۱۰ روش یادگیری لغات انگلیسی که زبانتان را متحول میکند

در این مقاله به شما یاد خواهم داد که تفکرات اشتباه راجع به یادگیری لغات انگلیسی را دور بیاندازید و با استفاده از ۱۰ راهکار، دایره‌ی لغت‌تان را گسترده‌تر کنید.

photo_2022-03-28_16-59-49.jpg
حسین ناصری
۱۴۰۰ اسفند آپدیت شد 

لغات و کلمات، پایه‌ و اساس هر زبانی هستند. شما بدون یادگیری لغات یک زبان، نه می‌توانید مکالمه کنید و نه می‌توانید به مکاتبه بپردازید. عملا هیچ کاری نمی‌توانید انجام دهید. زبان انگلیسی هم از این قاعده مستثنی نیست و شما برای این که بتوانید مهارت‌های مختلف خود مثل مکالمه، نوشتار و... را تقویت کنید، نیاز است که دایره‌ی لغات مناسبی داشته باشید.

گفته ‌می‌شود که بین چهارصد هزار تا یک میلیون کلمه در زبان انگلیسی وجود دارد که طبیعتا امکان یادگیری همه‌ی این لغات وجود ندارد. اما واقعا شما نیاز نیست که تمامی لغات زبان انگلیسی را بلد باشید. یک فردی که در قلب نیویورک به دنیا می‌آید هم تمامی لغات زبان انگلیسی را بلد نیست. طبق تحقیقات متخصصان، یک فرد بومی‌زبان دایره‌ی لغاتی بین 1۲۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ کلمه دارد. اگر شما هم می‌خواهید به خوبی انگلیسی را صحبت کنید، بایستی تا جایی که می‌توانید لغات پرکاربرد زبان انگلیسی را یاد بگیرید.

در ادامه روش‌هایی را برای‌تان آموزش دادیم که بتوانید با کمک آن‌ها، دایره‌ی لغات خود را تا حد خوبی تقویت کنید.

۱- بهترین روش مرور لغات انگلیسی

بهترین روش مرور لغات انگلیسی تکرار فاصله‌دار (spaced repetition) لغات است. اما چقدر فاصله بین هر تکرار لغت بایستی وجود داشته باشد؟ خیلی خلاصه و ساده بخواهیم توضیح دهیم فواصل زمانی مطلوب به صورت زیر خواهد بود.

· تکرار اول: همان روز اول

یعنی اگر واژه‌‌ی انگلیسی جدیدی را امروز مشاهده کردید که می‌خواهید یادش بگیرید، آن را همان روز، ترجیحاً هنگام شب قبل از خواب مرور کنید. زیرا زمان قبل از خواب بهترین زمان برای یادآوری مجدد مطالبی است که به شدت فرّار هستند.

· تکرار دوم: ۷ روز بعد از تکرار اول

· تکرار سوم: ۱۶ روز بعد از تکرار دوم

· تکرار چهارم: ۳۵ روز بعد از تکرار سوم

البته زمان‌های فوق برای حالتی است که وقتی لغت را تکرار میکنید، لغت با موفقیت در خاطرتان مانده باشد. اگر موقع تکرار، لغت را کامل از یاد برده باشید، بایستی از قدم اول شروع کنید.

لغات انگلیسی

روزانه چند لغت انگلیسی یاد بگیریم؟

توصیه می شود که روزانه حدودا ۱۰ لغت یاد بگیرید. توجه کنید که فرایند یادگیری لغات انگلیسی فرایندی زمان‌بر است و نیاز به تکرار و مرور مرتب دارد. اگر روزانه بیش از ۱۰ لغت جدید بخواهید یاد بگیرید، در بلند مدت لغات زیادی برای مرور جمع می‌شود که به احتمال زیاد از پس یادگیری آنها بر نمی‌آیید و منصرف می‌شوید. همچنین دقت کنید که اگر واقعا اهتمام داشته باشید که روزی ۱۰ لغت جدید یاد بگیرید، بعد از یکسال شما نزدیک به ۳۵۰۰ لغت جدید یاد گرفته اید که واقعا برای مکالمه و ارتباط با دیگران به زبان انگلیسی کفایت می‌کند.

2- در یادگیری لغات انگلیسی حرفه‌ای شو!

نوشتن

یک دفتر یا دفترچه را برای خودت انتخاب و آن را به یک مرجع برای یادگیری لغات زبان انگلیسی تبدیل کن. سعی داشته باش همیشه آن را همراهت داشته باشی تا هر لحظه که بیکار بودی و یا وقت اضافه داشتی، بتوانی لغاتت را مرور کنی. هر لغات جدیدی را که پیدا می‌کنی در داخل یک جمله وارد آن کن. به طور مثال به جای نوشتن "angry" بنویس "I was angry last night". اما فقط به خود لغت و جمله اکتفا نکن و مترادف‌های لغات را هم در داخل آن بنویس. به طور مثال اگر می‌خواهی معنی کلمه‌ی “angry” را بنویسی، هم معنی‌های دیگر آن مانند "Furious" را هم بنویس. راستی اگر حمل کردن یک دفتر به صورت 24 ساعته برایت ممکن نیست، اشکالی ندارد. اپلیکیشن‌های انگلیسی برای این کار وجود دارند که می‌توانند کار شما را ساده‌تر کنند. مانند اپلیکیشن‌های زیر:

اپلیکیشن پیش فرض گوشی: به طور پیش فرض معمولا بر روی گوشی‌های اندروید و آیفون برنامه‌هایی برای ذخیره یادداشت نصب شده است که می‌توانید برای این موضوع از آن‌ها کمک بگیرید.

اپلیکیشن پیش فرض گوشی‌های سامسونگ

اپلیکیشن پیش فرض گوشی‌های آیفون

اپلیکیشن زبانشناس:

به کمک اپلیکیشن زبانشناس می‌توانید لغات را از هر جایی داخل گوشی‌تان وارد لایتنر زبانشناس کنید و آن را در کنار ده‌ها مثال کاربردی‌اش یاد بگیرید.

دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای اندروید

دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای آیفون

اپلیکیشن Colornote:

به کمک این اپلیکیشن می‌توانید به راحتی لغات خود را ذخیره کنید.

دانلود اپلیکیشن colornote اندروید

دانلود اپلیکیشن Colornote آیفون

اپلیکیشن Xmind:

به کمک این اپلیکیشن می‌توانید به راحتی نقشه‌های ذهنی بکشید و مترادف‌های مختلف کلمات را در آن ذخیره و به هم وصل کنید.

دانلود اپلیکیشن Xmind برای اندروید

دانلود اپلیکیشن Xmind برای آیفون

۳- از کتاب‌های سطح‌بندی شده و صوتی استفاده کنید

کتاب خواندن

اگر از ما بپرسید که بهترین روش یادگیری لغات زبان انگلیسی چیست؛ بدون وقفه خواهیم گفت که یادگیری با کتاب‌های سطح‌بندی شده! کتاب‌ها و داستان‌های سطح‌بندی شده یکی از بهترین روش‌ها برای تقویت لغات زبان انگلیسی هستند. زیرا این نوع کتاب‌ها بر اساس سطح‌بندیِ استاندارد، طوری ایجاد شده‌اند که نه برایتان به حدی سخت باشد که چیزی از آن‌ها یاد نگیرید، نه به حدی آسان باشد که همه‌ی لغاتی که در داخلش به کار برده شده را بلد باشید. از دیگر ویژگی‌های مطالعه‌ی کتاب‌های سطح‌بندی شده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

· یادگیری کاربرد واقعی لغات در قالب داستان

· یادگیری افعال، کلمات اضافه و... که همراه لغت می‌آیند

· یادگیری سریع لغات

· و...

به خاطر دلایلی که در بالا ذکر شد، انتخاب یک کتاب سطح‌بندی شده می‌تواند یک انتخاب بدون ریسک و مطمئن برای یادگیری لغات زبان انگلیسی باشد. از لینک‌های زیر می‌توانید برای انتخاب یک داستان سطح بندی شده اقدام کنید:

داستان‌های کوتاه انگلیسی

داستان‌های سطح بندی شده بریتیش کانسیل

یکی دیگر از روش‌های جذاب یادگیری واژگان انگلیسی، گوش دادن به کتاب‌های صوتی است که البته خود داستان‌های سطح‌بندی شده اکثرا به همراه صوت هستند. شما با گوش دادن به کتاب‌های صوتی می‌توانید علاوه بر این که لغات جدیدی را یاد بگیرید، مهارت لیسنینگ خود را نیز تقویت کنید.

۴- لغات را به تنهایی یاد نگیرید

بهترین توصیه‌ای که می‌توانیم برایتان داشته باشیم این است که لغات را هیچ موقع به تنهایی یاد نگیرید و آن‌ها را ترجیحا به صورت گروهی یاد بگیرید. در واقع منظور ما یادگیری لغات با کالوکیشن‌ها است. کالوکیشن‌ها (یا هم‌آیند به فارسی) ترکیبی از واژگان است که بیشتر با همدیگر به کار می‌روند. شما با یادگیری کالوکیشن‌ها خواهید توانست کاربرد آن لغت را هم یاد بگیرید. به همین خاطر موقع مکالمه انگلیسی، دیگر برای پشت هم چیدن جملات به فکر فرو نخواهید رفت و به آسانی کلمات را از گنجینه‌ی ذهن‌تان بیرون خواهید کشید. در کنار این مورد، شما با یادگیری کالوکیشن‌ها شکل صحیح به کار بردن کلمات را هم یاد می‌گیرید. به طور مثال عبارت "Play skiing" عبارت اشتباهی از لحاظ گرامری است و باید به جایش از عبارت "Go skiing" استفاده کرد.

همچنین برای یادگیری اصطلاحات پرکاربرد انگلیسی نیز برنامه داشته باشید. زیرا بدون این‌که با اصطلاحات انگلیسی آشنایی داشته باشید، نمی‌توانید هم ارتباط خوبی را با افراد بومی‌زبان برقرار کنید و هم صحبت‌های آن‌ها ممکن است برای‌تان گنگ باشد.

اگر لغت‌های اصطلاحات و ضرب المثل‌های انگلیسی را به تنهایی معنی کنید، نمی‌توانید مفهوم آن را بفهمید. به طور مثال اصطلاح "Call it a day" را اگر کلمه به کلمه معنی کنیم با جمله‌ی «آن را یک روز بنامیم» مواجه می‌شویم. در حالی که این اصطلاح به معنای «دست از کاری کشیدن» است!

۵- کلمات را زنجیروار یاد بگیرید

زنجیروار

ذهن انسان به صورت طبیعی اطلاعات را زنجیروار به هم مرتبط و متصل می‌کند تا مطالب را بهتر یاد بگیرد. بنابراین می‌توانیم از این قابلیت ذهن استفاده کنیم تا کلمات انگلیسی را بهتر یاد بگیریم. فرض کنید میخواهیم کلمه‌ی abandon را یاد بگیریم. اولین چیزی که به ذهن می‌رسد این است که دیکشنری انگلیسی به فارسی یا مترجم گوگل را باز کنیم و این کلمه را ترجمه کنیم. اما این کار توصیه نمی‌شود. به جای آن، این کلمه را به صورت زنجیروار با استفاده از قدم‌های زیر یاد بگیرید. توجه بفرمایید که هرچه تعداد اتصالات و زنجیره‌ها بیشتر باشد، کلمه بهتر در ذهن شما جای می‌گید.

زنجیره‌ی اول: جستجوی عکس مرتبط با لغت در گوگل

به جای مترجم گوگل، قسمت جستجوی عکس گوگل را باز کنید و کلمه‌ی abandon را جستجو کنید.

احتمالا عکس‌هایی مشابه این عکس در جستجو می‌بینید و اولین زنجیره در ذهن شما تشکیل می‌شود: «حیوان خانگی که به نظر می‌رسد توسط صاحبش رها شده».

ترک کردن

زنجیره‌ی دوم: جستجوی لغت در دیکشنری

باز هم تاکید میکنم منظور دیکشنری انگلیسی به فارسی نیست. یکی از بهترین دیکشنری‌های انگلیسی به انگلیسی و مناسب برای زبان‌آموزان لانگمن است. زیرا شامل مثال‌های ساده، به همراه صوت مثال، جهت تقویت مهارت شنیداری است.

در این دیکشنری ابتدا معنی انگلیسی به انگلیسی لغت را مطالعه بفرمایید.

Abandon: to leave someone, especially someone you are responsible for.

سپس چند مثال برای این کلمه بخوانید و گوش دهید.

مثال:

How could she abandon her own child?

این هم زنجیره‌ی دوم.

زنجیره‌ی سوم: چک کردن مترادف‌ها

چک کردن لغات مترادف از جمله بهترین کارها برای تکمیل زنجیره‌ی یادگیری شما است. زیرا معمولا در لغات مترادف لغات ساده‌ای وجود دارد که شما آنها را از قبل می‌دانید و از طریق آن‌ها ذهن شما می‌تواند اتصالات مورد نیاز برای یادگیری لغت جدید را بسازد.

دو وبسایت زیر برای چک کردن مترادف‌ها پیشنهاد می‌شود که البته امکانات دیگری هم دارند که در کل پیشنهاد میکنم که استفاده کنید.

وبسایت wordhippo

این وبسایت شامل موارد متعددی از جمله مترادف، متضاد، معنی، مثال و تلفظ است.

وبسایت thesaurus

این وبسایت نیز شامل مترادف، متضاد، مثال، و لغات و عبارات مرتبط است.

زنجیره‌ی چهارم: تصویرسازی ذهنی

پس از اینکه سه زنجیره‌ی قبلی را به خوبی پیش رفتیم دیگر بایستی درک مناسبی از لغت انگلیسی مورد نظر خودمان پیدا کرده باشیم. حالا زمان آن رسیده که یک تصویر ذهنی از آن لغت پیدا کنیم و آن تصویر را برای خودمان بلند بلند بخوانیم. مثلا همین لغت abandon را در نظر بگیرید. یک فضای خیالی یا واقعی در نظر بگیرید و از لغت abandon در آن شرایط استفاده کنید.

۶- از فلش کارت‌ها استفاده کنید.

فلش کارت و لایتنر

خیلی‌ها از نوت‌بوک و لیست‌های لغت برای یادگیری لغات انگلیسی استفاده می‌کنند. این روش مناسب نیست. چرا که همانطور که بالاتر گفتیم، ذهن ما استاد متصل کردن و مرتبط کردن اطلاعات به یکدیگر است. آنجا توضیح دادیم که از این قابلیت ذهنی چطور به درستی استفاده کنیم. اما استفاده از نوت‌بوک باعث می‌شود که این قابلیت ذهن نتیجه‌ی عکس دهد. چرا که ذهن به صورت ناخودآگاه لغات پشت سر هم را به هم وصل میکند و باعث می‌شود که این لغات را صرفا در کنار هم یاد بگیرید. اما در شرایط واقعی این لغات کنار هم نیستند و آنجا است که متوجه می‌شوید که اشتباه بزرگی مرتکب شدید. برای جلوگیری از این اتفاق، استفاده از فلش کارت‌ها پیشنهاد می‌شود. زیرا از این طریق، لغات به صورت رندم و اتفاقی یادآوری می‌شود و آن حالت ارتباط پشت سر هم که برای یادگیری مضر است اتفاق نمی‌افتد.

یکی از روش‌های استفاده از فلش کارت‌ها این است که لایتنر دستی بسازید. به این صورت که کلمات را همراه با معنی‌شان روی کاغذ یا فلش کارت بنویسید و آن را داخل جعبه لایتنر بگذارید. به کمک این روش می‌توانید لغات زبان انگلیسی را مرور کرده و یاد بگیرید. اما ساخت لایتنر دستی معایبی دارد که در زیر به آن‌ها اشاره کردیم:

· ساخت فلش‌کارت‌ها به صورت دستی ممکن است که وقت‌گیر باشد. به همین خاطر بایستی مطمئن شوید که وقت کافی را برای این کار دارید.

· فلش کارت‌ها بزرگ هستند و نمی‌توانید همیشه آن‌ها را در کنارتان داشته باشید. به همین خاطر ممکن هست مرور مرتب آن‌ها امکان پذیر نباشد.

· فلش کارت‌ها ممکن است گم شوند.

· ممکن است ترتیب فلش‌کارت‌ها را داخل جعبه لایتنر دستی قاطی کنید.

البته امروزه دیگر نیاز نیست که لغات را بر روی فلش کارت‌ها بنویسید. چون روش‌های دیجیتال بهتری نسبت به روش‌های سنتی وجود دارد. کافیست از اپلیکیشن‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند استفاده نمایید. اپلیکیشن‌هایی مثل انکی و زبانشناس که از روش SRS در داخل لایتنر خود استفاده می‌کنند. استفاده از لایتنر SRS برای یادگیری لغات زبان انگلیسی یک روش هوشمندانه و مفید است. چون لایتنر SRS رفتارهای شما را دنبال می‌کند و متوجه می‌شود که یادگیری کدام لغات برایتان سخت‌تر است و آن را بیشتر برایتان نشان می‌دهد. از طریق لینک‌های زیر می‌توانید اپلیکیشن انکی و زبانشناس را دانلود نمایید:

دانلود اپلیکیشن Anki برای اندروید

دانلود اپلیکیشن Anki برای آیفون

دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای اندروید

دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای آیفون

۷- استفاده کن یا از دستش بده (use it or lose it)

یک ضرب المثل انگلیسی هست که می‌گوید «استفاده کن یا از دستش بده.» این ضرب المثل برای یادگیری لغات انگلیسی هم کاملا صادق است. اگر از لغاتی که یاد می‌گیریم استفاده نکنیم، قطعا از دستشان می‌دهیم و از یادمان می‌رود.

خوب حال به چه صورت از کلمات جدیدی که یاد می‌گیریم استفاده کنیم؟

نوشتن داستان تخیلی

همان طور که در مقاله نوشتن داستان به انگلیسی به طور کامل نگارش یک داستان حرفه‌ای را بهتان آموزش دادیم، نوشتن به زبان انگلیسی روش مناسبی برای گنجاندن لغات جدید در دایره لغات فعال انگلیسی شما است. به طور مثال شما می‌توانید با ۱۰ کلمه‌ای که امروز یاد گرفتید، یک داستان تخیلی بنویسید. اصلا نیازی نیست که داستان واقعی و باورپذیر به نظر برسد. بنابراین از خلاقیت و قوه‌ی تخیل خود استفاده کنید. اگر می‌ترسید که اشتباه بنویسید، اشکالی ندارد. چون ضرب المثلی در انگلیسی وجود دارد که می‌گوید "fake it until you make it". یعنی «آنقدر اشتباه کن تا آخرش به چیزی که میخواهی برسی».

داستان نویسی

البته ابزارهایی مثل وب‌سایت گرامرلی نیز وجود دارند که می‌توانید از آن برای تصحیح اشتباهات خود استفاده کنید. به این ‌صورت هم لغات را یاد می‌گیرید و هم نوشتار انگلیسی شما تقویت می‌گردد.

استفاده از لغات در مکالمه انگلیسی

سعی کنید که از لغات جدیدی که یاد می‌گیرید، به نحوی در مکالمات روزمره‌ی انگلیسی خود استفاده کنید. البته این روش احتمالا برای افرادی که بالاتر از سطح مبتدی هستند کاربرد داشته باشد. چون در این سطح، شما به حدی رسیده‌اید که بتوانید با دایره لغاتی که از قبل دارید و با استفاده از لغات جدید، به مکالمه بپردازید. اما اگر سطح‌تان مبتدی است، بایستی از روش تقلید استفاده کنید. یعنی لغات جدید خود را از زبان یک انگلیسی زبان بشنوید و هر طور که او صحبت میکند، شما نیز تقلید کنید.

درضمن میتوانید پارتنر مکالمه هم‌ سطح خود پیدا کرده و مکالمه زبان انگلیسی را با پارتنر خود تمرین کنید. در حال حاضر وسایل ارتباط جمعی مثل واتساپ، اینستاگرام و تلگرام باعث شده ارتباط با افراد از همیشه راحت‌تر باشد. بنابراین سعی کنید خجالت را کنار گذاشته و هر چه سریع‌تر یک پارتنر پیدا کنید. تالار زبانشناس یکی از مکان‌هایی است که افرادی مثل شما برای یافتن پارتنر هم‌سطح خود آگهی می‌زنند. شما نیز حتما به تاپیک پارتنر زبان انگلیسی در تالار زبانشناس یک سری بزنید. شاید بتوانید پارتنر مورد نظرتان را از آن جا پیدا کنید.

وبلاگ نویسی

اوایل دهه ۸۰ در ایران، اوج دوران بلاگ نویسی بود. زمانی که اکثر افراد آشنا به اینترنت، به کمک سایت‌هایی مثل بلاگ‌فا، یک بلاگ شخصی برای خود داشتند و از آن برای انتشار اطلاعات مورد علاقه‌شان استفاده می‌کردند. در حال حاضر شاید بلاگ نویسی برای‌تان عجیب به نظر برسد اما این کار را اگر به انگلیسی انجام دهید، فواید زیادی دارد که یکی از آن‌ها تثبیت لغات انگلیسی در ذهن شما است. طبیعی است که هر چقدر بیشتر از یک کلمه استفاده کنید، احتمال این که بعدا آن لغت را به فراموشی بسپارید کم‌تر می‌شود. در کنار این مورد، غول مهارت‌های زبان انگلیسی یعنی مهارت نوشتاری شما نیز تقویت می‌شود. برای این که بتوانید به بلاگ نویسی به انگلیسی بپردازید، توصیه می‌کنیم از تالار زبانشناس استفاده کنید. تالار زبانشناس جایی است که در آن جا زبان‌آموزان گرد هم آمده‌اند تا به یکدیگر کمک کنند و همه بتوانند در کنار هم زبان انگلیسی را یاد بگیرند. در کنار این که می‌توانید در تالار زبانشناس به بلاگ نویسی بپردازید، هر سوالی که درباره زبان انگلیسی داشته باشید را هم می‌توانید آن جا بپرسید. علاوه بر این که زبان‌آموزان با تجربه‌تر در کنار شما هستند، مربیانی نیز از طرف تیم زبانشناس وجود دارد که سعی می‌کنند هیچ موقع جواب سوالات شما را بی‌پاسخ نگذارند. راستی مسابقه‌هایی هم برای به چالش کشیدن مهارت‌های مختلف شما در تالار زبانشناس برگزار می‌شود.

به جز تالار زبانشناس، از وبسایت‌های زیر نیز می‌توانید برای نوشتن بلاگ استفاده کنید:

· www.wix.com

· www.wordpress.org

· www.linkedin.com

· www.weebly.com

· www.medium.com

· www.ghost.org

۸- از اپلیکیشن‌های آموزش لغات انگلیسی استفاده کنید

اپلیکیشن‌ها امروزه هر کاری را برای ما آسان کرده‌اند. به طور مثال دیگر نیازی نیست که به آژانس تلفنی زنگ بزنیم یا برای سفارش غذا و میوه از خانه بیرون برویم، اپلیکیشن‌ها این کارها را برای ما انجام می‌دهند. برنامه‌های یادگیری زبان انگلیسی هم همگام با دیگر برنامه‌ها پیشرفت خیلی خوبی داشته‌اند و می‌توانند نیازهای یادگیری ما در حوزه زبان انگلیسی را بدون نیاز به کلاس رفع کنند. استفاده از اپلیکیشن‌ها با هدف یادگیری لغات زبان انگلیسی هم می‌تواند فواید زیادی از جمله در دسترس بودن، ارزان بودن و... را داشته باشد. در ادامه بهترین اپلیکیشن‌های آموزش لغات زبان انگلیسی را برایتان معرفی کرده‌ایم.

اپلیکیشن انگلیسی

اپلیکیشن Learn English Vocabulary

به کمک تصاویر زیبایی که در داخل این اپلیکیشن برای لغات قرار گرفته است، می‌توانید لغات انگلیسی را سریع‌تر و بهتر یاد بگیرید. از دیگر ویژگی‌های این اپلیکیشن می‌شود به تست لغات، آزمون شنیداری، فلش کارت‌ها، مشاهده روند پیشرفت و... اشاره کرد.

دانلود Learn English Vocabulary برای اندروید

اپلیکیشن Vocabulary Builder - Test Prep

اگر می‌خواهید لغات زبان انگلیسی را همراه با تست یاد بگیرید، این اپلیکیشن مناسب شماست. به کمک این اپلیکیشن می‌توانید هم لغات جدید یاد بگیرید و هم دایره‌ی لغات خود را بسنجید.

دانلود Vocabulary Builder - Test Prep برای اندروید

دانلود Vocabulary Builder - Test Prep برای آیفون

اپلیکیشن Wordup

همان طور که از اسم این نرم‌افزار مشخص هست، این اپلیکیشن مختص آموزش لغات زبان انگلیسی ساخته شده است اما خیلی فراتر از آن چیزی است که می‌توانید تصور کنید. این اپلیکیشن تمامی لغات زبان انگلیسی را بر اساس میزان کاربردشان رتبه‌بندی کرده است و در کنار این مورد، مثال‌های متنوعی را برای استفاده‌ی کاربران قرار داده است. شما می‌توانید این اپلیکیشن را از طریق لینک‌های زیر برای گوشی‌هایتان دانلود نمایید:

دانلود اپلیکیشن Wordup برای اندروید

دانلود اپلیکیشن Wordup برای آیفون

دانلود اپلیکیشن Wordup برای ویندوز

از دیگر اپلیکیشن‌هایی که می‌توانید برای یادگیری لغات استفاده نمایید، به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

· memrise

· Vocabulary.com

· Duolingo

· Drops

· Busuu

برای آشنایی بیشتر با اپلیکیشن‌های آموزش زبان انگلیسی، به مقاله بهترین اپلیکیشن زبان انگلیسی مراجعه کنید.

۹- یادگیری لغات انگلیسی با انیمیشن، فیلم و سریال

برای یادگیری کلمات انگلیسی از طریق فیلم، سریال یا انیمیشن، توصیه‌ی ما استفاده از زیرنویس انگلیسی است. این کار ممکن است در ابتدا سخت باشد و شما مجبور باشید که چندین بار برای چک کردن معنی لغت، فیلم را نگه دارید اما رفته رفته عادت خواهید کرد. اگر می‌خواهید لذت دیدن فیلم را از دست ندهید، ابتدا با خیال راحت فیلم را با زیرنویس فارسی یا به صورت دوبله شده ببینید و سپس دفعه‌ی بعد زیرنویس انگلیسی را بر روی آن قرار دهید. اگر به کلمه‌ای برخوردید که مفهومش را نمی‌دانید، سعی کنید ابتدا معنی‌اش را حدس بزنید و بعد به دیکشنری رجوع کنید. نیازی نیست که همه‌ی کلمات را در داخل دفترچه‌ی خود بنویسید. کافیست صرفا به معنی کلمات نگاه بیندازید. مطمئن باشید بعدا باز هم به آن کلمه بر خواهید خورد.

بر این موضوع دقت داشته باشید که بایستی فیلمی را انتخاب کنید که مناسب سطح شما باشد. برای این کار می‌توانید از اپلیکیشن زبانشناس استفاده کنید چون هم فیلم، هم انیمیشن و هم سریال دارد و هم همه‌ی آن‌ها سطح‌بندی شده‌اند. در کنار این موارد، فیلم‌های داخل اپ زبانشناس دارای زیرنویس انگلیسی و فارسی هم‌زمان هستند. راستی از مقالات زیر می‌توانید برای یادگیری لغات انگلیسی با فیلم کمک بگیرید:

بهترین سریال‌ها برای تقویت زبان

بهترین کارتون‌ها برای تقویت زبان

بهترین فیلم‌ها برای تقویت زبان

آموزش یادگیری زبان با زیرنویس انگلیسی

۱۰ - نرم افزار زبانشناس برای یادگیری لغات

زبانشناس

فقط یک ایرانی مشکلات یک ایرانی را می‌داند! اگر همه‌ی ویژگی‌های مهمی که در بالا گفته شد را می‌خواهید یک‌جا داشته باشید، کافیست که یک بار به اپلیکیشن زبانشناس اعتماد کنید. مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد.

زبانشناس توسط جوانان ایرانی ساخته و توسعه داده شده و بیش از ۲۰۰ هزار کاربر فعال و ۱ میلیون دانلود در گوگل پلی دارد. این اپلیکیشن بر مبنای یادگیری لغات بنا شده و یک لایتنر هوشمند نیز برای این کار در اختیارتان گذاشته است. شما می‌توانید به راحتی لغات را از داخل منابع اپلیکیشن مثل فیلم، انیمیشن، سریال، موسیقی، پادکست و... وارد لایتنر کنید و آن‌ها را در عرض چند مرحله وارد حافظه بلند مدت‌تان کنید.

چرا باید اپلیکیشن زبانشناس را نصب کنید؟

به دلایل زیر توصیه می‌کنیم که اپلیکیشن زبانشناس را نصب نمایید:

  • روش مرور فاصله‌دار در زبانشناس به شکل هوشمند است و نیاز نیست خودتان فاصله‌ی مرور لغات را حساب کنید.
  • زبانشناس یک کتاب‌خانه‌ای بزرگ از کتاب‌های صوتی و داستانی دارد که همه‌ی آن‌ها برای استفاده‌ی کاربران سطح‌بندی شده‌اند. قبل از مطالعه‌ی هر دوره کافیست که نیم‌نگاهی به سطح آن بیندازید تا متوجه شوید که مناسب شماست یا خیر.
  • در اپلیکیشن زبانشناس می‌توانید به کمک دیکشنری‌های معتبر، کالوکیشن لغات را یاد بگیرید.
  • دوره‌هایی برای یادگیری اصطلاحات پرکاربرد انگلیسی در داخل اپلیکیشن زبانشناس وجود دارد.
  • زبانشناس یک لایتنر هوشمند دارد که نیاز شما به لایتنر دستی و هر اپلیکیشن دیگری را برطرف می‌کند.
  • منبع عظیمی از بهترین فیلم‌ها، انیمیشن‌ها، سریال‌ها، پادکست‌ها و… برای یادگیری زبان انگلیسی در اختیارتان قرار گرفته‌اند

برای استفاده و دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای اندروید، آیفون و وب‌اپ، وارد لینک زیر شوید و لغات انگلیسی را یک بار برای همیشه یاد بگیرید:

دانلود نرم افزار زبانشناس

مخلص کلام

در این مقاله بهترین روش‌های یادگیری لغات انگلیسی را برایتان آموزش دادیم. الان کافیست که نکاتی که در بالا گفته شد را اعمال نمایید تا ببینید چگونه ‌می‌توانید لغات انگلیسی را به آسانی و اصولی یاد بگیرید. اگر هر سوالی راجع به یادگیری لغات زبان انگلیسی دارید، در بخش کامنت‌ها بپرسید. با کمال افتخار پاسخ‌گو خواهیم بود.

سوالات متداول

استفاده از اپلیکیشن زبانشناس، یکی از بهترین روش‌های یادگیری لغات زبان انگلیسی است که اکثر روش‌های مدرن یادگیری لغات را در خود جای داده است.

بهتر است روزانه تا حداکثر 10 لغت انگلیسی یاد گرفته شود و بیشتر از این توصیه نمی‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه‌ها

محسن

۲۴ مرداد ۱۳۹۵

سلام.

من کارشناسی ارشد در رشته علوم و تکنولوژی بذر دارم و در یک شرکت خصوصی روی اصلاح و به نژادی ذرت با کمک یک مشاور خارجی کار می کنم. البته مشکل من بیشتر روی مکالمه و استفاده از قواعد و گرامر در مکالمه است. از لحاظ فهم زبان و لغات تقریبا در حد مناسبی هستم و حتی کار ترجمه را هم انجام میدهم. اما در speaking و listening مشکل دارم.

با تشکر

حسین

۲۵ مرداد ۱۳۹۵

سلام. با توجه به فیدبکی که دادین، اعمال استراتژی های تقویت مکالمه رو به شما روی دروس داستان واقعی توصیه میکنم.

کهزادی

۲۴ مرداد ۱۳۹۵

سلام خسته نباشید از توضیحات کامل شما ممنونم من این نرم افزار رو هم برای خودم و هم یکی از دوستانم میخوام خودم به این علت که فارق التحصيل رشته مترجمی زبان هستم اما زبانم واقعاً در حد کسی که لیسانس داره نیست دامنه لغاتم کوچیکه، مکالمه معمولی و رایتینگم نسبتاً ضعیفه.دوستم هم برای آزمون های استخدامی که شرکت میکنه و برای ادامه تحصیل نیاز داره زبانش رو تقویت کنه و به سطح قابل قبولی برسونه رشته اصلیش غیرمرتبط هست، چند ترمی هم کلاس زبان رفته اما فایده نداشته میخواد دامنه لغاتش وسیع شه و مکالمه خوبی پیدا کنه.

آرزو

۲۳ مرداد ۱۳۹۵

سلام

روزتون بخیر

تا حدودی با صحبتهایی که کردین موافقم ،تجربه حفظ کردن طوطی وار را داشتم ولی واقعا خوب بوده

من تونستم لغات خیلی زیادی رو به روش لایتنر یاد بگیرم واونها با این که خیلی وقته مرور نکردم ولی تو حافظه بلند مدت مونده.

خیلیا که راحت میتونن صحبت کنن بعضی وقتا لغتهایی که من یاد دارم یادشون نیس.

ولی نمیتونم ازشون خیلی استفاده کنم در مکالمه همونطوری که گفتید.

ولی این لغات خیلی به دردم خوردن.

تصمیم دارم روشمو ادامه بدم،چرا! چون تعداد لغاتی که در تافل مود نیاز خیلی زیاد و سخته و اصلا زیاد در داستانها نیس

اگه بخوام به روش داستان اینکارو پیش ببرم سالها طول می کشه تا لغات مورد نیاز تافل رو یاد بگیرم.

من به روش میخوام بیشتر برای راحت تر بودن در مکالمه و پیشرفت در آن.

حسین

۲۴ مرداد ۱۳۹۵

سلام دوست گرامی.

همین که میفرمایین این لغتها رو به خوبی نمیتونین در مکالمه استفاده بفرماین، یعنی خودتون جواب خودتون رو دادین. تعداد لغت زیاد و بدون استفاده به درد نمیخوره. برای تافل هم که فرمودین، مگه چند تا سوال لغت در تافل هست؟ جمعا شاید 5 تا هم نشه. ولی از طرف دیگه سوال درک مطلبی، مکالمه و ... خیلی خیلی بیشتر هست که لایتنری حفظ کردن لغات با این همه وقتی که میگیره و نتیجه ی کمتری که داره، اصلا نمیتونه کاربردی باشه. حتی برای تافل.

مولود

۲۱ مرداد ۱۳۹۵

با سلام

من کاملا موافق هستم با شما در مورد یادگیری لغات.من تو نرم افزار زبانشناس تونستم تو مورد هم پادکستا و هم داستانهای واقعی کار کنم .ولی احساس کردم داستانهای واقعی برام اسونه ولی این قسمت که زمانها رو جدا کرده بود خیلی خوب بود.و من به اینصورت کار میکنم که اول گوش میدم و در مراحل بعدی متن نگاه میکنم .بنظر شما این روش خوبیه؟

حسین

۲۲ مرداد ۱۳۹۵

سلام

شما این قسمت رو بایستی با تکنیک سایه به همراه گوینده بخونین، و به سوالات قبل از اینکه گوینده جوابشو بگه شما جواب بدین. با سرعت هر چه تمامتر و فی البداهه

ویندوزفون

۲۱ مرداد ۱۳۹۵

سلام خسته نباشید

برای ما ویندوزفونی ها هم برنامه ای دارید عایا؟

حسین

۲۲ مرداد ۱۳۹۵

نه متاسفانه فعلا برای اندروید فقط داریم

شیرین

۲۰ مرداد ۱۳۹۵

سلام

خیلی خوشحال شدم باهاتون آشنا شدم خیلی ممنون از توضیحات خوبتون _من در دبیرستان رشته ی تجربی رو دوست داشتم اما برای وارد شدن به دانشگاه رشته ی مناسبی که میخواستم رو قبول نشدم و نسبت به دوره کردن درس های زیاد تجربی بی علاقه شده بودم اما سال دوم کنکور تصمیم گرفتم که رشته ی زبان رو کنکور بدم_و این اتفاق افتاد و من در دانشگاه با رشته ی زبان و ادبیات انگلیسی قبول شدم _من شاید فرق زیادی از لحاظ حافظه با دوستان همکلاس دانشگاهم نداشته باشم اما اونها در هرصورت از کودکی زبان خوندن و الان دایره لغات بالایی دارن و به علاوه و نکته ی مهم اینه که خیلی خوب مهارت شنوایی دارن و درک میکنن اما برای من خیلی سخته تشخیص کلمات در لیسنینگ شاید هم دلیلش اینه که دایره لغات کمتری دارم... اما برام سخته توی حرف زدنهای روزانه هم سوالهای دوستانم رو متوجه بشم _خواستم بدونم برای من که رشته ادبیات دارم و وقت کمی دارم برای یادگیری به خاطر رسیدن ترمهای بعد و نمره گیری بهتر آیا این برنامه به من کمک میکنه؟ و به نظرتون توی چه مدت جواب میده؟

سپاس گذارم از این اجرای این برنامه آموزشی عالی 🙏

موفق باشید

حسین

۲۱ مرداد ۱۳۹۵

سلام

مشکل شما با گوش دادن به درسنامه های نرم افزار زبانشناس و اعمال تکنیک هایی که گفتیم حل میشه. مدت زمانش البته به این ربط داره که چقدر زمان بذارین ولی مطمعن باشین که حتما حل میشه.

حسام

۲۰ مرداد ۱۳۹۵

سلام عرض ادب

من واقعا می خوام یاد بگیرم خیلی چیزا رو امتحان کردم ولی تا یه مدت کوتاهی ازشون میگزره فراموش میکنم الان تا جای فاصله گرفتم از زبان که باید از همون ابتدا شروع کنم فرار بودن زبان بی اراده بودن من دست به دست هم دادن تا من زبان که اونجوری می خوام یاد نگیرم الانم واقعا به مدرک ایلس یا تافل نیاز دارم هر کمک یا مشورتی که از دستتون بر میاد خواهشا دریق نکنید

محمد

۲۰ مرداد ۱۳۹۵

صدالبته همینه که میگین. بار ها تصمیم گرفتیم گرامر کار کنیم و با ساختار های پیچیده و پوچ طرف شدیم.بارها خواستیم لغت کار کنیم و خسته شدیم! اما وقتی متنی خونده میشه اولا انرژی مثبت میگیری که یه سری لغات رو بلدی وهم این که لایه های فرهنگی یک کشور بدست میاد و میشه چیزهایی که امریکایی ها بینشون رایج هستش رو یاد گرفت.

تشکر

حجت الله

۲۰ مرداد ۱۳۹۵

درود بر شما متولیان این برنامه عالی که از نمونه های مشابه خارجی هم بهتر است.

یک پیشنهاد داشتم درباره لغات ترکیبی که معنای خاصی دارند و با معنای لغت به لغت متفاوت است که در برنامه شما این امکان گنجانده نشده است و فقط یک تک لغت هایلایت می شود.

امیدوارم در بازه زمانی نزدیک این امکان اضافه شود.

از شما بی نهایت سپاسگزارم.

مصطفی

۱۹ مرداد ۱۳۹۵

با سلام

من هم علاقه به يادگيري زبان دارم .اما به علت مشغله كاري چند دفعه حتي كلاس هم رفتم اما بعد از يكي دو ترم ول كردم.بحث زبان را ميخوام يادبگيرم يكي اينكه دايره لغات و اصلاحاتم افزايش پيدا كنه كه براي مطالعه كاتالوگ تو كارم به دردم بخوره.يكي هم افزايش مهارت شنيداري و صحبت كردن.

ستاره

۱۸ مرداد ۱۳۹۵

راستیتش من برای یادگیری کلمات وقتی اونارو تو چند جمله برای خودم مثال میزنم تو ذهنم میمونه ولی بعد مدتی که ازشون استفاده نمیکنم از ذهن میپره . مشکل اساسی که وجود داره اینه که ما مکالمه ی روزمره نداریم تا از این کلمات استفاده کنیم تا در ذهنمان باقی بماند کلاس هایی هم که میریم همش گرامره متاسفانه

حسین

۱۹ مرداد ۱۳۹۵

سلام

این روشهایی که بنده میگم به شما کمک میکنه که این مشکلاتتون برطرف بشه

حمید

۱۷ مرداد ۱۳۹۵

سلام و تشکر ب خاطر برنامه خوبتون. اگه ممکنه هرچه سریع تر نسخه ی آی او اس، این اپ رو بسازید ک بسیار کاربردی و قابل استفاده خواهد بود. اگر مبلغش رو هم کم کنید بهتره

دمتون گرم و خسته نباشید

احمدظاهر منصوری

۱۶ مرداد ۱۳۹۵

خیلی خوشحالم که این نرم افزار زبانشناس را معرفی نمودید . میخواستم بدانم که این نرم افزار را میتوانیم با استفاده از گوشی مورد استفاده قرار بدهیم? ممنون

حسین

۱۷ مرداد ۱۳۹۵

بله مختص گوشی های اندروید هست.

سالار

۱۶ مرداد ۱۳۹۵

سلام..

من هم مشکل حفظ طوطی وار و نتیجه نگرفتن رو دارم.

من بدلیل درس و دانشگاه فرصت کمی دارم و هم این که باید زبان خیلی خوب بلد باشم.

بیش تر مشکل گرامر و لیسنینگ دارم.واقعا نمی دونم چیکار کنم.

آرزومه که بتونم راحت و بدون ترس و استرس اینگلیش صحبت کنم.

دانیال

۱۵ مرداد ۱۳۹۵

جناب آقای مهندس ناصری

با سلام و درود بر شما،

من دانیال هستم ۴۸ ساله و سرنوشت فراگیری زبان بنده هم نظیر شماست در بازه زمانی خیلی بیشتر با استفاده از نرم افزارهایی مختلف و متدهای متفاوت،...

اشکالی که به خودم وارد است، به دلیل شکل کاری ، عدم مداومت در گذراندن دوره های آموزشی با نرم افزارهای متفاوت و در یک مورد حضور در کلاسهای کیش بود که در نیمه راه متوقف شدند.

به هر حال فقط برای تعیین سطح خودم، در امتحان آزمایشی در خانه آیلتس موفق به اخذ رتبه ۵ شدم ولی هنوز در مکالمه مشکلات عدیده دارم. دایره لغاتم در مقاطعی تا ۵۰۰۰ لغت را با استفاده از جعبه لایتنر اموختم ولی بدلیل استفاده نکردن از انها در حال فراموشی است.در خواندن کتابهایی تخصصی کامپیوتر روانتر هستم ولی صحبت کردن و شنیدن بسیار ضعیف هستم.

با توجه به اینکه در ۶ ماه آینده باید در امتحان های تخصصی بین المللی حضور یابم و در صورت موفقیت امکان اخذ اقامت را داشته باشم بدنبال موسسه و روش مناسبی برای فراگیری زبان بودم که نرم افزار شما را در اینترنت دیدم.

ولی با توجه به اینکه اکثر نرم افزارهایی را که با آنها کار کردم در نیمه های راه دستخوش پیچیدگی، سردرگمی و مشکلاتی که جنابعالی با آن روبرو شده آید و اکثرا کسب درآمد و بیزینس در اولویت اول قرار داشته است بنا به تجربه های گذشته بسیار محتاط و دست به عصا شده ام.

به هر حال برای آخرین بار بنا به نیاز و انگیزه بالایی که دارم ، از ابتدای شهریور ۶ ماه تمام کارهایم را برای خاتمه دادن به این کابوس ۲۵ ساله کنار گذاشته ام و به دنبال روش، کلاس و یا آموزشگاهی هستم که به صورت تضمینی بتوانم هر ۴ مهارت انگلیسی را فرا بگیرم و در صورت امکان بتوانم رتبه مناسبی در آیلتس کسب نمایم.

از صبر و حوصله ای که برای مطالعه متن اختصاص دادید پیشاپیش سپاسگزارم و منتظر مشاوره کاربردی و راهنمایی های شما خواهم ماند.

با احترام

مریم

۱۵ مرداد ۱۳۹۵

سلامـاقا حسین و ممنون بابت اطلاعاتتون

اگه شما اینـ توضیحاتو ارایه نمیدادین مطمینا من به همونصورت نادرست حفظ کردن لغات ادامه میدادم...

ممنون از راهنمایی و مشاورتون و البته که کماکان به مشاورتون نیاز دارم

راستی شما ازم خاستید داستانهای واقعی رو بخونم و بگم سطحش چطوره برام...درواقع بد نیس اما من چون میخام اصولی یاد بگیرم زبانو ترجیح میدم از سطح پایین تر شروع کنم....

بابت صحبتهای گرانقدرتونم سپاسگذارم

مریم

۱۴ مرداد ۱۳۹۵

حفظ کردن طوطی وار لغات واقعااااااااااا کسل کننده و بی فایده س. من از یک مرداد شروع به استفاده از نرم افزار کردم و دارم داستان های بچه گانه رو میخونم تا امروز حس میکنم پیشرفت داشتم و دوس دارم پیشرفت بیشتری داشته باشم لطفا یه پیشنهاد دیگه هم بهم بدین ک در کنار خوندن داستانای بچه گانه یه فعالیت دیگه ای هم داشته باشم تا برام کسل کننده نشه.

حسین

۱۵ مرداد ۱۳۹۵

سلام

اگه پکیج داستان های واقعی رو هم بتونین بخونین بسیار عالیه.

درضمن آپدیت بعدی شما رو سوپرایز خواهیم نمود :)

سینا

۱۳ مرداد ۱۳۹۵

سلام خدمت شما

من دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی هستم ۲۷ سالمه و هدف اولم قبول شدن تو آزمون ept زبان دانشگاه آزاد هستش واسه همین دارم کتاب لغات ضروری ۵۰۴ رو حفظ میکنم به روش tick8 که دروس آخرش هستم، و هدف بعدیم هم این هست که واقعا زبان رو یاد بگیرم و مهارتم رو در زبان افزایش بدم

سطح زبانم زیاد بالا نیست و همیشه تو این چند سال با این مشکل دست و پنجه نرم می کردم چند ترم کلاس کیش رفتم که متاسفانه بعد از مدتی ول کردم، الان چند وقتی دارم فیلم میبینم و لغت حفظ میکنم شاید از این طریق خودمو بتونم بالا بکشم، روش فیلم دیدن درست را در سایتتون دیدم، میخوام همین روش رو برای سریال اکسترا که فکر کنم واسه سطح من مناسب باشه را اجرا کنم که امیدوارم جواب بگیرم،

تشکر از نرم افزار خوبتون

زهرا

۶ مرداد ۱۳۹۵

سلام خسته نباشیند

بابت اینكه دارین كمكم میكنین كه زبان راحت یاد بگیرم ممنونم

تو یادگیری زبان خیلی ضعیف هستم چه تو خوندن چه نوشتن چه صحبت كردن همه چی ضعیف هستم

پارسال تصمیم گرفتم برم كلاس ولی نشد

دنبال یه كتاب خوب یه راهكار خوب برای یادگیری زبان بودم كه با صفحه شما آشنا شدم چون تازه دانشجو شدم و مطمئن هستم بعد به مشكل بر میخورم میخواستم كمكم كنین

همیشه زبان مدرسه در حد 14,15نمره میاوردم

الان اگه میشه یه برنامه مناسب بهم بدین كه بتونم زبانمو قوی كنم

زبان كه بلد نیستم احساس پوچی بهم دست میده

ممنون از این كه وقتتونو در اختیار ما میذاریند

حسین

۷ مرداد ۱۳۹۵

سلام.

پیشنهادم به شما اینه که این روش رو روی داستان های بچه گانه اپلیکیشن زبانشناس اعمال بفرمایین.

مجید

۴ مرداد ۱۳۹۵

سلام علیکم؛ وقت بخیر.

احتراما ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت به استحضار می رساند که بنده در ابتدای راه یادگیری زبان انگلیسی هستم و دانسته هایم مربوط به زمان مدرسه و دانشگاه می باشد که آن هم نزدیک به دوازده سال است که بنده لیسانسم را گرفته و در حال کار می باشم. لذا خیلی از دانسته ها و محفوظاتم از ذهنم رفته است. لذا به اشتراک سایت شما درآمدم. اما در اولین ایمیل دریافتی ام، اشاره به داستانهای مگا شده که به نظر سخت می باشند. لذا به نظر بنده باید از داستانهای کوتاه و ساده تر شروع شود. همچنین می شود از بنده یک امتحان اخذ نمایید و بر اساس امتحان ، سطح بنده مشخص شود و سپس بر همان اساس داستانهای مختلف برای بنده ارسال شود تا بازدهی و سرعت یادگیری حقیر منطبق بر واقعیت بیشتری باشد.

با تشکر.

التماس دعا.

حسین

۵ مرداد ۱۳۹۵

سلام

برای سطح ابتدایی در وبسایت و مخصوصا در اپلیکیشن زبانشناس، داستان قرار داده شده است که به همراه ترجمه می باشد. لذا لطفا ابتدا نرم افزار را نصب نموده تا بنده برنامه ی مناسبی به شما بدهم.

ممنون

احمد نسیان

۴ مرداد ۱۳۹۵

سلام .من زبان انگلیسی رو یاد نمیگرم یه راه حل ساده جلوم بذارین مرسی ممنون .مرسی

حامد.موسی زاده

۲۸ تیر ۱۳۹۵

سلام وخسته نباشید برای شما انسانه خوب و با وجدان .من واقعآ از زبان شناس استفاده کردم و در حال ادامه دادن هستم .نظری جز عالی بودن ندارم.فقط خواستم یه پیشنهاد به دوستانه خوبم بدم.من خودم خیلی نا امید شده بودم تو یادگیریه زبان ولی وقتی با زبان شناس آشنا شدم اون رو تو کلییه شبکه های اجتماعی دنبال کردم.وبه تمام پستها خوب نگاه کردم و کلییه صحبتهای دوست خوبمون رو بادقت خوندم درسته آدم باثوادی نیستم ولی تو پستهای ایشون دوباره امید رو تو خودم زنده دیدم.واین زنده شدن واقعی بود نه مصنوعی .منظورم رو که متوجه میشید میخوام بگم که جنبیه تبلیغی نداشته برای من.اگه توضیحاته برنامه رو خوب متوجه بشی و یک کمی عملکرد داشته باشی حتمآ جواب میده.باز هم میگم حتما مطالعه کنید.شما هم امتحان کنید بعد حرفی که الان تو دلتون هست و میخواید بگید رو بعدآ بیایدبزنید.😜😜.آروزی موفقیت برای بانی و تمام این مجموعه ی دوست داشتنی دارم.خداوند یکتا پشتیبان همه ی انسانها ی خوب و دوست داشتنی باشه انشا الاه.

علیرضا

۲۷ تیر ۱۳۹۵

سلام

من کلمات زیادی رو حفظ هستم چون برای کنکور ارشد آماده میشدم اما اینکه زبانم حرفه ای باشه و بتونم راحت ازش استفاده کنم نیست. تو این زمینه واقعا سردرگم شدم. چون مشاوره ها و روشهای زیادی رو دیدم.

لطفا راهنمایی بفرمایید برای اینکه زبانم روان بشه یعنی از اطلاعات و کلماتی که بلد هستم در مهارتهای مختلف استفاده کنم چه کار باید بکنم.

سپاس

مژگان

۲۶ تیر ۱۳۹۵

سلام و خسته نباشید به شما

راستش خیلی علاقه به اموزش زبان انگلیسی دارم و از جهتی مجبور به یادگیری هستم برای اینده،رفتم به اموزشگاه ثبت نام کردم ولی سه ترم که رفتم احساس کردم پوچ و بیهوده هست هیچی یاد نمیگیرم با اینکه هر سه ترم 80 بالا شدم ولی از خودم راضی نیستم مشکل من یکی دو تا نیست من میخوام یاد بگیرم ولی نمیشه وقتی کسی باهام انگلیسی میحرفه احساس میکنم گیج هستم و هنگ کردم مدرسمون هم وقتی کلاس صحبت میکرد من هاچ و واچ نگاش میکردم انگار هیچی نمیفهم بعد کلاس با خودم درگیر میشدم اون همه پول میدم ولی چیزی بلد نیستم و یه مشکل دیگه من خوب تلفظ نمیکنم انگاری لکنت دارم و گیر میکنم دوس ندارم بخاطر بلد نبودن زبان انگلیسی تحقیر شم دوس دارم راحت مثل زبان ترکی و فارسی بحرفم همسرم خیلی زود عصبی میشه بخاطر اینکه چرا یاد نمیگیرم اون راحت بدون هیچ مشکلی میحرفه ولی من نه دوس دارم بیشتر راهنماییم کنید

حسین

۲۷ تیر ۱۳۹۵

متاسفانه این چیزهایی که فرمودین از جمله تاثیرات منفی رفتن به کلاس زبان هست. برای اینکه زبان انگلیسی رو یاد بگیرین، استراتژی های تقویت مکالمه رو روی پکیج داستان واقعی پیاده سازی بفرمایین.

الهه

۲۶ تیر ۱۳۹۵

سلام. من 3سال کلاس زبان رفتم و تاچ استون رو خوندم ولی بعد از اون زبان رو کامل رها کردم و الان بعد از دوسال میخوام واسه آیلتس بخونم ولی سطحم خیلی اومده پایین و لغات زیادی رو یادم رفته و لیسنینگ و اسپیکینگم هم ضعیفه. به نظر شما آیا من میتونم تا سه ماهه دیگه برای آیلتس آماده بشم؟

فاطمه

۲۳ تیر ۱۳۹۵

سلام من ۱ ساله کلاس زبان میرم اما حتی نمیتونم یه کلمه انگلیسی صحبت کنم تو کلاس از همه ضعیفترم هر کاری میکنم نمیتونم خودمو بکشم بالا با این همه خوندن نمره من شده ۷۶ استاد فکر میکنه من خنگم دیگه اهمیتی به من نمیده ازش کمک میخوام یه راهی بهم نشون بده اما نشده

حسین

۲۴ تیر ۱۳۹۵

سلام. متاسفانه وضع کلاسها همین هست که میفرمایین. جایی که انگیزه به آدم بدن، انگیزه رو از آدم میگیرن.

اکبر

۲۳ تیر ۱۳۹۵

سلام خیلی خوشحالم که باهاتون در ارتباط هستم.

راستش من زبان رو خیلی دوس دارم ولی شغل فعلیم به من اجازه یادگیری شایسته رو نمیده . چون فرصت کلاس رفتنو اینارم ندارم. به همین دلیل تو اینترنت سرچ کروم که برای یادگیری چیکارا میتونم بکنم که با سایت مفید شما آشنا شدم. فقط میخوام ازتون بپرسم که برای لینکه بیشتر با لغات و اصطلاحات انگلیسی آشنا شم و اونایی که بیشتر مفیده رو یاد بگیرم چه توصیه ای میکنی. تا بعد بتونم مکالمه و غیره رو راحت انجام بدم .

حسین

۲۴ تیر ۱۳۹۵

سلام

بستگی داره سطحتون چقد باشه. اگه متوسط هستین، پکیج داستان واقعی و داستان کوتاه خیلی لغت داره.

حسین

۲۱ تیر ۱۳۹۵

با سلام و تشکر از حسن توجه جنابهالی و همکاران

منم دقیقی شرایطی که شما قبلا داشتید رو دارم. با این تفاوت که من کلاس زبان نرفتم.اطلاعات زبانم در حد دانشگاه و ضعیفه به گونه ای که نمیتونم چند جمله انگلیسی صحبت کنم یا کمتر متوجه صحبت کردن انگلیسی زبانها میشم. همچنین من تو گرامرهای مرتبط با زمان افعال اعم از گذشته و حال و اینده مشکل دارم

من در حال حاضر دانشجوی دکتری هستم و بزودی فارغ التحصیل میشم. دکتری مدیریت. خیلی بد که یه نفر که دکتری میگیره زبانش ضعیف باشه. این فاجعست. لطفا کمک کنید تا از تجربایتتون تو این زمینه استفاده کنم و بتونم سطح زبانم رو ارتقاء بدم. من ترجممم نسبتا خوبه. چون زیاد متنهای تخصصی مدیریت رو ترجمه کردم. اما تو رایتینگ و لیسنینگ و اسپیکینگ ضعیفم.

با تشکر از لطف شما

حسین

۲۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

برای تقویت لیسنینگ و مکالمه نوشته های این بخش رو مطالعه بفرمایین.

مریم حبیب زاده

۲۰ تیر ۱۳۹۵

من خیلی نیازدارم که زبان را یادبگیرم ولی توان مالی رفتن به کلاس را ندارم امیدوارم که عضوشدن در این سایت منو در این کار کمک کنه

امین

۲۰ تیر ۱۳۹۵

سلام میتونین یکم درباره یادگیری لغت و هایلایت در برنامه بگین و وقتی لغت هایلایت شد چطور باید یاد بگیریم لغت رو

امین

۲۱ تیر ۱۳۹۵

من هنوز مشکل یادگیری لغت دارم

ولی یچیز هست الان من فقط داستان هارو خوندم و الان که کامل فهمیدم میخام سایه رو شروع کنم شاید شما منظورتونه وقتی بین تکنیک سایه اون نگاه ها به متن و دیدن معنی کلمه و تکرار شدنش باعث این میشه که لغت رو یاد بگیرم

راستی روزی 3-4 ساعت خوبه برای سایه روی داستان های کودکانه؟چقدر طول میکشه بنظرتون تا تمومش کنم

چون طبق گفته خودتون سریع باید سراغ داستان های واقعی بریم

حسین

۲۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

شما نگران نباشین با این روش برین جلو حتما یاد میگیرین. در ضمن آیا از جعبه لایتنر داخل خود نرم افزار هم استفاده میکنین؟ اون هم تا حدی تاثیر داره

دقیقا اگه تکنیک ها رو مرتب انجام بدین، مثل تکنیک سایه، باعث میشه که لغت رو بهتر یاد بگیرین.

بله روزی 3-4 ساعت عالیه. به همین سرعت که پیش برین تا یک الی دو ماه دیگه میتونین در کنار داستان کودکانه، داستان واقعی رو هم شروع بفرمایین

حسین

۲۳ تیر ۱۳۹۵

سلام

وقتی لغت رو هایلایت میکنین، خود به خود همه جا هایلایت میشه یعنی تو هر درس دیگه ای هم ببینین هایلایته و سریع این کار باعث میشه براتون مرور بشه

درضمن میتونین پس از هایلایت، به جعبه لایتنر هم اضافش کنین و هر شب جعبه لایتنر رو مرور بفرمایین

ممنون

محبوبه

۱۸ تیر ۱۳۹۵

بنده به شخصه هیچ وقت نتونستم لغتی رو طوطی وار حفظ کنم چون مدتی بعد یادم میره...بیشتر دوس دارم از توی یه متن لغات جدید رو یاد بگیرم چون بهتر توی ذهن جا میگیره مثلا معنی بعضی لغات تخصصی رشته خودم که حسابداری هستش رو ار ترجمه دست و پاشکسته مقاله های لاتین یاد گرفتم...اینم بگم که بیشتر اصرارم به یادگیری بخاطر همینه...چون خیلی نیاز دارم توی ترجمه مقالات کمی راحت تر عمل کنم و انقدر واسه هر لغت نرم سراغ ترنسلیت...گرامر هم در حد چیزایی که دوران مدرسه یاد گرفتم... جالبه اما این روشهای حفظ لغات از طریق یه کلمه مشابه فارسیش هم واسه من چندان عملی نبوده...خلاصه اینکه راه حل خوب میخوام تا بهتر بتونم زبان رو یاد بگیرممم

یه مورد دیگه اینکه خوندن داستانهای شما برام جالبه توی معنی بعضی لغات خیلی گیر نمیکنم چون اکثر داستانها رو قبلا شنیدم یه معادل براش توی ذهنم میسازم درست و غلطشم نگاه نمیکنم

لیلا

۱۸ تیر ۱۳۹۵

من بارها کتاب 504 واژه رو خوندم. اما هم زمان مطالعه طولانی شده و هم اینکه چیزی عایدم نشده.

من از حفظ کردن متنفررررررم!!

و مشکل بزرگ من علاوه بر حفظ لغت و توانایی ترجمه متون مختلف تلفظ صحیح کلمات هست. یعنی یه وقتایی معنی کلمه رو میدونم ولی جرات نمیکنم با صدای بلند بخونم چون تلفظ صحیح نمیدونم و... :| :|

اکرم

۱۴ تیر ۱۳۹۵

سلام تلفظ لغات برای من سخته ایا راهی هست برای تلفظ درست و ایا اموزش انگلیسی به صورت شعر ساده هست

حسین

۱۵ تیر ۱۳۹۵

برای اینکه تلفظتون خوب بشه باید از تکنیک سایه استفاده کنین.

😉نهال😉

۱۳ تیر ۱۳۹۵

من ۴سال است که به کلاس زبان می روم ولی کمی در یادگیری زبان مشکل دارم و می خواهم با کمک شما زبان انگلیسی را بهتر یاد بگیرم

یوسف

۱۳ تیر ۱۳۹۵

یادگیری زبان ما خیلی یلخی بوده. چونکه تو دوران راهنمایی املای نوشتاری یکی نوع از امتحان زبان بود. و هدف نمره بود نه یادگیری . کلمات اینطوری حفط میشد:

مثلن Nature

تو ذهن میگفتی

ناتور

ناتور

ناتور

بعد ها میگرفتی که تی و یو تلفظش چه میشه. و همینطور الخ... :)

و واقعن الان وضع جامعه مون بجایی رسیده که وختی ترانه علیدوستی تو مصاحبه ای انگلیسی روان صحبت میکنه

میگیم به به چه چه

در صورتیکه اگر یه آموزش صحیحی بود دیگه زبان از کلاس کاری به غریزه ذهنی تبدیل میشد

و هرکی میتونست در حد متوسطی زبان بلد باشه

موفق باشید

حسین

۱۴ تیر ۱۳۹۵

دقیقا درست میفرمایید. جالب اینجا است که دقیقا خود من هم همینطوری بودم. واقعا الان که نگاه میکنم سیستم آموزشی سالها عقبه.

amor

۱۳ تیر ۱۳۹۵

سلام و خسته نباشین جناب آقای ناصری,و تشکر ویژه از راهنماییهای شما,من هم دقیقا از همین روش حفظ کردن طوطی وار لغات استفاده میکردم که اصلا مفید فایده واقع نمیشد.امیدوارم با این روش که شما توضیح دادین بتونم تحول اساسی در این زمینه در خودم به وجود بیارم.فقط یه سوال داشتم که ممنون میشم از پاسخ شما و اون اینکه با استفاده از این نرم افزار سطح لغات و دیگر موارد مانند سطح گرامر و لیسنینگ و مکالمه و در کل سطح زبانمون تا چه حد میتونه بالا بره و پس از اتمام این دوره ها با استفاده از زبانشناس,آیا منابع و کارهای دیگری هست که با توصیه و مشاوره ی شما باید انجام بدیم؟با تشکر از زحمات جنابعالی...

حسین

۱۴ تیر ۱۳۹۵

سلام

اتفاقا تاکید ما روی مکالمه خیلی بیشتر از لغت هست. هم از بابت پکیج هایی که قرار دادیم، هم از بابت روش هایی که اشاره کردیم.

به عنوان مثال نوشته ی استراتژی های تقویت مکالمه رو مطالعه بفرمایین

ممنون

shirin

۱۲ تیر ۱۳۹۵

سلام من تازه با سایت شما آشنا شدم ومی خواهم با کمک شما انگلیسی را بهتر یاد بگیرم

با تشکر از شما

شیوا

۱۱ تیر ۱۳۹۵

سلام من تازه بااین سایت اشناشدم وتازه شروع کردم به کلاس رفتن برایادکیری زبان ومکالمه زبان واین سایت واقعابرام جالبواموزنده هستش باتشکرازشماادمین محترم

پریسا یونس پور

۱۰ تیر ۱۳۹۵

سلام . من میخام لغات رو از طریق کتاب داستان و داخل متن یادبگیرم اینجوری یادم نمیره اکثرا . لطفا راهنمایی کنید .ممنون

حسین

۱۱ تیر ۱۳۹۵

سلام.

خوب نرم افزار زبانشناس پر از داستانه. پیشنهاد میکنم نصبش کنی. راهنمایی های لازم هم بعد نصب براتون فرستاده میشه.

tara

۹ تیر ۱۳۹۵

سلام من خیلی دوست دارم زبان یاد بگیرم ولی زمانی که مکالمه گوش می دم بعضی کلملتشو یاد نمی گیرم. لطفا راه حل بدید ممنونم

حسین

۱۰ تیر ۱۳۹۵

شما بایستی تکنیک سایه رو روی داستان های وبسایت زبانشناس اعمال کنین.

بهار

۸ تیر ۱۳۹۵

سلام حالتون خوبهه؟؟ نرم افزارتون خیلی خوبه واقعا ولی من یه مشکل بزرگی که دارم اینه که وقتی یک اهنگ یا فیلم یا....به زبان اصلی گوش میدم همش استرس اینو دارم که چه لغتایی استفاده میکنن و...!! یعنی یجورایی خوب متوجه نمیشم مگه اینکه اروم اروم صحبت کنن , یا اینکه همش سعی میکنم اون لغتایی ک بلدم رو بذارم کنار هم که مثلا جمله رو بفهمم واسه همین از بقیه مکالمه جا میمونم... منظورمو متوجه میشین؟؟

حسین

۹ تیر ۱۳۹۵

سلام

بله منظورتون رو متوجه شدم.

این مشکل شما با اعمال تکنیک سایه روی داستان ها حل میشه.

حمید

۵ تیر ۱۳۹۵

سلام

واقعا ممنونم به خاطر مقاله ها و مشاوره هاتون... واقعا انرژی گرفتم...

من دبیرستان که بودم کتاب اینترچنج قرمز رو خوندم ولی بیشتر بدلیل نداشتن وقت ادامه ندادم...امسال برای کنکور ارشد زبان خیلی خوندم و از لحاظ لغت به جایی رسیدم که وقتی یه خبر به زبان انگلیسی میشنوم لااقل میفهمم در مورد چه چیزی حرف میزنه....من یه سوالی ازتون داشتم...من میخوام با این سطح زبانم برسم تا نهایتا یک سال دیگه تافل قبول بشم... از لحاظ وقت و انرژی هم خیلی حاضرم چون هردوتارو دارم... فقط اگه لطف کنید برنامه ای بهم بدین که چچوری هم با استفاده از نرم افزارتون و هم فیلم friends به اون سطح برسم...

بازم تشکر میکنم ازتون به خاطر این کار و ایدتون

حسین

۶ تیر ۱۳۹۵

سلام

در رابطه با فیلم friends که بنده یک برنامه ی هفتگی مفصل توی این لینک ارائه دادم که طبق اون پیش برین.

با نرم افزار هم پکیج داستان های واقعی و انگلیسی قدرت رو بخونین و استراتژی های تقویت مکالمه رو روش پیاده سازی بفرمایین.

باز اگه سوالی داشتین در خدمت شما هستم

نسیم

۴ تیر ۱۳۹۵

سلام متشکر از مطالب مفیدتون من کارشناسی ارشد حقوق بین الملل میخونم مناسفانه ترجمم خیلی ضعیفه ترم اول زبان پیش نیازموافتادم با اینکه دوستام همه پاس شدن خیلی ناراحت کننده بود به نظرتون این آمموزش لغات که در برنامه بازار است میتونه کمک کنه

حسین

۵ تیر ۱۳۹۵

سلام

اگه منظورتون برنامه ی جعبه ی لایتنر هست خیر.

به درد نمیخوره.

پیشنهاد میکنم از داستان های انگلیسی استفاده بفرمایین.

مهرگان

۴ تیر ۱۳۹۵

عالی بود با تشکر از زحمات شما مطالب بسیار خوبی بوووووووووود.

حامد

۴ تیر ۱۳۹۵

سلام آقای ناصری

بنده دو ماه قبل امتحان ارشد دادم به خاطر همین لغات زیادی را چه عمومی و چه تخصصی سعی کردم که حفظ کنم اما تلاشم فایده کمی داشت حالا هم دایره لغات خوبی دارم و متون عمومی انگیسی را میتوانم ترجمه کنم ولی در بخش صحبت کردن و شنیدن زبان انگلیسی خیلی ضعیفم به سایت شما مراجعه کردم و مطالب زیادی یاد گرفتم تعدد مطالب و اطلاعات کمی برایم گیج کننده بود حالا که برنامه را نصب کردم نمیدونم از چه بخشی باید شروع کنم لطفا گام به گام مرا راهنمایی کنید.

باتشکر

حسین

۵ تیر ۱۳۹۵

سلام

مطالب به صورت گام به گام و در طی ایمیلهایی به شما ارسال میشه دوست گرامی

ممنون

محمد

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام محمد هستم با 53 سال سن می خواهم اولا خواندن زبان انگلیسی را یاد بگیرم و بعد از آن بتوانم معنی آن را بفهم . لطفا من را راهنمایی بفرمایید .

مولود

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم. 3 سال قبل قصد داشتم برای ادامه تحصیل از ایران خارج بشم ولی موفق نشدم. از مهمترین دلیل ان موفق نشدن در آزمون ibt بود. آن زمان من بعد از 6و7 سال که مطالعه زبان انگلیسی را رها کرده بودم خواستم در چندین ماه (حدودا 6 ماه) مدرک تاقل بگیرم .در ازمونی که بعد از 6 ماه شرکت کردم نمره 68 را گرفتم . بعد از آن هم کارشناسی ارشد قبول شدم و به جز مقالاتی که خواندم مطالعه ی دیگری نداشتم. االان می خوام دوباره شروع کنم. البته این بار مصمم تر هستم. نمی دونم میتونم تا اواخر مهرماه در آزمون تافل موفق باشم یا نه. در واقع الان نمی دونم از کجا شروع کنم ، یه سری منابع را هم که 3 سال قبل خوانده ام آزمون میدهم هنوز هم موفق نیستم .

ممنون میشم من را راهنمایی بفرمایید

با تشکر

حسین

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

اگه کارتون عجله ای نیست من پیشنهاد میدم دیرتر آزمون بدین و حداقل 6 ماه به خودتون فرصت بدین که کامل آماده بشین.

اپلیکیشن ما توی قسمت مکالمه، گرامر، لیسنینگ، افزایش دایره ی لغات انگلیسی، و درک مطلب خیلی میتونه کمکتون کنه و پیشنهادم اینه با پکیج داستان واقعی شروع کنین. و در طول زمانی که تا تافل وقت دارین پیشنهادم اینه دو سوم زمانتون رو با اپلیکیشن ما کار کنین، و یک سوم هم به مطالعه ی منابع مخصوص تافل بپردازین

عالیه

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام . من دانشجوی هستم . اما زبانم خیلی خیلی ضعیفه.اگه بخوام تقریبا از اول زبان رو برای مکالمه قوی و همچنین ارشد یادبگیرم باید چکار کنم؟

فرشاد

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام.

ممنون از سایت عالی تون

خیلی وقت بود جای خالیه همچین سایت هایی بین سایت های ایراینی خالی بود

من خیلی وقته کلاس زبان میرم ...

تاقبل از اینکه وارد دوره intermediate بودم از روند پیشرفت خودم خیلی راضی بودم

اما بعد از اون احساس میکنم علی رغم حفظ کردن لغات جدید و گرامر هیچ تغیری تو زبانم بوجود نیومده...ومثل همون ترمای قبلم...و دارم در جا میزنم...

امیدوارم بتونم روی کمک این سایت حساب باز کنم...

دغدعه بزرگی شده واسم که 2 3 ساله در گیرشم

با تشکر

امیرحسین

۲۴ خرداد ۱۳۹۵

سلام

من دانش آموز پیش دانشگاهی هستم و یک ماه دیگه کنکور دارم

دنبال یه راهی بودم زبان کنکور رو یاد بگیرم

ولی الان فهمیدم باید انقدر تلاش کنم تا راه خودش منو راهنمایی کنه

از دیروز هم برنامه ریزی کردم تا ۲ روز قبل از کنکور روزی ۲ ساعت زبان بخونم

با اینکه مطمعنم امسال قبول نمیشم و باید واسه کنکور سال دیگه بخونم :-(

ولی به سال دیگه امیدوارم ;-)

حسین

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام دوست گرامی

امیدوارم که امسال یا سال دیگه شاخ کنکور رو بشکنی

بعدش میفهمی کنکور هیچی نبود و شاخهای بزرگتر و قویتری هم هست که تو زندگی باید بشکنیشون و میشکنیشون :))

در رابطه با زبان من توصیه ی کنکوری نمیکنم ولی اگه به صورت کلی برنامه خواستی در خدمتیم

ارادتمند

حسین