شاید تا به حال چند باری با خودتان دو دوتا چهارتا کردهاید که اگر الان شروع به یادگیری زبان کنم تا چند ماه یا چند سال دیگر به تسلط کافی میرسم؟ احتمالا هم پاسخ این سوال را از مدرسان مختلف اینگونه شنیدهاید «مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی کاملا به خودتان بستگی دارد». اگرچه در حالت کلی این جواب درست به نظر میرسد اما عوامل دیگری هم در آن دخیلاند که با شناخت آنها میتوان سرعت یادگیری را چندین برابر کرد. در این مقاله از زبانشناس خواهیم دید میانگین مدت زمان یادگیری زبانهای خارجی مثل انگلیسی، فرانسه و آلمانی چقدر است و چگونه سرعت رسیدن به تسلط را بیشتر کنیم.
چه عواملی بر مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی موثر است؟
شاید بهتر باشد پیش از اینکه ببینیم یادگیری زبان انگلیسی چقدر طول میکشد، سوالات اساسیتری را در مورد برنامهریزی روزانه یادگیری زبان بررسی کنیم. هرچقدر که در شروع آموزش، پاسخ شفافتری به چنین سوالاتی بدهید به صورت واقعبینانهتری میتوانید مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی را تخمین بزنید.
نیاز و هدف از یادگیری زبان چیست؟
نیاز و هدف از یادگیری زبان، از شخصی به شخص دیگر متفاوت است و این موضوع بر سبک مطالعه و مدت زمان رسیدن به تسلط بسیار اثرگذار است. موقعیتی را فرض کنید که فردی برای تحصیل در مقطع بالاتر از یک دانشگاه معتبر پذیرش گرفته است و باید در مدت زمان کوتاهی مدرک بینالمللی زبان را ارائه دهد. از سوی دیگر دانشآموزی را تصور کنید که قصد دارد در کنار درس و مدرسه، آموزش زبان را جدیتر دنبال کند.
همانطور که میبینید در موقعیت اول فرد باید در مدت کمتر و فشردهتری یادگیری خود را به سطح مورد انتظار برساند؛ بنابراین نیاز و هدف شما به عنوان یکی از اصلیترین فاکتورهای موثر در مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی شناخته میشود.
سطح فعلی شما چیست؟
پاسخ درست به این سوال، جایگاه حقیقی شما را در مسیر یادگیری ارزیابی میکند و در انتخاب منابع آموزشی راه روشنی را پیشِ رویتان ترسیم میکند. تعیین سطح فعلی و نیز سطح مورد انتظار، بیش از هر عامل دیگری بر مدت زمان یادگیری شما اثرگذار است؛ پس هر چقدر فاصله سطح فعلی و سطح مورد انتظار کمتر باشد، سرعت رسیدن به هدف افزایش میابد.
چقدر انگیزه دارید؟
انگیزه برای یادگیری زبان انگلیسی، تعیینکننده اصلی پایبندی به برنامه و رسیدن به سطح دلخواه شماست. علاقمندی و انگیزه فاکتورهای مهمی هستند که به شما کمک میکنند در مسیر یادگیری زبان دوپینگ کنید و بدون وقفه ادامه دهید.
تا چه اندازه میتوانید برای یادگیری وقت بگذارید؟
مدت زمان لازم برای یادگیری زبان انگلیسی را میتوان از دو جهت کلی بررسی کرد:
چقدر زمان دارید تا به سطح موردنظر خود برسید؟
تا چه اندازه میتوانید برای آموزش روزانه خود زمان صرف کنید؟
امکانات و منابع آموزشی شما چیست؟
انتخاب هوشمندانه امکانات و ابزارهای آموزشی در کوتاهتر شدن مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی بهشدت اثرگذار است. از این کلاس به آن کلاس زبان رفتن، ارتباط برقرار نکردن با متدهای آموزشی یا نیمهکاره رها کردن کتاب و منابع آموزشی تا حدود زیادی به عدم انتخاب درست برمیگردد. این موضوع که آفت مهمی در سرعت یادگیری زبان به شمار میرود میتواند شما را فرسنگها از اهدافتان دور کند.
پس در همان ابتدای مسیر یادگیری نیاز، بودجه و علاقمندی خود را بسنجید و سپس کلاس زبان، معلم خصوصی و سایر ابزارهای آموزشی را انتخاب کنید.
مقیاس تسلط در یادگیری زبان انگلیسی چیست؟
در سطح اروپا، مقیاسی کلی و استانداردی برای سنجش تسلط زبانآموزان وجود دارد که بهاختصار به آن CEFRL میگویند. دانستن این مقیاس و حد و حدود آن، میتواند یک دید کلی نسبت به مدت زمان موردنیاز برای رسیدن به تسلط به ما بدهد که در مقاله سطحهای زبان انگلیسی بهطور ویژه به این موضوع پرداختهایم.
سطح مقدماتی (A1): کلاس گردشگری
یک فرد مبتدی دایرهی لغات بسیار کمی دارد. مبتدیها میتوانند سلام و احوالپرسی ساده را انجام دهند، میتوانند سؤالات سادهای بپرسند، میتوانند احساس خوب یا بد خود را نسبت به چیزی بیان کنند. شاید هم بتوانند با کمک یک دیکشنری یا کتابهای مکالمات آماده تا حد خیلی کمی با بومی زبانها ارتباط برقرار کنند.
سطح متوسط (A2-B1): بازماندگان
یک زبانآموزِ سطح متوسط میتواند عبارات و اظهارات مختلفی را به زبان انگلیسی بسازد. تقریباً با زحمت بسیار کمی میتواند در رابطه با زمان، آبوهوا، مکان، علاقهمندیها و چیزهایی که دوست دارد، صحبت کند. زبانآموزان سطح متوسط میتوانند از زمانهای حال، گذشته و آینده استفاده کنند اما هنوز اشتباهاتی در به کار بردن این زمانها دارند. همچنین قادر هستند که در رابطه با موضوعات مشخصی با بومی زبانها صحبت کنند.
سطح پیشرفته(B2-C1): تقریباً مسلط
زبانآموزی که در سطح پیشرفته قرار دارد، میتواند برنامههای معمولی رسانههای مختلف (تلویزیون، فیلم، رادیو، اخبار و موسیقی) را با زحمت اندکی درک کند. او میتواند یک مکالمهی طولانی، با افراد انگلیسیزبان داشته باشد و حتی اگر این مکالمه در یک محیط نویزی (مکالمه با بیش از یک نفر یا مکالمه در شرایطی که سروصدای زیادی وجود دارد) واقع شود.
سطح بسیار پیشرفته(C2): مسلط
زبانآموز مسلط تقریباً میتواند تمامی برنامههای رسانهای را بفهمد. میتواند با انگلیسیزبانها مکالمهی طولانیمدت داشته باشد. میتواند در محیطهای پرجنبوجوش صحبت کند. زبانآموز مسلط، لزوماً نیازی نیست که لهجهای عالی به زبان انگلیسی داشته باشد، او میتواند محتوای رمانهای بسیار بلند زبان انگلیسی را بفهمد و منظورش را در مطالب نوشتاری به خوبی بیان کند.
بومی زبان: زبان مادری
زبان انگلیسی برای بومی زبان یا زبان اول است یا زبانی است که مدت زمان زیادی از زندگیاش را با آن سروکار داشته است؛ مثل کسانی که از کودکی به کشور دیگری سفر کردهاند و از ابتدا با محیطی غیر از محیط زبان مادر در ارتباط بودهاند.
تا چه حد میخواهید مسلط باشید؟
با توجه به تعاریف بالا، استانداردهایی برای سنجش میزان تسلط به زبان انگلیسی وجود دارد، اما شاید بتوان آن را به صورت نسبی هم در نظر گرفت؛ مثلا شاید تسلط برای یک فرد در این حد تعریف شود که صرفا بتواند مکالمهای با افراد انگلیسیزبان داشته باشد اما برای بعضی تسلط به زبان انگلیسی به عنوان یک دریای بیانتها توصیف شود.
سریعترین زمان یادگیری زبان انگلیسی چیست؟
سریعترین زمان یادگیری زبان انگلیسی و هر زبان خارجی دیگر زمانی رخ میدهد که اولا آمادگی ذهنی کافی و پشتکار در خود فرد شکل بگیرد و دوم اینکه ابزار آموزشی و شرایط فردی به صورت هوشمندانه و بهینه در اختیار وی قرار گیرد. در این بخش به چند مورداشاره میکنیم که به تسریع مدت زمان یادگیری کمک زیادی میکند.
سوختِ جتِ یادگیری: انگیزه، انگیزه و باز هم انگیزه
ازآنجاییکه میزان انگیزه شما، نیروی محرکه اصلی یادگیری زبان محسوب میشود، در وهله اول باید آن دلیل قدرتمندی که شما را به سمت آموزش فرامیخواند را پیدا کنید. این انگیزه در هر فرد به نحوی معنا پیدا میکند؛ یک نفر با تسلط به زبان افق روشنی را در مسیر شغلی و تحصیلی خود تصور میکند و فرد دیگر با تصور بهبود ارتباطات خود با افراد خارجی، موج انگیزه در وجودش جریان پیدا میکند.
انگیزه اصلی شما از یادگیری زبان چیست؟ در یک برگه کاغذ بردارید و شروع کنید از مزایا و دلایل یادگیری زبان بنویسید؛ آن را پیش چشمان خود قرار دهید و هرازچندگاه به آن نگاهی بیندازید. با این یادآوری ساده همیشه دلیلی برای کنار گذاشتن بهانهها میآید.
اصل آهسته و پیوسته خواندن را رعایت کنید.
یادتان باشد اگر به بهترین کلاسهای زبان یا بهترین وبسایتهای آموزش زبان انگلیسی دسترسی داشته باشید اما گهی تند و گهی خسته بخوانید، هرگز نمیتوانید در مدت زمان مشخص به سطح ایده آل خود نزدیک شوید. اگر در برنامهریزی گامبهگام برای یادگیری زبان، مدت زمان کوتاه اما منظمی را به یادگیری اختصاص دهید، بسیار بهتر از آن است که یک روز ساعت مطالعاتی خود را بسیار بالا ببرید و دیگر روزها به سراغ یادگیری زبان نروید.
با رعایت استمرار و پیوستگی در یادگیری میتوانید تا حدود زیادی مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی را کوتاه کنید. در ابتدای شروع مطالعه هدفهای کوچکی را انتخاب کنید که بتوانید به راحتی به آنها دست پیدا کنید. اگرچه با این کار شیب ملایمی از یادگیری را به وجود میآورد ولی در درازمدت شاهد افزایش ساعت مطالعه و نتایج خیرهکنندهای خواهید بود.
هدفگذاری واقعبینانهای داشته باشید.
در مقاله برنامهریزی برای یادگیری زبان انگلیسی بهطور مفصل در مورد یک هدف درست و هوشمندانه صحبت کردیم. منظور از هدف هوشمند، هدفی واقعبینانه است که با توجه به امکانات موجود، در مدت زمانِ مشخصی قابل دستیابی باشد.
منابع چالشی، جذاب و متناسب با سطح خود پیدا کنید.
گنجاندن محتوای صوتی، تصویری و کتاب در برنامه روزانه یادگیری زبان از ایجاد خستگی جلوگیری میکند و رغبت یادگیری را دوچندان میکند. یادتان باشد همیشه بر اساس ژانر مورد علاقه خود دست به انتخاب و یادگیری از طریق فیلم، سریال، رمان، داستان کوتاه، پادکست و آهنگ بزنید.
شاید دسترسی به انواع فیلم، کتاب داستان، پادکست و آهنگ، آن هم با زیرنویس دو زبانه دشوار و هزینهبر باشد. با مراجعه به اپلیکیشن زبانشناس میتوانید به دنیایی از محتواهای چالشبرانگیز و جذاب به همراه زیرنویس دسترسی داشته باشید.
زندگی خود را در زبان انگلیسی غوطهور کنید!
شاید تسلط به زبان انگلیسی در کوتاهمدت، تنها زمانی مقدور باشد که ساک خودتان را جمع نموده و به یک کشور انگلیسیزبان سفر کنید یا اینکه دل از همه چیز بکنید و از ۲۴ ساعت شبانهروز، ۱۰ الی ۱۵ ساعت آن را به یادگیری زبان انگلیسی اختصاص دهید. این موقعیتها را اصطلاحاً غوطهور شدن مینامند.
اگر نمیتوانید دست از جهان شسته پای دفتر و کتاب بنشینید، راههای دیگری برای غوطهور شدن وجود دارد. با وجود شبکههای اجتماعی و امکانات زیادی که در فضای دیجیتال وجود دارد میتوانید چنین موقعیتی را برای خود شبیهسازی کنید؛ مثلا مطالب مورد نیاز خود را به انگلیسی جستجو کنید و بخوانید، صفحات افراد نیتیو اسپیکر را به صورت آنلاین دنبال کنید، آهنگ و فیلمهای زبان اصلی را بشنوید و تماشا کنید.
مطمئن باشید با رعایت اصل غوطهور شدن و افزایش تعامل با دنیای انگلیسیزبانها بیش از هر چیز دیگری میتوانید به سرعت یادگیری خود امیدوار باشید.
چند سال طول میکشد تا مدرک زبان انگلیسی را بگیریم؟
زمانی که تصمیم جدی برای شرکت در آزمون آیلتس میگیرید احتمالا میخواهید بدانید چقدر زمان برای آمادگی کافی وجود دارد. همانطور که در بخشهای قبل گفتیم این موضوع به سطح فعلی، نتایج آزمونهای آزمایشی مثل آزمون ماک آیلتس، نمره هدف، میزان وقت آزاد برای تمرین، امکانات و شرایط شما بستگی دارد.
مثلا فرض کنید در آزمونهای آزمایشیِ تعیین سطح، نمرهای معادل نمره 4 آیلتس دریافت کردهاید، در چنین شرایطی نمیتوانید انتظار داشته باشید در مدت یک ماه نمره خود را به عدد 7 برسانید؛ بنابراین پیش از هر چیز بهتر است واقعبین باشیم و برنامهای متناسب با شرایط فعلی داشته باشیم.
جالب است بدانید در پروسه یادگیری زبان انگلیسی دورهای به نام ماهعسل وجود دارد؛ این دوره به زمانی است که طول میکشد زبانآموز از سطح مبتدی به pre-intermediate برسد. در این سطح مطالب به نسبت ساده است و زبانآموز با انگیزه زیادی یادگیری را آغاز میکند و هر چیزی برای او تازگی دارد. اگر این پروسه یادگیری را در کلاس زبانهای عادی سپری کند معمولا حدود 18 ماه طول میکشد.
معمولا مراحل بعدیِ آموزش و رفتن به سطوح دیگر با سرعت کمتری پیش میرود. برای رسیدن از سطح pre-intermediate به سطح متوسط، 66 درصد مسیر برای نزدیک شدن به سطح یک نیتیو اسپیکر طی شده است؛ اما این مرحله یکی از دشوارترین و خستهکنندهترین مراحل، در فرایند آموزش محسوب میشود که بسیاری از زبانآموزان در این مرحله متوقف میشوند.
پس از رسیدن به مرحله upper-intermediate، سرعت یادگیری بالاتر میرود؛ زیرا زبانآموز با چموخمِ کلی زبان آشنایی پیدا کرده و بهنوعی شیرینی و لذت مهارت خود را ملموس میبیند.
زمان مورد نیاز برای هر سطح زبان انگلیسی چیست؟
میانگین ساعتهایی که برای سپری کردن هر سطح و رفتن به سطح دیگر نیاز است، در وبسایت کمبریج به ترتیب زیر در نظر گرفته شده است:
سطوح استاندارد CEFR | نمره آیلتس | ساعت موردنیاز برای هر سطح |
---|---|---|
سطح C2 ( Proficiency ) | 8-9 | 1000-1200 ساعت |
سطح C1 ( Advanced ) | 7-8 | 700-800 ساعت |
سطح B2 ( upper-intermediate ) | 6-6/5 | 500-600 ساعت |
سطح B1 ( Intermediate ) | 5-5/5 | 350-400 ساعت |
سطح A2 ( Elementary ) | 3-4 | 180-200 ساعت |
سطح A1 ( Beginner ) | 1-2 | 90 - 100 ساعت |
گرفتن آیلتس چقدر زمان میبرد؟
برای اینکه ببینیم چقدر زمان برای بالا بردن نمره آزمون آیلتس نیاز است؟ در ابتدا باید دو حالت کلی را در فرد زبانآموز ارزیابی کنیم:
حالت اول مربوط به افرادی است که دانش انگلیسی خوبی دارند، اما هنوز در آزمونهای آزمایشی نمرات بسیار پایینی کسب میکنند. مشکل این افراد مربوط به عدم تسلط به تکنیکهای شرکت در آزمون یا پاسخگویی هوشمند به سوالات برمیگردد؛ مثلا این افراد با وجود دانش گرامری و واژگان، اشتباهات املایی بسیاری دارند. این افراد پس از چند هفته مطالعه ممکن است شاهد پیشرفتهای قابلتوجهی باشند.
در نقطه مقابل اشخاصی هستند که در هریک از مهارتها و بخشهای زبان دارای ضعفهای بسیاری هستند؛ مثلا گرامر را به خوبی نمیشناسند، دایره واژگان محدودی دارند و با مفاهیم و اصطلاحات رایجِ زبان انگلیسی به خوبی آشنایی ندارند. ازآنجاییکه این افراد نیازمند یادگیری پایهای هستند نباید انتظار داشته باشند با مطالعه اندک و در مدت کوتاه به نمره مطلوبی برسند.
زمان موردنیاز برای رفتن به سطح بعدی در زبان انگلیسی
با تمام این تفاسیر در ادامه مروری داریم بر آماری که توسط وبسایت ielts-assistant که از بررسی وضعیت آموزشی زبانآموزان ارائه کرده است.
شروع از نمره 3/5 – 4/5
اگر در نتایج آزمونهای آزمایشی چنین نمرهای را کسب کردهاید، برای دستیابی به نمره 5/0- 6/0 به حداقل 6 تا 8 ماه زمان نیاز دارید تا با مطالعه جدی به آن برسید. اگر هم انتظار نمره 7 یا 6/5 دارید، حتی ممکن است نیاز باشد سالها برای آن تلاش کنید.
شروع از نمره 5- 5/5
اکثر زبانآموزانی که قصد شرکت در این آزمونهای بینالمللی زبان را دارند از چنین نمراتی شروع به مطالعه جدی میکنند. با چنین سطحی میتوانید پس از یک ماه مطالعه مداوم به نمره 6 دست یابید و اگر طالب نمره 7 هستید نیاز است حداقل 8 تا 12 ماه به صورت جدی به یادگیری بپردازید.
شروع از نمره 6- 6/5
با کسب چنین نمرهای در آزمونهای آزمایشی میتوانید انتظار داشته باشید، در عرض 1-3 ماه مطالعه صحیح به نمره 6/5 – 7/5 را به دست آورید. حتی دیده شده است که در این سطح میتوان با مطالعه مستمر و فشرده به نمره 8 هم دست یافت.
حال یک سوال؛ آیا امکان دریافت نمره 9 وجود دارد؟
اگرچه در حالت کلی دریافت نمره 9 امکانپذیر است اما بعید به نظر میرسد حتی شخصی که نمره 8 دارد با تنها یک یا دو ماه مطالعه و در اولین تلاش خود بتواند به این نمره ایده آل برسد. چه برسد به شخصی که با سطح فعلی 5 و در مدت زمان اندکی خواهان دسترسی به چنین نمرهای باشد. البته بهتر است بدانیم معمولا هیچ سازمان یا دانشگاهی نمره 9 را ملاک پذیرش قرار نمیدهد؛ حتی برای پذیرش در دانشگاه معتبری مثل هاروارد کسب نمره 7 آیلتس کافی است.
گرفتن تافل چقدر طول میکشد؟
مدت زمان آمادگی برای آزمون تافل هم مثل سایر آزمونهای بینالمللی فرمول مشخصی ندارد و باز هم از فردی به فرد دیگر متفاوت است؛ زیرا شرایط شخصی هر فرد مهمترین عامل تعیینکننده است؛ اما اینکه چطور این مدت زمان را به حداقل کاهش دهیم را در بخشهای قبلی به آن پرداختهایم.
مدت زمان آزمون تافل 3 ساعت است که در این مدت مهارتهای مختلف شما سنجیده میشود. نتیجه آزمون که به مدت دو سال معتبر بهحساب میآید و را میتوان نتیجه اولیه را پس از 6 روز از تاریخ شرکت در حساب ETS خود در اپلیکیشن یا وبسایت رسمی تافل مشاهده کرد.
روزی چند ساعت زبان بخوانیم؟
شاید اگر بگوییم تا میتوانید ساعت مطالعه خود را افزایش دهید، در ظاهر امر به عنوان پاسخی ایده آل شما را به هیجان وا دارد؛ اما همواره باید در نظر داشته باشیم که میزان انرژی و انگیزه هیچ انسانی همیشه در سطح عالی قرار ندارد؛ بنابراین باید با رعایت اصل پیوستگی، برنامه منظمی را برای این موضوع در نظر بگیرید. همانطور که قبلتر هم گفتیم در ابتدا از قدمهای کوچک شروع کنید و تحت هر شرایطی به برنامه پایبند باشید. پس از مدتی خواهید دید مطالعه و یادگیری زبان برای شما تبدیل به یک عادت روزانه شده است که ترک کردن آن چندان راحت نیست. اما پاسخ روشن و دقیقی برای اینکه بدانیم چند ساعت در روز باید زبان بخوانیم، وجود ندارد؛ زیرا جواب این سوال بستگی به کلاس و منبع آموزشی، میزان علاقمندی و انگیزه، عادتهای آموزشی و نیز هدف شما دارد؛ بنابراین بهتر است به شما بگوییم چگونه ساعت مطالعه خود یا میزان تعامل با انگلیسی را افزایش دهید.
خود را محدود به کلاس زبان نکنید!
در وهله اول یادتان باشد آموزش خود را محدود به یک یا دو ساعت کلاس زبان نکنید. پس از کلاس، زمانی را برای مرور مطالب و نیز خودآموزی مهارتهای چهارگانه صرف کنید. خاطرات روزانه خود را با بهکارگیری قواعد و واژگانی که آموختهاید بنویسید.
از وقتهای تلفشده استفاده کنید!
در اوقات مرده مثل زمانی که در صف انتظار هستید یا زمانهای آزاد، گوش کنید، ببینید و تمرین کنید. با این کار میتوانید سرعت یادگیری خود را تسریع کنید بدون اینکه نیاز باشد ساعتهای پیوسته و طولانی را به مطالعه اختصاص دهید.
یادگیری زبان آلمانی چقدر طول میکشد؟
علیرغم پیچیدگیهای تلفظی و گرامری زبان آلمانی، این زبان الفبا و ریشه مشترکی با زبان انگلیسی دارد؛ به همین دلیل به نسبت زبانهایی مثل روسی که الفبای متفاوتی دارد زبان سادهتری به شمار میرود؛ مثلا زبان آلمانی استثنائات کمتری نسبت به زبان انگلیسی دارد، الگوی تلفظی مشخصی برای بسیاری از واژگان وجود دارد و عموما کلمات به همان شکل نوشتاری تلفظ میشوند و از این حیث پیچیدگیهای تلفظی در واژگان انگلیسی را ندارد. یکی دیگر از محاسن زبان آلمانی این است تنها با دانستن چند صد کلمه قادر خواهید بود در مکالمات منظور خود را برسانید. اگر یادگیری زبان آلمانی برای شما تفننی باشد و نیازی برای یادگیری سریع نداشته باشید، با روزی یک ساعت مطالعه منظم، بسته به قدرت فراگیری و علاقمندی خود میتوانید بعد از دو تا سه سال به سطح متوسط در این زبان برسید. اما اگر یادگیری زبان آلمانی به دلایل مهاجرت، تحصیل یا کسب موقعیت شغلی یک هدف جدیتر بهحساب میآید، لازم است زمان مطالعه خود را بیشتر و فشردهتر کنید؛ مثلا اگر روزانه 8 ساعت مطالعه مفید داشته باشید میتوان انتظار داشت بعد از مدت 5 ماه به سطح متوسط برسید. بهطورکلی اگر در یک محیط آلمانیزبان قرار بگیرید و در مطالعه فشرده این زبان کوشا باشید، میتوانید مدت زمان یادگیری زبان آلمانی را به کمتر از یک سال کاهش دهید.
آیا یادگیری زبان فرانسه سخت است؟
حالا به سراغ زبان شیرین فرانسه میرویم؛ زبان فرانسه یکی از معدود زبانهای زنده دنیاست که افرادی با ملیتهای متفاوت در هر پنج قاره جهان، به وسیله آن تکلم میکنند. به جز کشور فرانسه، این زبان در بلژیک، سوئیس، لوکزامبورگ، ساحلعاج، موناکو و... نیز مورداستفاده قرار میگیرد. علاوه بر اینها به دلیل غنای فرهنگی و ادبی کشور فرانسه این زبان ازجمله زبانهای پرطرفدار برای یادگیری به شمار میرود. بسیاری از کسانی که شیفته یادگیری این زبان هستند، شاید گمان کنند این زبان بسیار دشوار است. در این بخش میخواهیم جنبههای مختلف این زبان را به بوته قضاوت بگذاریم تا ببینیم آیا واقعا این زبان سخت است یا نه؟ معیارهای متفاوتی برای سنجیدن میزان سختی یا آسانی یک زبان خارجی وجود دارد؛ مثلا منشأ و ریشه فرهنگی زبان، شیوه تلفظ حروف، حروف الفبا و قواعد گرامری ازجمله این معیارها محسوب میشوند. در ادامه به دو چالش مهم در یادگیری زبان فرانسه پرداختهایم:
آیا تلفظ واژههای فرانسوی سخت است؟
بسیاری از فارسیزبانها بحث تلفظ در زبان فرانسه جز سختترین موانع یادگیری میدانند، شاید دلیلش تفاوتهایی است که در ابتدای آشنایی با این زبان احساس میکنند؛ مثلا تلفظ حرف "r" که به صورت حلقی و با صدای غ تلفظ میشود در ابتدا کمی ناملموس است ولی چندان هم دشوار نیست. پس از مدت کوتاهی الگوهای تلفظی در این زبان برایتان جا میافتد و میتوانید واژگان را تلفظ کنید.
دشواری یادگیری جنسیت اسامی در زبان فرانسه
یکی از چالشهایی که در یادگیری زبان فرانسه ایجاد میشود، این است که اشیا و اسامی در زبان فرانسه دارای جنسیت هستند و دانستن این موضوع برای به کار بردن قواعد گرامری مثل استفاده از ضمایر، صفت و فعل بسیار حائز اهمیت است. این موضوع هم با تکرار و یادگرفتن دستهبندیهای مختلفی که برای جنسیت اشیا وجود دارند، قابل یادگیری است.
یادگیری زبان فرانسه چقدر طول میکشد؟
زمان لازم برای سطح مبتدی زبان فرانسه
برای گذراندن سطوح مبتدی و مقدماتی نیاز است 220 ساعت مطالعه داشته باشید.
زمان لازم برای سطح متوسط زبان فرانسه
با 310 ساعت مطالعه، به سطح متوسط رسیده و میتوانید بسیاری متون متوسط را درک کنید و تا حدود قابل قبولی به این زبان صحبت کنید.
زمان لازم برای سطح فوق متوسط زبان فرانسه
حدود 490 ساعت زمان نیاز دارید تا بتوانید سطحِ فوق متوسط را پشت سر بگذارید و برای رفتن به سطح پیشرفته آماده شوید.
زمان لازم برای سطح پیشرفته زبان فرانسه
در نهایت با 690 ساعت مطالعه و تمرین به سطح پیشرفته و با 890 ساعت زمانِ مفید خواهید توانست به این زبان شیرین مسلط شوید. آنچه در این بخش گفتیم بر اساس چارچوب اروپایی مشترک مرجع برای زبانهاست که میانگین ساعات مطالعاتی موردنیاز برای رسیدن به هر سطح را در زبان فرانسه مشخص میکند. حال اینکه تا چه اندازه اشتیاق دارید و میزان ساعات موردنیاز را چگونه در برنامهریزی روزانه خود میگنجانید بستگی به شما دارد.
اپلیکیشن زبانشناس؛ یک کولهپشتی پر از ابزار یادگیریِ زبان انگلیسی
اگر فرصت یا دسترسی به کلاسهای آنچنانی و معلم خصوصی ندارید با اپلیکیشن زبانشناس میتوانید بر محدودیتها غلبه کنید و مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی را به حداقل برسانید؛ چراکه در این بستر آموزشی، امکانات آموزشی کاملی برای هر مرحله از یادگیری در اختیار شما قرار میگیرد. اپلیکیشن زبانشناس در دو نسخه اندروید و ios در دسترس قرار دارد تا یادگیری این زبان را برای شما سریع و ساده نماید. سؤال این است که اپلیکیشن زبانشناس چه امکاناتی در اختیار شما قرار میدهد تا یادگیری این زبان را جذابتر و سریعتر میکند؟
تعیین سطح زبانشناس
در لحظه ورود به اپلیکیشن با سه سوال تعیین سطح میشوید، پس از مشخص شدن سطح فعلی، امکانات آموزشی مناسبی برای شما ردیف میشود.
برای استفاده از این اپلیکیشن بایستی حداقل در سطح A1 قرار داشته باشید. اگر سطح شما نزدیک به صفر است، این اپلیکیشن برای شما کاربرد چندانی ندارد. برای استفاده مفید از زبانشناس بایستی ابتدا خود را به سطح مقدماتی A1 برسانید و بعد از آن استفاده نمایید؛ اما اگر سطح شما مقدماتی و بالاتر باشد، میتوانید نهایت استفاده را از این ابزار آموزشی اثربخش داشته باشید.
امکانات و منابع آموزشی زبانشناس
تقریبا هر آنچه به عنوان منبع و ابزار برای زبان انگلیسی نیاز دارید، در این اپلیکیشن وجود دارد؛ انواع فیلم، سریال، انیمیشن، پادکست، رمان، داستان کوتاه، موسیقی، مسابقه نمایشی و … بهسادگی هرچه تمامتر در این اپلیکیشن دسترس هستند. از همه مهمتر اینکه ژانرهای متفاوت عاشقانه، فانتزی و... برای هر منبع وجود دارد تا بر اساس سلیقه خود انتخاب کنید؛ بنابراین میتوانید در مدت یادگیری خود تنها با استفاده از موبایل یا کامپیوتر، خود را تا جای ممکن در مباحث زبان انگلیسی غوطهور کنید.
با وجود تنوع منابع آموزشی اپلیکیشن زبانشناس، دیگر نیازی نیست قفسهها را پر از کتابهای قطور کنید.
ابزارها و تکنیکهای زبانشناس
داشتن ابزارهایی مثل لایتنر و دیکشنریهای معتبر برای یادگیری بلندمدتِ هر زبانآموز بسیار مهم است که اتفاقا آن هم در اپلیکیشن زبانشناس وجود دارد. آموزش فوتوفنهای یادگیری مثل تکنیک سایه، تقلید، همچنین ترفندهای پاسخگویی به آزمون آیلتس و تافل هم از بخشهای محبوب این اپلیکیشن هستند.
روش ابتکاری زبانشناس برای افزایش دایرهی لغات و گرامر
یکی از مهمترین چالشها برای هر زبانآموزی، افزایش دایرهی لغات است؛ زیرا دایرهی لغات گسترده رابطهی مستقیمی با میزان تسلط به زبان دارد. تیم زبانشناس با تکیهبر تجربیات موجود، بهترین استراتژی یادگیری لغات، را درون اپلیکیشن پیادهسازی نموده است که یادگیری لغات جدید را برای شما بهینه مینماید.
همچنین برخی پکیجهای تخصصی اپلیکیشن زبانشناس شامل درسنامههایی است که با خواندن آنها بهطور ناخودآگاه گرامر زبان را یاد میگیرید.
یادگیری مکالمه
اپلیکیشن زبانشناس طوری طراحی شده است که با پیادهسازی روشهایی مانند تکنیک سایه و استراتژیهای تقویت مکالمه زبان انگلیسی، مهارت مکالمهی شما هم به سرعت تقویت شود.
برنامهریزی و اندازهگیری روند پیشرفت
در اپلیکیشن زبانشناس امکان برنامهریزی و مشاهده روند پیشرفت، بر اساس الگوریتمهای استاندارد آموزشی، وجود دارد که میتواند به حفظ انگیزه در فرایند یادگیری کمک کند. مثلا با هر روز مطالعه در اپلیکیشن یک حلقه به زنجیره یادگیریِ شما اضافه میشود که برای پاره نشدن آن باید اصل استمرار در مطالعه را رعایت کنید.
تالار زبانشناس
منحصربهفردترین حُسن آموزشی این اپلیکیشن این است که در زبانشناس تنها نیستید. شما میتوانید با سایر زبانآموزان و اساتید ارتباط برقرار کنید؛ سوال بپرسید، به سوال دیگران پاسخ دهید و حتی درخواست یک پارتنر همسطح بدهید. برای این کار باید وارد بخش پرسش و پاسخ در تالار زبانشناس شوید؛ تالار زبانشناس، انجمنی دوستانه است که افراد برای رشد جمعی و کمک به یکدیگر همواره تلاش میکنند.
سخن آخر
در این مطلب در ابتدا سعی کردیم به سوال رایجِ «یادگیری زبان انگلیسی چقدر طول میکشد؟» پاسخی منطقی دهیم و در ادامه به همین موضوع در مورد دو زبان فرانسه و آلمانی پرداختیم. امیدواریم با مطالعه این مقاله از زبانشناس پاسخ درستی را دریافت کرده باشید. حالا بگویید زبان مورد علاقه شما چیست؟ آیا حاضرید برای تسلط به این زبان ماهها و سالها زمان صرف کنید؟
دیدگاهها
سین میم
۱۴ تیر ۱۳۹۵
دوباره سلام,ببخشید,ظاهرا شما به سوال من جواب دادین,پاسختون تو قسمت دیدگاه های تازه هست,اما رو لینکش ک میرم ن خبری از دیدگاه من هست,نه پاسخ شما,ممنون میشم اگه نظرتونو به ایمیلم ارسال کنین,بازم ممنون
سین میم
۱۴ تیر ۱۳۹۵
سلام،خسته نباشید،آقای ناصری من روزانه 5 الی 6 ساعت صرف گوش دادن به داستان صوتی و مجموعه آقای ای جی هوگ و دیدن فیلم و انیمیشن به روشی که شما توضیح دادید میکنم،5 ماه میشه که این روشو شروع کردم اما ساعت مطالعم روزی 2 الی3 ساعت بود که الان افزایشش دادم.میخواستم بپرسم روزی 6 ساعت غوطه ور شدن حساب میشه یا نه؟
سطحم intermediate هست.با روزی 6 ساعت در معرض زبان قرار گرفتن تا چند ماه دیگه مهارت پیدا میکنم به نظر شما؟
حسین
۱۵ تیر ۱۳۹۵
سلام
تقریبا میشه گفت غوطه ور شدن حساب میشه.
اگه بتونین تا تکنیک بازگویی داستان رو بخوبی روی مطالب و داستان هایی که میخونین انجام بدین، نهایتا شش ماه مسلط میشین.
سارا
۱۳ تیر ۱۳۹۵
سلام من دانشجو هستم و زبانم خیلی بده واقعا بده تو دوران مدرسه همیشه شاگرد زرنگ بودم ولی هیچوقت زبانم مثل بقیه دوستانم نبوده خب طبیعیم بوده چون اکثر دوستانم به کلاس زبان میرفتن ولی من زیاد دوست ندارم کلاس برم و وقتشم ندارم اکثر دوستام از بچگی برای زبان وقت گذاشتن و بعضی وقتا واقعا بخاطر ضعف تو زبان دچار مشکل میشم مخصوصا الان که دانشجوهستم
البته خیلی عجولم و دوست دارم مدت یادگیری زبان کوتاه باشه ولی میدونم نمیشه
میخواستم نصرت گوش کنم ولی همینطوری سرچ میکردم با این نرم افزار اشنا شدم
فرزاد
۱۲ تیر ۱۳۹۵
با عرض سلام خدمت اقا ناصر مدیریت محترم سایت
اقا ناصر اسم من فرزاد و 5 ساله که ساکن مالزی هستم من 5 سال پیش ازدواج کردم و اومدم مالزی
تو این 5سال فقط تونستم از پس کار خودم بر بیام شاپینگ برم خرید بکنمو کارای روزمرمو انجام بدم 6ماه پیشم با یه کمپانی سیگار الکترونیکی کار میکردم اونجا هم دستو پا شکسته حرف میزدم
البته تو دوران مدرسه هم علاقه زیادی به زبان نداشتم داداشم لیسانس مترجمی زبان داشت باهام کار میکرد ولی هروقت میشست باهام کار کنه استرس داشتم چون یهو عصبی میشد
برای همین از زبان بدم میومد تا این که اومدم اینجا خیلی گشتم مثل خود شما البته گشتن من به این ترتیب بود که میبایست روشی پیدا میکردم که ازش خوشم بیاد تا این که تا اون دوران مدرسه که برادرم با استرس باهام کار میکرد رو پاک کنم و از نو شروع کنم هر روشی رو دو روز کار کردم بعد دو روز دلمو زد تا اینکه دیشب خانومم بهم گفت تو نمیتونی و من بهم خیلی بر خورد از دیشب دنبال راه حل گشتم که سایت شمارو دیدم و جوین شدم تو کانال تلگرامتون
حالا 1ماه به خودم زمان دادم تا ته توانمو بزارم
راه حل شما چیه؟
ممنون اگه راهنماییم کنید فقط یک ماه وقت دارم
ممنون
حسین
۱۳ تیر ۱۳۹۵
سلام
تونستنش که شما قطعن میتونین زبان یاد بگیرین، ولی اینکه خودتون رو محدود به یک ماه بکنین، ریسک خیلی بزرگیه. چون احتمال اینکه توی یک ماه به حد مطلوب از زبان انگلیسی نرسین بالا است. اما مثلا میتونین این هدف رو برای خودتون در نظر بگیرین که توی یک ماه، برنامه ی مرتبی رو برای یادگیری زبان انگلیسی در نظر بگیرین که بعد از اون، روی غلتک بیفتین.
روشی که ما میگیم اصلا استرس خاصی نداره چون مبتنی بر داستان ها است و با امکاناتی هم که اپلیکیشن داره، دایره ی لغات شما سریع افزایش پیدا میکنه و زبان انگلیسی رو توی کمترین زمان ممکن یاد میگیرین.
فرزاد
۱۴ تیر ۱۳۹۵
سلام مجدد حسین جان
الان من تو مرحله ای گیر کردم به نام وسواس در یادگیری حالا براتون توضیح مختصر میدم یعنی یک درسو انقدر گوش میدم که خدایی نکرده یه وقت کم نزارم تو گوش دادن بعد چه اتفاقی میفته کلأ حالم بد میشه و میرم سراغ یه روش دیگه و همین که برم سراغ یه روش دیگه کلا زبان تعطیل میشه
الان به کمک شما نیاز دارم که این مرحله بیماریم پیشرفت نکنه
به طور نرمال هر درس برای چند روز طراحی شده یعنی چقدر یک درسو باید گوش کنم مثلا شما فرض بگیر من یه دانش اموز دیر گیرم یعنی دیر متوجه میشم ؟
داستانهای کودکانه کل پکیجش چقدر زمان لازم داره نرمال ؟
الان انقدر برنامه ریزی ندارم و از حول حلیم افتادم تو دیگ که پکیج نصرتم شروع کردم همراه با نرم افزار شما اخرشم میدونم دیگه دو روز دیگه پرونده جفتشونو میبندم میزارم کنار حالا چه کنم ؟
دیدم حالا گفتم یک ماه ولی شدنی نیست و برنامه روتین روزانه بهتره حالا یه برنامه لایت بهم بدید من فکر میکنم مشکل من برنامست
حسین جان من هر کاری که میکنم هی فکر میکنم کمه بعد هی ادامه میدم بعد خسته میشم ول میکنم
حسین
۱۵ تیر ۱۳۹۵
سلام
برنامه ی لایت فرمودین، به نظرم روزی حداقل یک ساعت وقت بذارین عالی هست. صبح زود نیم ساعت، و شب قبل خواب هم نیم ساعت
این کار رو که انجام بدین، انگلیسی به برنامه ی روزانتون تبدیل میشه.
در ضمن شما میتونین علاوه بر پکیج داستان کودکانه، به جای اینکه نصرت رو بخونین، پکیج داستان واقعی رو بخونین که بسیار برای تقویت مکالمه عالی هست. این کار باعث میشه که یخورده تنوع هم داشته باشین.
در کل هر درس رو بایستی تا جایی بخونین که اگه امکان داشته باشه، بتونین تکنیک بازگوبی داستان رو روش انجام بدین.
سمیه
۱۲ تیر ۱۳۹۵
سلام.وقتتون بخیر.
قصد دارم تا 1سال و نیم آینده مدرک زبانم رو بگیرم ولی متاسفانه سطح زبانم خیلی پایینه میتونم بگم ضعیفه،علاوه بر برنامه شما برنامه انکیدروید رو هم کار میکنم،روزی 20 واژه جدید به علاوه مرور تمام لغات قبل ،پیشنهاد شما برای بهتر یادگیری زبان چیه؟اول دایره لغاتم رو وسیع کنم؟
حسین
۱۳ تیر ۱۳۹۵
سلام
خیر برای دایره ی لغتتون از برنامه انکی استفاده نکنین چون تاثیری نداره. همین نرم افزار بنده با استفاده از ویژگی هایلایت و جعبه لایتنر، دایره ی لغتتون به سرعت افزایش پیدا میکنه
لیلی
۱۱ تیر ۱۳۹۵
من از طریق سرچ در گوگل به سایت شما رسیدم
زبانم قبلا خوب بود ولی متاسفانه کنار گذاشتم و خیلی فراموشم شده.
میخام دوباره سطحم رو بالا ببرم.
من قبلا معلم خصوصی داشتم و کتابای هدوی رو خوندم و چند تا کتاب مقدماتی ایلتس.
مریم
۱۱ تیر ۱۳۹۵
سلام جناب ناصری
ممنون از اطلاعات کامل و مفیدتون من خیلی تو یادگیری زبان مشکل دارم چون نه وقت زیاد دارم که براش بزارم ونه از کلاسهای آموزشی نتیجه مطلوبی گرفتم واقعن دلم میخواد یه روش مناسب برای یادگیری زبان پیدا کنم چون خیلی به زبان در تمام کارهام و امور زندگیم احتیاج دارم امیدوارم بتونم با این نرم افزار به اهدافم برسم فقط میخوام بدونم الان با نصب این نرم افزار روی گوشیم چجوری باید ازش استفاده کنم و فعالش کنم لطفا راهنمائیم کنید. خیلی مچکرم
حسین
۱۲ تیر ۱۳۹۵
سلام
برای فعال کردن کامل نرم افزار میتونین مطابق راهنمای زیر، پکیج بی نهایت رو خریداری بفرمایین:
راهنمای ارتقای نرم افزار زبانشناس
نرم افزار ما جایگزین بسیار مناسبی برای کلاس های آموزش زبان انگلیسیه و حتی راندمان خیلی بهتری هم برای شما داره. در ادامه ایمیلهایی برای شما ارسال میکنم که اگه مطابق اونها پیش برین، زبان انگلیسی رو خوب یاد میگیرین.
ممنون
ثریا
۹ تیر ۱۳۹۵
سلام. من برنامه رو نصب کردم قسمت دوره که میرم با وجود اینکه اینترنتم وصله میگه عدم اتصال با اینترنت!
نسخه بینهایت رو هم خریداری کردم ولی همون پیغام عدم اتصال رو میده.
گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم.
ورژن اندرویدم 5.1.1 هست
حسین
۱۰ تیر ۱۳۹۵
سلام
لطفا اول یک درس رو دوباره دانلود کنین وقتی پیغام عدم ارتباط داد، از داخل نرم افزار منو ارتباط با ما، یک پیغام برای ما بفرستین (به همراه لاگ) که بتونیم مشکلتون رو بررسی کنیم.
سپیده
۷ تیر ۱۳۹۵
سلام خسته نباشید. خیلی ممنون ازتوضیحات.
راسش من قراره به همراه دوستم به استرالیا مهاجرت کنیم. و نمره ی آیلتس دراسترالیا 7 و 8 هست. به همین خاطر قبل ازشروع کردن سوالاتی دراین زمینه داشتیم.
من خودم 4 سالی آموزشگاه زبان میرفتم اما بدلیل درسای دانشگاه مجبور شدم کنار بذارم و الان بعد 3 سال اکثر چیزاییکه یادگرفتمو فراموش کردم. و خب بایدخیلی تمرین کنم تابه یاد بیارم
واما دوستم اصصلا زبان بلد نیس درحد خیلی ابتدایی
حالاسوال من اینه برای سریعترو درست یادگرفتن زبان و اینکه نمره خوبی هم از آیلتس کسب کنیم چکارکنیم؟
حسین
۸ تیر ۱۳۹۵
سلام
خوب این سوال بخش اعظمیش به این بر میگرده که چقدر برای یادگیری زبان و کسب نمره ی آیلتس وقت دارین؟
در کل با استفاده از نرم افزاری که ما طراحی کردیم، شما میتونین زبان انگلیسیتونو سریع به حد قبلی برسونین و بهتر هم بشین. کخصوصا برای لیسنینگ و مکالمه نرم افزار ما خیلی مناسب هست. اما کار دوستتون با نرم افزار ما یخورده سخت میشه اگه هیچی بلد نباشه. بایستی اولش از یه نفر دیگه کمک بگیره. اگه مثلا هر دوی شما با هم بخونین، شما میتونی توی این زمینه به دوستتون کمک کنی. اولش یک مقداری سطح ایشون رو با سرعت بیشتری بالا بیاری. بعد میتونین از درسهای پکیج داستان واقعی استفاده کنین چون درسنامه هایی که برای تقویت مکالمه و گرامر داره، طوری هست که دو نفری هم میتونه پیاده سازی بشه.
از طرف دیگه از تکنیک هایی که ما در نوشته ی استراتژی های تقویت مکالمه نام بردیم،تکنیک پنجم که بازگویی داستان هست، میتونین داستان رو برای همدیگه بازگویی کنین تا اشکالاتتون سریعتر برطرف بشه.
علی
۲ تیر ۱۳۹۵
سلام خسته نباشید تشکر میکنم بابت برنامه خوبتون
من چند تا سوال دارم من برنامه های English today رو دارم و دوره مقدماتی top notch رو هم رفتم الان کاملا گیج شدم چطور میتونم در کمترین زمان بهترین بازده رو داشته باشم مثلا با با کار کردن با برنامه شما میتونم به کسی آدرس بدم همان طور که در top notch هست شما چی پیشنهاد میدین آیا بهتره همراه با یادگیری از طریق برنامه شما با English today و top notch هم کار کنم یا باید وقتم رو فقط صرف کار کردن بر روی یک روش بکنم
با تشکر
حسین
۳ تیر ۱۳۹۵
سلام
خیلی ممنونم از نظر لطفتون
ما از اون آدماش نیستیم که بگیم فقط پکیج های خودمون!! :)) در حقیقت بنده یسری تکنیک ها توی سایت گفتم، که این تکنیک ها اگه رو هر پکیجی پیاده سازی بکنین کارسازه. البته اپلیکیشن، قابلیت هایلایت کردن لغاتش خیلی قابلیت کلیدی هست و میتونه دایره ی لغات شما رو افزایش بده. اما منافاتی نمیبینم که از پکیج های مفید دیگه هم استفاده کنین (حتی خوب هم هست از بابت تغییر قالب و شاید در آینده این دو تا پکیج رو هم وارد اپلیکیشن کردیم). فقط دقت بفرمایین که پیوستگی روند یادگیریتون رو حفظ بفرمایین.
ارین
۲ تیر ۱۳۹۵
سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم. زبانم هم ضعیفه ولی میخام قوی کنم و اولویت اولم هم درک مطلب هستش. حدود دو سال وقت دارم. میتونید راهنماییم کنید. چیکار کنم؟ برم کلاس های زبان؟؟ یا خودم کار کنم؟؟
زهرا
۲ تیر ۱۳۹۵
سلام من از برنامه آموزش زبان انگلیسی تون خوشم اومده البته الان دو روزه که ازش استفاده میکنم جالب برام برنامه اسپانیایی رو هم نصب کردم البته نمیگم که دوست دارم یاد بگیرم یا برا کلاس گذاشتن باشه احساس کردم شاید با برنامه شما بتونم هم زمان دوتا زبان رو یاد بگیرم.
حسین
۳ تیر ۱۳۹۵
سلام
برای انگلیسی که پیشنهادم اینه که از داستان ها شروع کنین. مثلا اگه داستان واقعی به سطحتون میخوره پکیج عالی ای هست.
اسپانیایی از صفر شاید نتونین یاد بگیرین چون اپلیکیشن ما برای استاده بایستی یه پایه ی اولیه ای داشته باشین.
مهدی سعیدی
۱ تیر ۱۳۹۵
سلام بهترین هارو براتون آرزو میکنم
من مجبورم دو زبان انگلیسی و اسپانیائی رو با هم یاد بگیرم و الآن از هردو اپلیکیشین انگلیسی و اسپانیائی شما استفاده میکنم خدا شکر تا الآن پیشرفت خوبی در هردو زبان داشتم
هدفی که دارم اینه که قصد دارم به سطح سخنرانی و خطابه در این دو زبان برسم ازتون میخوام که راهنمائیم کنید که چه برنامه روزانه ای رو پیش بگیرم تا زودتر به این سطح برسم
از بذل عنایت شما کمال تشکر رو دارم
حسین
۲ تیر ۱۳۹۵
سلام
آیا پست جدیدمون رو در رابطه با استراتژی های تقویت مکالمه خوندین؟
ثنا
۳۰ خرداد ۱۳۹۵
سلام
من همیشه دوست داشتم زبان یاد بگیرم و چون از سن پایین شروع کردم به کار کردن همیشه زمان خیلی کمی داشتم چند بارم کلاس رفتم ولی نتوستم ادامه بدم بعد تصمیم گرفتم تو خونه خودم بخونم اونم ول کردم چون یکسری مشکلات پیش اومد که نتونستم ادامه بدم ولی الان زبان برای من خیلی مهمه چون یک ضعف بزرگ برای خودم میدونم و میخوام تا یکسال دیگه از ایران برم ولی زبانم خیلی ضعیف و این موضوع اعتماد به نفس منوآورده پایین
درضمن من نتونستم با نرم افزار شما کار کنم درس یک رو که برام فرستاد هیچ کاری نتونستم روش بکنم
ممنون میشم جواب بدین
حسین
۳۱ خرداد ۱۳۹۵
سلام
نرم افزار زبانشناس میتونه مشکل مکالمه ی شما رو حل کنه
ابتدا بایستی با روشی که اینجا گذاشتم پکیج مورد علاقه تونو دانلود کنین
لطفا ابتدا دانلود بفرمایین بعد دوباره برای دریافت برنامه به بنده پیغام بدین
ممنون
مهرداد
۲۹ خرداد ۱۳۹۵
باسلام و خسته نباشيد خدمت مهندس عزیز،
مرسي از نرم افزار خوبتان،من ازبين تمام نرم افزار از نرم افزار شما خوشم اومد،ولی من يه مشکل بزرگ دارم بخاطر شرایط شغلی از واجبات که بتونم انگلیسی مکالمه کنم،ولی بخاطر ضعف دوره دبيرستان نميتونم شروع کنم و برام خیلی سخته،در ضمن من زبانم صفر صفر هستم،خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که چطوري بتونم با بزرگترین معضل زندگیم مواجه بشم و بتونم تو این راه موفق بشم.
مرسي از لطفتان و شرمنده که مزاحم اوقات شریفتان شدم.
پویا
۲۷ خرداد ۱۳۹۵
سلام
من زبان انگليسيم در حد متوسط رو بالا مخصوصا در متن هاي تخصصي هست ولي هميشه دنبال راهي بودم كه مكالمه رو در سطح عالي ياد بگيرم خيلي خوشحال ميشم اگه راهنماييم كنين
در ضمن من شاغل هستم و دارم رو پايان نامه ارشدم كار ميكنم وقتم محدوده
سهر
۲۴ خرداد ۱۳۹۵
تنها چیزی که می تونم بگم اینه که خدا قوت.من چون برای اولین بار دارم بعنوان یادگیری اقدام میکنم وجزء افرادی هستم ک ذهنشون برای طوطی وار حفظ کردن آماده نیست روش شمارو میپسندم متاسفانه تو فصل امتحانات هستم و درگیر فقط تونستم نگاهی اجمالی کنم و مطالعه چگونه خوندن و....ان شاا... ک بتونم کامل یاد بگیرم فقط ب ی چیز احتیاج دارم اونم برنامه ب نظر شما در روز چقدر وقت بزارم ک بتونم ظرف یک سال یا یک سالو نیم آینده مسلط به زبان باشم؟باز هم ممنون🌷
حسین
۲۵ خرداد ۱۳۹۵
سلام
ممنونم از نظر لطفتون.
سوالی که مطرح فرمودین خیلی کلیه. بستگی به سطح فعلی و تعریف شما از تسلط داره. ولی به طور متوسط بایستی روزی 2 ساعت زمان بذارین.
برای برنامه ریزی، بعد از امتحان ها لطفا با من در ارتباط باشین که با جزئیات بیشتری برنامه ی متناسب با خودتون رو بتون بگم.
ممنون :)
Azdo
۲۴ خرداد ۱۳۹۵
خب صفحه اول نرم افزار ایمیل و رمز و بله که میزنم دکمه ای برای عملکرد نداره که وارد بشه همون حالت میمونه
حسین
۲۵ خرداد ۱۳۹۵
سلام
لطفا ایمیل خودتون رو مشاهده بفرمایین
ممنون
مریم
۲۴ خرداد ۱۳۹۵
با سلام
بزرگترین مشکل من در بادگیری زبان این هست که باید متن را لغت به لغت ترجمه کنم تا بتونم متوجه بشم مثلا نمی تونم وقتی انگلیسی با من حرف میزنند منظورش را متوجه بشم در نتیجه اونو ترجمه میکنم بعد جواب میدم.
ممنون میشم در این باره منو راهنمایی کنید
حسین
۲۵ خرداد ۱۳۹۵
سلام
این مشکل قریب به یقین به این مربوط میشه که لغت ها رو با روش های حفظی مرسوم حفظ کردین و توی قالب های مختلف یاد نگرفتین.
از طرف دیگه حتما زیاد به مطالب صوتی گوش ندادین، و اگرم دادین به صورت عادی گوش دادین و سعی نفرمودین که تکنیک های بهبود لیسنینگ رو روشون پیاده سازی بفرمایین.
برای حل این مشکل پیشنهاد اولیه ی بنده پیاده سازی تکنیک سایه روی پکیج داستان های واقعی اپلیکیشن هست.
لطفا این مقاله رو بخونین و نظرتون رو بفرمایین.
ممنون
فاطمه
۲۳ خرداد ۱۳۹۵
سلام وقت بخیر، خیلی خوشحالم که با سایت شما اشنا شدم
فوق لیسانس صنایع دارم
تا اول آذر باید تافل حداقل 100 بیارم
از بهمن شروع کردم دو جلد American English filo خوندم اما استادم ولم کرد
از ضعیف شروع کردم
الان معلم جدید دارم اما تو , speaking writing , listening خیلی ضعیفم خیلی ناراحتم اصلا میرسم یانه
نمیدونم چی کنم؟؟؟؟؟
حسین
۲۴ خرداد ۱۳۹۵
سلام دوست گرامی
نمیخوام امید واهی بدم تافل صد نمره ی خیلی بالاییه. اما 5 ماه هم فرصت خوبیه و اگه جدیت به خرج بدین میتونین برسین. البته بستگی به لول فعلیتون هم داره؟ الان تقریبا هر کدوم از مهارت ها نمره ی چند هستین؟
من و نرم افزاری که طراحی کردیم توی بحث لیسنینگ و اسپیکینگ خیلی میتونیم کمک شما کنیم به هر حال. لطفا نرم افزار زبانشناس رو دانلود کنین و به پکیج داستان های واقعی نگاهی بندازین و نظرتون رو بگین.
ممنون
Azdo
۲۳ خرداد ۱۳۹۵
چطوری میشه وارد نرم افزار شد ایمیل پس میخواد.قبلش باید کجا ثبت نام کنم چون داخل نرم افزار نداره
حسین
۲۴ خرداد ۱۳۹۵
سلام
اگه منظورتون نرم افزار انگلیسی هست، همون صفحه ی اول صفحه ی ثبت نامه.
بابک
۲۲ خرداد ۱۳۹۵
با سلام
بنده مدت زیادی هست که به دنبال یادگیری زبان انگلیسی هستم و منابع زیادی را جمع آوری کرده ام و واقعیت امر این است که بیشتر سر در گم شده ام و چهرچوب مشخصی جهت ادامه کار پیدا نکرده ام امیدوارم سایت شما این چهر چوب را در اختیار بگذارد
با تشکر
حسین
۲۳ خرداد ۱۳۹۵
سلام
منابع زیادی برای زبان انگلیسی تاثیر منفی بر بازدهی شما و انگیزتون برای یادگیری میذاره.
یک مقداری منابعتون رو تعدیل بفرمایید ، اگه پشتکار داشته باشین حتمن موفق میشین
باز با بنده هر سوالی داشتین در رابطه با نحوه ی خوندن درسها و پکیج ها در ارتباط باشین که بیشتر راهنمایی کنم.
فاطمه
۲۲ خرداد ۱۳۹۵
سلام
وقتتون بخیر
من دانشجوی کارشناسی ارشد ایمنولوژی هستم.از وقتی که ترم یک کارشناسی بودم دنبال یادگیری زبان بودم،زبانکده رفتم،بعضی روشا رو امتحان کردم ،نشد، دیگه نرفتم دنبالش،ولی باز نتونستم،همیشه از اینکه زبان انگلیسی رو نمیدونم ناراحت بوده و هستم،ولی فکر میکنم باید ی دوره رو براش جدی وقت بزارم و خوب کار کنم،از طرفی هم مشغله کاری خیلی زیاد نمیزاره،اتفاقی با سایتتون آشنا شدم،حرفای امیدوار کننده،خصوصا یاد گیری ۶ ماهه، خیلی انگیزم رو بالا برد،انشالله حرفاتون به واقعیت بپونده
محسن
۲۱ خرداد ۱۳۹۵
سلام
من محسن هستم.
یه مدتی طولانیه که دوست دارم زبان انگلیسی را مسلط بشم. مشکل من نداشتن برنامه مناسب آموزش بود تازه ب روش شما آشنا شدم امیدوارم با پیگیری روش شما تغییر در وضعیت من ایجاد بشه.
ضمنا خیلی توی مکالمه کردن کمرو هستم.
ممنون
با تشکر
حسین
۲۲ خرداد ۱۳۹۵
سلام محسن جان
من هم امیدوارم که با استفاده از این نرم افزار به هدفت بررسی و اگه واقعا وقت بذاری قطعا میرسی.
در رابطه با کمرویی پیشنهاد میکنم که حتما این پست رو بخون.
ممنون
جواد
۱۴ خرداد ۱۳۹۵
سلام استاد
ممنون از برنامه خوبتون
من سطحم تقریبا متوسطه میخواسم ببینم که اگه کامل وتمام وقت، وقتمو بذارم چه مدت طول میکشه تا به تافل برسم؟
حسین
۱۵ خرداد ۱۳۹۵
سلام
بستگی داره چه نمره ای بخواین.
اگه مثلا نمره ی دور و بر 90 بخواین بایستی دست کم سه ماه فول وقت بذارین.
برنامه ای که میتونم پیشنهاد کنم اینه توی روز، چیزی نزدیک به دو سوم وقتتون رو روی اپلیکیشن بذارین و پکیج های داستان واقعی و انگلیسی قدرت رو مطالعه کنین. استراتژی های تقویت مکالمه رو هنگام خوندن این درسها پیاده سازی بفرمایین تا مکالمتون قوی بشه.
یک سوم از وقتتون رو هم به خوندن امتحانی بپردازین (یعنی استفاده از کتاب های تافل و ...) که برای تافل آماده باشین.
عماد
۸ خرداد ۱۳۹۵
البته سؤال بسيار مهمي كه حضرات علما در جلسه ي اول مي پرسند فراموش نشه،' آقا ما كي آيلتس مي گيريم'
مژگان
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام خسته نباشيد! راستش وقتي من ابتدايي بودم بدون علاقه اي و با اصرار خانواده مجبور به كلاس زبان رفتن بودم، در آموزشگاه معمولي تا مقطع ديپلم و با كمترين نمرات به پايان رساندمnew interchange passage letsgo كتابهايي بود كه مثلا خواندم
از اون موقع حدود هشت سال ميگذرد! الان تصميم گرفتم زبان انگليسي را تا حد تافل ادامه بدم(با نمره٨٠)
به نظر شما زمان مناسب است؟!تا بهمن ماه، با روزي ٢ ٣ساعت!
گفتنيست كه زبانم با آن همه كلاس رفتن از ضعيف هم ضعيفتر است
شما چه منابعي را توصيه ميكنيد! بدون آموزشگاه كه من بتوانم زبانم را ارتقاع بدم
حسین
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام
با توجه به سابقتون اگه برنامه ی منظمی داشته باشین این کار شدنیه.
اپلیکیشن زبانشناس شمارو تقریبا از هر منبعی بینیاز میکنه. پیشنهاد میکنم دانلود کنین و یه نگاهی به دروس داستان های واقعی بندازین. حتما خوشتون میاد. داستانهای واقعی رو ما تو سایت به قیمت 50 هزار تومان میفروشیم ولی تو اپلیکیشن میتونین مجانی استفاده کنین.
آرزو
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام. دوست عزیز ظلمی که در حق یادگیری زبان شما شده در واقع از سمت خانواده تون بوده. همینطور که الان خیلی از خانواده ها دنبال این هستن که اگه بچه ی فلان فامیلشون داره زبان میخونه لزوما فرزند اونها هم باید بخونه مبادا عقب بمونه!
بنده بعنوان یه فرد تحصیلکرده ی این کشور و کسی که انقدر زبان بلد هست که بتونه گلیم خودش رو چه در زمینه علمی و پژوهشی رشته تحصیلیش و چه در رفع نیازهای معمولی در سفرهای خارجیش از آب بیرون بکشه عرض میکنم و در واقع خواهش میکنم اگر پدر و مادری این نوشته ی بنده رو میخونن لطفا و لطفا تا زمانی که فرزندتون به زبان مادری خودش ، جمله سازی و فهم و درک کردن زمان ها و قیدهای زبان مادریش مسلط نیست اونو تحت فشار نذارید که یه زبان بیگانه رو یاد بگیره.
چون یادگیری زبان دیگه با تطابق دادن اون زبان با زبان فارسی برای ماها انجام میشه. وقتی اون بچه ی دبستانی هنوووز نمی تونه یک جمله با فعل و قید و رعایت انتخاب فاعل درست بسازه توقع بس بیجایی هست که بخواد یه جمله انگلیسی با زمان و رعایت قوانین درست بسازه. من از سال اول راهنمایی شروع به زبان آموزی آکادمیک کردم و واقعا هم بازده بالایی داشت برام. درسته انسان ها متفاوت هستن در یادگیری ولی بعضی پارامترها واقعا حضورشون الزامیه برای یادگیری مطالب جدی اینو فراموش نکنیم.
برقرار باشید
رامین
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام. من آشناییم با زبان خیلی کم هست و بجز reading که به خاطر خوندن متون این اواخر در حد نسبتا خوبی هست بقیه مهارت هام خیلی ضعیفه. میخواستم بدونم آیا راهی هست که با 3-4 ساعت مستمر زبان خوندن بتونم تا بهمن امسال در آزمون تافل نمره بالای 80 بیارم؟
حسین
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام
بله شما فرصت خیلی خوبی دارین اگر از این فرصت به نحو احسن استفاده کنین این کار امکانپذیره.
نرم افزار زبانشناس رو دانلود کنین و با پکیج داستان های واقعی شروع کنین. این پکیج باعث میشه که هم لیسنینگ و هم مکالمتون به طور چشمگیری تقویت بشه.
همچنین این پکیج فایل هایی برای یادگیری ناخودآگاه گرامر داره که خیلی کارسازه.
بعد از اتمام این پکیج میتونین مگا داستان ها و انگلیسی قدرت رو هم شروع کنین.
محمد نصیری
۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام من در یک مغازه عسل فروشیم کل روز ا رو تنهام صبح ساعت 8 صبح میرم تا 9 شب از زبانم چیزی نمیدانم میخام کمتر از یک سال صحبت کردن زبان به صورت روان یاد بگیرم چیکار کنم لیسانس دارم چون کار پیدا نکردم تو مغازه ام حاظرم روزی 10 ساعت هم زبان بخونم فقط یه راهنمای خوب میخام از زبانم فقط سلام کردنشو بلدم همین خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین
امیر
۲۳ بهمن ۱۳۹۴
با سلام و خسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی مهندسی برق هستم ترم چهار. یک سوال دارم واون اینکه میخواهم درعرض یکسال تا دوسال (حداکثر) زبانم رو تقویت کنم و در حدی برسونم که تو تافل نمره بالا مثلا 100 بدست بیارم.قصدم اپلای هست(یک رشته دیگر) و بسیار انگیزه و علاقه دارم و حدودا یک ماهه ک شروع کردم خودخوان سطحم در ابتدا تا حد دبیرستان بود بعد از یک ماه بهتر شد کمی (بیستو چهار ساعته میخوندم مخصوصا بین دو ترم) ولی میخواهم رشته خودم رو به زبان(مترجمی) تغییر بدم تا بتونم تمام وقت به زبان بپردازم به نظرتون این کار درسته؟اگر نیست روزی چند ساعت مفیده با توجه به رشتم ک خیلی سخته و وقت گیر؟منتظر جوابتون هستم
باتشکر از سایت عالی تون
حسین
۲۴ بهمن ۱۳۹۴
سلام
برای موفقیت در رشته ی مترجمی حتما لازم نیست که وارد همون رشته بشین. اگه یکی دو سال هم وقت دارین با برنامه ریزی میتونین سطح زبانتون رو تا حد خیلی خوبی بالا بیارین.
هرچقدر هم در طول روز سرطون شلوغ باشه میتونین برای زبان وقت خالی کنین. مثلا زمانی که تو ماشین و تاکسی هستین. یا دارین قدم میزنین و ....
تکنیک های زیادی هم برای این کار تو سایت گفتیم. اما با توجه به علاقه ی زیاد شما پیشنهاد میکنم که نرم افزار اندروید زبانشناس رو هم یه نگاهی بندازین. به نظرم خیلی میتونه براتون مفید باشه.
محمد
۹ بهمن ۱۳۹۴
سلام.29 سالمه. بسیار علاقه مندم و تصمیم دارم خیلی سریع مسلط شم(2 سال).بهرین روش و کار چیه؟
روزی چند ساعت باید کار کنم؟کلاس نرم؟
گوشی حرفه ای هم ندارم که اندروید داشته باشه و حداکثر با پی سی میتونم کار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
حجت
۶ بهمن ۱۳۹۴
سلام
در حد صفر هستم
از کجا شروع کنم
البته اولویت اولم مکالمه است.
سپاس گذارم
حسین
۷ بهمن ۱۳۹۴
سلام
به نظر بنده شما نرم افزار اندروید آموزش زبان انگلیسی رو دانلود کن و ابتدا به پکیج انشاهای شاگردان EMMA گوش بده. اگر برات مناسب بود همین پکیج رو با روشهایی که در نرم افزار کم کم به اون اشاره میشه شروع کن به خوندن.
علی
۲۵ آذر ۱۳۹۴
سلام .
من حدود چهار سال زبان رفتم انصافا هم خوب بود و موتورم به نوعی روشن شد.
اما بعد چهار سال احساس کردم که دیگه فایده نداره و تصمیم گرفتم تو خونه کار کنم.
پدرم تصمیم گرفته که اواسط تابستون سال دیگه منو به کشور دیگه ای بفرسته. واس همینم من باید تا اون موقع بتونم انگلیسی صحبت کنم.
البته الانم خوندن, نوشتن و صحبت کردنم خوبه ولی اگه یک نفر جلوم با لحجه صحبت کنه بار اول نمیفهمم چی میگه , چقدر طول میکشه تا این مشکلم برطف بشه ؟
حسین
۲۶ آذر ۱۳۹۴
سلام علی جان.
با توجه به پیش زمینه ای که دارین اگر تکنیک سایه رو روی مطالب صوتی مفید پیاده سازی کنین مشکلتون حل میشه. برای این موضوع پیشنهاد میکنم نوشته ای که در مورد تکنیک سایه نوشتیم رو بخونین.
در ضمن در کل برای اینکه هم لیسنینگ و هم اسپیکینگتون به طور کلی قوی بشه پیشنهاد میکنم نوشته ی پنج استراتژی برای تقویت مکالمه زبان انگلیسی رو بخونین و این استراتژی هارو هر روز پیاده سازی بکنین. اگر روزی دو سه ساعت کار کنین کمتر از شیش ماه جواب میگیرین.
احسان
۲۲ آذر ۱۳۹۴
فکر کنم دو روز پیش بود ، درست در روزی که داشتم برنامه ریزی می کردم تا یه جورایی کار نیمه تمومی رو که مدت هاست میخونم و رها می کنم ، یعنی مطالعه درست و اصولی زبان رو ، به سامان کنم و شروع کنم در لنیکدین خیلی اتفاقی از طریق یک کانکشن مشترک که پست شما رو لایک کرده بود با حضرتعالی آشنا شدم و مقالات و نکته نظراتتونو خوندم و از طریق صفحه شما و کامنت هایی که عزیزان زیر پست هاتون می زارن و اینا با سایت مفیدِ شما آشنا شدم و خلاصه برنامه ریزیم خوب شد و اشکالاتی که در کار می دیدم تا حدودی برطرف شد و واقعا لازمه از حضورتون تشکر کنم . یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید : چطوری می تونم با انگیزه و فِرش بمونم ؟ مقاله انگیزه از تو سایت شما رو خوندم ، خودمم آدمی هستم با باورهای خوب و باانگیزه و به اهمیت موضوع واقفم . اما دوست دارم در این مورد از زبان شما که در این امر (روانشناسی یادگیری) تبحر و تخصص دارید چیز جدیدی یاد بگیرم ... مرسی و ممنون بابت همه چیز
حسین
۲۳ آذر ۱۳۹۴
سلام
بسیار ممنونم از ابراز لطفتون برای بالا بردن انگیزه علاوه بر مطالبی که در اون پست خوندین میتونین به نتیجه ی کار خودتون فکر کنین. اصلا زبان انگلیسی رو برای چی میخونین؟ یکی از دلایل میتونه تحصیل در بهترین دانشگاه های دنیا باشه. پس خودتون رو در اون دانشگاه تصور کنین که دارین به انگلیسی به صحبت های استاد گوش میدین. شاید هدفتون این باشه که مسافرت به کشور های خارجی داشته باشین و با مردمش صحبت کنین و از فرهنگشون یاد بگیرین. باز میتونین خودتون رو در این موقعیت تصور کنین و انگیزتونو بالا ببرین. خلاصه اینکه هر هدف بزرگی که دارین سعی کنین که تصور کنین که به اون هدف رسیدین و طعم شیرین رسیدن به هدف رو لمس کنین. اینجوری همیشه انگیزه دارین که به هدفتون برسین و در این راه هم تلاش میکنین
نیر
۲۸ آبان ۱۳۹۴
سلام خسته نباشید. من یکی از کسانی هستم که همیشه از زبان انگلیسی فراری بودم و هستم. اواخر دوره ی راهنمایی به اصرار خانواده، در کلاس های زبان ثبت نام کردند. ترم یک و گرامر!... شاید از 30 جلسه، کم تر از 10 جلسه تو کلاس حاضر شدم! چون وقتی من نمی تونستم حتی صحبت های استاد رو متوجه بشم، احساس حقارت عجیبی پیدا می کردم.
زبان رو کنار گذاشتم تا دوران دانشگاه. اینبار به خواسته ی خودم رفتم ثبت نام کردم ترم یک intro خوب بود اما ترم بعد کمی به زور تحمل کردم و ترم سوم، بعد از چند جلسه نرفتم!
تصمیم گرفتم با یادگیری یه زبان دیگه به خودم اعتماد به نفس بدم و تا حدی موفق شدم. بیش از یک ساله دارم دوره های زبان فرانسه می گذرونم و خیلی با علاقه ادامه میدم.
اما یادگیری زبان انگلیسی رو خیلی دوست دارم و می ترسم دوباره برم سراغش.
راهنماییم کنید لطفا... می خوام سال دیگه ارشد بدم و دوست دارم اینبار پاسخنامه زبان انگلیسی رو خالی نذارم!
حسین
۲۹ آبان ۱۳۹۴
سلام
این مشکل شما رو خیلیا دارن. متاسفانه کلاسهای آموزش زبان اگه به صورت علمی برگذار نشه میتونه خیلی تو روحیه ی آدم تاثیر بذاره. من کمی در این رابطه تو نوشته ی ترس از زبان انگلیسی توضیح دادم که چرا اینجوری میشه.
اما به هر حال شما با این مشکل مواجه شدین و بایستی به فکر راه حل مناسب باشین. اول پیشنهاد میکنم نوشته ی انگیزه در یادگیری زبان انگلیسی رو بخونین و مطالبشو برای خودتون پیاده سازی بکنین که انگیزتون بالا بره. پیشنهاد بعدی من اینه که زبان انگلیسی رو با چیزای جذاب یاد بگیرین نه کتاب های آموزشی. مثلا کتاب داستان بخونین، فیلم نگاه کنین. و اینجور چیزها. با توجه به پیشینه ای که دارین اصلا دور کتاب آموزش زبان کتاب لغت و کتاب گرامر رو خط بکشین و سمتشون نرین که اصلا به دردتون نمیخوره.
باز اگه سوالی داشتین بفرمایین خوشحال میشم کمکی ازم بر بیاد.
نیر
۳۰ آبان ۱۳۹۴
خیلی ممنون از پاسخی که دادید
تمام تلاشم رو خواهم کرد و باز اگه به مشکلی برخوردم باهاتون مطرح می کنم
سپاس بیکران بابت وقتی که گذاشتید...
nest
۲۰ آبان ۱۳۹۴
Hi, a few years ago i started to learning English
i can say my method for this (i mean learning language)
very similar to this article you wrote
ironically
today i was seeing a TV SHOW whit subtitles, suddenly i realize that this sub isn't match whit movie , you
know, i have this habit that see moves whit subtitles Persian and English (both together)
so i decided to delete the sub and sat to see movie
right now i'm not in mood to see movies more
However
in the meantime i'm writing this sentences
i'm hitting two sign with one shot
First shot 4 Strengthen language
Second shot to say Thank you for your recommendations
sorry if the sentence is grammatically wrong
Good luck, Hossein
عبدالله
۱۸ آبان ۱۳۹۴
آموزش زبان برای کودکان از چه سنی خوب و مفید هست؟طوری که بچه خسته یا دل زده نشه. باتشکر فراوان
حسین
۱۹ آبان ۱۳۹۴
سلام آموزش زبان به کودکان هر چه زودتر انجام شود بهتر است. هیچ مشکل خاصی هم به وجود نمی آید. بچه را مجبور نکنید که زبان یاد بگیرد. بلکه اگر خودتان میخواهید به بچه وقت بگذارید و زبان یاد دهید سعی کنید که با وی ارتباط خوبی داشته باشید برایش کتاب بخوانید، کارتون های بچه گانه ببینید و ... در ضمن کلاسهای آموزش زبان به بچه ها را زیاد توصیه نمیکنم.
محمد
۱۰ آبان ۱۳۹۴
روز بخیر می خواستم منو راهنمایی کنید من سال های سال کلاس زبان انگلیسی رفتم - موسسه های مختلف و متد های متفاوت همیشه سعی کردم شاگرد خوبی باشم و فعالیت کنم در منزل هم براش وقت گذاشتم اما متاسفانع هیچ وقت اون جوری که باید زبان رو یاد نگرفتم الان تا حدودی می تونم مکالمه کنم ولی درک مطلب و ترجمه و گوش دادنم افتضاحه دوباره می خوام شروع کنم ولی می ترسم دوباره وقتم تلف شه ولی نیاز کاری دارم که سریعا زبانم خوب بشه خواهش می کنم راهنماییم کنید ممنون
حسین
۱۱ آبان ۱۳۹۴
سلام
شما چقدر زمان دارین برای این کار؟ و کدوم مهارتتون میخواید بیشتر تقویت بشه؟
محمد
۱۲ آبان ۱۳۹۴
سلام مجدد ممنونم فکر می کنم حدود شش ماه زمان داشته باشم مکالمه ام بدک نیست ولی باید درک مطلب و ترجمه متن خیلی ضعیف هستم در ضمن مکاتبه و نوشتن به انگلیسی هم ضعیف هستم در مجموع می خوام درک مطلب، ترجمه متون و نوشتنم بهتر شه سپاسگزارم
محمد
۱۳ آبان ۱۳۹۴
ببخشید یه چیز دیگه رو بگم من دایره لغات ضعیفی دارم مهارت شنیداریم هم ضعیفه
حسین
۱۴ آبان ۱۳۹۴
ببینید برای اینکه درک مطلبتون بره بالا و اینکه خوب بتونین ترجمه کنین باید دایره ی لغاتتونو ببرید بالا اما نه از روش حفظی مرسوم. برای اینکه نوشتنتونم خوب بشه باید کتاب و متن زیاد بخونید. ببین اول یه سری بزن به این پست در رابطه با یادگیری لغات انگلیسی: لغات
تو این لینک توضیح دادیم چطور دایره ی لغات رو افزایش بدی. مقاله های دیگه ای هم که تو همون پست ارجاع داده شده بخون.
بیژن
۱۰ آبان ۱۳۹۴
من پزشکی عمومی خوندم. به واسطه علاقه ام به حوزه تعلیم و تربیت و مدیریت برای ادامه تحصیلات دانشگاهی رشته ارشد آموزش پزشکی را با رتبه اول از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فارغ التحصیل شدم و در حال حاضر دانشجوی سال دوم دکتری تخصصی مدیریت آموزش عالی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران هستم. در زمینه یادگیری زبان انگلیسی خیلی حس بدی پیدا کردم. چندین سال تلاش کردم ولی از میزان نتیجه فعالیت رضایت ندارم. برای خودم سوالی مطرح هست. آیا یادگیری و یا آموزش زبان انگلیسی متد خاصی نیاز دارد؟ به عبارت دیگر روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی با یادگیری علوم دیگر تفاوتی دارد؟ برای تسلط بر زبان انگلیسی چه روش خاصی داری که بتونی کمکم کنی تا بتونم در حد تسلط نسبی موفقیت به دست بیاورم؟ خودت روش تدریسی در این زمینه داری تا بتونم از مشاوره شما استفاده کنم؟ لطفا اگر تجربه و وانمندی در این زمینه دارید بنده را بهره مند بفرما. با احترام مجدد
حسین
۱۱ آبان ۱۳۹۴
لطفا بفرمایید که از چه روش هایی استفاده کردید که منجر به این حس بد شده؟
بیژن
۱۲ آبان ۱۳۹۴
ضمنا آخرین باری که در یکی از آزمونهای استاندارد شرکت کردم آزمون msrt بود
که مهارت شنیداری 11 از 30 و مهارت درک مطلب 20 از 40 و مهارت ساختار و واژگان 20 از 30 بود
جمعا 51 از 100 بود که اصلا راضی نبودم
البته درک مطلب با توجه به اینکه موضوعات انتخابی از حیطه تخصصی خودم خیلی فاصله داشت جندان از خودم ناراضی نیستم ولی برای شنیداری خیلی بد بود ودقیقا همین میزان برای گفتاری مشکل دارم. البته ناگفته نماند سخنرانی و ارائه مطالب به صورت فارسی بسیار عالی هستم ودر کارگاههای آموزشی که برای گروههای هدف مختلف برگزار می کنم همیشه نمره ارزشیابی عالی دارم .این نکته را از این بات در اختیار شما گذاشتم که در جریان باشی که فن بیان و سخنرانی به زبان فارسی را در حد عالی ارائه میکنم
خیلی طولانی نوشتم .بنده را ببخشید
حسین
۱۳ آبان ۱۳۹۴
ببینید دقیقا تو یادگیری زبان انگلیسی و هر کار دیگه ای کلا انگیزه داشتن 80 درصد قضیس بنابراین شما باید از روشهایی استفاده کنی که انگیزه ی شما رو بالا نگه دارن. برای اطلاعات بیشتر میتونی این پست ها رو بخونی:
انگیزه در یادگیری زبان انگلیسی
چگونه مثل آب خوردن انگلیسی صحبت کنیم
بیژن
۱۴ آبان ۱۳۹۴
هم مطالعه شخصی و داشتم و هم به مراکز و کانونهای آموزشی مراجعه کردم . اما آنچه که درحال حاضر برام آزار دهنده شده اختلاف بین مهارت شنیداری و گفتاری با درک مطلب و ترجمه است. بیشترین نیاز بنده هم مهارتهای شنیداری و گفتاری است. برای ترجمه و درک مطلب نیاز خودم را برآورده می کنم. چند بار برای آزمون آیلتس و تافل برنامه ریزی کردم ولی به هدف نرسیدم. دقیقا سوالم بر میگردد به همین نکته که آیا یادگیری و آموزش زبان انگلیسی یا زبانهاب خارجی روانشناسی یادگیری ویژه و خاصی را می طلبد یا مثل همه یادگیریهاست؟ بنده عاشق خوندن و مطالعه هستم. چرا در این زمینه انگیزه درونی ام کمتر هست نسبت به یادگیری متون دیگر؟ در حالی که نیاز بسیار بالاست و بنده هم به لحاظ شخصیتی از تنها چیزی که هرگز خسته نمی شوم مطالعه و آموزش و یادگیری و یاد دادن هست. دقیقا گفتم عاشق این کار هستم ولی در مورد یادگیری و مطالعه زبان چرا این گونه نیستم. امیدوارم بتونی کمکم کنی تا بهتر در این زمینه خودم را بشناسم و خودم را پیدا کنم.
اشکان
۱۰ آبان ۱۳۹۴
سلام
من راستش زبانم متوسطه ولی خودم خیلی مایلم سطحمو افزایش بدم . با توجه به شرایط مالی امکانش نیست که در کلاس های زبان شرکت کنم . راستش من یه کتاب لغت و یه کتاب گرامر و یه کتاب برای listening دارم . امروز هم بعد از خوندن مطلبتون به این نتیجه رسیدم فیلم دیدن خیلی تاثیر داره . امکانش هست منو راهنمایی کنین چه طور کارمو اغاز کنم؟
حسین
۱۱ آبان ۱۳۹۴
سلام. اولین کاری که انجام میدید اینه که کتاب لغت و گرامر رو دور میریزید! جدی میگم. اگر میخواید فیلم دیدن تاثیر جدی روی زبانتون داشته باشه بایستی به روشی که اینجا توضیح دادیم عمل کنید.
اگر تا آخر مطلبو بخونین، یادگیری زبان انگلیسی با فیلم به شش روز برای هر قسمت تقریبا 15 دقیقه ای از فیلم و یا سریال تبدیل شده مخصوصا تکنیک سایه که توضیح داده شده خیلی میتونه موثر باشه در ضمن از لینک زیر هم فیلم هایی که به طور کلی برای یادگیری زبان خوب هستند خصوصیاتش نوشته شده چون هر فیلمی به درد نمیخوره.
آموزش و یادگیری زبان انگلیسی با فیلم