاب کنید، بهتر است به امتیاز و تعداد ستاره‌ها توجه کنید. زمانی که بسته‌ی موردنظر خود را انتخاب کردید می‌توانید آن را باتوجه‌به آموخته‌های جدید خود تکمیل‌تر کنید. استفاده از فلش کارت‌های آماده برای افراد پرمشغله و کاربران مبتدی بسیار مفید است.
  • علاوه‌بر زمان‌های مرور از پیش تعیین شده، در اپلیکیشن آنکی می‌توانید تنظیمات مختلفی را برای زمان مرور مطالب در نظر بگیرید و نکات مهم را در اولویت قرار دهید.
  • این برنامه دارای قابلیت پشتیبان‌گیری از محتوای تولید شده است؛ بنابراین با استفاده از این قابلیت دیگر نگران از دست رفتن اطلاعات ذخیره‌شده نخواهید بود.
  • با نمایش آمارها و ویجت‌های پیشرفت تحصیلی در آنکی می‌توانید نسبت به روند یادگیری خود دید بهتری داشته باشید.
  • قابلیت ادغام متن و گفتار، تغییر فونت، امکانات مربوط به شخصی‌سازی برنامه و حالت شب از دیگر ویژگی‌های این برنامه است.

روش ساخت فلش‌کارت در اپلیکیشن آنکی

نصب این برنامه فرایند ساده‌ای دارد و با استفاده از لینک‌های قرار داده شده در بخش‌های قبلی به‌راحتی قابل‌انجام است. همان‌طور که اشاره کردیم این برنامه قابلیت‌ها و امکانات بسیاری دارد که توضیح تمامی آن‌ها از حوصله‌ی این مطلب خارج است. برای آشنایی بیشتر با این امکانات می‌توانید اطلاعات بیشتری را جست‌وجو کنید. در این بخش مختصری از روش ساخت فلش‌کارت بیسیک و مرور زمان‌بندی‌شده در این برنامه را بررسی می‌کنیم.

  • پس از ورود به محیط برنامه در قسمت راست و پایینی صفحه با فشردن گزینه‌ی (+) و انتخاب Create Deck فرایند ساخت فلش‌کارت‌های شخصی شما آغاز می‌شود. در ابتدا باید در کادر باز شده، نام مجموعه فلش‌کارتی که در حال ساخت آن هستید را انتخاب کنید.
  • سپس با صفحه‌ی زیر مواجه می‌شوید؛ در کادر Front که در واقع بخش رویی فلش کارت است باید سؤال، نکته یا واژه‌ی در حال یادگیری را بنویسید و در کادر Back پاسخ یا نکته‌ی مربوط به کارت را بنویسید. با استفاده از آیکون سنجاق نیز می‌توان فایل‌های صوتی، تصویر و... را به کارت مربوطه اضافه کرد.

  • پس از پر کردن کادرها و تکمیل اطلاعات هر فلش‌کارت، با کلیک کردن روی تیک، کارت موردنظر ساخته می‌شود. زمانی که برای مرور روی کارت کلیک می‌کنید، با تصویری مانند تصویر زیر مواجه می‌شوید. مثلا با دیدن واژه‌ی زیر باید بتوانید معنا یا نکته‌ی یادداشت شده در بخش پشتی فلش کارت را به خاطر بیاورید و سپس گزینه‌ی نمایش پاسخ را فشار دهید.

  • حالا باتوجه‌به گزینه‌هایی که در انتهای صفحه‌ی نمایش وجود دارد و میزان نیاز خود به‌مرور و یادآوری تصمیم بگیرید و بهترین گزینه را انتخاب کنید. مثلا با انتخاب گزینه‌ی Again، کلمه پس از یک دقیقه و گزینه‌ی Hard پس از ۶ دقیقه برای یادآوری مجدد در دسترس قرار می‌گیرد (این گزینه‌ها برای زمانی است که پس از مشاهده‌ی کارت به‌سختی می‌توانید محتوا و جواب صحیح را به خاطر آورید).

با انتخاب گزینه‌ی Good، این مدت‌زمان به ۱۰ دقیقه افزایش می‌یابد و با انتخاب گزینه‌ی آسان یا Easy کارت پس از ۴ روز مجددا به نمایش در می‌آید. این گزینه زمانی باید مورداستفاده قرار بگیرد که در اثر مرورهای پیوسته، مطلب به‌خوبی در ذهن ذخیره شده است.

لازم به یادآوری است هر یک از این کارت‌ها، پس از انتخاب زمان یادآوری ناپدید می‌شوند و در زمان مقرر برای یادآوری نمایش داده می‌شوند.

چند توصیه‌ی مهم برای استفاده از اپلیکیشن آنکی‌دروید

در انتها بهتر است چند توصیه برای استفاده‌ی بهتر از این نرم‌افزار را به کار بگیرید:

  • اگر زمان کافی برای ساخت فلش‌کارت ندارید، با استفاده از گزینه‌ی Get Shared از فلش‌کارت‌های آماده‌ی موجود در نرم‌افزار استفاده کنید و ضمن صرفه‌جویی در زمان، از یادگیری عقب نمانید.
  • سعی کنید مرور منظم کارت‌ها را در برنامه‌ریزی روزانه‌ی یادگیری زبان قرار دهید تا پس از مدتی با حجم انبوهی از کارت‌های مطالعه‌نشده مواجه نشوید.
  • از شلوغ کردن بیش‌ازحد بسته‌های فلش‌کارت خودداری کنید و کارت‌ها را بر اساس اولویت‌ها و نکات مهم ایجاد کنید.
  • سعی کنید لغات و نکات گرامری را به‌همراه تلفظ صحیح و مثال‌های متعدد انگلیسی ذخیره کنید و هر زمان که نکته‌ی مهمی یاد گرفتید، با استفاده از گزینه‌ی ویرایش، مطلب جدید را به آن اضافه کنید.
  • در دسته‌بندی منظم کارت‌ها دقت کافی را به خرج دهید تا در درازمدت برای مرور و پیدا کردن مطالب موردنظر دچار مشکل نشوید.
  • چنانچه تمایل دارید با استفاده از گزینه‌ی Import File فلش کارت‌های خود را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
  • سعی کنید هرازگاهی یک نسخه‌ی پشتیبان از اطلاعات خود دریافت کنید تا در صورت بروز هر حادثه‌ای، اطلاعات شما قابل‌دسترسی باشد.

برای آشنایی بیشتر با تلفظ صحیح لغات، نیز می‌توان از نرم‌افزارهای تشخیص تلفظ و استرس کلمات انگلیسی نیز استفاده کرد و نیز با بهره‌گیری از روش یادگیری لغات انگلیسی که زبانتان را متحول می‌کند، بهترین گام را در یادگیری عمیق واژه‌ها به کار گرفت.

اپلیکیشن زبانشناس و جعبه لایتنر هوشمند

در این مطلب از مزایای اپلیکیشن آنکی بسیار گفتیم، در کنار این مزایا نمی‌توان از وقت‌گیر بودن فرایند ساخت فلش‌کارت‌های شخصی به‌راحتی چشم‌پوشی کرد. برای رفع چنین چالشی می‌توان از اپلیکیشن‌های آموزش زبان انگلیسی مثل زبانشناس استفاده کرد که با بهره‌گیری از جعبه لایتنر هوشمند، زحمت ساخت فلش‌کارت را به حداقل رسانده است.

در این نرم‌افزار تنها با کلیک روی یک لغت می‌توانید آن را به جعبه لایتنر زبانشناس بفرستید تا در فواصل زمانی منظم برای یادآوری، نمایش داده شود. البته این ابزار تنها یکی از امکانات فوق‌العاده‌ی اپلیکیشن زبانشناس است. از دیگر امکانات این برنامه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انواع فیلم، سریال، انیمیشن، کتاب، موسیقی، پادکست، مستند و... در ژانرهای مختلف که برای سطوح مبتدی تا پیشرفته در دسترس‌اند و هر یک بر اساس لهجه (بریتیش و امریکن)، موضوع، نوع مهارت آموزشی (خواندن، نوشتن، مکالمه، شنیدار، تلفظ، گرامر، واژگان و...) و نیز گروه سنی کودک تا بزرگسال دسته‌بندی شده‌اند.
  • امکان پخش صوت گوینده‌ی بومی و نمایش متن انگلیسی تمامی منابع
  • ترجمه‌ی فارسی منابع سطح‌بندی‌شده
  • ابزارهای انگیزه‌بخش مثل زنجیره زبانشناس و جوجه جغد زبانشناس
  • دسترسی به دیکشنری‌های دوزبانه و انگلیسی به انگلیسی
  • نمودارهای پیشرفت تحصیلی و تقویم آموزشی
  • یادآور مطالعات روزانه و امکان تنظیم برنامه‌ی روزانه بر اساس زمان آزاد
  • تالار زبانشناس برای برقراری ارتباط با یک جامعه‌ی زبان‌آموزی پویا جهت پرسش‌وپاسخ، تبادل نظر، رفع اشکال، شرکت در چالش‌های زبان‌آموزی و پیدا کردن پارتنر هم‌سطح

دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای آیفون و اندروید

زبان‌آموز و بازی برای یادگیری زبان انگلیسی

اگر دوست دارید به لغات انگلیسی، گرامر، نوشتن، مکالمه و سایر مهارت‌های زبانی مسلط شوید، می‌توانید با استفاده از رقابت و کسب امتیاز در اپلیکیشن زبان‌آموز به هدف خود برسید. این برنامه با طراحی فضایی تعاملی و رقابت‌گونه، چالش‌ها و لیگ‌های جالبی را برای علاقه‌مندان به این سبک یادگیری فراهم کرده است.

پس از دانلود اپلیکیشن زبان‌آموز و تعیین سطح، درس‌هایی متناسب با سطح فعلی زبان‌آموز نمایش داده می‌شود که با مطالعه‌ی هر بخش در زمینه‌ی تمامی مهارت‌ها اطلاعات زیادی ارائه می‌شود. در پایان هر درس آزمونی برای ارزیابی طرح می‌شود و زبان‌آموز با هر بار مطالعه امتیاز مشخصی را کسب می‌کند و در رقابت با سایر زبان‌آموزان قرار می‌گیرد.

لیگ‌های هفتگی در این برنامه به‌گونه‌ای است که افرادی که بیشترین امتیاز را دارند به‌دور بعد صعود می‌کنند و این روند را تا رسیدن به تسلط ادامه می‌دهند.

سخن آخر

با اپلیکیشن آنکی دیگر نگران فراموشی لغات و نکات گرامری نباشید. کافی است زمانی را برای ساخت فلش‌کارت‌ها صرف کنید و بعد از آن تنها در اوقات مرده مثل صف انتظار، ترافیک و... به یادگیری زبان بپردازید. امیدواریم با مطالعه‌ی این مطلب اطلاعات لازم را در مورد اپلیکیشن آنکی دریافت کرده باشید. حالا شما بگویید کدام یک از روش‌ها و تکنیک‌های یادگیری لغات و نکات مربوط به زبان انگلیسی برای شما مفید بوده است؟