بهترین راه تقویت زبان انگلیسی (راهنمای جامع)

روش‌های زیادی برای تقویت زبان انگلیسی وجود دارد، همانگونه که از تهران تا بندرعباس، مسیرهای زیادی برای رسیدن به بندر عباس موجود هستند. مهم نیست که کدام مسیر را طی می‌کنید، اگر از مسیر خود مطمئن باشید، بالاخره به مقصد خود خواهید رسید. اما مهم این است که چقدر زمان در راهی که انتخاب کرده‌اید صرف می‌کنید.

52f6ddb76ca7068dcd09f50e68cffe4e.jpeg
رضا زکی زاده
۱۴۰۱ اردیبهشت آپدیت شد 
تقویت زبان

می‌دانم که یادگیری زبان انگلیسی اکثر اوقات برایتان خسته کننده می‌شود و مواقع زیادی از آن ناامید می‌شوید. شاید وقت زیادی را برای تقویت زبان انگلیسی خود می‌گذارید و با انگیزه‌ی زیادی به یادگیری آن می‌پردازید. اما بالاخره به نقطه‌ای می‌رسید که از یادگیری زبان انگلیسی خسته می‌شوید.

این اتفاقی معمول در مسیر یادگیری زبان است اما سوال اصلی اینجاست که آیا شما از یادگیری زبان انگلیسی خسته می‌شوید یا از روشی که برای یادگیری انتخاب کرده‌اید؟

روش‌های زیادی برای تقویت زبان انگلیسی وجود دارد، همانگونه که از تهران تا بندرعباس، مسیرهای زیادی برای رسیدن به بندر عباس موجود هستند. مهم نیست که کدام مسیر را طی می‌کنید، اگر از مسیر خود مطمئن باشید، بالاخره به مقصد خود خواهید رسید. اما مهم این است که چقدر زمان در راهی که انتخاب کرده‌اید صرف می‌کنید.

تقویت زبان انگلیسی نیز همین گونه است. راه های زیادی برای تقویت زبان انگلیسی وجود دارد مانند فیلم، انیمیشن، پادکست، آهنگ، رمان، داستان های کوتاه، مکالمه با افراد بومی زبان و…

هر کدام از این روش‌ها، مسیرهای مختلفی را برای رسیدن به هدفتان برای شما ارائه می‌دهند.

اما شما باید ابتدا مشخص کنید که چرا میخواهید زبان انگلیسی را یاد بگیرید. آیا می‌خواهید به تسلط در مکالمه زبان انگلیسی برسید؟ در این صورت باید راه هایی را انتخاب کنید که مهارت مکالمه شما را تقویت می‌کند. آیا می‌خواهید به راحتی آهنگ انگلیسی مورد علاقه خود را گوش دهید و بدون نیاز به متن آن را کامل متوجه بشوید؟ در این صورت باید مهارت شنیداری خود را تقویت کنید. یا شاید هم می‌خواهید به کشوری انگلیسی زبان سفر کنید. در این صورت باید تمامی مهارت‌های زبان انگلیسی را مانند مهارت‌ شنیداری، مکالمه، نوشتاری و … را مورد هدف قرار دهید.

از طرفی دیگر علاقه داشتن به روشی که انتخاب می‌کنید نیز یکی دیگر از فاکتورهای مهمی است که شما باید در انتخاب راه تقویت زبان انگلیسی خود در نظر بگیرید. ممکن است خواندن کتاب برای شما آزاردهنده باشد اما یادگیری زبان انگلیسی با فیلم روشی باشد که اگر 24 ساعت هم برای آن وقت بگذارید، لحظه‌ای از آن خسته نشوید.

ما در این مقاله به صورت کامل و جامع راه‌های تقویت زبان انگلیسی را برای شما شرح خواهیم داد تا به راحتی بتوانید روشی را که متناسب با نیازها و علاقه‌ی شماست انتخاب نمایید. اما قبل از خواندن ادامه‌ی مقاله در نظر داشته باشید که صرفا انتخاب یک روش، نمی‌تواند شما را در زبان انگلیسی به تسلط برساند. بهترین گزینه ممکن استفاده از روش‌ها و منابع مختلف به صورت مداوم و شناور است.

 فیلم انگلیسی برای تقویت زبان

فیلم انگلیسی برای تقویت زبان

به جای این که یک معلم زبان انگلیسی داشته باشید، در دنیای فیلم‌‌ها، همه می‌توانند معلم زبان انگلیسی شما باشند. در دنیای فیلم‌هایی مثل هر یکشنبه کذایی و یا جری مگوایر، شما می‌توانید زبان انگلیسی را از زبان یک مربی فوتبال، وکیل، پلیس، دزد دریایی، تبهکار و حتی یک قاتل زنجیره‌ای یاد بگیرید.

برخلاف کتاب‌های آموزشی خسته‌کننده، مزیت فیلم‌ها این است که شما زبان انگلیسی را دقیقا به همان گونه که در یک کشور انگلیسی زبان استفاده می‌شود، یاد می‌گیرید، اما در کتاب‌های آموزشی اکثر مکالمات به صورت کتابی هستند و آن ادبیات، در نزد بومی زبانان چندان استفاده نمی‌شود.

مهارت‌های زبان انگلیسی که هنگام مشاهده فیلم تقویت می‌شود:

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه توصیه می‌کنم مقالات زیر را مطالعه بفرمایید تا به صورت کامل با جزئیات یادگیری زبان انگلیسی با فیلم آشنا شوید.

بهترین روش آموزش زبان انگلیسی با فیلم
بهترین روش آموزش زبان انگلیسی با فیلم
همان طور که در مقاله **[تاثیر زیرنویس بر روی یادگیری زبان انگیسی](https://zabanshenas.com/subtitles-in-learning-english/)** گفتیم، دیدن فیلم زبان انگلیسی می‌تواند یکی از بهترین روش‌ ها برای یادگیری زبان انگلیسی باشد. دست‌کم خیلی خیلی بهتر از خواندن کتاب‌های آموزش زبان انگلیسی است. برای اینکه زبان انگلیسی که در کتاب‌های درسی بکار رفته است، ساختگی و الکی است و روش‌های آموزشی به‌کاررفته [کارایی](https://zabanshenas.com/کارآمدی-کتاب-آموزش-زبان-انگلیسی/) زیادی ندارد (البته در پرانتز بگویم که منظور فقط کتاب های آموزشی مرسوم است وگرنه…
 سریال انگلیسی برای تقویت زبان

سریال انگلیسی برای تقویت زبان

فرض کنید که برای درس‌های دانشگاهی‌تان روشی وجود داشت که بتوانید ساعت‌ها، روزها و حتی هفته‌ها برای درسی که در حال یادگیری آن هستید وقت بگذارید و در عین حال که از آن لذت می‌برید، هیچ گونه احساس خستگی نیز نداشته باشید.

متاسفانه چنین روشی برای درس‌های دانشگاهی وجود ندارد. شما هیچ منبعی را نمی‌توانید برای دروس رشته‌هایی مثل عمران، مکانیک، پزشکی و… پیدا کنید. اما خبر خوب این است که برای یادگیری زبان انگلیسی چنین راهی وجود دارد و آن یادگیری زبان انگلیسی به کمک سریال است.

اکثر سریال‌های انگلیسی به شدت اعتیادآور و سرگرم‌کننده هستند که این موضوع باعث می‌شود زمان زیادی خودتان را در معرض زبان انگلیسی قرار دهید که می‌تواند برایتان بسیار مفید باشد. البته به شرطی که از آن استفاده‌ی مفید کنید.

مهارت‌های زبان انگلیسی که هنگام مشاهده سریال تقویت می‌شود:

انیمیشن انگلیسی

انیمیشن انگلیسی برای تقویت زبان

مشاهده انیمیشن، یکی دیگر از راه‌های تقویت زبان انگلیسی است. دنیای انیمیشن‌ها هیچ گونه محدودیتی را نمی‌شناسد و بر خلاف باور عموم، انیمشن‌ها صرفا برای سرگرم کردن کودکان ساخته نمی‌شوند و بزرگسالان نیز می‌توانند از مشاهده‌ی آن‌ها لذت ببرند.

شاید با خودتان فکر کنید که یادگیری زبان انگلیسی با فیلم، خیلی راحت‌تر و بهتر از یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن باشد. اما باید بهتان بگویم که سخت در اشتباه هستید. در برخی از موارد انیمیشن‌ها گزینه‌ی بسیار مناسب‌تری نسبت به فیلم‌ها هستند.

از جمله دلایلی که انیمیشن‌ها گزینه مناسبی برای یادگیری زبان انگلیسی هستند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

انیمیشن‌ها طوری ساخته شده‌اند که تمام اعضای خانواده می‌توانند آن را در کنار هم تماشا کنند. از لغات ساده‌ای داخل انیمیشن‌ها استفاده می‌شود که می‌تواند برای افراد سطح مبتدی مناسب باشد اما در کنار آن لغات چالش‌برانگیز نیز به کار برده می‌شود. گویندگان انیمیشن‌ها طوری کلمات را تلفظ می‌کنند که برای همه قابل فهم و واضح باشند. و…

از مهارت‌های زبان انگلیسی که هنگام مشاهده انیمیشن تقویت می‌شود، به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه توصیه می‌کنم مقاله زیر را مطالعه بفرمایید تا به صورت کامل با جزئیات یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن آشنا شوید.

گوش دادن به آهنگ

آهنگ انگلیسی برای تقویت زبان

گوش دادن به آهنگ برای یادگیری هر زبانی می‌تواند کمک کند. در دنیای امروزی آهنگ گوش دادن به یکی از فعالیت‌های روزانه‌ی اکثر آدم‌ها تبدیل شده است. بعضی‌ها وقتی حمام میروند آهنگ گوش می‌دهند، بعضی‌ها هنگام رانندگی این کار را انجام میدهند و یا بعضی‌ها در زمان ورزش آهنگ باز میکنند.

تقریبا در کنار هر فعالیت روزانه‌ای می‌شود به آهنگ یا ترانه گوش داد و این یکی از مزیت‌های بزرگ گوش دادن به آهنگ برای تقویت زبان انگلیسی است.

یاد گرفتن زبان انگلیسی همراه با آهنگ می‌تواند روشی جذاب و سرگرم کننده باشد که اگر زمان محدودی برای یادگیری زبان انگلیسی دارید، می‌تواند گزینه مناسبی برایتان باشد. اما باید این موضوع را هم در نظر داشته باشید که صرفا گوش دادن به آهنگ انگلیسی نمی‌تواند شما را به سلاست در زبان انگلیسی برساند.

از مهارت‌های زبان انگلیسی که هنگام گوش دادن به آهنگ تقویت می‌شود، به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

داستان

داستان های کوتاه انگلیسی برای تقویت زبان

داستان‌های کوتاه انگلیسی مثل تکه طلا و قلم‌موی سحرآمیز یکی از بهترین راه‌های تقویت زبان انگلیسی هستند. همان طور که از اسم این روش نیز مشخص است، داستان‌های کوتاه وقت گیر نیستند و می‌شود روزانه یک یا چند داستان کوتاه انگلیسی را مطالعه نمود. خواندن داستان کوتاه انگلیسی از جمله روش‌هایی است که می‌تواند برای تقویت چهار مهارت اصلی زبان یعنی مهارت خواندن، مهارت مکالمه، مهارت شنیداری و مهارت نوشتاری کمک کند. داستان‌های کوتاه می‌توانند مزایای زیادی داشته باشند که از جمله می‌شود به موارد زیر اشاره کرد:

  • داستان‌های کوتاه ژانرهای مختلفی مثل طنز، ترسناک، درام و… را در بر می‌گیرند که می‌توانید با توجه به علاقه‌‌ای که دارید، داستان جذابی را برای خودتان انتخاب کنید.
  • اکثر داستان‌های کوتاه دارای تصاویری هستند که به درک موضوع کمک می‌کنند.
  • بیشتر داستان های کوتاه سطح بندی شده هستند که می‌توانید با توجه به سطحتان، داستانی را انتخاب کنید و از آن لذت ببرید.
  • و…

از مهارت‌های زبان انگلیسی که هنگام خواندن داستان کوتاه انگلیسی تقویت می‌شود، به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه توصیه می‌کنم مقالات زیر را مطالعه بفرمایید تا به صورت کامل با جزئیات یادگیری زبان انگلیسی با داستان کوتاه آشنا شوید.

خواندن رمان

رمان انگلیسی برای تقویت زبان

هیچ معلمی بهتر از یک کتاب خوب وجود ندارد! اگر اهل کتاب و کتاب‌خوانی باشید، خواندن رمان‌های انگلیسی می‌تواند برایتان بسیار سرگرم‌کننده و مفید باشد. خواندن رمان‌های انگلیسی مزیت زیادی دارند که از جمله از آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

رمان‌ها ژانرهای مختلفی مثل عاشقانه، جنایی، طنز، علمی-تخیلی، ترسناک و… دارند که می‌توانید با توجه به علاقه‌تان، رمانی را انتخاب کنید که خواندن آن برایتان لذت بخش باشد. از لغات گسترده‌ای داخل رمان‌ها استفاده می‌شود که می‌تواند دایره لغات شما را تقویت کند. نویسندگان رمان‌ها، خدای زبان انگلیسی هستند! شما با خواندن رمان می‌توانید به بی‌نهایت نکته دست پیدا کنید که برای تقویت مهارت‌های مختلف زبان انگلیسی‌تان کمک کند. و…

از مهارت‌های زبان انگلیسی که هنگام خواندن رمان انگلیسی تقویت می‌شود، به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه توصیه می‌کنم مقالات زیر را مطالعه بفرمایید تا به صورت کامل با جزئیات یادگیری زبان انگلیسی با رمان آشنا شوید.

پادکست

پادکست انگلیسی برای تقویت زبان

یادگیری زبان انگلیسی با پادکست، یک روشی فوق العاده و سریع است.

پادکست‌های زیادی صرفا برای یادگیری زبان انگلیسی تولید شده‌اند اما شما می‌توانید از هر پادکستی که به زبان انگلیسی باشد، برای یادگیری بهره ببرید.

یکی از مزیت‌های یادگیری زبان انگلیسی با پادکست این است که شما لازم نیست که برای پادکست‌ها وقت زیادی بگدارید. کافیست که آن‌ها را هنگام انجام دادن کارهای دیگر مثل رانندگی، آشپزی و… گوش دهید.

از دیگر مزیت‌های گوش دادن به پادکست، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

برای گوش دادن به پادکست، فقط نیاز به دو چیز دارید، یک گوشی موبایل و دو گوش شنوا. پادکست‌ها موضوعات مختلفی را در بر می‌گیرند که می‌توانید با گوش دادن به آن‌ها، در کنار یادگیری زبان، اطلاعات خود را نیز بالا ببرید. و…

از مهارت‌های زبان انگلیسی که هنگام گوش دادن به پادکست انگلیسی تقویت می‌شود، به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

چت

چت با افراد خارجی برای تقویت زبان

برای این که یک فردی مهارت رانندگی را یاد بگیرد، نیاز به آن دارد که به صورت مداوم تمرین کند. اما آیا بدون راندن ماشین، می‌شود رانندگی را یاد گرفت؟ مسلما نه!

اگر ساعت‌ها در کلاس تئوری رانندگی شرکت داشته باشید و نمره 20 آزمون کتبی را بگیرید، باز هم برای یاد گرفتن رانندگی کافی نیست.

از یک جایی به بعد باید پشت فرمان بنشینید و به دل جاده بزنید.

یادگیری زبان انگلیسی نیز دقیقا همین طور است. ممکن است شما ساعت‌ها در طول روز برای یادگیری زبان انگلیسی وقت بگذارید، اما نتوانید چند کلمه با یک فرد بومی زبان صحبت کنید.

برای این که چَم و خَم کار دستتان بیاید، باید به صورت مداوم خودتان را در شرایط واقعی قرار دهید. بهترین راه این است که به یک کشور انگلیسی زبان سفر و مدتی را در آن جا زندگی کنید. اما می‌دانم که به احتمال زیاد با توجه به شرایط اقتصادی، امکان این موضوع برای همه وجود ندارد.

باز هم جای نگرانی نیست چون روش‌های دیگری هم وجود دارد که بتوانید با افراد خارجی صحبت کنید.

امروزه با گسترده شدن فضای مجازی، سایت‌ها و اپلیکیشن‌های زیادی ساخته شده‌اند که به کمک آن‌ها می‌توانید با افراد بومی زبان چت و یا مکالمه کنید.

از مهارت‌های زبان انگلیسی که هنگام چت با افراد خارجی تقویت می‌شود، به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

برای این که اسم سایت‌ها را بدانید و اطلاعات بیشتری را در این زمینه پیدا کنید، توصیه می‌کنم مقالات زیر را از دست ندهید.

با یک تیر هشت نشان بزن!

اپلیکیشن زبانشناس (اندروید و آیفون) یکی از جامع‌ترین منابع برای یادگیری زبان انگلیسی است. شما با وجود این اپلیکیشن، دیگر نیاز ندارید که وقت خود را برای پیدا کردن منابعی که در این مقاله گفته شد تلف نمایید. تمامی 8 موردی که داخل این مقاله گفته شد، همه داخل یک اپلیکیشن جمع شده‌اند. البته این موارد تنها ویژگی‌های اپلیکیشن زبانشناس نیستند.

از دیگر ویژگی‌های اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی زبانشناس، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دسترسی آسان به دیکشنری‌های معتبر
  • دارای لایتنر تعاملی
  • دوره‌های اساتید برتر دنیا
  • نمایش آمار و نمودار پیشرفت
  • صوت و متن همزمان تمامی کتاب‌ها
  • زیرنویس همزمان انگلیسی و فارسی
  • و…

همین الان اپلیکیشن زبانشناس را از طریق لینک زیر دانلود کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه‌ها

دارابی

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام استاد گرامی

با تشکر از تلاش شما برای پیشرفت سطح کیفی آموزش زبان در وطن عزیزمان ، عرض کنم بنده 46 ساله هستم و مدت بسیار زیادی است که بطور پراکنده سعی در یادگیری مکالمه انگلیسی و به دلایل شغلی نوشتن دارم که متاسفانه تا کنون خیلی هم موفق نبوده ام و به تازگی سعی کردم از نرم افزار شما استفاده کنم . سطح من در شنیداری به میزانی است که تا حدودی کلیت داستانهای واقعی نرم افزار را متوجه می شوم و معمولا با دو سه مرتبه شنیدن تا 70 الی 80 درصد متن برایم قابل درک است لیکن در صحبت کردن خیلی توفیقی ندارم و لغات و عباراتی را می دانم و تعدادشان نیز قابل توجه است را کمترموقع حرف زدن بیاد می آورم و از خیلی جملات محدودی می توانم استفاده کنم و به طور کلی خیلی مکالمه موفقی ندارم در ضمن این امکان را دارم که روزانه با طرفهای خارجی صحبت کنم ولی به دلیل ضعف در صحبت ترجیح می دهم با نوشتن که این نیز طی قالبهای کلیشه ی است که برگرفته از ایمیلهای دریافتی طی چندین سال است مطالبم را دست و پا شکسته انتقال دهم . در ضمن به طور غیر کاربردی مقدار زیادی از مطالب گرامری را نیز می دانم و با خواندن متون انگلیسی عمومی تا حدود زیادی بدون استفاده از دیکشنری متوجه مطالب می شوم به بقولی در زبان انگلیسی اقیانوسی به عمق 5 سانت هستم . لطفا راهنمایی بفرمائید که با این نرم افزار امیدی هست که این نقایص را مرتفع کنم یا شما روش دیگری را پیشنهاد می دهید .

منتظر راهنمایی مشفقانه جنابعالی هستم.

با تشکر

حسین

۳ تیر ۱۳۹۵

سلام.

نرم افزار ما اکثر این نقایص رو برطرف میکنه. اطلاعات تکمیلی براتون ایمیل شد.

نسیم

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام مجدد

خوشحالم که با سایتتون آشنا شدم

.من مقطع فوق لیسانس الهیات هستم و میخوام زبانمو تقویت کنم برای ایلتس و تولیمو.

2 تا سوال دارم:

1- الان که 2 تیر 95 هست . من میخوام استارت بزن و تا پایان سال هم برای آیلس و تولیمو آماده شم هم مکالمه کنم به راحتی.

سطح زبانم نه متوسطه نه مبتذی. ولی میخام پایه ام هم قوی شه

از کجا شروع کنم و روزی چند ساعت کار کنم؟

2- آیا میتونم هم زمان از اپلیکشن انگلیسی اسپانیای و فرانسه استفاده کنم؟

و میخواستم بدونم اگه 9 ماه کار کنم مسلط میشم آیا؟

ممنون

حسین

۳ تیر ۱۳۹۵

سلام

اینکه از کجا شروع کنین بستگی به سطح فعلیتون داره. ولی ما توصیمون اینه برای شروع از پکیج داستان واقعی، یا انگلیسی قدرت شروع کنین.

در ضمن دو تا زبان رو میتونین با هم پیش برن فقط دو نکته هست:

1- زبان فرانسه پشتیبانیمون به اندازه ی زبان انگلیسی فعلا قوی نیست، و پکیج ها فعلا پکیج هایی معمولی هستن (نه اختصاصی)

2- ممکنه وقت کم بیارین و به هدفتون نرسین چون نه ماه برای تسلط یه مقداری لب مرزیه و بایستی تلاش بالایی داشته باشین.

نسیم

۴ تیر ۱۳۹۵

سلام ممنون از پاسخگوییتون

راستش من دیروز و امروز کلا مشغول خوندن مطالب سایتتون بودم خدا قوت بهتون

اما چند تا سوال

1- یکی اینکه ما در کا ر روند یادگیری مون باید دو تا مساله رو بدونیم؟؟؟؟ اولیش پنج استراتژی برای تقویت مکالمه زبان انگلیسی و دومیش: تکنیک سایه(گزینشی- کامل- تعاملی)

که در حقیقت همین تکینک سایه جزو استراتژی دوم تقویت مکالمه است درسته اینایی که گفتم؟؟؟یا روش دیگه ای هم هست؟

برای فیلم هم که توضیح فرمودین قبلا.

2- و سوال دومم اینه که. وقتی نرم افزار رو نصب کردیم ماهیت برنامه هاش اینه که تکست متن+ فایل صوتی آن موجوده . بنابراین دقیقا از کجا باید شروع کنیم؟ منظورم اینه اول چند روز متن رو با فایل صوتی گوش بدیم تا اشنا بشیم و تو این مدت لغاتشو در بیاریم و بعد از آن بریم سراغ استراتژی؟؟؟؟؟؟؟

3- و سوال سوم اگر هر فایل دیگه ای داشته باشیم ولو داستان ولو اخبار ولو.... همین روند بالا رو میتونیم اعمال کنیم؟ یا برای داستان ها فرق میکنه ؟ چون برای پکیج داستان واقعی که روش خودشو توضیح دادین. ولی منظورم سایر داستاناس چه کتابی چه فایلی.

ممنون میشم پاسخ فرمایید.

من واقعا به سایت شما و متد شما اعتماد کردم

سپاس

حسین

۵ تیر ۱۳۹۵

سلام

خیلی ممنونم از لطفتون

و اما جواب سوالات شما:

1- بخش اعظمی از مساله رو درست فهمیدین. دو نکته ی دیگه هم اما هست و اون اینکه لغت ها رو در قالب خودشوت یاد بگیرین، نه اینکه طوطی وار حفظ بشه، دوم اینکه گرامر رو در قالب سوال و جواب یاد بگیرین نه اینکه این رو هم حفظ کنین.

2- اینکه در ابتدا چقدر روی هر درس وقت بذارین بستگی به سطحتون داره. مثلا یه درس ممکنه تعداد لغت جدیدش زیاد باشه، تا بیاین همه رو یاد بگیرین ممکنه ابتدا بایستی مثلا پنج دور بخونین. ولی یه درس ممکنه اونقدری ساده باشه که همون دور اول فهمیده باشینش. حتی خود استراتژی ها هم مثلا یکی که قوی هست میتونه مستقیم بپره تکنیک سایه. بنابراین متناسب با سطحتون انعطافپذیره

3- این روندی که من گفتم روندی کلی هست که تقریبا روی مواردی که گفتین میتونه پیاده سازی بشه

آیدا

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام. خیلی خوشحالم از آشنایی با شما و نرم افزارتون!

من خیلی به یادگیری زبان علاقه دارم و در این زمینه هم استعداد دارم میتونم پیشرفت کنم. من در زمینه ی املا و و ریدینگ قویتر هستم تا لیسنینگ البته فیلم های زبان اصلی که زیاد نگاه میکنم سعی میکنم لیسنینگم قوی کنم که کمی بهتر شده . و میخواستم اگر ممکنه شما یک راهکار برای لیسنینگ بمن پیشنهاد کنید.

ممنون از توجه شما

حسین

۳ تیر ۱۳۹۵

سلام

مرسی :)

خوب اپلیکیشن ما مهمترین نقطه ی قوتش تقویت لیسنینگ هست

تکنیک سایه رو روی درسنامه های آهسته، نرمال، و سریع پکیج داستان های واقعی اعمال بکنین مشکلتون به راحتی حل میشه.

بهزاد

۲ تیر ۱۳۹۵

با سلام و تشکر فراون بابت تمامی راهنمایی های درون سایت و نرم افزار واز همه مهمتر بابت پیگیری برای اهمیت به یادگیری اشخاص

تشکر ما فقط در حد کلامه اما ازخدا موفقیته روزانه وبهترین هارو میخوام ان شاالله همیشه موفق باشید

دلیل من برا انتخاب نرم افزار زبانشناس:

1-نداشتن زمان کافی وبرنامه ریزی شده برا رفتن به صورت مدام در یک تایم خاص به کلاس

2-هزینه مالی

3-استفاده از ترفندهای نو کار امد برای اموزش مفید

علی

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام.

من علی هستم. از آشنایی با شما ، وب‌سایت و برنامه تون بسیار خوشوقتم.

لیسانس فناوری اطلاعات هستم و شغلم web developer هست.

به اقتضای رشته و حوزه ای که توی اون کار می کنم بسیار بسیار نیازمند و علاقمند به یادگیری زبان انگلیسی هستم.از دبیرستان به بعد دیگه وقت کلاس رفتن نداشتم سایت ها و برنامه های زبان رو هم امتحان کردم اما نتیجه ای نگرفتم.اخرین شکستم هم برمیگرده به کنکور ارشد همین سال ۹۵ که MBA شرکت کردم اما بازم از زبان شکست خوردم و اگه حتی ۲۰ درصد زبان بالاتر میزدم سراسری تهران قبول میشدم اما الان شانسی ندارم.

تصمیم گرفتم به هر نحوی شده زبانم رو ارتقا بدم و تافل بگیرم.خیلی شانسی برنامه ی شما رو دیدم. امیدوارم استفاده ازش موفقیت امیز باشه.

برنامه خوبی دارید و از سیستم ایمیل تون معلومه فرد خوش فکر و پر تلاشی هستین.

خدا قوت.

علی

۳ تیر ۱۳۹۵

یه سوال اینه که نحوه ی خوندن هر کدوم از داستان ها چطوری بهتره باشه؟درس اول رو فقط گوش کنم یا همزمان با گوش کردن متن رو هم بخونم؟و اینکه چند تا سرعت و زمان داره به چه ترتیبیه؟هر درس رو باید چند بار گوش کرد؟

درضمن من هنگام گوش کردن و یا خوندن ذهنم نا خودآگاه میره لغت به لغت فارسی ترجمه میکنه و مدام درگیر اینم که ذهنم ترجمه ی لغت به لغت نکنه.....برای این مشکل نظری دارین؟

حسین

۴ تیر ۱۳۹۵

سلام. نحوه ی خوندن توی نوشته ی استراتژی های تقویت مکالمه توضیح دادم.

مشکلی که فرمودین هم با اعمال تکنیک سایه روی درسها، رفته رفته حل میشه.

محسن

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام و درود بر شما،

بنده متولد1342 ودارای لیسانس مهندسی برق در گرایش مخابرات هستم . 26 سال سابقه کار در شرکت مخابرات را دارم ، علاقه زیادی به یادگیری زبان انگلیسی داشته ودارم و به این مطلب اعتقاد دارم هر کس دو زبان بداند دو نوع زندگی را تجربه میکند. اما متاسفانه با وجود دوره های مختلف در طول دانشگاه و بعد از آن هنوز احساس میکنم خیلی راه در پیش دارم .در برخورد اول با سایت شما احساس کردم گمشده ام را پیدا کرده ام ، امیدوارم در کارتان موفق باشید و ما را در این راه یاری بفرمایید.

ضمنا خودم را در سطح متوسط زبان قرار می دهم.

ارادتمند شما

نسترن

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

خسته نباشین.سایت خوبی دارین تبریک میگم.

من لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی هستم بدون سابقه تدریس.دوستی دارم که برای دکترا میخواد بره خارج و ایلتس میخواد و خیلی زبانش ضعیفه.متاسفانه یا خوشبختانه من باید بهش کمک کنم چون وقت نداره که بخواد بره کلاس ولی من سابقه ای برای تدریس ندارم.میخواستم اگه ممکنه منابع ایلتس و همه چیزهای لازم رو بهم بگین که بتونم بهش کمک کنم.خیلی ازتون ممنون میشم اگه در این راه کمکم کنین.

حسین

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

پیشنهاد خیلی خوبی برای شما دارم. خودتون و دوستتون اپلیکیشن زبانشناس رو نصب بفرمایین و با دروس داستان های واقعی شروع کنین.

اولا تکنیک هایی که بعد از نصب نرم افزار براتون ارسال میکنیم باعث میشه دوستتون مکالمش در حد خیلی خوبی قوی بشه.

ثانیا دروس داستان واقعی درسنامه هایی دارن که به صورت سوال و جواب هست. شما میتونین پس از تمرین درسنامه ی اصلی با دوستتون، این سوال و جوابها رو با زبان خودتون و حالا به نحو اختصاصی تری با دوستتون تمرین کنین که زبان انگلیسی رو خوب یاد بگیره. این سوال و جواب ها گرامر های مختلفی توش هست که دوستتون به طور ناخودآگاه یاد میگیره.

شقایق

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام جناب آقای ناصری

خیلی ممنونم از اپلیکیشن شما.

من دوست دارم تا آخر امسال بتونم آیلتس با نمره خیلی خوب بگیرم. راستش فوق لیسنانس مهندسی هستم اما پس از گذر همه این سالها هنوز در تمام مهارتهای چهارگانه زبان مشکل اساسی دارم. با اینکه لغت زیاد میدونم ام هم درک جملات هم صحبت کردن و نوشتن برایم بسیار دشوار است. در اینترنت جستجو میکردم که به سایت شما رسیدم. من این نرم افزار رو دانلود کردم . ممنون میشم بهم بگین چطور شروع کنم! آیا غیر از موبایل این نرم افزار روی کامپیوتر نیست که من ساعات آزاد کاری بتونم ازش استفاده کنم؟!!

ممنون از راهنمایی و لطفتون

شاد باشید

شهاب

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

من سالیان درازی دنبال یاد گیری زبان بودم با خوندن کتاب و کلاس رفتن و ... و نرم افزار حفظ لغت هم کار می کردم

سرتو درد نیارم نتیجه اش این شد که کلی در جا زدم و حتی پس رفت کردم

تو این مدت هر کی منو میدید می گفت خسته نشدی و از این حرفا ولی خوب چون هدف داشتم ولش نکردم البته خیلی از روش ها رو امتحان کردم و نا امید شدم ، بگذریم

من صادقانه هدفم رو بهت می گم و ازت می خوام صادقانه نظرتو بگی و اگه تونستی بهم کمک کنی چون هرکی فهمید هدف من چیه کلی تیغ زد منو!

الان دانشجوی کارشناسی مکانیک ام و میخوام برای دکترا برم MIT یا Stanford یا Berkeley

خوب همون جور که شما هم میدونی اینا دانشگاه های اول تا سوم توی رنکینگ مهندسی اند

باید من سه تا چیز خیلی خوب داشته باشم از لحاظ زبان (از بقیه جهت ها بماند...) تا بتونم پذیرش با فول فاند بگیرم:

  1. تافل ibt حداقل 115
  1. ازمون GRE جنرال حداقل 335 (از 340 نمره است)
  1. توانایی صحبت کردن در حد افراد بومی چون باید در حین تحصیل به افراد سال ها و مقاطع پایین تر به عنوان حل تمرین درس بدم

خوب شاید شما با خوندن این مطالب بگی این طرف توقعش خیلی زیاده ولی باور کن این جوری نیست توی این سطح آموزشی، خیلی از افراد مخصوصا هندی ها نمره ی کامل این آزمون ها رو میارند

فقط همینو از خودم بگم که ادم تنبلی نیستم تا اینجا که ترم 6 ام معدلم17.36 و یه مقاله ی بین المللی تو زمینه ی سیالات دارم.

اگه بهم لطف کنی و فقط راهشو بهم نشون بدی تا جایی که جون دارم دنبالش می دوم

در نهایت من فصد دارم تو یکی از همین دانشگاه ها استاد بشم و تواناییش رو هم تو خودم می بینم و همین طوری حرف الکی نمی زنم در ضمن در حد توانایی هام از خودم انتظار دارم

یه چیزی توی سایتت خوندم و واقعا خوشم اومد این بود که کتاب دانشگاهی رو به زبون اصل بخونید هر چند می دونم پوستم کنده می شه ولی میگم ارزش داره

در اخر ببخشید که زیاد شد و منتظر راهنماییت هستم

با تشکر

حسین

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

ابتدا بتون تبریک میگم همرشته ای هستیم و معدل بالایی دارین و مقاله هم در همین اوایل دادین. البته من اصلا آدمی نبودم که معدل خودمو بکشم بالا معدلم افتضاااااحح بود :)). ولی منم مثل شما عاشق مقاله بودم و توی دوران کارشناسی نزدیک ده مقاله ی ISI دادم که میتونین جزئیاتشو از پروفایل گوگل اسکولارزم ببینین. البته هنوز برای ارشد و دکتری تصمیمی نگرفتم.

بگذریم ...

در رابطه با مشکلاتتون ... بنده هیچ تجربه ای از GRE ندارم چون اصلا از امتحانش هم خوشم نمیومد و کلا قصد نداشتم برم آمریکا بنابراین سمتش نرفتم. این رو به خودتون میسپارم که از آدمای متخصص بپرسین.

اما مشکل اول و سومتون که با تقریب بسیار زیادی شبیه هم هستن (کسی که تافل بالای 120 میگیره یعنی تقریبا شبیه native ها هست) اپلیکیشنی که ما درست کردیم میتونه بخش اعظمی از مشکلاتتون رو حل کنه و دارای منابع خیلی خوبی هم هست. تکنیک هایی که ما توضیح میدیم و در برخی منابع اپلیکیشن وجود داره باعث میشه که به صورت طبیعی و ناخودآگاه زبان رو یاد بگیرین. به عنوان مثال پیشنهاد میدم که نوشته ی استراتژی های تقویت مکالمه رو مطالعه بفرمایین.

از اونجایی که وقتی اپلیکیشن رو نصب کنین، راهنمایی های لازم در رابطه با چیزهای مختلف براتون ارسال میشه، اینجا دیگه نمیخوام تکرار مکررات کنم. اما در رابطه با نحوه ی خوندن پکیج ها پیشنهادی به شما میدم. البته نمیدونم چقدر فرصت دارین ولی خوب فرض کردم که حداقل یک سال زمان دارین

شش ماه اول : پکیج داستان های واقعی و انگلیسی قدرت

شش ماه دوم : پکیج مگا داستان، داستان کوتاه، و انگلیسی مهارت

این پکیج ها رو با استفاده از تکنیک هایی که براتون میفرستیم (که اکثرا تو سایت هم هستن) مطالعه بکنین، امیدوار هستم که مشکلتون حل بشه

باز اگه توی جزئیات سوالی داشتین در خدمتیم.

شهاب

۳ تیر ۱۳۹۵

سلام

خوش حال هستم که با ادم موفقی اشنا شدم هر چند زمینه ی تحقیقاتی شما بایومدیکال هست ولی زمینه ی تحقیقاتی من سیالات و انتقال حرارت هست بگذریم...

در مورد وقت من 4 سال دیگه وقت دارم و با توجه به این وقتم میخوام یه کاری انجام بدم همون طوری که می دونید دکتری توی اون دانشگاه ها کار حضرت فیل هستش و دیگه عملا وقتی برا تقویت زبان نمی مونه

تصور کنید که توی کلاس حل تمرین سیالات 2 دارید تمرین حل می کنید و 130 نفر نشستند اون وقت درک میکنید تو چه مخمصه ای افتادم

با این وقت و وضعیت چه کار کنم؟

حسین

۴ تیر ۱۳۹۵

سلام

ببخشید من دقیقا متوجه نشدم از الان برای رفتن به آمریکا چهارسال وقت دارین؟ یعنی چهار سال دیگه میخواین برین؟

خوب این زمان بسیار عالی هست. هرچقدر هم وقتتون تنگ باشه اما زمان زیادی دارین. شما میتونین با درسهای صوتی اپلیکیشن ما زمانهای مرده تونو با حداکثر توان زنده کنین. صبح زود وقتی دارین میرین دانشگاه، زمانهای بیکاری تو دانشگاه ، در راه برگشت، وقتی در کل تو ماشین هستین و ... کلی زمان های مرده ی دیگه

البته پیشنهاد اکید میکنم که حتما زمان اختصاصی برای زبان بذارین و فقط به زمان مرده اکتفا نکنین. مثلا صبح های زود روزی نیم ساعت و شب قبل خواب هم روزی نیم ساعت.

طی چهار سال به قولی مومنتوم زیادی ایجاد میشه و پیشرفت زیادی داشتین.

عماد

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام،وقت بخیر

اول از هرچیز ممنون بابت برنامه ی خیلی خوبتون،ولی 2 تا انتقاد داشتم.

یکی اینکه کاش میشد ظاهر برنامه بهتر بشه.الان واقعا خیلی ضعیفه از نظر طراحی.

و دوم اینکه فکر نمیکنین 30 هزار تومن بیش از حد زیاد باشه؟

برنامه اندرویدی آموزش زبان کاسکو ظاهر و امکاناتش فوق العادست ولی هزینه فعال سازی تمام امکاناتش 10 هزار تومنه.

یا مثلا برنامه پک اموزش زبان انگلیسی رو توی بازار ببینین،هم ظاهرش خیلی بهتره هم امکاناتش بیشتره و هم از نظر داستان های صوتی هم چیزی کمتر از برنامه شما نداره ولی هزینه فعال سازی تمام امکاناتش 7 تومنه.

(تعداد دانلودشون رو هم ببینین)

البته بازم ممنون برای برنامه خیلی خوبتون ولی 30 هزار تومن واقعا براش منطقی نیست!

موفق باشین :)

حسین

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام عماد جان

وقت شما به خیر باشه

خیلی ممنون از انتقادهایی که مطرح فرمودین

توضیحاتی رو ارائه میدم که امیدوارم قانع کننده باشه

در رابطه با مساله ی اول قبول داریم که ظاهر برنامه کاربر پسند نیست و اون هم به خاطر محدودیت های مالی هست که فعلا داریم و نمیتونیم طراح استخدام کنیم. اما خودمون سعی کردیم که ظاهر برنامه تا جای ممکن یکدست باشه. اما حرف شما درسته و در ادامه ما حتما طراح استخدام میکنیم که ظاهر برنامه رو درست کنیم.

اما در رابطه با سوال دوم یک مقداری کم لطفی هست که اپلیکیشن ما رو با کاسکو و پک آموزشی مقایسه بفرمایین.

به عنوان مثال اپلیکیشن کاسکو درسته که از رابط کاربری بسیار خوبی برخورداره. اما آیا واقعا این تعداد از مطالبی که قرار دادن (برای هر سطح به طور میانگین 10 درس کوتاه) اصلا پاسخگوی نیاز کاربران هست؟ ما به فکر برنامه ای بودیم که کاربر برای ماه ها و حتی سالها بتونه استفاده کنه. اما مطالب اپلیکیشن کاسکو حتی کفاف یک ماه رو هم نمیکنه. البته باز هم میگم رابط کاربری بسیار عالی هست و ما یکی از اهدافمون اینه که همچین رابط کاربری داشته باشیم.

پک آموزش زبان انگلیسی هم امکاناتش بسیار کم هست. مثلا ترجمه فارسی که نیست برای درسها، حتی من دیدم که داخل درس نمیشه لغت ها رو برای دریافت معنی انتخاب کرد و مشکلات دیگه

اپلیکیشن ما اولا منابع خیلی زیادی داره. ما برخی از این منابع رو به صورت اورجینال و با قیمت گزافی از صاحب اثر خریدیم و شما حتی برای دانلود هم نمیتونین پیداشون کنین مثل پکیج های داستان واقعی ، انگلیسی مهارت، مگا داستان، مکالمات تجاری و .... هر کدوم از این پکیج ها رو به صورت خام بخواین بخرین باید بیش از یک ملیون بپردازین. با این وجود ما برخلاف پک آموزش زبان انگلیسی و کاسکو که تنها اجازه ی استفاده از تعداد محدودی از درسها رو میدن، همه ی پکیج ها، حتی اونهایی که با قیمت بالا خریداری شده رو بدون هیچ محدودیتی به کاربرانمون به صورت رایگان ارائه میدیم.

ثانیا اپلیکیشن ما چند قسمت بسیار مهم داره که در برنامه های مشابه وجود نداره

1- هایلایت لغات : این موضوع بسیار مهم هست و در حقیقت سرعت افزایش دایره ی لغات شما بسیار زیاد میشه (چون همیشه روی لغاتی تمرکز دارین که بلد نیستین)

2- جعبه لایتنر تعاملی : این جعبه لایتنر که در تعامل با متن داستان ها هست، باعث میشه اولا لغات مرور بشه، ثانیا با تغییراتی که در هایلایت لغات در متن میدیم، باز هم تمرکزتون بیشتر روی لغاتی بمونه که بلد نیستین

3- قسمت آمار برنامه: با داشتن آمار استفاده از برنامه، بیشتر ترغیب میشین که بخونین و از نحوه ی پیشرفتتون اطلاع پیدا میکنین

4- پشتیبانی: ما از کاربرانمون به صورت 24/7 پشتیبانی میکنیم و سوالات و مشکلاتشون رو حل میکنیم که فکر کنم این مورد در بین تمامی اپلیکیشن های موجود بینظیره.

و همچنین در ادامه ما قابلیت های خیلی بهتری به اپلیکیشن اضافه میکنیم و در این مورد همیشه نرم افزار ما رو به جلو خواهد بود. انجام دادن همه ی این کارها نیازمند منابع مالی هست. کما اینکه اگر ما پول بیشتری میگرفتیم، شاید تا همین الان هم میتونستیم برای درست کردن ظاهر برنامه اقدام کنیم ولی هدفمون بر این بوده که فعلا کاربرها در اولویت باشن.

امیدوارم که تونسته باشم تا حدودی شما رو در این زمینه قانع کرده باشم.

باز هرگونه پیشنهاد، انتقاد و یا سوالی که به ذهنتون رسید، در خدمت شما هستم

به امید روزهای بهتر :)

میثم

۱ تیر ۱۳۹۵

با سلام خدمت اقای ناصری عزیز

راستش من مهندس 34 ساله برق فولاد و استاد دانشگاه هستم و سر و کارم با مقالات لاتین و کاتالوگ و بروشور و نقشه لاتین زیاد است

و از طرفی مادرزادی مشکل ناشنوایی دارم و طیف فرکانسی صدا را بطوریکنواخت خوب نمتوانم بفهمم و بهمین دلیل از بچگی از کلاس زبان فراری بودم

الانم هرچی از زبان بلدهستم با خوداموزی و پشتکار و بیخوابی یادگرفتم و دوستان بمن میگن دیکشنری متحرک و سرکار و در دانشگاه از نظر املایی و ترجمه اصلا مشکلی ندارم فقط لیسنیگ و اسپیکینگ الان مشکل دارم و حتی چندتا کلاس اموزش زبان بزرگسالان ثبتنام کردم ولی برای تعیین سطح که رفتم بدلیل مشکل گوش و عدم اشنایی با تلفظات دقیق در مصاحبه حضوری نمرم کم میشد

و خلاصه همه گفتن سطح المنتاری هستید و وقتی کتابهای این سطوح را دیدم خندم گرفت و فهمیدم که وقت تلف کردن است و فهمیدم که کلاس رفتن پول هدر دادن است

و هدف من مثل بلبل حرف زدن و تسلط در حد تافل و ایلتس است و مطمینم که میتونم و فقط کمی راهنمایی و مشاوره نیاز دارم

و اگر شما بتوانید کمکم کنید و راهم بندازید تا یکسال اینده بتوانم به این هدفم برسم هزینش بروی چشم

دعای خیر مداوم بچه سید پشت سر خود و پدر ومادرتان را دارید

من اگر شده از خوابم و خوراکم و تفریخاتم میزینم فقط بمن بگویید چکارکنم؟؟

باتشکر

حسین

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

ببخشید ابتدا به بنده میفرمایین که دقیقا مشکل شنوایی شما چطور هست؟ الان یعنی با استفاده از هدفون درسهای صوتی میتونین گوش بدین یا خیر؟ و چطوری متوجه میشین؟

ابتدا بایستی این مورد رو دقیقتر بدونم تا ببینم روشهای ما میتونه با شما کمک کنه یا خیر

ممنون

میثم

۳ تیر ۱۳۹۵

با سلام اقای ناصری

من فایل مرگ و زندگی باسرعت کم را گوش دادم

داستانش جالب و عبرت اموز بود

اما متاسفانه شدت صوت انقدر زیاد نیست که بقول معروف تمام کمال اصوات و لحن تو مغزم حک بشه

شرمنده

حسین

۴ تیر ۱۳۹۵

سلام

بسیار عالی

پس شما احتمالا بتونین با نرم افزارهایی برای افزایش صدای گوشی [مثل این](http://androidkade.com/4278/%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%B1-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%86%D8 %AF- equlizer-v-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7.html) صدای گوشیتونو بیشتر کنین و از نرم افزار ما استفاده بفرمایین.

همین پکیج داستان واقعی که انتخاب فرمودین برای شما بسیار عالی هست و اکثر مشکلات شما رو برطرف میکنه. مخصوصا مشکل مکالمه.

لطفا استراتژی های تقویت مکالمه رو روی این پکیج اعمال بفرمایین

ارادتمند شما

حسین

سارا

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام ممنونم آقای ناصری از سایت و نرم افزارتون

من در حال حاضر دانشجوی ترم یک مترجمی زبانم و لیسانس ادبیات فارسی ام دارم.

یک سال کلاس زبان رفتم و می خواستم که مکالمه‌م خوب بشه ولی متاسفانه کلاس زبان خیلی مشکلم رو برطرف نکرد. الان توو دانشگاه خیلی به مکالمه احساس نیاز میکنم. دایره لغتم بد نیست ولی نمی تونم ازشون استفاده کنم و صحبت کنم. وقتی می خوام انگلیسی صحبت کنم توو ذهنم جمله بندی می کنم به نظرم خوبه ولی وقتی می خوام به استاد انتقال بدم همه ش یادم میره و به تته پته می افتم. خیلی فیلم زبان اصلی خریدم که نگاه کنم. به نظر شما چه راهی واسه بهتر شدن مکالمه کمکم می‌کنه؟ چون شاغلم هستم وقتم نسبت به همکلاسی هام خیلی کمه

با تشکر از زحمات شما

حسین

۲ تیر ۱۳۹۵

سلام

دانشجوهای مترجمی زیادی به بنده مراجعه میکنن که دقیقا همین مشکل مکالمه ی شما رو دارن و با اعمال تکنیک هایی که توی سایت گفتم مشکلشون حل شده.

برای همین پیشنهادم به شما برای شروع، اعمال استراتژی های تقویت مکالمه روی دروس بسته ی داستان های واقعی هست.

آزاده

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

جناب آقاي ناصري

با سلام و روزبخير

دو تا سوال داشتم سوال اولم راجع به شتاب دهنده هاي تسلط هست كه به الف، ب و ج تقسيم شده اند چه تفاوتي با هم دارند؟ سوال دومم راجع به فيلم 'وقتي هري سالي را ديد' هست آيا شما خودتون زحمت مي كشيديد و قسمت دومش را به ايميل ميفرستيد يا اينكه ما بايد خودمون پيدا كنيم؟ يه مورد ديگر هم ميخواستم بگم من تو سپتامبر 2017 بايد يه كنگره بين المللي شركت كنم و سخنراني خواهم داشت به نظرتون تا اون موقع توانايي speaking هم بالا ميره با توجه به اينكه من از 14 خرداد كه برنامه شما را نصب كردم تونستم فقط يك درس ' مرگ يا زندگي' و فيلم' هري سالي را ديد' را تموم كنم. البته ديشب تكنيك بازگويي داستان را از زبان خودم انجام دادم ولي براي فيلم خيلي موفق نبودم. خودم مي دونم كه كند پيش مي رم.

خيلي سايتتون عالي هست. كاشكي زودتر راه اندازي مي شد كه تا ما اينقدر بيراهه نمي رفتيم.

با سپاس از زحمات دلسوزانه تان

حسین

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

روز شما هم به خیر باشه.

درس های شتابدهنده در پکیج داستان های واقعی به سه بخش تقسیم شده و هر کدوم چند پاراگراف از داستان اصلی رو پوشش میده. از لحاظ ماهیتی فرق چندانی با هم ندارن.

اون کلیپ فیلمی هم که ملاحظه فرمودین فقط همون قسمت انجام شده و قسمت دومی نداره. البته بایستی کلیپ های فیلم دیگه ای هم مثل همون براتون فرستاده شده باشه. لطفا ایمیلتون رو مخصوصا پوشه ی اسپم رو چک بفرمایین اگه ایمیل فیلم دیگه ای دریافت نکردین. در کل پیشنهاد میکنم که ایمیل مجموعه ی زبانشناس رو white label بفرمایین که هیچ ایمیلی رو از دست ندین.

نمیدونم اگه سال 2017 درست فرمودین یعنی یک سال و نیم دیگه، تا اون موقع که به احتمال خیلی زیادی میرسین . این تکنیک بازگویی داستان که فرمودین روی درس اول انجام دادین خیلی عالی هست. به همین روند ادامه بدین قطعا در مدت زمان کمتری موقث میشین

رحیم

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

با سلام و وقت بخیر دوست عزیز و گرامی.

من از دیروز از این نرم افزار استفاده میکنم.خیلی خیلی زبانم ضعیف هست در واقع باید بگم الان لیسانس برقم.ولی باور کن حتی یک متن خیلی ساده را هم نمیتونم ترجمه کنم.چند مورد از دیروز به مشکل بر میخورم.یکی اینکه سرعت صوت آن کمی زیاده در حدی که متوجه تلفظ کلمه نمیشم.اگر بشه کمی سرعت فایل صوتی قابل تنظیم باشه خیلی بهتر میشد.بقیه موارد هم در روزهای بعد برای جنابعالی ارسال میکنم....

از صمیم قلب از زحمات شما بینهایت تشکر میکنم.

حسینی

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام و ممنون بابت برنامه خوبتون

من یه مدتی از برنامه استفاده نکردم یادم رفته که آیا باید طبق روشی که در درس اول بسته قدرت توضیح داده شده عمل کنم یعنی حدودا یک هفته باید روزی سه بار روی هر درس تمرکز کنم؟ و اینکه میخواستم بدونم چقدر طول میکشه دوره های تخصصی رو تموم کنم ؟ و با تموم کردن دوره ها به چه سطح از تسلط بر روی لغات انگلیسی می رسم یعنی آیا این برنامه تمام لغات کتاب های معروفی مثل ۵۰۴ واژه و ۱۱۰۰ لغت ضروری تافل و.. رو شامل میشه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید. با تشکر

حسین

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

خوشحال شدم برگشتین

خیر اون روشهایی که تو پکیج مورد نظر توضیح میده برای وقتی هست که از اون پکیج ها به طور جداگانه استفاده میکنین.

اما توی نرم افزار زبانشناس ما برای تمامی درسها روش منطقی و ثابتی در نظر گرفتیم که در لینک زیر توضیح داده شده

مکالمه

تموم کردن دوره ها خوب بستگی به سطح فعلیتون و میزان استفاده داره و من همینطوری نمیتونم جواب دقیقی بدم. اما هر دوره برای گذاشتن اثر خودش به نظرم دست کم بایستی سه ماه کار بشه.

در ضمن توی دوره هایی که قرار دادیم ، مخصوصا دوره های تخصصی، تاکید خوبی روی افزایش دایره ی لغات هست. اما اینکه تمامی لغت های مورد نظرتون توش باشه دقیق حساب نکردیم و شاید بعدا یه آماری از این لغتها گرفتیم که ببینیم بیشتر توی کدوم درسها هستن

ممنون

مهدی

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام و خدا قوت(به جمله خسته نباشید اصلا اعتقاد ندارم!)

بنده مهدی هستم دانشجوی ارشد دانشگاه امیر کبیر . از ابتدایی که وارد دانشگاه شدم همواره یکی از دغدغه های اصلی و یکی از چالش های اصلی ذهنی من یادگیری زبان بوده و هست!

از همون زبان تصمیم گرفتم تا زبانمو تا جای ممکن تقویت کنم خلاصه از این و اون پرس و جو کردم و یه موسسه دهن پر کن بمن معرفی کردن و گفتن کارش بیسته.خلاصه با صرف مبالغ گزاف رفتیم نشستیم تو اموزشگاهه و یه چار پنج ترمی بدین منوال عمرمونو هدر دادیم چون بعد پنج ترم فهمیدم که استاد مدرس اصلا براش اهمیتی نداره که یاد گرفتی نگرفتی بلد شدی نشدی خلاصه سرتونو درد نیارم که موسسه زبان اموزیه کذایی دانشگاه آزادی بود برا خودشاااااا فقط پول براش مهم بود از اونجا در اومدم رفتم تو دپارتمان زبان دانشگاه و چون از شش صبح تا هشت عصر تو دانشگاه مشغول بودمو از ساعت هشت شب تا ده شب بمدت سه روز در هفته کلاسه زبانه بود بشدت خسته و اش و لاش میشدم دو سه ترمیم اونجا به اتلاف عمر پرداختم اما باز نسبت به اون آموزشگاه کذایی خیلی بهتر بود اما من نتیجه مطلوبو نگرفتم تا ارشد آزمون دادیم و اومدم تهران و الان بشدت احساس نیاز به یادگیری زبان دارم.من تو ریدینگ و خوندن مقالات تخصصی رشته ام هیچ مشکلی ندارم ولی اسپیکینگ و لیسنینگ مشکل دارم آگه بتونید کمکم کنید هم خیر دنیوی نصیبتون شده هم ثواب اخروی!

ببخشید از این که سرتونو درد آوردم و بدون تکلف و خودمونی صحبت کردم

حسین

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

زنده باشی دوست گرامی

خیلی ممنونم که داستانت رو برای بنده تعریف کردی

و ببخشید یخورده دیر جوابتون رو دادم

دقیقا داشتم نوشته ای مینوشتم که پاسخ سوال شما رو بده یعنی حل مشکل اسپیکینگ و لیسنینگ

لطفا نوشته ی زیر رو بخونین و نظرتون رو به بنده بگین

ممنون

مکالمه

گمنام

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

درود برشما

تشکر بابت سایت خوبتان

شرح کاملی از وضعیت زبان رو خدممتون عرض میکنم:

من از دوره راهنمایی با کانون زبان ایران همراه بودم و تا حد advance بالا رفتم و زبانم در دوران مدرسه در حد عالی بود.

زبان را خیلی دوست دارم و علاقه دارم که بتونم native صحبت کنم، listening را تا حد شاید 40تا 60درصد مسلط باشم و خصوصا اگر خیلی سریع صحبت نکنند. speaking هم اون طور که باید خوب نیست یعنی اون طور که میخوام نیست اما تلفظ و لهجه خوبی دارم، البته اون طوری هست که تو مصاحبه دکتری تونستم نظر یک استاد از خارج اومده سختگیر رو جلب کنم ولی روان نیستم. reading هم بد نیستم اون طوری که بتونم مقالات علمی و اخبار یاهو رو تا حد 70درصد بفهمم هست(ولی فکر کنم دایره لغاتم را باید بالاتر ببرم که البته یک کتابی هست به نام کتاب زبان عمومی دکتر نیک پور که 504 و 600 و لغات ضروری و چند تا کتاب دیگه رو به طور کامل و برخی رو تا درصد بالایی پوشش میده که به نظرم اگر صلاح دونستید خوبه تو سایتتون معرفی کنید، تا فصل8 اون رو خوندم که خوب بوده. هرجا هم کلمه ببینم سعی میکنم یاد بگیرم )writing هم خوبه یعنی گرامرم کلا خوبه (البته نه با کتابای آموزشی صرف ؛ البته بی انصافیه بگم کتابای آموزشی کمکی نکرده باشه، برا استارت خیلی عالی بود اما با فرمول های ارائه شده در اونها صحبت نمیکنم و نمینویسم بلکه بیشتر مثل زبان مادری تو ناخودآگاهم شکل گرفته)، یه مقاله تخصصی هم به زبان اصلی نوشتم.

الان هدف مهم من از همراهی با سایت شما و کلا تمرین زبان:

1.علاقه کلی به زبان دارم و دوست دارم با ای زبان از خبرها و فرهنگ مردم کشورهای دیگه آگاه بشم؛همون کاری که تا حدی انجام داده ام اما هدف مهمترم اینه که اگر به یک کشور خارجی سفر کردم مثلا برای دوره مطالعاتی یا برای پست داک، بتونم ارتباط بگیرم و یه کم روانتر از حالا صحبت کنم، مشکل من اینه که کلمه ها خوب به یاد نمیاد(البته این مشکل در فارسی هم تا حدی برای من هست ولی نه تا این حد)

2.بتونم سریعتر از اون چیزی که الان میتونم، متون مقالات تخصصی ام رو درک کنم(reading)؛ بتونم کنفرانسهای خارجی رو بهتر بفهمم(listening) و خودم تو کنفرانسهای خارجی شرکت بکنم(speaking)، و بعدها رو reading کار میکنم.

3.اولویتم speaking و listening هست و خصوصا بیشتر از فهم صحبیتهای غیررسمی، صحبتهای رسمی (فعلا) مد نظرم هست.چون بیشتر تو مکانهای آکادمیک هستم اما دوست دارم بتونم فیلم خارجی هم ببینم و بفهمم؛

مدرک زبان وزارت علوم یا همون msrt هم دارم با نمره 70، گرامرم در حد خوبی هست ، البته شبکه press tv هم گوش میکنم و با این کار تو لیسینینگ خیلی پیشرفت داشتم.

امیدوارم زیاده گویی نکرده باشم، خواستم شرح کاملی از وضعیت زبانم در اختیارتون قرار بدم.

با تشکر از اهدای وقتتون و سایت خوبتون

موید باشید

شهرام

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام دوست عزیز..

شهرام هستم که به تازگی نرم افزار شما رو دانلود کردم.. البته هنوز به طور کامل با این نرم افزار آشنا نشدم و شروع به کار نکردم..

من هم به شدت علاقمند به یادگیری زبان هستم.. کلاس هم رفتم، چندین بار. متاسفانه در مکالمه بسیار بسیار ضعیف هستم. دایره لغاتم شاید خیلی وسیع نباشد، اما از همانها هم نمی توانم درست استفاده کنم.

معمولا وقتی که کلمه ای رو به صورت نوشته شده، ببینم، معنی اش رو زودتر حدس می زنم تا وقتی که تلفظ میشه و من می شنوم..

من برنامه نویس کامپیوترهستم و معمولا مقالات مرتبط با رشته خودم رو تا حد خوبی، متوجه می شوم. اما در مورد سایر مقالات و مطالب که به زبان اصلی هستند، اینقدر راحت نیستم..

خیلی از کلمات بودند که در دوره ای یاد گرفتم، اما بعد از مدتی کاملا فراموش می کنم و دوباره باید از دیکشنری استفاده کنم..

البته ناگفته نماند که به دلیل مشغله کاری زیاد، درحال حاضر وقت زیادی برای اختصاص دادن به زبان و مخصوصا کلاس ندارم، به همین دلیل به استفاده از نرم افزار متمایل شدم، تا اینکه این نرم افزار را در جست و جوهای اینترنتی پیدا کردم..

امیدوارم که راهگشا باشد..

سعید

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام اقای ناصری.اسم من سعید شغلم نصب کابینته و تو شرکت کار میکنم خیلی وقته دنبال راهیم که زبان یاد بگیرم ولی متاسفانه به خاطر کارم وقت نمیکنم امروز یکی از دوستام سایت زبان شناسانو معرفی کرد و گفت یه سری بزن و وارد سایت شدم و اپلیکیشنو دانلود کردم ولی مشکل من از پایست من در حد الفبای زبان بلدم معنی لغت نمیدونم تلفظ نمیدونم تو نوشتنش غلط املایی دارم و خیلی دوست دارم که یاد بگیرم

من وارد برنامه شدم و یه داستان انتخاب کردم تو هموت سطر اولش من هیچکدوم از معنی های کلمه هارو نمیدونستم

لطفا کمکم کنید راهنمایی کنید اگه باید کلاس برم اگه هر راهی میدونید بگید انجام میدم

اگه خودتون هم اموزشگاه دارید بگید من حتما میام

ممنون

حسین

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

متاسفانه برنامه ی ما فعلا به درد افراد خیلی مبتدی (در حد حروف انگلیسی) نمیخوره. و برای برنامه ی ما لازم هست که فرد تا حدی بتونه گلیم خودشو از آب در بیاره.

پیشنهادم به شما اینه که کلاس برین و در کنار کلاس، رفته رفته از برنامه ی ما هم استفاده بفرمایین.

فاطمه

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام،خویین؟ طاعات قبول.من فاطمه هستم.ترم اخر ارشد ام بی ای.

من میخام زبان خودم یاذ بگیرم وپیشرفت کنم. بذارید روند سالهای یادگیری رو براتون بگم

من دوره دبیرستان چند ترم کلاس رفتم هدوی قرمز رو تموم کردم نشد دیگه برم. بعد دانشگاه اینا وقت نکردم. تو این مدت هم زبان نصرت خوندم اما به آخر نرسوندم. چندین بار شروع کردم برای یادگیری مجدد ولی هر بار ندانستم چطور تنهایی ادامه بدم. کنکور ارشد لغات 504 و اسنشیال روبا لاینتر حفظ کردم. گرامر تافل خوندم اما باز ادامه ندادم ...کتابای زیادی دارم که برای شروع گیج کننده بود طوری که ادم قیدشو میزنه...

تا اینکه دنبال این بودم چه کنم زبان شناس رو دانلود کردم چند تا گام هم برای یادگیریم برنامه ریزی کردم

من لییینینگم ضعیفه، درک مطلبم.....ابتدا تصمیم گرفتم دی وی دی English today رو که دارم بخونم دوره یادگیری زبان که از سایت مرجع آموزش زبان خریدم بعد محمدرضا شعبانعلی لغاتی که ضروری برای زبان هست رو گذاشته بود اونارو هم پرینت کردم بخونم همزمان پادکست های englishpod رو همزمان بخونم به روش تکنیک سایه

دوره های tactics for listening. رو هم میخام گوش بدم سطح متوسط به بعد رو

محمدرضا شعبانعلی گفته نوشتن یک پاراگراف خاطرات روزانه لاتین موثره

تونستم اینم انجام میدم....

من دوره کتاب گویا رو اضافه کردم به زبانشناس...متن هاش طولانیه من خیلی کند متوجه میشم نحوه استفاده شو متوجه نشدم...یعنی این متن رو چندین بار مثل تکنیک سایه گوش میدیم و دراخر بازگو میکنیم؟ وقت گیر نمیشه آخه خیلی متنها زیادن

میشه راهنماییم کنید. من همزمان باید برا پایان نامم وقت بذارم

از اینکه دنبال میکنین ماهارو مایه افتخار است

پاینده باشید

حسین

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

طاعات و عبادات شما هم قبول باشه و امیدوارم همیشه پاینده باشین.

یکی از مشکلات زبان آموز ها که ظاهرا شما رو هم گرفتار کرده کثرت منابع (در مقابل کمبود منابع) هست. کثرت منابع، مخصوصا اگه برنامه ریزی خاصی پشتش نباشه، معکوس عمل میکنه و یادگیری شما رو کند میکنه. دقیقا مثل کشور خودمون میمونه که غرق در منابع هستیم ولی برنامه نداریم که چطور ازش استفاده کنیم که واقعا تاسف برانگیز هست.

دقیق نمیدونم کی کنکور کارشناسی دادین ولی حوالی سالهای 85 86 باید باشه که من هم همونموقع کنکور دادم. اونموقع انتشارات گاج تازه اومده بود اما شعار خیلی قشنگی داشت 'به جای آنکه چندین کتاب بخوانید، کتابهای گاج را چندین بار بخوانید'. شعار واقعا پر مغزی هست. در زبان انگلیسی هم همینه. به جای اینکه بین منابع بسیار زیاد سرگردون بشین، پیشنهاد اکید من اینه منابعتون رو به طور مختصر و مفیدی به دو الی نهایتا سه منبع کاهش بدین که بتونین بازدهی مناسبی داشته باشین.

به عنوان مثال اکثر کتابهای لغتی که فرمودین مثل 504 و اسنشیال و لیست لغاتی که جناب دکتر شعبانعلی فرمودن خوندنشون عملکرد بسیار پایینی داره که دلایلش رو اینجا توضیح دادم. اما تکنیک نوشتن یک پاراگراف خاطره در روز عالی هست.

در رابطه با نرم افزار زبانشناس فرمودین که کتاب گویا رو دانلود فرمودین. بنده پیشنهادم اینه به جای این پکیج، پکیج داستان های واقعی رو مطالعه بفرمایین و استراتژی های تقویت مکالمه رو روی این پکیج اعمال کنین (لینک زیر).

مکالمه

این پکیج و استراتژی هایی که توی نوشته ی فوق به اون اشاره کردم مشکل درک مطلب، لیسنینگ و اسپیکینگتونو برطرف میکنه.

امیدوارم که پاسخم قانع کننده بوده باشه.

اگر باز سوالی دارین در خدمتیم.

علی

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

سلام اقای ناصری

من تازه شروع کردم این نرم افزار رو استفاده کنم.منتظر تاثیر اون در یکی دو روز نیستم.

من مشکل عمده ام اینه که نمیتونم خیلی افعال و لغات به انگلیسی چیه گفته میشن.

من دوچرخه سواری میکنم و از اقصی نقاط دنیا برام مهمان خارجی میاد و باهاشون صحبت میکنم و اکثر جواب سوال من که آیا زبان انگلیسم در چه حدی بود رو قابل قبول جواب میدن. ولی من میدونم که شاید 1%زبان رو یاد گرفتم از پاییز پارسال تا الان هر هفته 3 جلسه رو رفتم کلاس اونم حد اکثر 4 نفرهستیم تو کلاس.

فقط کاش این اپلکیشن شما اتوماتیک برای کلمات و جملات معنی رو مینوشت به فارسی .یعنی هر جمله و یا کلمه ای که به نمیدانم و لایتنر اضافه میشه معنیشو هم اتوماتیک اضافه میکرد.

در کل خوبه و همکلاسیهام استقبال کردند و استادم تائید کرد این روش رو.

در صورت امکان افزودن تلفظ و امتحان تلفظ جملات به اپلکیشن باعث افزایش مهارت صحبت کردن زبان آموز میشه.

در آینده مد نظرتون باشه خوبه.

در پایان از پیگیری های منظم شما سپاسگذارم.

حسین

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام

صبح شما بخیر دوست گرامی

خوشحال شدم داستانت رو گفتی

اینکه با مهمون های خارجی در ارتباطی فرصت بسیار مغتنمی هست برای شما

در کنارش امیدوارم این اپلیکیشن هم کمکتون کنه

پیشنهاداتی که گفتی مد نظر خودمون هم هست و حتما در آینده توی اپلیکیشن قرار میدیم. اما فعلا تمرکزمون بیشتر روی اپلیکیشن آی او اس برای کاربران اپل هست که اونها هم بتونن از اپلیکیشن زبانشناس بهره ببرن. انصافا الان آی او اس در اولویته چون هیچ نسخه ای براش ندادیم. ولی حتما نظرات شما رو هم در نظر میگیریم برای هر چه بهتر شدن قابلیت های اپلیکیشن

ارادتمند شما

حسین

بهاره

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خیلی ممنون بابت راهنمایی هایی که به صورت رایگان رو سایتتون قرار میدید.

من دوره ی کارشناسی رو تموم کردم به پیشنهاد یکی از اساتید تصمیم گرفتم قبل از ارشد روی زبان انگلیسی کار کنم و مدرک تافل با نمره خیلی خوبی رو بگیرم. علاقه شدیدی به زبان انگلیسی دارم دوست دارم یک روزی بتونم به این زبان تسلط کامل داشته باشم. در حال حاضر زبانم در حد متوسط هست. قسمتی که ضعف زیادی دارم listening و writing هست. انگلیسی رو خوب میتونم صحبت کنم یا یه متن انگلیسی رو بخونم و درکش کنم و به سوالاش پاسخ بدم. اما وقتی یه فیلم نگاه میکنم یا آهنگ گوش میدم نمیتونم بعضی جملاتو تشخیص بدم. از نظر نوشتن هم کلا انشا نویسی فارسیم خوب نیست چه برسه انگلیسی. اگه یه متن فارسی جلوم باشه میتونم به انگلیسی برش گردونم اما از خودم نمینونم چیزی بنویسم. از یه طرف من اصلا علاقه ای به یادگیری زبان از روی کتاب ندارم چون نمیتونم تا آخر تمومشون کنم و وسطاش خسته میشم داشتم

تو سایت گوگل داشتم دنبال راه چاره میگشتم که مطلبی رو از سایت شما پیدا کردم که زبان رو باید با خواندن داستان و فیلم و ... یاد گرفت. تکنیک سایه رو هم قبلا باهاش آشنا بودم از چند سال پیش برای یادگیری زبان ایتالیایی امتحان کرده بودم و خیلی خوب جواب داده بود. تصمیم گرفتم نرم افزارتونو دانلود کنم و تو تابستون امسال تمرین کنم. امیدوارم که برام نتیجه بخش باشه. 🌹🌹🌹

Ali

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام. من شش شب هست که با نرم افزارتون کار میکنم ولی فقط تا درس چهارم برام آموزش اومد وبعد دیگه نیومد. آیا درس ها تموم شده؟

حسین

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

مطالب ایمیلی؟ بله فعلا همین ها رو آماده کردیم. در آینده باز هم میفرستیم.

سمیرا

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

برای اینکه بتونم آزمون تافل یا آیلتس بگیرم، کافیه با همین نرم افزار پیش برم؟چون خیلی بهم کمک کرده خیلی تونستم دامنه لغاتمو زیاد کنم،ولی نمیتونم صحبت کنم یکم از اینکه صحبت کنم میترسم از اینکه اشتباه باشه....

حسین

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

سلام

پیشنهادی که میتونم برای تافل بدم اینه که تا یکی دوماه قبل آزمونتون اکثر وقتتون رو با نرم افزار ما سپری بکنین و درسهای نرم افزار رو بخونین، اما یکی دوماه به امتحان، از منابع تافل یا آیلتس هم استفاده بکنین که با خود امتحان آشنایی کامل پیدا کنین. دادن امتحانات آزمایشی در همون موسسه ای که آزمون میدین هم خیلی عالیه که دقیقا با شرایط اونجا آشنا بشین.

در رابطه با ترس و دلهره ای که دارین، این ترس یه چیز کاذب هست. اتفاقا شما بایستی اشتباه داشته باشین و از اشتباهاتتون هم نترسین و براتون عادی باشه. چون آدم از اشتباهاتش هست که یاد میگیره.

حتما در رابطه با دلهره این پست رو هم مطالعه بفرمایین تا متوجه بشین که دلهره تون الکی هست.

در ضمن برای صحبت کردن علاوه بر تکنیک سایه، تکنیک های شش و هفت از نوشته ی پنج استراتژی برای یادگیری مکالمه هم رفته رفته بایستی توی برنامتون بیاد و روی داستان ها اعمال بشه.

محمد رضا

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

با سلام

من محمد رضا هستم ، از اصفهان. شغل بنده برنامه نویسی هست و یک سال و نیم به علت مواجه شدن با درخواست های مصاحبه کاری متعدد از خارج از کشور تصمیم به یادگیری زبان انگلیسی کردم و به سرعت دست به کار شدم.

اما در حال حاضر در انجام یک گفتگوی ساده بسیار کند و پر اشتباه هستم و در حین مکالمه با کمبود لغت مواجه می شوم. این در حالیست که بنده متون زبان اصلی کامپیوتر را به راحتی متوجه می شوم.

من متون تخصصی مربوط به شغلم را مطالعه میکنم و و پادکست های زیادی گوش کرده ام. اما هر کدام به تنهایی معایب خود را داشت .

در هنگام خواندن متن برای درک سریع مطلب از دانستن معنی برخی لغات صرف نظر میکردم و با دایره لغات موجود معنی جملات را متوجه میشدم. بنابراین به دایره لغات بنده هیچ چیزی اضافه نمی شد. اگر هم کندی در درک مطالب را تحمل میکردم و معنی هر لغت را دردیکشنری پیدا میکردم معنی لغت تنها در حافظه کوتاه مدت من منتقل میشد و اگر تا دو روز دیگر با آن مواجه نمی شدم کاملا از ذهن من پاک می شد.

در شنیدن پادکست ها هم دقیقا همین مشکل وجود داشت، صرف نظر کردن از دانستن لغت هایی که نمی دانستم ، و فرار بودن در صورت یافتن معنی آن هنگام شنیدن پادکست.

مدت ها به دنبال نرم افزاری میگشتم که قابلیت های زیر را داشته باشد:

1- متون سطح بندی شده و کاربردی.

2- همراه داشتن ترجمه متون .

3- همراه داشتن فایل صوتی متون.

4- مکانیزمی برای اگاهی از لغاتی که میدانم و لغاتی که باید بدانم.

5- مکانیزمی برای تثبیت لغاتی که نمی دانم در حافظه بلند مدت.

در نهایت هرکدام از نیازمندی ها را با ابزار های پراکنده و سیستم کاغذی شروع کردم. کمی زمانبر بود اما نسبت به روش های قبل موثر تر بود.

زمانی که امکانات نرم افزار شما را دیدم واقعا کار شما را تحسین کردم که چقدر خوب و دقیق ایده تون را پیاده سازی کردید.

بنده ضمن تشکر از ایده و برنامه عالیتون در صورت امکان از شما یک راهنمایی می خواستم.

من دو هدف دارم

1- بهبود مکالمه برای رفع نیاز مصاحبه های شغلی.

2- کسب نمره هفت Per-skill در آزمون IELTS.

به نظرشما کدام یک برای شروع الویت بیشتری دارد. و چه مسیر راهی را پیشنهاد می کنید؟

باز هم از کار خوبی که انجام دادید از صمیم قلب تشکر می کنم.

حسین

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خیلی ممنونم از نظر لطفی که به بنده داشتین.

با توجه به قابلیتهایی که بر شمردین، نرم افزار اندرویدی زبانشناس تقریبا تمامی قابلیت ها رو داره و در این زمینه کاملا میتونه نیاز های شما رو براورده کنه.

اما سوالی که فرمودین، هر دوی اهداف خودتون رو با هم میتونین پیش ببرین. نرم افزار ما میتونه به طور تدریجی مهارت های زبان انگلیسی شما رو تقویت کنه که این باعث میشه نمره ی خوبی توی آیلتس بگیرین.

برای مکالمه پیشنهاد بنده اعمال تکنیک ۴ و ۵ از نوشته ی پنج استراتژی برای تقویت مکالمه، روی دروس داستان های واقعی هست.

در ضمن همین دروس، بعلاوه ی پکیج انگلیسی قدرت، شامل درسنامه هایی برای تقویت مکالمه هستن که خوندن اونها مکالمه ی شما رو به طور ناخودآگاه تقویت میکنه.

صفر

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام.من ليسانس برقم.30سالمه.چند بار كلاس زبان رفتم ولي بعد از يه ترم ولش كرد م.وتنها مشكلم واسه كار بهتر پيدا كردن زبانه.وباز ميخوام برم كلاس زبان ولي ميترسم كه باز ولش كنم.لطفا كمكم كنيد.

مینا

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خسته نباشید

من یه دانش اموزی سال دوم انسانی هستم

تابستون امسال تصمیم گرفتم که زبانمو تقویت کنم و توی اینترنت شروع به گشتن روش خوندن مناسبی میگشتم که سر از سایت شما دراوردم واقعا واقعا باید بگم سایت بی نظیری دارید من با خوندن مطالب وبسایت شما به خوندن هرچه بیشتر زبان علاقه مند شدم و صرفا به عنوان یه درس دیگه نگاش نمیکنم

تشکر میکنم از شما بابت زحمتاتون و اینکه تجربیاتتون در اختیار اشخاصی مثل من میذارید

سمیرا

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام مرسی از نرم افزار خیلی خوبتون،

من متاسفانه تو کنکورایی که میدم مجبورم زبانمو سفید بذارم،متاسفانه خیلی به ضررم تموم شده،چون من هم هرچقد زبان خوندم تمام چیزهایی که خوندمو فراموش کردم و این روش اشتباه باعث نفرتم از خوندن زبان شده و باعث شد مدتها خوندن زبان رو کنار بذارم ولی از موقعی که نرم افزار شمارو تهیه کردم علاقم به خوندن زبان چند برابر شده

بازهم ممنون از اینکه وقت گذاشتین برای ساخت این نرم افزار،و خوشحالم که افرادی مثه شما هنوز هستن موفق و پیروز باشید

حمید

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام حسین عزیز

من هجده سالمه و عاشق خوندن هستم کتابهای زیادیو خوندم.

ولی همیشه یه خلل در زندگی داشتم من حدودا به عربی مسلط هستم اما انگلیسیو همیشه ازش میترسیدم بعد یه مدت فهمیدم کسی که انگلیسیو ندونه و دنبال مطالب به روز باشه مثل اینکه بخوات بدون چشم بره و دره ی گرند کانیون رو ببینه.

مسلما نمیشه کاملا از زیبایی های دانش بدون انگلیسی لذت برد.

من خودم از سطح ابتدایی شروع کردم و دارم کم کم پیشرفت میکنم .

امروز اولین روزی هست که از برنامه استفاده کردم به نظرم برنامه ی مفید و کاربردی ای باشه ولی خیلی برام عجیب بود که رایگانه.

فک کنم یه مشکل داشته باشه برنامه و اون اینه که وارد سخن گفتن نمیشه البته خوب میدونم اول باید فرد خوب بشنوه بعد بخوات صحبت کنه ولی از نظر من برا تکمیل این برنامه حتما باید این نکته یعنی صحبت کردن هم در نظر داشت.

خیلی خیلی ممنونم .

خدانگهدار

حسین

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام

بله حمید جان درست حدس زدین. خوشبختانه یا متاسفانه الان زبان علم زبان انگلیسی هست و واقعا پیشرفت های علمی منوط به دونستن زبان انگلیسی هست. و چه خوب گفتین که اگه زبان انگلیسی بلد نباشیم نمیشه از دانش لذت برد.

در رابطه با برنامه، تمامی منابع رایگانه ولی استفاده از امکانات اپلیکیشن بعد مدتی با هزینه ی اندکی ادامه پیدا میکنه.

در رابطه با مکالمه هم درسته به طور مستقیم اپلیکیشن ما امکاناتشو نداره، اما به طور غیر مستقیم و با استفاده از روش هایی که در آینده به شما ایمیل میشه، میتونین مکالمه تون رو تقویت بفرمایین.

در ضمن دروس داستان های واقعی و انگلیسی قدرت شامل درسنامه هایی برای مکالمه به صورت سوال و جواب هستن که اگه شما به سوالات جواب بدین، مکالمتون قوی میشه

ممنون

لیدا

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

با سلام و خدا قوت به شما هم وطن عزیز که در راه رسیدن به هدفتان این همه تلاش می کنید.

من لیدا هستم که چند سال است در کیش زندگی می کنم و همینجا مشغول به کار هم هستم. با توجه به مشغله کاری و زندگی، فرصت بسیار کمی برای مطالعه زبان انگلیسی داشته ام. مشکل وقت و زمان از یک طرف و مشکل نوع یادگیری هم از طرف دیگر همیشه آزارم می دهد که چرا من که آموختن زبان انگلیسی را انقدر دوست دارم ولی امکان یادگیری ندارم.

بعضی وقتها واقعا نا امید می شوم که چرا مطالعه می کنم ولی به زودی همه واژه ها ، اصطلاحات و کلمات را فراموش می کنم. دیگر به این باور رسیده ام که شاید سنم برای یادگیری زیاد باشد. چون 38 سال دارم و احساس کردم که یادگیری برایم عملا تبدیل به رویا شده و از طرفی به این تصور رسیده ام که زبان آموزیم صفر است.

وقتی خودم را با خواهر کوچکم که listening و speaking او ظرف مدت 5 ترم به حد عالی رسیده بود به اوج نا امیدی می رسم. دغدغه یادگیری زبان برای من و همسرم مشترک است. وقتی با سایت شما آشنا شدم با خودم فکر کردم یعنی ممکن است که ما هم روزی بتوانیم به سهولت زبان انگلیسی صحبت کنیم و به راحتی فیلمهای زبان اصلی را ببینیم و متوجه شویم. به راستی امکان دارد؟ سعیم را می کنم تا ببینم چه می شود.

متشکرم که وقت گذاشتید و متنم را مطالعه کردید.

حسین

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

درود بر شما هموطن گرامی

خدمت شما عرض کنم که هر دو دغدغه ای که شما نسبت به یادگیری زبان دارین (سن بالا و عدم استعداد در یادگیری زبان) دیدگاه درستی نسبت به خودتون نیست و صرفا به خاطر تجربه ی غیر موفقی که در یادگیری زبان داشتین در شما ایجاد شده. بنده معتقد هستم که ذهن انسان توانایی رسیدن به خیلی چیزهایی رو داره که اصلا فکرش رو نمیکنه. علی الخصوص ذهن انسان طوری طراحی شده که زبان های مختلف رو مثل زبان مادری، به نحو احسن یاد بگیره.

در ضمن شما اصلا سنی ندارین که بخواین نگران این موضوع باشین.

من عقیده ام بر اینه که اگه انسان راهی رو طی بکنه و به موفقیت نرسه، راه رو باید عوض بکنه نه اینکه صورت مساله رو پاک بکنه و از قید هدفش بگذره. بنابراین شما با توجه به علاقه ی وافری که نسبت به زبان دارین، بایستی دنبال روشی باشین که برای شما و شرایطتون مناسب باشه.

حال روشی که ما در نرم افزار زبانشناس استفاده کردیم چند ویژگی داره که برای شما خیلی میتونه مناسب باشه.

1- استفاده از داستان های جذاب: خوندن داستان باعث میشه که شما غرق در داستان بشین و اصلا یادتون بره که در حال یادگیری زبان هستین.

2- تکنیک های خودخوان: همه ی تکنیک هایی که ما توضیح دادیم، اعم از تکنیک سایه و استراتژی های تقویت مکالمه، به صورت خودخوان میتونه پیاده سازی بشه. البته اگه شما با همسرتون بخواین این کار رو انجام بدین، بنده برنامه ی خیلی خوبی برای خوندن دو نفره دارم که خیلی میتونه کمکتون بکنه. بنابراین در صورت تمایل به بنده بگین که بیشتر در این باره توضیح بدم.

3- استفاده از زمانهای مرده: با توجه به اینکه شما شاغل هستین و زمان کمتری دارین، با این روش میتونین بخش اعظمی از زمانهای مرده تونو زنده کنین. زمانهای مرده مثلا وقتی در حال رفتن یا برگشتن از سر کار هستین، در حال پیاده روی، ورزش صبحگاهی، درست کردن غذا و .... بنابراین علاوه بر اینکه یک زمان اختصاصی برای یادگیری زبان در نظر میگیرین (نیم ساعت صبح زود، و نیم ساعت آخر شب قبل خواب عالیه) از این زمانهای مرده هم میتونین به نحو احسن و مفیدی استفاده بفرمایین.

خلاصه اینکه این نرم افزار از هر نظر میتونه برای شما و احتمالا همسرتون عالی باشه. بنده هم توی این راه هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمت شما هستم.

پیشنهاد پایانی من این هست که امیدتون رو همیشه زنده نگه دارین. اتفاقا در رابطه با زنده نگه داشتن امید اخیرا یک داستان در وبسایت قرار دادیم که پیشنهاد میکنم حتما بخونین. (لینک داستان : امید)

امیدوارم که همیشه پر امید و زنده و سرحال باشین :)

ارادتمند شما

حسین

لیدا

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

سلام

روزتان بخیر

ممنون بخاطر پیگیریتان

همانطور که عرض کرده بودم، مشغله کاریم بسیار زیاد است و امکان برنامه ریزی و پیگیری به طور مکرر برایم وجود ندارد. از اینکه شما پیگیر هستید سپاسگذارم. می دانم که با نحوه مطالعه من امکان پبشرفت بسیار به کندی صورت خواهد گرفت ولی همانطور که فرموده بودید 'نباید ناامید شد' من هم ناامید نیستم و هر چند به کندی ولی تلاش می کنم تا زبان انگلیسی را فراگیرم. برنامه شما را در گوشیم دانلود کردم و در حال مطالعه دروس آن هستم. بسیار متشکرم

فریبا

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام خسته نباشید.

ممنونم از برنامه ی اندرویدی آموزش زبان خیلی خیلی خوبتون.خودم همیشه به دیگران معرفیش میکنم. امیدوارم موفق تر باشید.

فقط یه انتقاد دارم. دیکشنری برنامتون اصلا خوب نیست با اینکه چندتا دیکشنری داره ولی هیچکدوم مناسب نیست. تلفظ آفلاین نداره تازه وقتی به نت هم وصل هستیم باز هم بیشتر کلمات یافت نمیکنه البته خیلی از وقتها دلیلش تغییراتی که به کلمات داده شده مثلا فعلی که ing داره خوب طبیعیه دیکشنریه آنلاین نتونه تلفظش کنه. برای همین مدام مجبوریم برای تلفظ و ترجمه بیرون بیام یا از گوگل استفاده کنیم یا یه دیکشنری دیگه.

من خودم از دیکشنری تحلیلگران استفاده میکنم و فکر میکنم خیلی عالیه تلفظ انگلیسی و آمریکایی داره,ترجمه فارسی و انگلیسی به انگلیسی لانگمن داره. تمام معنی های لغت با مثال توش قرار گرفته.خودم ازش واقعا راضی هستم. اگر نتونید بهبودش ببخشید باز هم به نظرم برنامتو بهترین روش یادگیری زبان هست.

موفق باشید

پویا

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

درود و سلام بی کران

من خیلی خرسندم که با دوستان خوبی مثل شما دوست شدم و از نرم افزار عالی شما هم دارم استفاده می کنم

از ایمیل های دلگرم کننده و حاوی مطالب مفید سپاس گذارم

چند نکته در خصوص نرم افزارکه خوبه اصلاح شود:

وقتی متنی و گوش می کنم اگر وسط کار مجبور بشم از نرم افزار بیرون بیام خوبه که دوباره وارد می شوم از همون جایی که بیرون اومدم ادامه داده بشه

برای جعبه لایتنر این قابلیت اضافه بشه در یه ساعتی که در نرم افزار قابل تنظیم باشه برام الارم به صدا در بیاد که هر روز جعبه لایتنر و چک کنم

یه مشکل بزرگ دارم، من با دو چرخه شرکت می روم و داستان را با هندزفری گوش می دم ناگهان کسی به من زنگ می زنه بعد از قطع تماس اگه نرم افزار اتوماتیک خواندن داستان ادامه بده خیلی عالیه

4.این امکان و اضافه کنید یک داستان دوباره از اول تکرار بشه و نیازی نباشه با دست این کار و کرد شاید من در حال رانندگی می خواهم این داستان و 4 بار گوش بدم

فعلا تا اینجا کافیه

مهندس جان ببینم چه می کنی

انشاالله قسمت بشه شما عزیزان از نزدیک زیارت کنم

سپاس

علی پاداش

حسین

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خیلی خیلی ممنونم از نظر صمیمانه ای که دادی و از پیشنهادات کاربردی شما

ما لان در حال بیرون دادن اپلیکیشن آی او اس هستیم چون خیلی از کاربران آی او اس تقاضا دادن که این اپلیکیشن نسخه ی آی او اس هم براش نوشته بشه و ما هم خیلی دیر اقدام کردیم برای این کار. بنابراین ممکنه این پیشنهادات عالی شما کمی طول بکشه. ولی حتما توی برناممون میداریم :)

واقعا ممنون

رویا

۲۷ خرداد ۱۳۹۵

با سلام و احترام

من با سرچ در اینترنت توانستم با نرم افزار شما آشنا شوم و چون فرصت کافی برای رفتن به کلاس و آموزشگاه ندارم امیدوارم بتوانم نتیجه خوبی از این نرم افزار بگیرم.

من متاسفانه با داشتن مدرک بالای تحصیلی توانایی زیادی در زبان ندارم و حتی میتوانم بگویم در حد صفر چون خیلی از لغات رو فراموش کردم و نمی توانم از آنها استفاده کنم. همچنین listening من خیلی ضعیفه و به خاطر پیدا کردن کار مناسب واقعا نیاز به تسلط به زبان دارم و به خاطر نداشتن مدرک زبان خیلی از موقعیتهای تحصیلی خوب را در خارج از کشور از دست داده ام. در حال حاضر هم برای موفقیت و بدست آوردن شغل مناسب در ایران و هم به دلیل پیدا کردن موقعیتهای مناسب در خارج از کشور نیاز دارم در مدت حداکثر 6 ماه به زبان مسلط شوم. امیدوارم بتوانم از راهنمایی شما بزرگوار بهره مند گردم.

از توجه شما بسیار سپاسگذارم.

علی

۲۷ خرداد ۱۳۹۵

سلام جناب آقای ناصری

بسیار از بابت راهنمایی شما و سایت خوبتون ممنونم.

من یه مدت میرفتم کلاس زبان ولی تا سه ترم خوندم و دیدم نمیتونه بهم کمک کنه و اومدم بیرون. بعدش هم هر کاری کردم که زبانم رو خوب کنم نه کسی تونست کمکم کنه نه راهی پیدا میکردم.

یه روز حدود 1 ماه پیش، اهدافم رو روی کاغذ نوشتم که یکی از آنها زبان بود.در واقع میخواستم تا آخر سال 95 زبانم رو در حد خیلی خوب برسونم. راهی پیدا نمیکردم تا اینکه با سایت خوب شما آشنا شدم. تقریبا همه مطالبش رو خوندم و نرم افزار رو روی گوشی نصب کردم، فیلم مورد علاقه خودم رو انتخاب کردم و یه برنامه خوب با توجه به راهنمایی شما ریختم. و حالا در صدد انجام ان بر آمدم. انشاالله که بتونم به هدف زبان خودم تا پایان این سال برسم البته با کمک شما.

باز هم ممنونم از شما

انشاالله شما هم موفق باشین

حسین

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام علی آقا

خوشحالم که با انگیزه و جدیت شروع کردین.

اگر تو این راه کمکی از من بر میومد حتما بگین تا انجام بدم

موفق و پیروز باشی :)

وحید

۲۶ خرداد ۱۳۹۵

سلام جناب ناصری.

ممنون از راهنمایی هاتون.من 2 روزه که نرم افزارو نصب کردم و فقط به صورت اجمالی نگاهی به اون انداختم و یک داستان کوتاه خوندم.درکل نرم افزار خوبی بنظر میاد اما یک مشکلی که داره اینه مثلا در یک جمله کلمهcloseیه معنی میده و up یه معنی اما وقتی این دو باهم میان(close up)یه معنی دیگه میده و این لغتو نمیشه زرد رنگ کرد و یا ترجمشو در اورد و یا تلفظشو توی نرم افزار گوش کرد.اگر این مشکل مرتفع بشه فکر میکنم به فراگیرانی امثال من کمک بزرگی بشه.

ممنون از شما

حسین

۲۷ خرداد ۱۳۹۵

سلام

ممنونم

بله این مشکل وجود داره و کم کم رفعش میکنیم :)

Ali

۲۶ خرداد ۱۳۹۵

سلام. من برای یادگیری لغات در برنامتون اون لغات رو در دیکشنری معنیش رو پیدا میکنم و یک بار نگاهش میکنم و ازش میگذرم این فرایند رو چهار پنج بار تکرار میکنم چون زیاد هر داستان رو گوش میدم و همون موقع اون لغاتی رو که یادم نمیاد رو دوباره از دیکشنری میبینم و اون لغت رو یاد میگیرم. به نظرتون این روش یاد گیری لغات خوبه؟

حسین

۲۷ خرداد ۱۳۹۵

سلام.

بله. اصلا باید همینطور یاد بگیرین لغاتو. یعنی درون متن. فقط یه سوالی آیا هایلایت هم میکنین؟ چون هایلایت بفرمایین حتی توی درسهای دیگه هم همون لغت براتون به صورت هایلایت نشون داده میشه و این کار باعث میشه تو قالب های متفاوتی معنی لغات رو یاد بگیرین.

Ali

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام. بله هایلایت میکنم. ولی مگه خودتون در درس سوم نگفتین که تا تمامی تکنیک ها رو در هر درس پیاده سازی نکردیم سراغ درس بعدی نرویم؟ خب اینطور باشه من اون کلمات رو تو همون داستان دیگه یاد میگیرم و به درس بعدی نمیکشه؟ منظورتون این هست که چند بسته رو باهم ادامه بدیم؟

حسین

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام

درسته همونجا تا حد مثلا نود نود و پنج درصد یاد میگیرین. ولی بدلیل اینکه هایلایت میمونه، ممکنه توی یکی دو درس دیگه هم ببینین که دیگه خیلی خیلی تو ذهنتون جا میفته اون لغت.

Ali

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

یعنی حتی اگه من یه لغت رو یاد گرفتم بذارم هایلایت زرد بمونه تا تو درس های دیگه هم ببینمش و یاد آوری بشه؟ یا اگه کامل یادش گرفتم هایلایتش رو بردارم؟

حسین

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

شما اگه کار با جعبه لایتنر تعاملی زبانشناس رو هم در دستور کارتون قرار بدین، خود نرم افزار تعیین میکنه که چه وقتی لغت رو کامل یاد گرفتین و خودش هایلایت رو بر میداره و شما لازم نیست هایلایتی بر دارین.

Ali

۱ تیر ۱۳۹۵

سلام. یعنی من هر کلمه ای رو که نمیدونم به جعبه لایتنر اضافه کنم و اون با توجه به آمار گوش دادن و یادگیریم کم کم لغات رو کم رنگ و سپس سفید میکنه؟ منظورتون از اینکه خودش لغات رو سفید میکنه همینه یا باید تو خود جعبه لایتنر برنامه اون رو مرور کرد و تیک سبز رو زد؟

حسین

۲ تیر ۱۳۹۵

بایستی مرور بشه، ترکیبی از جواب های صحیح شما و میزان خوندن متن، به طور تقریبی تعیین میکنه که چه وقت هایلایت لغت برداشته بشه

Ali

۳ تیر ۱۳۹۵

مرور بشه منظورتون این هست که اون کلمه رو در دیکشنری یک بار ببینیم و ازش بگذریم و تیک بزنیم یا این که در توضیحات معنی کلمه رو بنویسیم تا هر دفعه که رو توضیحات میزنیم معنی رو بیاره یا منظورتون طور دیگه ای مرور هست؟

حسین

۴ تیر ۱۳۹۵

شما مثلا هر شب تو برنامتون بذارین که یه دور تمامی لغاتی که جعبه لایتنر تعاملی براتون میاره رو مرور کنین. یعنی هر کلمه ای میاره اگه معنی شو بلد بودین، تیک سبز رو میزنین؛ اگه بلد نبودین، توضیحاتی که براش از قبل نوشتینو مرور میکنین و تیک قرمز رو میزنین.

امین

۲۶ خرداد ۱۳۹۵

سلام آقاي ناصري عزيز

از زحمات بيدريغ و خالصانه شما در جهت اموزش زبان انگليسي كمال تشكر را دارم

راستش من نه كلاسي تا الان رفتم و نه به طور جدي زبان خوندم ولي بعد از اتفاقاتي كه برام افتاد اين نياز وحس يادگيري زبان در من به شدت شكل گرفت كه اتفاقات رو به تفصيل براتون ميگم

اول اينكه اگه مكالمه زبانم خوب بود الان شغل راحت و رسمي داشتم چون توي مصاحبه بعد از قبولي تو آزمون كتبي به خاطر ضعف در زبان رد شدم (البته فك كنم دليلش قطعا اين نبوده ونفرات از پيش تعيين شده بودن!!! ولي در هر صورت خودم فهميدم كه زبانم اصلا براي مكالمه خوب نيست .البته اين اتفاق يعني مصاحبه كاري چند بار ديگه تو شركت هاي خصوصي هم برام اتفاق افتاد كه ديگه من رو براي يادگيري مصمم كرد)

اتفاق بعدي كه شايد به نظر شما مهم نباشه و شايد اصلا اشتباه باشه همچينكاري اين بود كه : با پرواز مشهد ؛ به تهران ميرفتم كه يه خانم و آقايي كه پزشك بودن با پسر بچه كوچيكشون كنارم نشستن .آقاهه ايراني بود و خانمه از قيافش معلوم بود ايراني نيست . آقاهه با پسربچه خودش كه فك كنم حدود 3-4 سالش بود فارسي حرف ميزد و خانمه هم باهاش انگليسي .البته اقاهه خودش انگليسي بلد بود و خانمه هم فارسي مي تونست حرف بزنه ولي مثل اينكه اينجوري قرار گذاشته بودن كه صحبت كنن. حالا جالب اينجاست كه پسره با باباش فارسي حرف ميزد و با مادرش انگليسي .من خيلي تحت تاثير قرار گرفتم و تصميم گرفتم كه حتما هم خودم ياد بگيرم و راه يادگيري رو براي فرزندانم آسون كنم .

در هر صورت يادگيري زبان نيازي اساسي شده تو جامعه ما و حتما بايستي يادگرفتش

ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد تا اين راه رو طي كنم

از صرف وقت براي خوندن اين مطالب و زحماتتون براي تهيه اثر كمال تشكر رو دارم

حسین

۲۷ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خیلی ممنونم از پیغامی که دادین و داستان جالبی که تعریف کردین. اجازه بدین ابتدا از داستانی که گفتیم شروع کنم. اتفاقا این روشی که اون خانم و آقا پیش گرفتن یکی از بهترین روشها برای آموزش زبان انگلیسی و در کل، آموزش زبان دوم به کودکان هست. یعنی مثلا پدر کلا با بچه انگلیسی صحبت بکنه، و مادر کلا فارسی، یا بالعکس. که ما این روش رو توی نوشته ی آیا به کودکان زبان انگلیسی بیاموزیم بهش اشاره کردم. بنابراین شما هم اگه زبان انگلیسی یاد بگیرین، قطعا میتونین این روش رو روی فرزندانتون پیاده سازی بفرمایین (از همون دوران شیرخوارگی)

اما در رابطه با مشکلی که فرمودین که مشکل مکالمه باشه، اپلیکیشن و راهکارهایی که دادیم مشکل شما رو حتما حل میکنه.

برای اینکه تکرار مکررات نشه پیشنهاد میکنم که راهکاری که در کامنت قبلی توضیح داده شده رو مطالعه بفرمایین.

با تشکر

امین

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام خدمت استاد بزرگوارم اقای ناصری عزیز

از راهنمایی و وقتی که برای بنده گذاشتید ممنونم

ان شالله با راهنمایی های بعدی و استفاده از نرم افزار از صحبت کردن به زبان انگلیسی لذت خواهم برد .

فقط یه سوال برام پیش اومده که برای تقویت دایره لغات شما میگید طوطی وار حفظ نکنیم .خب این یعنی به سراغ 504 یا کتاب های مشابه اون نریم ؟ اخه من قبلا چند تا از درس های اول 504 رو خوندم چند ماه پیش ولی الان 70 درصدش رو یادم نمیاد ! فرایند حفظ لغات بایستی چه طوری باشه ؟ چون من تصمیم جدی یادگرفتن زبان رو حدود 1 ماه پیش گرفتم وبه صورت خود خوان دارم ادامه میدم، قبلا هم اصلا کلاس زبان نرفتم الان از پیشرفتم کم و بیش رضایت دارم مخصوصا تو شنیدار .

وقتی متنی رو می خونم و بعضی کلمات رو یاد ندارم و بعد ها هم اون ها رو دوباره می بینم اقدام به حفظ اون ها می کنم ولی بعد از یه مدت اگه دوباره به اون لغت برخوردم باز یادم نمیاد.البته این به خاطر تکرار نکردن هم هست ولی شما راه بهتری رو واسه حل این مشکل میشناسید ؟

راستی می تونم سوالاتی که برام تو زبان پیش میاد رو ازتون بپرسم ؟ ( مثل معادل انگلیس یه جمله و اصطلاح و ...).

سوال مهم بعدی دررابطه با زمان جمله و کاربرد صحیح شکل افعال در جمله است . جزوه یا روشی که صرفا این رو که من البته فکر می کنم مهمترین چیز تو گرامر واسه مکالمه است یاد بده ؟ در کل باید این مشکل چه طور برطرف بشه ؟

بازم ممنونم از توجه شما استاد عزیز.شرمنده طومار نوشتم براتون ! ببخشید زیاد شد ولی خب سواله دیگه ول کن نیست !!!

کم پیدا میشن ادمایی که دانششون رو رایگان در اختیار افرادی که وقت و پول کسب اون رو ندارن میزارن .ان شالله هر چی دوس داری به دست بیاری

با تشکر

حسین

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خواهش میکنم. هدف بنده هم دقیقا کمک کردن به شما در همین موضوع هست.

و اما در رابطه با مسائلی که مطرح فرمودین.

1- نحوه ی یادگیری لغات: این موضوع رو به طور مفصل توی این پست توضیح دادم. به طور خلاصه عرض کنم که یادگیری لغات انگلیسی با استفاده از کتابهای مثل 504 و ... اصلا مناسب نیست. شما بایستی لغات رو در قالب خودشون یاد بگیرین. مثلا در قالب داستانی، که این قالب و داستان باعث میشه لغت در ذهنتون موندگار بشه.

حالا علاوه بر این موضوع، در نرم افزار اندرویدی زبانشناس شما لغت هایی که بلد نیستین رو نشانه گذاری میفرمایین که همه جا تو چشمتون باشن. این کار باعث میشه علاوه بر اینکه لغت رو در قالب یاد میگیرین، تمرکزتون خود بخود روی لغاتی که کمتر بلدین بیشتر میشه (این یعنی افزایش سریعتر دایره ی لغات)

2- سوالات زبان: من به شخصه آدمی هستم که دوست دارم یاد بدم که چطور یاد بگیرید. یعنی روش صحیح و ابزار رو در اختیارتون گذاشتم و حالا بقیه ی داستان بیشتر به عزم و اراده ی خودتون بر میگرده. در ثانی، مکانهای زیادی توی اینترنت هست که همچین سوالاتی پرسیده بشه که احتمالا خود ما هم بعد از مدتی برای این کار فرومی درست میکنیم که خود زبانجو ها به همدیگه کمک کنن. و ثالثا هم با توجه به حجم خیلی زیادی از زبانجوها که مشکلات برنامه ریزی مثل شما دارن و بنده بیشتر دغدغه ام حل کردن این مشکلات هست، واقعا دیگه وقت کافی پیدا نمیکنم که در این زمینه هم به زبان جو هایی مثل شما کمکی کنم. بنابراین خواهشمندم در این مورد بنده رو معذور بدارین :)

3- گرامر و افعال: در رابطه با مشکلات گرامری، شما همینطور که از نرم افزار استفاده میکنین و تکنیک هایی که گفتیم رو پیاده سازی میکنین، خود به خود گرامر دستتون میاد. از طرف دیگه، پکیج های داستان واقعی و انگلیسی قدرت، درسنامه هایی مختص گرامر دارن که این مشکلو براتون برطرف میکنه. بنابراین در صورت استفاده از نرم افزار، به منبع خاص در این زمینه نیاز ندارین.

باز اگه سوالی داشتین در خدمتیم :)

حسین

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

من بصورت اتفاقی دیشب حدودا ساعت یک و نیم نصف شب بود که با سایت شما اشنا شدم اونم به وسیله ی پیغامی که تو سایتirlaanguage.com گذاشته بودید

همون جا رو لینک زدم و اومدو تو سایت در نظر اول سایت بدی به نظر نمیاد اما ببینم تا بعد چی میشه

من با توجه به این که ترم دوم کارشناسی مهندسی هستم و توی دانشگاه بزرگی مثل دانشگاه تهران درس میخونم برام مهمه که بتونم زبان رو بفهمم و صحبت کنم تا بشه بهم گفت دانشجوی دانشگاه تهران.

از این رو دو سه ماهیه که توی سایت ها و کانال های تلگرامی میچرخم تا بتونم مثلا زبان یاد بگیرم اما بجز از دست دادن وقت چیزی گیرم نمیاد.

میخوام ببدونم به نطر شما من چیکار کنم که تا پایان دوره کارشناسی زبانم خوب بشه با توجه به این که من تا الان یک ساعت هم کلاس زبان نرفتم و نخواهم رفت چون هم وقتش رو ندارم و هم نمیتونم بهشون اعتماد کنم یعنی به کیفیت کارشون مطمئن نیستم

و سواد من تو زبان همون سواد مدرسه هستش

ممنون میشم راهنمایی کنید

حسین

۲۶ خرداد ۱۳۹۵

سلام

با توجه به وقت و هدفی که شما دارین دقیقا نرم افزاری که ما طراحی کردیم برای شما عالی هست. البته نمیدونم گوشی اندروید دارین یا نه؛ اگه دارین نرم افزار زبانشناس رو دانلود بفرمایین و با پکیج داستان های واقعی کار رو شروع کنین. مطمئن باشین که به هیچ منبع دیگه ای نیاز نخواهین داشت.

برای خوندن درسها هم بعد از نصب اپلیکیشن، توضیحات به صورت ایمیلی براتون ارسال میشه.

اما در کل به این صورت هست که بایستی تکنیک سایه، و استراتژی های گفته شده در نوشته ی پنج استراتژی برای تقویت مکالمه رو روی این درسها پیاده سازی بفرمایین.

ترجمه ی تمامی درسهای این پکیج (داستان واقعی) در آینده ای نزدیک به داخل اپلیکیشن اضافه میشه. اما فعلا میتونین از این لینک در صورت نیاز به ترجمه، استفاده بفرمایین.

ارادتمند

حسین

حسین

۲۷ خرداد ۱۳۹۵

سلام

من اندروید ندارم اما میتونم روی لپتاپ نصب کنم چون یه برنامه هست که شبیه ساز اندرویده توی ویندوز .اما یه مشکلی که هست اینه که ازبازار نتونستم دانلود کنم با کامپیوتر و باید اندروید باشه که من ندارم

اگه میشه راهنمایی کنید تا از برنامتون استفاده کنم

حسین

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام

همون شبیه ساز ابتدا بایستی وارد سایت کافه بازار بشین و کافه بازار رو دانلود بفرمایین، بعد نرم افزار ما رو دانلود کنین. البته استفاده از نرم افزار ما با شبیه ساز اصلا چنگی به دل نمیزنه بنابراین پیشنهاد میکنم اگه از کار ما خوشتون میاد حتما اندروید تهیه بفرمایین.

البته نمیدونم آی او اس دارین یا نه ما در حال درست کردن اپلیکیشن آی او اس هم هستیم :)

معصومه

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

من یادگیری زبان برام داره تبدیل میشه به یه رویا از این بابت ناراحتم. مخصوصا الان که بچه دار شدم و نمیتونم برم کلاس و یا اینکه یه برنامه دقیق رو پیاده کنم . میخواستم از 504 واژه شروع کنم چند بار قصد کردم ولی آدم رو جذب نمیکنه و جعبه لایتنرم رفته رفته سخت تر و کسل کننده از میشه....

دنبال یه راه جذاب بودم و تو اینترنت سرچ میکردم که به زبانشناس برخوردم واز حالت رایگان استفاده کردم و خیلی من رو به ذوق آورد چون تعداد لغاتی که میدونستم خیلی بیشتر از ندونسته هام بود و اینکه یه انیمیشن زبان اصلی رو میتونستم متوجه بشم من رو شاد کرد

به آدم اعتماد به نفس میده به باعث میشه نه تنها لغت یاد بگیری اطلاعات عمومیت ام افزایش پیدا میکنه و این عالیه!!!

حسین

۲۶ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خیلی خوشحال شدم که از نرم افزار خوشتون اومده. اما تازه این اولش هست و یخورده با امکانات اپلیکیشن کار کنین بیشتر هم خوشتون میاد.

بنده توی این پست توضیحاتی دادم که چرا جعبه لایتنر خالی به درد نمیخوره. برای همین ما نرم افزار زبانشناس رو طوری طراحی کردیم که با نشانه گذاری و هایلایت لغتها، خیلی کارامدتر لغات انگلیسی رو یاد بگیرین.

دقیقا نمیدونم سطح شما در چه وضعی هست اما با توجه به اینکه فرمودین انیمیشن ها رو خوب میفهمین، خوندن پکیج داستان های واقعی رو بتون پیشنهاد میکنم. این پکیج شما رو از رفتن به کلاس زبان انگلیسی بی نیاز میکنه.

تازه پیشنهاد خیلی جالبتری هم براتون دارم. شما اگه مایل باشین میتونین با تکنیک هایی که اینجا گفتم، به بچه تون هم زبان انگلیسی یاد بدین و یه بچه ی باهوش دو زبانه داشته باشین :)

باز اگه در این موارد بیشتر سوال داشتین بفرمایین که توضیح بدم

ممنون

سراج

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

با سلام احترام و تشکر از مطالب خوب سایت شما

می خواستم بگم من از مطالب شما برای پسرم که کلاس هشتم هست و در استعدادهای درخشان تحصیل می کنه ولی هیچ علاقه ای به زبان انگلیسی نداره و اصلا تن به کلاس زبان نمی ده می خوام استفاده کنم تا به سطح قابل قبولی برسونمش بازم از شما کمال تشکر و قدر دانی را دارم.. سراج

هادی

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

امکانش هست برنامه کامل اندرویدیتون داخل یه دیسک ارائه بدید . دانلود کردن تمام اون بخشا هم زمان بره هم هزینه اضافی .

Sara

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام و ممنون از سایت خوبتون.

بعد از کلی هزینه و گذاستن وقت برای زبان در ایران هنوز نمیدونستم چطور باید یاد بگیرم تا اینکه اتفاقی شما رو پیدا کردم.

یک سوال و یک درخواست دارم؛

اول اینکه میشه دو زبان رو همزمان با هم شروع کرد ؟!من سوعد هستم و اول باید سوعدی رو کامل یاد بگیرم کنارش انگلیسی ولی چون فرصت کم دارم میتونم هر دو رو با هم شروع کنم ؟!

دوم درخواستم اینه که من برنامه درسی احتیاج دارم برای زبان که طبق اون برنامه پیش برم و مدت زمان اتمام زبان رو پایین بیارم. با توجه به اینکه خانه دار هستم و مادر دو فرزند با این وجود به درسم احتیاج دارم.

ممنون میشم کمکم کنید

محمد

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

با سلام

از آشنایی با این سایت بسیار امیدوار شدم که بتوانم مکالمه زبانم رو تقویت کنم. در حال حاضر بدلیل اینکه محیط کارم عوض شده و در کار جدید نیاز مبرم به استفاده از مکالمه به زبان انگلیسی دارم به فکر آموزش زبان افتادم

قبل از این هم به علت مشغله زیاد و عدم دسترسی به اینترنت در محیط کار عملا آموزش زبان رو کنار گذاشته بودم. بیشتر دنبال این هستم که هر چه سریعتر listening رو تقویت کنم چون به شدت ضعف دارم و هم راستا با اون speaking هم تمرین کنم.

اگر راه حلی برای زودتر به نتیجه رسیدن من دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

بسیار متشکرم

مهدی

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز

ممنون از اینکه دوست دارید تجربیاتتون رو در اختیار دیگران بگذارید و قطعا این کار خیلی خیلی ارزش داره

من لینک سایت شما رو بصورت اتفاقی تو لینکدین دیدم و واردش شدم. من از اون دسته آدمهایی هستم که چندین بار در دوره های مختلف سراغ زبان رفتم و بعد یه مدت ول کردم ولی همیشه حسرت کامل کردن زبان رو داشتم و دارم. اپلیکیش رو تازه نصب کردم ولی با توجه به یه بررسی کلی که کردم و با توجه به توضیحاتی که شما تو ایمیلتون دادید ظاهرا هدف این نرم افزار بیشتر آموزش مهارتهای لازم برای قبولی در آزمونهایی مثل تافله نه تسلط به مکالمه. درسته؟

حسین

۲۶ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خیر اتفاقا هدف اصلی بهبود مهارتهای مکالمه هست. موفقیت در آزمونهایی مثل تافل و آیلتس از ساید افکتهای کار با این اپلیکیشن به حساب میاد.

فاطمه

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام جناب ناصری و وقت شما بخیر

مرسی بخاطر نرم افزار و اطلاعات مفیدی که ارائه کردید

در حقیقت من زبانم خوبه دوازده سال کلاس زبان رفتم و وقتی به کنکور رسیدم مجبور شدم در سطح ادونس زبان رو رها کنم

الان با توجه به اینکه مدرک ارشدم رو هم گرفتم و بشدت به دنبال کار میگردم و از اونجایی که در این مدت مکالمه ام ضعیف شده به این نرم افزار برخوردم و دانلود کردم

ممنون میشم از راهنماییهاتون در اختیار بنده هم بگذارید تامن مکالمه ام رو بتونم تقویت کنم

حسین

۲۶ خرداد ۱۳۹۵

سلام

این نرم افزار دقیقا مکالمه ی زبان انگلیسی شما رو تقویت میکنه.

با درسهای داستان های واقعی و انگلیسی قدرت شروع کنین، و به صورت زیر پیش برین

1- پیاده سازی تکنیک سایه روی درسنامه های اصلی

2- پیاده سازی استراتژی 6 و 7 از نوشته ی پنج استراتژی برای تقویت مکالمه، روی درسنامه های اصلی پکیج داستان های واقعی، و درسهای داستان کوتاه پکیج انگلیسی قدرت

3- درسهای مکالمه ی فعالانه و گرامر ها و شتاب دهنده های پکیج داستان های واقعی هم به صورت سوال و جواب برای تقویت مکالمه هست که حتما باید خونده بشه.

آرش

۲۷ خرداد ۱۳۹۵

سلام ؛ جناب ناصری ☺

من همیشه دوست داشتم که در زبان موفق بشم شاید از ۵ سالگی منو کلاس های مختلف ثبت نام کردن تا دوره دبیرستان که به کلاسهای گانون رفتم همزمان که تا ترم ۶ رفتم و ول کردم همش حفظیات با روشهای بسیار خشک و خسته کننده

البته به خودم همیشه میگفتم که من چرا نمیتونم زبان یاد بگیرم و چرا بقیه از من بهترن

اگه راستشو بخواین دیگه کلاس نرفتم و یه جورایی هربار که میخواستم شروع کنم برنامه ریزی میکردم که مثلا هفته ی بعد یا ماه بعد فلان کتاب رو خودم شروع کنم و طبیعتا فقط در حرف بود و آینده ی مثبت ؛ اما از عمل خبری نبود

من فوق لیسانس اقتصاد هستم‌ و جسته و گریخته مطالب اقتصادی به زبان انگلیسی به سختی میخونم ولی زود خسته میشم چون لغات زیادی رو نمیدونم و مراجعه به دیکشنری به دفعات زیاد خستم میکنه

چند وقت اخیر واقعا نیاز به مکالمه و داشتن مدارک زبان رو حس میکنم

هم برای کار چه در تجارت و یا استخدام در شرکت خصوصی و همچنین شرکت در امتحان تافل برای ادامه تحصیل در خارج از کشور ولی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی گنگم‌

و زیادم در فکر زمان نیستم که زود بخواد این اتفاق بیفته ؛ مهم اینه که به صورت پایدار اتفاق بیفته ؛ امیدوارم که مطالب فوق در این زمینه ( مکالمه در سطح عالی و آمادگی در امتحان تافل و قبولی با نمره ی خوب ) کمکم‌ کنه

حسین

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام

این کارها رو انجام بدین حتما موفق میشین.

در ضمن اتفاقا در نرم افزار زبانشناس یه پکیج به اسم مکالمات تجاری هست که ممکنه خیلی به کار شما بیاد. حتما این پکیج رو هم در دستور کارتون قرار بدین :)

Ali

۲۴ خرداد ۱۳۹۵

سلام. من برنامه شما رو نصب کردم و اکانت بینهایت هم خریدم. اگه من بخوام گوشیم رو عوض کنم چطور باید اکانت بینهایتم رو تو گوشی جدید فعال کنم؟

حسین

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

کار ساده ای هست.

اگه عجله ای ندارین تا چند روز دیگه یک راهنما در این رابطه مینویسم که هم شما و هم دیگر افرادی که این سوال رو دارن استفاده کنین.

ممنون

Ali

۲۶ خرداد ۱۳۹۵

سلام. درباره عوض کردن گوشی مشکلی نیست و چند ماه دیگه میخوام اینکارو بکنم. فقط یه سوال داشتم من پکیج داستان های واقعی رو شروع کردم و در اولین داستان 13 درصد کلمات رو نمیدونستم ولی داستان رو کامل متوجه شدم. به نظرتون این بسته برام مناسبه یا از داستان های ساده تر شروع کنم؟

حسین

۲۷ خرداد ۱۳۹۵

سلام

بله با توجه به مطلبی که فرمودین پکیج مناسبیه براتون.

با همین پکیج ادامه بدین و کم کم برای اینکه کسل کننده نشه، پکیج انگلیسی قدرت رو هم تو برنامتون بیارین. :)

Ali

۲۸ خرداد ۱۳۹۵

سلام دوباره. من در داستان های این پکیج به قسمت های مکالمه فعالانه زمان ها و شتاب دهنده ها برخوردم و نمیدانم این ها رو چطور باید بخوانم؟ باید سوالات اون رو خودم جواب بدم یا فقط باید سوالات و جواب ها رو بخونم و بگذارم صدا جوابش رو بدهد؟

حسین

۲۹ خرداد ۱۳۹۵

سلام

بایستی سوالها رو خودتون جواب بدین و حدفتون این باشه که اولا هر بار سریعتر جواب بدین، ثانیا در موارد پیشرفته، از خودتون هم چیزهایی اضافه کنین. در ضمن سوال ها رو هم میتونین با تکنیک سایه با گوینده تکرار کنین.

Ali

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

سلام. من الان این سوال ها رو خیلی زود میتونم جواب بدم و راه افتادم ولی یه مشکلی هست. بعضی اوقات من جواب میدم جمله جواب من با جواب متن یکم فرق داره ولی مفهوم رو مثل جواب متن میرسونم و بعضی اوقات هم کمی بیشتر از متن جواب میدم. بنظرتون خوبه یا دقیقا باید عین متن باشه جوابم؟

حسین

۳۱ خرداد ۱۳۹۵

اتفاقا هر چقدر خودتون خلاق باشید و چیز جدید بگین بهتره (حتی اگر هم اشتباه باشه!). بنابراین از نظر بنده کارتون عالیه. آفرین :)

نیما

۲۴ خرداد ۱۳۹۵

سلام آقای ناصری . خسته نباشید میگم به شما .

من دارم برای آیلتس آماده میشم و نرم افزار شما را هم خریدم و بسیار پسندیدم 2 تا سوال اما از شما داشتم :

1- نحوه استفاده دقیق از نرم افزار را ممنون میشم توضیح بدید

2- آیا به این داستان ها اضافه خواهد شد؟

با تشکر فراوان

حسین

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خیلی ممنونم از اینکه پیغام دادین.

نرم افزار نحوه ی استفاده ی strict نداره و تا حد خیلی خوبی هر زبان آموز میتونه مطابق با نیاز خودش پیش بره. اما توصیه هایی در این رابطه میکنیم:

1- انتخاب پکیج مناسب (به طور معمول به زبان آموزها توصیه میکنم با داستان های واقعی شروع کنن)

2- پیاده سازی تکنیک سایه جهت تقویت لیسنینگ و استراتژی های 6 و 7 از نوشته ی پنج استراتژی جهت تقویت مکالمه

3- استفاده از خصوصیت نشانه گذاری و هایلایت لغات برای افزایش سریعتر و بهتر دایره ی لغات (و تمرین لغات در جعبه لایتنر تعاملی)

4- بررسی قسمت آمار برنامه برای حفظ نمودن یک برنامه ی پایدار

در رابطه با سوال دومتون، بعضی از پکیج ها آپدیت میشن (مثل مگا داستان) و در کل هر آن احتمال داره پکیج های جدیدتری هم اضافه بکنیم.

امیر

۲۴ خرداد ۱۳۹۵

با سلام و درود و تشکر به خاطر این اپلیکیشن واقعا کاربردی

نیازمند یک سری راهنمایی و مشاوره بودم

من دایره لغاتم خوبه ولی لغات تخصصی و لغات کم کاربرد زبان رو نمیدونم

لیسنینگم هم در حدی هست که فیلم ها رو ۳۰ درصد متوجه میشم [جملات طولانی رو نمیفهمم]چون تا بخوام پردازش کنم به جمله بعدی رسیده

و واقعا نیازمند بالا بردن هر ۴ مهارت زبان و انشاالله مدرک تافل یا ایلتس هستم

تو خونه پادکست گوش میدم ولی زود نا امید میشم

تاکید میکنم مشکلم زود نا امید شدنه فکر هم میکنم چون تا به حال از هیچ الگویی استفاده نکردم یا با اصول یاد نگرفتم این اتفاق می افته

و در اخر میخواستم بدونم اپلیکیشن شما چه طور به من کمک میکنه در روز چه مقدار زمان بزارم روی اپلیکیشن که مفید باشه و [متنوع] که خسته کننده نباشه

ممنونم که درد دل من رو تحمل کردید

منتظر راهنمایی شما هستم

با تشکر فراوان

حسین

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

ممنونم از پیغامتون

در رابطه با مشکلاتی که فرمودین و کمکی که اپلیکیشن ما میکنه:

1- لغات: با نشانه گذاری و هایلایت لغات کم کاربرد، و در کل لغاتی که توی اپلیکیشن ما نمیدونین، تمرکزتون روی این لغات بیشتر میشه و اونها رو زودتر و بهتر یاد میگیرین.

2- لیسنینگ: مشکل لیسنینگ شما با پیاده سازی تکنیک سایه روی منابع زبانشناس (و در کل هر منبع دیگه ای که دوست داشتین) حل میشه.

3- مکالمه: برای تقویت مکالمه هم مثل لیسنینگ، پیاده سازی استراتژی های 6 و 7 از نوشته ی پنج استراتژی برای تقویت مکالمه رو پیشنهاد میکنم.

در رابطه با پادکست ها نمیدونم چطور گوش میدین. اولا بایستی چیزهایی انتخاب کنین که متناسب با سطحتون و علاقتون باشه. ثانیا تکنیک هایی مثل تکنیکهای فوق که بنده گفتم رو روشون پیاده سازی بفرمایین تا گوش دادن به اونها مفید واقع بشه.

و در نهایت جهت جلوگیری از خسته کننده بودن اپلیکیشن پیشنهاد میکنم که پکیج های متنوعی انتخاب بفرمایین. از بهترین پکیج ها میشه به داستان های واقعی، داستان کوتاه، مگا داستان، و انگلیسی قدرت اشاره کرد. پیشنهادم اینه حتما صبح بعد از خواب نیم ساعت تمرین بفرمایین. در زمانهای مرده تون تمرین بفرمایین (وقتی توی اتوبوس، مترو، تاکسی و ... هستین و از این قبیل). اگر اهل ورزش هستین، در هنگام ورزش کردن و دویدن خیلی توصیه میکنم که از نرم افزار استفاده بفرمایین (به صورت گوش دادن محض). و در کل با استفاده از قسمت آمار سعی بفرمایین که روند یادگیریتون پایدار بمونه، نه اینکه مثلا یه روز دو ساعت بخونین و روز بعدی ده دقیقه.

امیدوارم این پاسخ ها کافی بوده باشه ولی باز اگه سوالی بود خوشحال میشم بدونم.

احسان

۲۴ خرداد ۱۳۹۵

با عرض سلام،

ممنون بابت وقتی که میگذارید برای اینکه راه درست رو به کسایی که میخوان زبان بخونن نشون میدید. تکنیک هایی که یاد میدید خیلی خوب هستند و من اکثرا باهاشون درگیر بودم حالا یا گذراندموشون یا هنوز با بعضی هاش درگیرم.

چیزی که این روز ها من باهاش درگیرم اول زمانه و دوم برنامه ریزی. چون من زمانی که بعد از کار دارم از ساعت 7 تا نیمه شبه و میخوام برای آزمون های بین المللی آماده بشم البته مهمترین مشکل من توی اسکیل های productive مثل رایتینگ و اسپیکینگه. بند اسکور آیلتس من 6.0 بود که در اون من لیستینگ 6.5 ، ریدینگ 6.0 ، اسپیکینگ 5.5 و از همه بدتر رایتینگ رو 5.0 گرفتم. مشکل من اینجاست که با این همه منابعی که در دسترسم هست نمی تونم تمرکز کنم و بهترین روش رو برای خودم پیدا کنم. به عنوان مثال، مثلا من با سایت شما آشنا شدم و مثلا مجموعه پاور اینگلیش رو دنبال کردم حدود یکی دو روز بعد دیدم مثلا میگه هفته ای یک درس رو گوش کنید و تکرار کنید خوب دو سه روز مداوم گوش کردم و بعد خسته شدم و دیدم که خیلی زمان بره. میدونم انگلیسی رو باید وقت گذاشت اما خودتان را جای من بگذارید. کسی که سر کار میره و بعد از کلی مشغله فکری بایستی تازه برسه خونه و خودش رو برای امتحانات GRE و Toefl یا IELTS آماده کنه و میدونه که مثلا همین پاور اینگلیش آکادمیک نیست و به درد مکالمات روزمره میخوره خوب از گوش کردنشون ناامید میشه. یا مثلا میره کلاس زبان و استادش میگه این کار درسته اما میره توی یوتیوب و همه میگن این کار غلطه و و و و و.... . البته در اینکه در آخر باید مکالمه به صورت روز مره هم درست بشه شکی نیست و میدونم که بسیار بدردم خواهد خورد در دانشگاه یا interview و .... . قفط نمیدونم از کجا شروع کنم.

حالا مشکل من اینه که یک راه و برنامه ریزی مشخص (حتی با منابع مشخص) که بتونم بهش اعتماد کنم و منو به خواستم که گرفتن نمره خوب از امتحان GRE و تافل یا آیلتس هست برسونه و تقریبا مشکلی توی مکالمه نداشته باشم (البته نه به صورت Native در حد اینکه زیاد با بقیه مشکلی نداشته باشی توی صحبت کردن). البته بگم که من بسیار perfectionist هستم اما واسه زبان سعی میکنم که این وسواس رو نداشته باشم یا کمترش کنم.

با این قصیده سرایی که کردم به نظرتون چه راهی واسم خوبه و چکار کنم.

با عرض ارادت فراوان،

حسین

۲۵ خرداد ۱۳۹۵

سلام

خیلی ممنونم از پیغام صمیمانه ای که دادین.

همونطور که فرمودین، به نظر خودم هم مشکل زبان آموز ها کمبود منابع نیست بلکه یکی از مشکلاتشون ازدیاد منابع و سردرگمی بین این همه منابع هست. و واقعا هم یک روش یا پکیج ثابت برای همه وجود نداره و به قولی one size doesn't fit all. همونطور که حتما مقالات بنده رو خوندین بنده سعی کردم تکنیک هایی رو به زبان جو ها توضیح بدم که تقریبا روی هر چیزی قابل پیاده سازی باشه. مثلا تکنیک سایه که برای تقویت لیسنینگ هست هم روی فیلم میشه پیاده سازی کرد، هم داستان، اخبار، کارتون، و ....

از طرفی هر کسی ممکنه برای پکیج ها و روش های آموزشی خودش قوانینی بذاره که معلوم نیست این قوانین به نفع زبانجو هست یا بیشتر به نفع خودشه. این جور جاها به نظرم آدم بایستی فکر بکنه. من خودم هم دورانی که از روش آقای هوگ استفاده میکردم و درسهای ایشون رو میخوندم، هر درسی رو یک هفته طول نمیدادم. و اصلا به روش ایشون نمیخوندم بلکه درسها رو به صورت خاص خودم میخوندم. یعنی مثلا چون من وقت زیادی میذاشتم، از روش زیر استفاده میکردم:

روز اول : درس اول، دوم، سوم، چهارم

روز دوم: درس اول، دوم، سوم، چهارم

.

.

روز پنجم: درس دوم، سوم، چهارم، پنجم

.

.

روز نهم: درس سوم، چهارم، پنجم، ششم

و به همین ترتیب

حال شما میتونین متناسب با وقت و حوصله ی خودتون روش ایشون رو modify کنین.

در رابطه با مشکل اسپیکینگ، به نظرم این مشکل با پیاده سازی تکنیک ۴ و ۵ از نوشته ی پنج استراتژی برای تقویت مکالمه روی پکیج داستان های واقعی از نرم افزار زبانشناس و روی بخش داستان کوتاه پکیج انگلیسی قدرت حل میشه.

لیسنینگتون از همه ی مهارتهاتون بهتره و در کل با پیاده سازی تکنیک سایه روی هر فایل صوتی ای میتونین خیلی بهترش کنین (در حد نمره ی max)

بحث ریدینگ تا حدی مربوط به خود متونی میشه که برای هر آزمون به کار میره. یعنی مثلا تافل با آیلتس تا حدی فرق میکنه و ... . بنابراین بایستی کتاب های کمک آموزشی مرتبط رو بخونین. اما در کل خوندن کتاب غیر آموزشی میتونه ریدینگتون رو تقویت کنه (احتمالا به دلیل وقتتون نتونین و به صرفه نباشه که مثلا کتاب داستان بخونین وگرنه پیشنهاد خیلی خوبیه)

و در آخر رایتینگ بخثش تا حد زیادی از بقیه جدا است. مهارت رایتینگ خود به خود با بهبود دیگر مهارت ها تقویت میشه، اما سرعتش خیلی کند هست. رایتینگ رو بایستی با انشا نوشتن تقویت بفرمایین. همین الان رایتینگ فارسی خیلی ها ضعیف هست چون فارسی کم نوشتن. و من خودم رایتینگمو با نوشتن مقاله تقویت کردم.

به هر حال این توصیه های بنده بود امیدوارم که تونسته باشم تا حدی شما رو کمک کرده باشم.

باز اگه سوالی داشتین، علی الخصوص در رابطه با نرم افزار، به بنده پیغام بدین :)

مهشید

۲۳ خرداد ۱۳۹۵

با سلام آقای حسین ناصری گرامی

من از نرم افزار زبان شناس خیلی خوشم اومد.

من کارشناس ارشد کارگردانی تئاتر دارم.سه سال کلاسِ زبان کیش رو رفتم.و کلاس های آیلتس رو هم گذروندم. اما به دلایل شخصی، مدتی از زبان انگلیسی دور افتادم. و قصد دارم دوباره همه چیز برام دوره بشه.

و در ضمن احساس میکنم احتیاج دارم روی تلفظ ام بیشتر کار کنم.

من از یادگیری زبان از داستان خیلی لذت می برم.

نرم افزار شما به نظرم عالی هست.

نقطه ضعف هایِ من؛

تلفظ ِ کاملا صحیح

اسپل کردن و املای لغات

نقاطِ قوت من؛

لیسنینگ خوب

درک متن خوب

گرامر خوب

هدف من؛

1-توانایی صحبت کردن با لهجه ی خوب.

2-شرکت در کلاس های تور لیدری

3-گرفتن مدرک زبان تافل یا آیلتس

یک دنیا تشکر از توجه شما

حسین

۲۴ خرداد ۱۳۹۵

سلام

ممنونم از حسن توجه شما.

با توجه به نقطه ضعفی که دارین و اهدافتون، این نرم افزار میتونه کمک خوبی باشه.

استفاده از تکنیک سایه لهجه و تلفظتون رو فوق العاده میکنه، و استراتژی های 6 و 7 از نوشته ی پنج استراتژی برای تقویت مکالمه هم باعث میشه مکالمتون قوی بشه و تور لیدر موفقی بشین :)

نمیدونم با چی شروع کردین ولی پیشنهادم داستان های واقعی هست.

امیدوارم موفق باشین :)