صفر تا صد رایتینگ تافل برای گرفتن نمره کامل + ویدئو

چگونه در آزمون رایتیگ تافل نمره بالایی بگیریم؟ راز موفقیت در آزمون رایتینگ تافل چیست؟ با ما همراه باشید تا به پاسخ سوالاتتان برسید!

52f6ddb76ca7068dcd09f50e68cffe4e.jpeg
رضا زکی زاده
۱۹ روز پیش آپدیت شد 
1580129767_toefl-768x384.png

اگر به فکر مهاجرت یا تحصیل در کشورهای دیگر افتاده باشید حتما اسم تافل، یکی از مشهورترین و معتبرترین امتحان‌های زبان را شنیده‌اید. برای تحصیل، کار و یا زندگی در کشورهای دیگر به خصوص کشورهای انگلیسی زبان شما نیاز به مدرک زبان دارید. مدرکی که سطح زبان انگلیسی شما را نشان دهد. تصحیح رایتینگ تافل روش خاصی دارد که باید درباره آن بدانید تا بتوانید در آزمون رایتینگ تافل موفق شوید که ما در این مقاله به این موضوع می‌پردازیم.

تافل (TOEFL) یکی از بهترین مدرک‌های زبان بوده که در سراسر جهان مورد قبول اکثر دانشگاه‌ها و مراکز متفاوت است. این آزمون ابتدا در سال 1965 توسط سرویس آزمون آموزشی (Educational Testing Service) ایجاد شد. این سرویس، در واقع یک سازمان خصوصی و غیر انتفاعی است که تحقیقات آموزش را با تاکید بر امتحان و آزمون انجام می‌دهد.

در گذشته، 30 مرکز خصوصی و غیرخصوصی با برگزاری این تست، به سنجش دانش‌آموزانی می‌پرداختند که انگلیسی، زبان دوم آن‌ها بود. در ابتدا آزمون تافل روی برگه کاغذی انجام می‌شد اما بعدها آزمون به صورت کامپیوتری شد و از سال 2005 تا کنون به صورت اینترنتی انجام می‌شود که به آن TOEFL iBT می‌گویند.

· اگر می‌خواهید بدانید که TOEFL مخفف چه عبارتی است بهتر است سری به مقاله مخفف کلمات انگلیسی بزنید تا علاوه بر دانستن معنای حروف اختصاری تافل، با بیش از 120 مخفف پرکاربرد انگلیسی دیگر نیز آشنا شوید.

در شرایط پاندمی کرونا، قسمت جدید و جالبی هم به این آزمون اضافه شده که به شما اجازه می‌دهد تابه جای رفتن به مراکز مورد تایید، آزمون را در خانه برگزار کنید. به این بخش TOEFL Home Edition می‌گویند. البته در صورتی که بخواهید به این شکل آزمون بدهید باید تجهیزات لازم برای مراقب انسانی از راه دور را داشته باشید.

جزئیات آزمون تافل

آزمون تافل مهارت شما را در چهار بخش خواندن (reading)، شنیدن (listening)، صحبت کردن (speaking) و نوشتن(writing) می‌سنجد. لازم است در هر کدام از این بخش‌ها به اندازه‌ی کافی مهارت داشته باشید تا بتوانید نمره مورد نیازتان را کسب کنید. پس برای کسب مهارت کافی و قبولی در آزمون تافل باید با هر بخش، جداگانه سر و کله بزنید. اکثر اوقات، برای آن‌که در آزمون موفق شوید؛ به کمک افراد متخصص، کتاب یا سایر روش‌های موجود نیاز دارید تا بتوانید تکنیک‌های ضروری برای قبولی در آزمون را کسب کنید.

RS7522_ThinkstockPhotos-622015126-hig_2-1024x683.jpg

RS7522_ThinkstockPhotos-622015126-hig_2-1024x683.jpg

هر بخش از مهارت‌های چهارگانه آزمون، 30 نمره دارد. در بخش خواندن (Reading) و شنیدن (listening) تنها یک پاسخ صحیح برای هر جواب وجود دارد. به همین دلیل، این دو بخش به شکل خودکار تصحیح و نمره‌دهی می‌شوند. جواب‌های بخش صحبت کردن (Speaking) و نوشتن (Writing) ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و هیچ پاسخ ثابت و یک‌سانی برای این بخش‌ها وجود نداشته باشد. به همین دلیل، این دو بخش توسط افراد مسئول تصحیح می‌شوند. برای بسیاری از افراد همین امر استرس‌زاست. قطعا با تمرین و تکرار، همه چیز مرتب خواهد شد. تصحیح رایتینگ تافل چیزی نیست که شما را بترساند.

کل آزمون در طی 3 ساعت برگزار می‌شود و بین آن 10 دقیقه وقت استراحت وجود دارد. یکی از مشکلاتی که آزمون تافل دارد این است که نمره آن تنها برای مدت دو سال اعتبار دارد. از این‌رو، بیش‌تر برای افرادی مناسب است که هدف‌شان از قبولی در آزمون تافل، مهاجرت، کار و یا ادامه تحصیل در دیگر کشورهاست.

در سال‌های اخیر، یک ویژگی بسیار عالی که می‌تواند ناجی شما باشد، به آزمون تافل اضافه شده است. این ویژگی به شما اجازه می‌دهد که بتوانید چندین بار آزمون بدهید و در نهایت بالاترین نمره شما در هر بخش به‌عنوان نمره نهایی‌تان در نظر گرفته شود. بنابراین، اگر برای مثال تنها در رایتینگ تافل نمره کمی آورده‌اید می‌توانید در آزمون بعدی تمرکز خود را بیش‌تر بر این بخش بگذارید. بهتر است قبل از هرچیز درباره تصحیح رایتینگ تافل بیشتر بدانید تا این دانش کمک حال‌تان باشد.

البته اگر قصد شما پذیرش در دانشگاه خاصی هست، یادتان باشد قبل از شرکت در آزمون تافل، حتما از دانشگاه یا مرجعی که مدرک را برای آن می‌خواهید پرس‌وجو کنید. ممکن است دانشگاه‌های متفاوت قوانین خاصی در این خصوص داشته باشند و شما نیاز دارید جزئیات را از آن‌ها بپرسید. حتی باید این را در نظر بگیرید که ممکن است مدرک تافل برای آن‌ها مورد قبول نباشد.

راستی اگر می‌خواهید با بهترین منابع آزمون تافل آشنا شوید توصیه می‌کنیم مقاله منابع تافل زبانشناس را بخوانید.

نمره مناسب رایتینگ تافل چیست؟

حالا که درباره کلیات آزمون تافل صحبت کردیم ممکن است این سوال به ذهن شما رسیده باشد که چه نمره تافلی به قدر کافی خوب است؟ البته استانداردهای هر موسسه و دانشگاهی ممکن است متفاوت از دیگری باشد. اکثر دانشگاه‌های سطح بالا، نمره 100 را نمره قبولی در نظر می‌گیرند؛ اما گاهی پیش می‌آید که کالج یا موسسه‌ای نمره‌70 را هم قبول کند. در ضمن، احتمالا برای نمره در هر بخش(مثلا رایتینگ تافل) هم حد نصابی وجود دارد.

1580129767_toefl-768x384.png

1580129767_toefl-768x384.png

البته گاهی می‌توانید از یک دانشگاه پذیرش مشروط بگیرید. یعنی با نمره کم‌تر وارد دانشگاه یا موسسه مورد نظر بشوید و قبل از شروع واحدهای درسی اصلی، مدتی زبان انگلیسی بخوانید تا برای ورود به کلاس درس آماده باشید. حتی در این شرایط هم باید سطح زبان شما از یک حداقلی بیش‌تر باشد تا بتوانید موفق شوید.

رایتینگ تافل

خوب نوشتن سخت است. برای بسیاری از غیر انگلیسی‌زبانان سخت‌ترین قسمت آزمون، بخش رایتینگ تافل است. خوب نوشتن نیاز به مهارت‌های بسیاری دارد. داشتن دایره لغات گسترده، استفاده از جملات با ساختارهای متفاوت و به طور کل ایجاد یک ساختار منظم و مناسب برای متن از مهارت‌هایی است که شرکت‌کنندگان در آزمون تافل به آن نیاز دارند. در ضمن باید بدانید هنگام تصحیح رایتینگ تافل به چه نکاتی توجه می‌شود.

رایتینگ تافل، آخرین بخش از این آزمون است. برای نوشتن دو متن در آزمون تافل 50 دقیقه وقت دارید. در این بخش دو متن توسط شرکت‌کننده‌ها نوشته می‌شود: متن یکپارچه (integrated) و متن مستقل (independent). برای بخش اول 20 دقیقه و برای بخش دوم 30 دقیقه زمان خواهید داشت. در تصحیح رایتینگ تافل برای هر بخش نکات متفاوتی مد نظر است.

در بخش رایتینگ تافل سعی کنید نوشته‌های خود را با یک مقدمه کوتاه آغاز کنید و پس از آن به اصل موضوع بپردازید و در نهایت با نتیجه‌گیری به اتمام برسانید تا ساختار یک مقاله حرفه‌ای را حفظ کرده باشید.

راستی اگر می‌خواهید در آزمون آیلتس هم شرکت کنید، توصیه می‌کنیم مقاله رایتینگ آیلتس زبانشناس را نیز از دست ندهید.

بخش اول (integrated) رایتینگ تافل

تصویری از برگه کاهی که به انگلیسی روی آن نوشته شده و دو عدد مداد و د و یک پاک‌کن قدیمی

بخش اول رایتینگ تافل شامل شنیدن (listening) و خواندن (reading) است. یعنی در بخش اول رایتینگ تافل متنی در اختیار شما قرار می‌گیرد. سه دقیقه فرصت دارید تا متن را بخوانید. البته متن تا انتهای زمان رایتینگ در دسترس است و می‌توانید به آن نگاه کنید. این متن معمولا شامل چهار پاراگراف است که در پاراگراف اول یک ادعا یا فرضیه به شما ارائه می‌شود و در سه پاراگراف بعدی دلایل مختلفی برای اثبات آن ادعا در اختیار شما قرار می‌گیرد. بعد از آن، یک فایل صوتی دو دقیقه‌ای درباره همان موضوع برای شما پخش می‌شود که برخی دیگر از استدلال‌ها و دلایل را بیان می‌کند. توجه داشته باشید که فایل تنها یک بار پخش می‌شود و امکان پخش مجدد آن نیست. به همین دلیل بهتر است در هنگام گوش دادن به آن، نت‌برداری کنید. پس از آن، 20 دقیقه فرصت دارید که تمام مطالبی که گفته شده را در متنی 150 الی 225 کلمه‌ای بنویسید. متنی که می‌نویسید شامل ارزیابی شما از ارتباط بین مطالب و بیان نکات اصلی که در فایل صوتی و متن بوده است؛ می‌شود. برای تمرین و آمادگی بیش‌تر در حین آزمون رایتینگ تافل می‌توانید نمونه سوال‌های دوره‌های قبل را پیدا کرده و بارها و بارها تمرین کنید. برای رد کردن این مرحله و گرفتن نمره خوب و قابل قبول باید موارد زیر را رعایت کنید:

  • لازم است برای بیان استدلال در رایتینگ تافل، مدام به مطالب موجود در متن و فایل صوتی اشاره کنید. بخش مهمی از نمره شما در هنگام تصحیح رایتینگ تافل مربوط به میزان درک‌تان از متن و فایل صوتی است.
  • هرگز مطالب گفته شده را عینا و واژه به واژه تکرار نکنید. سعی کنید مطالب اصلی و مهم را به بیان دیگر و با واژگان خودتان بنویسید. با این روش، مهارت زبان انگلیسی خود را در بخش رایتینگ تافل نشان خواهید داد.
  • بخش مهم دیگری از نمره رایتینگ تافل به این اختصاص دارد که بتوانید اطلاعات مربوط به متن را از اطلاعات فایل صوتی تفکیک کنید. سعی کنید ارتباط بین آن‌ها را ارزیابی کرده و تفاوت‌هایی که بین متن ارائه شده و فایل صوتی وجود دارد را در نوشته خود منعکس کنید.
  • هنگام پخش فایل صوتی به خوبی نُت‌برداری کنید. شما این شانس را ندارید که فایل را دوباره گوش کنید. پس نکات مهم را یادداشت کنید تا در حین نوشتن رایتینگ تافل، آن‌ها را فراموش نکنید. حافظه‌تان آنقدر که فکر می‌کنید یاری‌تان نخواهد کرد.
  • در بخش اول رایتینگ تافل، نظر شخصی‌تان درباره موضوع را ننویسید. نوشتن درباره نظر شخصی مربوط به بخش دوم رایتینگ تافل است. در این بخش تنها اطلاعات و نظرات موجود در متن و فایل صوتی را بازگو کنید.

بخش دوم (independent) رایتینگ تافل

دفتری سیمی روی یک صفحه چوبی که روان‌نویسی بالای دفتر قرار دارد

در بخش دوم رایتینگ تافل، بر خلاف بخش اول، دیگر از reading و listening خبری نیست. بلکه موضوع و یا سوالی مطرح می‌شود و شما باید نظرتان را در متنی حداقل 300 کلمه‌ای بنویسید. موضوعات این قسمت بیش‌تر جنبه عمومی و روزمره دارند. بخش independent رایتینگ تافل تماما به writing و نحوه نگارش شما بستگی دارد. در این قسمت، باید ایده خودتان را بنویسید و با استدلال‌های متفاوت از آن دفاع کنید و آن را گسترش دهید. در این بخش از رایتینگ تافل، 30 دقیقه فرصت دارید تا برای نوشته خود برنامه‌ریزی کنید و آن را بنویسید. نحوه استفاده از زبان انگلیسی برای سازماندهی و گسترش متن از اهمیت ویژه‌ای در بخش دوم رایتینگ تافل برخوردار است. این بخش دیگر به خلاصه‌نویسی کاری ندارد و نظر قطعی شماست. موضوعات این قسمت معمولا در چهار دسته زیر قرار می‌گیرند:

  1. سوالاتی که در خصوص نظر شخص شماست که معمولا از شما می‌خواهد که opinion یا نظر خود را در خصوص موضوعی بیان کنید. گاهی در این شکل از سوالات، به شما دو یا چند گزینه داده می‌شود که یکی از آن‌ها را انتخاب کرده و در خصوصش بنویسید.
  2. سوالات فرضی که به آن‌ها if questions می‌گویند. در این نوع از موضوعات، معمولا یک موقعیت فرضی و غیر واقعی در اختیار شما قرار می‌دهند و شما با تصور چنین موقعیتی باید بتوانید متنی بنویسید.
  3. سوالات موافق یا مخالف که به agree/disagree مشهور هستند. در این مورد هم معمولا موضوعی بیان می‌شود که شما یا با آن موافقید و یا مخالف (بهتر است نظر میانه و خنثی نداشته باشید). پس از این‌که موافقت یا مخالفت خود را با موضوع مشخص کردید باید طی 30 دقیقه در مورد علت موافقت یا مخالفت خود مطلبی یک‌پارچه و کامل بنویسید.
  4. سوالات مقایسه‌ای که به compare/contrast شهرت دارند. در این نوع از موضوعات معمولا شما باید دو طرف یک قضیه را در نظر بگیرید و در خصوص هر یک توضیح دهید و آن‌ها را با یک‌دیگر مقایسه کنید و در نهایت هم نظر شخصی خود را در این خصوص بیان کنید.

پس از این‌که نوع سوال برای بخش دوم رایتینگ تافل مشخص شد باید بتوانید موارد زیر را رعایت کنید:

  • تمام مقاله به ایجاد یک استدلال قوی در مورد موضوع گفته شده اختصاص دارد. اگر به موضوع علاقه ندارید ببینید چگونه می‌توانید بهترین متن را بنویسید و از کدام جهت راحت‌تر به موضوع وارد می‌شوید. مهم نظرتان نیست بلکه نحوه نگارش شما مهم است. طوری بنویسید که انگار این نظر شخصی شما است.
  • در همان پاراگراف اول، نظر خود را مشخص کنید. نوشته نباید پر از تردید باشد. پس قویا از یک ایده دفاع کنید و تا انتهای متن سر موضع خود بمانید.
  • نوشتن متن طولانی‌تر، لزوما بهتر نیست. فکر نکنید اگر 600 کلمه بنویسید، نمره بهتری می‌گیرید. اگر 320 کلمه نوشته باشید اما متن را خوب پیش برده باشید می‌توانید نمره خوبی کسب کنید. تا جایی بنویسید که مطلب یا نکته‌ای برای گفتن دارید. تصحیح رایتینگ تافل به کیفیت نوشته مربوط است نه کمیت آن.

مدیریت زمان در آزمون رایتینگ تافل

تصویری از لپ‌تاپ روی میز و دست مردی که ساعت رومیزی به دست گرفته است

برای این‌که بتوانید متنی خوب، کامل و قوی در زمان ارائه شده بنویسید باید بتوانید روی زمان‌بندی خود برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید. همیشه سعی کنید قبل از آزمون تافل، در تمرین‌هایی که انجام می‌دهید زمان را درنظر بگیرید و بر اساس زمان ارائه شده در آزمون، تمرین‌های خود را انجام دهید تا در هنگام انجام بخش رایتینگ تافل بتوانید دقیق و سنجیده عمل کنید. در هنگام نوشتن رایتینگ تافل بهتر است زمان خود را به چند بخش تقسیم کنید.

  1. از آن‌جایی که رایتینگ تافل به صورت تایپی و اینترنتی انجام می‌شود؛ قبل از هر چیز باید سرعت تایپ خود را بالا ببرید. با تمرین روزانه می‌توانید روی تایپ ده انگشتی کار کنید تا زمان کم‌تری بابت تایپ و اصلاح مطالب‌تان هدر دهید.
  2. به جای این‌که از همان ثانیه اول شروع به نوشتن متن اصلی نمایید؛ بهتر است چند دقیقه کوتاه را به برنامه‌ریزی نحوه نوشتن خود اختصاص دهید. حدود 2 الی 3 دقیقه را به این کار اختصاص دهید و موضوع اصلی که می‌خواهید بنویسید را مشخص کرده و بعد به تفکیک ایده اصلی که در هر پاراگراف می‌خواهید بیان کنید را بنویسید.
  3. سعی کنید به حاشیه نروید و تمام تمرکز خود را روی موضوع اصلی و دلایل مرتبط با آن معطوف کنید. حاشیه‌سازی نه تنها منجر به هدر دادن وقت و انرژی شما می‌شو؛ بلکه سبب کسب نمره پایین در رایتینگ تافل نیز می‌گردد.
  4. هرچه به ذهن‌تان می‌آید را بنویسید. به دنبال پیدا کردن لغات قلمبه سلمبه یا زیباتر نباشید. از به کار بردن عبارات، جملات و اصطلاحاتی که از ساختار گرامری آن‌ها مطمئن نیستید اجتناب کنید تا نیازی به صرف وقت بابت بررسی این‌که آیا چنین ساختاری درست است یا خیر نداشته باشید.
  5. چند دقیقه پایانی را به مرور رایتینگ تافل خود اختصاص دهید و اگر ایرادی در گرامر، نوشتار و یا دلایل ارائه شده خود دارید، آن را اصلاح کنید.

تصحیح رایتینگ تافل

Benefits-of-Essay-Writing-Services-for-Busy-Students-740x494-1.jpg

Benefits-of-Essay-Writing-Services-for-Busy-Students-740x494-1.jpg

همان‌طور که قبلا گفتیم در مجموع‌ می‌توانید 30 نمره از بخش رایتینگ تافل کسب کنید که 25 درصد از مجموع نمرات کل آزمون تافل را به خود اختصاص می‌دهد. حال سوال اینجاست که نمره‌دهی رایتینگ تافل چگونه است؟ متن‌های شما در این بخش توسط حداقل دو نفر خوانده می‌شود و هر کدام از آن‌ها نمره‌ای بین 0 تا 5 به شما می‌دهند. میانگین نمره دو مصحح در عدد 6 ضرب می‌شود و نمره رایتینگ شما محاسبه می‌شود. اگر می‌خواهید نمره مناسبی در رایتینگ تافل داشته باشید باید بدانید دقیقا به چه نکاتی در رایتینگ شما توجه می‌شود و ممکن است بابت آن‌ها نمره از دست دهید. از آن‌جا که به جای کامپیوتر، افراد متن شما را تصحیح می‌کنند؛ ممکن است از اشتباهات کوچک و رایج مانند اسپل اشتباه کلمات چشم‌پوشی شود مگر اینکه تعداد این اشتباهات زیاد باشد. برای بررسی متن نوشته شده به چند نکته قطعا توجه خواهد شد و شما باید مهارت‌تان در این زمینه‌ها را افزایش دهید.

  • نوشته شما باید از نظر گرامری و واژگان در سطح مناسبی قرار داشته باشد. باید بتوانید تا جای ممکن از لغات متفاوت و گرامرهای صحیح و مناسب استفاده کنید.
  • نکته بعدی که می‌تواند اهمیت ویژه‌ای داشته باشد نحوه سازماندهی و گسترش متن توسط نویسنده است. در تصحیح رایتینگ تافل به ساختار متن به قدری توجه می‌شود که ممکن است فکرش را هم نکنید. متن رایتینگ تافل باید یک‌پارچه بوده و به درستی سازماندهی شده باشد. مطالب نباید نامربوط به موضوع و یا پراکنده باشند. برای یادگیری این مهارت باید بدانید چگونه می‌توانید ذهن خود را منظم کرده و ایده‌هایتان را سازماندهی کنید. در کل، متن باید ساختار خوبی داشته باشد تا مورد توجه قرار بگیرد.

برای آنکه بتوانید در نوشتن پیشرفت کنید؛ بهتر است نوشته‌هایتان را به افراد متخصص نشان دهید تا آن را برای شما تصحیح کرده و ایرادات شما را یادآوری کنند. با مشورت با افراد متخصص نه تنها پیشرفت شما تسریع می‌شود بلکه روش‌های بهتری هم برای سازماندهی متن‌تان پیدا خواهید کرد.

مهارت نوشتن را تقویت کنید

دو صفحه انشا انگلیسی یکی پر از غلط و دیگری درست

شاید به نظر برسد بهترین راه برای نوشتن این است که قلم و کاغذ به دست بگیریم و مقاله‌های تافل بنویسیم. اما باید بدانید قبل از این‌که به نوشتن یک مقاله کامل فکر کنید؛ باید از نوشتن جمله‌ها و پاراگراف‌های کوتاه شروع کنید. سعی کنید مفاهیمی که در نگارش استفاده می‌شود را بهتر درک کنید. یک شبه نمی‌شود ره صد ساله را طی کرد. برای آن‌که روش تصحیح رایتینگ تافل دست‌تان بیاید از یک فرد حرفه‌ای بخواهید جملات‌تان را بخواند و تصحیح کند.

برای آن‌که بتوانید پاراگراف‌های کوتاه بنویسید سراغ کتاب‌های دانشگاهی، آموزشی و حتی کتاب داستان انگلیسی بروید. می‌توانید تعداد بسیاری از این کتاب‌ها را در دوره های تافل زبانشناس پیدا کنید. کافی است اپلیکیشن زبانشناس را نصب کرده و در قسمت دوره‌ها، این مباحث را جست‌وجو کنید.

خواندن نوشته‌های خوب، سبب باز شدن ذهن شما می‌شود. علاوه بر این، جملات بیشتری را می‌بینید و می‌خوانید و ساختارهای بهتری را به خاطر می‌سپارید. در بسیاری از این کتاب‌ها، متن‌هایی قرار گرفته است و در ادامه سوالاتی آورده شده که میزان درک شما از مطلب را می‌سنجد. این تمرین‌ها می‌توانند به درک بهتر سوال در امتحان تافل کمک کنند.

تنها مطالب را نخوانید؛ بلکه آنها را با دقت بررسی کنید. در هنگام مطالعه، به ساختار جمله‌ها و گرامر استفاده شده هم توجه کنید. سعی کنید لغات پر استفاده و مهم را یاد بگیرید. در اپلیکیشن زبانشناس دو بخش زوم و زیبوک وجود دارد که می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. داشتن دایره واژگان گسترده، دست شما را برای نوشتن بهتر باز می‌گذارد. سعی کنید هیچ منبع با ارزشی را از دست ندهید. دسترسی به تعداد زیادی دوره، پادکست و آموزش در زبانشناس به شما این امکان را می‌دهد که مسیر مناسب برای یادگیری را کشف کنید.

مهارت دیگری که باید یاد بگیرید خلاصه‌نویسی است. همان‌طور که گفتیم بخشی از آزمون رایتینگ تافل خلاصه کردن مطالبی است که در سوال مطرح می‌شود. باید بدانید خلاصه‌نویسی مهارتی است که در آزمون به آن احتیاج دارید. باید بتوانید ایده اصلی موضوع را به روش خود مطرح کنید. نکته‌ای که در تصحیح رایتینگ تافل در بخش اول مهم است درک مسئله و نوشتن آن به طور خلاصه است.

برای تمرین، موضوعات مناسبی را پیدا کنید و لیستی از این موضوعات ایجاد کنید. درباره هر کدام ایده‌پردازی کنید و طوفان فکری به راه بیندازید. قبل از شروع به نوشتن به ساختار متن فکر کنید. این کار باعث نظم بیشتر در نوشته شما می‌شود. وقتی کاملا آماده بودید شروع به نوشتن کنید و بعد از اتمام مقاله حتما دوباره آن را بخوانید و در نهایت از یک متخصص بخواهید متن شما را تصحیح کند تا ایرادهایتان مشخص شوند.

کلام آخر

از آن‌جایی‌که برای تحصیل یا مهاجرت به کشورهای دیگر دانستن زبان انگلیسی و داشتن یک مدرک معتبر ضروری است؛ آزمون‌هایی نظیر آزمون تافل بسیار کاربردی و مورد استفاده هستند. برای آن‌که بتوانید در این آزمون‌ها موفق عمل کنید؛ باید درباره تکنیک‌های مورد استفاده در آن‌ها بدانید.

در این مطلب از زبانشناس، درباره آزمون تافل و شرایط آن صحبت کردیم. به دلیل این‌که بسیاری از افراد در بخش نوشتن که بخش انتهایی آزمون است مشکل دارند؛ توضیح کاملی درباره رایتینگ تافل داده‌ایم. راه‌کارهایی برای بهتر نوشتن و زمان‌یندی در آزمون رایتینگ تافل را بیان کرده و دوره‌هایی برای درک بهتر نحوه نوشتن معرفی کردیم. همچنین نحوه تصحیح رایتینگ تافل و میزان اهمیت نمره آن در آزمون اصلی را نیز توضیح دادیم. امیدواریم با دانستن این مطالب بتوانید آموزش بهتر و موفق‌تری را پشت سر بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید