۱۰ روش یادگیری لغات انگلیسی که زبانتان را متحول میکند

در این مقاله به شما یاد خواهم داد که تفکرات اشتباه راجع به یادگیری لغات انگلیسی را دور بیاندازید و با استفاده از ۱۰ راهکار، دایره‌ی لغت‌تان را گسترده‌تر کنید.

photo_2022-03-28_16-59-49.jpg
حسین ناصری
۱۴۰۰ اسفند آپدیت شد 

لغات و کلمات، پایه‌ و اساس هر زبانی هستند. شما بدون یادگیری لغات یک زبان، نه می‌توانید مکالمه کنید و نه می‌توانید به مکاتبه بپردازید. عملا هیچ کاری نمی‌توانید انجام دهید. زبان انگلیسی هم از این قاعده مستثنی نیست و شما برای این که بتوانید مهارت‌های مختلف خود مثل مکالمه، نوشتار و... را تقویت کنید، نیاز است که دایره‌ی لغات مناسبی داشته باشید.

گفته ‌می‌شود که بین چهارصد هزار تا یک میلیون کلمه در زبان انگلیسی وجود دارد که طبیعتا امکان یادگیری همه‌ی این لغات وجود ندارد. اما واقعا شما نیاز نیست که تمامی لغات زبان انگلیسی را بلد باشید. یک فردی که در قلب نیویورک به دنیا می‌آید هم تمامی لغات زبان انگلیسی را بلد نیست. طبق تحقیقات متخصصان، یک فرد بومی‌زبان دایره‌ی لغاتی بین 1۲۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ کلمه دارد. اگر شما هم می‌خواهید به خوبی انگلیسی را صحبت کنید، بایستی تا جایی که می‌توانید لغات پرکاربرد زبان انگلیسی را یاد بگیرید.

در ادامه روش‌هایی را برای‌تان آموزش دادیم که بتوانید با کمک آن‌ها، دایره‌ی لغات خود را تا حد خوبی تقویت کنید.

۱- بهترین روش مرور لغات انگلیسی

بهترین روش مرور لغات انگلیسی تکرار فاصله‌دار (spaced repetition) لغات است. اما چقدر فاصله بین هر تکرار لغت بایستی وجود داشته باشد؟ خیلی خلاصه و ساده بخواهیم توضیح دهیم فواصل زمانی مطلوب به صورت زیر خواهد بود.

· تکرار اول: همان روز اول

یعنی اگر واژه‌‌ی انگلیسی جدیدی را امروز مشاهده کردید که می‌خواهید یادش بگیرید، آن را همان روز، ترجیحاً هنگام شب قبل از خواب مرور کنید. زیرا زمان قبل از خواب بهترین زمان برای یادآوری مجدد مطالبی است که به شدت فرّار هستند.

· تکرار دوم: ۷ روز بعد از تکرار اول

· تکرار سوم: ۱۶ روز بعد از تکرار دوم

· تکرار چهارم: ۳۵ روز بعد از تکرار سوم

البته زمان‌های فوق برای حالتی است که وقتی لغت را تکرار میکنید، لغت با موفقیت در خاطرتان مانده باشد. اگر موقع تکرار، لغت را کامل از یاد برده باشید، بایستی از قدم اول شروع کنید.

لغات انگلیسی

روزانه چند لغت انگلیسی یاد بگیریم؟

توصیه می شود که روزانه حدودا ۱۰ لغت یاد بگیرید. توجه کنید که فرایند یادگیری لغات انگلیسی فرایندی زمان‌بر است و نیاز به تکرار و مرور مرتب دارد. اگر روزانه بیش از ۱۰ لغت جدید بخواهید یاد بگیرید، در بلند مدت لغات زیادی برای مرور جمع می‌شود که به احتمال زیاد از پس یادگیری آنها بر نمی‌آیید و منصرف می‌شوید. همچنین دقت کنید که اگر واقعا اهتمام داشته باشید که روزی ۱۰ لغت جدید یاد بگیرید، بعد از یکسال شما نزدیک به ۳۵۰۰ لغت جدید یاد گرفته اید که واقعا برای مکالمه و ارتباط با دیگران به زبان انگلیسی کفایت می‌کند.

2- در یادگیری لغات انگلیسی حرفه‌ای شو!

نوشتن

یک دفتر یا دفترچه را برای خودت انتخاب و آن را به یک مرجع برای یادگیری لغات زبان انگلیسی تبدیل کن. سعی داشته باش همیشه آن را همراهت داشته باشی تا هر لحظه که بیکار بودی و یا وقت اضافه داشتی، بتوانی لغاتت را مرور کنی. هر لغات جدیدی را که پیدا می‌کنی در داخل یک جمله وارد آن کن. به طور مثال به جای نوشتن "angry" بنویس "I was angry last night". اما فقط به خود لغت و جمله اکتفا نکن و مترادف‌های لغات را هم در داخل آن بنویس. به طور مثال اگر می‌خواهی معنی کلمه‌ی “angry” را بنویسی، هم معنی‌های دیگر آن مانند "Furious" را هم بنویس. راستی اگر حمل کردن یک دفتر به صورت 24 ساعته برایت ممکن نیست، اشکالی ندارد. اپلیکیشن‌های انگلیسی برای این کار وجود دارند که می‌توانند کار شما را ساده‌تر کنند. مانند اپلیکیشن‌های زیر:

اپلیکیشن پیش فرض گوشی: به طور پیش فرض معمولا بر روی گوشی‌های اندروید و آیفون برنامه‌هایی برای ذخیره یادداشت نصب شده است که می‌توانید برای این موضوع از آن‌ها کمک بگیرید.

اپلیکیشن پیش فرض گوشی‌های سامسونگ

اپلیکیشن پیش فرض گوشی‌های آیفون

اپلیکیشن زبانشناس:

به کمک اپلیکیشن زبانشناس می‌توانید لغات را از هر جایی داخل گوشی‌تان وارد لایتنر زبانشناس کنید و آن را در کنار ده‌ها مثال کاربردی‌اش یاد بگیرید.

دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای اندروید

دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای آیفون

اپلیکیشن Colornote:

به کمک این اپلیکیشن می‌توانید به راحتی لغات خود را ذخیره کنید.

دانلود اپلیکیشن colornote اندروید

دانلود اپلیکیشن Colornote آیفون

اپلیکیشن Xmind:

به کمک این اپلیکیشن می‌توانید به راحتی نقشه‌های ذهنی بکشید و مترادف‌های مختلف کلمات را در آن ذخیره و به هم وصل کنید.

دانلود اپلیکیشن Xmind برای اندروید

دانلود اپلیکیشن Xmind برای آیفون

۳- از کتاب‌های سطح‌بندی شده و صوتی استفاده کنید

کتاب خواندن

اگر از ما بپرسید که بهترین روش یادگیری لغات زبان انگلیسی چیست؛ بدون وقفه خواهیم گفت که یادگیری با کتاب‌های سطح‌بندی شده! کتاب‌ها و داستان‌های سطح‌بندی شده یکی از بهترین روش‌ها برای تقویت لغات زبان انگلیسی هستند. زیرا این نوع کتاب‌ها بر اساس سطح‌بندیِ استاندارد، طوری ایجاد شده‌اند که نه برایتان به حدی سخت باشد که چیزی از آن‌ها یاد نگیرید، نه به حدی آسان باشد که همه‌ی لغاتی که در داخلش به کار برده شده را بلد باشید. از دیگر ویژگی‌های مطالعه‌ی کتاب‌های سطح‌بندی شده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

· یادگیری کاربرد واقعی لغات در قالب داستان

· یادگیری افعال، کلمات اضافه و... که همراه لغت می‌آیند

· یادگیری سریع لغات

· و...

به خاطر دلایلی که در بالا ذکر شد، انتخاب یک کتاب سطح‌بندی شده می‌تواند یک انتخاب بدون ریسک و مطمئن برای یادگیری لغات زبان انگلیسی باشد. از لینک‌های زیر می‌توانید برای انتخاب یک داستان سطح بندی شده اقدام کنید:

داستان‌های کوتاه انگلیسی

داستان‌های سطح بندی شده بریتیش کانسیل

یکی دیگر از روش‌های جذاب یادگیری واژگان انگلیسی، گوش دادن به کتاب‌های صوتی است که البته خود داستان‌های سطح‌بندی شده اکثرا به همراه صوت هستند. شما با گوش دادن به کتاب‌های صوتی می‌توانید علاوه بر این که لغات جدیدی را یاد بگیرید، مهارت لیسنینگ خود را نیز تقویت کنید.

۴- لغات را به تنهایی یاد نگیرید

بهترین توصیه‌ای که می‌توانیم برایتان داشته باشیم این است که لغات را هیچ موقع به تنهایی یاد نگیرید و آن‌ها را ترجیحا به صورت گروهی یاد بگیرید. در واقع منظور ما یادگیری لغات با کالوکیشن‌ها است. کالوکیشن‌ها (یا هم‌آیند به فارسی) ترکیبی از واژگان است که بیشتر با همدیگر به کار می‌روند. شما با یادگیری کالوکیشن‌ها خواهید توانست کاربرد آن لغت را هم یاد بگیرید. به همین خاطر موقع مکالمه انگلیسی، دیگر برای پشت هم چیدن جملات به فکر فرو نخواهید رفت و به آسانی کلمات را از گنجینه‌ی ذهن‌تان بیرون خواهید کشید. در کنار این مورد، شما با یادگیری کالوکیشن‌ها شکل صحیح به کار بردن کلمات را هم یاد می‌گیرید. به طور مثال عبارت "Play skiing" عبارت اشتباهی از لحاظ گرامری است و باید به جایش از عبارت "Go skiing" استفاده کرد.

همچنین برای یادگیری اصطلاحات پرکاربرد انگلیسی نیز برنامه داشته باشید. زیرا بدون این‌که با اصطلاحات انگلیسی آشنایی داشته باشید، نمی‌توانید هم ارتباط خوبی را با افراد بومی‌زبان برقرار کنید و هم صحبت‌های آن‌ها ممکن است برای‌تان گنگ باشد.

اگر لغت‌های اصطلاحات و ضرب المثل‌های انگلیسی را به تنهایی معنی کنید، نمی‌توانید مفهوم آن را بفهمید. به طور مثال اصطلاح "Call it a day" را اگر کلمه به کلمه معنی کنیم با جمله‌ی «آن را یک روز بنامیم» مواجه می‌شویم. در حالی که این اصطلاح به معنای «دست از کاری کشیدن» است!

۵- کلمات را زنجیروار یاد بگیرید

زنجیروار

ذهن انسان به صورت طبیعی اطلاعات را زنجیروار به هم مرتبط و متصل می‌کند تا مطالب را بهتر یاد بگیرد. بنابراین می‌توانیم از این قابلیت ذهن استفاده کنیم تا کلمات انگلیسی را بهتر یاد بگیریم. فرض کنید میخواهیم کلمه‌ی abandon را یاد بگیریم. اولین چیزی که به ذهن می‌رسد این است که دیکشنری انگلیسی به فارسی یا مترجم گوگل را باز کنیم و این کلمه را ترجمه کنیم. اما این کار توصیه نمی‌شود. به جای آن، این کلمه را به صورت زنجیروار با استفاده از قدم‌های زیر یاد بگیرید. توجه بفرمایید که هرچه تعداد اتصالات و زنجیره‌ها بیشتر باشد، کلمه بهتر در ذهن شما جای می‌گید.

زنجیره‌ی اول: جستجوی عکس مرتبط با لغت در گوگل

به جای مترجم گوگل، قسمت جستجوی عکس گوگل را باز کنید و کلمه‌ی abandon را جستجو کنید.

احتمالا عکس‌هایی مشابه این عکس در جستجو می‌بینید و اولین زنجیره در ذهن شما تشکیل می‌شود: «حیوان خانگی که به نظر می‌رسد توسط صاحبش رها شده».

ترک کردن

زنجیره‌ی دوم: جستجوی لغت در دیکشنری

باز هم تاکید میکنم منظور دیکشنری انگلیسی به فارسی نیست. یکی از بهترین دیکشنری‌های انگلیسی به انگلیسی و مناسب برای زبان‌آموزان لانگمن است. زیرا شامل مثال‌های ساده، به همراه صوت مثال، جهت تقویت مهارت شنیداری است.

در این دیکشنری ابتدا معنی انگلیسی به انگلیسی لغت را مطالعه بفرمایید.

Abandon: to leave someone, especially someone you are responsible for.

سپس چند مثال برای این کلمه بخوانید و گوش دهید.

مثال:

How could she abandon her own child?

این هم زنجیره‌ی دوم.

زنجیره‌ی سوم: چک کردن مترادف‌ها

چک کردن لغات مترادف از جمله بهترین کارها برای تکمیل زنجیره‌ی یادگیری شما است. زیرا معمولا در لغات مترادف لغات ساده‌ای وجود دارد که شما آنها را از قبل می‌دانید و از طریق آن‌ها ذهن شما می‌تواند اتصالات مورد نیاز برای یادگیری لغت جدید را بسازد.

دو وبسایت زیر برای چک کردن مترادف‌ها پیشنهاد می‌شود که البته امکانات دیگری هم دارند که در کل پیشنهاد میکنم که استفاده کنید.

وبسایت wordhippo

این وبسایت شامل موارد متعددی از جمله مترادف، متضاد، معنی، مثال و تلفظ است.

وبسایت thesaurus

این وبسایت نیز شامل مترادف، متضاد، مثال، و لغات و عبارات مرتبط است.

زنجیره‌ی چهارم: تصویرسازی ذهنی

پس از اینکه سه زنجیره‌ی قبلی را به خوبی پیش رفتیم دیگر بایستی درک مناسبی از لغت انگلیسی مورد نظر خودمان پیدا کرده باشیم. حالا زمان آن رسیده که یک تصویر ذهنی از آن لغت پیدا کنیم و آن تصویر را برای خودمان بلند بلند بخوانیم. مثلا همین لغت abandon را در نظر بگیرید. یک فضای خیالی یا واقعی در نظر بگیرید و از لغت abandon در آن شرایط استفاده کنید.

۶- از فلش کارت‌ها استفاده کنید.

فلش کارت و لایتنر

خیلی‌ها از نوت‌بوک و لیست‌های لغت برای یادگیری لغات انگلیسی استفاده می‌کنند. این روش مناسب نیست. چرا که همانطور که بالاتر گفتیم، ذهن ما استاد متصل کردن و مرتبط کردن اطلاعات به یکدیگر است. آنجا توضیح دادیم که از این قابلیت ذهنی چطور به درستی استفاده کنیم. اما استفاده از نوت‌بوک باعث می‌شود که این قابلیت ذهن نتیجه‌ی عکس دهد. چرا که ذهن به صورت ناخودآگاه لغات پشت سر هم را به هم وصل میکند و باعث می‌شود که این لغات را صرفا در کنار هم یاد بگیرید. اما در شرایط واقعی این لغات کنار هم نیستند و آنجا است که متوجه می‌شوید که اشتباه بزرگی مرتکب شدید. برای جلوگیری از این اتفاق، استفاده از فلش کارت‌ها پیشنهاد می‌شود. زیرا از این طریق، لغات به صورت رندم و اتفاقی یادآوری می‌شود و آن حالت ارتباط پشت سر هم که برای یادگیری مضر است اتفاق نمی‌افتد.

یکی از روش‌های استفاده از فلش کارت‌ها این است که لایتنر دستی بسازید. به این صورت که کلمات را همراه با معنی‌شان روی کاغذ یا فلش کارت بنویسید و آن را داخل جعبه لایتنر بگذارید. به کمک این روش می‌توانید لغات زبان انگلیسی را مرور کرده و یاد بگیرید. اما ساخت لایتنر دستی معایبی دارد که در زیر به آن‌ها اشاره کردیم:

· ساخت فلش‌کارت‌ها به صورت دستی ممکن است که وقت‌گیر باشد. به همین خاطر بایستی مطمئن شوید که وقت کافی را برای این کار دارید.

· فلش کارت‌ها بزرگ هستند و نمی‌توانید همیشه آن‌ها را در کنارتان داشته باشید. به همین خاطر ممکن هست مرور مرتب آن‌ها امکان پذیر نباشد.

· فلش کارت‌ها ممکن است گم شوند.

· ممکن است ترتیب فلش‌کارت‌ها را داخل جعبه لایتنر دستی قاطی کنید.

البته امروزه دیگر نیاز نیست که لغات را بر روی فلش کارت‌ها بنویسید. چون روش‌های دیجیتال بهتری نسبت به روش‌های سنتی وجود دارد. کافیست از اپلیکیشن‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند استفاده نمایید. اپلیکیشن‌هایی مثل انکی و زبانشناس که از روش SRS در داخل لایتنر خود استفاده می‌کنند. استفاده از لایتنر SRS برای یادگیری لغات زبان انگلیسی یک روش هوشمندانه و مفید است. چون لایتنر SRS رفتارهای شما را دنبال می‌کند و متوجه می‌شود که یادگیری کدام لغات برایتان سخت‌تر است و آن را بیشتر برایتان نشان می‌دهد. از طریق لینک‌های زیر می‌توانید اپلیکیشن انکی و زبانشناس را دانلود نمایید:

دانلود اپلیکیشن Anki برای اندروید

دانلود اپلیکیشن Anki برای آیفون

دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای اندروید

دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای آیفون

۷- استفاده کن یا از دستش بده (use it or lose it)

یک ضرب المثل انگلیسی هست که می‌گوید «استفاده کن یا از دستش بده.» این ضرب المثل برای یادگیری لغات انگلیسی هم کاملا صادق است. اگر از لغاتی که یاد می‌گیریم استفاده نکنیم، قطعا از دستشان می‌دهیم و از یادمان می‌رود.

خوب حال به چه صورت از کلمات جدیدی که یاد می‌گیریم استفاده کنیم؟

نوشتن داستان تخیلی

همان طور که در مقاله نوشتن داستان به انگلیسی به طور کامل نگارش یک داستان حرفه‌ای را بهتان آموزش دادیم، نوشتن به زبان انگلیسی روش مناسبی برای گنجاندن لغات جدید در دایره لغات فعال انگلیسی شما است. به طور مثال شما می‌توانید با ۱۰ کلمه‌ای که امروز یاد گرفتید، یک داستان تخیلی بنویسید. اصلا نیازی نیست که داستان واقعی و باورپذیر به نظر برسد. بنابراین از خلاقیت و قوه‌ی تخیل خود استفاده کنید. اگر می‌ترسید که اشتباه بنویسید، اشکالی ندارد. چون ضرب المثلی در انگلیسی وجود دارد که می‌گوید "fake it until you make it". یعنی «آنقدر اشتباه کن تا آخرش به چیزی که میخواهی برسی».

داستان نویسی

البته ابزارهایی مثل وب‌سایت گرامرلی نیز وجود دارند که می‌توانید از آن برای تصحیح اشتباهات خود استفاده کنید. به این ‌صورت هم لغات را یاد می‌گیرید و هم نوشتار انگلیسی شما تقویت می‌گردد.

استفاده از لغات در مکالمه انگلیسی

سعی کنید که از لغات جدیدی که یاد می‌گیرید، به نحوی در مکالمات روزمره‌ی انگلیسی خود استفاده کنید. البته این روش احتمالا برای افرادی که بالاتر از سطح مبتدی هستند کاربرد داشته باشد. چون در این سطح، شما به حدی رسیده‌اید که بتوانید با دایره لغاتی که از قبل دارید و با استفاده از لغات جدید، به مکالمه بپردازید. اما اگر سطح‌تان مبتدی است، بایستی از روش تقلید استفاده کنید. یعنی لغات جدید خود را از زبان یک انگلیسی زبان بشنوید و هر طور که او صحبت میکند، شما نیز تقلید کنید.

درضمن میتوانید پارتنر مکالمه هم‌ سطح خود پیدا کرده و مکالمه زبان انگلیسی را با پارتنر خود تمرین کنید. در حال حاضر وسایل ارتباط جمعی مثل واتساپ، اینستاگرام و تلگرام باعث شده ارتباط با افراد از همیشه راحت‌تر باشد. بنابراین سعی کنید خجالت را کنار گذاشته و هر چه سریع‌تر یک پارتنر پیدا کنید. تالار زبانشناس یکی از مکان‌هایی است که افرادی مثل شما برای یافتن پارتنر هم‌سطح خود آگهی می‌زنند. شما نیز حتما به تاپیک پارتنر زبان انگلیسی در تالار زبانشناس یک سری بزنید. شاید بتوانید پارتنر مورد نظرتان را از آن جا پیدا کنید.

وبلاگ نویسی

اوایل دهه ۸۰ در ایران، اوج دوران بلاگ نویسی بود. زمانی که اکثر افراد آشنا به اینترنت، به کمک سایت‌هایی مثل بلاگ‌فا، یک بلاگ شخصی برای خود داشتند و از آن برای انتشار اطلاعات مورد علاقه‌شان استفاده می‌کردند. در حال حاضر شاید بلاگ نویسی برای‌تان عجیب به نظر برسد اما این کار را اگر به انگلیسی انجام دهید، فواید زیادی دارد که یکی از آن‌ها تثبیت لغات انگلیسی در ذهن شما است. طبیعی است که هر چقدر بیشتر از یک کلمه استفاده کنید، احتمال این که بعدا آن لغت را به فراموشی بسپارید کم‌تر می‌شود. در کنار این مورد، غول مهارت‌های زبان انگلیسی یعنی مهارت نوشتاری شما نیز تقویت می‌شود. برای این که بتوانید به بلاگ نویسی به انگلیسی بپردازید، توصیه می‌کنیم از تالار زبانشناس استفاده کنید. تالار زبانشناس جایی است که در آن جا زبان‌آموزان گرد هم آمده‌اند تا به یکدیگر کمک کنند و همه بتوانند در کنار هم زبان انگلیسی را یاد بگیرند. در کنار این که می‌توانید در تالار زبانشناس به بلاگ نویسی بپردازید، هر سوالی که درباره زبان انگلیسی داشته باشید را هم می‌توانید آن جا بپرسید. علاوه بر این که زبان‌آموزان با تجربه‌تر در کنار شما هستند، مربیانی نیز از طرف تیم زبانشناس وجود دارد که سعی می‌کنند هیچ موقع جواب سوالات شما را بی‌پاسخ نگذارند. راستی مسابقه‌هایی هم برای به چالش کشیدن مهارت‌های مختلف شما در تالار زبانشناس برگزار می‌شود.

به جز تالار زبانشناس، از وبسایت‌های زیر نیز می‌توانید برای نوشتن بلاگ استفاده کنید:

· www.wix.com

· www.wordpress.org

· www.linkedin.com

· www.weebly.com

· www.medium.com

· www.ghost.org

۸- از اپلیکیشن‌های آموزش لغات انگلیسی استفاده کنید

اپلیکیشن‌ها امروزه هر کاری را برای ما آسان کرده‌اند. به طور مثال دیگر نیازی نیست که به آژانس تلفنی زنگ بزنیم یا برای سفارش غذا و میوه از خانه بیرون برویم، اپلیکیشن‌ها این کارها را برای ما انجام می‌دهند. برنامه‌های یادگیری زبان انگلیسی هم همگام با دیگر برنامه‌ها پیشرفت خیلی خوبی داشته‌اند و می‌توانند نیازهای یادگیری ما در حوزه زبان انگلیسی را بدون نیاز به کلاس رفع کنند. استفاده از اپلیکیشن‌ها با هدف یادگیری لغات زبان انگلیسی هم می‌تواند فواید زیادی از جمله در دسترس بودن، ارزان بودن و... را داشته باشد. در ادامه بهترین اپلیکیشن‌های آموزش لغات زبان انگلیسی را برایتان معرفی کرده‌ایم.

اپلیکیشن انگلیسی

اپلیکیشن Learn English Vocabulary

به کمک تصاویر زیبایی که در داخل این اپلیکیشن برای لغات قرار گرفته است، می‌توانید لغات انگلیسی را سریع‌تر و بهتر یاد بگیرید. از دیگر ویژگی‌های این اپلیکیشن می‌شود به تست لغات، آزمون شنیداری، فلش کارت‌ها، مشاهده روند پیشرفت و... اشاره کرد.

دانلود Learn English Vocabulary برای اندروید

اپلیکیشن Vocabulary Builder - Test Prep

اگر می‌خواهید لغات زبان انگلیسی را همراه با تست یاد بگیرید، این اپلیکیشن مناسب شماست. به کمک این اپلیکیشن می‌توانید هم لغات جدید یاد بگیرید و هم دایره‌ی لغات خود را بسنجید.

دانلود Vocabulary Builder - Test Prep برای اندروید

دانلود Vocabulary Builder - Test Prep برای آیفون

اپلیکیشن Wordup

همان طور که از اسم این نرم‌افزار مشخص هست، این اپلیکیشن مختص آموزش لغات زبان انگلیسی ساخته شده است اما خیلی فراتر از آن چیزی است که می‌توانید تصور کنید. این اپلیکیشن تمامی لغات زبان انگلیسی را بر اساس میزان کاربردشان رتبه‌بندی کرده است و در کنار این مورد، مثال‌های متنوعی را برای استفاده‌ی کاربران قرار داده است. شما می‌توانید این اپلیکیشن را از طریق لینک‌های زیر برای گوشی‌هایتان دانلود نمایید:

دانلود اپلیکیشن Wordup برای اندروید

دانلود اپلیکیشن Wordup برای آیفون

دانلود اپلیکیشن Wordup برای ویندوز

از دیگر اپلیکیشن‌هایی که می‌توانید برای یادگیری لغات استفاده نمایید، به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

· memrise

· Vocabulary.com

· Duolingo

· Drops

· Busuu

برای آشنایی بیشتر با اپلیکیشن‌های آموزش زبان انگلیسی، به مقاله بهترین اپلیکیشن زبان انگلیسی مراجعه کنید.

۹- یادگیری لغات انگلیسی با انیمیشن، فیلم و سریال

برای یادگیری کلمات انگلیسی از طریق فیلم، سریال یا انیمیشن، توصیه‌ی ما استفاده از زیرنویس انگلیسی است. این کار ممکن است در ابتدا سخت باشد و شما مجبور باشید که چندین بار برای چک کردن معنی لغت، فیلم را نگه دارید اما رفته رفته عادت خواهید کرد. اگر می‌خواهید لذت دیدن فیلم را از دست ندهید، ابتدا با خیال راحت فیلم را با زیرنویس فارسی یا به صورت دوبله شده ببینید و سپس دفعه‌ی بعد زیرنویس انگلیسی را بر روی آن قرار دهید. اگر به کلمه‌ای برخوردید که مفهومش را نمی‌دانید، سعی کنید ابتدا معنی‌اش را حدس بزنید و بعد به دیکشنری رجوع کنید. نیازی نیست که همه‌ی کلمات را در داخل دفترچه‌ی خود بنویسید. کافیست صرفا به معنی کلمات نگاه بیندازید. مطمئن باشید بعدا باز هم به آن کلمه بر خواهید خورد.

بر این موضوع دقت داشته باشید که بایستی فیلمی را انتخاب کنید که مناسب سطح شما باشد. برای این کار می‌توانید از اپلیکیشن زبانشناس استفاده کنید چون هم فیلم، هم انیمیشن و هم سریال دارد و هم همه‌ی آن‌ها سطح‌بندی شده‌اند. در کنار این موارد، فیلم‌های داخل اپ زبانشناس دارای زیرنویس انگلیسی و فارسی هم‌زمان هستند. راستی از مقالات زیر می‌توانید برای یادگیری لغات انگلیسی با فیلم کمک بگیرید:

بهترین سریال‌ها برای تقویت زبان

بهترین کارتون‌ها برای تقویت زبان

بهترین فیلم‌ها برای تقویت زبان

آموزش یادگیری زبان با زیرنویس انگلیسی

۱۰ - نرم افزار زبانشناس برای یادگیری لغات

زبانشناس

فقط یک ایرانی مشکلات یک ایرانی را می‌داند! اگر همه‌ی ویژگی‌های مهمی که در بالا گفته شد را می‌خواهید یک‌جا داشته باشید، کافیست که یک بار به اپلیکیشن زبانشناس اعتماد کنید. مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد.

زبانشناس توسط جوانان ایرانی ساخته و توسعه داده شده و بیش از ۲۰۰ هزار کاربر فعال و ۱ میلیون دانلود در گوگل پلی دارد. این اپلیکیشن بر مبنای یادگیری لغات بنا شده و یک لایتنر هوشمند نیز برای این کار در اختیارتان گذاشته است. شما می‌توانید به راحتی لغات را از داخل منابع اپلیکیشن مثل فیلم، انیمیشن، سریال، موسیقی، پادکست و... وارد لایتنر کنید و آن‌ها را در عرض چند مرحله وارد حافظه بلند مدت‌تان کنید.

چرا باید اپلیکیشن زبانشناس را نصب کنید؟

به دلایل زیر توصیه می‌کنیم که اپلیکیشن زبانشناس را نصب نمایید:

  • روش مرور فاصله‌دار در زبانشناس به شکل هوشمند است و نیاز نیست خودتان فاصله‌ی مرور لغات را حساب کنید.
  • زبانشناس یک کتاب‌خانه‌ای بزرگ از کتاب‌های صوتی و داستانی دارد که همه‌ی آن‌ها برای استفاده‌ی کاربران سطح‌بندی شده‌اند. قبل از مطالعه‌ی هر دوره کافیست که نیم‌نگاهی به سطح آن بیندازید تا متوجه شوید که مناسب شماست یا خیر.
  • در اپلیکیشن زبانشناس می‌توانید به کمک دیکشنری‌های معتبر، کالوکیشن لغات را یاد بگیرید.
  • دوره‌هایی برای یادگیری اصطلاحات پرکاربرد انگلیسی در داخل اپلیکیشن زبانشناس وجود دارد.
  • زبانشناس یک لایتنر هوشمند دارد که نیاز شما به لایتنر دستی و هر اپلیکیشن دیگری را برطرف می‌کند.
  • منبع عظیمی از بهترین فیلم‌ها، انیمیشن‌ها، سریال‌ها، پادکست‌ها و… برای یادگیری زبان انگلیسی در اختیارتان قرار گرفته‌اند

برای استفاده و دانلود اپلیکیشن زبانشناس برای اندروید، آیفون و وب‌اپ، وارد لینک زیر شوید و لغات انگلیسی را یک بار برای همیشه یاد بگیرید:

دانلود نرم افزار زبانشناس

مخلص کلام

در این مقاله بهترین روش‌های یادگیری لغات انگلیسی را برایتان آموزش دادیم. الان کافیست که نکاتی که در بالا گفته شد را اعمال نمایید تا ببینید چگونه ‌می‌توانید لغات انگلیسی را به آسانی و اصولی یاد بگیرید. اگر هر سوالی راجع به یادگیری لغات زبان انگلیسی دارید، در بخش کامنت‌ها بپرسید. با کمال افتخار پاسخ‌گو خواهیم بود.

سوالات متداول

استفاده از اپلیکیشن زبانشناس، یکی از بهترین روش‌های یادگیری لغات زبان انگلیسی است که اکثر روش‌های مدرن یادگیری لغات را در خود جای داده است.

بهتر است روزانه تا حداکثر 10 لغت انگلیسی یاد گرفته شود و بیشتر از این توصیه نمی‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه‌ها

عباس

۱۹ خرداد ۱۳۹۵

من قبلا خیلی زیادی لغت حفظ میکردم، اما اکثرشو به مرور زمان فراموش میکردم. بعد تصمیم به حفظ متن گرفتم، فقط نمی دونستم باید متن خوب و قوی رو از کجا بیاد گیر بیارم. تمام مطالب آموزشی که میگرفتم یه مشکلی داشت تا اینکه یه آموزش آیلتس دانلود کردم، تا آموزش 4 شو حفظ کردم (متن ها در حد چند خط بیشتر نبود و پر لغت های عالی در ضمن متن ها خیلی جالب و در همه حوزه ها بودن).

روش کارم هم اینطور بود که لغاتی که بلد نبودم رو استخراج و پیرینت میکردم. بعد بصورت جداگانه متن و لغاتشو حفظ می کردم.

شاید باورتون نشه که بعد از گذشت 5 سال هنوز 90 درصد متن ها رو حفظم. چون ارشد قبول شدم دیگه وقت نداشتم بقیه آموزش ها رو بخونم.

چند نمونه از متن ها شامل موارد زیرهست:

It is a new frontier, and there are old, traditional forms of crime being committed electronically, and via computers and the internet, but there are also new crime types emerging

Electronic crime really does cross over a whole range of different crime types

You can imagine stalking offences that may be facilitated via email, harassment, threatening emails, small-scale fraud offences, right up through to large-scale frauds committed via the internet

یا این متن

I believe that the public health problem for vitamin D deficiency is quite significant. I would estimate minimum 25% of adults in the United States, Europe and probably even in Australia are vitamin D deficient. I mean if you think about it, over 250,000 women in the United States will develop breast cancer this year. Something like 50,000 will die. If 25% of those breast cancers could have been averted, prevented in some way, just by having a little exposure to sunlight, would have been really tremendous.

نرم افزار شما رو دیدم متن ها یه خورده طولانی هستند. اما یه جاهایی که به همراه متن فیلم هم داره خیلی خوبه.

بعد از بررسی بیشتر نظرم رو خدمتتون عرض میکنم.

مریم

۱۷ خرداد ۱۳۹۵

جناب آقای ناصری

دقیقا مشکلاتی که شما در یادگیری زبان با آن مواجه بودید من دارم تجربه می کنم. واقعا به بن بست رسیدم و تنها نتیجه آن صرف هزینه و بویژه نداشتن وقت و زمان کافیست که متاسفانه مرا سردرگم کرده. از طرف دیگر ندانستن زبان باعث می شود موقعیت شغلی ام را از دست بدهم. امیدوارم با راهنمایی شما بتوانم مشکلم را حل کنم.

متاسفانه درصد بالایی از مربیانی که با آنها کلاس داشتم اطلاعی از متد آموزش زبان ندارند.

نیلوفر

۱۵ خرداد ۱۳۹۵

با سلام خدمت شما

از راهنماییهای گرانبهاتون بینهایت ممنونم

به طرز باور نکردنی همه ی مواردی که عرض کردید راجع به من واقعیت داره همه ی کلمات رو حفظ میکنم و الحق که حفظ کردنم هم خیلی خوبه از این بابت متاسفم اما پاس کردن امتحانات دانشگاه ایجاب میکنه که اینچنین کلمات رو به جای یادگیری حفظ کنیم فقط حفظ و این باعث میشه کلمات ذهنیمون خیلی کاهش پیدا کنه :(

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم که وسط مکالمه کلمه کم میارم واسه صحبت کردن اما تصمیم دارم همونطور که عرض کردید داستانها و فیلمهای انگلیسی ببینم و شبها کارهایی که در طول روز انجام دادم و کارهایی که فردا میخوام انجام بدم رو به انگلیسی بنویسم تا کلمات بیشتری وارد ذهنم بشه

از راهکارهایی که ارائه دادین حتما استفاده میکنم و امیدوارم بتونم از پس این مشکل بر بیام و لااقل تو این زمینه بتونم باعث افتخار خودم بشم

ببخشید که طولانی شد

از زحماتتون بسیار سپاسگذارم

حسین

۱۶ خرداد ۱۳۹۵

سلام

یک توضیح کوچیک فقط بدم با وجود اینکه من تو سایت روش صحیح دیدن فیلم رو قرار دادم اما فیلم رو فقط به عنوان یه آموزش تفریحی بهش نگاه بکنین چون به هرحال کارکرد فیلم ها مشخص هست. داستان ها برای یادگیری بسیار بهتر هستن.

علی الخصوص پکیج داستان واقعی رو خیلی توصیه میکنم.

ممنون از پیغامتون

الهه

۱۴ خرداد ۱۳۹۵

سلام دوست محترم

از زمانی که برای راهنمایی یادگیری لغات زبان می گذارید متشکرم و مطالب مفیدی که می فرستید من هم چند سال مشکل حفظ لغات را داشته ام در واقع همیشه تمام لغات را فراموش می کردم و به همین دلیل از خواندن زبان متنفرم اما باید این مشکل بزرگ را برای همیشه حل کنم

من باید منابع ایلتس بخونم و کلمات کاربردی ان ها را یاد بگیرم که طبیعتا خیلی از این لغات در مجموعه شما نیست برای یادگیری آن ها چکار کنم؟

از همکاری و لطف شما کمال تشکر دارم

حسین

۱۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

ببخشید بنده بعید میدونم لغاتی باشه که تو نرم افزارمون نباشه فقط ممکنه منظورتون این باشه که به طور متمرکز و خاص ارائه نشده که این موضوع اصلا خیلی برای شما بهتر هست که لغات رو به طور متمرکز یاد نگیرین. آزمون های تافل و آیلتس هم معمولا آزمون های استانداردی هستن و اینطور نیست که لغات خاصی توشون بیاد. من خودم تافل دادم و با افراد زیادی صحبت هم کردم مثلا این که میگن 1100 لغت مورد نیاز برای تافل و ... اصلا حرف درستی نیست چون اکثر اوقات اصلا ممکنه لغتی بیاد که توی این 1100 تا هم نباشه. بنابراین نگران این موضوع نباشین که ممکنه با خوندن درسهای زبانشناس، از لغات تافل یا آیلتس جا بمونین. شما با زبانشناس سطح زبانتون رو بالا میارین و اگه سطح زبانتون بالا بیاد تو هر آزمون زبانی چه آیلتس باشه چه تافل باشه موفق میشین. حالا ممکنه یکی دو تا تست لغت هم درست نزنین که در مجموع چیز زیاد مهمی به حساب نمیاد. چون در عوض مکالمتون قوی شده و درک مطلبتون بالا رفته و لیسنینگتون فوق العاده شده که هم برای آزمونتون خیلی مهمه و هم شما که میخواین در نهایت در محیط واقعی انگلیسی رو به کار ببرین خیلی به کارتون میاد.

افشین

۱۴ خرداد ۱۳۹۵

سلام

دقیقا من امروز داشتم از اپلیکیشن شما استفاده میکردم متوجه این موضوع شدم که سروکار داشتن با مداوم با کلمات بیشتر کمک میکنه تا تک تک کلمات رو حفظ کنم ، اولین کاری که کردم این بود که متن رو به همراه صدا گوش دادم تا آخرش یه چیزایی متوجه شدم با دوم سعی کردم کلماتی رو که نمیدونم پیدا کنم متوجه شدم متن کاملا چی میگه بار آخر با صدا دوباره گوش دادم . به نظرم جالب بود نکات زیادی هم گرامری هم لغوی هم در تلفظ پیدا کردم .

خسته نباشید .

حسین

۱۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

بله دقیقا همینطور هست

به همین روش ادامه بدین موفق میشین

البته برای یادگیری مکالمه هم پیشنهاد میکنم تکنیک سایه، و استراتژی تقویت مکالمه رو مطالعه بفرمایین چون استراتژی های مختلفی توضیح دادیم که میتونه برای مکالمتون مناسب باشه.

موفق باشین

سبحان

۱۴ خرداد ۱۳۹۵

سلام

استاد من الان چند ماه ار نرم افزار زبان شناس استفاده میکنم اما تا به حال توجهی به جعبه لایتری که در لیست صفحه اول اضافه شده دقت نکردم نمیدونم چطور باید ازون استفاده کنم. میشه کمی راهنمایی کنید؟ یعنی هروز باید لغات رو حفظ کنیم؟

حسین

۱۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

جعبه لايتنر تعاملي زبانشناس قابليتي هست كه چند ماهي هست قرار داديم

استفاده از اين جعبه لايتنر براي حفظ كردن نيست بلكه براي اينه كه ما بفهميم چه لغاتي رو بيشتر بلدين چه لغاتي رو كمتر بلدين

اين كار باعث ميشه لغاتي كه بيشتر بلدين هايلايتش كم رنگتر بشه تو متن و لغاتي كه كمتر بلدين هايلايتش همونجوري ميمونه و با اين كار توجه شما به لغاتي معطوف ميشه كه سخت تر هستن و هنوز ياد نگرفتين

بعضي لغات رو هم ممكنه ياد گرفته باشين كه هايلايتشو خود به خود بر ميداريم و به تعداد لغات 'يادگرفتم' تو قسمت آمار اضافه ميشه كه باعث ميشه كم كم متوجه بشين هر روز چقد لغت ياد گرفتين

خلاصه استفاده از اين قابليت رو خيلي توصيه ميكنم

مثلا هر شب آخر شب يه مرور بفرمايين

سیوا

۱۴ خرداد ۱۳۹۵

سلام آقای ناصری من هم قبلا کلمات را حفظ میکردم ولی در دوره های دانشگاهی سعی کردم کلمات را هماهنگ با متن یاد بگیرم.

در هر صورت همانطور که قبلا هم گفتم از نظر شنیداری و گفتاری زبان انگلیسی بسیار ضعیفم.

از نرم افزار شما بسیار خوشم اومد تا اونجا که من اطلاع دارم ایده جدیدیه و بسیار جالب و کاربردی بخصوص اینکه متن، صدا، انیمیشن و موارد جانبی جهت یادگیری، همه را یکجا داره.

با آرزوی موفقیت برای شما

نسیم

۱۳ خرداد ۱۳۹۵

درود بر شما

سپاس از سایت خیلی خوبتون.

در قسمت فرم دریافت داستان، ایمیل خودم رو نوشتم اما بعد از اون تنها عکسی از داستان و این که در مورد چی هست برام ایمیل شده. فایل صوتی از آن برایم ارسال نشده است!

ممنون میشوم در این خصوص مرا راهنمایی بفرمایید.

سپاس

حسین

۱۴ خرداد ۱۳۹۵

سلام

دقیقا بالای عکس لینک صفحه ی ورود به داستان قرار داده شده.

اگه لینک خراب بود به بنده ایمیل بدین که آدرسو براتون بفرستم.

ممنون

mahdi

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵

سلام من انگلیسیم در حد صفره من چه جوری میتونم یاد بگیرم گوشی اندروید هم ندارم که از اپلیکیشنتون استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید

مریم

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵

سلام

از بخش داستان های زبان شناس استفاده کن. خیلی عالیه

sharifi

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵

سلام ممنون از سایت خوب و مفیدتون

امکانش هست این نرم افزار کاربردی رو برای ios هم طراحی کنید؟

ممنون

حسین

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

سلام

بله در حال شروع طراحی این نرم افزار برای محیط ios هم هستیم.

امیدوارم سریع بتونیم یه ورژن اولیه بدیم :)

خورشید

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

سلام خدمت شما

ممنون بابت سایت خوبتون

من تازه امروز با این سایت آشنا شدم

راستش چند سالی میشه که حدود دو الی سه ترم زبان میخونم ولی وقتی احساس می کنم که چیزی یاد نگرفتم، از ادامه خوندن منصرف میشم و باز بعد از گذشت چند ماه از اول با یک موسسه دیگه شروع می کنم ولی نتیجه ای نگرفتم

الان در موسسه رسپینا تاک ثبت نام کردم و احساس می کنم که کمی تغیرات داشتم ولی استرسی که بابت امتحانات وارد میشه خیلی وحشتناکه طوری که همه چیز از ذهن میره و موقع امتحان ذهن خالی از هر کلمه میشه

و همینطور که شما اشاره کردید، سخت بودن رفت و آمد مخصوصا واسه من که شاغل هم هستم.

اصلا نمی رسم که تمرین هام رو حل کنم ،

شهریه ها هم که رو به بالاست.

من قصدم یادگیری زبانه و برام یادگیری مکالمه مهمتر از قواعد و گرامر هستش.

خوشحال میشم که بیشتر منو راهنمایی کنید

امیدوارم بتونم با کمک سایت شما به نتیجه دلخواهم برسم.

تشکر فراوان برای اینکه وقت می گذارید و این متن رو می خونید.

حسین

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵

درود بر شما دوست عزیز

اول از همه عزرخواهی میکنم که دیر جواب میدم، در حال انتقال سایت از دامین effeng به دامین zabanshenas.com بودیم که این کار مقداری طول کشید.

در رابطه با مساله ی شما، این مشکلاتی که میفرمایین (امتحان و استرس) برای آموزشگاه ها کاملا طبیعی هست. و با توجه به اینکه شما شاغل هستین از لحاظ وقت هم بسیار در مضیقه هستین. بنابراین بهترین راهکار برای شما به نظر بنده روش خودخوان و self study هست.

برای این موضوع هم ما دو منبع میتونیم تو زبانشناس به شما معرفی کنیم:

1- خوندن داستان های کوتاه و مگا داستانها با توجه به روش هایی که تو سایت قرار داده شده

2- اپلیکیشن زبانشناس

راهکار دوم بسیار جامع هست و ما حسابی روش وقت گذاشتیم

اولا از بابت منابع بسیار غنی هست و مشکلات شما رو حل میکنه

ثانیا روش مورد استفاده کاملا برای افرادی که وقت کمتری دارن مناسب هست

اگر گوشی اندروید دارین حتما همین امروز این اپلیکیشن رو نصب بکنین و از پکیج داستان های واقعی شروع کنین.

بعد از نصب اپلیکیشن راهکارهای استفاده از اپلیکیشن هم براتون فرستاده میشه

باز اگه سوالی بود در خدمتیم

ابولفظل فرهناکی

۲۱ فروردین ۱۳۹۵

با سلام. من کاملا بانظره شما موافقم که هیچ کدام از این روشها به اندازه تمرین ودرگیر کردن خودبا لغات کاربردی نداره ونخواهد داشت و به نظره بنده بهترین روش فقط و فقط اینکه در یادگیری زبان وقته کافی وعشق باید وجود داشته باشد

arash

۱۹ فروردین ۱۳۹۵

سلام

خسته نباشید

من طرح ویژه رو خریدم خواستم بدونم برای یادگیری لغات از نوشتن مکرر لغات می شه استفاده کرد من خودم استفاده می کنم ولی خیلی وقتم رو می گیره خواستم نظر شما رو بپرسم

ممنون

حسین

۲۰ فروردین ۱۳۹۵

سلام

نه دیگه لازم نیست. تنها کافیه درسها رو بخونین و از جعبه لایتنر تعاملی استفاده کنین.

فرشته

۹ فروردین ۱۳۹۵

سلام

اول ازهمه ازشما به خاطر این سایت خوبتون تشکر میکنم بنده نیز اتفاقی توی اینترنت با سایت شما آشنا شدم وخیلی دوست دارم حتما زبان رو در عرض یکسال یاد بگیرم آزمون تعیین سطح هم تا الان ندادم ولی زبان من در حد صفره داد تا الان کتاب های زیادی هم برای گرامر هم برای لغت گرفتم اما انگیزه برای خوندن آنها ندارم خلاصه اراده ی ضعیفی دارم شما بگین چیکار کنم یعنی میتونم تویک سال با این شرایط خوب یاد بگیرم

حسین

۱۰ فروردین ۱۳۹۵

سلام

اگر گوشی اندرویدی دارین از نرم افزار اندروید زبانشناس ما استفاده کنین و با پکیج شاگردان EMMA شروع کنین. افراد زیادی در سطح شما این کار رو شروع کردن و در طول چند ماه به سطوح متوسطه رسیدن.

شيرين

۸ فروردین ۱۳۹۵

با سلام و احترام.

آقای ناصری عزیز اولا جا داره تشکری از شما داشته باشم چون واقعا از سایتتون انرژی مثبت می گیرم .

من شیرین هستم 37 ساله و سالیان سال است که دوست دارم بتونم انگلیسی صحبت کنم و متوجه بشم ولی اصلا موفق نشدم کلاس رفتم نتیجه نداشته خلاصه خیلی کارها کردم ولی همیشه تا نصفه راه ولش می کردم چون خسته می شدم و می دیدم بی فایدس و دوستان هم می گفتند تا تو محیط قرار نگیری زبانت خوب نمی شه ولی الان اصرار دارم که یاد بگیرم بخاطر اینکه بتونم در شغلی که دارم استفاده کنم من در شرکتی که برگزارکننده نمایشگاهها و کنفرانس بین المللی است کار می کنم و همین امر باعث شده که در مقابل شرکتهای خارجی احساس بی سوادی داشته باشم و ناگفته نماند که از نظر درآمدزایی برای من سودمند خواهد بود.

آقای ناصری عزیز ازتون خواهش می کنم تو این راه منو یاری کنید تا بتونم آموزش ببینم و به نتیجه برسم .

باز هم صمیمانه سپاسگزار شما هستم به خاطر تجربیاتی که به رایگان در اختیارافرادی مثل بنده می گذارید .

با تشکر - شیرین

حسین

۹ فروردین ۱۳۹۵

سلام شیرین خانم

ممنونم از نظر لطفی که در رابطه با وبسایت بنده داشتین و امیدوارم که بتونم در این زمینه کمکتون کنم.

اینکه گفتین بارها یادگیری زبان انگلیسی رو شروع کردین ولی همیشه نصفه ولش کردین معمولا دو دلیل عمده میتونه داشته باشه.

1- انگیزه تونو نتونستین بالا نگه دارین و حوصلتون سر رفته

2- روش انتخابی با شما متناسب نبوده و نتایج دلخواه رو براتون نداشته

در مورد اول من تو این وبسایت مسائل و راه حل های زیادی رو بیان کردم. مثلا یکی از موارد بالا موندن انگیزه، تغییر در شرایط یادگیری هست. اگه فقط به یه روش بسنده کنین، مثلا اگه فقط کتاب گرامر بخونین، احتمال موفقیت بسیار کمه. ولی اگه مثلا هم کتاب داستان بخونین، هم فیلم نگاه کنین، هم به اخبار گوش بدین، ایمیلاتونو انگلیسی بزنین و ... اولا درگیریتون با زبان انگلیسی بیشتر میشه، ثانیا انگیزتون بالاتر میمونه و کمتر حوصلتون سر میره.

راه حل دیگش اینه که شرایط یادگیری رو تغییر بدین. مثلا اگه همش تو یه اتاق زبان میخونین، یبار هم بیرون زبان بخونین، مثلا تو دشتی، کوهی، یا وقتی مسافرت رفتین.

یسری کارهای دیگه هم هست که از بابت روانشناختی میتونه کمکتون کنه. مثلا استفاده از تقویم زبانشناس و تلاش جهت نشکستن زنجیره ی یادگیری.

در رابطه با مورد دوم که این هم خیلی شایع هست بهتره به نظرم به موارد و روشهایی که تو سایتمون به اون اشاره کردم اعتماد کنین و از همین روش ها پیش برین. روش های یادگیری خیلی زیادی تو اینترنت گفته شده اما من تو این وبسایت سعی کردم تنها اونچه که واقعا علمی و کاربردی هست و میتونه برای فردی مثل شما که کمتر میتونه در محیط انگلیسی زبان باشه، کاربرد داشته باشه رو بیان کنم. به عنوان مثال نوشته ی پنج استراتژی برای تقویت مکالمه یکی از نوشته های خیلی خوب ما در این زمینه هست که میتونین این رو روی اکثر فایلهای صوتی و تصویری پیاده سازی کنین.

در آخر هم پیشنهاد میکنم اگر گوشی اندرویدی دارین، از نرم افزار اندروید زبانشناس هم بهره ببرین. تو این نرم افزار همه ی موارد بالا به صورت هدفمند و با درسهایی طبقه بندی شده پیش میره. علاوه بر این، با این نرم افزار همیشه متوجه عملکرد و پیشرفتهای روزانه ی خودتون میشین که خیلی میتونه راهگشا باشه.

باز اگه سوالی داشتین در خدمتیم. :)

مهدی افروز

۴ فروردین ۱۳۹۵

عاشق یادگیری زبان هستم کاردانی آموزش ابتدایی دارم

علی

۱۷ اسفند ۱۳۹۴

سلام.اگه کسی کتابی برای تقویت زبان مخصوصا لغات میشناسه به من معرفی کنه.مرسی

علی

۶ اسفند ۱۳۹۴

سلام

توداستانی که میخونیم اگه به لغت جدیدی برخوردیم واون لغت را از دیکشنری گرفتیم ، لغت را میشه جای دیگه ای نوشت ،تا از روی اون چند بار تکرار تا اونو یادبگیریم یا ننویسیم وبه ادامه داستان بپردازیم و منتظر باشیم که دوباره تکرار شود؟

حسین

۷ اسفند ۱۳۹۴

سلام.

میتونین قسمت های مهم داستان که شامل لغت ها سخت هست رو علامت گذاری کنین و چند بار بخونین. خوندن تکی لغات توصیه نمیشه.

تو نرم افزار زبانشناس این لغت ها وارد جعبه لایتنر تعاملی نرم افزار میشن.

محمد

۶ اسفند ۱۳۹۴

سلام

در مورد نرم افزار دولینگو و یا روزتا استون نظرتون چیه ؟ استفاده کنیم یا نه؟ چون در این برنامه ها تا اونجا که من میدونم از متون کتابی استفاده میشه

حسین

۷ اسفند ۱۳۹۴

سلام

روزتا استون بد نيست ولي دولينگو فكر نميكنم براي زبان انگليسي خوب باشه.

عارف

۲۴ بهمن ۱۳۹۴

با سلام

ضمن تشکر از شما بابت مطالب مفیدتون،یه راهنمایی میخواستم

من در سایت های مختلف از جمله سایت شما خوندم که روش صحیح یادگیری یه لغت استفاده از دیکشنری تک زبانه مثل لانگمن میباشد

مشکل بنده این است برای کار با این روش وقت زیادی برای یادگیری یک لغت باید صرف کرد چون اولا برای هر لغت چندین معادل وجود داره مثلا برای لغت Act حدود 13 معنی با توجه به نحوه بکارگیری در جمله وجود داره و گاهی لغات معادل بسیار دشوار میباشند و یادگیری با این روش آدم رو دلسرد میکنه و اینکه در روش یادگیری لغت در جمله یا داستان هم تنها با یک معنی از لغت برخورد میکنیم.

خواهشا راهنمایی بفرمایید

با تشکر فراوان

حسین

۲۵ بهمن ۱۳۹۴

سلام

شما لغت رو بایستی در قالب خودش یاد بگیرین

مثلا patient هم به معنی مریض و هم به معنی صبور هست. فرض کنید شما معنی این کلمه را نمیدانید و به جمله ی زیر میرسید

a lover must be patient and kind عاشق بایستی صبور و مهربان باشد

شما در اینجا فقط معنی که در این قالب هست رو یاد میگیرین و کاری به دیگر معانی ندارین

بدینصورت یادگیری لغات براتون ساده و راحت میشه.

ملیحه یوسفی

۱۹ بهمن ۱۳۹۴

سلام.من این نرم افزار نصب کردم و خیلی دوست دارم ازش استفاده کنم،ولی همین که میخوام وارد بشم میگه پست الکترونیک و رمز وارد کن،وقتی وارد میکنم همش خطا میده با اینکه درست وارد میکنم..میشه راهنمایی کنید؟

حسین

۲۰ بهمن ۱۳۹۴

سلام

آیا شما برای اولین باره که از نرم افزار استفاده میکنین؟

تو صفحه اول بایستی ابتدا با استفاده از دکمه ی پاییم صفحه ثبت نام کنین.

در ضمن لطفا بفرمایین که چه خطایی میده؟

محمد

۱۷ بهمن ۱۳۹۴

با سلام. یه سوال داشتم. من به شخصه برای خودم لهجه آمریکایی رو انتخاب کردم. حالا سوال من این است که خواندن کتاب داستان‌هایی که لهجه آنها بریتیش است مشکلی درست نمی‌کند؟

حسین

۱۸ بهمن ۱۳۹۴

کلا لهجه فاکتور خیلی مهمی در مسلط بودن (fluency) به زبان انگلیسی به حساب نمیاد. بنابراین اگر مطلبی به لهجه ی انگلیسی پیدا کردین که میتونه به تسلط شما کمک کنه، از نظر بنده اشکالی نداره که اون رو بخونین.

فریبرز

۴ دی ۱۳۹۴

با سلام

سوالم این است که بهترین راه برای شروع ترجمه متون انگلیسی به فارسی کدام است؟ آیا ترجمه لغت به لغت متن از روی دیکشنری و یادگیری لغات روش مناسبی است ؟ و اینکه یک مترجم باید حداقل چند هزار لغت را از حفظ باشد ؟

با تشکر از پاسخگویی شما

حسین

۵ دی ۱۳۹۴

سلام

به نظر بنده بهترین روش برای کسب مهارت در ترجمه ی متون به فارسی خواندن کتاب ها و مطالب حوزه ی تخصصی که میخاهید در آن ترجمه کنید هست. مثلا اگر به طور عمومی میخواهید ترجمه کنید کتاب های عمومی و داستان و ... بسیار مناسب هست.

تعداد لغت رو نمیدانم اما اگر به اندازه ی کافی متون انگلیسی خوانده باشید حتی اگر لغتی رو ندانید با توجه به قالب متن میتوانید معنی آن را درست حدس بزنید و به درستی متن را ترجمه کنید.

ترجمه ی لغت به لغت اصلا مناسب نیست. مفهوم لغات رو در قالب متن و موضوع یاد بگیرین.

پیمان

۲ دی ۱۳۹۴

من خودم زبان انگليسي را بخاطر شرايط كاري و فشاري كه براي ارتباط برقرار كردن با ديگران داشتم باد گرفتم.يجورايي مجبور بودن باعث شد ياد بگيرم.

ابوذر

۳ دی ۱۳۹۴

به نظر من براي يادگيري هر زباني بايد با آن زبان زندگي و فكر كرد به هرزباني كه حرف بزني شخصيت و رفتارو منش و اخلاق آن زبان را پيدا خواهي كرد من اين مورد را الان لمس ميكنم با حرف زدن به دو زبان تركي و فارسي

حسین

۴ دی ۱۳۹۴

ابوذر جان ممنونم از نظری که دادی. زندگی کردن با زبان هدف یا به عبارت دیگه غوطه ور شدن در زبان هدف از جمله سریع ترین راه ها برای یادگیری اون زبان هست. ولی خوب این کار برای خیلی ها مقدور نیست. بنابر این ناگزیر هستیم که روش هایی رو ارادئه کنیم که همه بتونن در بهترین شرایط این کار رو انجام بدن. در رابطه با اخلاق و رفتار و فرهنگ نمیتونیم بگیم صد در صد فرهنگمون عوض میشه ولی همونطور که در نوشته ی آموزش زبان انگلیسی به کودکان گفتم فرهنگ کودک یا بزرگسال با یادگیری زبان دوم تا حد مناسبی تعدیل میشه. ولی این هم همیشه صد در صد درست نیست.

ابوذر

۵ دی ۱۳۹۴

شما خيلي با انرژي مطلب مي نويسيد اين را ميشه لمس كرد لطفا اگر مطلبي يا منبعي در مورد اينكه چگونه فكر كنيم را داري راهنمائي بفرماييد. چگونه فكر كنيم how to think عنوان كتابي است كه جان ديوئي در سال 1952 نوشته ولي به فارسي ترجمه نشده من دنبال اين هستم كه چگونه مي توانيم درست فكر كنيم اصلا فكر كردن چيست و روشهاي اصولي فكر كردن چيست ارزيابي تفكر درست....

با تشكر مجدد

محققی

۲۸ آذر ۱۳۹۴

سلام

پیشنها میدم کتاب 'کارکرد مغز' رو مطالعه بفرمایید. این روشها همه به صورت ایضایی هستند و نمیشود برای خوب یا بد بودن آنها نظر داد. با آشنایی به کارکرد مغز متوجه خواهید شد که با علم کنونی بشر نمی توان راهکار صحیح را از ناصحیح تشخیص داد

حسین

۲۹ آذر ۱۳۹۴

سلام

ببخشید متوجه این جملتون نشدم. 'این روش ها همه به صورت ایضایی هستند' میشه بیشتر توضیح بدین.

اگر منظورتون اینه که دانشمندان نمیدونن مغز انسان چطور کار میکنه. خوب بر فرض که این گفته هم درست باشه میشه آزمایش انجام داد و فهمید چه راه حل هایی بهتره.

hcot.ir

۲۷ آذر ۱۳۹۴

سلام حسین آقا

بسیار کامنت ارزشمندی در سرای عالی ترجمه گذاشتید

بنده مدیر سایت hcot هستم خوشحال میشم با شما در ارتباط باشیم

و از نظرات شما در زمینه ی آموزش زبان انگلیسی آگاه بشیم و باهم به امید خدا همکاری های خوبی داشته باشیم

حسین

۲۸ آذر ۱۳۹۴

سلام و عرض ادب

خیلی خوشحال شدم که به بنده سر زدین

سایت بسیار عالی دارین. بنده هم خیلی مشتاقم که در این زمینه همکاری داشته باشیم.

همونطور که میبینید بنده بیشتر فعالیتم در زمینه متد های بروز آموزشی هست که بیشتر اونها هم به صورت خودآموز و مستقل هست. که همه ی علاقه مندان به زبان انگلیسی ( و هر زبان دیگه ای) بتونن خودشون به صورت مستقل با روش های علمی این مهم رو جلو ببرن.

در این زمینه و هر زمینه ی مرتبطی که فکر میکنید علاقه مند به همکاری هستم.

ایمیل بنده eng.hnaseri at gmail dot com هست که خیلی خوشحال میشم در صورت لزوم به بنده پیغام بدین

باز هم متشکرم

رامتین

۱۸ آذر ۱۳۹۴

نمی دونم شما بزرگواران هم تجربه مشابه داشتید یا نه اما دوتا مورد باعث شد من نه تنها زبان یاد بگیرم بلکه بدون مطالعه برنامه ریزی شده مدون و یا کلاس آموزشی بتونم تو المپیاد زبان انگلیسی شرکت کنم :بازی های کامپیوتری و موزیک ! خنده دار این بود بعد از این که مقام آوردم ازم خواستن با بچه های دیگه تمرین کنم ، من تقریبا تمام پاسخ ها رو می دونستم و برای درک مطلب و حتی ترجمه مشکل نداشتم اما فرق قید و صفت رو نمی دونستم یا مثلا نمی دونستم قوانین استفاده از ing چیه ، نمی تونستم توضیح بدم اما می دونستم کدوم درسته کدوم نادرست !! اخیرا با برنامه doulingo دارم کار می کنم برای زبان فرانسه ،برای من فوق العاده جذاب بوده و مفید

مسلم

۱۹ آذر ۱۳۹۴

برنامه و سایت doulingo ظاهرش خوبه و خیلی هم البته شبیه رزتا استون هست اما سرعت یادگیری خیلی بالا نیست. منم یه مدت باهاش کار کردم. در مورد بازی و موزیک. من پیشنهادم فیلم هست. مخصوصا سطح متوسط به بالا من به همه پیشنهاد میکنم هر فیلمی رو که دوست دارند چند بار ببینن

رامتین

۲۰ آذر ۱۳۹۴

البته به لحاظ محتوا شباهت زیادی به رزتا استون داره دولینگو اما ساختارش در فرم خیلی سیاله به نسبت رزتا و برای من بازخورد خیلی سریعتری داشته . در ارتباط با فیلم هم با شما کاملا هم عقیده ام

رامتین

۲۱ آذر ۱۳۹۴

بازی و موزیک صرفا تجربه سال های گذشته بنده بود که می خواستم عرض کنم اون ها از کتب درسی و آموزشگاه زبان و جعبه لایتنر بنا به تجربه دوران نوجوانی بیشتر مفید واقع شدند و جالب اینکه می شنوم دوستان راجع به همایش های از این قبیل و پول هایی که در همین زمینه در گردش است صحبت می فرمایند

لیلا

۲۲ آذر ۱۳۹۴

فیلم و موسیقی هر دو باهم عالی هستن. کلا هرچه فضای یادگیری به فضای زبان مقصد نزدیک شه و مواجهه فرد بیشتر به شکل صوتی و تصویری باشه موثر تر واقع میشه. یعنی با همون ترتیب زبان مادری listeningاولین و کلیدی ترین مهارته

سمیرا

۲۳ آذر ۱۳۹۴

ميشه لطف كنيد بيشتر در مورد روش duokingo توضيح بديد و از چه طريقي ميشه با اين روش آشنا شدچون منم فرانسه رو تازه شروع كردم به نظرم جالب اومد اين تكنيك

لیلا

۲۴ آذر ۱۳۹۴

تکنیک نیست duelingo یک نرم اپلیکیشن موبایل هست. از سایتش هم میشه استفاده کرد

رامتین

۲۵ آذر ۱۳۹۴

بله هم سایت داره که (تارنما می گن فارسیش رو ؟؟!) می شه با مرورگر وارد اکانتتون بشید هم راه ساده تر اینه که اپلیکیشن اندروید یا ios رو نصب کنید.در حالت کلی سایت کامل تر از اپ هست. تبلیغ نمی خوام بکنم دوستان اما خب هم املا ، هم قواعد ، هم شنیداری و تا حدود کمی هم تلفظ (خیلی دقیق نیست ) رو همزمان پیش می بره .نکته ای که برای من جالب بود اینه که اگر مثلا در مرحله 8 باشم اما دچار اشتباهاتی بشم که مربوط به مرحله 2 می شه مجبورم می کنه تا کلمات ضعیفی که توی مرحله 2 داشتم رو با یک مرور کوتاه یادآوری و تقویت کنم بخش جالب دیگه اش اینه که می شه با دوستان رقابت کرد یا تو لینکداین پیشرفتتون رو ثبت کنید و کلا سعی بر این بوده که از جنبه خشک و کسل کشنده خارج بشه تا مخاطب رو درگیر کنه (همکاران دولینگو پورسانت بنده فراموش نشه لطفا !خخ )

علی

۲۶ آذر ۱۳۹۴

سلام من این نرم افزار duolingo رو نصب کردم ولی به نظر میامد که این اپ برای فارسی زبانهایی که میخواهند انگلیسی بیاموزند یا کسانی که میخواهند انگلیسی شان را تقویت کنند مناسب نیست و لازمه کار با آن این است که به زبان دیگری مثل فرانسوی، اسپانیایی، آلمانی، ایتالیایی و یا حتی روسی مسلط باشی. آیا من درست فهمیدم؟

حسین

۲۷ آذر ۱۳۹۴

بله کاملا درسته

سمیرا

۲۸ آذر ۱۳۹۴

آقا علی در مورد نرم افزار رزتا استون این گونه نیست. شما به راحتی می توانید هر زبانی را بدون نیاز به دانستن زبان دیكری یاد بكیرید.

ارمیا

۱۸ آذر ۱۳۹۴

جالب بود. البته مرحله اصلی یادگیری و ثبت بلند مدت در حافظه وقتی صورت میگیرد که زبان آموز از لغت استفاده کند, و بهترین راه استفاده در مکالمه و اسپیکینگ, و فراهم کردن محیطی که زبان آموز از آن لغات در مکالمه خود استفاده کند. و مشکل اصلی فراهم نکردن این محیط در موسسات زبان و در دانشگاه ها می باشد, حتی برای دانشجویان رشته زبان.

ابولفضل

۱۹ آذر ۱۳۹۴

در مورد يادگيري زبان فقط همينو بگم كه كيس با كيس كاملا فرق داره و چيزي كه واسه شما سم هستش واسه يكي ديگه نوشداروست، من خودم با لاينتر خيلي لغات رو بدرستي يادگرفتم ولي حتي به همسرم هم لايتنر رو توصيه نميكنم،خودش بايد به اين درك برسه و يا اينكه روش بهتري واسه خودش پيدا كنه

حسین

۲۰ آذر ۱۳۹۴

ابوالفضل جان ممکنه روش های خاصی برای برخی افراد خاص جواب بده ولی در اینجا ما صحبت روی روش های طبیعی و منطقی میکنیم. مثلا شاید یه نفر از کدینگ لغات استفاده کنه و خوشش هم بیاد. اما قطعا این روش، روشی علمی نیست و برای خیلی ها جواب نمیده.

reza

۴ آذر ۱۳۹۴

با سلام

بنده به يك استاد زبان انگليسي گفتم كه بهترين روش يادگيري زبان روشيست كه كودك بدون واسطه از اطرافش ياد ميگيره و شروع به صحبت ميكنه اما آن استاد اين نظريه را اشتباه دانست و دليلش اين بود كه مغز كودك خام است و هيچ زباني (زبان مادري) روي آن ايجاد نشده و بعد از چندين سال گوش دادن مداوم ميتونه صحبت كنه اما اگر ما زبان دوم را بياييم روي زبان سيستمي مغز(زبان مادري) پياده كنيم خيلي سريعتر و دقيقتر ميتونيم زبان دوم رو ياد بگيريم مثل روش نصرت، حالا ميخام نظر شما رو بعنوان كسي كه در اين زمينه پژوهش داشته بدونم،

با سپاس

حسین

۵ آذر ۱۳۹۴

خیر این روش اصلا علمی نیست. البته در ابتدای کار شاید خیلی از زبان آموزها چاره ای نداشته باشن که با زبان مادری مطالب ابتدایی رو یاد بگیرن اما پس از مدت اندکی بایستی زبان انگلیسی رو با زبان انگلیسی یاد گرفت. این درسته که ذهن انسان در سنین پس از کودکی به زبان اول خودش عادت کرده، اما این موضوع دلیلی بر نتیجه ای که استادتون گرفته نداره. اتفاقا مقالات علمی چیزی خلاف این رو میگن و به این نتیجه رسیدن که روشی بر پایه ی همون روشی که بچه با اون زبان رو یاد میگیره خیلی بهتره.

به طور خلاصه خوندن داستانها (به جای کتب آموزشی لغت و گرامر) و دیدن فیلم و سریال خیلی بیشتر و بهتر میتونه جهت یادگیری زبان به ما کمک بکنه. برای اطلاعات بیشتر میتونید به نوشته ای که در رابطه با بهترین کتاب و یادگیری زبان نوشتم مراجعه کنین.

البته یه نکته ای هست. اگر قراره انگلیسی رو شب امتحانی بخونیم یا مثلا یکی دو هفته وقت داریم شاید حرف استادتون در این زمان اندک درست باشه ولی در بلند مدت جوابگو نیست.

عمران

۶ آذر ۱۳۹۴

کاملا موافقم و به آن باور و اعتقاد عملی دارم و چون زبان مادری من ترکی هست و با حالت مقایسه یکی از روش های خیلی بهتر از حفظ کردن هست مقایسه زبان های مختلف فرضا در ترکی ، فارسی ، انگلیسی ، فرانسه ، عربی و زبانهای دیگر

محمد

۷ آذر ۱۳۹۴

A large vocabulary is more than knowing the difficult words, it is knowing the easier words more thoroughly and using them with greater precision.

Learn words in their order of difficulty.

You learn more words, by learning more about words!

حسین

۸ آذر ۱۳۹۴

دقیقا حرفی که زدین صحیحه. اما خیلیا متاسفانه برعکس کار میکنن یعنی وقت زیادی روی لغات سخت مثل لغات 504 یا 1100 که شاید مدتها استفاده هم نشن میذارن در حالی که از بیان یک جمله ی ساده هنوز ناتوان هستند. اگر لغتها رو با خوندن کتاب های داستان و آموزنده (نه کتاب لغت) یاد بگیریم، لغتهایی که بیشتر استفاده میشن رو بیشتر میبینیم در حالی که لغتهایی که کمتر استفاده میشن رو هم به اندازه ی خودشون میبینیم و یاد می گیریم.

تورانا

۹ آذر ۱۳۹۴

به خاطر سپردن لغات واقعا نشدنیه گاهی

داوود

۱۰ آذر ۱۳۹۴

حفظ کردن دیکشنری هم شدنی است . درسته که استفاده از تکنیکهای جدید علمی در هر رشته ای به عنوان یک تسهیل کننده استفاده می شوند ولی این اراده متافیزیک انسان هر چی رو که بخواد انجام می ده. شما شروع کن ولی شروع کن.

علیرضا

۱۱ آذر ۱۳۹۴

یادگیری چند لغت مرتبط به هم در یک زمان و ارتباط معنایی که این لغات با یکدیگر ایجاد میکنند در یادآوری این لغات در آینده بسیار موثر است. با بیاد آوردن هر کدام از این لغات، لغات دیگر نیز در ذهن تداعی می شوند و در اصل شما در چند نقطه مختلف در ذهنتان یک لغت را به خاطره سپرده اید.

محمد

۱ آذر ۱۳۹۴

سلام

من قبل از اینکه بیام داتشگاه writing و اسپیکینگ خوبی داشتم، اما ریدینگم ضعیف بود، بعد دانشگاه،ریدینگم خیلی بهتر شد، اما لیسینیگم ضعیف شد، تو محیط کارم(همه اینترنشنالن) ، لیسنیگم خیلی بهتر شده ، اما به واسطه دور شدن از قواعد و لغات، اسپیکینگم یه کم افت کرده، و رایتینگم خیلی بدتر شده، الان با این شرایط شما چ جور شرایطی رو پیشنهاد میکنید؟ کلاس برم؟ دروس دبیرستان و دانشگامو بخونم؟ فیلم ببینم؟ سردرگمم-ممنون میشم کمکم کنید

حسین

۲ آذر ۱۳۹۴

سلام شما هر بار روی یک مساله ظاهرا تمرکز داشتین و مسائل دیگه ضعیف شدن.

برای اینکه زبان رو خوب یاد بگیرین پیشنهاد میکنم که از منابع متنوعی برای یادگیری زبان استفاده کنین. مثلا پیشنهادم اینه که کتاب های داستان یا آموزنده و فیلم ببینین. لازم نیست سر کلاس آموزشی برین چون با توجه به بکگراندتون راحت میتونین خودتون بخونین.

در رابطه با نحوه ی صحیح دیدن فیلم پیشنهاد میکنم پست زیر رو حتما بخونین :

نحوه دیدن فیلم

یکی از روش هایی که حتما با دیدن فیلم باید استفاده کنین تکنیک سایه است: تکنیک سایه

در ضمن میتونید از نرم افزار زبانشناس هم استفاده کنین که طراحی کردیم

محمد

۳ آذر ۱۳۹۴

ممنوت-فیلم رو با زیرنویس انگلیسی ، فارسی یا اصلا بدون زیرنویس ببینم بهتره؟

حسین

۴ آذر ۱۳۹۴

با زیرنویس فارسی که نه اما اگه اولش براتون سخته با زیرنویس انگلیسی ببینین

محمد

۵ آذر ۱۳۹۴

یه مشکل دیگه ای ک من دارم، اینه ک موقع صحبت خیلی ب گرامر هایی ک نو ذهنمه توجه میکنم، یعنی اگه تو یادم نباشه گرامر مد نظرم، خیلی توو زبونم نمیچرخه، بهتر نیست کف گرامر(مثلا دبیرستانمو ) بخونم و بعد فیلم و کتابو شروع کنم؟

حسین

۶ آذر ۱۳۹۴

محمد

۷ آذر ۱۳۹۴

تو بحث درک مطلب اگه سنسی به نحوه گرامر جمله ها نداشته باشم، خو فهم درستی پیدا نمیکنم و درست یاد نمیگرم، این طور نیست؟

حسین

۸ آذر ۱۳۹۴

ببینید آخه قضیه اینطور نیست که شما میگید. یعنی ما اول گرامر یاد نمیگیریم بعد درک مطلب. بلکه برعکسش درسته یعنی ما اول مطالب رو رفته رفته درک میکنیم بعد گرامر رو یاد میگیریم. به نحوه ی یادگیری زبان مادری دقت بکنید چطوریه؟ زبان انگلیسی هم همینه. اما متاسفانه تو مدارس برعکسشو یاد میدن یعنی اول گرامر یاد میدن بعد بقیه. برای همین دیرتر یاد میگیریم.

محمد

۹ آذر ۱۳۹۴

در جریان این نحوه ی ی تدریس هستم، حتی یه مدت پکیج افورت اس رو کار میکردم، اما خب من وقت این رو ندارم که بخام یه مدت فقط لیسینینک کار کنم تا به صورت زبان مادری یاد بگیرم، به علاوه این که خب من تو محیط کارم مجبورم ک صحبت کنم، به این خاطر بود ک ازتون پرسیدم

حسین

۱۰ آذر ۱۳۹۴

ببینید به این صورت قطعا از روش های مبتنی بر گرامر سریع تر یاد میگیرین. بحث پکیج افورتلس نیست. این کار با هر منبعی میشه انجام بشه.

الناز

۱ آذر ۱۳۹۴

با توجه به تخصصی که دارین میخواستم ازتون یک سوال بپرسم. شما با شیوه آموزش آقای Aj Hoge آشنا هستین؟ چقدر شیوه ایشون رو برای یادگیری زبان قبول دارین؟ ممنون

حسین

۲ آذر ۱۳۹۴

سلام روش آقای ای جی هوگ از مطابق با تئوری های یادگیری زبان هست اما مشکلی که داره اینه که به طور کلی بر مبنای قوه ی شنیداریه یعنی یه جنبه ی بسیار مهم یعنی خواندن مغفول میمونه. استفاده از این روش در کنار خوندن کتاب داستان و ... میتونه بسیار مناسب باشه.

بهزاد

۱ آذر ۱۳۹۴

من دنبال یاد گیری زبان هستم ولی متاسفانه استاد خوب نمیتونم پیدا کنم زمانی موسسه میرفتم ولی بخاطر مشغله کاری پس از پایان ترم نمیتونستم ادامه بدم شما تدریس هم میکنید؟ یا استاد خوب میتونید معرفی کنید یا چه پیشنهادی دارین

حسین

۲ آذر ۱۳۹۴

سطح زبانتون الان در چه حدیه؟

بهزاد

۳ آذر ۱۳۹۴

فکرکنم در حد المنتری باشه

حسین

۴ آذر ۱۳۹۴

به نظرم اگه به خودخوانی مشکلی ندارین خودتون انگلیسی رو یاد بگیرین. برای یادگیری زبان انگلیسی بایستی اولا کتاب زیاد بخونین. البته نه کتاب های آموزشی بلکه کتاب های داستان. از کتاب های داستان بچه ها مثلا شروع کنین. در کنارش هم دیدن کارتون های کودکانه توصیه میشه. ما تو سایتمون یه بخشی داریم به اسم داستان های کوتاه یکی دو تا داستانشو گوش بدین اگه مشکلی نداشتین و در سطحتون بود بگید تا بتون دقیقتر بگم چکار کنین. لینک داستان های کوتاه : لینک

دانشجوی ارشد

۲۲ مهر ۱۳۹۴

میتوانید یادگیری زبان به روش کدینگ را در نت جستجو کنید

برای مثال اینجا

دانشجوی ارشد

۲۲ مهر ۱۳۹۴

روش مشوریست.در این روش بین کلمه و معنی ان از طریق یک کلمه کلیدی رابطه و تداعی ایجاد میشود.برای مثال اخیرا در همایشی بودم که مدعی بودند با استفاده از این روش میتوانند در کمترین زمان کلمات سه کتاب مهم را به ما یاد دهند.اینک چند مثال از این روش :

Implore: التماس کردن

کد :این پلو ! بهت التماس میکنم این پلو رو به من هم بده !!!

Magnanimous : بزرگوار و بخشنده

کد : مگه ننه مِست /به لهجه اصفهانی.فلانی مگه ننه مست که بخشنده باشه

همچنین این روش همراه با نمایش و تکرار زیاد برای استحکام تداعی است.مثلا پلو میخام رو بارها با مثالهای گوناگون و داستان پردازی گفتند.

حسین

۲۳ مهر ۱۳۹۴

ببینید بنده دانشجو هستم شما هم نوشتید که دانشجوی ارشد هستی. به عنوان دانشجو به نظرم تنها چیزهایی برای ما قابل قبول هست که بر پایه ی تئوری های مستدل علمی و یا بر پایه ی نتایج صحه گذاری شده باشد. ببینید مشکل ما به عنوان زبان آموز این نیست که ترجمه ی لغات رو بلد نیستیم. همونطور که در بالا گفتم اتفاقا ترجمه ی لغات بسیار زیادی بلدیم. اما نحوه ی استفاده از اونها رو نمیدانیم. بله اگر میخواهیم در یک امتحان چهار گزینه ای که فقط و فقط به ترجمه ی لغات میپردازد شرکت کنیم روش بالا بسیار عالیست! اما آیا واقعا هدف ما از یادگیری زبان حفظ کردن یک مشت لغته؟ خیر هدف ما اینه که در حقیقت بتونیم از این لغتها استفاده کنیم. روش فوق حداقل کمبودی داره اینه که نحوه ی استفاده از لغت رو به ما نمیگه.

بنده نمیخوام در رابطه با مشکلاتی که این روش داره اصلا تحقیق بکنم چون برای من اظهر من الشمس هست که اگر وارد این کار بشم ده ها و صدها ایراد علمی میشه به این روش وارد کرد. ولی فقط همین رو به شما میگم که حتی دونستن معنی فارسی لغات نمیتونه تضمین کننده ی یک مکالمه خوب به انگلیسی باشه چون اگه فقط به این متکی باشیم بایستی اول جمله رو به فارسی در ذهن خودمون داشته باشیم بعد به انگلیسی ترجمه کنیم. یعنی عملا سرعتمون نصف و یا کمتر از نصف میشه. چه برسه به این روش که معنی رو از طریق یک واسط اون هم واسط فارسی یاد میگیریم! یعنی در اینجا برای مکالمه اول بایستی معنی فارسی به ذهنمان بیاد بعد واسط بین معنی فارسی و انگلیسی و در نهایت معنی انگلیسی. این یعنی پیچیده تر کردن قضیه.

برای یک مکالمه ی خوب بایستی یاد بگیریم که لغت ها رو به طور ناخودآگاه از زبان انگلیسی به زبان انگلیسی بگیم. یکی از راه های اینکار تصویرسازی ذهنی هست که در بالا گفتم. یعنی از تصویر به لغت برسیم نه از ترجمه.

دانشجوی ارشد

۲۲ مهر ۱۳۹۴

با سلام.می توانم نظر شما را در مورد یادگیری لغات با استفاده از روش کدینک و کلمه کلیدی بدانم؟؟؟ روشی که در حال پیشرفت زیاد و پیدا کردن طرفدارهای زیادی است

حسین

۲۳ مهر ۱۳۹۴

سلام دوست عزیز.

میشه لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید؟ دقیقا متوجه منظورتون از کدینگ و کلمه ی کلیدی نشدم.

اگر لینک یک مقاله نیز دارید مشکلی نیست. همینجا بگذارید که بنده یک نگاهی بیندازم بعد نظرم رو بگم.

دانشجوی ارشد

۲۲ مهر ۱۳۹۴

دقیقا،با شما موافق هستم.اما همانطور که در مبحث یادگیری زبان در خواب هم بحث کردیم ،احتمالا یک دلیل عمده برای علاقه عموم مردم به این روش و امثال این روشها،تنبلی و اینه که میخان به ساده ترین روش زبان رو یاد بگیرن.نمیخان اونقدر که برای یادگبری فارسی وقت گذاشتن حتی نصفشو، حتی یک سومش رو برای انگلیسی بذارن.من هم طبق تجربه خودم میگم که این روش اصلا یک روش طبیعی و مناسب برای یادگیری زبان نیست.و البته دوست داشتم نظر شما رو هم بدونم.

بهترین روش یادگیری زبان به نظر من اینع که خودمون رو غرق در مطالب انگلیسی کنیم،سایت ها،فیلم ها،کتابها،و دیکشنری های انگلیسی و...

این منابع برای من بهترین ها بودند.

ممنون از پاسخی که دادید و وقتی که گذاشتید.

حسین

۲۳ مهر ۱۳۹۴

دقیقا درست میفرمایید. تنها روشی که صد در صد پاسخ میده. غرق شدن در موضوعه. بنظرم زبان جزو چیزهایی هست که متاسفانه و یا خوشبختانه هیچ راه در رویی نداره.